Kerastase Elixir Ultime: 24 καράτια περιποίησης…

 

Eίμαι σίγουρη ότι  θυμάστε το μικρό παιγνίδι που είχαμε παίξει κάπου στις αρχές του καλοκαιριού για το Kerastase Elixir Ultime όπου μετά ακολούθησε και ο διαγωνισμός για τα πολύχρωμα, ευωδιαστά και για εξειδικευμένες ανάγκες, Grand Crus, έλαια

 

Πριν συνεχίσω λοιπόν με τα νέα της μάρκας, να σας πω ότι δεν ήμασταν οι μόνες που αγαπήσαμε αυτά τα πολύτιμα έλαια. Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της μάρκας, μέχρι τώρα έχουν πωληθεί 2 εκατομμύρια Elixir Ultime παγκοσμίως με αποτέλεσμα να γίνουν ο Νο 1 κωδικός της μάρκας (δηλαδή το προϊόν που πουλάει τα περισσότερα τεμάχια από όλη την μάρκα Kerastase.)

 

Αυτό έχει μια λογική αν σκεφτείτε ότι πρόκειται για πολυχρηστικό προϊόν, δηλαδή χρησιμοποιείται και σε στεγνά και σε βρεγμένα μαλλιά, προσφέρει θρέψη, λάμψη, πειθαρχία, προστασία με μια μόνο σταγόνα (δεν έχω σταματήσει ούτε μια μέρα να το χρησιμοποιώ από τότε που το πήρα στα χέρια μου…)

 

Το φυσικό επόμενο βέβαια, ήταν ο κωδικός να εμπλουτιστεί με σαμπουάν και μάσκα μαλλιών, δυο προϊόντα εμπνευσμένα από 24 καράτια χρυσού. Μεταξύ μας, αν ξεκινήσω από το packaging και μόνο των προϊόντων να σας πω ότι είναι μικρά μπιζουδάκια. Τόσο όμορφα, που όπως λέει και η Ioanna, θέλεις να τα έχεις κάπου ψηλά και απλά να τα κοιτάς.

 

Η νέα αυτή σειρά δεν αντιμετωπίζει κάποια συγκεκριμένη ανάγκη των μαλλιών, όπως μας έχει συνηθίσει η Κerastase, αλλά απευθύνεται σε όλους τους τύπους μαλλιών

 

Το σαμπουάν με σύμπλοκο ελαίων Oleo Complexe και πολύτιμα έλαια απευθύνεται σε κάθε τύπο μαλλιών, προσφέρει βαθύ καθαρισμό καθώς και θρέψη, προστασία και χρυσαφένια λάμψη στα μαλλιά (εξού και η έμπνευση από τα 24 καράτια χρυσού)

 

Η μάσκα… αχ η μάσκα… τι να σας πω.. κατά τη διάρκεια της παρουσίασης, άπλωσα μια μικρή ποσότητα στο χέρι μου και όχι απλά δεν κόλλαγε, (όπως συνήθως συμβαίνει με όλες τις μάσκες μαλλιών, όταν τις δοκιμάζεις στο χέρι) αλλά το χέρι μου μετά ήταν τόσο απαλό, σαν να είχα βάλει κρέμα χεριών… Αυτό οφείλεται στην φόρμουλα της η οποία περιέχει  ενυδατικό ορό, αλλά και λιπιδικά συστατικά για βαθιά θρέψη και απαλότητα.

 

 

 

Για βαθιά περιποίηση και απόλυτο pampering,  η Kerastase προτείνει να κάνετε μασάζ στα μαλλιά, με την μάσκα στην οποία θα έχετε προσθέσει και λίγες σταγόνες από το έλαιο Kerastase Ultime που ταιριάζει στα δικά σας μαλλιά. (Ωραία ιδέα, που μπορεί να έχει εφαρμογή εδώ που τα λέμε, με οποιαδήποτε μάσκα αλλά και έλαιο που έχετε στο σπίτι… Μετά τυλίξτε τα μαλλιά σας με μια ζεστή πετσέτα και αφήστε τα για καμιά ωρίτσα… τέλειο.)

 

Επίσης, τον Νοέμβριο θα κάνει την εμφάνιση του και το limited edition Elixir Ultime το οποίο έχει σχεδιάσει αποκλειστικά για την μάρκα η κόρη του Mick Jagger, η σχεδιάστρια Jade Jagger.

