Μαλλιά το Χειμώνα: Winter hairstyles for 2012-13!

 

 

Αποκλειστικά από τα κορίτσια του www.e-outfit.com Mari & Doninga

 

Bonjour les filles…!

Λοιπόν, μια που είπαμε για το τι είναι in για τον φετινό χειμώνα, τι θα λέγατε να δούμε και λίγο hair styling σήμερα; Άλλωστε, ο χειμώνας πάντα ενδείκνυται για στιλιστικές αλλαγές & πειραματισμούς, έτσι δεν είναι; Οι ιδέες είναι πολλές και ιδιαίτερα δημιουργικές και απλά ΑΝΥΠΟΜΟΝΟΥΜΕ να τις μοιραστούμε μαζί σας bb girlzzzz….! Έτοιμες?

 

     TREND #1: Χωρίστρα στη μέση

 

Αν η χωρίστρα στη μέση σας φαίνεται βαρετή, σκεφτείτε το ξανά!  Το συγκεκριμένο στυλ είναι το must της φετινής σεζόν και μπορεί να συνδυαστεί με πάρα πολλά looks, από wet-look & grunge μέχρι ρομαντικές μπούκλες.

Δείχνει ακόμα πιο υπέροχο αν έχετε μακριά μαλλιά.

 

 

  • TREND #2: Πλεξούδες

Νομίζατε πως οι πλεξούδες θα ήταν in μόνο για το καλοκαίρι. Ω, όχι!

Η  πλεξούδα φωτοστέφανο θα  γίνει σίγουρα το αγαπημένο σας look για τον χειμώνα.   Είναι πιθανότατα το  πιο cool  – αλλά και πιο δύσκολο – χτένισμα της σεζόν. (Εμείς τουλάχιστον χρειαστήκαμε άπειρες ώρες και προσπάθειες μέχρι να το πετύχουμε, αλλά όταν το καταφέραμε θέλαμε να το κρατήσουμε για πάντα)!

Για ακόμα πιο funky αποτέλεσμα στήστε την πλεξούδα σας με πολλά hair accessories.

 

 

 

 

 

 

 

  • TREND #3: Ponytail

Για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν η  αλογοουρά εξακολουθεί να είναι ένα από τα πιο hot & chic χτενίσματα. Δοκιμάστε την είτε ψηλά στο κεφάλι είτε δεμένη χαμηλά και χαλαρά. Ασφαλίστε αλογοουρά σας στον αυχένα του λαιμού σας και στερεώστε περιμετρικά γύρω της μια τούφα από τα μαλλιά σας προκειμένου να καλύψετε το λαστιχάκι.

 

Η αλογοουρά αποτελεί το καλύτερο styling αν θέλετε να τονίστε το make up  σας ή κάποιο αξεσουάρ όπως σκουλαρίκια ή κολιέ.

 

 


Ponytail hairstyle από την επίδειξη F/W 2012-13 του οίκου Chanel

 

 

 ·        TREND #4: Αφέλειες

 

Με διαφορά το αγαπημένο μας look για τον χειμώνα και όχι μόνο!

Οι αφέλειες είναι σχεδόν πάντα στη μόδα και δίνουν ένα πολύ ξεχωριστό στυλ όποιο κι αν είναι το μήκος των μαλλιών σας.

Mπορούν να σας κάνουν να δείχνετε σοφιστικέ, κομψή, sexy αλλά και «αθώα» ταυτόχρονα.  Όποιο ύφος και να προτιμήσετε το σίγουρο είναι πως  θα σας ανανεώσει και θα δώσει άλλο αέρα στο στυλ σας.

Εμείς πάντως το τολμήσαμε και είναι super!


Celebrity inspiration: Λατρεύουμε το υπέροχο look της Taylor Swift.

