Εssie: 2012 Breast Cancer Awareness

Για αυτή τη συγκεκριμένη ροζ συλλογή (μέρος των εσόδων της οποίας θα πάνε για την έρευνα κατά του καρκίνου του μαστού) δεν θα μπορούσα να βρω κάτι καλύτερο να πω από τα λόγια της ίδιας της Essie: «Ελπίδα μέσα σε ένα μπουκαλάκι και χρήματα στην τράπεζα, κατά του καρκίνου!»

 

Και συνεχίζει:

Αγαπημένες φίλες, επειδή δεν υπάρχει εύκολος  τρόπος να σας μιλήσω για το συγκεκριμένο θέμα, θα προσπαθήσω να το κάνω όσο πιο απλά γίνεται: 1 στις 8 γυναίκες θα έρθει αντιμέτωπη με τον καρκίνο του μαστού στη ζωή της.  Μπορεί να είναι η μητέρα μας, η αδελφή μας, η κόρη, ή η φίλη μας. Ίσως κάποια από εσάς που διαβάσει  τώρα  αυτές  τις γραμμές να έχει επηρεαστεί με κάποιον τρόπο από αυτήν την ασθένεια. Για αυτόν το λόγο είναι σημαντικό να παραμείνουμε όλοι ενεργοί στην  έρευνα για τη θεραπεία!

 

Κάθε χρόνο συμβάλλω όπως μπορώ προκειμένου να συνεχιστεί η έρευνα γύρω από τη θεραπεία. Έτσι και φέτος, ένα μέρος των εσόδων από τη συλλογή αυτή θα δοθεί στην εκστρατεία κατά του καρκίνου του στήθους. Είτε το αγοράσετε για εσάς, είτε ως δώρο σε κάποιο αγαπημένο σας  πρόσωπο, βοηθάτε στην υποστήριξη της  έρευνα για τη θεραπεία.

 

Είναι απίστευτο τι μπορούμε να καταφέρουμε όταν είμαστε όλοι μαζί  ενωμένοι!

 

Για αυτό, αφήστε τα άσχημα συναισθήματα  πίσω  σας και αφήστε αυτές τις ροζ αποχρώσεις να φτιάξουν τη διάθεση  σας λέγοντας: «Είμαι δυνατή» – “ Ι am strong ”!

 

Πρέπει να κάνετε το προγραμματισμένο σας  check-up; Πείτε καλημέρα  στην ελπίδα – good morning hope – και να σκεφτείτε ότι πάντα υπάρχει ελπίδα για θεραπεία. Άλλωστε είμαστε μαζί στην προσπάθεια αυτή – we’re in it together-!

Essie

 

Oι αποχρώσεις:

 

Ι am strong

 

 

Check-up

 

 

Good morning hope

 

 

We’re in it together!

 

 

 

Νόστιμα πάντως και σε πολύ χαριτωμένες ροζ αποχρώσεις είναι και τα τέσσερα και επειδή θυμάμαι πολύ καλά το fashion guest post των κοριτσιών της Mari και της Dominga, σχετικά με την τάση για ροζ φέτος τον χειμώνα, θα ήταν τέλειο να συνδυάζαμε ένα oversized ροζ πουλόβερ με τζιν και ροζ νυχάκι. Εγώ προσωπικά, θα διάλεγα την απόχρωση «We’re in it, together”. Και αν έχετε στη λίστα σας ένα ροζ βερνίκι νυχιών, αγοράστε το φέτος, από την Essie. Αν μη τι άλλο, είναι για καλό σκοπό.

 

Και μια που είμαστε στην Essie, ας ρίξουμε και μια ματιά στα βερνίκια νυχιών της φθινοπωρινής συλλογής, με την ονομασία Stylenomics σε περίπτωση που δεν τα έχετε δει: (τις ελληνικές περιγραφές των αποχρώσεων, δεν τις έχω γράψει εγώ, αλλά μη μου πείτε ότι δεν έχουν πλάκα…)

 

Μiss fancy pants – εκλεπτυσμένο, κομψό γκρι-μπεζ

Recessionista – πορφυρό της πλούσιας κληρονόμου

Stylenomics – «πλούσιο» πράσινο

Head mistress – αυστηρό, επιβλητικό κόκκινο

Don’t sweater it – ζεστό και ευχάριστο μωβ

Skirting the issue – μυστικοπαθές και ανατρεπτικό μπορντό

 

 

 

 

Αυτά για σήμερα αγαπημένες μου και μπορεί να με “χάσετε” για λίγο μέχρι αύριο, γιατί ετοιμάζομαι για γενέθλια…

79 Σχόλια
  1. TA ESSIE ΝΟΜΙΖΩ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΒΕΡΝΙΚΙΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΛΑΜΨΗ, ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΧΡΩΜΑ ΟΛΑ ΦΟΒΕΡΑ. ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ I AM STRONG ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ ΠΡΑΣΙΝΑΚΙ ΓΙΑ ΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ, ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ Ο ΣΚΟΠΟΣ Η ΠΡΟΛΗΨΗ ΣΩΖΕΙ ΖΩΕΣ.

  2. Kαλημέρα!!
    Την αγαπώ την κυρία Essie…Τέλος!!
    Κι αγαπώ και τα προιόντα της εταιρίας της…
    Δηλώνω in love με “We’re in it together!”, “Μiss fancy pants”, “Stylenomics” και με αυτό που είναι “ξαπλωμένο” κάτω κάτω στην τελευταία φωτογραφία….
    Αλλά διαβάζω και για πάρτυ και βλέπω και αποσιωπητικά….Εσύ δεν έχεις γενέθλια, ούτε ο κύριος Ρωμανός…. Να ρωτήσω σε ποιον να ευχηθούμε χρόνια πολλά, λοιπόν??!