 

 

 

 

Ενδιαφέροντα νέα, δεν αντιλέγω, αλλά εγώ ξέρετε (και αν δεν ξέρατε, το μάθατε την Παρασκευή) ποιό προιόν περιμένω με μεγάλη ανυπομονησία από την Kerastase, το οποίο απ’οτι έμαθα δεν θα λανσαριστεί ακόμα. Μα βέβαια, τον ορό Initialiste, που έχω την εντύπωση ότι θα αλλάξει τον χάρτη περιποίησης των μαλλιών…

 

Μήπως θέλει κάποια από εσάς, να δοκιμάσει τη σειρά, Kerastase Elixir Ultime;

 

Υπομονή μέχρι αύριο…

 

 

 

 

Άσχετο με το σημερινό post, αλλά δεν μπορώ να μην το κάνω.. Λοιπόν προχθές το Σοφάκι μας (aka SofiaT) παραπονέθηκε που η φωτογραφία της δεν ήταν στην «τάξη» που σκάρωσε για εμάς η Nansy και της υπενθύμισα ότι όταν πριν μήνες είχα ζητήσει  τις φωτογραφίες σας για το post «The Honorable bb girls», μου είχε γράψει ότι είναι λίγο ντροπαλή και αποφεύγει να δίνει την φωτογραφία της στο Internet. Εγώ το κατανόησα αυτό απόλυτα, αλλά όπως θα δείτε μερικούς μήνες μετά, αισθάνθηκε μεγαλύτερη ασφάλεια, είδε και την «τάξη» μας, πήρε την απόφαση και ιδού:

 

Κυρίες μου, σας παρουσιάζω την (απίστευτα γλυκιά) SofiaT, bb girl! (Νansy, έχεις «δουλειά!!»)

 

 

 

 

54 Σχόλια
  1. Καλημέρα Τζούλια, καλημέρα bbgirls!! Τι ωραία φωτό Σοφία !!! Μια κούκλα απορώ γιατί ντρεπόσουν!!
    Τι να πω για τα Kerastase δεν ξέρω είναι όλα καταπληκτικά! Μυρίζομαι δωράκι πάλι,ε?!?!?! Τι καλά!
    Πάντως το Ultime το πράσινο με το moringa είναι φανταστικό και δεν έχεις καμία αίσθηση βάρους ή οτιδήποτε, το μόνο που αφήνει είναι μια λαχταριστή μυρωδιά!
    Φιλιά πολλά και καλή εβδομάδα!!

  2. Καλημερα Τζουλια!!κοριτσια!!!
    Λαλαλαλαλα τωρα θα εχω και εγω θεση στο θρανιο!!!
    Οπως ειπες αγαπημενη Τζουλια ηθελα τον χρονο μου!!Σαν το παλιο καλο κρασι!!
    Δεν εχω να πω κατι παραπανω για την kerastase την χρησιμοποιουσα χρονια και ημουν ευγνωμων για τα αποτελεσματα!!Την διεκοψα γιατι επερνα ολη την σειρα και μου κοστιζε πολυ!!Μαλλον θα ξαναρχισω με το σαμπουαν αυτο! !Και εννοηται οτι περιμενω και εγω το initialiste!!
    Θα παιξει διαγωνισμουλης αυριο εεε!!!!
    Φιλια χχχχχ

  3. Δεν θα σχολιάσω το προιόν, επειδή Τζούλια μου η Σοφία κλέβει την παράσταση !!! Τι δροσερό κορίτσι είναι αυτό !!!

  4. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΤΖΟΥΛΙΑ ΚΑΙ bb girls.ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΓΙΑ KERASTASE.ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΟΙΤΑΖΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΤΙ ΣΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΧΑΛΙΑ ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΑΚΟΥ ΤΗ ΦΙΛΗ ΚΟΜΜΩΤΡΙΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΣΕΧΩ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ.
    ΤΖΟΥΛΙΑ ΜΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΔΩΡΑΚΙ?
    ΣΟΦΙΑ ΩΡΑΙΑ ΦΩΤΟ.ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΕΜΕΝΑ ΕΧΕΤΕ ΦΩΤΟ ΣΤΗΝ ΤΑΞΗ ΚΥΡΙΑ(κλαψ κλαψ)!
    ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ!!!

  5. Καλημέρα!!!!! Καλή εβδομάδα!! Τα θυμόμαστε αυτά που μας είχες πει και μου έχεις ανάψει και μένα την περιέργεια μου για το καινουργιο προιον.
    Η Σοφία πραγματικά μια κούκλα!!!! Εγω είμαι στη φωτογραφία της τάξης αλλά δεν τα πήγα τόσο καλά οσο ήθελα στο διαγώνισμα.
    Θα περιμένω αυριο που απο οτι κατάλαβα θα εχουμε διαγωνισμούλη ε?
    Πάντως τη σειρά θέλω σίγουρα να τη δοκιμάσω!

  6. Καλημέρα και απο μένα!! Λοιπον οντως η Σοφία κλέβει την παράσταση!! Καλε ειναι μια κούκλα!! Οσο για Kerastase ε τι να λεμε τώρα…εχει απιστευτα προιοντα αρκει να ανακαλύψεις ακριβώς τη σειρά που ταιριάζει στις αναγκες σου. Και λυπάμαι που το λέω αλλά πλεον δεν ειναι με τιποτα για την τσέπη μου…οποτε διαβάζω και κανω πως δεν τα διάβασα….Τα προιόντα της όμως ειναι όντως στην κατηγορία “παιρνεις οτι πληρώνεις”.

