Dior: Η συλλογή μακιγιάζ, Grande Ball, X-Mas 2012

 

 

Σε περίπου δεκαπέντε μέρες, στα μέσα Νοεμβρίου, την περιμένουμε στα καταστήματα, αλλά, πρόκειται για μια από αυτές τις σπάνιες φορές, που δεν κρατιέμαι να σας τη δείξω.  Ο λόγος για την Χριστουγεννιάτικη κολεξιόν μακιγιάζ του Dior.

 

To παραμύθι ξεκινά, με το “Μια φορά και έναν καιρό σε έναν μεγαλοπρεπή χορό…”

 

Και συνεχίζει με τα λόγια του ανεπανάληπτου Christian Dior:

 

“Now that Cinderella’s fairy godmother no longer exists, the couturier, must be the magician…”

 

Once upon a Dior…

 

 

 

 

 

 

The Star Product Palette Grand bal, Carnet de Maquillage


 

 

 

 

 

 

 

Poudre Or

 

 

 

 

 

 

 

Palette 5 Couleurs

 

 

 

 

 

 

Diorific Κραγιόν

 

 

 

 

 

 

 

Dior Addict Ultra Gloss

 

 

 

 

 

 

Diorific Vernis

 

 

.

 

 

 

Dior Eyelashes

 

 

 

Dior… forever…

 

 

 

…και ζήσαν αυτοί καλά και εμείς καλύτερα…

 

 

(Δυστυχώς, δεν σας έχω τιμές, διότι είναι η πολιτική της εταιρείας Dior να μην δίνει τιμές. Η τιμές είναι στη διακριτική ευχέρεια, του καταστήματος λιανικής πώλησης.)

 

 

 

 

 

 

Aχα!! Σε έπιασα!!

 

Μariakou 1987, bb girl: aka Λατρεύω styling και nail polish αγαπημένη!

 

 

 

 

47 Σχόλια
  1. Καλημερούδια!!!

    Αχ,αχ,αχ,αχ,αχ τι μας κάνει αυτός ο Dior…

    Κι όχι τίποτα άλλο, όσο λογικός κι αν είναι ο καταστηματάρχης λιανικής, όσο καλές κι αν είναι οι προσφορές που θα κάνει, χλωμό το κόβω να αποκτήσω έστω κι ένα από τα καλούδια που μας έδειξες παραπάνω!!!
    Και είναι κι όλα ένα προς ένα!!! Ειδικά η παλετίτσα με τις σκιές η Fair Golds…!!! Πω, πω, πω! Έρωτας…

    Πόσα παρακάλια να κάνω στον Αγιο Βασίλη, πόσο “nice” (ή μήπως… “naughty”) μπορώ να γίνω για να την αποκτήσω;;;

    Ααααχχχχ… Τι μας έκανες βρε Τζούλια πρωινιάτικα… Και το ξέρεις, ότι έχω και πολλά έξοδα!!! Πφφφ…!!!

    Τέλος πάντων…

    Καλή συνέχεια να έχουμε και καλό Σαββατοκύριακο!!!

  2. Καλημέρα Τζούλια bbgirls!! Κοιτά που μετα απο κ μπορει να είμαι κ πρώτο σχολιο(μέχρι να γράψω απο το κινητό 21 θα είμαι χαχα) ναι ναι έχω σηκωθεί με κεφακια!!! Μιλάω επιστρέφω…

  3. Πωπω μας τρελανες με χρώματα και με ομορφιές πρωινιατικα! Καλο ΠΣΚ σε όλες τις όμορφες!

  4. Καλημέρα!!! Dior! θα κάνω ένα μεγάλο ΑΑΑΧΧ και στη συνέχεια θα πω στον εαυτό μου “Αντε και τα είχες! Να τα βαλεις να πας που? Στο Γραφειο 706, Πλατεία Συνταγματος? γιατί ο χορός μας ξετέλεψε εδώ και χρόνια μαζί με “άλλα…”. Μετά θα κάνω άλλο ένα μεγαλο ΒΑΑΑΑΧ, στη συνέχεια θα παρηγορηθώ με τα πολλά άλλα και διάφορα που έχω σπίτι και κάνουν κι αυτά μια χαρα τη δουλειά τους… και θα καταλήξω ως φιλοσοφημένος άνθρωπος στο “δε βαριέσαι τι να τα κάνεις τα υλικά αγαθα? ουκ εν το πολλώ το ευ…” κ.λ.π, κ.λ.π….