  3. καλημερα!!!τι κανετε ολες;εγω ακομα σπιτι,δυστυχως….για ποια γενεθλια μιλας τζουλια μας;Πολυ σημαντικη η προσπαθεια κατα του καρκινου του μαστου απο οποιονδηποτε φορεα η εταιρεια γινεται η προσπαθεια.οσο για τα βερνικια,μου αρεσει το check-up.τι γελιο με τα σχολια,θα διαλεξω την πλουσια κληρονομο!!!lolol!!!!μονο σε συγκεκριμενους χωρους αγοραζουμε τα essie,ετσι;

  4. Καλημέρα Τζούλια, καλημέρα bbgirls!! Εξαιρετική κίνηση και πολύ όμορφα ροζ! Σίγουρα θα πάρω ένα (μάλλον το check up) μαζί με το καθιερωμένο πια βραχιολάκι της Estee. Κινήσεις σαν κι αυτές πρέπει να έχουν την υποστήριξή μας!
    Γεννέθλια ακούω Τζούλια?!?!?!

  5. Για τα γεννέθλια του BBlog λες!!!!!!! Χρόνια πολλά προκαταβολικά λοιπόν!!!!!!

  6. Καλημέρα Τζούλια! Φανταστικά χρώματα και απο ποιότητα σκιζει η Essie! Φιλιααα :*

  7. Λατρέυω Essie και θεωρώ οτι ειναι απο τις καλύτερες μάρκες αλλά και η κίνηση τους αυτή ειναι πολύ καλή.
    Τα ροζάκια ειναι τρέλα!!!
    Γενέθλια τι γενέθλια? Ξερεις οτι ειναι αυριο τα γενέθλια μου και μου ετοιμάζεις εκπληξη? ΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!
    Οποιος δικός σου γιορτάζει να τον χαίρεσαι!!!

  8. αληθεια,το ΒΒ γιορταζει;;αν ναι,του ευχομαι 1000000000000posts!!!

  9. Κάθε τέτοια πρωτοβουλία πρέπει να έχει την υποστήριξή μας. Καλή προετοιμασία!

  10. Τέλειαααα!!! Θα προτιμήσω το ροζ check up!!! Πολλά πολλά likeee σε τέτοιες πρωτοβουλίες!!! :-)))

  11. Καλημέρα, καλημέρα BBgirls! Είμαι έτοιμη για τα φθινοπωρινά χρώματα στα νυχάκια. Βαρέθηκα τα μπλε, τυρκουάζ, θαλασσιά, κοραλλί κι ετοιμάζομαι για μωβ, μπορντω, μπλε της νυχτας, δαμασκηνί και δε συμμαζεύεται. Πάντως απ΄τα ροζ θα διάλεγα κι εγω το check up, ενω και τα τρια μπορντωμωβοκοκκινοδαμασκηνιά με βρισκουν απόλυτα σύμφωνη.
    Επίσης θα δηλώσω, “έχοντας πλήρη συνείδηση και γνωση των συνεπειών του νόμου”, ότι η Καστοριά είναι η ομορφότερη πόλη της Ελλάδας κι η μόνη της ελληνικής επαρχίας που μόλις την αντίκρυσα είπα, ότι θα μπορουσα να περάσω εδω όλο το υπόλοιπο της ζωής μου. Μόλις γυρίσαμε από ένα υπέροχο τετραήμερο, με αφορμή το γάμο της φίλης μου της Φιλλίτσας, που σας είχα πει και το μυαλό μου είναι ακομα εκει! Την έχω ερωτευθεί αυτη την πόλη! Να πάτε στην πρώτη ευκαιρία!
    Επίσης, θα ήθελα να ευχηθώ καλή επιτυχία στην αγαπημένη μας Ιωάννα για τη νέα της αρχή κι ελπίζω, ότι θα γίνουν σπανια μεν τα tutorials, αλλα θα συνεχίσει να είναι συχνή η παρουσία της εδω μέσα…
    ε… δεν μπορεί ένα σχολιάκι κι ένα ποστακι θα μας το στελνεις βρε Ιωάννα μας έτσι δεν είναι?
    Σας φιλώ όλες!

  12. Γενέθλια? Γενέθλια στο ΒΒ? Ετσι είναι πρωθυπουργέ μου?

  13. ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!! ΤΕΛΕΙΕΣ ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ (ΚΑΙ Η ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΗ ΣΥΛΛΟΓΗ)ΚΑΙ ΣΩΣΤΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΗΣ ESSIE. ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΣΤΙΓΑ ΠΟΥ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΙ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ.
    ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ. ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΘΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΟΠΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ.
    Υ.Γ. ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΣΚΟΠΟ ΘΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΚΑΙ ΤΑ ΒΡΑΧΙΟΛΙΑ ΤΗΣ ESTEE ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ. ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΑ ΕΙΔΑΤΕ? ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΕΜΟΡΦΑ. ΕΛΠΙΖΩ ΜΟΝΟ ΝΑ ΤΑ ΒΡΩ ΓΙΑΤΙ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΔΙΑ ΜΑΓΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΩΡΑ, ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ. ΞΕΡΕΤΕ ΦΥΣΙΚΑ ΓΙΑΤΙ. ΤΑ “ΠΑΙΡΝΟΥΝ” ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΣΤΑ ΠΟΛΥΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ. ΠΕΡΥΣΙ ΕΙΧΑ ΒΑΛΕΙ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΑΓΟΡΑΣΩ. ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΦΕΤΟΣ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ.
    ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!!
    ΑΝ ΔΕ ΓΙΝΟΜΑΙ ΑΔΙΑΚΡΙΤΗ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ, ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΕΤΟΙΜΑΖΕΣΑΙ?

