Essie Collection: Winter 2012

 

 


“Το ποσοστό των γυναικών που ξεκινάνε τη δική τους επιχειρηματική δραστηριότητα όλο και μεγαλώνει. Οι γυναίκες πλέον δεν επαναπαύονται στα ψηλά τους τακούνια, αλλά θέτουν νέους στόχους. Ακούστε με όμως κορίτσια: Δεν αρκεί να εκπληρώνετε τους στόχους σας με επιτυχία, πρέπει και να το κάνετε με στυλ.

 

Και ο καλύτερος τρόπος να πετύχετε αυτόν τον συνδυασμό και να ξεχωρίσετε κατά τη διάρκεια του χειμώνα είναι να βάλετε χρώμα!” (η Essie, τα λέει, αυτά, έτσι… όχι εγώ, για να εξηγούμαστε…)

 

Και συνεχίζει η Essie «μας»:

 

Δύναμη. Δόξα. Glamour. Η σύγχρονη γυναίκα επιθυμεί πάντα το τέλειο. Δε θέλει μόνο να ξοδεύει χρήματα, αλλά και να τα δημιουργεί. Οι καλοί της τρόποι και το αρχοντικό της γούστο τη βοηθάνε να πετύχει το στόχο της και γι αυτό ξέρει ακριβώς πώς να τα χρησιμοποιήσει προς όφελός της.

 

Λατρεύω την απλότητα ενός μονόχρωμου look. Είναι πολυτελές, κομψό και συνδυάζεται πολύ εύκολα.Η συλλογή έχει μια δόση από τη Βασίλισσα Ελισάβετ και τη Δούκισσα του Cambridge. Ποτέ δε χαρίζονται στα λόγια τους ούτε στα χρώματά τους. Δε χάνουν ποτέ το στόχο τους. Η επιρροή τους, όπως και η εξουσία τους, είναι αδιαπραγμάτευτα.

 

Δεν υπάρχει αμφιβολία για τα βασιλικά χρώματα, είναι απλά θεϊκά. Ευγενικά μπλε, βασιλικά κόκκινα και αστραφτερές glitter αποχρώσεις κυριαρχούν. Κάνε στην άκρη μεγιστάνα, η γυναίκα-κυρίαρχος (leading lady) έρχεται για να μείνει! Καταλαβαίνεις εύκολα ότι είναι καλομαθημένη (she’s pampered) από τη φυσική της χάρη.

 

Θέλεις να εντυπωσιάσεις; Δώσε της ένα εντυπωσιακό δώρο και έλα πιο κοντά (beyond cozy). Τι θα την έκανε απόλυτα ευτυχισμένη (snap happy); Ένας μπάτλερ παρακαλώ (butler please). Πρόσεξε, πολύ σύντομα θα αρχίσει να αρέσει και σε εσένα η καλοπέραση και θα αρχίσεις να λες, που είναι ο σοφέρ; (where’s my chauffeur?)”.

 

Ναι, ναι, το καλύτερό μου τώρα!! Τα ονόματα των βερνικιών και οι “θεϊκές”  Ελληνικές  περιγραφές των χρωμάτων!!!

 

 

snap happy — πυρακτώδες έντονο κόκκινο

 

 

 

she’s pampered — πολυτελές βαθύ κόκκινο

 

 

 

beyond cozy — λαμπερό λευκόχρυσο

 

 

 

butler please — μπλε του γαλαζοαίματου

 

 

 

where’s my chauffeur? — θεϊκό τιρκουάζ

 

 

 

leading lady — λαμπερό βυσσινί

 

 

 

 

Αφού λοιπόν τελείωσε με τα δικά της η Εssie, ας μου επιτραπεί να πω και εγώ κάτι: «Μα καλά, πόσες συλλογές πια κάνει αυτή η γυναίκα το χρόνο; Δεν ξεκουράζεται καθόλου; Σα να την «τρέχουνε» πολύ μου φαίνεται εκεί στο New York, τα υψηλά στελέχη της  L’Oreal.