    Θα αδράξω την ευκαιρία να σας “καρφώσω”, ότι σήμερα η κουνιαδίτσα μου Vickysot έχει γενέθλια (κλείνει τα 16!!!) και θέλω να της ευχηθώ και μέσα απο το ΒΒ, να είναι πάντα νέα, φρέσκια, γλυκειά, χαμογελστή, τρυφερή και ζουζουνιάρα όπως είναι σήμερα! (Εγω πάντως για το νέα και φρέσκια θα φροντίσω ιδαιτερως).

  5. Αγαπημένες και εγώ τα βλέπω και τρελαίνομαι, δεν είσαστε μόνες σ’αυτό. Το γεγονός ότι είμαι beauty editor, δεν σημαίνει ότι έχω και όλη τη συλλογή Dior στο νεσεσέρ μου.. (άντε όμως γιατί από εδώ το έχω, από εκεί το έχω, τα Χριστούγεννα είναι just around the corner, ε, και όλο και κάποιος Αγιος Βασίλης θα βρεθεί… ή Άγιος Γιώργος… ή Άγιος Γιάννης…ή Άγιος Νεκτάριος… καταλάβατε τώρα εσείς… ή Δημήτρης.. -που γιορτάζει κιόλας σήμερα, Χρόνια πολλά στις Δήμητρες!!

  6. Ηappy Birthday Βικάκι!!! Καλή μου και όμορφη Σκορπίνα!!! All the best to u my love! You deserve it!!

  7. Αχ καλέ ναι! Χρόνια πολλά σε όλες τις Δήμητρες του ΒΒ! Εχουμε? ε, θα ‘χουμε δεν μπορεί..

  8. @Julia “Καλή μου και όμορφη Σκορπίνα”… τσ τσ τσ… υπερβολές… καλή και σκορπίνα….τσ.. τσ.. τσ

  9. Καλημέρα!!!

    Αααααααχ….βααααααχ και απο μένα!! Λατρεύω όμως Dior….Απλά λατρεύω…Αυτές οι παλετες με τις σκιές του ειναι αξεπέραστες!!! Τα κραγιόν του..τα lipgloss του…όλα σας λέω όλα!!!!!Και γω απο μακρυα τα κοιταω πλέον αλλά η αλήθεια να λέγεται, είναι από τα καλύτερα προιόντα της αγοράς…εμένα τουλαχιστον μου χουν κάτσει καλά (απλά τα τελευταία 2 χρόνια είχα απιστήσει με τη MUFE αλλά ο παλιός ειναι αλλιώς :P)

  10. Καλημερα!!Τζουλια!!κοριτσια!!!
    Τι να πω τωρα! Αυτη η κατηγορια καλλυντικων ειναι απο εκεινες που θελεις σαν τρεοη να τα αγορασεις ολα!!!και μετα νατα τα στησεις στο μπουντουαρ σου να κοιτας με τις ωρες!!! Και να τα χαιδευεις γιατι δεν θελεις να τα χαλασεις χρησιμοποιοντας τα!!!
    Χρονια πολλα νατα εκατοστησεις Vichy!!!!!
    Χρονια πολλα σε ολες τις Δημητρες!!!!!!!
    Και βεβαια πανω απο ολα ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ στον πολυαγαπημενο μου ζουζουνο
    τον γιο μου ΔΗΜΗΤΡΗ!!!!

  11. καλημέρα στη γλυκιά παρέα!!αχ θα πω κ εγώ στέλλα!! τι είναι αυτοί οι πειρασμοί μες το πρωί?αα να πω και τα χρόνια πολλά σε όσες και όσους γιορτάζουν σήμερα 🙂
    και φυσικά και στη Vickysot!!!

