L’Oreal Paris Μακιγιάζ: Είσαι μια ζωγραφιά…

 

Kάπου στις αρχές του 1950, διοργανώθηκε από το τότε κρατικό ραδιόφωνο, ένας πανελλαδικός  διαγωνισμός Έκθεσης, για μαθητές των τελευταίων τάξεων του Δημοτικού. Ο κύριος Κωνσταντίνος- Ντίνος (aka, μπαμπάς) κέρδισε το δεύτερο βραβείο.

 

Αρκετά χρόνια μετά και πάλι ο κύριος Κωνσταντίνος-Ντίνος (aka μπαμπάς) βοήθησε μια φίλη μου μεγαλύτερη σε ηλικία από μένα (στις πρώτες τάξεις του Γυμνασίου) με την Έκθεση που έπρεπε να παραδώσει για μικρό διαγωνισμό των σχολείων της περιοχής της. Η Έκθεση είχε θέμα «Ένα ταξίδι στο Μυστρά». Η φίλη μου, απέσπασε το πρώτο βραβείο.

 

Είναι λοιπόν λογικό να συμπεράνουμε, ότι το να γράφω καλές Εκθέσεις και να παίρνω καλούς βαθμούς, είναι κάτι που «κληρονόμησα», από τον aka μπαμπά.

 

Του ήταν τόσο δύσκολο λοιπόν, να μου δώσει και λίγο από το ταλέντο του στη ζωγραφική;;;;

 

Ούτε στραβή γραμμή. Έτσι όπως το ακούτε. Ούτε στραβή γραμμή, εγώ. Γιατί, την ίσια, ok, την έκανα και με χάρακα…

 

Στο Δημοτικό, έπρεπε να κάνουμε μια Χριστουγεννιάτικη ζωγραφιά με τη Φάτνη και τον μικρό Χριστούλη και  η δασκάλα μας επέτρεψε κιόλας, να κοιτάξουμε από κάποια εικόνα και γιατί όχι; Να κάναμε και ξεπατικωτούρα. Nada εγώ…

 

Γκρίνιαζα, γκρίνιαζα, μίρλα στη μίρλα,  τρέλανα τη μαμά (ούτε εκείνη το έχει, το ζωγραφικό…) και με τα πολλά, κάθισε ο aka μπαμπάς, όλο το βράδυ και το πρωί εμφανίστηκα στο σχολείο κρατώντας περήφανα, μια υπέροχη Χριστουγεννιάτικη ζωγραφιά,  η οποία κρεμόταν μετά για χρόνια στην είσοδο του σχολείου μου.

 

Ο διάλογος την επόμενη μέρα, μεταξύ εμού και της δασκάλας μου, κύλισε ως εξής:

 

Κα Δασκάλα: Τζούλια, τι υπέροχη ζωγραφιά!! (;;)

Εγώ: Ευχαριστώ κυρία!

Κα Δασκάλα: Μόνη σου την έκανες;

Εγώ: Ολομόναχη κυρία!

Κα Δασκάλα: Μήπως σε βοήθησε λίγο η μαμά σου;

Εγώ: Όχι κυρία! Ο μπαμπάς μου!!

 

(Ε, επτά, ήμουν τι περιμένατε, από εδώ το είχα από εκεί το είχα, το μαρτύρησα…)

 

Οι δουλειές του κυρίου Ντίνου για το σχολείο μου από τότε, (τι το ήθελε…) έγιναν δουλειές με φούντες, αφού κάθε Χριστούγεννα ζωγράφιζε όλες τις κάρτες που πουλάγαμε για φιλανθρωπικούς σκοπούς στο σχολείο -περίπου 300- ξεκίναγε μέσα Νοεμβρίου, για να προλάβει (διότι το project ήταν βέβαια βραδινό μετά τη δουλειά του..) αλλά και όλες τις Πασχαλινές που πουλάγαμε για τον ίδιο σκοπό, και το εξέλιξε το θέμα,  κάνοντας με ειδικές μπογιές, ζωγραφιές και χειροτεχνίες (αυτάκια, ματάκια, λαγουδάκια κλπ) που στόλιζαν τα Πασχαλινά αυγά.

 

Αυτό που βλέπετε παρακάτω το έφτιαξε πριν από λίγα χρόνια κάποια Χριστούγεννα ο aka μπαμπάς, με τελάρο, χρυσόσκονη και υφασμάτινα λουλούδια. Μου άρεσε τόσο πολύ, που δεν το ξεκρέμασα από τότε, το έχω πάνω από το τζάκι μόνιμα. Το είδε η Βίκυ, ξετρελάθηκε και μετά έφτιαξε άλλο ένα ο κύριος Ντίνος και για το δικό της σπίτι, με άλλες αποχρώσεις.

 

 

 

Μη μου πείτε ότι ο κύριος Ντίνος, δεν μπορεί να πουλήσει ως αυθεντικό Πικάσσο τον παρακάτω πίνακα… (χεχεχε… τρέμε Λούβρο…)

 

 

 

 

Και, εγώ το ξαναλέω: Καλά κυρ Ντίνο μου, μου έδωσες το ένα γονίδιο, χάθηκε ο κόσμος να μου δώσεις και το άλλο; Γιατί και στραβή γραμμή να μου πεις να κάνω, είμαι τόσο ατάλαντη, που μάλλον θα μου βγει ίσια (διότι η ίσια, είπαμε… γίνεται εύκολα και με χάρακα…)

 

Και το χειρότερό μου; Τα μαθήματα Τεχνικών στο σχολείο, όπου με το ζόρι έπιανα τη βάση.. ή για να μη λέω ψέματα, είχα ας πούμε 14 στα Τεχνικά,  όταν είχα στην Έκθεση 19 και καταλάβατε τώρα, το 14 μου το έβαζαν χαριστικά, για να μην πέφτει ο μέσος όρος μου… Άλλοι έτρεμαν τις ώρες των Αρχαίων και της Ιστορίας και εγώ των Τεχνικών… άβυσσος η ψυχή των ανθρώπων…(αβυσσαλέα και η καζούρα των συμμαθητών…)

 

 

Εντάξει μέχρι εδώ; Ήμουν ξεκάθαρη; Γκρίνιαξα αρκετά;

 

Συνεχίζω τότε:

 

 

Την Πέμπτη στις 11 Οκτωβρίου ήμουν καλεσμένη από την L’Oreal Paris, στο Ίδρυμα Εικαστικών Τεχνών για την παρουσίαση της Χριστουγεννιάτικης συλλογής μακιγιάζ αλλά και της νέας μάσκαρα Excess Volume Million Lashes και την ολοκαίνουργια ΒΒ Nude Magique (κρατήστε το Nude καλά, γιατί χωρίς αυτό, η ιστορία δεν έχει νόημα…)

 

Στην ευρύχωρη αίθουσα δέσποζαν τα γυμνά έργα του γνωστού ζωγράφου Παύλου Σάμιου και έξω στον καταπράσινο κηφισιώτικο κήπο, μαζευτήκαμε, μέχρι να ξεκινήσει η επίσημη παρουσίαση, η οποία, όπως μας ενημέρωσαν τα κορίτσια της L’Oreal Paris, θα έκλεινε με έκπληξη (…) Η παρουσίαση ξεκίνησε, αυτά που θα δείτε παρακάτω είναι τα νέα λανσαρίσματα της μάρκας και περισσότερο απ’ όλα μου άρεσε πολύ η ιδέα της L’Oreal Paris, να δίνει δώρο, με κάθε αγορά ενός προϊόντος της x-mas συλλογής και κάτι απίθανα, stickers για τα νύχια.