  14. Αχ τι τέλεια ροζάκια είναι αυτά??!!! Εγώ θα προτιμήσω το good morning hope. Ας συμβάλλει η καθεμία από εμάς όπως μπορεί. Από Δευτέρα έρχονται και τα βραχιολάκια της θείας και θα τα πάρω πάλι σίγουρα. Σας φιλώ!!! Να έχετε μια υπέροχη μέρα!!!
    @stella: Μήπως είναι καιρός να μας ετοιμάσεις κανένα καινούριο post με συνταγούλες? Έχεις τόσο καιρό να μας γράψεις… μας έλειψες… Αν θυμάμαι πρέπει να είναι από τον Μάιο…please…

  15. Καλημερα!!!Τζουλια!!κοριτσια!!!
    Μπραβω στην Essie οπως και σε ολες τις εταιριες που υποστηριζουν τετοιες κινησεις!Κατι πολυ ιδιαιτερο για εμας τις γυναικες που δεν πρεπει να το παραμελουμε με τιποτα!!
    Εχω σκοπο οπως ειπε και το Μαρακι αν προλαβω να αγορασω και τα βραχιολια της Estee!!
    @Τζουλια ακουσα καλα γιορταζουμε γεννεθλια!!!!!αν ειναι παντως του bb!! Να τα χιλιασει!!!
    Ζυγουλινη!!ειναι οπως και εγω!!Να σας πω οτι τα ειχα και εγω πριν 3 ημερες!μην με ρωτησετε για ηλικια!!χιχιχι φιλακια χχχ

  16. κοριτσια,θα ηθελα να ρωτησω αν το δαμασκηνι κραγιον ταιριαζει στις ξανθιες κ με τι σκια να συνδυαστει.δεν μου αρεσει το ροζ-μωβ στα ματια με δαμασκηνι κραγιον.τζουλια μας,τωρα που εισαι ξανθια(δεν πιστευω να αλλαξες τοσο συντομα)τι λες για το hit της σεζον;δειτε το νεο μακιγιαζ της estee κ θα παρετε μια ιδεα.

  17. @στελλα,το κοινο σε ζηταει!
    @σοφιαΤ,χρονια σου πολλα!

  18. @XΡΙΣΤΙΝΑ Π. : Αύριο ξεκινάνε να πωλούνται τα βραχιόλια?? Εγώ νόμιζα 1/10.. Ελπίζω φέτος να προλάβω κάποιο!

  19. Kαλημέρα κορίτσια! Προς στιγμήν, πηγε να με πιάσει πάλι το στομάχι μου, μιας που η συζήτηση και η σημερινή ανάρτηση της Τζούλιας έχει να κάνει με ένα τόσο σοβαρό ζήτημα όπως ο καρκίνος του μαστού… Όμως έχει απόλυτο δίκιο γιατι σε τέτοιες περιπτώσεις δεν χωράνε συναισθηματισμοί και το μόνο που πρεπει οπωσδήποτε να κάνουμε ειναι να στηρίξουμε το κάθε προιόν που προορίζεται για τέτοιο σκοπό! Προσωπικά ποτέ μου δεν συμπάθησα ιδιαίτερα το ροζ χρώμα στα νυχια… Παρ όλα αυτά εννοείται πως θα στηρίξω και εγώ αυτή την οργάνωση … Άλλωστε, μπορούν να μετατραπούν σε υπέροχα μικρά δωράκια για τα αγαπημένα μας πρόσωπα!! 😉
    Φιλακια πολλα, καλη συνέχεια σε όλες!

  20. @marianna @ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ Ναι βρε κορίτσια μου, το ξέρω…έχετε δίκιο, έχω πολλα στο μυαλο μου και δεν προλαβαινα. Το χω βαλει στο πρόγραμμα όμως και φυσικά δεν σας ξεχνάω, αλλα κάντε λιγουλάκι μονο υπομονη και θα τα κανουμε όλα. Θα σπεύσω να ετοιμάσω κάτι όσο πιο γρηγορα μπορώ!

  21. @marianna: Είμαι κι εγώ ξανθιά και το δαμασκινί κραγιόν είναι πολύ ωραίο! Έχω πολύ λευκό δέρμα και με λίγο ρουζ λίγη σκιά στο μάτι και λεπτή γραμμή eyeliner. Είναι πολύ ωραίο!
    @SofiaT: Χρόνια Πολλά!!!!!!!

    Το μακιγιάζ της Estee είναι τέλειο! Η παλέτα και το ένα κραγιόν έχουν μπει στο στόχαστρό μου!!

  22. @Stella: Υπέροχη Καστοριά.. Με την φθινοπωρινή πάχνη στις όχθες τις λίμνης, τα γραφικά σοκάκια ψηλά στην πόλη, τα μικρά ταβερνάκια και ουζερί με τους μοναδικούς μεζέδες, τους καλύτερους τεχνίτες του κόσμου και τα παγκοσμίως αναγνωρισμένα mink and chinchilla coats, jackets and more.. .. (ουπς, εντελώς politically incorrect, το τελευταίο…)

  23. @Marianna: Για τη φετινή μωβ θύελλα της Estee Lauder, έχω κάνει λόγο στο fb του bb, από τις 7 Ιουνίου…

  24. Καλημέρα σ’όλη την όμορφη παρέα! Αγαπώ την Essie και θεωρώ ότι έχει τα καλύτερα βερνίκια που υπάρχουν, όχι μόνο για την υπέροχη συλλογή χρωμάτων αλλά και για διάρκεια και λάμψη τους!! Η ροζ συλλογή είναι πανέμορφη, ιδιαίτερα λάτρεψα την απόχρωση Check-up, και αξίζει να βοηθήσουμε όλες για έναν τόσο σημαντικό σκοπό! Αν και οικονομικά δεν είμαι και στην καλύτερη κατάσταση, θ’αγοράσω ένα μανό, όπως και κάθε χρόνο αγοράζω και γω το καθιερωμένο πια βραχιολάκι της Estee Lauder και προσπαθώ να παρακινώ όλες τις φίλες μου να εξετάζονται τακτικά! Πολλά φιλιά και να’χετε μια υπέροχη μέρα! Υ.Γ. Αν δεν είμαι πολύ αδιάκριτη, για ποια γενέθλια ετοιμάζεσαι Τζούλια μου;

  25. @τζουλια μου,μαλωσε με δεν κανω revisions,δεν κανω!!!τωρα θα το ψαξω γτ δεν το θυμομουνα καθολου!