 

 

 

 

TREND #5:  Κρεπάρισμα

 

Τα κρεπαρισμένα μαλλιά θα είναι ένα ακόμα hot style για τον φετινό χειμώνα. Κρεπάρετε τα μαλλιά στις ρίζες για να προσθέσετε όγκο και χτενίστε τα απαλά για να δημιουργήσετε ένα ύφος  Audrey Hepborn.

 Για ακόμα πιο παιχνιδιάρικο look προσθέστε ένα retro μαντίλι ή  headband.

 

Celebrity inspiration: Το πλέον χαρακτηριστικό retro hair look της Lana del Rey

 

 

 

TREND #6: Ανάλαφρες μπούκλες

 

Παιχνιδιάρικες & ανάλαφρες μπούκλες που θα σας κάνουν να νιώσετε πιο ανέμελη από ποτέ.Αν τα μαλλιά σας δεν είναι σπαστά από φυσικού τους, δοκιμάστε να τα στεγνώσετε φυσικά και να βάλετε αφρό και λίγη λακ μετά το λούσιμο ανακατεύοντας τα απαλά.

Το συγκεκριμένο look είναι ίσως από τα πιο απλά & γρήγορα στην εφαρμογή του ενώ μπορείτε να το υιοθετήσετε για μια allday εμφάνιση, από το πρωί μέχρι την βραδινή σας έξοδο.

Συνδυάστε το με σκούρο κόκκινο ή μπορντό κραγιόν και nude eyes για ακόμα πιο σοφιστικέ αποτέλεσμα.

 

Celebrity inspiration: Οι ανάλαφρες κυματιστές μπούκλες είναι ένα all time classic look το οποίο υιοθετήθηκε από pop stars μέχρι την Kate Middleton.

 

 

 

TREND #7: Hair Accessories!

 

O πιο γρήγορος και διασκεδαστικός τρόπος για να δώσετε στο χτένισμά σας ένα παιχνιδιάρικο ύφος… αξεσουάρ! YUPPIE!

Headbands, χρυσά αξεσουάρ, glamorous hair clips μας φτιάχνουν τη διάθεση. Εσάς…?

 

Styling & hair accessories σε baroque διάθεση Dolce & Gabanna.

 

 

 

TREND #8: Χρώμα

 

Last but not least… Δώστε χρώμα στα μαλλιά σας! Αλλά όταν λέμε χρώμα, εννοούμε κυριολεκτικά ΧΡΩΜΑ! Από ρόζ μέχρι baby blue…! Αν έχετε βαρεθεί τα συνηθισμένα χρώματα ίσως ήρθε η κατάλληλη στιγμή να δοκιμάστε κάτι πολύ πιο… χρωματιστό και ξεχωριστό!

Για  τις πολύ τολμηρές  που θα επιχειρήσουν το συγκεκριμένο styling προτείνουμε είτε πολύχρωμες τρέσες  ή προσωρινή βαφή μαλλιών που αφαιρείτε με το λούσιμο.

Εμείς πάντως, ως φανατικές των 80’s και των 90’s  λατρέψαμε αυτό το ιδιαίτερο styling γι’αυτό και θα μας επιτρέψετε να βάλουμε μερικές φωτογραφίες παραπάνω έ …?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Big glamorous kiss from Mari & Dominga!

 

Stay tuned until next time!

 

23 Σχόλια
  1. Kαλημέρα!
    TREND #1: Αυτό το στυλ, με “πληγώνει”…Κάθε φορά που το βλέπω, το ζηλεύω…Θα ήθελα να έχω μακριά, ολόισια μαλλιά…Και δε θα το άλλαζα!
    TREND #2: Πλεξούδες αγαπημένες! Αλλά, επίσης, “πληγώνομαι”….ωσπού να βρω κάποιον να βοηθήσει στο πλέξιμο! Μόνο την κλασική, καταφέρνω..
    TREND #3:Σούπερ!! Διαχρονικό….
    TREND #4: Κάθε φθινόπωρο, μπαίνουν στο πρόγραμμα…!! 🙂
    TREND #5: Δεν το έχω δοκιμάσει ποτέ! Μήπως ήρθε η ώρα?!
    TREND #6: Ωραία ιδέα! Μέχρι στιγμής, καταφέρνω μόνο το “ό,τινα’ναι μπούκλες”…:S
    TREND #7:Μέσα!!
    TREND #8: Ωραίο να το βλέπεις…Αλλά, δεν το βαριέσαι γρήγορα τόσο χρώμα??!χμ….

