Ηappy Birthday BB! You rock, BB girls!

 

Προς τo τέλος του 2008 συνέβη κάτι, που σιγά-σιγά, δημιούργησε αυτό που έχουμε τώρα, δηλαδή το www.beautyblog.gr και μαζί του παρέσυρε μέρα με τη μέρα, εμένα, εμάς, εσάς, όλες μας… τα bb girls..

 

Ένα τυχαίο πρωινό, στο δρόμο για το γραφείο, συνειδητοποίησα ότι δεν ήμουν χαρούμενη που πήγαινα στη δουλειά μου. Περίεργο, γιατί μέχρι τότε, τη λάτρευα. Για πρώτη φορά ένιωσα ότι βρέθηκα σε έναν περίεργο κυκεώνα, ένιωσα ότι βαρέθηκα να γράφω τα ίδια και τα ίδια, χωρίς δημιουργικότητα, χωρίς καμία έμπνευση, μήνας έμπαινε, μήνας έβγαινε, στα περιοδικά που δούλευα μέχρι τότε. Τα περιοδικά άλλαζαν πολύ, οι  μισθοί κάθε μήνα χαμήλωναν, όχι όμως για να γίνουν τα πράγματα καλύτερα… (αυτό, το αντέχεις…) τα πράγματα, χωρίς αμφιβολία, χειροτέρευαν…

 

Και δεν είχα έμπνευση και διάθεση δημιουργικότητας, γιατί πολύ απλά, λόγω των συγκυριών ίσως, το διαφημιστικό παιγνίδι, πήρε τη θέση της δημιουργικότητας και έγινε, αυτοσκοπός. Όταν το κατάλαβα, ρώτησα τον εαυτό μου, αν εξακολουθεί να μου αρέσει η δουλειά που κάνω (γιατί θα μπορούσα πολύ εύκολα, να ξαναγυρίσω στη διδασκαλία, που επίσης, αγαπούσα…) Η απάντηση ήταν θετική. Ναι, μου άρεσε αυτό που έκανα. Η απόρροια της απάντησης, ήταν και η πρώτη σκέψη, για το www.beautyblog.gr.

 

Ένα χρόνο πριν, τον Ιούνιο του 2007 είχα φέρει στον κόσμο το γιο μου, ο οποίος χάρη στο μπαμπά του, απέκτησε δικό του blog, τρεις ώρες, αφότου γεννήθηκε. Ναι αγαπημένες, ο κύριος Ρωμανός, χωρίς να το ξέρει βέβαια, έγινε ο μικρότερος blogger του κόσμου και μάλιστα, βρέθηκε μετά από λίγους μήνες, πρωτοσέλιδο, σε on-line εφημερίδα της Θεσσαλονίκης, (πρωτοπόρα, σε όλα, αυτή η πόλη…) ως ο μικρότερος, ever, blogger.

 

 

 

 

E, να μη πω, ψέματα… Ζήλεψα λιγάκι…

 

 

Εγώ πάλι, δεν ήθελα να κάνω ένα ακόμα blog, με την έννοια της τότε εποχής, αυτά δηλαδή που έβλεπα στο εξωτερικό. Με λίγα λόγια, δεν ήθελα, απλά, να κάνω το χόμπι μου. Αυτό μου έλειπε, δούλευα, που δούλευα 40 ώρες την εβδομάδα, να πρόσθετα άλλες είκοσι.. έτσι για να κάνω το χόμπι μου… αυτά είναι αστεία πράγματα… Ήθελα ένα μικρό, αλλά όσο μπορούσα, σοβαρό, επαγγελματικό όχημα. Έτσι όμως όπως το ένιωθα και όχι, όπως το υπαγόρευαν κάποιοι. Από την άλλη,  δεν μπορούσα, οικονομικά έστω και μόνο, να κάνω ένα μεγάλο portal. Με πέντε έξι δημοσιογράφους, πολλές ενότητες, αρκετά χρήματα από πίσω και τέλος πάντων, όλα αυτά που δημιουργούν ένα portal. ΄

 

Ήθελα ένα micro-site, ομορφιάς. Κάτι δικό μου, κάτι διαφορετικό, κάτι με προσωπικότητα, αλλά όχι με μια εύκολη, δωρεάν, πλατφόρμα (όπως π.χ, του κυρίου Ρωμανού…)

 

Και που το’ θελα και που δε το’ θελα, τότε το 2008, ή που δεν ήξερα που να ψάξω, ή που κανένας δεν με καταλάβαινε…(αντίθετα με τώρα, γιατί μέσα σε τέσσερα χρόνια, άλλαξαν πάρα πολλά και πολύ χαίρομαι γι’ αυτό…) Και έτσι αγαπημένες μου, το πρώτο beautyblog, φτιάχτηκε στο Texas. Μάλιστα, στο Austin του Texas, USA, από αμερικανική εταιρεία προγραμματιστών και συγκεκριμένα designated για μένα, ο web programmer-designer, Matt McCloskey.

 

Ας σας πάω λίγο πίσω… Μιλάμε για το 2008. Η εκδοτική εταιρία που εργαζόμουν από το 2000, ήταν ακόμα εύρωστη, δυνατή, opinion leading… Και εγώ, μέσα σε αυτή, στέλεχος, με ότι και αν σήμαινε αυτό, το 2008. Και αρχίζω γι’ αυτό το project, στις ελεύθερες ώρες μου που ήταν εκ’ των πραγμάτων λίγες (οκτώ ώρες δουλειάς, συνεχόμενα επαγγελματικά ταξίδια στο εξωτερικό και ένα μωρό ενός έτους στο σπίτι) να καταναλώνω πολύ χρόνο, πολύ κόπο, αλλά και να κάνω μια αρκετά ικανή -για μένα, τουλάχιστον- χρηματική επένδυση.

 

Να είμαι στα τηλέφωνα στις 2 η ώρα τα ξημερώματα, για δυο και τρεις κάποιες φορές, ώρες (με την διαφορά της ώρας, τότε μόνο μπορούσα να βρω τον Matt και αυτό για μήνες…) να κοιμάμαι λίγο και μετά να συνεχίζω ακατάπαυστα τη μέρα μου, με ότι αυτή, περιλάμβανε.

 

 

Και από πάνω, όπου το έλεγα (εκτός από τους γονείς μου και την άμεση οικογένεια μου, οι οποίοι με πιστεύουν, ό, τι τρελό και να πω…) να με κοιτάνε, σαν να ήρθα από άλλο πλανήτη… «Μα, είσαι beauty director, με team και βοηθούς, σε μεγάλα περιοδικά,  τι δουλειά έχεις να κάνεις  site;» «Αφού μια χαρά πάει η δουλειά σου και δεν έχει περικοπεί ο μισθός σου, γιατί, χαλάς λεφτά;» «Και τι, δηλαδή, θα γράφεις και θα «κριτικάρεις» προϊόντα ομορφιάς;» «Και θα αφήνεις και τις αναγνώστριές σου, να τα κριτικάρουν, από πάνω;» «Χα! Για κοιτάξτε, τη Τζούλια, πάει καλά, ή τρελάθηκε;», ήταν μόνο κάποια από τα σχόλια, ειπωμένα δυνατά ή χαμηλόφωνα, τότε, στις αρχές του 2009..

 

 

Έκλεισα τα αυτιά μου, προχώρησα, δεν ζήτησα βοήθεια από κανέναν, αν και τότε δεν μπορούσα να φανταστώ, ότι  αυτοί που σχολίαζαν, θα προσπαθούσαν να κάνουν το ίδιο, μετά από λίγα χρόνια…

 

 

Για να λέμε την αλήθεια  βέβαια, ήταν λίγο «παλαβό» το όνειρό μου, τότε. Κανονικές κοπέλες, καθημερινές καταναλώτριες, άτομα που δεν γνώριζα, απ’ όλη την Ελλάδα, οι οποίες χωρίς στεγανά, χωρίς φόβο, με απόλυτη ειλικρίνεια, αλλά και σεβασμό, να μπορούν να μιλούν, να εκφράζονται και να γράφουν απόψεις, θετικές ή αρνητικές, ανοιχτά, για τεράστιες, απίστευτα δυνατές πολυεθνικές εταιρίες ομορφιάς, χωρίς να φοβούνται ότι αν πουν την αλήθεια, ή τέλος πάντων τη δική τους εμπειρία, τα σχόλια τους θα λογοκριθούν και αν δεν λογοκριθούν,  θα διακοπούν τα διαφημιστικά συμβόλαια (αν αυτό συνέβαινε σε περιοδικό, η απόλυση της δημοσιογράφου και η λύση του διαφημιστικού συμβολαίου, ήταν σαφώς, μονόδρομος… το έχω ζήσει, αυτό…). Είπαμε, χωρίς λογοκρισία.

 

Πρωτάκουστο, για την ελληνική πραγματικότητα, αλλά «παλαβή» και η Υδροχόος, οπότε…

 

Ναι, λοιπόν… Το www.beautyblog.gr ήταν το πρώτο micro-site ομορφιάς στην Ελλάδα,  από μια δημοσιογράφο ομορφιάς, που προσπάθησε να αλλάξει λίγο, το μέχρι τότε, κατεστημένο. Και τον Αύγουστο δοκιμαστικά, αλλά τον Σεπτέμβριο του 2009, επίσημα πλέον και μετά από απίστευτα ξενύχτια… βγήκε στον αέρα.