  26. @KatRap: ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΕΙΝΑΙ 1 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΟΠΩΣ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΠΟΥ ΡΩΤΗΣΑ ΣΤΑ HONDOS ΜΟΥ ΕΙΠΑΝΕ ΟΤΙ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΑΠΟ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (29/9).
    ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΠΑΛΙ ΔΕ ΘΑ ΒΡΟΥΜΕ ΒΡΑΧΙΟΛΑΚΙΑ.
    ΤΖΟΥΛΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ. ΣΩΣΤΑ? ΓΙΑΤΙ ΠΕΡΥΣΙ ΣΤΙΣ 14/9/2011 ΕΙΧΕΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΟΤΙ ΠΛΗΣΙΑΖΟΥΝ ΤΑ ΔΕΥΤΕΡΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΤΟΥ BB, ΟΠΟΤΕ ΝΑΙ!!!!! ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΜΕ. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟ BB ΣΕ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΣΕ ΕΜΑΣ ΟΛΕΣ!!!

  27. Αχ δεν σχολίασα Καστοριά Stella!!! Υπέροχη πόλη έχω πάει και χειμώνα και ήταν και η λίμνη παγωμένη και περπατούσες επάνω της μαζί με τα παπάκια!!! Φοβερή αίσθηση!!

    @Julia: Το θέμα της γούνας είναι μεγάλο και επειδή έχω σπουσάσει και σχετικά όταν η γούνα προέρχεται από ζώα που έχουν εκτραφεί για αυτό το λόγο είναι πιο οικολογική από τις συνθετικές που κατασκευάζονται από παράγωγα πετρελαιου και αν τις πετάξεις κάνουν δεκαετίες για να αποσυντεθούν στις χωματερές. Μια αληθινή γούνα είναι σαν τα διαμάντια κάτι, αν την προσέξεις έχει διάρκεια ζωής πάνω από 200 χρόνια. Η ποιότητα δε δεν συγκρίνεται. Θέλει πολύ κόπο και φοβερή γεννετική επιλογή για να πάρεις στα χέρια σου το τελικό προιόν!! Βέβαια εξυπακούεται ότι πρέπει οι εκτροφείς να τηρούν τους κανονισμούς για τη σωστή διαχείριση των ζώων αλλά είναι σίγουρο ότι το κάνουν γιατί δεν διακινδυνεύουν την ποιότητα του (πολύ ακριβού) τελικού προιόντος. Προσωπικά θεωρώ ότι είναι και λίγο υπερβολικό να τρως μπριζόλες και παϊδάκια αλλά να μη φοράς γούνα!

  28. ΑΠΛΑ ΥΠΕΡΟΧΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ!!!!ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑΚΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΑΚΟΜΑ ΠΟΙΟ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟΣ!!!!!!

  29. @SofiaT Σοφία μου Να ζησεις!!! Κοντα κοντα τα εχεις κι εσυ γιορτη και γενεθλια, ισα ισα για να γλυτωνουν καποιοι το διπλο δωρο ε? Σνιφ, σνιφ, ομοιοπαθουσα!!!!
    @Julia & @MariaA Κοριτσια αφηστε τα… τρελλαθηκα με τις γουνες. Ακομα μες τα ματια μου τις εχω. Αρκεστηκα μονο σε αξεσουαρ, τα οποια κοριτσια ειναι κι αυτα πανεμορφα, και αν μη τι αλλο μπορουμε να τα αγορασουμε… δεν ηξερα τι να πρωτοδιαλεξω, τι να σας λεω τωρα. Εγω που δεν ειμαι αναποφασιστη κι όμως ελεγα αυτο ή εκεινο, αυτο ή το αλλο? Ειχε κατι γούνινες τσαντούλες χαρμα, που όμως δεν πηρα γιατι “ψυχικα τραυματισμένη” απο την προσφατη περιπετεια σκεφτομουν, “σκεψου να μου την κλέψουν”… Αλλα νομιζω σε επομενη επισκεψη… Πηρα ωστόσο ενα γουνινο κασκολ, απιστευτο!! Μαύρο με κρόσια στο τελείωμα που γίνονται μωβ-δαμασκηνί.. Μωβ μουτον και παντοφλακια γουνινα για τις κρυες νυχτες του χειμωνα… Ευτυχώς που ήταν αλλουνού τα λεφτα που ξόδευα γιατι αλλοιως, αν ήμουν εκει πανω “πανοπλη”…. θα ειχα υποστεί οικονομική καταστροφή!!!

  30. προσωπικα,λατρευω τα δερματινα κ τις γουνες,αν κ τις τελευταιες τις θεωρω λιγο “μεγαλιστικες”.τις προτιμω περισσοτερο σε πιο μοντερνο στυλ π.χ. μπουφαν.παντως,οπως λεει κ η ΜΑΡΙΑΑ,δεν ειναι υποκριτικο να τρωμε τα παντα,να φοραμε δερματινα απο μοσχαρι η οτιδηποτε αλλο κ να ειμαστε εναντιον των νομιμων εκτροφειων γουνας;

  31. @στελλα,μας ξετρελανες κ με το κασκολ κ με τα παντοφλακια!

  32. @Stella: Που να πας και στη Σιάτιστα στο εργαστήριο – εργοστάσιο του Παπαγεωργίου (αυτού που έχτισε και το νοσοκομείο στη Θεσσαλονίκη) δεν θα θέλεις να φύγεις ξανά!!! Εκεί παρεπιπτόντως ράβει τις γούνες του ο Dior μεταξύ άλλων…..

  33. @MariaA: Εμ, αν δεν ταιριάζαμε, στις αποψεις, δεν θα είχαμε δημιουργήσει κυβέρνηση (χαχαχαχχαχαχ!!) Γελάω, αλλά αυτό που είπα το πιστεύω 100% (να προσθέσω, ότι είναι αστείο να μιλήσεις για συνθετική γούνα σε περιοχές όπως η Σιβηρία και η Αλάσκα, όπου αν οι πληθυσμοί, δεν ντύνονταν με φυσική γούνα, απλώς δεν θα επιζούσαν τους χειμώνες στους -40 βαθμούς Κελσίου)

    Aληθινή ιστορία: Μου έχει τύχει σε επαγγελματικό ταξίδι χειμώνα στο Αμβούργο, να φοράω φούξια γούνα (ναι, αληθινό βιζόν) και συνάδερφος να μου κάνει απίστευτο κύρηγμα, η οποία φόραγε δερμάτινο μακρύ παλτό από calfskin ή αλλιώς veau velours!!! χαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ!!) To ορκίζομαι!!