 

Και για του λόγου το αληθές, να το sticker που δοκίμασα εκείνη τη στιγμή, πάνω από το σκούρο μοβ βερνίκι νυχιών (λίγο θολό, αλλά καταλάβατε, έ ούτε το ζωγραφικό, ούτε το φωτογραφικό έχω…τι να κάνω τώρα, δηλαδή;)

 

 

Tα nail stickers…

 

 

Πάμε τώρα, να δούμε και τα υπόλοιπα  καλούδια…

 

Diamantissime Collection

 

 

Μόνο για τα Χριστούγεννα, η συλλογή Diamatissime, μεταλλική, σέξι και sassy, με «σκόνη διαμαντιών» Τρία βερνίκια σε σούπερ αποχρώσεις (4,50Ε) το Superliner (15,99E) οι σκιές Color Riche Les Ombres σε νέες αποχρώσεις Precious Black και Precious White (15,45E).  Υπενθυμίζω με την αγορά ενός προϊόντος από τα παραπάνω, παίρνετε σαν δώρο κάτι stickers μούρλια…

 

Versailles Collection

 

 

 

Ούτε με τους Dolce Gabbana να είχε συνεννοηθεί η L’Oreal Paris (θυμάστε τα μπαρόκ σύνολα στο fashion post των κοριτσιών, της Mari και της Dominga..). Εντυπωσιακά νύχια, «ντυμένα» με βερνίκια από τη συλλογή Versaille. Crackle, σε χρυσό, κόκκινο, ασημί, μάλλον τα νύχια φέτος θα είναι το απόλυτο αξεσουάρ, έτσι όπως τα βλέπω τα πράγματα και μάλλον επίσης θα πειστούν και οι πιο δύσπιστες… (4,95Ε)

 

Μascara Excess Volume Million Lashes (18,90E)

 

 

Tι το διαφορετικό έχει αυτή η μάσκαρα; Eκτός από την φόρμουλα με επιπρόσθετα πολυμερή που δυναμώνουν τις βλεφαρίδες από τη ρίζα, εκτός από το έξτρα κερί που γλιστράει δίνοντας έντονο μαύρο χρώμα, επιπλέον έχει και το μεγαλύτερο έξυπνο βουρτσάκι, που σχεδόν πολλαπλασιάζει τις βλεφαρίδες.

 

 

 

 

ΒΒ Cream, Nude Μagique (12,95E)

 

 

 

Βρε, βρε, βρε… καλώς τη’ να και ας άργησε και νομίζω ότι απ’ όλες τις bb creams, αυτή θα μου αρέσει… Εξηγώ, τους λόγους: Πρώτον γενικά η σειρά Magique μου άρεσε πάρα πολύ και το concealer-highlighter, το «έλιωσα» (δεν είχε να ζηλέψει τίποτα, από άλλα, πιο ακριβά).  Δεύτερον είναι πολύ διαφορετική από τις άλλες, μόνο και μόνο από το γεγονός, ότι η απόχρωση της είναι υπόλευκη, σχεδόν διάφανη (της ίδιας φιλοσοφίας, απόχρωσης και κάλυψης είναι και του Armani, αλλά άλλη, εντελώς άλλη τιμή…) Ουσιαστικά οι μικροχρωστικές της κάψουλες γίνονται ένα με την επιδερμίδα με το που θα απλωθεί και δεν ξέρω αν προσφέρει έντονη κάλυψη, αυτό όμως που ξέρω είναι ότι δίνει στην επιδερμίδα, άμεση λάμψη, χωρίς να φαίνεται ότι φοράς… κάτι τέλος πάντων… Nude, «φυσική» ομορφιά δηλαδή… Το δικό μου ζητούμενο.

 

 

Πολύ σύντομα, όμορφα και ωραία,  ολοκληρώθηκε η παρουσίαση και ήρθε η ώρα, για την έκπληξη που μας είχαν υποσχεθεί (καθώς και την αρχή του δικού μου δράματος…)

 

Ορμώμενη από την  BB Nude Magique και βέβαια το concept που είχε να κάνει με γυμνό (“γυμνή” αλλά όμορφη, λαμπερή επιδερμίδα..) το team της L’Oreal Paris, με  επίσημη προσφώνηση, μας παρουσίασε, τον επίτιμο καλεσμένο της μέρας, που δεν ήταν άλλος από τον ζωγράφο Παύλο Σάμιο, του οποίου τα έργα κρέμονταν όλη αυτή την ώρα, μπροστά μας, στην γκαλερί.

 

Ο οποίος ξεκινά να μας μιλά, για τα έργα του, τη ζωγραφική,  τις τεχνικές, τα σκίτσα για σκιτσογραφία και ταλέντο και προσπαθεί να μας πείσει όλες, ότι όλοι μα όλοι, μπορούμε να ζωγραφίσουμε και το μόνο που χρειάζεται είναι υπομονή, επιμονή και πολλές μα πάρα πολλές επανειλημμένες προσπάθειες, έστω και αν αυτές στην αρχή είναι αποτυχημένες..

 

Μάλιστα… (καλά κρασάκια, έλεγα από μέσα μου, αλλά δεν το έδειξα…)

 

Enter στην αίθουσα, δυο άτομα, ένας άντρας και μια γυναίκα, τυλιγμένοι σε πετσέτες οι οποίοι ανεβαίνουν στα δυο βάθρα, αριστερά και δεξιά της αίθουσας (πως μου είχαν ξεφύγει αυτά τα βάθρα, θα είχα φύγει πιο νωρίς προφασιζόμενη, πονοκέφαλο, που τον είχα έτσι κι αλλιώς, εκείνη τη μέρα…)

 

Κάτι έγινε, κάτι μου είπε η διπλανή μου η Κορίνα εκείνη την ώρα, το στιγμιότυπο πάντως το έχασα και όταν το ξαναβρήκα, τα δυο μοντέλα (διότι περί αυτού επρόκειτο…) είχαν γδυθεί όπως τους γέννησε η μανούλα τους, μπροστά στα μάτια των (εμβρόντητων) beauty editors, οι οποίες όμως το παίζαμε αδιάφορες…

 

Και μετά…. Ωωωωω… μετά… Ο εφιάλτης μου… αυτός που νόμιζα ότι είχα αφήσει, χρόνια πίσω μου, έλαβε σάρκα και οστά μπροστά στα μάτια μου, με τη μορφή καβαλέτου χειρός, μολυβιού και γομολάστιχας, ενώ νοητά μεταφέρθηκα στην Τρίτη γυμνασίου, στο μάθημα των τεχνικών και την καζούρα των συμμαθητών…

 

Μάλιστα αγαπημένες.. Ο κύριος Σάμιος ήταν καλεσμένος από την L’Oreal Paris για να μας κάνει ταχύρυθμο (πιο ταχύρυθμο δεν γινόταν..) μάθημα σκίτσου…

 

Και εδώ αρχίζει το θέμα μου… Διότι δεν μου έφτανε που ίδρωσαν τα χέρια μου και κοίταζα το λευκό χαρτί μπροστά μου άναυδη για κανένα πεντάλεπτο, η μοίρα το έφερε, μπροστά μου να κάθεται η Χαριτωμένη (η οποία έκανε σε δυο λεπτά, ένα εξαιρετικό σκίτσο) και δίπλα μου η Κορίνα η οποία έκανε, ένα ακόμα καλύτερο…

 

Κορίνα- καλή μαθήτρια…(εδώ ακόμα, δεν έχει φτιάξει το σκίτσο της, μου κάνει καρδιές, για να μου αποσπάσει την προσοχή…)

 

 

Χαριτωμένη –πολύ καλή μαθήτρια, εξαιρετικό σκίτσο…

 

 

 

Τι να κάνω, πείτε μου; Τι μπορούσα να κάνω εξάλλου; Ο κύριος ζωγράφος μέσα σε όλα τα άλλα, και αφού έλεγε και έλεγε και έλεγε και έδινε οδηγίες για προοπτικές, διαστάσεις κλπ, κλπ, κλπ, άρχισε να περνάει και μέσα στη τάξη (ούπς στην αίθουσα ήθελα να πω…) και να δίνει και προφορικούς “βαθμούς” παύλα σχόλια…

 

Ω-ι-μ-έ!