 

 

Α, και να μην ξεχάσω… Ωραία τα είπε η Essie, σήμερα, αλλά πολύ καλύτερα, θα τα πει αύριο η MariaA, η οποία έχει κάνει ένα super guest post review, όπου δοκίμασε για μια εβδομάδα, κατέγραψε τις εντυπώσεις της και βεβαίως βαθμολόγησε, πέντε βερνίκια νυχιών της αγοράς. Και ναι, είναι μέσα και τα βερνίκα της Essie.

 

Λίγη υπομονή μέχρι αύριο και εδώ να πω, ότι αν κάποια από εσάς, έχει πολλά προϊόντα, από μια κατηγορία (πχ  mascara, ή σκιές, ή κονσήλερ, ή ρουζ κλπ) και θέλει να μας γράψει το guest post της,  δοκιμάζοντας και βαθμολογώντας τα, be our guest! (και να σας πω την αλήθεια… έχω ήδη δυο εκπληκτικά guests posts με βαθμολογίες προιόντων τα οποία θα πάρουν  και αυτά σιγά σιγά, τη σειρά τους, μια και τα guest post σας, δημοσιεύονται με σειρά προτεραιότητας…)

 

Συμφωνείτε, bb girls;

 

62 Σχόλια
  1. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΤΖΟΥΛΙΑ ΜΟΥ!!
    ΛΑΤΡΕΥΩ essie.ΠΑΝΤΑ ΠΕΡΝΩ ΕΝΑ ΜΑΝΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΕΣ ΣΥΛΛΟΓΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΑΝΟ.
    ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΘΑ ΔΙΑΛΕΓΑ butler please kai snap happy.
    ΦΙΛΑΚΙΑ…

  2. @lia: Εμένα, μου έχει τραβήξει πολύ την προσοχή το “leading lady” πάντως… και το σκέφτομαι γιορτινά βράδια με μαύρο κοκτέιλ φόρεμα και ψηλοτάκουνες γόβες…

  3. Καλημέρα κορίτσια! Εγω πάντως “want to be pampered”!!! Περιμένω το Guest post της Μαρίας αύριο αν και με τα νύχια έχω το μόνιμο πρόβλημα του υπερβολικού σπασίματος, οπότε…δεν το ‘χω και πολύ… Φιλιά!

  4. Καλημέρα Τζούλια, καλημέρα bbgirls!!! Ααα μαρτύρησες Τζούλια για το Post!! Ελπίζω να σας αρέσει κορίτσια !! Αυτό ο μπλε το γαλαζοαίματου είναι εξαιρετικό μου θυμίζει μπλε μελανιού από μια πένα που είχα παλιότερα!! Φανταστικό χρώμα για το χειμώνα!!!
    Είναι από τα αγαπημένα μου, έχω πάθει μια εμμονή με το μπλε κοβαλτίου τελευταία και αυτό το μπλε το πλησιάζει πολύ!!!
    Φιλάκια πολλά!!!

  5. ΩΡΑΙΟ ΤΖΟΥΛΙΑ ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΑ ΕΝΤΟΝΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΜΕ ΜΑΥΡΟ ΦΟΡΕΜΑ..

  6. Λαχταριστά χρώματα. Το βυσσινί με ενθουσίασε!

  7. @MariaA Λεγεται….ότι το μπλε κοβαλτίου είναι το πιο σεξυ χρώμα που λατρεύουν οι άντρες ανευ εξαίρεσης….

  8. καλημερα!!!λοιπον νομιζω ειναι ασφαλες να πω οτι ολες θελουμε το leading lady!βαζω και μια εκπληκτικη φωτο που βρηκα online(δεν ειναι δικα μου τα χερακια εεε!)
    http://2.bp.blogspot.com/-_5fIPySOgrQ/UHuamXoRhUI/AAAAAAAAMLM/cRCr0EkqYM8/s1600/Essie+Leading+Lady+2.JPG
    απλα θεικο!!το θελω!!