  12. ax!!!!agie mou basilh mporo na exo to Dior Addict Ultra Gloss 774 den zytao polla….(kala an den thes dior fere ena ipad)xaxaxaxa!!!!nai bre xronia polla stoys eortazontes k sto vicaki mas!!!

  13. @Vickysot: Χρόνια σου πολλά κι ευτυχισμένα!!!

    @Μariakou 1987: Αχ, συγνώμη, γλυκιά μου, αλλά, καταλαβαίνεις… Παρασύρθηκα από τον Dior… Είσαι σούπερ! 🙂

    Άντε, να μαζευόμαστε κι οι υπόλοιπες!

    Χρόνια πολλές στις εορτάζουσες και να τους χαίρεστε όσοι/αν έχετε φίλο, σύζυγο, αδερφό, γιο, κλπ!!!

  14. Τέλειες οι παλέτες…. Αλλά φέτος θα είμαστε από μακριά κι αγαπημένοι!!
    Καλημέρα bbgirls!

  15. Α ξέχασα! τσαχπινα mariakou 1987 τι μανο έχεις στη φωτο που έδωσες? είναι πολύ ωραίο.!

  16. @Στελλα μου σε Ευχαριστω και εγω και ο γιος μου!!!!

  17. Καλημέρα Τζούλια & Bbgirls!! Χρόνια πολλά σε όλα τα bbgirls & bbboys που γιορτάζουν και στη Βίκυ που έχει γεννέθλια!!!
    Αχ και βαχ θα πω κι εγώ αυτές οι Χριστουγεννιάτικες παλέτες / συλλογές κλπ είναι φανταστικές!!! Δίνουν ρεσιτάλ όλες οι εταιρείες και ο Dior είναι κορυφή!! Τι να πρωτοδιαλέξεις!!!
    Πάντως έχει και ομώνυμο άρωμα Grand Bal από τη σειρά La Collection Couturier Parfumeur το οποίο είναι απλά υπέροχο!
    Φιλιά πολλά και καλό Σαββατοκύριακο εύχομαι!!

  18. Ουπς ξέχασα να σχολιάσω τη νέα φωτό της κούκλας Bbgirl mariakou 1987 !! Μα είναι τυχαίο που είμαστε όλες καλλονές?!?!?!
    @SofiaT: Χρόνια Πολλά και στο αγόρι σου!!!

  19. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΤΖΟΥΛΙΑ ΜΑΣ ΕΣΤΕΙΛΕΣ ΣΗΜΕΡΑ..ΚΑΛΟΣ Ο DIOR -ΑΞΙΑ ΑΝΕΚΤΙΜΗΤΗ- ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΚΑΙ Η STELLA ΠΟΥ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΩ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ Η ΣΤΗΝ ΤΑΒΕΡΝΑ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ ΝΑ ΣΕΡΝΩ ΚΑΙ ΤΑ 3 ΜΟΥ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΤΟ GLITTER ΣΤΟ ΜΑΤΙ. ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ GLOSS ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΦΟΒΕΡΑ …

  20. τελεια ολαααααα!!να το φωναξωωωω!!
    @τζουλια,μας εκαψες πρωι-πρωι!
    @vickysot,χρονια πολλα!!
    @sofiat,να τον χαιρεσαι το γιοκα σου!
    ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ!!
    τα θελω ολα,ψεματα να πω;

  21. @mariakou,πολυ φυσικη φωτο,σουπερ εμφανιση,ομορφο ββgirl!

  22. @ΕΛΕΝΗ: Το όμορφο μακιγιάζ και ένα αγαπημένο ρούχο, δεν το βάζουμε για τους άλλους.. το βάζουμε για εμάς τις ίδιες. Στην απορία σου λοιπόν, να απαντήσω: Να το βάλεις και απλά να κοιταχτείς στον καθρέφτη σου…

  23. @julia,ευγε τζουλια μου!!αν δεν ντυθω,βαφτω,βαλω τις κρεμουλες μου κ τα αρωματακια μου,ΕΙΜΑΙ ΑΡΡΩΣΤΗ……………..

  24. @marianna: Εχουμε πολλά να πούμε εμείς… Διδάσκεις Έκθεση για Lower και Proficiency ε;;; Ε, ρε ιστορίες που θα έχουμε να ανταλάξουμε, αν βρεθώ καμιά μέρα στη Χίο….