 

Ξεκινώ λοιπόν με το σκίτσο της γυναίκας (ο Θεός να την κάνει) και είπα να του το περάσω, λίγο naïve, λίγο Τσαρουχικό… λίγο και καλά με άποψη, τέλος πάντων…

 

Το πρώτο μου δημιούργημα…

 

 

Όταν έφτασε κοντά μας,  είδε το σκίτσο της Χαριτωμένης, χαμογέλασε πλατιά και της είπε να συνεχίσει, τα πάει θαυμάσια…

 

Σειρά είχε η Κορίνα, στάθηκε αρκετή ώρα από πάνω της και της είπε: «Μμμμ.. μου αρέσει πάρα πολύ η κίνηση που έχει το έργο σου, συνέχισε έτσι, έχεις πολύ ταλέντο…»

 

Η καμπάνα χτύπησε για μένα, που ήμουν η επόμενη. Του χαμογέλασα, όσο πιο γλυκά μπορούσα και έστριψα λίγο, για να δει καλά το «έργο» μου

 

Το σχόλιο του;

 

«Άλλαξε κόλλα!!» και μου γύρισε την πλάτη…

 

(Άλλαξε κόλλα… άλλαξε κόλλα… άλλαξε κόλλα… ΑΛΛΑΞΕ ΚΟΛΛΑ;;;; Μπου-χου-χουχ-χου-χου-μπου…μπορεί να μην έκλαψα μπροστά του, διότι τώρα πλέον δεν είμαι 13, αλλά έτοιμη ήμουν και έγινα και κόκκινη σαν παντζάρι…)

 

Και μετά την πρώτη αυτή ξεγυρισμένη ψυχρολουσία, θύμωσα. Ναι, όπως το ακούτε, θύμωσα και πολύ μάλιστα. Με τον εαυτό μου. Σκέφτηκα, “ωραία τα έχεις καταφέρει Τζούλια. Στο θέμα ζωγραφίζω, σκιτσάρω κλπ, έχεις μείνει ακόμα στα δεκατρία σου. Ντροπή. Και θέλεις μετά να λες ότι έχεις εξελιχθεί, ως άνθρωπος.”

 

Έβαλα το κεφάλι μου κάτω, έπαψα να λέω μέσα μου την γνωστή ατάκα «ούτε στραβή γραμμή δεν μπορώ να κάνω» και ξεκίνησα. Και το αποτέλεσμα; Την δεύτερη φορά, που πέρασε ο κύριος ζωγράφος κοίταξε το πρώτο μου σκίτσο, κοίταξε και το δεύτερο, ξανακοίταξε και εμένα και είπε: «Μα… έχεις πετύχει απίστευτα, την ομοιότητα του προσώπου του άντρα μοντέλου. Είναι πράγματι, αυτός! Μπράβο σου. Είδες, που σας είπα στην αρχή, πόσο πολύ μετράει η προσπάθεια, η επιμονή και η υπομονή;»

 

Καλά, μη φανταστείτε, δεν έγινα και ο Magritte, αλλά τέλος πάντων, δεν έγινα και εντελώς ρεζίλι, στην αίθουσα.

 

Ιδού:

 

 

 

Και το πιο περίεργο; Μου πέρασε  και ο πονοκέφαλος…

 

Επίλογος:  Άργησα μεν, έφυγα περήφανη από την τάξη δε  (άντε πάλι, την παρουσίαση ήθελα να πω…) Kαι μάλλον έκανα περήφανο και τον aka μπαμπά, ο οποίος χαμογέλασε, μόλις είδε το “έργο” μου…

 

…και από τη χαρά μου φωτογραφήθηκα και με τη Μαρία (L’Oreal girl και να την αγαπάτε, σας αγαπάει και εκείνη και είναι ο άνθρωπος πίσω από διάφορα δώρα που έχετε λάβει…)

 

 

 

 

 

 

Άσχετα με το post, αλλά έχω να σας πω τα εκατομμύρια, πάλι.. αχ… από πού θα ξεκινήσω…

 

Για αρχή δείτε το νέο άρωμα Elizabeth Arden Red Door, το x-mas μακιγιάζ του Guerlain, το limited edition Eau du Soir της Sisley και την Extremely Palette την παλέτα του YSL, μόνο για τις κοσμοπολίτισσες, ταξιδιώτισσες, στο www.juliasbeautyblog

 

Επίσης έχω και άλλη φωτό από bb girl, που θα δείτε σύντομα! (και από ότι έχω καταλάβει, κάτι big ετοιμάζει η Nansy…)

 

 

Βεβαίως δεν ξεχνάω τα εκπληκτικά guest post σας και αυτά, coming soon…

 

 

Και τέλος…. Έ-ε-ερχεται, έ-ε-ερχεται, έ- ε, έρχεται!!!! Α, όχι… δεν θα σας πω τι έρχεται… τι teaser θα ήταν αυτό άλλωστε…(θα σας πω όμως ότι είμαι ενθουσιασμένη και ξέρετε αυτό δεν συμβαίνει και πολύ συχνά….)

 

 

 

 

Να σας πω…. Φεύγω τώρα, γιατί προβλέπω το πρώτο σχόλιο σε καμιά ώρα, διότι μόλις συνειδητοποίησα ότι πρέπει να έχω γράψει γύρω στις 3.000 λέξεις και αν ήμουν σχολείο ο καθηγητής ή θα “έκοβε” εμένα, ή θα έκοβε φλέβα…

 

 

 

54 Σχόλια
  1. Πώς να μην αργήσει το πρώτο σχόλιο Τζούλια μου, όταν διαβάζουμε, χαμογελάμε, διασκεδάζουμε και ενημερωνόμαστε κιόλας;;; Θέλουμε λίγο χρόνο…

    Οπότε θα επιστρέψω αργότερα για περισσότερα σχόλια μάλλον!

    Περιμένω, εννοείται, την έκπληξη (δεν τα μπορώ τα teaser, δεν τα μπορώ τα teaser!) κι άλλα νέα! Ξέρω ότι έχεις τόοοοοσα να μας πεις!

    Φιλάκια!

  2. Απολαυστικοτατο το αρθρο σου!
    Παντα μ’αρεσει να διαβαζω τις ιστοριες.

    Μια απο τα ιδια κ εγω με την ζωγραφικη,παντελως ασχετη.. Και θα ‘λεγε κανεις οτι με τοσο μακιγιαζ μια κλιση θα την ειχα,αλλα δεν!
    Ο μπαμπας υπεροχος καλλιτεχνης!!

    Ενθουσιαστηκα με τα νεα προιοντα!!
    Ειδικα αυτη την BB την βλεπω τοσο καιρο και αναρωτιομουν ποτε θα ερθει εδω.

    Κουκλα κ υπεροχος ανθρωπος η Μαρια!

    Πολλα φιλια!

  3. Καλημέρα Τζούλια!!

    Σε καταλαβαίνω απόλυτα…Υπεραγαπούσα την ‘Εκθεση, λάτρευα τα Μαθηματικά, αγαπούσα πολύ Χημεία, Φυσική, Αρχαία, Βιολογία, οκ και τα υπόλοιπα, αλλά όπου χρειαζόταν να κάνουμε κάτι με τα χέρια, αχ και βαχ….Βέβαια, ο εγωισμός μου δε μου επέτρεπε κάτι λιγότερο από το να ξημεροβραδιάζομαι προσπαθώντας να ζωγραφίσω κάτι…Μου έπαιρνε λίγο χρόνο παραπάνω από τις φίλες μου πχ, αλλά καμιά φορά το αποτέλεσμα με δικαίωνε περισσότερο από το αναμενόμενο…Αποτελείς πάντως αισιόδοξο παράδειγμα ότι κι εμείς με τα δύο αριστερά χέρια μπορούμε να τα καταφέρουμε αν θέλουμε….

    Σήμερα πάντως, κανένα έλεος δε δείχνεις….Πρώτα η υπέροχη μίνι παλέτα YSL, τώρα η bb cream nude magique…Να γιατί δεν έχω δοκιμάσει ακόμη καμία bb…Γιατί δεν έχει βγει αυτή!!!!!!!
    Ακούγεται εξαιρετική!!! Η αγαπημένη L’oreal τελευταία με εκπλήσσει όλο και πιο πολύ με τα νέα της προιόντα που συνοδεύονται πάντα κι από λογικότατες τιμές!!!

    Εδώ θα είμαστε να δούμε όλες τις ομορφιές που ετοιμάζονται…

    Φιλάκια!!!!*χχχχχ

  4. Καλημέρα Τζούλια & bbgirls!! Τι ωραία ιστορία!! Τι να πρωτοσχολιάσω δεν ξέρω!!
    1. Ο μπαμπάς Ντίνος σαν τοξότης (φουσκώνω από περηφάνια) είναι πολυτάλαντος!!
    2. Τα sticker της L’oreal τα θέλω !! Και η μάσκαρα είναι υπέροχη , όπως και η bbcream την οποία λόγω της τελευταίας μου εμμονής θα δοκιμάσω σίγουρα!
    3. Φανταστική παρουσίαση της εταιρείας το ότι φέρανε τον ίδιο τον καλλιτέχνη είναι προς τιμή τους!!
    4. Μα να φοβάσαι τα καλλιτεχνικά?!?!?! Η χαρά του παιδιού! Να πασαλείβεσαι με όλες τις μπογιές, τέμπερες, πηλούς, κλπ και να μη σου λέει κανείς τίποτα!!!
    5. Για το γονίδιο μη στενοχωριέσαι, το πρώτο σου το πέρασε σε υπερθετικό βαθμό ο μπαμπάς!!!!
    6. Η Χριτωμένη είναι ταλέντο!!!! Φιλιά πολλά!
    7. Τα booties σου είναι τρέλα!!!

