Disco, Sephora! Oι νέες συλλογές μακιγιάζ και περιποίησης

 


“Disco, disco, φέτος Τζούλια μου το concept και σε περιμένω στις «33 στροφές!» ήταν  τα λόγια της Σελίνα, όταν με πήρε για να με καλέσει στην παρουσίαση των Sephora για τον Χειμώνα που μας έρχεται, αλλά και να δω από κοντά, τις νέες Χριστουγεννιάτικες συλλογές.

 

 

“‘Εντάξει, ότι τρελαίνομαι για disco και 80’ς είναι γνωστό… Αλλά, 33 στροφές; Πρώτον τι είναι και δεύτερον, που ακριβώς βρίσκεται αυτό το «33 στροφές» που μου λες;» ήταν η δική μου απάντηση.

 

 

 

 

«Καλά, βρε Τζούλια, δεν ξέρεις την καλύτερη oldies-goldies disco της Αθήνας, με τραγούδια αυστηρά, 70’s και 80’s, ντισκομπάλες, πίστα για χορό και αναπαυτικούς κόκκινους δερμάτινους α –λα 80’s καναπέδες; Στην Αντίνορος; Δίπλα από το Caravel;»

 

 

(…συν όλα τα άλλα με έκανε να αισθανθώ και άσχημα για την –τελευταίων χρόνων- ασχετοσύνη μου, στο clubbing scene, της πρωτεύουσας…)

 

 

«Ε, όχι Σελίνα μου, δεν το ξέρω το disco-club «33 στροφές», κάποτε τα ήξερα όλα τα clubs, ένα προς ένα, αλλά όπως ξέρεις τα τελευταία 5 χρόνια έχει μπει άλλη disco στη ζωή μου και  με χορεύει μια χαρά (και ενίοτε και στο ταψί…). Τώρα πλέον, άντε κανένα Rock &Roll πάνω-πάνω (γιατί το ξέρω, χιλιάδες χρόνια…) κανένα Mai-Tai, κανένα Ivy και σε ότι νέο και ωραίο με πηγαίνει η clubbing connoisseur και φίλη μου, Μαρία… μέχρι εκεί…»

 

«Καλά, καλά, τέλος πάντων, σε περιμένω εξάπαντος την Παρασκευή 12 Οκτωβρίου», μου είπε και πολύ γρήγορα, μου έκλεισε το τηλέφωνο.

 

Kαι όταν λέμε αγαπημένες, Disco παρουσίαση, εννοούμε, εντελώς Disco παρουσίαση. Υπόγειο, κατέβηκα σκαλιά, με στρωμένα παχιά χαλιά, ημίφως, μπήκα στο χώρο (και στο χορό εδώ που τα λέμε…) και η πρώτη μου σκέψη, ήταν να παρατήσω τσάντα και ν’ ανέβω στην πίστα, αφού  εκείνη την στιγμή που μπήκα, ο DJ έπαιζε “Celebration”, Kool and the Gang.

 

Δεν το έκανα, βέβαια, αλλά έτοιμη ήμουν … και ήταν πραγματικά τόσο disco το όλο σκηνικό, που σε μια στιγμή, από το διαπασών της μουσικής, δεν άκουγα καθόλου τι μου έλεγε για τα νέα προϊόντα, ο αγαπημένος Εμμανουήλ Αποστολάκης make up artist των MUFE (Make Up For Ever) και του είπα, καλύτερα να χορέψουμε, παρά να μου κάνει παρουσίαση τα προϊόντα (και τελικά δεν άντεξα, βρήκα ευκαιρία και «κουνήθηκα» λίγο…)

 

Εγώ και ο αγαπημένος Εμμανουήλ…

 

 

 

Αλλά να και η MUFE παλέτα που μου έδειχνε Holodiam Smoky Palette, μέχρι να έρθουμε στο τσακίρ κέφι… (inside info: Είχε τόσο μεγάλη επιτυχία η συγκεκριμένη παλέτα, που εξαντλήθηκε και κατόπιν επίμονης ζήτησης από τις πελάτισσες, ξανακυκλοφόρησε..)