    Τέλος πάντων, όλες οι απόψεις είναι σεβαστές στο bb..

  34. @Stella μου σε ευχαριστω πολυυυυ!! Αχ ποσο δικιο εχεις!!Σαν ομοιπαθουσα ελα να μοιραστουμε τον πονο μας!!χιχι Παντως στους πολυ δικους μου ανθρωπους το εχω ξεκαθαρησει αυτο!!Η ενα και μεγαλοοο η δυο και μικρα!!χαχαχα Απο τους φιλους μου θελω μονο να με θυμουνται αυτο μου φτανει και περισευει!!
    Ακουσα για γουνες αχ αξιοθαυμαστες ειναι!!αλλα βρε κοριτσια δεν τα λυπαστε λιγουλακι!εγω οσες φορες προσπαθησα να παρω λιγοψυχισα και καταληξα να παρω συνθετικη στο τελος!αλλα @Stella μου οπως τα περιγραφεις ο πειρασμος θα ηταν τεραστιοοοος που να αντισταθεις!!!!Εσυ χτυπησες στην πηγη που να φυγεις με αδεια χερια!!
    Φιλακια χχχ

  35. φουξια βιζον ε;κτ παραπανω απο τελειο!

  36. @όλες: Καλά για βερνίκια, δεν μιλάγαμε; Επίσης σας είπα, έχω ετοιμασίες!! Αχ, δε γίνεται με εσάς, πρέπει να κλείσω τον υπολογιστή αλλιώς, που μυαλό για οτιδήποτε άλλο;

  37. kalispera k apo mena!!!ta mano tis essie ontos einai katapliktika opos k oi apoxroseis!!!tora gia tis roz apoxroseis ti na po afou kserete oti to latreyo ayto to xroma se ola ta fasmata tvn xromaton!!!!tha prospathiso na paro gia na symbalo k ego esto ligo se ayto to megalo ergo pou kanei h etaireia!!oso gia ta nea xromata emena mou aresoun ta tria pou einai to ena pano sto allo stin foto!!!

    mmmmm!!!!party akouo!!!poios exei genethlia???xronia polla!!!!

  38. @Marianna: Ναι, το έχει δει η MariaA σε φωτό μου, στο Λονδίνο και το “έπιασε” το μάτι της, που δεν της ξεφεύγει τίποτα.. Και δεν είναι μακρύ, είναι κοντό μέχρι τη μέση και το φοράω πάντα με τζιν…

    ΤΕΛΟΣ!!

    Δεν ξαναγράφω σχόλιο. Έχω ετοιμασίες.

  39. @τζουλια,ευχαριστουμε για τα χρονια πολλα,αμετρητα kisses,αλλα το γουνακι,το κοντο,το φουξια θα στοιχειωσει τα ονειρα μου!!!μην γραψεις αλλο……………..

  40. @Τζουλια ευχαριστω!!!αλλα τωρα με τρωει η περιεργεια ποιες “ετοιμασιες” εννοεις
    εεεε???
    Φιλακια

  41. @Julia: είναι απίστευτο το βιζόν σου!!! Και ασορτί με όλα τα αξεσουάρ σου!! 🙂
    Ναι εφόσον φοράμε δερματινα κλπ γιατί να μη φοράμε γούνα? Το ίδιο είναι, άσε που τα βιζόν – μινκ μπορεί να είναι και τα πιο άχρηστα ζώα του πλανήτη εκτός από τη γούνα τους!!!!
    Εμένα είναι γκρι φυσικό χρώμα το βιζόν μου σε ζακέτα και πέρισυ που είχε πολλά κρύα δεν το έβγαλα από πάνω μου!!

  42. @SofiaT Τα λυπαμαι πάρα πολυ όχι λιγουλάκι και γι αυτο δεν έχω καμμια γουνα και δεν ξερω αν θα επαιρνα κι όλας για διάφορους λόγους όπως π.χ αντε και την παιρνεις (ας πουμε, ότι τα έχεις τα λεφτα για κάτι που θα αποσβεσεις μετα απο πολλα χρόνια) πες μου που την φορας, ειδικά στην Αθηνα….όπως επισης, εχω ακουσει για πολυ ασχημους τρόπους θανατωσης των ζωων κι αυτο με κανει να νοιωθω ακομα χειρότερα. Φυσικα και ειναι υποκριτικό ολο αυτο. Φοραμε δερμάτινα, τρωμε κρεας, αλλά ειδικα η γουνα επειδη ειναι μια πολυτελεια λιγο παραπανω απο την βασικη αναγκη τη δικη μας εδω στην Αθηνα, με το σύνηθες ήπιο κλιμα το χειμωνα, αν θες και με τον τροπο ζωης των περισσότερων, μια ενοχικη κριση με πιανει απεναντι στην αγορα ενος γουνινου παλτου. Αλλα το οτι μ’ αρεσει, μ΄αρεσει πως να σας πω ψέμματα? Τρελλαινομαι και οριστε το απεδειξα, φυσικα και υπεκειψα σε αυτα που μπορουσα ν’ αγορασω. Τελικα δεν ξερω! Μια μικρη αγορα γούνινων αξεσουάρ με κανει λιγοτερο ή περισσοτερο υπευθυνη απο μια μεγαλη αγορά γουναρικού? Η γυναικεια φυλαρεσκεια με κανει λιγοτερο οικολόγα και φιλόζωη? Ειλικρινά δεν μπορω να αξιολογησω που αρχιζει και που τελειώνει η δικη μου ευθυνη και σε ποιο βαθμο βρίσκεται.