  25. @JULIA,ΜΕΤΑ ΧΑΡΑΣ,ΟΠΟΤΕ ΘΕΣ!!(ΘΕΛΕΙΣ,ΕΤΣΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΕΔΩ!!)

  26. μαλλον καλησππερα λενε τετοια ωρα…!στη φωτο εγω ειμαι..βιαζομουν κ ηταν η καλυτερη που μπορουσα να βρω..ευχαριστω για τα σχολια σας…καποια κοπελα ρωτησε για το μανο,το οποιο ειναι απο avon κ ειναι ιριδιζον δεν ξερω αν διακρινεται.!ωραια τα dior κ εγω τα λατρευω αλλα περυσι τα χριστουγεννα με απογοητευσαν.πηρα ενα κραγιον 30 ευρουλακια ο Αι Βασιλης δλδ μου το πηρε..ποιος αλλος ?ο συζυγος….αλλα μετα απο μιση ωρα φευγει απο τα χειλη κ μενει κομματιασμενο με αποτελεσμα να ειμαι χαλια κ να πρεπει να προσεχω να βαζω ξανα κ ξανα…!δεν ξερω το λογο που γιννεται αυτο!παρ’ολα αυτα το χρησιμοποιω κ τωρα καποια αισθητικος μου ειπε να βαζω απο κατω λιγη πουδρα ή ενα διαφανο μπαλμ!ωστε να “κατσει”καλυτερα το κραγιον

  27. ξεχασα να πω ομως οτι ο κουμπαρος μου ειναι φαν του ντιορ….!κ γι’αυτο εχω γεμισει με σκιες ,κ αρωματα ντιορ τα οποια ειναι εξαισια.γτ σε καθε γιορτη,γενεθλια οτιδηποτε ξερω τι θα μου φερει…οποτε εχω j’adore,miss dior l’eau,addict,poison,k οι σκιες ειναι σε αποχρωσεις καφε ροζ πολυ ωραιες απλως σε εμενα μαλλον το ροζ μου πεφτει απαλο κ δεν πολυφαινεται ομως ειναι πολυ ωραιες.Α κ στο γαμο μου 2 χρονια περιπου πριν η μαμα ηθελε να μουπαρει κτ καλο κ δοκιμασα πρωτη φορα λοσιον,ντεμακιγιαζ 3 σε1 ντιορ κ αφηνε ωραια αισθηση στο προσωπο .Να πω ακομη(οσο γραφω θυμαμαι τινα κανω)με καθε δωρο απο τον κουμπαρο αλλα κ οταν αγορασα τοκραγιον που ειπα πιο πανω μου εβαζαν δειγμα αππο μασκαρα ,κρεμες,λιπ γκλος το οποιο λιπ γκλος το λατρευω οπως κ αυτα που εδειξε στο ποστ η τζουλια!κ σε καλη ποσοτητα για δειγματακι….!αυτα.

  28. Καλησπέρα κούκλες! Χρόνια πολλά και ευτυχισμένα σ’όλα τα κορίτσια που γιορτάζουν σήμερα…. @vickysot Να τα χιλιάσεις και ότι καλύτερο σου εύχομαι! Αγαπώ πολύ τον Dior (Dior forever…) και η χριστουγεννιάτικη κολεξιόν μακιγιάζ που είδα σήμερα με ξετρέλανε!!!! Ένα φανταστικό παραμύθι που αρχίζει με το The Star Product Palette Grand bal και δεν τελειώνει ποτέ…. Αχ κορίτσια και γω τα θέλω όλα, ΤΩΡΑ!! Τζούλια μου, λες ο Άγιος Βασίλης να μας φέρει τόσο καλά δώρα φέτος; Θα δείξει… 🙂 Πολλά φιλιά και να περάσετε ένα υπέροχο σ/κ!