    Κάτι θα ξέχασα οπότε μάλλον θα επανέλθω!
    Φιλιά πολλά!!

  5. @Αrtemi: Εσύ, με αυτά τα υπέροχα videos και τα απίθανα μακιγιάζ, μου λές ότι δεν έχεις ταλέντο στη ζωγραφική;; Aν είναι δυνατόν! Κάτσε μη σου στείλω τον κύριο Σάμιο και αλλάξεις γνώμη!! (χαχαχαχα!!)xxx

  6. @MariaA: Σχόλιο και για τα booties;;;;; Χχαχαχαχαχαχ!! Δεν σου ξεφεύγει τίποτα Υπουργέ!

  7. Καλημέρα!

    Ταλεντάρα ο μπαμπάς! Κι εσύ Τζούλια, εάν ήθελες, με εκπαίδευση και σωστή τεχνική θα έκανες θαύματα! Υπάρχουν μερικοί, γεννημένα ταλέντα και κάποιοι άλλοι που πλάθουν και μορφώνουν τις ικανότητές τους κατά τη διάρκεια της ζωής τους. Είδες με λίγη υπομονή τι καλά που τα κατάφερες;! Βέβαια, αυτόν τον «πονοκέφαλο» τον ξέρω κι εγώ, είναι άτιμος! Είναι ο μόνος πονοκέφαλος που με σηκώνει από το κρεβάτι αντί να με ρίχνει!

    Τα προϊόντα της L’oreal είναι τόσο όμορφα όσο και τα κορίτσια της! Και ακόμη ομορφότερες είναι οι ιδέες τους! Μα τι πρωτότυπη παρουσίαση!

    ΥΓ: Τα booties τα πρόσεξα κι εγώ… Είναι ΥΠΕΡΟΧΑ. Πρόσεξα και τις γραμμωμένες γάμπες σου όμως… Μα πως τα προλαβαίνεις όλα;!;!;! lol

  8. εκανα 20 λεπτα να το διαβάσω με τις παρεμβολές στο γραφείο και δεν ξερω τι να πρωτοσχολιασω , εργα τεχνης ο μπαμπάς αλλά και συ με λιγη δουλίτσα θα τα κατάφερνες υπέροχα . Εγώ ούτε τα πόδια του μοντέλου δεν θα μπορούσα να κάνω. ωραία τα loreal ακόμα πιο καλή η χριστουγεννιάτικη σειρά ….

  9. kalimera julia bbgirls!!!exo pei kalimera sto fb edo k ena misaoro alla diabazo diabazo xamogelao ksanadiabazo, kano grimatses, ksana diabazo, leo akou symtosh k synexizo!!!!k ego sta kalitexnika tpt(min koitate sto pc allo sto xeri) giayto eixa panta sth manoula mou pou oxi mono zografizei k ayth k ftiaxnei diafora san to mpampa sou alla exei zografisei k se tzamh olous tous pinakes pou exoume sto domatio mas!!!krima den to pira oute ego oute h adelfh mou ayto!!! mou arese poly h maskara parolou pou kserete oti den exo idieterh adinamia stis mascares alla to apotelesma mou arese poly opos k to kokino kragion sto montelo(ti exo pathei me ta kokkina kragion fetos?h julia me kolise k h ioanna mas) :p poly kales times mporo na po k ta aytokolita teleia!!!!perimenoume me agonia…ela pes mas kati….!!!!min pairneis paradeigma apo mena pou den leo…pes mas…!!!filakia :*

  10. Axx Τζούλια, Τζούλια!! Που να πρωτοσταθώ και τι να πρωτοσχολιάσω μ όλα αυτά τα όμορφα που έγραψες σήμερα… Αρκούμαι αφ΄ενος στο να χαζογελάω στο γραφείο κρυβόμενη πίσω απ΄την οθόνη και αφ΄ετερου σε δυο τρία brainstorming…
    Πρώτο, τελειο το Look, τελειο to styling, τελεια τα Booties σου και το φόρεμα επίσης.. (αν βλέπω καλά και δεν προχώρησε η πρεσβιοπία) κι είσαι κούκλα, περήφανη και λαμπερή δίπλα στην επίσης κούκλα Μαρία την οποία ευχαριστούμε πολύ.
    Δεύτερον, για να ξεμπερδευουμε και μ΄αυτο εμενα το χρυσουλί βερνικάκι μου έκατσε και μάλλον θα βγω στη γυρα να το εντοπίζω, γιατί διάγω περίοδο επιρρέπειας στη γκλαμουριά και το φανταχτερό!
    Τρίτον (χι χι χι) “Είναι λοιπόν λογικό να συμπεράνουμε, ότι το να γράφω καλές Εκθέσεις και να παίρνω καλούς βαθμούς, είναι κάτι που «κληρονόμησα», από τον aka μπαμπά”. … (χι χι χι) τοξότης ο Θεός μπαμπάς, έτσι δεν είναι? Πως να μην σου κληροδοτήσει το “χάρισμα” ? Ετσι είμαστε εμείς οι τοξότες παιδί μου πολυπράγμωνες, με έφεση στα λογοτεχνικά, κουλτουροψαγμένα για να μουρδουκλώνουμε τον κόσμο….
    Τέταρτον, δεν πειράζει Τζούλια μου που σε κέρδισε μόνο ο γραπτός λόγος, γιατί έτσι σε κερδίσαμε κι εμείς… Λίγο τό χεις τέτοιο χάρισμα κληροδοτημένο απο τον σούπερ τοξότη (ας μην το ξεχνάμε αυτό παρακαλώ!) μπαμπά Ντινο? Αλλοι, δεν μπορούν να βάλουν δυο λέξεις στη σειρά…
    Πέμπτον, “Στο θέμα ζωγραφίζω, σκιτσάρω κλπ, έχεις μείνει ακόμα στα δεκατρία σου. Ντροπή. Και θέλεις μετά να λες ότι έχεις εξελιχθεί, ως άνθρωπος.” Αχχ Τζούλια μου ποιός σου είπε, ότι οι καλλιτέχνες είναι πιο εξελιγμένοι ως άνθρωποι από τους άλλους? Ξέρεις τι πάθη και τι εσωτερικές θύελλες τους ταλανίζουν? Εδω κοτζάμ Γκωγκέν κι έκοψε το αυτί του Βαν Γκόγκ… Αστα σου λέω μεγάλη πίκρα… γι΄αυτό γράψιμο Τζουλάκι μου, γράψιμο να σε χαιρόμαστε κι εμείς κάθε μέρα!(μη μου πεις τώρα για τον Μπουκόφσκι … θα πλατιασουμε…)

    Σε φιλώ ταλεντάρα μου!

  11. Και μένα με κόβω κατεβατό να γραφω…..Λοιπον καταρχήν η Μαρία δεν είανι μονο μια κούκλα!!! αλλα και πολύ πολύ καλό παιδί. Στην καρδιά μου την έχω και αυτην και το Νανσουλίνι που πλέον ζει και ομορφάινει τη Θεσσαλονίκη μας

    Δεύτερον…τι τέλειο να εχεις ένα μπαμπάκα με τετοιο ταλέντο!!!!! Και ποσο θα θελα και γω να είχα αυτο το καλλιτεχνικό στη ζωγραφική…Με συγχωρεί η χάρη σου αλλά και γω το έργο του στο σαλόνι μου θα το είχα! Υπέροχο!!!!