 

 

Anyway, το προσπάθησα τότε… Και ήμουν τόσο άσχετη… και ο Matt από το Texas, δεν μου είπε ποτέ, ότι πέρα από τα χρήματα που χρειάζονται για να δημιουργήσεις ένα site και να γράψει ένας καλός προγραμματιστής τον κώδικα πίσω από αυτό, θέλεις πολλά περισσότερα χρήματα για να το διαφημίσεις, να το προμοτάρεις, όπως πρέπει, να το έχεις παντού, να καλείς κόσμο από τα social networks, έτσι ώστε γρήγορα να το μάθoυν πολλοί και να έχεις views και visits. Μπας και καταφέρεις να το φτάσεις κάπου…

 

Καμία σχέση δεν είχα με όλα τα παραπάνω, καμία γνώση. Κανένας δεν μου τα έμαθε. Κανένας δεν με συμβούλεψε. Εγώ απλά αποφάσισα να είμαι ο εαυτός μου, άρχισα να γράφω και όπου πήγαινε.

 

Στην αρχή, όταν τον πρώτο μήνα είδα 457 άτομα εδώ μέσα, χοροπήδαγα από τη χαρά μου. Σκεφτόμουν, «Μα, ποιες να είναι άραγε αυτές οι 457 κοπέλες που διάβασαν, αυτά που είχα να πω; Αχ, πως μπορώ να τους στείλω ένα δώρο, για να τις ευχαριστήσω;»

 

Η χαρά μου βέβαια, κόπηκε απότομα, γιατί μετά από 50 posts και τρεις μήνες, με διαβάζατε, περίπου 4.000 άτομα (για net, είναι σαν να λέμε, κάνεις πάρτι, καλείς 150 άτομα και έρχονται 5…)

 

Θυμάστε, το πρώτο www.beautyblog.gr από τον Matt McCloskey;

 

 

Βέβαια, εμένα ποτέ δεν με ενημέρωσε κανένας, εννοείται ούτε ο Matt (αχχχ.. Ματ, Ματ…),  για τα sites των διαγωνισμών, που σου φέρνουν κόσμο, είτε διαβάζουν, είτε δε διαβάζουν το site σου. Από την  άλλη, τελικά, ήταν αυτά τα sites που ανακάλυψαν το beautyblog, πάνω από ένα χρόνο μετά…(απίστευτο!!)

 

Τέλος πάντων… επιστρέφω…

 

 

Στις αρχές του 2010, επέμεινα και συνέχισα…

 

 

Και τώρα, πέρασαν τρία χρόνια εδώ,  στο bb και  ένας χρόνος στο αγγλικό το j’s bb, το άλλο παιδάκι μας, που σιγά -σιγά, θα βρει και αυτό το δρόμο του.

 

Βέβαια, αυτό που δεν περίμενα τότε, το 2009, ακόμα και εγώ, ούτε στα πιο τρελά μου όνειρα, ήταν το beautyblog, να γίνει forum. Εξηγώ: Να ανταλλάσσετε πλέον μεταξύ σας απόψεις με σεβασμό, να μοιράζεστε με γενναιοδωρία τις σκέψεις σας, να βοηθάτε με τις γνώσεις και την εμπειρία σας, η μια την άλλη και να μη με έχετε ανάγκη. Δεν έχω μεγαλύτερη χαρά και ικανοποίηση, όταν συμβαίνει αυτό. Με το μόνο που μπορώ να το συγκρίνω, είναι με το να μεγαλώνεις σιγά-σιγά ένα παιδάκι (γράφω συνειδητά να το μεγαλώνεις και όχι να το γεννήσεις, το πρώτο, είναι σαφώς πιο δύσκολο…)  να του δίνεις -όσο μπορείς- σωστές βάσεις και μια μέρα, με ανείπωτη συγκίνηση και περηφάνια, να το βλέπεις να ανοίγει μόνο του, τα φτερά του…

 

Πω, πω, πω… το παράκανα με τα γλυκερά…

 

Συνεχίζω…

 

Για τα τρίτα γενέθλια εδώ, μαζί σας και για να γιορτάσουμε, ήθελα να βρω μια ιστορία, που να ταιριάζει στο bb… .Όχι στο www.beautyblog.gr… Όχι, σε μένα… Στο bb… (καταλαβαίνετε εσείς, την διαφορά…)

 

Και τελικά, μου ήρθε.

 

Πριν από δυόμιση χρόνια, παρακολουθούσαμε με τον κύριο Ρωμανό, μια υπέροχη παιδική ταινία (δείτε τη και εσείς που δεν έχετε παιδιά, αξίζει, ή ακόμα καλύτερα διαβάστε τη, είναι ένα από τα ωραιότερα παιδικά και ενήλικα θα έλεγα, παραμύθια…)

 

Η ταινία λεγόταν “Charlotte’s Web” και είχε να κάνει με μια αραχνούλα και ένα γουρουνάκι. Αυτοί οι δυο, έγιναν οι καλύτεροι φίλοι.

 

 

Σε κάποιο  σημείο της ταινίας, η αραχνούλα, η Charlotte (με τη φωνή της Julia Roberts)  για κάποιο πολύ σημαντικό λόγο, που είχε να κάνει με το φίλο της (δεν θα σας τον πω, να δείτε την ταινία…) με πολύ αγάπη, έφτιαχνε και έγραφε, ακατάπαυστα πάνω στον ιστό της και είπε: (θα το γράψω, έτσι ακριβώς όπως το είπε..)

 

 

«Make a web….wait… something good, will happen..»

 

 

«Φτιάξε έναν ιστό… περίμενε… κάτι καλό θα συμβεί…»

 

 

Είχα ήδη, για αρκετό καιρό το beautyblog όταν είδα αυτή την ταινία και ήμουν κάπως, απογοητευμένη. Και εκείνη τη στιγμή, που άκουσα αυτή τη φράση, κοκάλωσα. Και ένιωσα μια περίεργη,  δύναμη από κάπου, μια δύναμη που σα να μου έλεγε να συνεχίσω.

 

 

Εγώ,  έφτιαξα έναν ιστό με αγάπη… και έγραφα και  περίμενα… και περίμενα… και έγραφα… και περίμενα… και έγραφα… και περίμενα… πολύ…

 

 

Αλλά τελικά, είχε δίκιο η Charlotte…

 

 

Δημιουργήθηκε, ο  ιστός,  του bb

 

 

 

Kαι εσείς, (εσείς, οι διακόσιες ογδόντα τρεις χιλιάδες unique αυτόν τον χρόνο and going strong..) είσαστε ο ιστός που μας «δένει» όλες.

 

 

Happy Birthday bb!!

 

 

You rock, bb girls (and bb boys, of course)!!

 

 

Kαι, έρχεται- επιτέλους- η σειρά σας…

 

 

Και μαζί σας, η σειρά του bb και όλων των bb αυτού του κόσμου που ζούμε, ενός κόσμου, που επαναπροσδιορίζει με ορμή, τις αξίες του.

 

Δεν έχει σημασία, αν έχουν μια, ή χιλιάδες αναγνώστριες, δεν έχει σημασία,  τι είναι και πως λέγονται,  δεν έχει σημασία τι θέμα έχουν, δεν έχει σημασία που βρίσκονται… αυτό που μετράει, είναι ότι ανήκουν σε ένα  ζωντανό, αληθινό, παλλόμενο, «διαφορετικό» και ειλικρινές, underground, σύμπαν. Ένα σύμπαν που με υπομονή και επιμονή, μπορεί να αλλάξει, σιγά- σιγά τα δεδομένα.

 

 

Ανήκουν σε εσάς.

 

 

Γιατί εσείς που μετράτε, εσείς θα κάνετε και τη διαφορά.

 

 

 

111 Σχόλια
  1. Χρόνια πολλα αγαπημένη Τζούλια και bblogακι! Σημασία έχει ότι σε αγαπάμε πολυ, που μας φτιαχνεις τη μέρα με τις όμορφες εικόνες σου και αυτο είναι το καλυτερο ταξίδι! Έτσι δυναμικά να συνεχίσεις! Φιλια πολλα :*
    Περιμένουμε σαμπάνιες κλπ κλπ! Χιχιχι!

  2. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΚΑΛΗΤΕΡΑ ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΟΥ BB ΚΑΙ ΝΑΙ ΕΙΜΑΙ ROCK GIRL!!!ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ BB ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΝΕΡΑΙΔΑ ΕΝΑ ΑΠΛΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΕΙΝΕ ΕΤΣΙ ΟΠΩς ΕΙΣΑΙ ΔΥΝΑΤΗ ΚΑΙ ΜΕ ΑΞΙΕΣ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΚΑΛΗΤΕΡΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΙΧΙΣΜΕΝΗ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΚΟΜΑΤΙ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΔΙΜΙΟΥΡΓΙΑΣ!!!!!!!!!!!!!ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ BB

  3. χρονια πολλα κ να συνεχισεις αυτο που κανεις με αγαπη κ μερακι……

  4. Καλημέρα Τζούλια και BBgirls και Χρόνια Πολλά!!!!! Τις καλύτερες ευχές και θετικλη ενέργεια για να συνεχίσει να εξαπλώνεται το κύμα του bb καθημερινά γιατί πραγματικά αυτό το site-blog το οποίο με τόσο αγάπη έφτιαξες είνα ένας καθημερινός δίαυλος επικοινωνίας και φιλίας μεταξύ μας!!! Ααα η Charlotte & o Wilbur είναι από τα καλύτερα παραδείγματα φιλίας που έχω σε ταινία, περιτό να πω ότι συγκινούμαι φοβερά (είναι και η φωνή της Julia)!!
    All good things come to the ones who wait!!!
    Αυτό κι αν είναι αλήθεια!!!!!
    Φιλάκια πολλά και εύχομαι και πάλι να το γιορτάζουμε κάθε χρόνο!!