  29. Τζα!!!Καλημέρα καλημέρα!!!Α πα πα πα..τι έχουμε πάθει σήμερα;Τι όμορφα γλυκούτσικα μπουκαλάκια..Τι τέλεια χρωματάκια!Αχ και πάλι αχ….Ας πάω τώρα να σκουπίσω τις στάχτες στο τζάκι γιατί δεν το κόβω να πάω στο μεγαλοπρεπή χορό.Και δεν έχω και κολοκύθα..την έκανα γλυκό και πίτα!Φιλιά…

  30. @τζουλια, ta thelo ola!
    Eidika gia tis skies prepei na vro Agio Vasili…Agio Georgio…Agio Oti na nai….!

    @sofiat, na ton xairesai ton leventi sou!
    @vickysot, happy birthday!!
    @Litsa Kouklitsa , ti eipes???? pita? miam miam…na sou doso tin dieuthinsi mou?????

  31. @Marianna @Despina ευχαριστουμε πολυ!!!
    @litsa kouklitsa τι ειπες τωρα!!χαχαχαχαχ Παντως κρατα μου ενα κομματι πιτα
    γιατι και εγω απ’εξω με βλεπω αντε το πολυ να κανω καμια βολτα με την αμαξα!!

  32. @Litsa Kouklitsa: Θεϊκό αυτό με την πίτα!

    Εγώ πάντως την κολοκύθα την προτιμώ σε βελουτέ σουπίτσα με πράσο και créme fraîche. Ή λίγο καλό στραγγιστό γιαούρτι, τέλος πάντων… Μμμ….!

  33. @Andrianna Τι είπες τωρα……. Συνταγη τώρα Please, please, please…

  34. Όλα είναι πράγματι υπέροχα! πέρασα μια πολύ πιεστική περίοδο που κράτησε ένα δίμηνο.. και τώρα που ηρέμισα χρειάζομαι επειγόντως shopping therapy!! Η αλήθεια είναι ότι έχω ξεμείνει από βασικά προϊόντα! Και θα ξεκινήσω τις αγορές μου από σήμερα! 🙂 Καλό Σαβ/κυριακο κορίτσια!! xxx

  35. @όλες: Μη μιλάτε για πίτες και δη, από κολοκύθα, γιατί χθες όλο το βράδυ φτιάχναμε κολοκύθα για το Halloween του κυρίου Ρωμανού και δεν θέλω άλλη!!

  36. Τζα!!!Αχ κορίτσια..αχ…@Τζούλια έχω μια ιδέα:το περιεχόμενο της κολοκύθας κρίμα να πάει χαμένο.Τι θα έλεγες να το έκανες μία πεντανόστιμη κολοκυθόπιτα;;;(χαχαχαχαχ)Φιλιά