    @τζουλια ωραια η ιδεα σου για super review απο εμας!αλλα και για τα κοριτσια τα οποια δεν εχουν την απαιτουμενη γκαμα για να κανουν review μπορουμε να κανουμε κατι σαν review σαββατοκυριακα!ακου τη σκεφτηκα:θα διαλεγουμε ενα θεμα πχ μασκαρα και μεσα στο σαββατοκυριακο πρεπει να πει η καθε μια την αγαπημενη της μασκαρα και τη δευτερα θα βγαζουμε τα προιοντα με σφραγιδα bb!πωωω τι σκεφτηκα!!εχω κεφια!

    ααα και για το αλλο θεμα που δεν μπορουσα να γραφτω στα μελη τελικα υπηρχε αλλη christie για αυτο 🙁 εε δεν θελω να γραφτω με αλλο ονομα αρα δεν θα μπω στη “ταξη” 🙁

  9. @Stella: Στα ρούχα, εννοείς ή σε χρώματα βερνικιών; Γιατί από μια μικρή έρευνα που έκανα, σας πληροφορώ ότι οι άντρες, δεν αντέχουν τα σκούρα “περίεργα” χρώματα στα νύχια, αλλά λατρεύουν το all time classic κόκκινο βερνίκι νυχιών… Για πες, για πες…

  10. Καλημερα Τζουλια!!κοριτσια!!!
    Ε δεν εχω λογια τα μανο της Essie ειναι απλα θεικα!!Καλε ποσες συλλογες
    βγαζουν???δεν προλαβαινεις να μαθεις την προηγουμενη τσουπ ερχεται η καινουρια!!Παντως δυο χρωματα μου αρεσαν περισσοτερο το “θεικο τυρκουαζ”
    και το “λαμπερο λευκοχρυσο”βεβαια γενικα ολες αυτες οι μεταλικες αποχρωσεις παντα μου αρεσαν!!
    Εννοηται οτι περιμενω με αγωνια το review της @ΜαριαΑ θα εχω φαει τα νυχια μου μεχρι αυριο!χαχαχα
    Εγω δεν ξερω αν συμβαινει και σε εσας?δεν μου κραταει το μανο!!Ενω βαζω βαση περναω δυο στρωσεις μανο μετα top coat αμεσως τσουπ την επομενη μερα καποιο νυχακι εχει αρχησει να ξεβαφει στην αρχη!!Αυτο με εκνευριζει απιστευτα!!
    Βεβαια φτευω και εγω λιγουλακι διοτι οταν κανω δουλειες δεν φοραω γαντια!!δεν
    τα αντεχω με εκνευριζουν απιστευτα αλλα μαλλον απο οτι βλεπω δεν θα τα αποφυγω στο τελος.
    Οποια bbgirl ξερει καποια λυση η καποιο πολυ καλο Top coat δεκτες ολες οι προτασεις!!!

  11. @Julia Στα ρουχα, στα ρουχα και στα εσωρουχα ακόμα πιο πολύ…. Ναι, όντως αυτο το θεμα με τα σκουρα νυχια, μαλλον κατι τους κανει…μα δεν μπορω να τους καταλάβω.. Δεν εχουν Gothic φαντασιωσεις? (τι λεω πρωι πρωι η γυναίκα….τις “50 αποχρώσεις της essie…”)

  12. @Stella: Στα ρούχα ναι ε? Ρούχα έχω κάποια αλλά καιρός νομίζω να περάσω και στα εσώρουχα!!! Τα σκούρα πάντως χρώματα είναι σταθερή και σίγουρη επιλογή!! έπεσε κι εσύ θύμα του Κρίστιαν απ΄ότι καταλαβαίνω?!?!

  13. @Stella: Στα ρούχα… και στα εσώρουχα…μμμ… καλά το κατάλαβα… και ξέρω και το λόγο…. Σκέψου Vladimir Nabokov, Lolita, μπλε ποδιά σχολείου… (όντως, τι πάθαμε σήμερα… είναι η μέρα φαίνεται και ελπίζω να μην διαβάζει κανένα bb boy…)

  14. λατρεύω essie!!!! τα δυο πρωτα κοκκινα ειναι υπεροχα!!!! περιμενουμε το αυριανό ποστ με αγωνία!!!