    Τρίτον..δεν υπάρχει περίπτωση κειμενό σου και να μη με στείλει ταξίδι στο παρελθόν….πριν μείνω έγγυος πέρασα τη φάση “θέλω να γίνω ζωγράφος”..όμως και γω είμαι στην κατηγορία ούτε στραβή γραμμή….τι έκανα? Ξεκίνησα να παρακολουθώ Bob Ross (τότε το έδειχνε στην ΕΤ3) και ξόδεψα μια μικρη περιουσία σε πινέλα και χρώματα και τελάρα και όλα τα συναφή. Σε πληροφορώ ότι τα τοπία μου βλέπονται!!! Και γω ειμαι περηφανη οτι το έκανα και αυτό!!! Με την ιστορία σου μου ήρθε μια εικονα στο μυαλο μου…τον τελευταίο πίνακα που ζωγράφισα (6 ώρες δουλειάς χωρις να σηκώσω κεφαλι)…ένα τοπίο, σε μια μουντη χειμωνιατικη μερα…ενα ποταμι στο δάσος…αυτός ήταν ο τελευταίος πίνακας που έδειξα στον πατέρα μου πριν φύγει…Δεν ξαναζωγράφισα. Και αυτόν τον πίνακα δεν τον κρατησα τελικά, πίστευα μέχρι τότε οτι δεν θα ήταν ο τελευταίος μου…Δεν ξερω γιατί αλλα το κειμενο σου μου θύμισε αυτόν τον πίνακα. Μέσα στη μλαγχολια η δικιά σου παλι…πφφφφ

    ΥΓ…καλέ το κεφάλι όντως το πέτυχες!!! Νομιζω οτι το μυαλό σου ειναι αυτό που βάζει φραγμούς στο χέρι σου…απελευθερώσου επιτέλους Τζούλια μου!!!! Μην προσπαθείς να ζωγραφίσεις όπως ο μπαμπάς σου! Εσυ καλέ το χεις αλλά δεν το ξέρεις!!Μέχρι το λαιμό ζωγράφισε η καρδιά σου και από εκεί και κάτω ζωγράφιζε το μυαλό σου!!!! 😛

    Καλημέρα σας ειπα??? Καλημέρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  12. @Stella: Ναι, ναι Τοξότης… όπως οι δυο Υπουργοί μου… εξ αριστερών και εκ δεξιών… τίποτα τελικά δεν είναι τυχαίο, σε αυτή τη ζωή…

  13. ΥΓ by the way σας ομιλει η Miss atalanti στο θεμα “πιάνουν τα χέρια μου”! Οχι μονο μια γραμμή ίσια, ούτε με το χαρακα…, όχι μονο ο γραφικός μου χαρακτήρας “η χαρα της ιατρικής συνταγης”, δεν πιάνουν τα χέρια μου, όταν λεω δεν πιάνουν….δεν πιάνουν… απο το να περάσουν την κλωστη στη βελόνα μεχρι να πιάsουν το ποτηρι κι απ΄το ραφι στο τραπεζι να σπαει όλο το γυάλινο σύμπαν της κουζίνας… σε σημειο να νομίζουν στο σαλόνι, ότι εγινε σεισμος και χρειάζομαι απεγκλόβιση απο τα ΕΜΑΚ… Κερδίζω δηλαδη και τον τιτλο της miss zimiaras, μαζι με αυτόν της miss agarbis!!!! οποτε ποιος μιλάει για τέχνη και χειροτεχνία…

  14. @Stella…Καλέ ο Βαν Γκογκ μόνος του το έκοψε το αυτί του!!! Ετσι θυμαμαι δηλαδη….λες να κάνω λάθος??? 😛

  15. @Kerasia: Ειλικρινά, δε νομίζω ότι υπάρχει ωραιότερο χόμπυ από τη ζωγραφική.. να το συνεχίσεις Κερασία μου… πίστεψέ με, θα κάνει θαύματα στην ψυχή σου…

  16. @Kerasia Μας έστειλες πάλι σήμερα Κερασία… Απίστευτη είσαι…συγκλονιστική η ενδοσκόπηση σου κι αυτό το “Μην προσπαθείς να ζωγραφίσεις όπως ο μπαμπάς σου! Μέχρι το λαιμό ζωγράφισε η καρδιά σου και από εκεί και κάτω ζωγράφιζε το μυαλό σου”… απλά υπέροχο, θα το ζήλευε κι ο Γιάλομ (χωρίς πλάκα ε….μιλάω πολύ σοβαρά, κάτι μου κανες πάλι σήμερα..)

  17. @Kerasia “Ο Βίνσεντ Βαν Γκογκ δεν αυτοακρωτηριάστηκε. Το αριστερό αυτί του το έκοψε μ΄ ένα χτύπημα του σπαθιού του ο Πολ Γκογκέν, σ΄ έναν καβγά για μια γυναίκα ονόματι Ραχήλ και για την αληθινή φύση της τέχνης. Αυτό υποστηρίζουν δύο Γερμανοί ιστορικοί της Τέχνης στο νέο βιβλίο τους, καρπό δουλειάς δέκα ετών. Οι δύο Γερμανοί ειδικοί πιστεύουν πως ο Γκογκέν είπε ψέματα για το επεισόδιο του κομμένου αυτιού, που συνέβη τη νύκτα της 23ης Δεκεμβρίου του 1888 στην Αρλ, ώστε να ξεφύγει από τη δικαιοσύνη. Ο Βαν Γκογκ δεν είπε τίποτε για να προστατέψει τον φίλο του, κλείστηκε σε ψυχιατρικό ίδρυμα και επτά μήνες αργότερα αυτοκτόνησε”

  18. Καλημερίζω, γιατί πριν το έχασα…

    Και συνεχίζω με ποιο συγκεκριμένα σχόλια:
    – Πολύ με συγκίνησε ο μπαμπάς σου με την συμμετοχή του όχι απλά στα καλλιτεχνικά σου (πώς να μη βοηθήσει τη μοναχοκόρη του;;) αλλά και στα φιλανθρωπικά events, που φτου του, είναι ταλέντο

    -Με το που είπες “κρατήστε το nude” και ανέφερες που είστε, κατάλαβα το concept και την έννοια του προλόγου σου…Ντροπή μου, μάλλον, αλλά πολύ το διασκέδασα με τα πάθη σου!!! Είδες όμως;; Η επιμονή και η δουλειά κάνουν θαύματα! Και το τελικό σου σκίτσο είναι σούπερ! 🙂

    -Δεν θα σχολιάσω εδώ τα ποστ στα αγγλικά, διότι έχω ήδη αναφέρει εκεί πόσο μ’ έχουν ενθουσιάσει, θα πώ μόνο ότι από αυτά που μας παρουσιάζεις της L’oreal, εκτός από τις Color Riche Les Ombres που μ’ έχουν ξετρελάνει, θα πάρω ΣΙΓΟΥΡΑ το χρυσό Crackle βερνίκι από τη συλλογή Versaille και θέλω ΤΡΕΛΑ να δοκιμάσω τη νέα τους ΒΒ, μια που δε θα έχω το γνωστό “είναι πολύ σκούρο, είναι πολύ ροζ” θέμα με την απόχρωση. Και πόσο μ’ αρέσει η ιδέα “nude” να εμφανίζεται μια υπέροχη επιδερμίδα χωρίς να φαίνεται παστωμένη…!

    – Τέλος, πόσο όμορφες είστε κι οι δύο!!! :*

    Καλή συνέχεια σε όλες μας!

  19. @Stella…ουάου Στέλλα!!!! Αυτο δεν το είχα ακούσει καν! Ή το άκουσα και προτίμησα την εκδοχή του τρελού!! Παιζει δυνατά! ΙοΙ

  20. Πόσο μου άρεσε το post αυτό δε λέγεται (ιδίως εκείνος ο διάλογος της εφτάχρονης Τζούλιας, γέλασα απίστευτα με την αθωότητα που έχουν τα μικρά παιδιά)! Μπράβο στον μπαμπά σου κιόλας, θαυμάζω τους ανθρώπους που πιάνει το χέρι τους και έχω αρκετούς στον κύκλο μου (εντάξει, ζηλεύω και λιγάκι, τόσο δα)! Για τα προϊόντα της L’Oreal έχω να πω τα καλύτερα, πήρα πριν λίγες μέρες μια κρέμα με κολλαγόνο για την περιοχή των ματιών (εμμονές της ηλικίας, καθώς τα πρώτα -άντα είναι στο δρόμο σιγά – σιγά) και μου φαίνεται πως κάνει θαύματα! Και τα προϊόντα με τα glitter πολύ μου αρέσουν, μου φέρνουν στο νου τα Χριστούγεννα (και για να μην ξεχνιόμαστε, 60 μέρες ακόμη)! Τέλος, επειδή αρκετά πολυλόγησα, είσαι μια κούκλα και εσύ και η Μαρία (με πρόλαβαν τα κορίτσια, τα booties τέλεια)! Τις καλημέρες μου σε όλες!