    Αντε και καλή μας εβδομάδα
    ΥΓ…χρωστάω και γω φωτογραφία ε??? Αααα εχω μια καλή να στειλω και πρόσφατη!!! Να δεις γλυκιά μου ποσο αλλαξε το bb κοριτσι σου!!

  7. Καλημέρα κι από εμένα!!
    Κούκλα η sofiaT!
    Aλλά και για το Elixir Ultime, δεν έχω λόγια….
    Το αγαπώ!!!
    Αυτή τη στιγμή βέβαια, τα μαλλιά μου ζουν μια πρωτοφανή καταστροφή…Δεν ξέρω γιατί έτσι, τα έκοψα 3-4 δάχτυλα πριν ένα μήνα περίπου μπας και συνέλθουν, αλλά δεν τα βλέπω και στα πολύ καλά τους και μ’εκνευρίζουν…Οι γύρω μου δεν πολυσυμμερίζονται την άποψή μου, αλλά εγώ το πιστεύω ότι υπάρχει θεματάκι…
    Συνεπώς, εννοείται ότι θα ήθελα να είμαι τυχερή και να δοκιμάσω και τα υπόλοιπα προιόντα της σειράς!!!*fingers crossed*
    Σε αντίθετη περίπτωση, θα πρέπει να κάνω τις πρώτες μου δοκιμές με τις φυτικές συνταγές της Στέλλας που κι αυτές βέβαια ακούγονται πολύ δελεαστικές και αποτελεσματικές…
    Δε θέλω (μάλλον) να τα κόψωωωωωωω!!
    Μια αλλαγή τη θέλω, αλλά όχι και με το ζόρι, να μου την επιβάλλουν αυτά δηλαδή…χα!

  8. Καλημέρα Τζούλια,κορίτσια!

    Υπέροχα τα νέα, αλλά ένα πράγμα σαν την Κερασία κι εγώ.. Τα θαυμάζω από μακριά και σκέφτομαι τι καλά που θα ήταν να αποκτήσω κατιτίς! Ειδικά για τη μάσκα που είπες και ένα λαδάκι… Μπορεί και να γυρίσει ο τροχός! (γιατί να ξανασταθώ τυχερή στον διαγωνισμό που απ’ ότι κατάλαβα ετοιμάζεις, είναι χλωμό)

    Προς το παρόν, τα μαλλάκια μου, που δεν θυμούνται πότε είδαν κομμωτήριο τελευταία φορά, έχουν μακρύνει πολύ και πέφτουν διαολεμένα (για την ώρα κατηγορώ το φθινόπωρο.. αν συνεχίσει το κακό, καταστράφηκα!), οπότε περιμένω να τα περιποιηθώ με τον Νοέμβρη, που θα ‘χω λίγο χρόνο παραπάνω..

    Αν το initialiste κάνει όσα έλεγες (περιμένω να το λανσάρουν και να μας πεις ακόμα περισσότερα αφού το δοκιμάσεις) κι είναι θαυματουργό, θα το αγοράσω, ακόμα κι αν πεινάσω!!!

    Κερασία, bb girls, περιμένουμε κι άλλες φωτό!
    SofiaT, φτου σου είσαι μια κούκλα! Τι ντρεπόσουν;!

    Καλή εβδομάδα σε όλες μας!

  9. kalimera julia bbgirls!!!fysika k theloume na to dokimasoume!!!kerastase einai ayth!!!!
    @SofiaT ma kala eisai toso glykia k ntrepese gia foto???akou ti leei ayth h fatsoula!!!
    Julia sygoura exo doulitsa….!!!!ti tha afisoume etsi to sofaki mas!!!

  10. εγω ακομη δεν το εχω δοκιμασει………………..αχ!

  11. Kαλημέρα ΒΒgirls!!! Αντε βρε Σοφία, μαύρα μάτια κάναμε να σε δούμε!!! Τόσο μικρούλα και τόσο γλυκειά και να ντρεπεσαι να μας “κλείσεις το ματάκι”. Ωραια η Kerastase, αλλά κατά πως το βλέπω θα κονταροχτυπηθεί με τη L’ oreal (που μάλλον θα πρέπει ήδη να συμβαίνει..). Εγω παντως “κλέβω” το tip της ανάμοιξης μάσκας με λαδι και το κανω με τη σειρά της Mythic oil, αφού αυτην έχω προς το παρόν!
    Σας φιλώ!

  12. @ioanna min stenoxoriese den eisai h moni….!!!oute ego to exo dokimasei!!!!pros to paron mazeyo leyta na kano antayges pou mou exoun katsei….!!!

  13. Καλημέρα κορίτσια!