  15. @SofiaT Εχω τρελλό tip για να κρατανε τα νυχια (σ΄εμένα κι όλας που δεν το ‘χω και δεν μπορώ να αποφύγω τις δουλειές…). Το ανακάλυψα εντελώς τυχαια και είναι σουπερ. Τον Σεπτέμβριο που ειχα παει να κανω τα νυχια μου για το γαμο της Φιλλιώς, βιαζομουν φοβερα, είχα αργησει, επρεπε να κανω χιλιες δυο δουλειες για να φυγουμε την επομενη για Καστοριά, η κοπέλλα μου προτεινε να μην μου βαλει top coat εκεινη τη στιγμή, αλλα να τ΄αφησω να στεγνωσουν μονο με το βερνικι και να περασω το top coat το βραδυ πια, λιγο πριν κοιμηθω, όπου θα ειχαν μεσολαβησει τουλαχιστον 3-4 ωρες από το μανικιούρ. Το εκανα έτσι και έκτος, ότι δεν έπαθαν τιποτα τα νυχια μου, ξερετε πόσο μου κρατησε το μανικιουρ? Δέκα, δεκα ολόκληρες μέρες άθικτο!!!!! Σοκαριστικό αν σκεφθειτε ότι τα top coat δεν μας το πουλανε μονο για γυαλιστικό αλλα και για γρηγορο στεγνωτικό, ετσι δεν είναι? Προχθες που πηγα για μανικιουρ της ειπα την μεγαλη επιτυχία που ειχε το tip της και μου επιβεβαιωσε, ότι τελικα το top coat προσθετει αλλο ενα στρωμα στα νυχια που τα κανει πιο μαλακα, πιο ευάλωτα και πιο επιρρεπη σε φθορες ακριβως γιατι παραμενουν περισσότερη ώρα νωπα και δε στεγνωνει καλα το βερνίκι… Απλα, οι μανικιουριστες δεν το λενε…. Περιττο να σας πω ότι καθιερωσα αυτο τον τροπο πλεον. Σημερα ειναι έκτη μερα βαμμενα απο την μανικιουριστα, με το top coat να το εχω βαλει 2-3 ώρες μετα το μανικιουρ και παραμένουν άθικτα!!!! Φιλακια!

  16. @MariaA μπα καθολου, ουτε που το’ χω διαβάσει… αλλα με τόσο παταγο… θελοντας και μη μαθαίνεις το concept απ΄αλλου, σαν τις σαπουνόπερες ενα πραγμα..

  17. @Julia γιατί? Αν διαβάζει, σε καλό θα μας βγει….

  18. TA ESSIE ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΒΕΡΝΙΚΙΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ. ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ , ΛΑΜΨΗ , ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΚΑΙ ΑΝΤΟΧΗ. ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΑΔΕΡΦΗΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΝΥΧΙΑ ΕΧΩ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΕΧΩ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΒΕΡΝΙΚΙΑ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΥΛΛΟΓΕΣ ΤΗΣ. ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΣΥΝΗΘΩΣ ΤΑ ΠΙΟ ΣΚΟΥΡΑ ΧΡΩΜΑΤΑ. ΤΟ LEADING LADY ΘΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΩΡΑΙΟ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΣΕ ΜΙΑ ΣΚΟΥΡΑ ΒΑΣΗ ΒΕΡΝΙΚΙΟΥ. ΚΑΛΗΜΕΡΑ….

  19. @stella ναι αυτο με το top coat που λες ισχύει γι αυυτο υπαρχουν οι σταγονιτσες για γρηγορο στεγνωμα.εμενα με εχουν σωσει αυτες!

