Zara: Φθινόπωρο 2012

 

 

Έριξα μια ματιά στο lookbook της Zara και  είδα κομψά και all time classic κομμάτια, που μπορούν να συνδυαστούν πολύ εύκολα (αυτό το πρώτο, το μακρύ σακάκι-ημίπαλτο καλύτερα να μη το δω μπροστά μου, δεν υπάρχει περίπτωση να μου ξεφύγει…)

 

Πάντως να σας πω την αλήθεια, δεν ήμουν πάντα fan των Zara και νομίζω ένας από τους λόγους που συνέβαινε αυτό, ήταν ότι στα καταστήματα Zara του Λονδίνου, έβλεπα πολύ καλύτερα ρούχα, που δεν έφταναν σχεδόν ποτέ στην Αθήνα και εκνευριζόμουν… Τέλος πάντων, αυτό άλλαξε κάπως με τα χρόνια και τώρα εκτιμώ τα Zara, γι αυτό που είναι.

 

Από όλα όσα θα δείτε παρακάτω, να σας πω ότι το αγαπημένο μου είναι το τελευταίο catsuit. Γενικά λατρεύω τα catsuits και θέλω να σας πω μια ιστορία. Πέρυσι είχα αγοράσει ένα Zara catsuit, πάρα πολύ απλό στο κόψιμό του, μαύρο με λαιμόκοψη, έπεφτε ίσιο στο σώμα μου και κατέληγε σε φαρδιά παντελόνα. Πιο απλό αλλά και πιο κολακευτικό σχέδιο, δεν υπήρχε..

 

Μόνο που το catsuit μου είχε ένα twist.. Μόλις γύρναγα, πλάτη, το κόψιμο ήταν ιλιγγιώδες, έφτανε, σχεδόν μέχρι το τέλος της σπονδυλικής μου στήλης… Σε ένα επαγγελματικό ταξίδι της Nivea, στο Costa Navarino, το φόρεσα το βράδυ στο φαγητό. Η Κορίνα, (που τρελάθηκε) με παρακάλαγε όλο το βράδυ να της πω, ποιός ήταν ο σχεδιαστής του ρούχου.. Όταν στο τέλος της βραδιάς της αποκάλυψα ότι ήταν Zara και μου κόστισε 59,99Ε εκτός από το ότι ήταν έτοιμη να λιποθυμήσει, την επόμενη μέρα που γυρίσαμε Αθήνα, ο δρόμος της την έβγαλε κατ’ ευθείαν σε ένα Zara… (χεχεχε..)

 

Ιδού:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Καλό Σαββατοκύριακο, αγαπημένες μου!! (λέω να πάω για μπανάκι σήμερα…)

 

 

 

31 Σχόλια
  1. ΚαλημεραΤζουλια!!!κοριτσια!!!
    Εγω τον Zara τον εχω τιμησει δεοντος!απο την αρχη του ανοιγματος του!
    Εχει τα παντα και σε πολυυυ καλες τιμες αν και τελευταια σε καποιες δερματινες τσαντες τις παρατσιμπισε τις τιμουλες του!!
    Και το μονο που με χαλαει λογο μαζικης παραγωγης μπορει καμια φορα να δεις να φοριεται αυτο που αγορασες σε πολλους!
    @Τζουλια διαβασα μπανακι!!Αντε καλες βουτιες!Παρολου που κανει ακομα πολυ ζεστη εγω παραδοξος εχω βγει απο το μουντ της παραλιας κ.λ.π
    Φιλια πολλα

  2. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΤΖΟΥΛΙΑ,ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΒΒGIRLS!!ΤΙ ΩΡΑΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ!!θα ηθελα να επισκεφθω ενα ZARA γτ παντα κτ θα βρω να παρω.τωρα,σχετικα με τα ρουχα που δεν ερχονται στην ελλαδα,ειμαστε συνηθισμενοι σ’αυτο,οχι μονο απο τα ρουχα αλλα κ απο τα καλλυντικα.απ’αυτα που εδειξες τζουλια, μου αρεσαν ολα εκτος απο το διαφανο μαυρο πουκαμισο, το οποιο νομιζω οτι δεν θα με εξυπηρετουσε.τα θελω!!!!το militaire συνολο ειναι το αγαπημενο μου.