  43. @MariaA παντως τα ζωακια αυτα τωρα που μου το θυμησες εχουν και καταπληκτικο λαδακι!!!Εχω διαβασει οτι ειναι τα μοναδικα ζωα που αυτο θεραπευουν τις πληγες τους χωρις να αφηνουν σημαδια στην γουνα τους!
    Φαντασου τι θα κανει το λαδσκι στο δερμα μας!!και στην περιοχη των ματιων!!!
    Αχ τι λεω η αθεοφοβη τα καημενα τα βιζονακια!!μεχρι και το λαδι τους βγαζουμε!!
    Φιλακια χχχ

  44. @MariaA & @Julia Τωρα που το ξανασκέφτομαι, μια φουξια σαν της Τζούλιας ή μια κοντη στυλ μπουφαν-ζακέτας γουνιτσα, ειναι ευκολοφορετη έτσι δεν ειναι? Εσείς τι λετε? Με τζινάκι ε Τζούλια? Αυτα τα ρουχα που μενουν στη ντουλαπα μόνο για “γαμο-βαφτίσια” και “εθνικάς εορτάς” με κανουν να μελαγχολώ…

  45. @Στελα μου συμφωνω απολυτα μαζι σου!!Βρισκομαι και εγω σε’αυτο το διλλημα εδω και πολλα χρονια και δεν μου αρεσει να φορτωνω τον εαυτο μου ενοχες!!
    Ναι το γνωριζω οτι απο την μια τρωω κρεας και απο την αλλη δεν αγοραζω γουνα! Και ειμαι σιγουρη αν ζουσα στην Ρωσια μιας και ειμαι κρυουλιαρα την γουνα θα δεχομουν να την φορεσω με μεγαλη ανεση!!Ειναι δικοπο μαχαιρι!αλλα αφου τωρα το κλιμα της Ελλαδας με ευννοει!!χαχα εχω κατα καποιο τροπο την επιλογη να μην την βαλω.
    Βεβαια αν καποια στιγμη βρεθουμε απο κοντα και φορας αυτο το καταπληκτικο γουνινο κασκολ που μας περιεγραψες να ξερεις δεν θα ξεκολισω απο πανω σου!!θα στο κατσιασω το καιμενο!!
    Φιλακια

  46. @SofiaT Καλε τι λες τωρα? Εδω παρακαλω να χιονισει αυριο κι όλας για να το βαλω… Μη σου πω, ότι με το ζόρι κρατιεμαι να μην το φορεσω απο τωρα και φερω το καρναβαλι στο Συνταγμα.
    Ασε που στο μυαλο μου τριγυριζουν συνεχως οι ακόλουθες σκέψεις: “σε ποσα ακομα χρωματα και σχέδια θα ηθελα παρομοια κασκολ για να παραγγειλω στην φιλενάδα μου τη Φιλλιτσα?” “μήπως τελικα μια τσαντουλα, σε χρωμα μπορντωδαμασκηνί και γαντάκια σε αντίστοιχο χρωμα λείπουν απο τη γκαρδαρόμπα μου?”.
    Και το χθεσινό τηλεφώνημα σταθμός: “πότε είπαμε θα ξαναπας Φιλλιτσα στην Καστορια?” Απάντηση Φιλλίτσας: “μην ανησυχεις παρήγγειλε ότι θες! βαλαμε μπαγκαζιέρα στο αυτοκίνητο!!!”

  47. Τζα!!!Καλημέρα,καλημέρα!!!Συγχαρητήρια για τις πρωτοβουλίες αυτές και όσο μπορεί ο καθένας και με όποιο τρόπο μπορεί πρέπει να συμμετέχει!Τα χρωματάκια κουκλίστικα αλλά και αυτό της πλούσιας κληρονόμου…Και τώρα που το σκέφτομαι μία φιλανθρωπική κίνηση εκ μέρους των εταιρειών καλλυντικών θα μπορούσε να βοηθήσει στο οικονομικό πρόβλημα της χώρας.Φανταστείτε…Το πλούσιο χρυσό της άνεργης πτυχιούχου ή το αδιάκριτο μωβ της απολυμένης δακτυλογράφου ή το σκοτεινό γκρι του παγωμένου καλοριφέρ….Τρελές πωλήσεις;-)

  48. @Στελλα γιατι να μην το κανεις!!χαχαχαχαΕγω εχω βαλει εδω να δεις εμμονη!!καουμποικες μποτες καλοκαιριατικα!!Τα ποδαρακια μου μετα αναστεναξαν!!!
    Ετσι αποφασισα να μην το ξανατολμησω!!
    Αφου σου το ειπε και η φιλη σου!!”εβαλε μπαγκαζιερα!!”ξεκινα και
    γραφε λιστα!!!και απο οτι καταλαβαινω θα ειναι ατελειωτη!!
    Μαλλον τριαξονικο θα χρειαστει!!χαχαχαχα

  49. @SofiaT: Ναι αλήθεια είναι το λάδι αυτό είναι η αιτία που η γούνα τους είναι τόσο καλή και “αθάνατη” ! Από άλλα ζώα μπορεί να εμφανίσει φθορές αλλά το βιζόν δεν παθαίνει τίποτα.
    @Stella: Εγώ τη γούνα τη φοράω με τα πάντα, με τζιν, με φουστανι με ότι φανταστείς, είναι θέμα συνήθειας όπως φοράς το μπουφάν σου φοράς και αυτή. Ίσως ένα παλτό να είναι πιο δυσκολοφόρετο αλλά σε ζακέτα πραγματικά φοριέται καθημερινά! Όσο για το μπορντο τρελή επιτυχία φέτος!!!! Έχω μια τσάντα μπορντο μαύρο φίδι λουστρίνι και είμαι μέσα στη μόδα!!!
    @Kouklitsa: Ναι όντως μαζί με το unemployee of the year που βγάζει η Benetton νομίζω μια παρόμοια καμπάνια θα είχε τρελή επιτυχία!!