    Αγαπώ-αγαπώώώ-ΑΓΑΠΩΩΩ Kerastase!!! Ειδικά η σειρά προστασίας στον ήλιο είναι ανεπανάληπτη! Και πάντα όταν αγοράζω κάτι από Kerastase μου δίνουν δωράκια! Μετά από αυτό το ποστ μου έχει κολλήσει η μάσκα βαθιάς θρέψης… Αχ αυτές οι ρητορικές ερωτήσεις σου Τζούλια… Φυσικά και θα θέλαμε να την δοκιμάσουμε!!! Κάνουμε υπομονή ως αύριο λοιπόν…!

    @SofiaT, φτου σου κουκλάρα μου! Και τι λαμπερό δέρμα είναι αυτό;! Μα την παράσταση κλέβουν τα σπινθηροβόλα σου μάτια, full of life and promises! xxx

    @Stella: Στέλλα μου, χρειάζομαι πάλι τα φώτα σου! Μια φίλη, μου έφερε από Κεφαλονιά μια ολόκληρη σακούλα γκρίζο άργιλο από την ξεχωριστή παραλία Ξι. Έχεις να μου προτείνεις κάποια ιδιαίτερη συνταγή;! Ή να κάνω μάσκα με τον κλασσικό τρόπο, προσθέτοντας στον άργιλο λίγο χλιαρό νερό; Μου είπαν να ρίχνω και κομμάτια αργίλου στο αφρόλουτρο για full body περιποίηση, να το τολμήσω;!

  14. @IoannaThess Καλορίζικος ο άργιλος! Κατ αρχήν είμαστε βεβαιοι, ότι είναι καθαρός? εχω να σου προτείνω την κλασσική συνταγη που λεει να ανακατεψεις για μάσκα προσωπου μια κουταλια άργιλο με μια-δυο κουτ. ροδόνερο που θα εχεις ζεστανει σε μπαιν μαρι και να ριξεις επίσης μερικές σταγόνες λαδι αγριο τριαντάφυλλο ή αργκαν (κατα τη Μαροκινή συνταγη του αντιστοιχου ρασουλ). Μόλις γίνει λάσπη πηχτή όχι πολυ ρευστή, το βάζεις στο προσωπο και γιατί όχι και σε όλο το σωμα θα μπορούσες να το κανεις (με την αντιστοιχη δοσολογία) και μόλις ξεραθεί το ξεπλένεις με ζεστό νερό. Να το ριξεις μεσα στο αφρόλουτρο ειλικρινά δεν το γνωρίζω ως τρόπο χρήσης και μου φαινεται και λιγο αλλόκοτο γιατι μετα το αφρολουτρο σου θα λασπιασει και δεν θα μπορεις να πλυθεις.

  15. @Stella: Απάντηση express! Σε ευχαριστώ πολύ! Αχ δεν γνωρίζω εάν είναι καθαρός… Όλοι εκεί στην παραλία πασαλείβονταν, η τοποθεσία είναι ξακουστή για τον άργιλό της, η φίλη μου έσπασε μεγάλα κομμάτια από βράχους και μου τα έφερε… Μου είπε πως όλοι αυτό έκαναν… Λες να μην το τολμήσω για πρόσωπο;;; Αυτό με το ροδόνερο+έλαιο τριαντάφυλλο+άργιλο θα το κάνω σίγουρα στο σώμα!
    Και κάτι άλλο… έχω δει που το απλώνουν και στα μαλλιά σαν μάσκα… λες να μου τα ξηράνει;

  16. καλημερα κ απο εμενα.ιωαννα κ εγω περυσι ειχα παει στο ληξουρι στην παραλια ξι .το τι αργιλο μαζεψαα…….αλλα φετος ενω ειχα πολυ κτ μ’επιασε τη χαζη κ τον πεταξα………!ηταν μια στιγμη που πετουσα οτι εβρισκα.!τωρα στενοχωριεμαι λιγο.εγω την κλασσικη συνταγη εκανα με το νερακι κ απλωνα παντου..ηταν το μονο με το οποιο ειδα οποιο ειδα αποτεελεσματα αμεσα (στην 1η βδομαδα)στην κυτταριτιδα δε φανταζεσαι.!Σοφακι πολυ ομορφη εισαι.!Κ ΜΕ ΤΟΣΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΕΧΩ ΜΠΕΡΔΕΥΤΕΙ .Δεν ξερω ποιο να διααλεξω!Επιπλεον ηθελα να σου πω Τζουλια οτι απο την Τεταρτη εχω να λαβω mail σου ομως μπαινω απο παλια κ βρισκω τα αρθρα σου!

  17. Ιωαννα η φιλη σου εχει απολυτο δικιο.ολος ο κοσμος εκει ηταν γεματος αργιλοστην παραλια.εγω οπως σου ειπα κ πιο πανω εβαλα.δεν επαθα τπτ.!δοκιμασε το κατα τη γνωμη μου ειναι καλυτερος απο το να αγορασεις….