  20. Kαλημέρα,
    Θα περιμένω αύριο τα σχόλια της ΜαρίαΑ, με ανυπομονησία.

  21. @Στελα τι μου λες τωρα!!!!!Ε θα το κανω σιγουραααα!!
    Τοσος κοπο κανω τσαμπα να πηγαινει!!Ειδες ποσα ξερουν
    αχ αυτες οι μανικιουριστρες!!!Εμενα μου ειχαν πει ακι ενα αλλο
    μιας και μοιραζομαστε τα μυστικα!!Επειδη τις περισσοτερες φορες τα βαφω μονη μου και γιατι ειμαι λιγο κουλο(αυτο δεν εχει σχεση με την ζωγραφικη!!)
    μπορω να σου ζωγραφισω εναν πινακα μουρλια!!χαχαχα αλλα.οταν βαφω τα νυχια μου πασαλιβομαι!!Τωρα στο μυστικο μου ειπαν πρωτου τα βαψω με μια μπατονετα
    την οποια θα την εχω βουτηξει στην βαζελινη (λιγη ποσοτητα θελει)
    περναω τα νυχια μου περιμετρικα εκει στα πετσακια!!Ετσι οταν το μνο μου
    βγει μετα πολυ ευκολα μπορω να το αφαιρεσω χωρις κοπο!!Ποσες φορες δεν εχουμε βαψει τα νυχια μας και αυτο το λιγο μανο μου εχει φυγει μας χαλαει ολη την εικονα!!
    Εμενα με βοηθησε πολυ δοκιμαστε το!!

  22. Αγαπώ essie! το τυρκουαζ και το βυσσινί είναι θεικά! Στέλλα και Σοφία, τέλεια τα tips!

  23. Καλημέρα Τζούλια, καλημέρα bb girls…
    Θα σας πως κ γω ένα μυστικό που έχω μάθει απ τη μαμά μου για να κρατάει περισσότερο το βερνίκι πάνω στα νύχια σας χωρίς να ξεφλουδίζει και χωρίς να φεύγει το χρώμα…Πριν βάψετε τα νύχια σας, βάλτε σ’ ένα βαμβακάκι του ντεμακιγιάζ, ξύδι και περάστε το στα νύχια σας. Μετά βάψτε τα με το βερνίκι και θα κρατήσει τον διπλάσιο χρόνο πάνω στα νύχια σας…δοκιμασμένο!!!

  24. Καλημέρα Τζούλια μου… Καλημέρα BBGirls! Αγαπάμε την Essie και όλες τις υπέροχες συλλογές της, που δίνουν χρώμα στην ζωή μας! Έχω ήδη λατρέψει τρία χρώματα: το πολυτελές βαθύ κόκκινο, το μπλε του γαλαζοαίματου και το θεϊκό τιρκουάζ!! Αχ, τα θέλω όλα!!!! Περιμένουμε μ’αγωνία το super guest post review της MariaA, αλλά και των υπόλοιπων BBGirls! Να’χετε μια όμορφη μέρα, φιλιά! 🙂
    @christie Είναι υπέροχη η φωτογραφία, το χρώμα είναι πολύ Glamourous…. και μάλλον θα το βάλω στην γιορτινή μου λίστα!
    @Stella Σ’ευχαριστούμε γιατί πραγματικά αυτό το μυστικό με το top coat δεν το ήξερα….αλλά από δω και πέρα θ’ακολουθήσω πιστά την συμβουλή σου, για να’χω μεγάλη διάρκεια στο μανικιουρ μου!

  25. @Despina Θα δοκιμάσω και το δικό σου μυστικό με το ξύδι… αφού το’χεις δοκιμάσει εσύ, σίγουρα θα’χει φοβερό αποτέλεσμα! Θα σου πω σύντομα και την δική μου γνώμη!

  26. @Despina Τι λες τωρα? Σουπερ ακουγεται…θα το κάνω.. (λες να έχει καλύτερα αποτελέσματα το balsamico? χα χα χα)

  27. @Stella, @Elena, @Julia, εγω πάντα βάζω το απλό ξυδάκι του Θεού…τώρα για δοκιμάστε και το μπαλσάμικο και ενημερώστε με και μένα βρε κορίτσια…Αυτό το μυστικό έχει το καλό ότι είναι και ανέξοδο..εγώ πάντως όσες φορές το έχω κάνει έχει δουλέψει…και η μαμά μου το ίδιο!

  28. Τζα!!!Καλημέρα κορίτσια…Πολύ ωραία χρώματα αλλά το κοκκινάκι,εκείνο το πρώτο της πυροσβεστικής καταπληκτικό!Μου θυμίζει Χριστούγεννα..(Να ‘χαμε τώρα και κανένα μελομακάρονο…)Φιλιά…..