  2. @Kat-Rap: Λοιπόν, δεν θα το πιστέψεις… Εμένα μου άρεσε πολύ η τελευταία τάση, με τις πολύχρωμες τούφες (σε κάτι πιο διακριτικό, βέβαια..) αλλά δεν είμαι σίγουρη τι απόχρωση θα επέλεγα, τώρα με τα ξανθά μαλλιά… Λες, κάτι σε ροζ; (Τρελάθηκε η beauty editor…)

  3. @Βeautyblog: Εδώ εγώ που δεν έχω βάψει ποτέ τα μαλλιά μου και σκέφτομαι κάτι σε ombre, με το χρώμα να μου φαντάζει ακόμη πολύ τολμηρό…
    Λες να γίνεις δρομοδείκτης??! Θα σου πάει πιθανότατα…Γενικά, τουλάχιστον, τη χειμερινή σεζόν, σ’έχω στο μυαλό μου κάπως ροκ-σικ…Οπότε, κάτι σε ροζάκι? ‘Η μπορντω-μωβ?

  4. Καλημέρα! Καλημέρα!! Κορίτσια ναι κι εμενα μ΄αρεσε τρελλά το Trend Με τις πολύχρωμες τούφες!!! (άλλη μια που περνά ετεροχρονισμένη εφηβεία!! Τι λες για ένα μωβ-βιολετί Τζούλια, σαν του ΒΒ?pas mal ε?) Μ΄άρεσε επισης το trend 5 Κρεπάρισμα… Τελικά μ΄αρέσει πάντα το 60΄s, σε ρούχα, μακιγιάζ κ.λ.π. Αλλά πιο πολύ μ΄αρέσει να βλέπω το ΒΒ να διευρύνει τα θέματα του!!! Ετσι, δυναμικά και με αυτοπεποίθηση!

  5. kalimera julia bbgirls!!!
    @julia ox!!!ti diabazounoun ta mayra birbilota matakia mou???roz toufitses!!!ti na po k ego apo ta perasmena xristougena thelo na kano mia allagh k fysika olo to anabalo….opote an akouges emena tha eisoun mono me to fysiko sou k den tha blepame pote poso oraia eisai me ta ksantha malakia sou!!!!opote…. roz toufitses giati oxi!!! 🙂

  6. Το ότι θα γινόταν μόδα το Hair Accessories που βλέπουμε στα τούρκικα σίριαλ ούτε που το περίμενα!!!Μου αρέσει ο όγκος στο μαλλιά-κρεπάρισμα αλλά και αυτό το ponytail…Λατρεμένο αλλά δεν έχω μακρυά μαλλιά…

  7. Καλημέρα Τζούλια, καλημέρα bbgirls!! Τα Post της Mari & Dominga είναι πολύ ενδιαφέροντα!!! Την κοτσίδα την ξανασχολιάσαμε είναι η ιδανική λύση για γρήγορο και elegant look! Η πλεξούδα μου αρέσει επίσης πολύ αλλά θέλει χρόνο και προσπάθειες να την πετύχεις!!
    Αυτό που με ξετρέλανε βέβαια είναι το Hair color chalk!!! Δεν θέλω πολύ να βγω με μπλε μαλλί στο δρόμο!! Αφού το λούζεις και φεύγει κιόλας είναι ιδανικό!! Αλήθεια υπάρχει εδώ εκτός από Αμερική?
    Φιλάκια πολλά!!