  18. Καλημέρα, κ εγω νομίζω ότι δεν είδα τη φωτό μου αλλα μάλλον φταίνε οι απουσίες μου και μάλλον.. Με αφήσατε μετεξεταστεα! Γένναω τον άλλο μήνα και θα επανέλθω!!!!!

  19. @Ioanna Thess εννοείται πως θα τον δοκιμασεις, αφου μας το λενε και τα κορίτσια!Για τα μαλλιά δεν στο έγραψα, γιατί αν είναι βαμμενα δεν κανει να βάλεις θα σου αλλοιωσει το χρωμα. Αν ειναι φυσικα, τοτε ναι βαλτον και στα μαλλια και σε αυτη την περιπτωση να ριξεις μεσα αργκανέλαιο.

  20. @Ολες Σας ευχαριστω παρα πολυυυυυ!! Με συγκινησατε!!
    Αμα κλεβω και την παρασταση απο την kerastase!!!χαχαχα
    Αντε αφου τολμησα εγω να παρουν σειρα και οι υπολοιπες!!!
    @Ιωαννα @Στελλα μου λυσατε μια απορια με τον αργιλο!!Μου εχουν φερει και εμενα αλλα δεν τολμησα να τον βαλω στο προσωπο!!Οπως ειπατα δεν γνωριζω ποσο καθαρος ειναι! Και να πω την αληθεια δεν γνωριζω αν ο αργιλος εχει αντιμικροβιακες ιδιοτητες επιπλεον τοτε θα εκανε καλο και σε οσους εχουν ακμη.
    Κριμα που δεν μπαινει και στα μαλλι(βαμμενα)μου θυμιζει λιγο μια μασκα με χεννα που εκανα παλια.

  21. η ερωτηση ισως να ηταν ποια δε θελει να δοκιμασει???????
    καλημερα!!!!!!

  22. Καλημέρα στην παρεούλα!!!!
    Τέλεια τα προϊόντα της Kerastase, τα χρησιμοποιούσα για αρκετά χρόνια, παλαιότερα, όταν έβαφα τα μαλλιά μου και οι αγελάδες ήταν παχουλές!!! ( 😛 ) Τότε έπαιρνα τη σειρά για τον ήλιο (την κόκκινη, αν θυμάμαι καλά) και ήμουν πάρα πολύ ευχαριστημένη. Έχει δίκιο η Ioanna Thess, όντως έδιναν πάντα δωράκια, τσάντες & πετσέτες θαλάσσης, νεσεσεράκια, να φανταστείτε ότι παρόλο που έχω δώσει και αρκετές στη μητέρα μου, ακόμα έχω κανά δυό αχρησιμοποίητες!!!
    Ύστερα αποφάσισα να σταματίσω να βάφω τα μαλλιά μου, μέχρι να δω τις πρώτες άσπρες τριχούλες να ξεπροβάλλουν (ένα 6-μηνο κυκλοφορούσα δίχρωμη, ευτυχώς που δεν ήταν και μεγάλη η διαφορά από το φυσικό μου) και δυστυχώς διέκοψα και την κατανάλωση προϊόντων Kerastase…
    Βέβαια τα θέλω σαν τρελή τα νέα προϊόντα, γι’ αυτό λοιπόν ελπίζω…
    @SofiaT: είσαι μία κούκλα!!!!
    @Evdoxia: Με το καλό να κρατήσεις στα χέρια σου το μπεμπάκι σου!!!

  23. @όλες: Θέλω την βοήθεια σας bb girls: Έχει και κάποια άλλη από εσάς, πρόβλημα στο να λαμβάνει την ημερήσια ενημέρωση του beautyblog, μέσω email τις τελευταίες 2-3 μέρες; (εννοώ, βέβαια, από όσες έχετε κάνει subscribe..)

  24. @Beautyblog: Κι εγώ Julia….πώς μου ξέφυγε αυτό??? 🙂 Ίσως επειδή με τα διαγωνίσματα και τα συναφή είχα συνέχεια ανοιχτό το bb και απλά έκανα refresh…

  25. @Τζούλια: Χμμ, και σε μένα, μια απ’ τα ίδια νομίζω. Ούτε εγώ το παρατήρησα αφού άνοιγα μια και καλή το bb!

  26. Καλησπέρα σας… 🙂 Λοιπόν θα συμφωνήσω απόλυτα με την Ioanna, πως μερικά προϊόντα της kerastase (όπως το ροζ elixir ultime) αξίζει να τα έχεις και μόνο για να τα κοιτάς! Ε λοιπόν από τότε που είδα αυτά τα δύο νέα προϊόντα αυτό ακριβώς σκέφτηκα κ εγώ…Δηλαδή με φαντάζομαι όταν καταφέρω να τα αποκτήσω, να λυπάμαι να τα χρησιμοποιήσω… 😛

  27. @Τζουλια και εγω το ιδιο!!Το τελευταιο ηταν το ποστ της Μαριας
    απο εκει και μετα τιποτα.Δεν το πηρα ειδηση γιατι μπαινω χωρις
    να βλεπω παντα αν ειχα mail.