  37. Καλησπέρα παρεάκι όμορφο!!!
    Αααααχ το πόσο μου έχετε λείψει, δεν λέγεται!!!! (ρωτήστε τη Stella να σας πει, που σχεδόν κάθε μέρα της κλαψουρίζω οτι δεν προλαβαίνω παρά μόνο να ρίχνω κλεφτές ματιές – σιγά μη και δεν έριχνα – στις όμορφες κουβεντούλες σας!!)
    Τί μπορώ να πω?…είναι τώρα ένα 10 ήμερο που δεν έχω πάρει ανάσα. Έχει βάλει το δαχτυλάκι του ο Κρόνος, δεν εξηγείται αλλιώς…έτσι όπως με πάει, με βλέπω την Πρωτοχρονιά να τραγουδάω “γέρεεεεε Κρόνεεε, φύγεεεε τώρααααα, πάειιιι η δικήήήή μαααας ηηηη σειράάάά, απ’ τους Τοξότεεεες πιάσεεεεε τώραααααα, ιδιαιτέρωωωωως τη Stellaaaaa” (μη φοβάσαι MariaA μου, το συγκεκριμενοποίησα το ξόρκι μου xixixi)
    Δεν θα σας πω πολλά, ένα μόνο και θα καταλάβετε…σήμερα επισκέφτηκα μία εργατολόγο…δε ξέρω που θα με βγάλει, αλλά έχω μία βδομάδα να κοιμηθώ ήσυχη. Κάποιοι μου πάτησαν τον κάλο. Και ρωτάω εγώ: “Πατάς τον κάλο σε Σκορπιό???? Πού πας ξυπόλητος στα αγκάθια?”.
    Σας ευχαριστώ θερμά για τις ευχές σας! Ήταν ότι καλύτερο ύστερα από μία δύσκολη μέρα! Εύχομαι και σε εσάς τα καλύτερα από ψυχής!
    Χρόνια πολλά και στις Δημητρούλες και στους Μητσάρες!!!!
    Και όσοι έχετε στην οικογένεια σας εορτάζοντες, να τους χαιρόσαστε!!!
    @Stella: σ’ ευχαριστώ για το σημερινό δώρο!!! ήταν ότι καλύτερο να ανοίγω το bb και να βλέπω όλα τα bb-girls να μου εύχονται! (αν και δεν άντεξες, τη έβγαλες πάλι τη χολή σου, μέρα που είναι…αν κατάπινες, θα δηλητηριαζόσουν!!! αλλά όπως βλέπεις και παραπάνω κάνω ότι μπορώ για να σε τακτοποιήσω την επόμενη χρονιά 😛 )
    @Julia: σε ευχαριστώ πολύ ιδιαιτέρως και για την αφιέρωση στο fb!!!! xxxxxxx <3
    (να σας πω την αμαρτία μου, μεταξύ μας τώρα, δεν διάβασα πολύ προσεκτικά το σημερινό post – αν και αγαπώ πολύ τον οίκο Dior, όχι μόνο για την ποιότητα του, γιατί είναι πάντα άριστη, αλλά και για το design των προϊόντων του – του έριξα μία φευγαλέα ματιά, όπως κάνω τόσες μέρες και με τα υπόλοιπα, αλλά λέω να πάω να ετοιμαστώ για να βγάλω έξω το συζυγούλη μου για φαγητάκι και σας υπόσχομαι οτι το σ/κ θα κάνω επανάληψη τα μαθήματα που έχασα!!!!! Συμφωνείτε???)
    Φιλιά πολλά σε όλες!!!!!

  38. Αχ DIOR!!!Μακράν η αγαπημενη μάρκα μου από αυτές που θα λέγαμε ακριβές….ότι καλλυντικό καινα βγάλει με ξετρελαινει!!!!Λατρεύω DIOR!!!

  39. Προσπαθώ να τα βάλω σε σειρά -γιατί με τρελάνατε πάλι σήμερα- και ξεκινάω. Προσοχή.!
    Νο 1:Andriana@: Λατρεύω την βελουτέ σούπα με κολυκύθα και με γιαούρτι!!!ΜΜΜΜιαμ μιαμ !!! Μαζί σου!!!!!!
    Νο 2:ria: Εσύ είσαι καλή μου στη φωτό και ψάχνομαι να βρώ ποιά είναι η mariakou (συγνώμη αν δεν το έγραψα σωστά), χαιρόμαστε που μπορούμε να έχουμε εικόνα κι από εσένα!!!!Σ’ ευχαριστούμε!!! Είσαι κούκλα!!!
    Νο 3:Litsa kouklitsa:Τζα και πάλι τζα αλλά τον dior τον έκανες “πίτα”!!!
    Νο 4:Στο θέμα μας ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!Εγώ έχω πάρει την πούδρα του dior και την έχω λιώσει, αλλά δεν νομίζω ότι θα την αντικαταστήσω πάλι με dior…καμία ιδέα να μου δώσει κάποια φίλη?????
    Νο 5:vikishot:Γλυκιά μου είναι τα γενέθλιά σου και έπρεπε να σε βάλω στο νΟ 1 αλλά τέτοια ώρα, τέτοια λόγια, δεν μπορώ να το διορθώσω..Σου εύχομαι χρόνια πολλά και ευτιχισμένα.Τέτοια ώρα βέβαια θα γιορτάζεις με την κουνιάδα σου (την γνωστή στελλα εννοώ βέβαια) και να προσέχεις!!!
    Νο 6: ΣΤΕΛΛΑ & ΒΙΚΥ: Σας εύχομαι να είστε πάντα έτσι!!!!!