  3. μπανακι ε; πολυ ωραια,ριξε κ για μενα μια βουτια!!θα παω κοντα στη θαλασσα αλλα δεν θα κολυμπησω δυστυχως.ο κουκλος σου τι κανει;

  4. Βρε κοριτσια θα το πω!!Αυτο το ανορεξικο μοντελο δεν σας ξενερωνει!!
    Αμαν πια υπαρχουν και πιο φυσιολογικα μοντελα!!Δεν μπορω να καταλαβω αυτη την εμμονη στα ανορεξικα!!Ολες ανοικουμε σε αυτην την κατηγορια!!Του φυσιολογικου με τις καμπυλες του και τα ωραια του!!χαχαχα
    Παντως εγω πολλες φορες δεν εχω ψωνισει απο καποιες εταιριες λογω αυτου του προτυπου που προβαλουν συνεχεια!!Δεν εχω σκοποο να υποβαλω τον εαυτο μου σε καμια δοκιμασια κριτικης του σωματος μου!Μου Αρεσω για αυτο που ειμα!!
    Αλλα εκει εξω υπαρχουν κοριτσακια 16 χρονα και μεγαλυτερα που χαφτουν αυτη την εικονα και στο τελος καταστρεφονται!!

  5. εμενα εχουν διαβασμα η κουκλα κ ο κουκλος μου!!ειμαι χαρουμενη για την κορη μου γτ επελεγη μαζι με αλλους μαθητες απο την περιφερεια β.αιγαιου για να πανε στο στρασβουργο!!!!!ταξιδακι το παιδι μου!!!

  6. Καλημέρα Τζούλια, καλημέρα bbgirls!!! Μπανάκι, ε?!?!? Τι ωραία!!
    Τα ρούχα του Zara μου αρέσουν και ναι αυτό που λες ισχύει ακόμα και στην Ελλάδα μαγαζί με μαγαζί και πόλη με πόλη φέρνουν άλλα ρούχα!!!
    Είναι από τις μάρκες που κάθονται τέλεια επάνω μου και ψωνίζω στα τυφλά το νούμερό μου αν κάτι μου αρέσει χωρίς δοκιμαστηρια κλπ διότι ιδίως το Σάββατο δεν μπορείς ούτε να πλησιάσεις!! Επίσης προτιμώ και τις τσάντες του κάθε σαιζόν, προτιμότερα στις εκπτώσεις βέβαια θα πάρω μία. Τώρα πρόσφατα είδα και ειλικρινά μετάνοιωσα που δεν τα πήρα ένα ζευγάρι slippers με τρουκς που μου άρεσαν πάρα πολύ! Το catsuit σου πρέπει να είναι τέλειο!! Φωτο?!?!?!

  7. Παλαιότερα μου άρεσε πολύ να ψωνίζω από το zara!πλέον καθόλου!μου φαίνεται πως έχει χαλάσει τα ρούχα του,δεν έχουν πια άποψη,κάτι το ξεχωριστό,απλώς απρόσωπα κομμάτια!συν το οτι έχει χαλάσει τα νούμερά του!έψαχνα μανιωδώς πέρσι να βρώ μπουφάν,βασικά κάτι ανάμεσα σε μπουφάν και ημίπαλτο,βρήκα σχέδιο στο zara που μου άρεσε πολύ,έπιασα το x-large στα χέρια μου(έχω λίγες πλάτες) και τα μανίκια δεν μου ανέβαιναν πάνω από τη μέση του μπράτσου!!!!!!!έπαθα σοκ!δοκίμασα κι ένα άλλο από καθαρή περιέργεια και συνέβη το ίδιο!
    συν το ότι μου πέφτουν κοντά τα μανίκια(και δεν είμαι ψηλή,μόλις 1,73 ,ούτε “μεγαλώνω” ακόμα,είμαι 28 ετών)
    έχω σταματήσει να ψωνίζω απο’κεί,πλέον πάω μόνο περαστική,αν το θέλει καμιά φίλη,μόνο για παρέα!

  8. @σοφιατ,εχεις απολυτο δικιο!!σου τα λεει αυτα μια αδυνατη αλλα στα μοντελα παραειναι πια κακη-αδυνατη η εικονα τους.ορισμενες φορες αισθανομαι οτι θελω λιγο παχος αλλα σκεφτομαι οτι θα παχυνει η περιφερεια(δυστυχως εκει τα παιρνω) κ κρατιεμαι.περιττο να σου πω οτι αν δεν ειχα σωματοτυπο αχλαδι,8α ηθελα να ημουν πιο παχια λιγο.