  28. Εμένα Τζούλια μου έρχονται καθυστερημένα αλλά επειδή το ανοίγω μέσω facebook δεν έχω δώσει ιδιαίτερη σημασία!

  29. Καλημέρα Julia και bbgirls!!!!!! Σοφία εισαι μια κουκλίτσα!!!!!!! Τέλεια προιόντα τα kerastase ανυπομονούμε για νέο διαγωνισμό. Μάλλον κατι παίζει με τα mail γιατί κι εγώ έχω να λάβω ενημερωτικό απο τις 9 του μήνα που πήρα το τελευταίο. Σε διαβάζω από το post στο FB. Φιλάκια πολλά…..

  30. Καλησπέρα και καλή εβδομάδα στην πιο όμορφη παρέα! Τα προϊόντα της Kerastase είναι τα καλύτερα και τα μαλλιά μου τα λατρεύουν!! Τζούλια μου….και γω μυρίζομαι ένα φοβερό διαγωνισμό (όπως πάντα) και πραγματικά ανυπομονώ!!! Σοφία μου, είσαι πολύ γλυκιά και όμορφη σαν κούκλα… φτου σου κοπελάρα μου! Συμφωνώ με τα κορίτσια, γιατί και γω το ίδιο πρόβλημα αντιμετωπίζω με το e-mail και παρακολουθώ το blog από το Fb! Ελπίζω το πρόβλημα να λυθεί γρήγορα…. Σας στέλνω μπόλικη θετική ενέργεια και πολλά φιλιά για μια φανταστική εβδομάδα! 🙂

  31. @τζουλια:εγω δεν εχω γραφτει στο newsletter αφου μπαινω συχνα στο bb αλλα χθες που πηγα να κανω εγγραφη στα μελη ακομα περιμενω για το κωδικο 🙁 μπορεις να το κοιταξεις?
    @sofiaT εισαι γλυκύτατη και πολυ ομορφη!χαιρομαι που αποφάσισες να μας δειξεις τη φατσουλα σου!
    @Andriana ασε και εμενα πεφτει αρκετα το μαλλι μου και ειναι σιγουρα το φθινόπωρο το εχω τσεκαρει καθε τετοια εποχη φευγουν τουφες χαχαχαχα!

  32. @Andrianna @ christie κοριτσια αστε και εγω τα ιδια χαλια!!
    Κυριως μετα το λουσιμο φοβαμαι να τα χτενισω!!Εχω γεμισει
    το σπιτι τριχες!!Εδω και καιρο ξεκινησα μασκες με λαδια και
    μετα απο πολυ ψαξιμο πηρα μια λοσιον φαρμακευτικη απο
    το φαρμακειο και ενα σαμπουαν.Θελει προσοχη βεβαια και η διατροφη
    αλλα αν δειτε οτι επειμενει για παρα πολυ καιρο καλυτερα να πατε
    σε δερματολογο.Παντως μην τα αφηνεται ετσι βαλτε καποιο σαμπουαν η λοσιον
    που βοηθανε πολυ στο να μειωθει η τριχοπτωση.
    Αν εχω καλα αποτελεσματα θα σας ενημερωσω!!
    Παντως αν σας αρεσουν περισσοτερο τα φυτικα μπορειτε να κανετε μασαζ στις ριζες με λαδι καρυδας η δαφνελαιο η αμυγδαελαιο με λιγες σταγονες ελαιο δεντρολιβανο
    που ειναι αποδεδηγμενο οτι βοηθαει στην μειωση τιε τριχοπτωσης!!

  33. @sofiaT χρησιμοποιω ειδικα σαμπουαν για πιτυρίδα αλλα στανταρ τον νοεμβρη θα σταματησει να πεφτει η τρίχα.ειχα παει και στο δερματολογο παλιοτερο και μου ειχε πει οτι παιζουν εποχες που αλλαζουμε μαλλι και αν δεν κραταει πολυ να μην ανησυχω…αλλα το θεμα ειναι οτι το μαλλι μου εχει μακρυνει πολυ και μια τριχα ειναι ενα χιλιομετρο lol.