  5. ax!!julia me syginises!!!
    xronia polla julia k bb!!!sas agapame k tous 2 para poly, exoume pathei bbeksartish!!!mas taksideyeis kathimerina se ena omorfo meros pou ksexname gia ligo ti pragmatikotita!!!sou eyxomai oti epithymeis k na synexiseis etsi dimiourgika k me agapi oti k an kaneis k na ksereis oti ta bbgirls tha einai dipla sou!!!se eyxaristo pou mporesa na balo ena trimataki k ego se ayth tin megalh dimiourgia sou!!!xronia polla bb!!!me aperanti agaph!!1

  6. Χρόνια πολλά και δημιουργικά!!! Αν και έχω μόλις ένα χρόνο που ανακάλυψα το blog σου, μπορώ να πω ότι μου έχει γίνει καθημερινή συνήθεια!!! Να είσαι πάντα καλά και να χαίρεσαι το παλικάρι σου!!!

  7. πολύ συγκινητικό….μμμ να πω την αλήθεια..κάπως έτσι είχα φανταστεί την ιστορία του beautyblog..γιατί τίποτα δεν έρχεται εύκολα.. τώρα όμως έχεις όλες εμάς…και πρέπει να αισθάνεσαι βασίλισσα γιατί σε αγαπάμε τόσο ..είσαι απλή και ανθρώπινη και αυτό με κάνει να μη σταματώ να σε διαβάζω…εύχομαι να μη χάσεις ποτέ αυτή την περίεργη δύναμη που καθοδηγεί εσένα και είναι για μας κινητήριος δύναμη…love u

  8. πολύ συγκινητικό….μμμ να πω την αλήθεια..κάπως έτσι είχα φανταστεί την ιστορία του beautyblog..γιατί τίποτα δεν έρχεται εύκολα.. τώρα όμως έχεις όλες εμάς…και πρέπει να αισθάνεσαι βασίλισσα γιατί σε αγαπάμε τόσο ..είσαι απλή και ανθρώπινη και αυτό με κάνει να μη σταματώ να σε διαβάζω…εύχομαι να μη χάσεις ποτέ αυτή την περίεργη δύναμη που καθοδηγεί εσένα και είναι για μας κινητήριος δύναμη…love u

  9. Χρόνια πολλά λοιπόν για το bblog!!!! Ευχομαι να μεγαλώνει και να γίνεται πιο ξεχωριστό!

  10. Χρόνια Πολλά beautyblog!!!
    Η επιτυχία έρχεται γιατί το αξίζεις και η δουλειά σου ξεχωρίζει!!!
    Είμαι μια απλή αναγνώστρια και bbgirl, που σε ανακάλυψα τυχαία πριν από 2 χρόνια!!! Και αν ακόμη κάποιες φορές δεν σχολιάζω δεν παραλείπω καθημερινά να διαβάζω τις αναρτήσεις σου και τα σχόλια των κοριτσιών!!!
    Η ενημέρωση και η δουλειά σου Τζούλια μου είναι εκπληκτική και αυτό φαίνεται!!! <3
    Σου εύχομαι την πραγματοποίηση όλων των ονείρων σου όσο μεγάλα και αν σου φαίνονται 😉

  11. 283,ooo unique wishes!!!!!!!!
    συνέχισε να ζεις με πάθος αγαπημένη μου

  12. Xρόνια πολλα στο μπλογκ!! Συνέχισε την καλή δουλειά με την ίδια διάθεση!! Μας φωτίζει τις ‘σκοτεινές’ μας μέρες! 🙂

  13. υπεροχος απολογισμός! αλλα δεν περιμενα κατι λιγοτερο από την Ιδρυτρια του bb, την νεότερη beauty editor, who actually had an opinion amongst a powerful and close net of beauty directors in the greek market!
    Happy birthday BB!!!!

  14. Χρόνια πολλά και ποιοτικά!!! Πραγματικά ο λόγος σου μας παρασύρει θετικά και δημιουργικά. Πρέπει να είσαι περήφανη για όσα έχεις καταφέρει και δεν μιλώ μόνο για τα επαγγελματικά. Φιλιά πολλά σε όλες 🙂

  15. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑΑΑΑΑ!!!!!ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧςΕΙΑ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΡΑΤΑΣ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ ΜΕ ΤΑ ΩΡΑΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΔΩΡΑΚΙΑ ΣΟΥ !!!!

  16. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΒΒ!!!!!!!!!!Σ΄ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΚΑΙ ΦΩΤΙΖΕΙΣ ΤΙΣ ΣΚΟΤΕΙΝΕΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ

  17. Happy birthday!!! Sygxaritiria gia auto pou exeis kataferei auta ta xronia giati einai pragmatika dyskolo kai apaitei poly xrono kai douleia! xx Menia

  18. ΚαλημεραΤζουλια!!bbgirls!!!ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!!! Να τα εκατοστησεις!!!και τα 100χιλιασεις τα bb girls!!Ευχομαι καθε μερα που περναει να αυξανεσαι και να γινεις γνωστο παντου!!
    @Τζουλια γνωριζω το οτι εκανες εγινε με πολυ αγαπη και αυτο ειναι που με τραβηξε κοντα σου και στο bb!!Ηταν κατι που το ηθελες πολυ!!να ξερεις (οταν ζητας κατι πολυ το συμπαν στο προσφερει!!)εσυ απλα εστειλες το σημα σου!!
    και εμεις το λαβαμε!!Γιατι πολυ απλα αγαπη εστειλες αγαπη θα λαβεις!!
    LOVE YOU BB!! LOVE YOU JOULIA!!!

  19. Χρονια πολλα,χρονια καλα ΒΒ.Ευχαριστουμε Julia για ολα αυτα που μας πρσφερεις.Εγω βεβαια δεν εχω πολυ καιρο που σε παρακολουθω αλλα πραγματικα σε θαυμαζω για την δυναμικοτητα σου και την εργατικοτητα σου.Τωρα εχω γινει πραγματικη fun σου και σου ευχομαι να εισαι υγιης και να εχεις παντα επιτυχιες στη ζωη σου.Φιλια πολλα!!!!!!!!!!

  20. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΒΒ!!!! Να σε χαιρόμαστε!!! Να είσαι πλούσιο σε αγάπη και νέα άρθρα!
    Τζούλια μου να το χαίρεσαι το μικρό σου παιδάκι!!!Πάντα επιτυχίες να έχεις!!!

  21. Xρονια πολλα στο ΒΒ κ σε ολα τα κοριτσια!!χρονια πολλα στην τζουλια,να ειναι παντα δημιουργικη κ ανθρωπινη,οπως ειναι παντα.τπτ δεν ειναι τυχαιο σ’αυτη τη ζωη.τζουλια,εσυ αποτελεις τον συνδετικο κρικο αναμεσα μας διαβαζοντας ολα τα σχολια μας κ ξεροντας τι κανει η τι σκεφτεται η καθεμια μας κ ψυχολογωντας ολες εμας.αν θυμαμαι καλα πρωτομπηκα στο ββ βλεποντας καπου τη διαφημιση του.εμπαινα για αρκετο καιρο κ δεν σχολιαζα.επιπλεον,εβλεπα τα σχολια κ βαριομουν να τα διαβασω.μια μερα,το εκανα.αμεσως κτ με τραβηξε,ηθελα να γινω κι εγω μερος της παρεας.η αμεσοτητα των κοριτσιων κ η οικειοτητα τους με εκανε να σκεφτω:”θελω να γινω κι εγω μελος αυτης της παρεας,να με νοιαζονται κ να τους νοιαζομαι”.κι ετσι εγινα μελος χωρις να ειμαi εξοικειωμενη με blogs.σημερα,χαιρομαι παρα πολυ που εχετε γινει η ΠΑΡΕΑ μου.
    στο τελος θα αφησω το σχολιο μου για το blog του κ.ρωμανου.τρελαθηκα!!!δεν θα σου πω ψεματα,μου αρεσε πιο πολυ κι απο το ββ!!

  22. Xρονια πολλα Τζουλια!! Xρονια μας πολλα bb girls!

  23. Χρονια πολλα Τζουλια κ BB blog :))))
    Ευχαριστουμε παρα πολυ για ολα οσα μας προσφερεις κ μας μαθαινεις τοοοοσα πολλα 🙂
    :*

  24. Δεν μπορείς να φανταστείς πόση δύναμη δίνει το κείμενο σου σε ανθρώπους που θέλουν να κάνουν ένα βήμα …εξόδου από τον τωρινό εργασιακό τους χώρο και ένα βήμα …εισόδου σε κάτι νέο, δημιουργικό, καινοτότομο, κάτι το οποίο αγαπούν και θέλουν να δοκιμάσουν!
    Ούτε εγώ συμμετέχω καθημερινά στα σχόλια, διαβάζω όμως συστηματικά τα άρθρα σου και το σημαντικότερο μαθαίνω, παίρνω ιδέες από αυτά που γράφουν όλα τα bb girls.

    Χρόνια Πολλά Τζούλια! Χρόνια πολλά κορίτσια!

  25. Happy Birthday…may you be with us for a long long time.

  26. Διαβάζοντας εχτές τα σχόλια των κοριτσιών ότι σήμερα είναι τα γενέθλια του bb, το κράτησα και περίμενα με αγωνία το σημερινό post. Ήμουνα σίγουρη ότι αυτά τα γενέθλια εννοούσες, ότι είχες να ετοιμάσεις. Ανοίγοντας σήμερα την αρχική σελίδα της google βλέπω τουρτίτσες, βλέπω κεράκια, βλέπω happy birthday και παθαίνω ένα μικρό σοκ προς στιγμήν και σκέφτομαι ωσάν γνήσια ξανθιά “Καλέ πώς το έκανε αυτό η Τζούλια? Είναι το bb στα σημαντικά γεγονότα που αναφέρει η google στην αρχική της σελίδα?” ΟΚ συνήλθα όταν είδα ότι έχει γενέθλια το bb μαζί με την google. Σου εύχομαι λοιπόν ανάλογη απήχηση και επιτυχία. Μα μαζί γενέθλια? Τίποτα δεν είναι τυχαίο! Πρώτ’ απ’ όλα όμως να είσαι πάντα γερή κι ευτυχισμένη, για να είμαστε κι εμείς καλά!!! Πολλά, πολλά φιλιά!!!!!!!!