 

 

 

Αχχχχχ… τα νέα προϊόντα… αχχχχ… τα νέα προϊόντα… αχχχχ… τα νέα προϊόντα… αχχχχ… τα νέα προϊόντα… stop Τζούλια, παραμιλάς…

 

Τι να σας πρωτο-γράψω; Πείτε μου, τι;;

 

Λοιπόν επειδή όπως πάντα είναι πάρα πολλά και η μια σειρά, καλύτερη από την άλλη, λέω σήμερα, να δούμε λίγο κάποια καλούδια από το brand Sephora, μια μάρκα που από εδώ και στο εξής θα βλέπουμε στα καταστήματα και στη συνέχεια, σε άλλα posts, θα σας γράψω βέβαια τα νέα της πολυαγαπημένης Benefit, των MUFE, των Nails Inc, της Too Faced, κλπ, κλπ…

 

Nα δείτε λίγο κάποια από τα καλούδια και μπροστά μπροστά, το διάσημο πλέον παπάκι.. (δεν πιστεύω, να μην θυμάστε το παπάκι; Αν δεν το θυμάστε, κλικ εδώ!)

 

 

 

Τα αρώματα που κυκλοφορούν αποκλειστικά στα Sephora, Christina Aguilera, Mango, Benefit και βέβαια πρώτο και καλύτερο το Fame της LG.

 

 

 

Λίγα και επιλεγμένα τα κομμάτια από την σειρά Urban Decay και εγώ ξεχώρισα την παλέτα, Vice Palette  (Ναι, Ναι!! Τέτοιου είδους βίτσια, θέλουμε…)

 

 

 

Sleek Make Up: New Entry στο portfolio των Sephora, η σειρά Sleek make up. Εγώ μέχρι τώρα, την έβρισκα μόνο στα πολυκαταστήματα Superdrug του Λονδίνου και online. Για αρχή θα πωλούνται μόνο οι παλέτες με τις σκιές, σε πολλά και διάφορα χρώματα. Σημειώστε, bb girls: Πολύ καλή ποιότητα ματ σκιών, φόρμουλα με μεγάλη διάρκεια, ποικιλία χρωμάτων και το καλύτερο; 10 ευρώ (όσο για εσάς τις “υποψιασμένες” που την ξέρατε την μάρκα και δεν περιμένατε εμένα να σας την μάθω, να σας πω ότι η σειρά, φτάνει στα μέσα Νοεμβρίου)

 

Ultra Mattes Brights

 

 

 

 

Ultra Mattes Darks

 

 

 

 

Από την O.P.I The Culture of Color!

 

 

 

Καταπληκτική και σε packaging και σε ποιότητα η σειρά σκιών της Sephora, Outragous Metallic: Για πολύ σέξι, “μεταλλικά”, βραδινά looks…

 

 

 

Θυμάστε, τον Πύργο των Lip Gloss, Sephora; Νομίζω κάποια από εσάς, το κέρδισε κάποια στιγμή και σε δωράκι.. Ε, φέτος θα έχουμε και Πύργο με βερνίκια νυχιών! Άψογο.

 

 

 

Φέτος, η μασκότ των Χριστουγέννων (τα έσοδα από τις πωλήσεις όπως κάθε χρόνο πάνε στην ΕΛΕΠΑΠ) είναι αυτή η τρισχαριτωμένη psychedelic ζέβρα και κατά την ταπεινή μου άποψη, δεν πρέπει να λείψει από κανένα Χριστουγεννιάτικο δέντρο.

 

 

 

 

 

Αυτά προς το παρόν, γιατί θέλω να σας κρατάω και σε αγωνία και έχω πολλά ακόμα να σας πω…

 

 

Και βέβαια, η παραδοσιακή φωτογραφία, που κλείνει πάντα τα posts, όταν σας γράφω για τις παρουσιάσεις της Sephora:

 

Celina, Super Sephora Disco Girl!

 

 

 

Και μια που είναι Πέμπτη αγαπημένες και το Σαββατοκύριακο πλέον, μια ανάσα μακριά, τι περιμένετε;

 

Get into the groove! (“Music can be such a revelation,dancing around you feel the sweet sensation, only when I’m dancing can I feel this free, just let the music set you free…)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

(Μμμμ.. βλέπω μαζεύεστε σιγά σιγά τα bb girls.. Σήμερα λοιπόν, σειρά έχει η Κερασία, φωτογραφημένη στο Μιλάνο έξω από το LV!)