  9. @Nettle: Μμμμμ… πολύ ενδιαφέρον το σχόλιο σου… Και δεν έχεις και άδικο για τα απρόσωπα και αρκετές φορές “άχρωμα” και “άοσμα” κομμάτια…

  10. @ΜαριαΑ: Λοιπόν, πιάσαμε τα clutch, τα κορίτσια χθες μου ζήτησαν φωτό από παπούτσια μου και εσύ θέλεις φωτό catsuit… Λοιπόν μου φαίνεται δεν θα πάω για μπάνιο.. αρχίζω να φωτογραφίζω (χαχχαχαχχααχ!!) xoxo

  11. @Julia: Τι να κάνουμε τα bbgirls σου είναι περίεργα, φιλομαθή και nosy!!! Κι εσύ μας εξάπτεις τη φαντασία!!!
    Καλές βουτιές!!

  12. @Τζουλια βλεπω να σου αλλαζουμε τα σχεδια!!χαχα και να αρχιζεις φωτογραφιση!!
    @marianna μου και εγω προς το αδυνατο ειμαι!χαχαχα και επισης οταν παιρνω κιλα τα βλαμενα πανε ολα στην κοιλια!!αλλα αλλο αυτο και αλλο η ανορεξικια!!που εχει παραμορφωμενη την εικονα του εαυτου της!!

  13. @όλες: Όπως βλέπετε, πουθενά δεν εχω πάει ακόμα, γιατί με “ξεμυαλίζετε” και δεν φεύγω από εδώ και ο κύριος Ρωμανός περιμένει στην πόρτα… Αυτα.

  14. Από τα Zara ψωνίζω χρόνια!!! Πάντα βρίσκω τα πιο must κομμάτια εκεί!
    Ελπίζω να έχεις πάει για μπάνιο τώρα που γράφω! Καλές βουτιές!

  15. Καλησπέρα σ’όλη την όμορφη παρέα! Υπέροχα τα ρούχα του Zara…. τον έχω τιμήσει δεόντως στο παρελθόν!!! Καλό σ/κ και να περάσετε υπέροχα ότι κι αν κάνετε! Φιλιά…. 🙂

  16. Τζα!!!Καλησπέρα κορίτσια.Ωραία τα Zara,σπάνια δεν θα βρω κάτι να μου κάνει κλικ.Δεν τα λες βέβαια και ρούχα για μια ζωή(λέμε τώρα)αλλά για τα λεφτά τους μια χαρά είναι.Τζούλια πάρε το μωρό να πάτε για μπάνιο και να περάσετε υπέροχα και βγάλε από εκεί φωτογραφίες!!!!Γιατί οι bbgirls είναι περίεργες αλλά όχι κουτσομπόλες;-)Kissy,kissy……

  17. @sofiaT οι απόψεις μας ταυτίζονται απόλυτα…με κάλυψες εντελώς…δεν έχω να σχολιάσω κάτι παραπάνω…