  27. χρονια μας πολλα τζουλια μου!αλλη μια φορα μας συγκίνησες.τα αγαπω πολυ αυτα τα προσωπικα κειμενα που κανεις κατα καιρους αποκλειστικα εσυ.μαθαινουμαι κατι λιγο απο σενα κατι λιγο.αυτη η αμεσοτητα σου τραβαει εμενα και ολα τα υπολοιπα bb girls να ανοιγομαστε και να μοιραζόμαστε εμπειριες!!ααα και ενα δωρακι για το bb:την επομενη φορα που θα μιλήσεις με τον προγραμματιστή σου ζητα να βαλει κουμπακι replay κατω απο καθε σχολιο που κανουμε ετσι αν πχ εγω ρωταω ποιο αρωμα να παρω η υπουργος αρωματων μας(επισημότητες οχι αστεια!) θα παταει το reply και η απαντηση της θα ειναι ακριβως κατω απο την ερωτηση μου ασχετα αν μου απαντησει μετα απο μιση ωρα και υπαρχουν αλλα σχολια απο κατω.νομιζω ετσι το bb θα απογειωθεί!
    *σηκωνει το ποτηρι ροζ σαμπανιας* αγαπημενο beautyblog και bbgirls χαρουμενα γενεθλεια!ευχομαι ολόψυχα να συνεχισουμε δυνατα με εσενα οδηγο μας τζουλια!

  28. Happy birhday bb…!!!!
    Διαβάζοντας την ιστορία του ΒΒ βρήκα πολλά κοινά σημεία με την δική μου ιστορία και φαντάζομαι πως δεν ειμαι η μοναδική… Ευχομαι απο καρδιάς να τα εκατοστήσει το bb… Keep going…

  29. Χρόνια πολλά, όμορφα και πολύχρωμα! Τζούλια μου, σου εύχομαι να είσαι γερή, να έχεις πάντα τόση θετική ενέργεια, όρεξη και καλή διάθεση όσο τώρα! Αν πιστεύεις σε αυτό που επιθυμείς, ε, πού θα πάει, θα γίνει πραγματικότητα! Συνέχισε έτσι δυναμικά και εμείς θα συνεχίσουμε να είμαστε μαζί σου! Α, και ίδια μέρα γενέθλια με την Google? Σστανική σύμπτωση! Είσαι η μηχανή αναζήτησης σε θέματα ομορφιάς! 🙂 Τις καλημέρες μου!

  30. χρόνια πολλά Ju και bbblog μας ! Εμείς ευχαριστούμε για την ενημέρωση, τα δωράκια και την ανθρωπιά που μας αντιμετωπίζεις όλες. Έχεις μπει στην καρδιά μας και στα σπίτια μας. Φαντάσου ότι ακόμα και στον αντρα μου καμιά φορά λέω Η Τζούλια έκανε αυτό ή έγραψε το άλλο. Η εύλογη ερώτηση στις αρχές ήταν “ποια Τζούλια”. Ε τώρα πια δεν ρωτάει. Και είμαι σίγουρη ότι λίγο ως πολύ το ίδιο συμβαίνει και με τις υπόλοιπες. Άντε λοιπόν και στα 5 χρόνια να γιορτάσεις (-ουμε) με ένα μεγάλο πάρτυ !!!!

  31. Χρόνια πολλά αγαπημένη!!! Να σαι παντα γερή και χαρούμενη για να μπορείς να συνεχίζεις έτσι με αισιοδοξία και χαμόγελα!!!Τα κειμενα σου να ξέρεις ότι πολλές φορες ειναι και βάλσαμο…αυτό που μας κάνει να ξεφεύγουμε από τη ρουτίνα μας…την πραγματικότητα μας…μας δίνεις πολλά και εύχομαι το καλό να το εισπραξεις ακόμα μεγαλύτερο στην πορεία!!
    Φιλιά πολλά

  32. @σε εμενα reply εννοουσα..πωπω να βαλουμε και αυτοματο ορθογραφικο ελεγχο αχαχαχαααα

  33. @ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ,κι εγω το ιδιο επαθα με google!!
    @MAKO,xaxa!!κι εμεις στο σπιτι λεμε για την τζουλια,τα παιδια μου με πειραζουν οτι ασχολουμαι με το ββ!!

  34. Καλησπέρα σ’όλη την υπέροχη παρέα! Η ανάρτηση σήμερα Τζούλια μου ήταν τόσο αληθινή και γλυκιά, που άγγιζε τις πιο ευαίσθητες χορδές της καρδιάς μου…. Εύχομαι, λοιπόν, ολόψυχα Χρόνια Καλά, Ευτυχισμένα, Δημιουργικά και γεμάτα από όμορφες και μοναδικές στιγμές! Για σένα αγαπημένη μου Τζούλια, εύχομαι ότι καλύτερο για την οικογένειά σου, να’σαι πάντα γερή και να μας χαρίζεις, για πολλά χρόνια ακόμα, αυτή τη μοναδική θετική ενέργεια που υπάρχει στην ψυχή σου!
    Να τα χιλιάσεις αγαπημένο μου Beauty Blog…..γιατί χωρίς εσένα δεν υπάρχουμε!! Πολλά φιλιά σε όλα τα BBGirls…. 🙂

  35. Χρόνια πολλά, όμορφα και δημιουργικάαααα, καλή συνέχεια

  36. Χρόνια πολλά bb 😀 Χρόνια πολλά γλυκιά παρέα του bb 🙂 Αξίζουν οι καλύτερες ευχές για το πιο ευχάριστο, αξιόπιστο, προσωπικό, ξεχωριστό beautyblog…Μας ενημερώνει με τον καλύτερο τρόπο για τον λατρευτό κόσμο της ομορφιάς…Κ εσύ Τζούλια έχεις ταλέντο σε αυτό που κάνεις και αυτό είναι που δημιουργεί όλο αυτό το ευχάριστο κλίμα…Ό,τι γράφεις πως ήθελες να πετύχεις μέσα από αυτό το blog πιστεύω πως το έχεις ήδη πετύχει! 🙂

  37. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ .ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ,ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΟΥ ΦΙΛΗ .ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!

  38. Γνώρισα το beautyblog, εντελώς τυχαία σερφάροντας στο Internet, το καλοκαίρι του 2010. Δεν είχα ιδέα ούτε για Τζούλιες, ούτε ποιος έγραφε αυτά που διάβαζα, ούτε ποιος το χειρίζεται… ούτε πόσοι είναι πίσω απ΄ το πληκτρολόγιο. Έψαχνα για ελληνικά sites που να μοιάζουν με τα ξένα που διάβαζα ως τότε, σχετικά με ομορφιά, συμβουλές, προϊόντα, reviews καταναλωτών προπαντός κ.λπ. Τότε δεν υπήρχε και μεγάλο εύρος στην Ελλάδα, ελάχιστα ήταν… όσα ήταν…και ξέρουμε και πως ήταν. Το πώς κόλλησα, νομίζω όπως όλες σας, λίγο πολύ.. . Ωστόσο η πρώτη μου αυτή γνωριμία με το ΒΒ ήταν λίγο επεισοδιακή (Τζούλια μήπως θυμάσαι τη φάση εκείνη?) και θα σας την αποκαλύψω! Κάποια στιγμή κέρδισα (ποιος? εγώ που δεν κερδίζω ποτέ!) ένα διαγωνισμό με προϊόντα της Avon. Κάτι έγινε όμως, κάποιο μπέρδεμα, ούτε που κατάλαβα τι και πως, ούτε και που θυμάμαι ακριβώς, πάντως αφού έστειλα τη διεύθυνση μου και την ξανάστειλα και τέλος πάντων είχαμε δυο τρεις ανταλλαγές email με το ΒΒ, εγώ καλλυντικά δεν έλαβα ποτέ! Πέρασαν κάνα, δυο μήνες, περίμενα, περίμενα κι ύστερα, πιστή στην αρχή μου να παραπονιέμαι όταν αδικούμαι ως καταναλώτρια, στέλνω ένα email στο site με προσφώνηση «Αγαπητοί κύριοι» γιατί ποια Τζούλια? Ήξερα εγώ καμιά Τζούλια? Εγώ πίστευα, ότι από πίσω κρύβεται ομάδα δημοσιογράφων ή αισθητικών ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων κι ούτε ήξερα σε ποιον έπρεπε να απευθυνθώ και τα χώνω λοιπόν για τα καλά, γράφοντας, ότι μάλλον «τελικά οι διαγωνισμοί είναι για το θεαθήναι»! Η Τζούλια, έσπευσε να απαντήσει και να με φέρει σε επαφή με την Avon, όπου και το θέμα έλαβε τέλος μετά από κάνα δυο μέρες, με την αιτολογία από πλευράς της Avon, ότι μάλλον χάθηκε η αποστολή κάπου στο δρόμο, κι εγώ έλαβα τελικά τα πολυπόθητα καλλυντικά που είχα κερδίσει. Μετά από αυτή την τακτοποίηση της παρεξήγησης, συνέχισα να παρακολουθώ το ΒΒ, κι ύστερα τον Σεπτέμβριο του 2010, το θυμάμαι πολύ καλά, κερδίζω ένα σεμινάριο μακιγιάζ από την Armani στο Κολωνάκι (πάλι τυχερή! ήμασταν μάλλον λίγες ακόμα τότε και κερδίζαμε πολύ συχνά μου φαίνεται…)! Μετά εκεί προς το χειμώνα… ήταν Νοέμβριος, Δεκέμβριος? Κάπου εκεί τέλος πάντων… με το μαμούνι του τοξότη που δε με άφηνε να ησυχάσω, στέλνω ένα νέο email και ζητάω συμβουλές για μια πιο εξειδικευμένη κρέμα που αναζητούσα τότε, προκειμένου ν’ αλλάξω μάρκα. Μια «Τζούλια» πάλι μου έστειλε απάντηση και προτάσεις και μάλιστα με προέτρεπε εκ μέρους της να πάρω και την εταιρεία Pierre Fabre για περισσότερες πληροφορίες…. Για φαντάσου! Τι ευγενικοί άνθρωποι τελικά αυτoί εκεί στο site? Μάλλον τους είχα παρεξηγήσει την πρώτη φορά μ’ εκείνο το περιστατικό…. Να με συστήνουν εκ μέρους τους και σε μια Εταιρεία καλλυντικών… Τέλος πάντων την πήρα την κρέμα, ολόκληρη τη σειρά πήρα δηλαδή στο τέλος και σκέφτηκα, ότι αν μη τι άλλο, υποχρέωση μου ήταν να στείλω κι ένα μειλ σε αυτούς τους ευγενικούς ανθρώπους να τους ευχαριστήσω και να τους πω και τις εντυπώσεις μου βρε αδελφέ… Εκείνο το μειλ που αφορούσε στην Galenic, μου ζητήθηκε από εκείνη την «Τζούλια» κι έγινε κάποια μέρα το πρώτο μου post review στο BB. Και κάπως έτσι ξεκίνησε η καριέρα της ΒΒgirl που με οδήγησε μια μέρα και στον υπουργικό θώκο, μην το ξεχνάτε αυτό σας παρακαλώ… Πριν λίγο καιρό είχα γράψει το ακόλουθο mail στη Τζούλια και σας το παραθέτω.