  29. Καλημέρα! Περιμένω το αυριανό post εναγωνίως!

    Πριν βάψουμε τα νύχια μας, θα ήταν καλό να μην τα έχουμε βάλει σε νερό. Αν ναι, πρέπει να περιμένουμε λίγη ώρα διότι το σχήμα τους αλλάζει όταν βρέχονται και μαλακώνουν, συνεπώς όταν στεγνώνουν και επανέρχονται στην αρχική τους κατάσταση, ξεφλουδίζουν!

    Πολύ σωστά μας είπε η Δέσποινα να βάζουμε ξυδάκι πριν, πραγματικά λειτουργεί!

    Και όταν τελειώσουμε με το μανικιούρ, εάν δεν έχουμε τις ειδικές express dry drops, βάζουμε τα χέρια μας για 1’ κάτω από κρύο νερό βρύσης για να το «κλειδώσουμε»! 🙂

  30. @Despina Αυτο το μυστικο εχει σιγουρα βαση απο οτι υποψιαζομαι
    απο το βαψιμο των αυγων!!Μην γελατε οταν τα βαφουμε δεν βαζουμε ξυδι
    για να κραταει το χρωμα!!!Το ιδιο δεν κανουμε και στα βαμενα μαλλια μετα
    το λουσιμο τα ξεβγαζουμε με μια κουταλια (μυλοξιδο)μεσα σε ενα ποτηρι
    νερο!!πρωτον γιατι διατηρει το χρωμα και δευτερον γιατ τα γυσλιζει!!!
    Δοκιμασμενο!!και επιβεβαιομενο!!

  31. καλημέρα κορίτσια!!!
    Ομολογώ πως αγαπώ πολύ την Essie!!! Έχει πολύ ωραία χρώματα και καλής ποιότητας.Δεν μπορώ να ξεχωρίσω κάποιο από τα χρώματα. Μ’αρεσουν όλα πολύ.
    Περιμένω τη εκθεση επαγγελματιών την άλλη εβδομάδα πως κ πως για να προμηθευτώ καινουρια χρωματάκια αν και δεν θυμαμαι να εχει essie.
    @Τζουλια μου ενα post θα στο κάνω και εγώ κάποια στογμή. (‘οταν θα έχω ηρεμία! :))

  32. @sofiaT καλα το πηγες το θεμα ξυδι στο αλλο επιπεδο!τελειωσε θα το δοκιμασω και εγω!μεχρι τωρα απλα περναγα τα καθαρια νυχια με λιγο ασετον που ειχα διαβασει οτι ετσι φευγουν ολα τα ελαια(?) και καθεται καλυτερα οτι βαζουμαι στο νυχι..απο την επομενη φορά ξυδι!
    @katerina tsigou αχ τυχερη θα πας στη εκθεση και θα δεις ενα σωρο πραγματακια κριμα που πρεπει να εισαι μονο επαγγελματιας για να πας σε τετοιες εκθεσεις..

  33. καλησπερα julia&bbgirls!!τα tips σας ειναι πολυ ενδιαφεροντα.αυτο που με εξεπληξε δε,ηταν το ξυδι!!??!!θα το δοκιμασω γτ ειναι ευκολο κ ανεξοδο.
    το top coat δεν το βαζω αφου βαψω τα νυχια μου αλλα αφου στεγνωσουν.
    απο τα essie μου αρεσει το leading lady.συμφωνω julia για black outfit κ κοκκινα νυχια.τα χειλη σ’αυτη την περιπτωση τα εχω σε πιο natural αποχρωση,οχι nude,γτ θεωρω οτι εμενα δεν μου παει.
    περιμενω εναγωνιως τα reviews,ειναι πολυ χρησιμα.
    τα αγαπημενα μου βερνικια ειναι τα chanel,εχουν παντα αχτυπητα χρωματα κ φοβερη διαρκεια.ενταξει,αν τριβεις ολη μερα ειναι σιγουρα επιβαρυντικο.
    απο τις πιο οικονομικες εταιρειες που μου αρεσουν τα βερνικια τους ειναι η κορρες.φιλακια!!!!!!!!!!