  21. Ωραία η ”έκθεσή”σου, Τζούλια! Μου έφτιαξες τη μέρα. Τελικά η επιμονή και η υπομονή επιβραβεύονται. Η ”επίπληξη” του κυρίου Σάμιου ήταν αρκετή να σε κινητοποιήσει και να αποδείξεις πως μπορείς να βελτιωθείς. Ο μπαμπάς σου όμως ταλέντο πραγματικό, και αναντίρρητα έτοιμος να συνδράμει το παιδί του οποτεδήποτε, όπως κάθε σωστός γονιός. Όσο για τα νέα προϊόντα της L’Oreal Paris, οι εκπλήξεις συνεχίζονται και περιμένουμε να τις δοκιμάσουμε.

  22. Καλημέρα καλημέρα !!! Γελάω πάλι σαν τη χαζή στο γραφείο γιατί μου θύμισες εμένα που όταν λέω σε κάτι “ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ” μουλαρώνω και δεν μου αλλάζει γνώμη τίποτα και κανένας παρά μόνο ο εαυτός μου . Για παράδειγμα , το δίπλωμα οδήγησης δεν το έχω πάρει ακόμα κι ας είμαι 32 χρονών κι ας προσπαθώ εδώ και τρία χρόνια γιατί από τα 18 μου όταν μου είπαν να ξεκινήσω για το δίπλωμα είπα “ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ , ΦΟΒΑΜΑΙ” και αυτό ήταν . Να σου πω δε ότι δεν φοβάμαι την πορεία , τα σήματα φοβάμαι ( είμαι εντελώς χαζή , το ξέρω ) και συγκεκριμένα ότι θα πάω δεν θα γράψω καλά , θα κοπώ και θα απογοητευτώ … Αχ αυτοί οι γονείς που άλλα θέλουμε να μας κληροδοτήσουν κι άλλα μας δίνουν τελικά ! Εγώ θα ήθελα πολύ να είχα την υπομονή της μαμάς μου ( γαιδουρινή πραγματικά ) αλλά αντί αυτού κληρονόμησα τα νεύρα του πατέρα μου και το ύψος της μαμάς μου (1.60 κλαψ κλαψ ) . Από όλη τη συλλογή κόλλησα κι εγώ στο χρυσαφί βερνίκι νυχιών και στη ΒΒ Cream βεβαίως . Πέρσι τόλμησα και αγόρασα 1-2 από άλλες εταιρείες αλλά δεν έστρωναν και τόσο ωραία , αυτό το συγκεκριμένο έχει ένα κάτι ….

    ΥΓ : Στη φωτο τα πόδια σου φαίνονται πολύ αδυνατισμένα και γυμνασμένα . Ακολουθείς κάποιο πρόγραμμα διατροφής/γυμναστικής ? Δώσε μας τα φώτα σου γιατί μετά τις διακοπές έχω γίνει σαν γουρουνίτσα …

  23. Καλημερα Τζουλια!!bbgirls!!!
    Πρωτων μακραν το καλητερο ποστ που εχω διαβασει!!απο που να ξεκινησω
    απο τον Υπεροχο πολυταλαντο Μπαμπα σου!!Τι να πω για τον πινακα
    τον λατρευω!!Τζουλια εσυ δεν εχει λογω να στεναχωριεσαι
    σου εδωσε το γονιδιο της εκθεσης /λογου ειναι και αυτο ενα ειδος καλλιτεχνικης
    εκφρασης αλπα εσυ το κανεις με τα λογια στην ζωγραφικη δεν χρειαζεσαι της λεξεις απλα ζωγραφιζης αυτο που εχεις να πεις!!!
    Εγω παντως εχω ακριβως το αντιθετο ημουν παντα αριστη στα καλλιτεχνικα αγαπημενο μου μαθημα!!Ενταξει θα πω και την αληθεια ειχα την κλιση αλλα στα πρωτα μου βηματα με βοηθησε και η θεια μου που ειναι ζωγραφος να που πηρα εγω το γονιδιο ολα εχουν τελικα την εξηγηση τους.
    Τωρα στα δικα μας λατρευω πρωτα απο ολα τα στικερς!!αν καταλαβα καλα ειναι σαν μπιλιτσες/καρφακια!!θα τα παρω σιγουρα .Τα φανταζομαι με μσυρο μανο και απο πανω αυτα!πολυ ροκ κατασταση!!!
    Η bb nude την θελω!ειμαι και εγω οπαδος της φυσικης ομορφιας!!
    Για το κονσιλερ της σειρας δεν το γνωριζα αν ειναι τοσο καλο!θα το παρω και αυτο σιγουρα!Ειναι κατι που δεν λειπει ποτε απο το νεσεσερ μου!και κατι που το φοραω συνεχεια!!
    Δεν πιστευω να ηρθε τελικα το μαγικο σερουμ της kerastase!!αυτο ειναι που περιμενες?????Αχ θα σκασω απο την περιεργεια μου!!!
    Υ.Γ Ασχετο αλλα θα σας το πω.Μολις γυρισα απο το Κολωνακι που ειχα παει για μια αλλαγη στον Zara τι το ηθελα αρωστησα!!τωρα που ειμαι στριγμωμενη τα ειχε πλα
    Φανταστηκες Biker boots!! Militer παντελονια και μπουζακια!! Τσαντες και παπουτσια με καρφακια για Ροκ καταστασεις!!!Καλα δεν σας λεω για τα κατσδτηματα παπουτσιων οι μποτες ιππασιας απεχτες!!!Μπουχουχουχου
    γιατι να μου συμβαινει αυτο!!Ατιμη κοινωνια. . . .

  24. @Τζουλια παντως τα booties σου απαιχτα!!!!!!!!

  25. xaxaxa tzoulia den uparxei pio asxeti apo emena sti zografiki, auto pou ekanes esy ego to theoro aristourgima mprosta se auto pou tha ekana ego…opote mono foto vgazo anti na zografizo..koukla eisai sti foto, kane mas omos mia xari kai vale kamia foto tis stellas tis kerasias tis sofias kai tis despinas pou eixan ton proto logo gia to ippofaes..
    ti erxetai ti erxetaiaiiiiiii pes mas tora amesos, pote den mporousa na perimeno gia tipota….mipos tha kaneis sulogo ugeias meso bb

  26. @Stella: Εννοώ Υπουργέ μου, ότι δεν μπορεί να τα ξέρεις όλα… Αλλά τελικά μπορεί!! Άριστα και στην Ιστορία!! Αχ, αχ, αυτά τα πολυτάλαντα bb girls!! Άφωνη με αφήνουν!! xxx

  27. @Αχ Τζουλια ειναι φετος πολυ στην μοδα!!και τις θελω ολεεεεεεες!!!

  28. @Julia δεν τα ξέρω όλα Τζούλια μου… ίσα ισα, απλα έχω πολλά ενδιαφέροντα…ασε που το αλτσχαιμερ έχει αρχισει να χτυπάει την πόρτα..αλλά ας είναι καλά το Google που μου κάνει Refresh!

  29. Καλημερα και απο μενα υπεροχα οσα γραφεις οπως υπεροχη εισαι και εσυ αυτη την φορα ομως μου αρεσε λιγο Περισοτερο η Μαρια μη στενοχωρηθεις ομως ενταξει Θελω να σας πω κατι πανω στις νεες κρεμες λαμψης Το Σαββατο ημουν καλεσμενη σε ενα γαμο ειχα σε δειγμα του ΥSL την νεα του κρεμα λαμψης απλα τελεια Ελπιζω η BB Nude Magique να ειναι εξισου καλη γιατι η τιμη του YSL σιγουρα δεν ειναι και η πιο προσιτη Αυτα και απο μενα γεια σας

  30. @rania: Ε, όχι και να στεναχωρηθώ!! Χαρά μου είναι!! Η Μαρία είναι γνωστή καλλονή εξάλλου!! xxx

  31. @Mous-Mous: Ασε με Αγάπη, γιατί προσπαθώ να μπω σε πρόγραμμα, Γυμναστικής και Διατροφής και δεν καταφέρνω οπότε, μην παίζεις με τον πόνο μου… Οι γάμπες είναι κληρονομιά της γιαγιάκας μου…

  32. @Mous-Mous: Ασε με Αγάπη, γιατί προσπαθώ να μπω σε πρόγραμμα, Γυμναστικής και Διατροφής και δεν τα καταφέρνω οπότε, μην παίζεις με τον πόνο μου… Οι γάμπες είναι κληρονομιά της γιαγιάκας μου…

  33. Κι ο δικός μου μπαμπάς είναι ταλέντο στην ζωγραφική και όλα τα εικαστικά γενικώς! Ευτυχώς υπήρξα τυχερή και το γονίδιο πέρασε και σε ‘μένα!