 

Κερασία, bb girl: (aka: Xωρίς “Κερασάκι” , τούρτα δεν γίνεται!)

 

 

 

 

Τζα! Litsa Kouklitsa,πρέπει να είσαι η επόμενη!

 

45 Σχόλια
  1. σουπερ τα καινουρια προιοντα αλλακ η σειρα σκιων οι συσκευασιες της ειναι τελειες,σε κανει να θες ολα τα χρωματα..

  2. Καλημέρα discojulia! Σε φαντάζομαι να χορεύεις με όλα αυτα τα καλούδια στο χέρι 🙂 !!
    Οι παλετες της sephora είναι μοναδικές, μια τέτοια να έχεις και όλα τα αλλα περιττεύουν! Χχχχ! Φέτος πρέπει να βάλουμε πολυ χρώμα στη ζωη μας, δεν γίνεται αλλιώς..

  3. TZA και καλημέρα…τα γράφω γρήγορα γιατί έχω στείλει το φασόλι βόλτα με τον σύζυξ και εγώ υποτίθεται ότι κάνω φασίνα…λοιπόν γλυκά μου κορίτσια ξέρω είμαι ΑΑ αλλά τι να κάνω η δόλια μάνα που το φασόλι είναι ασύχαστο και με χορεύει στο ταψί 15/24. Να ξέρετε ότι σας διαβάζω και ζηλεύω την όμορφη παρέα σας…και πιο πολύ ζηλεύω εσέ κυρία Τζούλια μας γιατί εκτός του ότι συμμετείχες σε αυτό το καταπληκτικό event (λατρεύω disco….glitter..bling bling, afro μαλλί, καμπάνα παντελόνι και περμανάντ) μου τρέχουν τα σάλια στη κυριολεξία από τα νέα προϊόντα…πες στη Sephora τσιγκουνιές να μην κάνει και να φέρει όλη την γκάμα τη UDecay σε καμιά αξιοπρεπέστατη τιμή…γιατί τη λατρεύω είμαι φαν των μολυβιών της του Prime Potion καθώς και της παλέτας που έβγαλε νομίζω last year που τη συνέδεες με το Iphone…φιλιά σε όλες να έχετε μια υπέροχη ημέρα…α και κάτι τελευταίο δεν είναι κούκλα η συναδέλφισα μου η Βολιώτισα από τις GBB? Κερασία στο λέω από εδώ έχεις αδυνατίσει και είσαι μια κούκλα…φιλιά σε όλες

  4. Κουκλα η Κερασια μας!! Τι υπεροχες παλετες!!!
    Ομολογω οτι ειμαι σουπερ ενθουσιασμενη για την Sleek,ελπιζω συντομα να ερθουν ολες οι παλετες,ρουζ κλπ.
    xxx

  5. Λαλαλαλα dancingggg queennnn, ουμφ ουμφ υπεροχή όπως πάντα. Οι απανταχού bb έχουν αρχίσει να μαζεύουν τα δεκαευρα για παλετες sleek σε κουμπαραδες γουρουνακια κι εγω θα σου έγραφα περισσότερα αλλα πρέπει να πάω να κουρεψω τον σκύλο. Αγάπη και keep on swinging.
    The Hand

  6. Καλημέρα Τζούλια, καλημέρα bbgirls!! Κερασία μια κούκλα κι εσύ και η φωτό στο κατάλληλο σημείο!!
    Αχ τι μου θύμισες Τζούλια, τι εποχές τι χορός, λιώναμε στις πίστες και τώρα τζίφος! Μου φαίνεται ότι βρήκες το κατάλληλο μέρος για να κανονίσουμε την περιβόητη συνάντηση των bbgirls!!! Το φουστανάκι σου επίσης μου αρέσει πολύ !!
    Ας σχολιάσω και τα απίθανα πράγματα που μας έδειξες όμως, τι να πρωτοδιαλέξεις δεν ξέρεις και το παπί πρώτη μούρη με γραβάτα και γαλανό μάτι!! Η vice palette με κοιτάει πονηρά!!
    Επίσης για την ΟΡΙ ξέρεις αν θα φέρουν τη σειρά αφιερωμένη στον JAMES BOND ?
    Φιλάκια πολλά!!

  7. Καλημερούδια!!!