  8. Καλημέρα, bb girls! Ωραίο post, έχω ένα θέμα με τα μαλλιά! Τα δικά μου είναι πολύυυυυ μακρια και συνήθως κόβω αφέλειες (νομίζω ότι πάει σε όλες και αναδεικνύει μια αθωότητα σε όλες, θυμίζει παιδικά χρόνια). Το trend #2 είναι υπέροχο πραγματικά, αλλά τα χέρια μου δεν πιάνουν! Και μια διευκρίνιση: τι παίζει με αυτές τις προσωρινές βαφές? Πρώτη φορά το ακούω! Μπορώ να έχω κάποιες πληροφορίες (τρόπος εφαρμογής, διάρκεια, κόστος κτλ)? Πριν κάποια χρόνια είχα κανει πράσινες ανταύγειες σε μαύρο μαλλί και αργότερα, όταν τα έβαψα κόκκινα, είχα φουξ! Ωραία χρόνια! 🙂

  9. Χωρίστρα στη μέση!!!!Το αγαπημένο μου χτένισμα!!!Πολύ χαίρομαι που είναι trend!!!το ίδιο λατρεύω κ τις ponytails…all time classic!!!

  10. Καλημέρα κούκλες! Υπέροχο το post της της Mari & Dominga σήμερα…τα trend Νo1, Νo4 και Νo6 είναι φανταστικά! Το δικό μου μαλλί είναι σπαστικό, εε… σπαστό ήθελα να πω και συνήθως δεν στρώνει με τίποτα, οπότε με λίγο αφρό προσπαθώ να δημιουργήσω κυματιστές μπούκλες!! Συμφωνώ με την MariaA, γιατί και μένα με ξετρέλανε το Hair Color Chalk… μακάρι να κυκλοφορούσε και στην Ελλάδα, γιατί μια διακριτική μπλε ανταύγεια θα την έκανα!!! Πολλά Φιλιά… 🙂

  11. Καλημερα!!Τζουλια!κοριτσια!!
    Μου αρεσουν σχεδον ολα!!Γιατι χωριστρα στην μεση με ολοισια μαλλια ειχα χρονια
    πλεξουδες φετος το καλοκαιρι τους αλλαξα τα φωτα!!Καλα τα χερια μου πρεπει
    να ειχαν παθει αθρητιδα απο το πλεξιμο δυσκολη κατασταση αλλα οταν τα καταφερεις δικαιωνεσαι!Αφελειες τα εχω κοψει!Τωρα εχω μια υπεροχη φραντζα! Την προτιμω γιατι με μικραινη σε ηλικια!!χαχα Ασε που κριβει και μερικες ρυτιδες εκφρασεις στο μετωπο!!!Απο κρεπαρισμα αλλο τιποτα οταν τα πιανω πανω η χτενα περνει φωτια!!Και πανω απο ολα Αγαπημενο ponytail απειρες φορες το θεωρω ιδιαιτερα σοφιστικε με εχει ξελασπωσει οταν το μαλλι ειναι χαλια απλα το λατρευω!!
    Το μονο κακο απο το πολυ τσιτομα(λες και σου πηραν το σκαλπ)με πιανει πονοκεφαλος!!!
    Το μονο που δεν εχω κανει σε αλλαγη χρωματος (κυριως προτιμω τα καστανα αλλα καποια στιγμη θα γινω και εγω ξανθια!!!)@Τζουλια ακους ε? ??
    Δεν θα εκανα με τιποτα τα μαλλια μου φουξια! Ισως λογω ηλικιας μπορει αν ημουν πολυ μικροτερη ισως αν και δεν ειναι το στυλ μου!