  34. @SofiaT: Α, ναι και ξέχασα να σου πω, πολύ militaire φέτος, πρέπει να ψάξω στη ντουλάπα… Μου φαίνεται, ότι μου άνοιξε η όρεξη για fashion post… θα το πω στα κορίτσια…

  35. Δικαιολογημενα Julia μου ειχες 19 στην Εκθεση.Φυσικοτατο ειναι ετσι οπως γραφεις.Δεν ξερω για τις αλλες αλλα εγω διαβαζω τα αρθρα σου τοσο γρηγορα γιατι σε τραβανε και δεν ειναι βαρετα οπως αλλων.Anyway,περιμενω κι εγω την εκπληξη σου οπως και τοσες αλλες και μακαρι να μπορεσω να παρω κατι απο την L΄Oreal για να παρω τα tips,γιατι το δευτερο αγαπημενο μου μετα την μασκαρα ειναι ο,τι εχει σχεση με τα νυχια.Χωρις να θελω να περιαυτολογησω αν και 49 χρονων εχω ωραια χερια και φροντιζω να τα αναδεικνυω.Φιλια πολλα!

  36. Καλησπέρα σ’όλη την υπέροχη παρέα! Τζούλια μου σήμερα η ανάρτησή σου ήταν απολαυστική… γέλασα τόσο πολύ που μου’φτιαξες την μέρα!! Δεν πειράζει γλυκιά μου που δεν έχεις ταλέντο στη ζωγραφική, γιατί έχεις μεγάλο ταλέντο στον γραπτό λόγο και μοναδική θετική ενέργεια! Την L’Oreal την αγαπάμε πολύ, όπως και την Μαρία, (είστε κούκλες στην φωτογραφία) και φαντάζομαι ότι περάσατε υπέροχα, αν εξαιρέσουμε το ταχύρυθμο μάθημα σκίτσου!! χα-χα-χα-χα Φανταστική η παρουσίαση των νέων προϊόντων της l’Oreal, (φοβερή ιδέα τα stickers για τα νύχια) με πολύ sexy και ζεστά χρώματα! Την νέα BB Nude Magique θέλω να την δοκιμάσω σύντομα, γιατί και γω θέλω άμεση λάμψη στην επιδερμίδα μου και χωρίς να φαίνεται ότι φοράω μάσκα!!!! Περιμένουμε μ’αγωνία να τα δούμε όλα… και φωτογραφίες από bb girls και guest posts και καινούργια προϊόντα… Και έχω και μια ιδέα γι’αυτό που έ-ε-ερχεται… να το πω; Είναι τo νέο προϊόν της Kerastase, το «ελιξίριο» μαλλιών Initialiste. Έχω δίκιο Τζούλια μου; Καλή συνέχεια κούκλες…. Φιλιά! 🙂
    Υ.Γ.1 Το τελάρο με χρυσόσκονη και υφασμάτινα λουλούδια είναι καταπληκτικό! Λατρεύω τις χειροτεχνίες και ιδιαίτερα την τεχνική του decoupage και το μόνο που έχω να πω είναι… “Υποκλίνομαι στο ταλέντο σας κ. Κωνσταντίνε”
    Υ.Γ.2 Αγαπώ την “Extremely Palette” Limited Edition (for travelers, only!)του YSL! Θα εκτυπώσω την φωτογραφία για να μπορώ την βλέπω!! χα-χα-χα-χα

  37. Τζούλια μου υπέροχη, τέλειο post! Ο μπαμπάς καλλιτέχνης, δεν το συζητώ! Τρελάθηκα με το χριστουγεννιάτικο στεφάνι, καλά έκανες και δε το έβγαλες απο το τζάκι σου! Και η συλλογή της L’Oreal μου άρεσε αρκετά! Αλλά πιο πολύ μου άρεσε το γλυκό σου προσωπάκι και οι λεπτοκαμωμένες γαμπούλες σου.. Και βέβαια το υπέροχο μήνυμα που περνάς μέσα απο αυτό το post! Ποτέ δεν πρέπει να σταματάμε να προσπαθούμε, όσες δυσκολίες και προβλήματα κι αν αντιμετωπίζουμε.. Φιλάκια πολλά σε όλες!!

  38. @ΤΖΟΥΛΙΑ ναι!!! Fashion post!! Πες στα κοριτσια οτι χρειαζομαστε τα φωτα τους
    ειναι τοσα πολλα φετος biker boots!militaire!! Μπαλαρινες με τρουκς!!!
    Αγαπημενα ολααα. .

  39. @julia gia to fashion post oso afora ta papoutsa k kanena psilotakouno giati me ta xamila den to exo!!!prepei na kleiso to bb na kano kamia douleia….afisteme sas leo min me kratate me ta yperoxa sxolia sas, exo bb ergasies na kano….!!!! :p

  40. @Stella: αφιέρωσες σήμερα!!! Λατρεύω Van Gogh είναι ο αγαπημένος μου, κάτι το μπλε, κάτι τα fractals στην έναστρη νύχτα και δεν μπορώ να πάρω τα μάτια μου από πάνω του!
    @Kerasia: Nα μας δείξεις τα έργα σου!!!
    @SofiaT: Biker boots!!!! Τις θέλω & τρουκς και ακόμη ένα περφέκτο και slippers με τρουκς επίσης γιατί ακόμη πέδιλα φοράω!!!!

  41. κατι τετοιες μερες χαιρομαι που ανακαλυψα το ββ!!!υπεροχο,υπεροχο!!!κ παλι υπεροχο!!απο που να ξεκινησω;απο τον μπαμπα;μπραβο του!απο τα γονιδια;κληρονομησες το ταλεντο της εκφρασης τζουλια.σε καταλαβαινω απολυτα γτ κι εγω εχω καποιο ταλεντο στο γραψιμο αλλα κ στη γραφη.τι θελω να πω; γραφω καταπληκτικα γραμματα,οποιος τα δει δεν το πιστευει οτι γραφτηκαν απο ανθρωπινο χερι.ειναι νομιζω απο τα πραγματα που μπορω να υπερηφανευτω για μενα.επισης,εγραφα πολυ καλες εκθεσεις κ στις πανελληνειες πηρα 19.λεω εγραφα, γτ με το να διδασκω συνεχως εκθεσεις για lower k proficiency,εχω γινει πολυ βαρετη βρε παιδι μου!!!εκανα καποτε κτ ιδεολογικοπολιτικοκοινωνικες αναλυσεις απιστευτες!!τωρα ομως δεν νομιζω οτι ειμαι καλη.τα παντα ομως καλλιεργουνται,ακομα κ η ζωγραφικη.αν πηγαινα μαθημα,σιγουρα θα ηξερα να ζωγραφιζω καλυτερα γτ εχω μια ικανοτητα να ξεχωριζω το αρμονικο κ το καλαισθητο.προτιμησα ομως να κανω μαθηματα πιανου,οταν ημουν μαθητρια.εχουμε το πιανο στο σπιτι κ τωρα παιζει η κορη μου.
    λεω οτι ολα καλλιεργουνται γτ κι εγω τα γραμματα μου τα καλλιεργησα.εγραφα καλα γραμματα αλλα παρατηρουσα καλλιγραφικα γραμματα που εγραφαν αλλοι,πηρα ιδεες κ εφτιαξα δικα μου καλλιγραφικα γραμματα.
    @STELLA,μ’εστειλες τωρα!!23 δεκεμβρη γεννηθηκα κ να χασει το αυτι του ο vangogh;;;;
    οσο για τι φωτο με τα χριστουγεννιατικα μακιγιαζ,κ στο ελληνικο αλλα κ στο αγγλικο site ειναι πολυ ομορφες ολες!!!σιγουρα θα παρω κτ,σιγουρα(;;;;),αν μας αφησουν λεφτα(!!!)τα χριστουγεννα παντα ειναι ιδιαιτερη γιορτη για μενα γτ εχω γενεθλια!!γλυκα,γλυκα φιλακια!!θα τα ξαναπουμε!
    PS.ολογυμνοι ρε τζουλια,σοβαρα;;;;;χαχαχα!!!!