    «Αυτό που έχει γίνει μέσα στο ΒΒ, είναι κάτι απίστευτο και φυσικά το νοιώθεις κι εσύ! Όλες μας κάπως έτσι ξεκινήσαμε. Ένα ελαφρύ ενημερωτικό σαιτ, με το οποίο περνούσαμε την ώρα μας, ανάμεσα σε πολλά άλλα παρόμοια, και μαθαίναμε για καλλυντικά,κ ρεμούλες και άλλα “εδώδιμα και αποικιακά” Μετα ήρθαν τα ποστ της κάθε μιας, το βήμα που μας έδωσες εσύ και την προσωπική φροντίδα που έδειξες, γιατί δεν ξέρω ΚΑΝΕΝΑ άλλο site, που να ξεχωρίζει μια μια τις εκατοντάδες αναγνώστριες του. Μπαίνω και σε άλλα, έτσι από ρουτίνα, από περιέργεια, από μια γρήγορη ματιά, μια βαρεμάρα. Μπαίνω και σε blogs. Δεν υπάρχει πουθενά αυτή η μαγεία που υπάρχει σε μας. Σε κανένα άλλο σαιτ δεν οικειοποιούνται τον ιντερνετικο χώρο οι αναγνώστες.. Πλέον το ΒΒ έχει πάρει διαστάσεις κοινωνικές. Είναι μια παρέα που μιλάει καθημερινά για πάρα πολλά θέματα, υπάρχουν συναισθήματα, νοιαξιμο, ενδιαφέρον, είναι σημείο αναφοράς… μόνο που δεν αγγίζουμε η μια την άλλη… όλα τ’ άλλα υπάρχουν. Μην το αδικείς θεωρώντας το απλά ένα σαιτ με θέματα ομορφιάς!»

    Τζούλια μου, ελπίζω να γελάς πλέον, όπως κι εγώ, αν θυμάσαι τον τρόπο που ξεκίνησε η σπάνια και πολύτιμη ιντερνετικη φιλία μας, μέσα από μια παρεξήγηση κι έναν φουριόζο τοξότη, που ως τραμουντάνα εισέβαλε στη ζωή σου και στη ζωή του ΒΒ! Μακρηγόρησα ως συνήθως, άλλα εσύ τουλάχιστον ξέρεις πόσα έδωσε στην καθημερινότητα μου και σε μια εξαιρετικά δύσκολη περίοδο το ΒΒ!

  39. HAPPY BIRTHDAY Αγαπημένο ΒΒ !!!
    (Μεγάλη συγκίνηση Τζούλια μου)

  40. Πραγματικά συγκινήθηκα.. δεν είμαι από τις πολύ παλιές αναγνώστριες και ήταν πολύ όμορφο να ακούσω την ιστορία πίσω από αυτό που υποδέχομαι καθημερινά με ενθουσιασμό… Τελικά επιβεβαιώνομαι ότι τη διαφορά την κάνει η ποιότητα τπυ ανθρώπου που βρίσκεται πίσω από τα δημιουργήματα που αντικρίζουμε.. κι εμάς πιστεύω πως αυτή η δική σου μοναδική ποιότητα μας κρατά εδώ για καιρό.. σε πρωτοδιάβασα με αφορμή ένα διαγωνισμό, κι όμως σύντομα με έκανες να δω κάτι πιο βαθύ που με “έδεσε” εδώ.. Νιώθω, λοιπόν, πλέον μέλος της παρέας, οπότε… Χρόνια μας πολλά!!

    ΥΓ. Λατρεύω αυτή την επιμονή που έδειξες, ακόμη κι αν όλοι οι άλλοι βλέπουν διαφορετικά και κρίνουν… Έτσι έγινα κι εγώ ψυχολόγος κι ας έλεγε ο καθένας τα δικά του, και δεν το μετάνιωσα!

  41. HAPPY BIRTHDAYYYY TO YOUUU
    HAPPY BIRTHDAYYYY TO YOUUU
    HAPPY BIRTHDAYYYY BEAUTYBLOG
    HAPPY BIRTHDAYYYY TO YOUUUU!!!!!!!!
    Χρόνια πολλά στο αγαπημένο μας site και ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ για σένα Τζούλια που ήσουν πρωτοπόρος σε αυτό,το πίστεψες και πέτυχε!!!Να είσαι γερή,δυνατή και πάντα τόσο δημιουργική 🙂
    Πολλά φιλιά BBgirls!

  42. @STELLA,χρονια μας πολλα,κ σε μας κ στην πρωθυπουργο!!επειδη διακρινω εδω κ καιρο ενα ιδιαιτερο ταλεντο στη γραφη κειμενων,σε παρακαλω απαντησε μου,τι βαθμο εγραψες στην εκθεση στις πανελλαδικες;;;;χαχχαχα!!!η ερωτηση δεν αποζητα απαντηση βεβαια,ειναι ρητορικη,αλλα να οταν γραφεις,κολλαω οπως οταν γραφει κ η τζουλια…..

  43. BB χρόνια μας πολλά !
    Τζούλια αγαπημένη , διαβάζω το post σου αλλά και τα σχόλια των κοριτσιών στο γραφείο κι έχω συγκινηθεί πραγματικά ( για άλλη μια φορά , βέβαια ) . Οι συνάδελφοι με κοιτούν λίγο περίεργα , αλλά εγώ κάνω πως δεν καταλαβαίνω …. Δεν ξέρω τι να πω πέρα από ένα μεγάλο ευχαριστώ γιατί μέσα από αυτό το χώρο έδωσες βήμα σε κάθε μια από εμάς ξεχωριστά αλλά και σε όλες μας μαζί να ενημερωθούμε , να διασκεδάσουμε , να κλάψουμε , να γελάσουμε καμιά φορά κι όλα αυτά μαζί . Νιώθω τυχερή ειλικρινά που ανακάλυψα αυτό το site ( τυχαία άραγε ή μοιραία ? ) κι εύχομαι να συνεχίσει να υπάρχει για πάρα πάρα πάρα πολλά χρόνια ακόμα , γιατί είναι το καταφύγιό μου ( μας τολμώ να πω ) σε κάθε δύσκολή ή εύκολη στιγμή της ζωής μου , το παρεάκι μου , η ξεκούρασή μου .

    Χρόνια πολλά , καλά και δημιουργικά !!!
    Φιλιά πολλά !!!

  44. Χρόνια πολλά στο πιο όμορφο blog ομορφιάς!!!! Εύχομαι τα 3 χρόνια που γιορτάζει να γίνουν 100 και ακόμα περισσότερα γιατί οι γυναίκες χρειάζονται την συμβουλή ειδικευμένων ανθρώπων!!! ΑΓΑΠΑΜΕ BB 😀

  45. Χρόνια πολλά Τζούλια μου!!! Να χαίρεσαι το “μωρό” σου. Να είναι πάντα πρώτο για πάρα πολλά χρόνια!!!!!!!

  46. @Stella: Η καριέρα του bbgirl που σε οδήγησε στον υπουργικό θώκο!!!! Κοντεύω να λιποθυμήσω από τα γέλια!! Έτσι συνάδελφε υπουργέ ξεκίνησε κάπως και η “καριέρα” όλων των bbgirls- υπουργών, επίτιμων, κλπ!! Άλλωστε αυτό είναι και το ταλέντο της Τζούλιας – να ξεχωρίζει το ταλέντο των υπολοίπων από χιλιόμετρα μακριά και να μην αισθάνεται φόβο – απειλή ή ζήλια αλλά να μοιράζεται τη γνώση!!!
    Άλλωστε νομίζω δεν γινόταν να μη σου δώσει και υπουργείο- πέρα από τις γνώσεις τις οποίες μας χαρίζεις γεναιόδωρα και αναμένουμε σύντομα νεότερα!- μπορείς νομίζεις να ξεφύγεις από το μένος του τοξότη? Αλλίμονό σου!!!