  12. ΓΛΥΚΑ ΒΒΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!JULIA,ΝΑ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΣ ΣΤΗ ΧΘΕΣΙΝΗ ΜΟΥ ΕΡΩΤΗΣΗ!
    ΜΑΛΛΙΑ,ΜΑΛΛΙΑ,ΜΑΛΛΙΑ…………ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΤΑ ΠΛΟΥΣΙΑ Κ ΚΑΛΟΦΤΙΑΓΜΕΝΑ ΜΑΛΛΙΑ ΟΠΩΣ ΤΗΣ KATE MIDDLETON.ΓΙ’ΑΥΤΟ ΤΗΝ ΨΗΦΙΖΩ ΠΡΩΤΗ ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΑ.ΛΙΓΟ CLASSIC ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΤΕΛΕΙΑ.
    ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ TAYLOR SWIFT K Η ΦΩΤΟ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΕ.ΑΥΤΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΜΑΛΛΙΑ.
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΧΤΕΝΙΣΜΑΤΑ,ΑΝ Κ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΝΩ,ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΠΑΡΑ ΜΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΟΙ ΠΛΕΞΙΔΕΣ.
    ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ Κ ΤΟ ΚΡΕΠΑΡΙΣΜΑ,Η ΚΟΜΜΩΤΡΙΑ ΜΟΥ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΙ, ΕΓΩ ΜΕ ΑΡΙΣΤΑ ΤΟ 10 ΘΑ ΕΒΑΖΑ 4 ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ.
    ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΑΦΗΣΑ ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΙΣΤΑ ΜΑΛΛΙΑ…..ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΤΟΛΜΟΥΣΑ ΜΕ ΤΠΤ ΤΩΡΑ ,ΠΕΙΤΕ ΜΕ ΜΟΥΣΕΙΟ ΑΛΛΑ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΑ.ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΙΝΑΙ 1-2 ΑΝΤΑΥΓΕΙΕΣ ΣΤΗ ΦΡΑΝΤΖΑ,ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Κ ΣΤΑ 25 ΜΟΥ.ΤΟΤΕ ΕΙΧΑ ΜΙΑ ΜΑΣΚΑΡΑ ΜΩΒ Κ ΕΒΑΖΑ ΠΟΥ Κ ΠΟΥ ΚΑΜΜΙΑ ΑΝΤΑΥΓΕΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ !!xxxxxxxxxxxxxxxx

  13. @Marianna τι μου θυμισες!!Αυτη την μασκαρα την ειχα και εγω σε βυσσινομπορντω αποχρωση η οποια ταιριαζε πολυ με τα μαυρα τοτε μαλλια μου!

  14. καλα,το styling8a ειναι ολα τα λεφτα.αν και ειμαι μελαχροινη μου αρεσει παρα πολυ αυτο το μαλλι!

  15. καλα,το styling8a ειναι ολα τα λεφτα.αν και ειμαι μελαχροινη μου αρεσει παρα πολυ αυτο το μαλλι!

  16. Μια φθινοπωρινή καλημέρα σε όλες!

    Τα κορίτσια Mari & Dominga, περιεκτικά και περίτεχνα μας κατατόπισαν πλήρως επί του θέματος! Ευχαριστούμε πολύ!

    Μαλλοσυζήτηση! Ναιιιι!!! Προσφάτως επιχείρησα το ombre hair look με συμβατική κιμωλία και σπρέι μαλλιών. Και πέτυχε! Αλλά εννοείται έφυγε με το λούσιμο… Μια χαρά λύση για παροδική αλλαγή! Όπως και η μάσκαρα που λένε από πάνω και τα κορίτσια. Αλήθεια, ξέρετε που τη βρίσκουμε τώρα πια;

  17. @Marianna & SofiaT: Χαχα μάσκαρα μαλλιών!! Είχα κι εγώ σε χρυσαφί απόχρωση, ταίριαζε τότε με το καστανό μαλλί μου!! Είπα να την αναφέρω αλλά λέω τώρα ποια θα τις θυμάται?!?!?! Χαχα!!
    Πάντως τότε δεν θυμάμαι να είχε τόσο έντονα χρώματα τότε !
    @Ιoanna: Είναι πολύ παλιά μόδα!! Σχολείο πήγαινα ακόμη !!! (προ 20ετίας τουλάχιστον δηλαδή, εχμ….)