  18. Γεια σας κορίτσι! Κάνω διαλυμμα από τρελλή φασίνα,κάνω τσιγάρω και φυσικά τι άλλο…. μπαίνω να ρίξω μια ματιά στην παρέα! Λοιπόν, εγω που θυμάμαι πολύ καλα τα Zara απο γεννησιμιού τους, έχω να καταθέσω το εξής. Οταν ήρθαν στην Ελλάδα ήταν μια μεγάλη επανάσταση! Εκει γυρω στα τελη της δεκαετίας του 90 αν θυμάμαι καλά, το να μπορεις να αγοράσεις ρούχα νεανικά, μοντέρνα, φθηνά και αξιοπρεπούς ποιότητας, τα οποια μαλιστα ήταν και ανερχόμενων σχεδιαστών τα οποια επισης δια΄λεγες μόνη σου, χωρίς τη συνεχή παρουσία και πίεση της πωλήτριας (με ότι αυτο συνεπάγεται…. τη γνωμη ή την κριτική της, την δυσκολη θεση που σε έκανε να αγορασεις γιατι ντρεποσουν απο τις συνεχείς δοκιμές, το στραβομουτσούνιασμα αν δεν αγόραζες κ.λ.π) ήταν κάτι καινοτόμο… Θυμαμαι πολυ καλά, πόσο σημαντικό ήταν για μας τότε όλο αυτο, ακομα κι αν επρεπε να χωνόμαστε σε στοιβες και βουνα απο ρούχα για να βρούμε κάτι που θέλαμε. Επισης ο επιχειρηματίας (δεν θυμαμαι τωρα το όνομα του) των Zara και μετεπειτα των Bershka, ειχε την καταπληκτικη για την εποχη ιδέα, να δωσει σε νεους σχεδιαστες τη δυνατοτητα να σχεδιασουν ρουχα (που στην ουσια ήταν σε μεγαλο βαθμο αντιγραφες μεγαλων επώνυμων οίκων) τα οποια τα κυκλοφορούσαν για πρωτη φορα στα Zara και αργοτερα στα Bershka κι εσυ αγοραζες κάτι με τον “αερα” του καλου ρουχου. Λιγο πολυ ότι κανει σημερα το H&M μονο που τωρα ο σχεδιαστης ειναι επωνυμος κι εχει μπει στο παιχνιδι της μαζικης παραγωγης….. Anyway, αυτο που εγω εχω να καταθεσω για τα Zara, ειναι ότι εχω ρουχα του, απο τα “παλια του” τα οποια μπορει να εχουν περασει σημερα τη δεκαετια και ειναι αθικτα, “σαν καινουργια” (μη νομιζεται, δεν ειμαι απ΄αυτες που τα πολυπροσεχουν)ενω ρουχα του μεταγενεστερα στη δευτερη σεζον ζητημα αν μπορουσαν να ξαναφορεθουν είχαν γινει ήδη πατσαβουρες. Εχω σταματησει λοιπον να ψωνίζω απο τα Zara (κι ενας λογος ειναι κι αυτος που θιξατε με το μεγεθος… πικρα τρελλή απο χρονο σε χρονο, το πως “μπαινουν” τα νουμερα, και μιλαω για τις περιοδους που ειμαι στα “αδυνατα” μου βεβαια….) λογω της ποιοτητας τους. Θεωρω ότι ειναι πεταμενα λεφτα. Αντιθετα βλεπω τη θεση του Zara να εχει παρει το Promod, το οποιο με καλυπτει αυτη τη στιγμη σε αρκετα πραγματα, οπως αξιοπρεπη ποιοτητα, σωστα νουμερα και νεανικα σχεδια. Ειναι του ιδιου επιχειρηματικού ομιλου όμως, ή κανω λάθος?
    Σας φιλω και παω να συνεχίσω το σφουγγαρισμα! Καλο Σ/Κ!

  19. εχω ψωνισει στο παρελθον απο ζαρα κ δεν ειχα προβλημα ποιοτητας.κι οταν πηγαινε η μαμα μου αθηνα κ παντα μου ψωνιζε,το εβρισκε βολικο να μπει εκει κ ν’αγορασει για μενα κ για τα παιδια.εχει βρει φοβερες ευκαιριες.μια φορα αγορασε ενα δερματινο μπουφαν για το γιο μου,πρεπει να ηταν 4-5 χρονια πριν.εκανε φοβερη φιγουρα 7-8 χρονων με το δερματινο μπουφαν,ολοι ρωτουσαν απο που το πηραμε.επισης,ειχε παρει ενα φοβερο παλτο με φορεμα κ κασκολ για την κορη μου.δυστυχως,τησ το εκλεψαν σε ενα παρτι.
    η ποιοτητα δεν με απασχολει αρκει να μη φαινεται το ρουχο φτηνιαρικο γτ πολλες φορες ενα ρουχο κερδιζει λογω design ακομα κι αν δεν ειναι α΄ποιοτητας.το τονιζω ομως,να μη φαινεται να μην εχει στραβες ραφες κ.α.εχω να ψωνισω 3-4 χρονια βεβαια,δεν ξερω τι παιζει τωρα.

  20. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!!ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤΟ ZARA ΠΑΩ ΑΛΛΑ ΣΠΑΝΙΑ ΘΑ ΠΑΡΩ ΚΑΤΙ. ΔΕΝ ΞΕΡΩ. ΔΕ ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΤΟΥ. ΜΕΡΙΚΑ ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΤΕΛΕΙΑ, ΑΛΛΑ ΛΙΓΑ. ΠΡΙΝ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΑΓΟΡΑΣΑ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ ΓΙΛΕΚΟ. ΦΥΣΙΚΑ ΤΟ ΕΙΔΑ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΤΟ ΒΡΩ, ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑ.
    ΠΑΝΤΩΣ ΕΧΩ ΝΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΩ (ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΩ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΑΛΛΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ) ΟΤΙ ΤΑ ΔΥΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΤΟΥ ZARA ΕΧΟΥΝ “ΑΝΕΒΕΙ” ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ. ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΗΤΑΝ ΠΙΟ ΦΤΗΝΑ ΤΑ ΡΟΥΧΑ.ΚΑΙ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ZARA ΟΧΙ ΓΙΑ ΚΑΜΜΙΑ ΜΑΡΚΑ. ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ?
    ΦΙΛΑΚΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ, ΚΑΛΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΜΠΑΝΑΚΙΑ ΤΖΟΥΛΙΑ.ΦΙΛΑΚΙΑ ΣΤΟΝ ΤΕΛΕΙΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑ ΜΑΣ!!!