    Ζηλεύω τρελά το ντίσκοξεφάντωμα, μου άρεσε πολύ η παλέτα της MUFE, καλά έκαναν και την επανακυκλοφόρησαν. Αν και εγώ είμαι από τις πολλές που περιμένουν τις παλέτες της Sleek-και τα ρουζ της, βεβαίως βεβαίως!

    Αγαπώ τη ζέβρα και σίγουρα θα γίνει δωράκι… Αρκεί να βρεθώ, ε-πι-τε-λους σε κανά SEPHORA!!! Γκρρρρ…

    Όσο για την Κερασία, την ήξερα γλυκιά μου τη φατσούλα σου από τα βιντεάκια σου, αλλά ήταν καιρός να σε δούμε κι εδώ!!! Σούπερ φωτο!

    Φιλιά σε όλες!

  8. καλημερα ολη μερα bb girls!!καλα τιο δηλωνω απο τωρα τα λεφτα θα μου τα φαει το sephora!μεχρι και τη ζεβρα θελω να παρω!!χαχαχαχα!
    @κερασια ατσα και LV!αλλη μια γλυκια προσθηκη στο κολλαζ των bb girls!

    το μονο που μενει ειναι μια μερα να μαζευτουμε ολες να βγαλουμε μια φωτο μαζι!πως θα γινει δεν ξερω αλλα θελω να πιστευω οτι μια μερα θα το κανουμε 😀

  9. Disco Inferno baby!!!

    Ωραία και πάντα εφευρετική η Sephora… και εσύ μια χαρά ξανθιά που έλεγες ότι δεν θα το κρατήσεις!!!

  10. Καλημέρα Τζούλια και bbgirls!!!
    H ιδέα των Sephora με την disco ήταν απίθανη ^_^!!! Πολλά πολλά like!!!
    Ταιριάζει άλλωστε γάντι και με την εποχή!!!
    Τα προϊόντα Make up for ever τα έχω δοκιμάσει και είναι καταπληκτικά!!!
    Όσο για την Κερασία είναι πολύ όμορφη!!!
    Φιλιά

  11. Ουαου!!!!
    Ουαου!!!!
    Διαβασα και ξαναδιαβασα το post, ειδα και ξαναειδα τις φωτο! Sleek και Urban Decay!!!! Cant wait!!
    Κουκλα και εσυ και η αγαπημενη Κερασια μας ♥

  12. Καλημέρα αυτη τη δύσκολη μέρα ΒΒGirls! Καλά κανεις και μας ενημερώνεις για τα Χριστουγεννα Τζούλια μας, γιατί τωρα που καλοκαιριασε εδω στο νότιο ημισφαιριο, μπαινουμε και σε Χριστουγεννιάτικο mood!!! Αντε βρε, καλά μπανια με τον Αη Βασίλη!!!! (τα νευρα μου μεσα μ΄αυτη την αρρωστημενη υγρασία…)
    Οσο για την Κερασία (εγω την εχω δει και σε αλλες φωτο στο Blog της, χι χι χι….)αφ΄ενός μια κούκλα εισαι Κερασία μας, που είναι τα κιλά που παραπονιέσαι παιδί μου?????
    Αφ΄ετερου “ΕΠΙΤΗΔΕΣ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΤΩΡΑ ΑΥΤΟ ΚΕΡΑΣΙΑΑΑΑ????? και LOUIS VUITTON και ΜΙΛΑΝΟΟΟΟΟ????”
    Καμμιά σας δε με λυπάται σήμερα εδω μεσα… Τα νευρα μου καλοκαιριάτικα!!

  13. Τι υπεροχη αναρτηση!Θέλω ολα οσα εδειξες και πιο πολυ τις παλετες Sleek αντε να ερθει ο Νεομβριος να κανουμε ψωνια!Αντε!!Σματς!

  14. @stella πες τα βρε στελλα μου!δες αντεχετε αυτος ο καιρος!θελω να ερθει το κρυο να βαλω χειμωνιατικα..βαρεθηκα τα καλοκαιρινα.αντε συμβιβαζομαι και με λιγο δροσερο αερακι για να βαλω καμια ζακετα.

  15. Οι παλέτες Sleek δεν υπάρχουν! Θα περιμένω πως και πως να έρθουν, τις βλέπω τόσο καιρό τα Αγγλικά beauty blog και μου τρέχουν τα σάλια!!