  42. @MariaA Α! Εγω τις εβαλα της μποτουλες μου (περιπου biker)λιγο ποιο
    ψιλες με τις πρωτες βροχες βουρ ευκαιρια!!δεν κρατιομουν αλλο!!!
    Το περφεκτο η χαζη το χαρισα!!τωρα το κλαιω με μαυρο δακρυ!!
    Gogh λατρευω και εγω τρελα!!Απο οτι θυμαμαι εν ζωη καταφερε να πουλησει μονο ενα πινακα!!απιστευτο!!

  43. Τι ωραιο το σημερινό άρθρο! Το διάβασα με απόλαυση! Μπράβο στον υπέροχο μπαμπά σου, αλλά και στην κορούλα του, που με επιμονή και επιμονή έγινε αντάξιά του!

  44. Τζα!!!Καλησπέρα κορίτσια.Τι να πω τώρα το ξέρετε ήδη…ΑΓΑΠΩ L’OREAL!!!Όσο για το καλλιτεχνικό,το’χεις Τζούλια μου το’χεις!Γιατί αν ο κύριος Σάμιος έβλεπε τα δικά μου σκίτσα όχι την κόλλα αλλά την “τάξη”θα μου ζήταγε ν’αλλάξω(χαχαχαχ)Είσαι πολύ γλυκούλα στη φωτογραφία:))Φιλιά….

  45. ΚΑΘΕ ΑΡΘΡΟ ΤΗΣ ΤΖΟΥΛΙΑΣ ΜΕ ΑΦΗΝΕΙ ΑΦΩΝΗ. ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ!
    ΕΧΕΙΣ ΤΑΛΕΝΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ. ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗ. ΑΣΕ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ. ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ.
    ΤΟ ΤΑΛΕΝΤΟ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ. ΤΩΡΑ ΑΝ ΖΩΓΡΑΦΙΖΕΣ ΟΠΩΣ Ο ΜΠΑΜΠΑΚΑΣ ΙΣΩΣ ΝΑ ΜΗ ΣΕ ΓΝΩΡΙΖΑΜΕ ΠΟΤΕ!
    ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕ ΜΑΣ ΛΕΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΥ ΜΑΣ “ΚΡΑΤΑΣ” ΣΕ ΑΓΩΝΙΑ. ΛΑΤΡΕΥΩ ΤΙΣ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ!
    ΦΙΛΑΚΙΑ!

    Υ.Γ. ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΑ ΚΑΙ ΤΟΣΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΠΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ, ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΩ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΙ ΤΟ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟ. ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ!

  46. Καλέ τι πανικός αυτός σήμερα? Βλέπεις τι κάνεις όταν αφήνεις “κενή” μέρα? Το αδιαχώρητο δημιουργείς! Και ξεκινάμε πρώτη και καλύτερη εσύ ΤΖούλια μου με το δικό σου κατεβατό, “δίνοντας σήμα”, για τα επόμενα κατεβατά…χιχιχιχι…Δεν ξέρω πραγματικά τι να πρωτοσχολιάσω.Πρωτότυπη πάντως η παρουσίαση της loreal, που όχι μόνο έφερε τον ζωγράφο, αλλά να σας υποβάλλει και σε ομαδικό και αυστηρό θα έλεγα μάθημα ζωγραφικής!!???
    Πάντως πάρα πολύ όμορφο το post σου σήμερα και δεν σου κρύβω ότι το διάβαζα και παράλληλα αναρωτιόμουν,πού κολλάνε όλα αυτά με την loreal??Άψογα στημένο και δεμένο!
    Φαντάζομαι ότι η έκπληξη θα είναι η kerastase, την οποία περιμένουμε όλες με πολύ αγωνία.
    Πολλά φιλιά!!!

  47. Μου φτιαξες το κέφι Τζούλια μου να σαι καλά!!!!!!
    Η L’oreal πάντα μπροστά και γιαυτό την αγαπάω πολύ!
    Για τις ίσιες γραμμές θα συμφωνίσω και εγώ! Ισια γραμμήηη???? jame! ελευθερο σχέδιο, εεε κάτι σκαμπάζουμε μπορώ να πω (και γιαυτό οι καθηγήτριες στη σχολή ήταν πολύ ευχαριστημένες αλλά τελος πάντων)
    Γιατί να μην μπορώ να παρεβρεθώ και εγώ σε κάτι τέτοιοοοοοο??? Ζουλευωωωωωω! και φυσικά περιμένω τη συνέχεια και για άλλα τετοια αρθρα που πραγματικά τα αγαπάω!
    φιλάκια!

  48. @julia,ξεχασα να σου πω οτι μου αρεσε το ντυσιμο σας-της μαριας κι εσενα-αλλα για τα παπουτσια κ των 2 βαζω 10΄.

  49. καλησπερα και απο εμενα.!αρχικα να πω οτι το αρθρο ειναι τελειο κ τα εχει ολα.συγχαρητηρια στον μπαμπα.οσο για το “κολλημα “με τη ζωγραφικη μαθετε λοιπον οτι ουτε εγω το ειχα .!ασχετη παντελως.Να πω επισης οτι ψαχνω τοση ωρα να βρω τι ειναι αυτο το booties και το militaire fashion.ξερω θα γελατε αλλα δεν μπορουσα να το φανταστω μια αναζητηση ομως στο google βοηθησε ωστε να μη ρωτησω κ γελατε ακομα περισσοτερο.Οντως ωραια τα booties τζουλια.κ οι 2 ειστε πολυ ομορφες στη φωτο!Εμενα με ενθουσιασαν πολυ τα μανο ιδιαιτεραη σειρα versaile crackle το κοκκινο..τα στικερ !κ η τιμη εννοειται γτ πηγα χθες να παρω μανο μιας κ απο χειμωνιατικα χρωματα πασχω αλλα ειχα ξεχασει τις τιμες!βρηκα ομως στα 4 ευρω erre due!κ τα diamatissime μου αρεσε!αυτο που δεν καταλαβα κ συγχωρηστε με αν εχει ειπωθει κ δεν το προσεξα ειναι αν επροκειτο να κυκλοφορησουν αυτα συντομα ή αν ειναι ηδη διαθεσιμα στην αγορα γτ τα μανο δεν μου τη γλυτωνουν!θα το καταλαβατε πιστευω.Επισης κοντα μου εχω galerie ,patista kai sephora (κ βλακεια μου εξω ημουν πριν επρεπε να παω να ρωτησω γτ ειδα το αρθρο το μεσημερι απλως δεν προλαβαιαν να σχολιασω)θα υπαρχουν σε αυτα τα καταστηματα γτ δεν εχω ιδεα .αν κ αυτη τη βδομαδα ξεπαραδιαστηκα στα galerie πηγαινοντας για ενα συγκεκριμενο πραγμα ειλικρινα εφυγα με αδειο ποερτοφολι κ τις 2 φορες!δεν ειμαι να μπαινω σε τεοιτα μαγαζια με λεφτα πανω μου!συνηθως παω δεν κοιτω τπτ για να μην ξεμυαλιστω παιρνω αυτο που θελω κ φευγω!γι’αυτο δεν προσεξα αν ειχαν l’oreal.Επιπλεον η κρεμουλα bb ελκυστικη θα ελεγα αλλα αυτη τη στιγμη λεω να αδειασω πρωτα αυτα που ηδη εχω γτ ειναι κριμα!κ γτ λεπω να χωριζω!ή να γενναω στο δρομο!αχ καταρραμενο χρημα!Εν τω μεταξυ ασχετο αλλα θελω να το πω εχω κ τη μαμα που μενει διπλα μου η οποια περα απο κρεμες που βαζει κ τπτ αλλο δεν ειναι του καλλωπισμου οποτε δεν μπορει να με καταλαβει κ αν δει τι παιρνω παναγια μου χριστε μου!με τον αντρα τα βολευω με τη μαμα οχι.!ξερετε τι τα θες τα μανο?τι το θες αυτο?κ να δω τι θα τρωτε?γκρινια οποτε γινομαι κρυψινους.τι να κανω……….ελπιζω να με καταλαβαινει καποια.Εγω εμοιασα στην αδερφη της μαμας που ειναι κ νονα μου!οποτε καθε φορα λεει η μανα μου σ’εφτυσε στο στομα…ειναι κακο που μ’αρεσει να περιποιουμαι.?μαλλον μακρυγορησα οποτε κλεινω εδω.ανυπομονω να δω το αυριοανο σου ποστ..

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.