  40. Καλησπέρα και πάλι από εμένα!
    Τσιμπάω τον εαυτό μου για το πιστέψω…δεύτερο σχόλιο στο ίδιο post σε λιγότερο από 24 ώρες!!!! Δεδομένης της απουσίας μου το τελευταίο 10ήμερο, αυτό και αν είναι, για να καταγραφεί στο βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες!!!!
    Όμως, έδωσα μία υπόσχεση χθες και αφού τακτοποίησα τις ντουλάπες μου από το πρωί (ή τουλάχιστον προσπάθησα…ουουφφφ τί μπελάς κι αυτός!!!) είπα να πάρω μία “ανάσα”, κάνοντας μια επανάληψη στα “μαθήματα” που έχασα.
    Από την παραπάνω συλλογή, που είναι εξαιρετική, δεν μπορώ να μην επισημάνω τη συσκευασία των βερνικιών…απλά ΤΕΛΕΙΑ!!! Έχω και μια τρέλα με τα βερνίκια και με το μανικιούρ και κατευθείαν εκεί έπεσε το μάτι μου!!!! Έχω την εντύπωση οτι ο Άγιος Νεκτάριος (Julia μέσα έπεσες στο όνομα και νομίζω όχι τυχαία, κάνω λάθος??? 😉 ) φέτος δεν θα δυσκολευτεί να κάνει δώρο ένα τέτοιο βερνικάκι στην Αγία (όρκο δεν παίρνω!!) Βασιλική!!!! xixixi
    @ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ: ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ μου, φυσικά και δεν με πείραξε καθόλου που δεν με έβαλες στο Νο1…με κοτζαμάν Dior είχαμε να ασχοληθούμε, τα δικά μου τα γεννέθλια μας “μάραναν”. Σε ευχαριστούμε για τις ευχές, είναι αλήθεια οτι ξεφεύγουμε από τον κανόνα “νύφης-κουνιάδας”(διόρθωση: η Stella είναι νύφη μου κι εγώ κουνιάδα της 🙂 ) που τις θέλει να σφάζονται, νιώθω πολύ τυχερή που την έχω στη ζωή μου και δεδομένου οτι μεγάλωσα με δύο αδέρφια αρσενικού γένους, στο πρόσωπό της βρήκα την αδερφή που πάντα λαχταρούσα! Ασφαλώς και αυτό δεν αποτελεί άλλοθι για να μην της τα “χώνω”, πράγμα που κάνω με κάθε ευκαιρία και επειδή έχω πέσει και σε άνθρωπο με χιουμορ και ανοχή στο χιουμορ, πού να βλέπατε τα mails που ανταλλάσουμε κάποια πρωινά στη δουλειά, δεν θα σας έμενε “άντερο”!!!
    @SofiaT: Να χαίρεσαι το αγοράκι σου, έστω και καθυστερημένα!! Χίλια συγγνώμη, αλλά χθες δεν διάβασα όλα τα σχόλια, το ομολόγησα…

  41. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ Σ΄ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΒΒGIRLS, NA ΠΡΟΣΘΕΣΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΟΧΗ ΑΥΤΗ Η ΚΑΣΕΤΙΝΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΩ ΔΩΡΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΑΡΧΗ ΠΟΥ ΚΑΝΩ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ.

  42. @Vickysot πρωτα σε ευχαριστουμε πολυ!!!Δευτερον το ομολογω και εγω απο την
    βιασυνη μου να τα προλαβω ολα πολλες φορες μου ξεφευγουν καποια σχολια!!
    Τωρα που το θυμηθηκα επειδη και εμεις γυρησαμε απο την πρωτη μας παρελαση!!(τελικα σημαιοφορους κληρωνουν στην εκτη ταξη σνιφ!θα περιμενω για του χρονου)
    @Αλεξανδρα ο γιοκας σου δεν ειναι σημαιοφορος!!!Θα ηταν μεγαλη η συγκινηση σου σημερα!!(εγω να δεις λαχταρα ειχα στηθει η δικια σου πρωτη πρωτη με την καμερα)
    Αντε και του χρονου!!!

  43. Ε εντάξει! Τι άλλο από… ξετρε-like!!!
    (Το ξετρε- βγαίνει από το ξετρελάθηκα! χαχα….)

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.