  16. Τι να πω και εγώ, που σήμερα είμαι καλεσμένη στο πρώτο Προ-Χριστουγεννιάτικο πάρτι της χρονιάς.. Και θα πάω με καλοκαιρινό φόρεμα και σανδάλια βέβαια… Αυστραλία, γίναμε αγαπημένες, Αυστραλία!!

  17. Πωπω με ξεσηκωσε το ποστ σου!παλι ολα μου τα λεφτα εκει θα τα χαλασω οπως και περσι..κλαψ κλαψ!
    ps Η κερασια ειναι κουκλα!

  18. θελω Sleek EΠΕΙΓΩΝΤΩΣ!!!Τέλεια η ιδέα της παρουσίασης! Και η Κερασία μας λείπει…Τη θέλουμε σε vlog blog κλπ!!!

  19. Καλημερα Τζουλια!!κοριτσια!!
    @Τζουλια ενα εχω να σου! Ενα τηλεφωνακι να εκανες την Παρασκευη διπλα ειμαι!!!Ενα 15 λεπτο με τα ποδια!
    Τσουπ θα ερχομουν και εγω στην ντισκο!!!Για την επομενη φορα τωρα θα ξερεις!!
    Ενα εχω να πω μου τρεχουν τα σαλιααααα!!Γιατι καλε μας το κανουν τα sephora
    αυτο!Τι λιστα να γραψω στον Αη Βασιλη το ατελειωτο θα εχει!!!Θα ξεκινησω απο τωρα
    “Αη Βασιλη μου σε παρακαλω στειλε μου ενα καλαθι που να εχει λιγο απο ολα. . .”
    Τι λετε θα πασει?Γιατι να εχει οριο ηλικιας εμεις καταβαθως μικρα παιδακια ειμαστε!!!Μηπως αν του στειλω φωτο με τα μαλλια μου κοτσιδακια θα πιασει???χαχα
    @Κερασια μου σε γνωριζα απο το youtube εισαι μια γλυκα!!Νομιζω εχεις αδυνατησει κιολας!!!Παντως ενα εχω να σου πω “Μιλανο + LV” δεν μας λυπασε καθολουυυυυ!!εεεεε
    Αντε και οι υπολοιπες Ξερετε εσεις ποιες!!!!!χιχι

  20. και ναι ναι θέλω τωρα και urban decay και sleek επιτελους, αντε να γινουμε λιγο πιο δυτικοί!!!!

  21. Καλησπέρα κούκλες! Φοβερή η ιδέα της Sephora να παρουσιάσει τα νέα προϊόντα της στην Disco…. Αχ μου θύμισε μια υπέροχη εποχή! Έχω ξετρελαθεί με όλες τις υπέροχες συσκευασίες και με τα καταπληκτικά χρώματα!! Τι να πρωτοσχολιάσω… την γλυκύτατη ζέβρα, τον φανταστικό πύργο από μανό, τη σειρά σκιών Outragous Metallic, τα μοναδικά τ’αρώματα, την νέα σειρά Sleek make up που ανυπομονώ να την δοκιμάσω…. έχω χάσει το μυαλό μου πια!!! Πολλά φιλιά! 🙂
    Υ.Γ. Κερασιά μου, είσαι όντως το κερασάκι στην τούρτα και πραγματικά πανέμορφη!

  22. Αχ, αυτά τα Sephora!! Μας έχουν τρελάνει φέτος! Πέρα από τις προσφορές που δεν μπορείς να αφήσεις καμία ανεκμετάλλευτη, τώρα και με την είσοδο της Urban Decay και της Sleek ολοκληρώθηκε η λίστα με τα αγαπημένα μου προϊόντα!!!! Άντε να έρθει ο Νοέμβρης να κάνω Χριστούγεννα νωρίτερα!!

  23. και δε φτάνει που γίναμε Αυστραλία, δε φτάνει που δε χειμωνιάζει κι εγω δεν μπορώ να βάλω, ούτε τις μποτες μου, ούτε (ακουσον ακουσον) το φρεσκοαγορασμένο μου γούνινο κασκολάκι εκ Καστοριάς (ξέρετε εσείς…) θέλω να μου πείτε αν εμπνέεστε για smoky λουκ ή κόκκινο, μπορντο-κόκκινο, δαμασκηνί, μοιραιο κραγιον μ΄αυτο τον καιρό… Μας κανει δηλαδη χαλάστρα και εκεί… Θες να κανεις κάτι πιο extravagant και κυκλοφορείς ακόμα με το Bronzer ανα χείρας….(κάτι προβληματα που έχω κι εγω ε?)