  47. @Stella ax bre stella ti oraia pou ta les!!!esy k h julia(k alla bbgirls fysika)grafete toso oraia k ego klaio toso “asxima” kathe fora…..!!!an emena athyna tha eixa epidioksh na sas gnoriso oles apo konta!!!eiste to kathimerino mou pareaki!!!
    @julia tora eida to blog tou kyriou romanou!!kala e epatha plaka!!kala ekanes k zyleyes!!xixi

  48. @Julia τωρα ειδα κι εγω το blog του Ρωμανου… Τι να πω τώρα? Ξετρελλάθηκα με τον μικρό! Είναι τέλειος, πανέμορφος, τόσο τσαχπίνης από μικρός… Απίστευτο πλάσμα! έχει κι ένα λαμπραντοράκι απ΄ότι είδα? Να τον χαίρεστε και να είστε πολύ περήφανοι! Αυτος ειναι το πιο σπουδαίο έργο της ζωής σου!

  49. Χρόνια μας πολλά & καλά bb!:D
    Διαβάζω ό,τι γράφεις Τζούλια εδώ & αρκετό καιρό(χρόνο νομίζω),αλλά σπάνια σχολιάζω…Σήμερα μετά από αυτό το όχι απλά υπέροχο,δεν βρίσκω λόγια,οπότε απερίγραπτο post,ήρθε η στιγμή πιστεύω να σου πω ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ BRAVO όχι μόνο για όλα αυτά που κατάφερες,αλλά κυρίως που πίστεψες στο όνειρο-σχέδιο σου & το έκανες πραγματικότητα,παρόλες τις σειρήνες γύρω σου πουν σου έστελναν αρνητισμό & δυσπιστία..!Αυτά που κατάφερες είναι τεράστια,μοναδικά & τέλεια,αν φανταστείς ότι ακόμη & σήμερα εν έτει 2012 αρκετός κόσμος δεν έχει ιδέα όχι μόνο τι μαγευτικός μπορεί να είναι ο κόσμος του blogging,αλλά καν τι εστί το blog..!
    Και πάλι λοιπόν να σου πω ένα απίστευτα γλυκό,μεγάλο,μοναδικό,απίθανο ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ για όσα κατάφερες!:D

  50. Χαρούμενα Γενέθλια!
    Εύχομαι λαμπερά, δημιουργικά κι ευτυχισμένα χρόνια να είναι αυτά που έρχονται και να έχεις πάντα επιτυχίες!

    Εμείς, θα είμαστε εδώ…!

    Φιλάκια! 🙂

  51. Χρόνια πολλά σε όλη την υπέροχη BB παρέα!!!
    Πολλές επιτυχίες, χρόνια πολλά και δημιουργικά που σίγουρα θα έχεις γιατί δημιούργησες το beauty blog με αγάπη, υπομονή και επιμονή σε μια δύσκολη εποχή όπου σχεδόν κανείς δε σε υποστήριζε να το κάνεις.
    Και τώρα που η παρέα μεγάλωσε συνεχίζουμε δυναμικά και πάμε και για άλλα! Μου αρέσει που το beauty blog δεν περιορίζεται σε απλή παρουσίαση ή διαφήμιση των προιόντων αλλά υπάρχει αυτό το ζεστό κλίμα όπου η καθεμιά και ο καθένας γιατί όχι μπορεί να επικοινωνήσει, να πει τη γνώμη του, να προτείνει, να διαφωνήσει κτλ. Υπέροχα και ξεχωριστά όλα τα post και ιδιαίτερα αγαπημένα γιατί βάζεις πάντα εκείνη τη μαγική πινελιά της αγάπης και του ενθουσιασμού. Ευχαριστούμε και για τις όμορφες εικόνες από την Αγγλία που όποτε πας νιώθουμε σα να είμαστε και εμείς εκεί! Το βιβλίο που αναφέρεις το έχω και πράγματι αξίζει. Το διάβασα στην παιδική μου ηλικία αλλά σίγουρα θα το ξαναδιαβάσω. ΧΧΧ

  52. Είναι ωραίο να κάνεις τα όνειρά σου πράξη. Χρόνια πολλά και δημιουργικά!

  53. χρόνια πολλά!!Οι κόποι ανταμείβονται και όταν έχεις καλή παρέα όλα γίνονται ευκολότερα!Τα καλύτερα εύχομαι!

  54. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ BEAUTYBLOG!ΣΗΜΕΡΑ ΗΤΑΝΜΙΑ ΔΥΣΚΟΛΟΥΤΣΙΚΗ ΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΜΕ ΣΥΓΚΙΝΕΙ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΩ ΤΩΡΑ..ΣΕ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜE ΤΖΟΥΛΙΑ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ.:) 🙂
    Υ.Γ: ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ Η ΑΤΑΚΑ ΤΗΣ ΣΑΡΛΟΤ,ΘΑ ΤΗΝ ΚΡΑΤΗΣΩ!

  55. Χρόνια πολλά και δημιουργικά στο αγαπημένο μου BB και σε σενα Τζούλια μου!
    Εγώτο ανακάλυψα πριν 2,5 χρόνια απο κάποια φίλη στο FB που διάβαζε το blog. Απο τότε χάρικα πολύ γιατί επιτέλους βρήκα άτομα να μιλάω για διάφορα προιόντα εκτός απο τον καλό μου και τη μαμα μου που συνήθως με κοιτάνε σαν άλιεν με αυτά που τους λέω… Τι να κάνω… έχω μια αγάπη απο μικρή η οποία μεγαλώνοντας έγινε ποιο μεγάλη λόγω της σχολής κομμωτικής αισθητικής που τελείωσα. Ευχομαι να συνεχίσεις να γράφεις, να δημιουργεις και να προσφέρεις αυτά που αγαπάς.
    και επειδή αν συνεχίσω να γ΄ραφω (Συνγγραφικός Ίστρος δεν λέγεται? το χω απο το σχολείο! χιχιχιχιχιχι) θα φάω ώρα και θα γεμίσω πολλές σελίδες, να ευχηθώ και του χρόνου με πολύ χρώμα και χαμόγελο διότι μας χρειάζεται! χχχ

  56. Καλησπέρα αγαπημένο Υδροχοάκι.
    Πρέπει πραγματικά να είμαι απο τις παλαιότερες αναγνώστριές σου.
    Στην αρχή, σε γνώρισα μέσα απο 1 διαγωνισμό που μου κέντρισε το ενδιαφέρον (και κέρδισα και το δώρο μου).
    Με τον καιρό (και τα χρόνια που πέρασαν) συνειδητοποίησα πως αυτή η παρέα, μου προσφέρει κάτι περισσότερο απο απλή παρουσίαση προϊόντων, Τζούλια.
    Θέλω να σου πω, πως διαβάζω και άλλα blogs, αλλά κανένα με το ενδιαφέρον που έχω για το “δικό μας ΒΒ”.
    Δεν μπορώ με ακρίβεια να προσδιορίσω τον λόγο, αλλά πιστεύω πως παίζουν ρόλο οι αξίες σου, η ηθική και αισιόδοξη πλευρά που βλέπεις τα πράγματα, οι επιτυχημένες συμβουλές ή απαντήσεις σε μικρότερα κορίτσια, και πολλά άλλα.
    Μπράβο, Τζούλια οι προσπάθειές σου έχουν πιάσει τόπο. Και το ηθικό δίδαγμα: Πρέπει να προσπαθούμε πάντα να επιτύχουμε τα όνειρά μας, όσο χρόνο και κόπο κι αν χρειαστούν.
    ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.

  57. XRONIA POLLA!!!!
    KAI SE POLLA ALLA 100 XRONIA KAI MILLIONS OF FOLLOWERS AND READERS!!!
    Prwti fora vlepw to aggliko site kai to erwteutika idi!!!
    Heading over right away!!
    Kisses and good luck for a great continuation of what you have already started successfully Julia!!!
    Poso sweet and cute einai o mister Rwmanos?

  58. Xρόνια πολλά γεμάτα χρώματα,ομορφιά,άποψη,ανθρωπιά και συντροφικότητα!!!
    Να έχεις υγεία και επιτυχίες παντού!!!! Την αγάπη μου!!!!;o))XXX

  59. Πρέπει να κάνω την επίσημη καταγγελία μου …
    ΤΟ BEAUTYBLOG ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΕΘΙΣΤΙΚΟ!!!!
    Και για αυτό το λόγο δεν μπορούμε να ξεκολλήσουμε από αυτό! Είτε με περισσότερο χρόνο στη διάθεσή μας ή με λιγότερο, είτε με μακροσκελή σχόλια (ναι, ομολογώ!) ή με περισσότερο λακωνικά (στενά χρονικά περιθώρια …), μας φτιάχνεις σχεδόν καθημερινά τη διάθεση και μας βάζεις στη διαδικασία του σκεπτόμενου καταναλωτή, κάτι ιδιαίτερα χρήσιμο τις ημέρες που περνάμε…
    Χρόνια πολλά, χρόνια καλά, χρόνια ΜΑΖΙ!

  60. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΒΒ!!! ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΕ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ!! ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΛΥΥΥ!!