  34. @Christie ασε ξερω Ραπουνζελ!!χαχαχα
    εγω τα εκοψα λιγο για να παρουν ανασα!!
    Παντως τα σαμπουαν που ειναι για πιτυριδα επειδη ειναι δυνατα
    να τα χρησιμοποιεις εναλαξ με καποιο αλλο!!
    Φιλια

  35. καλησπερα σε ολες!!!!!!καλη εβδομαδα!!!
    @sofiat,εχεις πολυ γλυκια φατσουλα,μου αρεσουν πολυ τα ζωηρα σου ματια,το λαμπερο δερμα κ τα μαλλακια σου!αληθεια,δεν τα λεω απο καλοσυνη!ηθελα να σε ρωτησω αν χρησιμοποιησες τελικα την κρεμα για τις παναδες,ειδες διαφορα;
    @τζουλια,διαγωνισμος ε;εχω πειστει για το ελαιο kerastase κ οταν τελειωσει αυτο που εχω,θα την κανω την κινηση!τραβατε με κι ας κλαιω ενα πραγμα….αν κ η πικρη αληθεια ειναι οτι αρχισα τις περικοπες στο beaute,καταλαβαινετε…..οσο για την περιγραφη της μασκας,τι ειναι αυτα βρε JULIA,μου’ρχεται να τη φαω,σαν κρεμα πατισσερι την περιγραφεις!!
    @στελλα.γεια σου με τις συνταγες σου!!
    σας αφηνω γτ βιαζομαι κ θα τα πουμε μετα,προς το παρον φιλακια!!!

  36. @Kerasia: Περιμένω φωτογραφία…. ΤΩΡΑ!!! (όπως βλέπεις είμαι πολύ δημοκρατική…) xexexe…

  37. @Julia Σημείωσε +1 για τα εξαφανισμένα e-mail εδώ και μία εβδομάδα περίπου!
    @sofiaT Έχω και εγώ ένα θεματάκι το τελευταίο 4μηνο με τα μαλλάκια μου που θέλουν να με εγκαταλείψουν τα άτιμα!! Ήταν και ο λόγος που με ώθησε να βάλω το χέρι αρκετάάά βαθειά στην τσέπη και να δοκιμάσω το αντίστοιχο σαμπουάν της Kerastase για αδυνατισμένα μαλλιά με τάση να πέφτουν. Η αλήθεια είναι ότι εδώ και λίγο καιρό παρατηρώ ορατή διαφορά, ειδικά στο λούσιμο που πλέον πέφτουν ελάχιστα όσο και στο καθημερινό χτένισμα. Πέρα από αυτό δίνει και πολύ ωραίο όγκο και καθαρίζουν πολύ καλά. Άρα έχω τις καλύτερες εντυπώσεις από την πρώτη μου γνωριμία με την Kerastase!! Να σημειώσω ότι έκανα τις απαραίτητες εξετάσεις σε δερματολόγο και δεν είχα κάποιο πρόβλημα. Επιπλέον αγόρασα πρόσφατα και το σαμπουάν για μακρια μαλλιά Crystaliste και δίνει πολύ ωραία κίνηση στα μήκη. Θα συμφωνήσω μαζί σου στο κομμάτι για το δαφνέλαιο, το χρησιμοποιώ και αυτό σαν μάσκα 2-3 φορές το μήνα και ενώ περίμενα ότι θα άφηνε λιπατά τα μαλλιά, για έναν περίεργο λόγο αποκτούν νεύρο και είναι πιο γεμάτα!!
    Αυτά με την εμπειρία μου με προιόντα της Kerastase, άκρως θετική!! Ανυπομονώ να δοκιμάσω το Initialiste γιατί υπόσχεται τόσα πολλά….!!

  38. @ria: Καλησπέρα, σε ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες!

    @Stella: Φρεσκοβαμμένα είναι, οπότε θα το αποφύγω… Σε ευχαριστώ πολύ!!!

    @Julia: Κι εμένα δεν μου έρχονταν τα newsletters! Γι’ αυτό άργησα στο πρόχειρο διαγώνισμα-όμως απ’ ότι βλέπεις, στις δικαιολογίες είμαι πρώτη! lol

  39. @Ioanna Thess: xaxaxaaxxaxax!! Πολύ, μα πάρα πολύ καλή διακαολογία… Έως που της αξίζει “τιμωρία”!! xaxaxaxaxx!!

  40. @Ioanna Thess: xaxaxaaxxaxax!! Πολύ, μα πάρα πολύ καλή δικαιολογία… Έως που της αξίζει “τιμωρία”!! xaxaxaxaxx!!

  41. @ToniaK μου τελικα ολοι μας λιγο πολυ εχουμε θεμα με τσ μαλλια μας
    αυτην την εποχη!Εποχη μαδηματος επρεπε να λεγεται!!!
    Βεβαια και τα σαμπουαν παιζουν και αυτα μεγαλορολο!!εχω λουστει με καποια
    και μετα ημουν σαν ξεμαλιασμενη γατα!!!!
    Το δαφνελαιο ειναι οντως πολυ καλο και γενικα ολα τα λαδσκια απλα πρεπει να ξερεις πως να τα ξεβγαζεις!Στο Πρωτο χερι θελει μονο σαμπουαν και οχι νερο
    γιατι με το νερο αδιαβροχοποιηται και δεν φευγει μετα ευκολα!!
    @Marianna μου δεν ξερω τελικα αν εκανε καλο η κρεμα η απολεπιση που εκανα ανα τακτα χρονικα διαστηματα(σοδα+λεμονι+λαδι καρυδας)η μασκα(γιαουρτι+μελι+λεμονι)αλλα εφυγαν αισθητα!!!