  18. @MariaA μου ο παλιος ειναι αλλιως!!χαχαχα
    Οντως δεν ειχε πολυ εντονα χρωματα!Την θυμαμαι και την χρυσαφη υπεροχη!!
    Κριμα να σου πω θα με βολευε τωρα κατι παρομοιω μιας και σκεφτομαι τις ανταυγιες αλλα δεν θελω να ταλαιπορισω το μαλλι μου!!
    Φιλια χχχ

  19. ΜΑΡΙΑ Α& ΣΟΦΙΑ Τ,η σειρα μου να γελασω τωρα,κι αλλες τακαναν αυτα ,οχι μονο εγω………..!!!!

  20. anti gia hair color chalk eixa dei mia pitsirika pou evaze kanoniki kimolia anakatemeni me ligo nero k eixe kanei to malli ouranio tokso stis akres! an den fovomoun ti vroxi k to ksevama sta rouxa 8a to tolmusa!

  21. Τζα!!!Καλησπέρα κοριτσάκια.Από όλα όσα είδα κρατάω μόνο το κρεπάρισμα και τα χρώματα.Το πρώτο γιατί θα μου δώσει ύψος(έχω ένα θεματάκι με τα τακούνια) και το δεύτερο γιατί έχω απωθημένο από την μπλε μάσκαρα μαλλιών που είχα στο σχολείο.Ήταν το μπλε της σημαίας θυμάμαι και την έβαλα στην παρέλαση να είμαστε ασορτί,στο τσακ γλύτωσα την αποβολή(ο λυκειάρχης δεν είχε ενημέρωση για τη νέα μόδα και με πέρασε για πανκ!!!!)@Marianna:Για χθες,συγγνώμη μετά δεν μπήκα και δεν είδα τα σχόλια αλλά όπως πάντα η αγαπημένη Τζούλια..καθάρισε!(χαχαχαχ)Αυτό ακριβώς εννοούσα,της αγαπημένης L’Oreal.@Τζούλια:Ένα θα σου πω για τη νύφη..το χτένισμά της είναι γνωστό στην παρέα με την κωδική ονομασία”τα πλοκάμια”!!!!Φιλιά!!!!

  22. ΑΧ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΜΟΥ Κ ΤΟ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟ ΕΙΤΕ ΙΣΙΑ ΕΙΤΕ ΣΓΟΥΡΑ…!ΜΕ ΕΧΕΙ ΒΓΑΛΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΣΠΡΟΠΡΟΣΩΠΗ.ΕΠΙΣΗΣ Η ΠΛΕΞΟΥΔΑ ΦΕΤΟΣ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΝΑ ΜΑΘΩ ΤΗΝ ΑΠΛΗ.ΕΧΩ ΤΗ ΜΑΜΑ Η ΟΠΟΙΑ ΞΕΡΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΕς ΚΟΤΣΙΔΕΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΣΥΝΕΝΟΟΥΜΑΣΤΕ.ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ ΤΩΡΑ ΣΧΕΣΗ ΜΑΝΑΣ -ΚΟΡΗΣ….ΤΗΣ ΛΕΣ ΚΑΝΕ ΜΟΥ ΑΥΤΟ ΒΡΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΗ! Κ ΕΚΕΙΝΗ ΑΡΧΙΖΕΙ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΠΊΟ ΩΡΑΙΑ.ΤΗΣ ΛΕΣ ΒΡΕ ΟΧΙ ΕΤΣΙ.ΕΚΕΙΝΗ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΗΣ.ΑΣΧΕΤΑ ΜΕ ΤΟ ΤΙΛΕΩ ΕΠΙΣΗΣ ΜΕ ΕΧΕΙ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΠΟΛΥ…ΑΥΤΑ ΤΑ 2 ΜΟΥ ΑΡΕΣΑΝ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ!ΟΠΩς Κ ΤΟ ΦΟΥΝΤΩΤΟ ΣΓΟΥΡΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΔΑ ΚΑΠΟΥ!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.