  61. ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ ΠΟΛΛΑ BBGIRLS.ΕΥΧΟΜΑΙ Η ΤΖΟΥΛΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΗ ΚΑΙ ΠΡΟΘΥΜΗ ΝΑ ΜΑΣ ΣΥΝΤΡΟΦΕΥΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ.
    ΤΟ ΠΩΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ bb ΔΕ ΘΑ ΤΗ ΣΧΟΛΙΑΣΩ ΓΙΑΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΖΟΥΛΙΑ ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΚΑΝΕΣ!
    Η ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΜΕΝΕΙ ΑΧΡΗΣΤΗ ΔΙΧΩΣ ΕΥΚΑΙΡΙΑ!!!!!
    ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΩ ΔΙΑΒΑΖΩ ΤΟ bb ΣΧΕΔΟΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ. ΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΚΑΙ ΕΓΩ (ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ bbgirls) ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕΣ. ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ (ΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΩ ΞΑΝΑΠΕΙ) ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΠΟΤΕ ΣΕ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΣΤΟ bb.ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΚΕΡΔΙΣΑ ΑΛΛΑ ΕΛΑΒΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΩΡΟ ΜΟΥ.
    ΕΠΙΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟ bb ΕΚΑΝΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΕΣ ΦΙΛΕΣ, ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΤΙΣ ΞΕΡΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ, ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΠΟΡΙΑ ΕΧΩ ΔΕ ΔΙΣΤΑΖΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕ email.
    ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ bb.
    ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ,ΦΙΛΙΚΟ,ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΟ,ΧΑΡΟΥΜΕΝΟ,ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ Ξ Ε Χ Ω Ρ Ι Σ Τ Ο!!!!
    Η ΕΛΠΙΔΑ ΚΑΙ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑ ΝΑ ΜΗ ΣΕ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΟΥΝ ΠΟΤΕ!!!
    ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΣΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΣΤΑΘΕΡΑ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΕΥΧΕΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΝΟΔΙΚΗ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ!!!

  62. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ BEAUTYBLOG!
    Eυχαριστούμε για την ενημέρωση, τα δώρα μα πάνω από όλα για την παρέα!
    Φιλιάάά!!!

  63. Γιουχουουου!!Χρόνια Πολλά bb!! <3 Να τα χιλιάσεις & να συνεχίσεις να μοιράζεις χαμόγελα & αισιοδοξία σε όλες εμάς,τις πιστές αναγνώστριες σου…!!

  64. Δεν ήμουν μαζί σας απ’ την αρχή αρχή, χαίρομαι όμως που σας βρήκα στην πορεία! Είναι ωραίο να ενημερώνεσαι για κάτι που αγαπάς (μόδα, ομορφιά) με έναν τόσο “ανάλαφρο” κι ευχάριστό τρόπο. Εύχομαι πολύ καλή συνέχεια και φυσικά χρόνια πολλά!!!

  65. Τζα!!!Χρόνια πολλά!!!!Δεν ήξερα την ιστορία που κρυβόταν πίσω από το bb,αλλά δεν την περίμενα και διαφορετική.Και μου αρέσει πολύ που γινόμαστε καθημερινά μια παρέα και μοιραζόμαστε και τα σοβαρά και τα αστεία.Τζούλια όλες οι επιθυμίες σου ευχές μου.Να είσαι πάντα γεμάτη ιδέες κι εμείς εδώ,μαζί σου.Φιλιά πολλά…και πάντα επιτυχίες.

  66. Χρόνια πολλά και δημιουργικά, με κέφι, ιδέες και καλή παρέα!

  67. Xρόνια πολλά, αγαπημένο beautyblog!!!!
    Χμ…Τελικά, εγώ μάλλον είμαι από τις πρώτες φανατικές αναγνώστριες!!!χα!! Πρέπει να ήταν Φεβρουάριος του 2010 όταν το ανακάλυψα κι από τότε, περνάω καθημερινά μια βόλτα….Και προφανώς, θυμάμαι την προηγούμενη μορφή του!
    Μου άρεσε πάρα πολύ η ιστορία που μας διηγήθηκες…
    Να είμαστε καλά και να είμαστε παρέα για να γιορτάσουμε τα ακόμη καλύτερα γενέθλια που θα ακολουθήσουν!!!*

  68. Και φτάνει το e-mail… “Το beautyblog.gr έχει δημοσιεύσει ένα καινούριο άρθρο”… Και ο χρόνος δεν επαρκεί για να διαβάσω το κείμενο… Και, παρότι επετειακή η ανάρτηση, ακολουθώ την πορεία που συνήθως ακολουθώ σε αυτήν την περίπτωση. Κλείνω το bblog προς μεγάλη μου απογοήτευση και περιμένω να βρω χρόνο.
    Γιατί είναι ωραία να πίνεις ένα καφεδάκι στα γρήγορα όταν το έχεις ανάγκη, αλλά είναι ακόμα καλύτερα να το απολαμβάνεις με την ησυχία σου και να σχολιάζεις και με τους φίλους σου τα τεκταινόμενα.
    Κάπως έτσι αισθάνομαι για τα κείμενά σου Τζούλια ή για τα κείμενα που φιλοξενείς. Κάποιες φορές έχω ανάγκη να τα διαβάσω, έστω και γρήγορα, για να ενημερωθώ ή -έστω- για να πάρω μια ανάσα. Τις περισσότερες φορές, όμως, θέλω να τα απολαύσω και αυτό επιδιώκω.
    Χρόνια πολλά, λοιπόν, σε σένα, Τζούλια, γιατί ο λόγος σου, ο χαρακτήρας σου και το πάθος σου μας έχουν ενώσει σε αυτήν την υπέροχη παρέα.
    Χρόνια πολλά στο beautyblog που έκανε πραγματικότητα το ΔΙΑδίκτυο.
    Χρόνια πολλά σε όλες μας!

  69. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ..ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ bb ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΠΟΛΛΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙΣ.ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΩ ΕΝΤΕΛΩΣ ΤΥΧΑΙΑ (ΜΟΥ ΤΟ ΕΙΠΕ Η ΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ)ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΞΕΚΟΛΛΗΣΩ.
    Μ ΆΡΕΣΕΙ ΠΟΛΥ ΓΙΑΤΙ ΟΤΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΩΤΑ ΕΔΩ ΤΑ ΣΥΖΗΤΑΜΕ Η ΜΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΛΗ.ΚΑΙ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΣΟΥ.
    ΠΟΥ ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΤΙΣ ΣΑΜΠΑΝΙΕΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΤΖΟΥΛΙΑ?

  70. ΠΩ, ΠΩ!
    ΠΩΣ ΠΕΡΑΣΑΝ 3 ΟΜΟΡΦΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΡΕΪΤΣΑ ΤΖΟΥΛΙΑ!
    ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΤΑ ΕΚΑΤΟΣΤΗΣΕΙ ΤΟ ΒΒ, ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ.
    ΦΙΛΙΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ!

  71. ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ ΝΑ ΣΕ ΑΓΑΠΑΝΕ ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΣΑΙ!!ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ BEAUTYBLOG!!!XΡΟΝΙΑ ΓΕΜΑΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ!!!

  72. Χρόνια πολλά, beautyblog! Να τα χιλιασεις! Να μας συντροφεύεις πάντα, κάνοντας τις μέρες μας πιο γλυκές και πιο … όμορφες!

  73. Νομίζω ότι είναι το ωραιότερο post που έγραψες ποτέ!
    Να τα χιλιάσεις αγαπημένο μας bb!!!!πάντα επιτυχίες!!!!!
    Εμείς θα είμαστε δίπλα σου ακούραστοι αναγνώστες να σου δίνουμε δύναμη να συνεχίσεις!
    Ευχαριστούμε Τζούλια μας για την υπέροχη δουλειά που κάνεις στο blog!!!

  74. Σας ευχαριστώ όλες μέσα από την καρδιά μου…Θα τα “πούμε” σε λίγο….

  75. @julia,κι εμεις μεσα απο την καρδια μας για ο,τι ειναι αυτο που μας προσφερεις!!περιμενω το post σου για να περασω την ωρα μου στο σπιτι!

  76. Εμείς σε ευχαριστούμε για όλα. Για τις συμβουλές, για την ενημέρωση, για τους διαγωνισμούς, για τις συνταγές ομορφιάς, για τα βιντεάκια της Ιωάννας μα πάνω από όλα για αυτή την κοριτσοπαρέα που έδωσες χώρο και ελευθερία να δημιουργηθεί. Το ΒΒ είναι το σημείο που όλες κάποια στιγμή θα μπούμε, θα χαζέψουμε, θα κουτσομπολέψουμε, θα κράξουμε, θα παινέψουμε και εσύ , αχ εσύ αγαπημένη! Κατάφερες αυτό που λίγοι άνθρωποι κατάφεραν. Να αναφερόμαστε σε εσένα με το μικρό σου. Στη μουσική ακούμε Σάκη, στην τηλεόραση βλέπουμε Ελένη και στο ίντερνετ διαβάζουμε τη Τζούλια. Έτσι απλά. Συνέχισε έτσι αγαπημένη…

  77. Χρόνια πολλά, να τα εκατοστίσει το bb και εσύ Τζούλια να είσαι γερή να το βλέπεις να μεγαλώνει και να αναπτύσσεται και να το γνωρίζει όλη η Ελλάδα. Συγκινήθηκα με όσα διάβασα με πήγες χρόνια πίσω. Ξέρω πάρα πολύ καλά πόσο έχεις τρέξει για να το φτάσεις σε αυτό το σημείο. Αλλά ποτέ δεν το έβαλες κάτω. Δεν θα ξεχάσω στην κρουαζιέρα την NIVEA, ήσουν με πυρετό αλλά δεν το κατάλαβε κανένας, ήσουν μέσα σε όλα και πάντα με το χαμόγελο στα χείλη. Πιστεύω τώρα να είσαι χαμογελαστή να απολαμβάνεις τον κόπο τόσων χρόνων και να παίρνεις δύναμη να συνεχίσεις. Εμείς θα είμαστε σταθερά δίπλα σου, να διαβάζουμε να ενημερωνόμαστε και να πιάνουμε ψιλή κουβεντούλα μεταξύ μας. Σ’ ευχαριστούμε πολύ για όσα μας έχεις προσφέρει.