  24. ΑΧ ΑΥΤΑ ΤΑ SEPHORA ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΙΝΑΞΕΙ ΤΗΝ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ, ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ “ΣΥΜΦΟΡΑ” . ΔΟΚΙΜΑΣΑ ΤΑ MUFE ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ (IOANNATHESS ΕΣΥ ΦΤΑΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΛΕΤΑ ΣΟΥ) ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΡEΣΑΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ. ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΟΡΑ ΑΠΟ URBAN DEKAY ΣΙΓΟΥΡΑ.

  25. Εκπληκτικά, καταπληκτικά και εξαίσια! Φοβερές ιδέες, ωραία χρώματα… τι να πω?? θέλω μια κούτα!!!
    Όχι, ούτε κι εγώ που είμαι και σε ανάλογη ηλικία δεν τα ξέρω αυτά τα κλαμπ! Μαπού ζω?! :Ρ Πάντως τρελαίνομαι για 80’s!!!

  26. kalispera k apo mena!!!
    julia eisai aparadexth ti einai ayta pou mas kaneis!!!!disco k teleia proionta sephora tha fao ta kokkina nyxakia mou apo tin zylia mou…!!!!xairomai pou pernas kala k etsi pername k emeis!!!
    ennoeite oti thymomaste to polypothyto papaki pou itan ligo tsimpimeno gia tin tsepoula mas k den to pirame!!pou ksereis omos o agios basilhs mporei fetos na einai pio kalos mazi mas!!!
    kerasia kouklitsa!!!elate mazeytite thelo na ftiakso kati sas leo….!!!julia bale taksi!!piastes apo to ayti!!to kokkino k to roz mano einai fobera epeiseis mou arese poly k h paleta me tis skies!!!
    koritsia kati asxeto simera pou einai genikh apergia oles oi kafeteries sthn patra sou kernane ton kafe!!!apisteyto!!asxeto alla ithela na to moirasto mazi sas!!!filakiaaa

  27. ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ..
    ΜΟΥ ΤΡΕΧΟΥΝ ΤΑ ΣΑΛΙΑ ΤΑ ΘΕΛΩ ΟΛΑ.ΠΙΣΤΕΥΩ Ο ΑΙ ΒΑΣΙΛΗΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΦΕΤΟΣ.
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΕΡΑΣΙΑ ΚΟΥΚΛΑ..

  28. Αχ Τζούλια μπορώ να πω με σιγουριά πια ότι αυτού του είδους τα ποστ σου είναι αυτά που περιμένω με περισσότερη ανυπομονησία απ’όλα..χαχα! Όχι γιατί με κάνουν να σκέφτομαι τα Χριστούγεννα ακόμα κι αν έξω έχει 30 βαθμούς (αηδία πια!),όχι γιατί μας παρουσιάζεις τις νέες συλλογές που πάντα είναι τόσο όμορφες,όχι γιατί οι παρουσιάσεις τους γίνονται εν μέσω ευφάνταστων πάρτι, (θα μπορούσα να πω κι άλλα αλλά ας μη μακρηγορώ)..αλλά γιατί το βλέμμα της αδερφής μου όταν με βλέπει να τα διαβάζω είναι ανεκτίμητο!Είναι αυτό το Όχι,μη μου πεις..ξεκινάς wishlist Χριστουγέννων,οιμέ. Χαχαχαχαχαχ
    Κι εγώ για να μην τη διαψεύσω λοιπόν,βάζω τις παλέττες Sleek και κάποια από τις μεταλλικές σκιές στα σίγουρα καθώς και το lollipop lipgloss που πήρε το μάτι μου σε κάποια φωτογραφία όχι όμως για μένα αλλά για την αδερφούλα μου που τόσο πολύ της άρεσε το περσινό κι έπεται η συνέχεια..