  50. Συμπαραστέκομαι στη μητέρα μου που δίνει μεγάλη μάχη για να νικήσει τον καρκίνο. Όταν ακούσε από το γιατρό τη φράση “επιθετικός καρκίνος” τα πάντα αλλάζουν στη ζωή σου. Τώρα που το ζω, καταλαβαίνω περισσότερα. Τζούλια μαζί σου στη στήριξη του αγώνα για τη θεραπεία του κακρίνου!

  51. @Litsa Kouklitsa:

    χαχαχαχαχαχχαχαχααχαχαχαχαχχαχχαχαχαχαχαχχα!!!αχχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχχαχαχχαχαχα!!

    Μπα σε καλό μου, πνίγηκα από τα γέλια!!!!!

  52. @Litsa Kouklitsa χα χα χα Καλα εισαι καταπληκτική!!! “Το πλούσιο χρυσό της άνεργης πτυχιούχου ή το αδιάκριτο μωβ της απολυμένης δακτυλογράφου ή το σκοτεινό γκρι του παγωμένου καλοριφέρ….”
    ή το βαθυ μπλε της μελαγχολικής αφραγκιάς… ή το μεταλλικό ασημί των άφραγκων τσεπών…. ή το σκοτεινό λιλά της απόλυσης…
    Τρελλά έσοδα για τη “σωτηρία της πατρίδος’!

  53. Πολύ μου αρέσουν τέτοιου είδους ενέργειες και πάντα θέλω να τις ενισχύσω… Όταν γίνονται από εταιρείες τόσο δημοφιλείς έχουν και τα ανάλογα αποτελέσματα…Το τερπνόν μετά του ωφελίμου…και αγοράζεις ένα όμορφο βερνίκι καλής ποιότητας (που όλες χρειαζόμαστε στο κάτω κάτω) και συμβάλλεις σε ένα τόσο σημαντικό έργο… 🙂

  54. @LITSA KOYKLITSA!!XAXAXA!!GELASA!!!!ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΓΟΥΝΑΚΙΑ ΜΑΣ,ΔΙΚΙΟ ΕΧΕΙ Η ΜΑΡΙΑΑ,ΤΑ ΦΟΡΑΜΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.@ΣΤΕΛΛΑ,ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΣΣΗ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ.ΚΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΑΓΟΡΑΖΩ ΟΛΗ ΤΗΝ ΩΡΑ,ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΑ ΔΕΡΜΑΤΙΝΑ Κ ΓΟΥΝΑΚΙΑ Κ Μ’ΑΥΤΑ ΠΟΡΕΥΟΜΑΙ.ΤΩΡΑ,ΑΝ Μ’ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΟΙΚΟΛΟΓΟΣ,ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ ΣΠΥΡΙΑ.Η ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΦΙΛΑΡΕΣΚΕΙΑ ΑΛΛΩΣΤΕ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ Κ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΟΜΟΡΦΙΑΣ ΠΟΥ ΔΟΚΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΣΕ ΖΩΑ.Ο ΚΥΚΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΤΕΛΕΙΩΤΟΣ,ΑΝ ΔΕΝ ΦΑΜΕ ΚΤ,ΘΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΚΤ Κ.Α.ΩΣΤΟΣΟ,ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ ΑΝ ΔΟΚΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΣΕ ΖΩΑ.
    @ΤΖΟΥΛΙΑ,ΑΝ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΑΥΤΑ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΙΣ Κ ΜΕΝΑ,ΕΧΩ ΚΤ ΚΑΛΟ:ΤΟ ΒΕΡΝΙΚΙ ΤΗΣ “ΑΝΑΠΗΡΗΣ ΠΟΛΕΜΟΥ”,ΕΤΣΙ ΠΡΟΣ ΤΙΜΗΝ ΜΟΥ!

  55. @clio: Να της δώσεις από όλες μας, μια μεγάλη αγκαλιά και την αγάπη μας. Και θα είμαστε εδώ για ότι μας θελήσεις. Να το ξέρεις όμως: Θα βγει παλικάρι!

  56. @CLIO,ΚΟΥΡΑΓΙΟ!!!ΤΠΤ ΔΕΝ ΧΑΘΗΚΕ,ΞΕΡΩ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ.

  57. @Litsa Kouklitsa xaxaxaxa eisai apisteyth!!!!
    @Stella exei dikio h MariaA mporeis na thn foreseis me ta panta analoga bebaia ti gouna einai,oi kontes se stil mpoufanaki einai pio eykoloforetes!!k den xreiazete oi gounes na einai fysikes!mporoume na eimaste kalontymenes,me stil k na forame tin gounitsa mas xoris na einai fysikh, k etsi kanoume k oikonomia giati fysika einai para poly ftynoteres k symbaloume stin mh kakopoihsh ton zoon!!!
    @clio kouragio k perastika na einai!!

  58. Είναι απο τα καλύτερα βερνίκια που υπάρχουν! Προσωπικά είμαι πολυ ευχαριστημένη με την αντοχή τους. Μπράβο για την κινηση που κάνουν! και φέτος θα είναι η πρώτη χρονια που θα αγοράσω το βραχιολάκι της Estee και περισσότερο επειδή πέρασα ενα θεματάκι περσυ και τη γλύτωσα στο χιλιοστό απο καρκίνο….
    Κατα τ’αλλά μ΄αρεσει που πάντα μένουμε εντώς θέματος…..!!!! 😛
    @clio Εχεις και τη δική μου συμπαράσταση και θετική ενέργεια σε ότι περνάς!!
    @Julia Δεν ρωτάψ τπτ περι γενεθλίων.. περιμένω να δω…. (αν κ ανυπομονη δίδυμος, δεν ρωτά,δεν ρωτάω!…)

  59. Ότι μπορούμε να κάνουμε για να βοηθήσουμε στην πρόληψη και την έγκυρη διάγνωση των χρόνιων ασθενειών, ας το κάνουμε και ας προτρέψουμε και τους φίλους μας να το κάνουν!
    Η πρόληψη σώζει!!!! Εξαιρετική η κίνηση της Essie και η σχετική δραστηριότητα χρόνων της Estee Lauder, αλλά καλύτερο το προλαμβάνειν του θεραπεύειν, που έλεγαν και οι αρχαίοι ημών πρόγονοι…

  60. Stylenomics – «πλούσιο» πράσινο
    Skirting the issue – μυστικοπαθές και ανατρεπτικό μπορντό

    Απλά τέλεια….TΑ ΘΕΛΩ!!!!!!!!
    Θα πρέπει να τα έχει κάθε bbgirl στη συλλογή του…
    Σωστά?