  78. Χρόνια πολλά BB! Μας κρατάς την καλύτερη παρέα!

  79. @TZENH: Αχ, αγάπη μου… το θυμήθηκες, ότι ψηνόμουν…Σε ευχαριστώ για όλα Τζενάκι… ξέρω ότι είσαι η πρώτη-πρώτη πιστή αναγνώστρια του bb…δεν θα το ξεχάσω ποτέ.

  80. Καλημέρα σε όλη την παρέα και από εμένα!!
    (συγχωρέστε με, αλλά λειτουργώ με χρονοκαθυστέρηση…)
    Χρόνια πολλά bb, χρόνια πολλά Julia, δημιουργικά και εμπνευσμένα!!!
    Εγώ από την πλευρά μου δεν είχα ποτέ σχέση με blogs και συναφή αντιπαθητικά “διαβολάκια” του κυβερνοχώρου, η μόνη μου σχέση με το διαδίκτυο ήταν καθαρά επαγγελματική και περιοριζόταν στα απαραίτητα για την διεκπεραίωση της δουλειάς μου. Να φανταστείτε οτι είμαι από τις τελευταίες που έφτιαξαν λογαριασμό στο Facebook (ο Zuckerberg εμένα περίμενε για να εισαγάγει την εταιρία του στο Χρηματιστήριο χιχιχι). Άλλωστε έχω και κακή προσωπική εμπειρία από το διαδίκτυο, διότι τυγχάνω σύζυγος προγραμματιστή (κάπου εδώ αρχίζω να λαμβάνω τα κύμματα συμπαράστασης από όλες σας…) και πάντα απορούσα τί βρίσκει σε αυτό το “πράμα” και ξεχνιέται με τις ώρες (γιατί είχα τη διπλή ατυχία, το pc, εκτός από το επάγγελμά του, να είναι και το hobby του!!!!).
    Κάποια στιγμή πέρσυ το καλοκαίρι θυμάμαι η Stella μου είχε αναφέρει με ενθουσιασμό οτι είχε μπεί σε ένα blog, περιγράφοντας το πώς λειτουργεί, τί αφορά και άλλα μελιστάλακτα (την ξέρετε τη Stella, όταν αρχίσει δεν σταματάει και επειδή πεθαίνω να την ακούω να περιγράφει, δεν έδινα βάση και πολύ στο τί έλεγε, αλλά στο πώς το έλεγε….συγγνώμη Stella μου, δεν φαντάζομαι να μου κρατήσεις κακία ε?). Μετά από μερικές μέρες, εντελώς εγκυκλοπεδικά (και καλά) έκανα την πρώτη μου απόπειρα να εξυχνιάσω κι εγώ τί γίνεται σε αυτό το blog, που είχε μπει η κουνιαδίτσα μου (έπρεπε να ελέγξω σε ποιά “οργάνωση” έχει γίνει μέλος και πού είναι η “γιάφκα” που συναντιούνται χιχιχι)…ε, από τότε, κόλλησα κι εγώ αυτή τη μολυσματική “ασθένεια” που εξαπλώνεται με διαστάσεις επιδημίας πλέον (εύχομαι ποτέ να μην ανακαλυφθεί το αντι-bb εμβόλιο!!!). Κάποιες στιγμές έπιανα τον εαυτό μου να θέλει να ανοίξει το pc για να ανακαλύψει ενδεχόμενο νέο post της Julia. Κάπου εκεί κατάλαβα το πλήρες νόημα της μόνιμης απάντησης του προγραμματιστή συζύγου μου “Πέρασε μία ώρα? Ξεχάστηκα…:-(” στο μόνιμο ερώτημα μου “Μα καλά, είσαι μία ώρα (και δύο και τρεις μπορώ να σου πώ :-P) μπροστά στον υπολογιστή?????”
    Έστω και αν δεν γράφω καθημερινά, παρακολουθώ ανελλειπώς τα posts, απλά επειδή η μόνη μου καλή ευκαιρία είναι το πρωί στο γραφείο (σπανίως πλέον στο σπίτι), υπάρχουν φορές που ο όγκος της δουλειάς είναι τέτοιος που μόνο να διαβάσω μπορώ και όχι να γράψω κάτι παράπανω από “Super!”, “Τέλειο!”, “Θα το αγοράσω με την πρώτη ευκαιρία!”…
    Κλείνοντας να επισημάνω, όπως έχουν πει και πολλά bbgirls ήδη, οτι αυτό που κάνει ξεχωριστό το συγκεκριμένο blog είναι η αίσθηση της παρέας που έχει δημιουργήσει.
    Ένα μεγάλο ευχαριστώ και τα συγχαρητήρια μου στη Julia, όχι μόνο για την ιδέα, καινοτόμες ιδέες έχουν πολλοί, όσο γιατί στη δύσκολη στιγμή, σε εκείνη ακριβώς που το “διαβολάκι” μέσα της και οι “καλοθελητές” γύρω της, της έλεγαν να τα βροντήξει όλα, εκείνη διάλεξε το δύσκολο δρόμο, της επιμονής και της υπομονής…
    Έυχομαι να τα λέμε για πολλά πολλά χρόνια μέσα από αυτή τη “συχνότητα”!!!! 🙂
    (Μεταξύ μας, μας φαντάζομαι γριούλες, με λουλακί μαλλί, βαμμένα χείλη και νύχια, να blog-άρουμε και πεθαίνω στα γέλια 😀 )
    Φιλιά πολλά!!!

  81. @Vickysot (Μεταξύ μας, μας φαντάζομαι γριούλες, με λουλακί μαλλί, βαμμένα χείλη και νύχια, να blog-άρουμε και πεθαίνω στα γέλια )

    Ποιος ξέρει τι θα έχει ανακαλυφθει εως τότε, πως θα έχει εξελιχθεί το Blogging και τα υπόλοιπα συναφή της τεχνολογίας (διαόλου πράματα…) και ίσως να τα λεμε όλες μαζι, όχι απλα τετ α τετ όπως στο skype, αλλά ταυτόχρονα. Ισως να μπορούμε να αγγίξουμε την παλέττα που θα μας παρουσιαζει η Τζούλια μεσα απο έναν νεου τυπου υπολογιστή και να μυριζουμε τα αρωματα που θα ψεκαζει η MariaA…. γιατί δηλαδή ο Ιούλιος Βερν ήταν πιο ευφάνταστος?

  82. @vickysot: Λουλακί μαλλί είπες;;;;;; Είσαι η Θεά μου!!!! Εχω υποσχεθεί στον εαυτό μου, ότι στα 75 (αν ζω) θα βάψω μοβ-λουλακί τα μαλλιά μου!!!!! Και τώρα που το σκέφτομαι θα είναι σετάκι με τα χρώματα του bb!! axxaxaxaaxxa!! Mα, για όνομα… Σε όλα πια ταιριάζουμε εμείς τα bb girls;;;

  83. @Julia: κι εγώ τρελαίνομαι με αυτό το χρώμα…το θεωρώ πιο chic και ειλικρινές από το καστανό σκούρο-κορακί-κομοδινί που βλέπω σε ορισμένες συμπαθείς κατά τα άλλα γιαγιούλες!!! Έτσι είναι, Julaki μας, αν δεν ταιριάζαμε, δεν θα “συμπεθεριάζαμε”!!!!
    @Stella: μαζί με όλα αυτά που θα κάνει τότε ο υπολογιστής, μήπως να σκεφτόμασταν να του προσθέταμε και μία υπενθύμιση για τα χάπια μας και κανά πιεσόμετρο, βρε παιδί μου…just in case…
    @Beautyblog:…και ύστερα από όλα αυτά, θα έχεις κάθε δικαίωμα (μη σου πω και υποχρέωση) να προσθέσεις στη μαρκίζα του Beautyblog το ακρωνύμιο Κ.Α.Π.Η. 😛

  84. Χρόνια πολλά, χρόνια καλά και επιτυχημένα για το bb εύχομαι ολόψυχα ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ!!!!!!!!

  85. Eγώ,όπως και πολλές άλλες φαντάζομαι,σε γνώρισα μέσα από τους διαγωνισμούς και τα δώρα.Το δικό μου παιδί έχει ένα πρόβλημα υγείας σοβαρό που με αναγκάζει πολλές φορές να μένω ξύπνια τη νύχτα για να το προσέχω.΄Ετσι ψάχνω την “τύχη” μου σε διαγωνισμούς για να ξορκίσω την ατυχία.Από τότε σε διαβάζω ανελλειπώς.Μην κοιτάς που δεν κάνω πάντα σχόλια.Πολλές φορές η διάθεσή μου δεν το επιτρέπει.Πάντως σου εύχομαι από καρδιάς να τα χιλιάσεις!!

  86. χρονια πολλα κ παντα επιτυχημενα!!!!!χρονια πολλα κ σε μας τα bb girls!!

  87. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑΑΑΑΑΑ!!! Ποπο! Πότε πέρασε κιόλας ένας χρόνος ακόμα???!
    Επιτυχίες πάντοτε και πολλές ωραίες ειδησούλες!!!! :*****

  88. Χρόνια πολλά,καλά,πολύ δημιουργικά κ πάντα με πολλές -πολλές επιτυχίες!!!

  89. Σε διαβάζω από τον πρώτο καιρό!Είσαι το πρώτο blog που διάβασα ποτέ και το αγάπησα!Σου αξίζουν συγχαρητήρια για ότι έχεις πετύχει!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.