  29. @Stella: Όπως βλέπεις στην φωτό έχω ήδη κάνει αρχή με dramatic βερνίκι νυχιών και πριν από μια εβδομάδα που τόλμησε να ξεμυτίσει ένα, ενα και μοναδικό συννεφάκι, κότσαρα και τις μποτούλες μου, τις οποίες αν δεις πολύ προσεκτικά επίσης φοράω στην φωτογραφία. (για να σου απαντήσω δηλαδή, διότι σκυλοβαρέθηκα, τα κοραλί, τα φούξια, τα bronzers και τα πέδιλα…)

  30. @Nansy: Όλες στην Πάτρα για καφέ! Αν μπω τώρα στο αμάξι, με βλέπω στην Πάτρα κατά τις 6.. Άψογα! Ραντεβού στα Ψηλά Αλώνια!! (καλά, δεν τα λέω ή έκανα λάθος;)

  31. κοριτσια καλησπερα πλεον απο εμενα…!Σημερα η μερα μου ξεκινησε ευχαριστα καθως ειχα ραντεβου στα galerie για δωρεαν μακιγιαζ με προιοντα raadiant.Τα γνωριζα σαν προιοντα λογω οτι τα θεωρω οικονομικα!αλλα κκ το αποτελεσμα στο μακιγιαζ που οπως εχω ξαναπει δεν βαζω μεικ απ,πουδρες κ τετοια,ειναι πολυ καλο!ειναι σα φυσικο!μου εχει βαλει ενα πετρολ μολυβακι σαν αιλαινερ με ροζ σκια κ ειναι εξαισιο!ωστοσο απο το ποστ ξετρελαθηκα παλι κ η παλετα με τις σκιες ωραια τιμουλα ειχε!κ εχει μπει στη λιστα μου!οπως τα αρωματα elode αλλα κ ενα αλλο το catch me που το μυρισα χθες κ ειναι φοβερο!να δω τι θα πρωτοπαρω!αυριο παλι εχω ενα σεμιναριο για καθαρισμο,μακιγιααζ της seventeen εχω να παω κτ χρονια!θα σας πω εντυπωσεις…!παντως το μπλε στο νεο οδηγο μακιγιαζ της radiant αλλα κ το ροζ ειναι μεσα .!κ να πω κ εγω οτι τα sephora οπως ειπε αλλη μια φιλη κ εγω τα αποκαλω συμφορα.διαβαζοντας το αρθρο βλεποντας τη ζεβρα κ το παπακι χαμογελασα κ ο αντρας μου αναρωτηθηκε γτ γελαω κ γτ γυαλισε το ματακι μου!που να ‘ξερε τι θα παθει η τσεπουλα του!

  32. καλησπερα!!!τι να πρωτογραψω σημερα;;;οτι τρελαθηκα με την disco κ τα sephora;;οτι θα ηθελα να παρω το πρωτο αεροπλανο κ να παω στα ΣΥΜΦΟΡΑ(!!!! ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ);;;;οτι μου αρεσεις τζουλια με το ξανθο μαλλι;;;οτι το φορεματακι σου ειναι super;;οτι δεν θελω βρε παιδια να χειμωνιασει αλλα θελω να βαλω το χειμωνιατικο μακιγιαζ μου;;;οτι η κερασια ειναι πολυ πετυχημενη στη φωτο;;;καλα δεν θα πω οτι ζηλευω την κορη μου η οποια πηγε με το σχολειο στο παρισι κ μπηκαν στην boutique LV;;;ΟΧΙ,ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΠΩ!!!!!!!!

  33. τι να πρωτοπώ κι εγώ και ποια απ’όλες τις φανταστικές παλέτες με σκιές να πρωτοδιαλέξω??? η μία καλύτερη από την άλλη!! αν και το μάτι μου κόλλησε σε αυτήν της Make Up For Ever ( πως πέφτει πάντα στα ακριβά το άτιμο?!? ) θα αρκεστώ σε μία της Sleek! μπαίνει και αυτό στη λίστα με τα to buy καλούδια όπως και το Initialiste..! εν αναμονή λοιπόν των νέων αφίξεων και του χειμωνιάτικου καιρού.. γιατί κι εδώ στη Θεσσαλονίκη η ίδια καλοκαιρινή τρέλα που περιγράφετε επικρατεί!! τα γνωστά καραβάκια-καφέ ακόμα κόβουν βόλτες στο Θερμαικό!!!