  21. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!!ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤΟ ZARA ΠΑΩ ΑΛΛΑ ΣΠΑΝΙΑ ΘΑ ΠΑΡΩ ΚΑΤΙ. ΔΕΝ ΞΕΡΩ. ΔΕ ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΤΟΥ. ΜΕΡΙΚΑ ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΤΕΛΕΙΑ, ΑΛΛΑ ΛΙΓΑ. ΠΡΙΝ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΑΓΟΡΑΣΑ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ ΓΙΛΕΚΟ. ΦΥΣΙΚΑ ΤΟ ΕΙΔΑ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΤΟ ΒΡΩ, ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑ.
    ΠΑΝΤΩΣ ΕΧΩ ΝΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΩ (ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΩ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΑΛΛΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ) ΟΤΙ ΤΑ ΔΥΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΤΟΥ ZARA ΕΧΟΥΝ “ΑΝΕΒΕΙ” ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ. ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΗΤΑΝ ΠΙΟ ΦΤΗΝΑ ΤΑ ΡΟΥΧΑ.ΚΑΙ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ZARA ΟΧΙ ΓΙΑ ΚΑΜΜΙΑ ΜΑΡΚΑ. ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ?
    ΦΙΛΑΚΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ, ΚΑΛΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΜΠΑΝΑΚΙΑ ΤΖΟΥΛΙΑ.ΦΙΛΑΚΙΑ ΣΤΟΝ ΤΕΛΕΙΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑ ΜΑΣ!!!!

  22. Καλημέρα πανέμορφες!

    Δεν γύρισα καλά-καλά από την παραλία και δεν μπορώ να φανταστώ παλτό και χειμωνιάτικα ρούχα αλλά δεν μπορώ να μην σχολιάσω πόσο πολύ μου αρέσουν τα παλτό των Zara. Και τα φορέματα και τα παπούτσια, οι τσάντες…

    Μόνο κάποια από τα πολύ φθηνά μπλουζάκια είναι (κάποιες φορές) κακοραμμένα αλλά σε γενικές γραμμές μια χαρά ρούχα είναι!
    Τα statement T-shirts τους πάντα τα τιμάω καθώς καθημερινά είμαι κορίτσι του τζην.

    Καλή Κυριακή σε όλες/ους εύχομαι! Βρίσκομαι σε δίλημμα… Να την αφιερώσω σε αναγκαία beaute ή αγχολυτική φασίνα;;; Χμμμ θα δείξει!

  23. καλημερα πανεμορφη ιωαννα!!!το beaute ειναι απαραιτητο οσο κ η φασινα!!!!!!!

  24. Απο τον Zara ψώνιζα πολυ μέχρι πριν 2-3 χρόνια, γιατι τα νούμερα άρχισαν να γίνονται λίγο περιεργα, τα πατρον μερικές φορές δεν στρωνουν καλά, επίσης οι τιμές πήραν λίγο την ανηφόρα… Πάντα μπαίνω μέσα αλλα πολλές φορές βγαίνω με άδεια χέρια. Ακομα και χθες, είδα ένα παλτο με “δερματινες” λεπτομέρειες, μου άρεσε πολυ, αλλα μόλις το δοκίμασα ήταν σαν να φοραγα πανοπλία, πολυ άκαμπτο και βαρύ. Εντάξει, μπλουζάκια κλπ βρίσκω, αλλα δεν ενθουσίαζομαι πια όπως παλιά.

  25. γεια σας κοριτσια,αυτο που αναφερετε πολλες για τα νουμερα τι σημαινει;εχουν μικρυνει;

  26. πω πω! τελεια η καινουργια συλλογη! η αληθεια ειναι πως τα τελευταια χρόνια το σνόμπαρα το ζάρα, αλλά νομίζω πως μετά το σημερινό ποστ θα περάσω μια βόλτα!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.