  42. etsi etsi gia na mazeyonte k alles foto….etoimazo kati allo ayth tin fora mono pou tha mou parei ligo xrono…..!!!!!

  43. Τζα!!!Καλησπέρα κοριτσάκια!!!@Τζούλια ούτε κι εγώ λαμβάνω ειδοποίηση στο mail μου από τότε που μας ανακοίνωσες το διαγώνισμα και υπέθεσα ότι το έκανες για να μετρήσεις απουσίες και κοπάνες(χαχαχ)Ήμουν από τις τυχερούλες του διαγωνισμού με τα Elixir και δεν έχω ξεχάσει την “έκθεση”που πρέπει να γράψω για τα Grand crus(κιένας λόγος που καθυστερώ είναι ότι θέλω να τα δοκιμάσω και σε συνδυασμό με το σαμπουάν και τη μάσκα,τα έχω παραγγείλει σε κομμωτήριο και θα τα έχω,ελπίζω,σε δύο εβδομάδες)Λατρεύω Kerastase(αγαπώ L’Oreal το έχω ξαναπεί)και μου αρέσουν πολύ οι “δοκιμασίες”που περνάω για να περάσω στο μάθημα της έκθεσης(χαχαχαχ)Τώρα για φωτογραφία…μπορεί να κάνω τζα!!!πού ξέρεις;Φιλιά….

  44. Καλησπέρα σε όλες, και φυσικά στη γλυκύτατη και δροσερή SofiaT!
    Αχ, πότε επιτέλους θα δοκιμάσω κάτι από Kerastase;;Όλο το αναβάλω, μάλλον θα πάω μια και καλή στον ορό Initialiste, για τον οποίο μου έχεις μεταδώσει τον ενθουσιασμό σου, Τζούλια μου! Προς το παρόν χρησιμοποιώ μια σειρά του Frederik Fekkai, αλλά μόλις μου τελειώσει, δε θα κρατηθώ άλλο! Μάλλον πρέπει να βρω αξιόπιστο site να τα παραγγείλω, πού να τα βρω εδώ που ζω προς το παρόν…(άτιμη επαρχία…!)
    Υ.Γ. Να προσθέσω ότι ούτε εγώ λαμβάνω ενημερωτικά mails εδώ και λίγες μέρες, όπως και οι υπόλοιπες στην παρέα.
    Σας φιλώ!

  45. @Nektaria: Μμμμ… Frederik Fekkai ακούω… great taste, μπορώ να πω στα προιόντα μαλλιών, Νεκταρία μου…

  46. Εννοείται πως έχω το λάδι και πεθαίνω να δοκιμάσω την μάσκα καθώς και το σαμπουάν!

  47. ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΑ ΔΟΚΙΜΑΣΩ.Η ΣΟΦΗ ΤΕΛΕΙΑ ΣΤΗ ΦΟΤΟ

  48. και γω απο το facebook ενημερωνομαι για τα posts σου Τελεια τα kerastase

  49. @beautyblog: Merci, Τζούλια μου! Τη σειρά Glossing χρησιμοποιώ, καθώς και το Purifying Shampoo με μηλόξιδο, για βαθύ καθαρισμό εβδομαδιαίως!

  50. Αυτό με την τρίχα-χιλιόμετρο που την βλέπεις να καταλαμβάνει το πάτωμα κι όλο το σπίτι, βασικά, και σε πιάνει κι η καρδιά σου και λες “πάει, θα μείνω κουρούπα!”, το ζω καθημερινά!

    Μάλλον πρέπει να αρχίσω να χρησιμοποιώ λαδάκια (δαφνέλαιο και καρύδα, αν διάβασα, σωστά ε;) Μη με μαλώνετε που δεν τα έχω εμπεδώσει ακόμα (sorry Stella, SofiaT), είναι που ασχολούμαι ελάχιστα με τον εαυτό μου μες στο καλοκαίρι. Γι’ αυτό ελπίζω να πέφτουν λιγότερο σε λίγο καιρό και να κάνω κι εγώ καμιά καλή κρούση, δυναμικά, να συνέλθουν.

    Ότι λιμπίζομαι τα Cristalliste εκτός από τα Elixir Ultime είναι γεγονός, αλλά φωτιά ρε παιδάκι μου οι τιμές τους!!!

  51. Xoris polla logia, ta xreazomai koritsia ego, me to agxos mas kafe mera exoyme xasi kai ta malia mas, kali epitixeia se oloys ta xreazonte

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.