  34. Ουλαλά!!τι τέλειο concept & προϊόντα!ειδικά η παλέτα Ultra Mattes Darks…!αλλά & οι φώτο από Τζούλια & Κερασία!φτου φτου,κουκλάρες!!xxx

  35. Τζα!!!!Κι όπως καταλάβατε κάνω την πάπια(για την ώρα)Φιλιά!!!!

  36. MUFE ΤΗΝ ΑΓΑΠΩ ΤΕΛΟΣΣΣ!!!!!
    Τζούλια μας ξεσηκώνεις πάλι! (κλάψ..)
    Στη συγκεκριμένη Disco έχω πάει και εχω περάσει φανταστικά! την αγάπησα πολύ μου θύμισε πολύ τα παιδικά μου χρόνια.
    Υπέροχο το concept μ’αρεσε και θα θελα πολύ να το δω απο κοντά!
    Κερασία υπέροχη με εκφραστικά μάτια!
    Kisses Girls!

  37. Ώστε είναι αλήθεια;; Έρχονται τα sleek? yay! Καιρό τώρα θέλω παλετούλες και ρουζάκια αλλά κρατιέμαι λόγω μεταφορικών. Σας αφήνω, πάω να φτιάξω λίστα… 🙂

  38. Καλημέρα σε όλη την τρελοπαρέα!!!! Σας ευχαριστώ πολύ πολύ όλες για τα καλά σας λόγια. Με συγκινήσατε βρε χαμένα! Λοιπον Τζούλια δεν ξέρεις πόσο χάρηκα που ανεβασες τη φωτο μου μαζί με sleek και MUFE!!! Τιμή μου!! Εσυ μου γνώρισες τη MUFE και από τότε, από εκείνη την aqua cream εχω εμπλουτίσει τη συλλογή μου με πολλά πολλά προιόντα της. Τσιμπημένη στις τιμές της αλλά κάποια πραγματικά αξίζουν τα λεφτά τους. Οσο για sleek, απογοητεύτηκα που δεν θα φέρουν ακόμα τα eau la la liners γιατί εχω διαβάσει και ακούσει τα καλύτερα, κ περιμενω πως και πως να τα δοκιμάσω, ή τα ρουζ της που ειναι σουπερ (ακόμα κ ως σκιές)…συμβιβάζομαι ομως με τις παλέτες και μακάρι να φέρουν και τις limited edition (αχ βαχ).

    Λάτρεψα τη φωτογραφία σου με τον κυριούλη makeup artist της MUFE. Και ζήλεψα!!Περιμένουμε τα νεα λοιπον και τα υπολοιπα κοριτσια σε φωτογραφίες!!! Μουάτς!!!

  39. εχω καιρό να γράψω αλλά παρακολουθώ αχ αχ αχ αυτά τα sephora!!! περιμένω πως και πως τα sleek και πολύ θα ήθελα να έρθει και το πετρολ aqua shadow της mufe που για καποιο λογο δεν ηρθε στην Ελλαδα και ενω εστειλα παραπονιαρικο μηνυμα και στη mufe και στα sephora Ελλάδος η μια τα έριξε στην άλλη 🙁 αχ αχ αχ πως θα αντισταθω το ζεμπρακι θα το πάρω σίγουρα γιατί θα μου θυμίζει τα Χριστουγεννα που θα χω στην κοιλίτσα μου το πρώτο μου (ελπίζω όχι και τελευταίο) μπομποδάκι… σήμερα είδα μια εκπληκτική παλέτα της too faced και έπαθα σοκ με τα χρώματα περιμένω πως και πως και τα υπόλοιπα από τις άλλες εταιρείες!!!!

  40. σήμερα το πρωι στα sephora τσιμισκή είχαν παραλαβες και ήταν και αρκετά Χριστουγεννιάτικα μεσα!!!! το Σαββατο πρωι θα πάω να μου κάνει μακιγιαζ η κοπέλα απο τα mufe και ανυπομωνώ να τα δοκιμάσω!!!

  41. Αχ αυτά τα Sephora, αχ! Μας καταστρέφουν και μας αρέσει και από πάνω. Εξτρα love για τις παλέτες της Sleek και για την αγαπημένη MUFE. 🙂

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.