    Φιλιά….

  61. @Clio: Περαστικά και από μένα!!! Να γίνει γρήγορα καλά!!
    ολα τα bbgirls εδώ για συμπαράσταση!!!

  62. ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΧΡΩΜΑΤΑ!ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΤΟ ΜΩΒ ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΡΙΑ ΧΡΩΜΑΤΑ Κ ΤΑ ΡΟΖ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΣΟΥ ΩΡΑΙΑ

  63. @Clio: Το πέρασα κι εγώ αυτό με τη δική μου μητέρα πέρσι κι ένα έχω να σου πω : η ψυχολογία παίζει το μεγαλύτερο ρόλο και για εκείνη και για όλους εσάς . Το ξέρω ότι είναι “μπουνιά στο στομάχι” η συγκεκριμένη αρρώστια , αλλά θέλει το κεφάλι και το ηθικό ψηλά , γιατί μόνο έτσι μπορεί να αντιμετωπιστεί . Είναι μια μάχη την οποία για να νικήσεις χρειάζεσαι επιμονή και ψυχραιμία ( στο λέω εγώ που τον πρώτο μήνα έκλαιγα στους διαδρόμους του νοσοκομείου και δεν μπορούσα ούτε με τους γιατρούς να μιλήσω για να τους ρωτήσω πού βρισκομαστε ) . Σου εύχομαι να το ξεπεράσετε το γρηγορότερο και να γίνει για εσάς μια κακή ανάμνηση όπως έγινε και για εμάς …

  64. “We’re in it together”: Εγώ αυτό κράτησα. Clio, όλα αυτά θα είναι μια μαύρη παρένθεση στη ροζ (ναι ΡΟΖ) ζωή μας.

    Θα προτιμήσω λοιπόν την ομώνυμη απόχρωση κι εγώ!

    Από τα φθινοπωρινά ξεχωρίζει το σκούρο πράσινο-Stylenomics κατά τη γνώμη μου. Συνδυασμένο με total black αυστηρό look και χρυσά αξεσουάρ.

    Φιλιά σε όλες!

  65. @Clio Δεν ξέρω τι να σου γράψω σε μια τέτοια περίπτωση, γιατί μονο όσοι το έζησαν και το ζουν ξέρουν τι αισθάνεσαι, οπότε όλοι οι άλλοι ακουγόμαστε τετριμμένοι. Αυτό όμως που θέλω να σου πω, γιατί δεν μπορώ να αγνοήσω τι σου συμβαίνει, είναι να είσαι έτοιμη να αναδείξεις τη μεγάλη δυναμη που κρυβεις μέσα σου και πιθανών ούτε να φαντάζεσαι ότι υπάρχει. Πίστεψε, ότι όλα μπορουν να ξεπεραστούν, γιατι ειδικά ο καρκίνος είναι ψυχοσωματικός και η καλή ψυχολογική κατασταση έχει απεριόριστη δύναμη κι όσο κι αν ακούγεται απίστευτο, η ψυχική δύναμη κι η θέληση για ζωή μπορεί να νικήσει τα πάντα! Αν το πιστεψεις εσύ θα της δώσεις δυναμη, γιατι το τελευταίο που χρειαζονται οι ανθρωποι σε τέτοιες περιπτώσεις είναι άνθρωποι που θρηνούν ολόγυρα τους. Θα περιμένουμε να μας γράψεις τα καλά νεα!

  66. συγχαρητηρια για την προσπαθεια!!!!Μην ξεχναμε οτι η προληψη ειναι η καλυτερη θεραπεια!!!

  67. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ!ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ essie.ΘΑ ΠΑΡΩ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΤΟ WE’RE IN IT TOGETHER.ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΑΚΟΥΩ.ΠΟΙΟΣ-Α?ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΜΕ ΑΝΥΠΟΜΟΝΙΣΙΑ.

  68. καλημερα!!!τζουλια,θα σε χασουμε τελικα σημερα;;

  69. Αγαπώ την Essie, λατρεύω τα χρώματα και την υφή τους!!!
    Το έχω ξαναπεί και εδώ, το γυαλιστικό-στεγνωτικό νυχιών της, το “Good to go”, είναι μακράν το καλύτερο της αγοράς (σίγουρα μπορεί να υπάρχουν και κάποια των “επώνυμων” εταιριών, αλλά θα πρέπει να έχουμε στο νου μας και το value for money) και πιστέψτε με, έχω κάνει μεγάλη έρευνα αγοράς, μιας και βάφω τα νύχια μου 2 με 3 φορές την εβδομαδα, συνεπώς και άψογα τα θέλω και να μην περιμένω αιώνες για να στεγνώσουν θέλω…ζητάω πολλά? και να ζητάω όμως, τα βρήκα σ’ αυτό το προϊόν.
    Βέβαια, λόγω κρίσης, έχω κάνει λίγο πίσω και έχω μειώσει τη συχνότητα αγοράς προϊόντων της συγκεκριμένης εταιρίας, αλλά τώρα, αφού μέρος των χρημάτων διατίθενται για τόσο σημαντικό σκοπό, έχουμε ένα κίνητρο!
    Σε ότι αφορά στα χρώματα, χτύπησες φλέβα, Julia! Ζω σε έναν κόσμο ροζ, είναι το αγαπημένο μου χρώμα, με διαφορά απο τα υπόλοιπα, συνεπώς εγώ δεν μπαίνω στον κόπο να διαλέξω απόχρωση…τις θέλω ΟΛΕΣ!!!!!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.