  34. Πολύ όμορφα χρώματα… ειδικά αυτό το τιρκουάζ 🙂

  35. Καλησπέρα BB girls !!! Αγαπώ αγαπώ αγαπώ τα βερνίκια νυχιών και έχω πολλά κι από διάφορες μάρκες , επαγγελματικές και μη . Για εμένα είναι το καλύτερο αξεσουάρ και μου φτιάχνουν πάντα τη διάθεση . Για τα βερνίκια της Essie δεν έχω να πώ τίποτα , αποτελούν εγγύηση αλλά για το top coat της εταιρείας – αναφέρομαι στο “Good to go” έχω να δηλώσω το εξής :ενώ ήταν μακράν το αγαπημένο μου top coat γιατί στέγνωνε εντελώς τα νύχια σε 15-20 λεπτά αλλά και έδινε στο χρώμα απίστευτη λάμψη εδώ κι ένα χρόνο παρατηρώ ότι έχει την τάση να “μαζεύει” στις άκρες των νυχιών κάτι που είναι αντιαισθητικό ειδικά για τα πιο έντονα χρώματα . Ρωτάω και ξαναρωτάω στα σημεία πώλησης αν έχει αλλάξει κάποιο συστατικό αλλά κανείς δεν ξέρει να μου πει …. Γι’αυτό κι εγώ αγόρασω 3 άλλα top coats ( από επαγγελματικές εταιρείες πάντα , θεωρώ ότι όλα τα άλλα απλά δεν κάνουν δουλειά ) και τους κάνω crash test για να δω ποιό είναι το καλύτερο . Προσφέρομαι για review βεβαίως βεβαίως !

  36. @mous mous ναι ναι ναι!!top coat reviews!!!οπου να ναι τελειωνει το δικο μου απο revlon και ψαχνομαι για καινουργιο..

  37. @Mous-Mous: Ρωτάνε τέτοια πράγματα, Αγάπη; Θα θεωρήσω, ρητορική την ερώτηση σου… xxx

  38. @Beautyblog : Δώσε μου λίγο χρόνο αγαπημένη να τα δοκιμάσω καλύτερα και θα στείλω αναλυτικό review !

  39. καλησπερα.εμενα μου αρεσε πολυ το leading lady κ στη φωτο που εβαλε η christie einai φοβερο το χρωμα ….κ αυτο στη λιστα μου παρακαλω…..θα δοκιμασω αυτο με το ξυδι αν κ λογω εγκυμοσυνης δεν ξερω κατα ποσο θα τα καταφερω λογω εντονης μυρωδιας.θα σας πω ομως.

  40. Ερωτεύτηκα το “where’s my chauffeur? και θέλω παθιασμένα το “leading lady “. Νομίζω ότι αυτά τα χρώματα αποτελούν statement από μόνα τους!

    Για οικονομικούς λόγους έχω κόψει το μανικιούρ έξω, αλλά όταν κάνω σπίτι, μόνη, βαριέμαι τόοοοοοοσο πολύ να βάλω top coat!!! Κάνει τόση διαφορά βρε κορίτσια;; Να το πάρω απόφαση ότι πρέπει να βάζω δηλαδή;;;
    Αν ναι, πάντως, περιμένω το review σου MOUS MOUS όπως και το αυριανό guest post! Ανυπομονώ!!!

  41. Αφού είδα και swatches για να έχω πλήρη άποψη, νομίζω δε θα έλεγα όχι στα ”she’s pampered΄΄, ΄΄butler please΄΄ και ”leading lady”. Αν και όταν είδα τα χρώματα πιο πολύ μου έμοιαζε για ανοιξιάτικη/καλοκαιρινή συλλογή, παρά για χειμώνα, τουλάχιστον συγκριτικά με ό,τι έχουμε συνηθίσει! Πάντως όσα βερνίκια Essie έχω δοκιμάσει, έχουν πολύ καλή διάρκεια και βολικά πινελάκια.

    Πολύ θα με ενδιέφερε κι εμένα ένα review για top coats, είμαι σε αναζήτηση επί του θέματος…

  42. Με απορρόφησαν τόσο τα σχόλια με τα κόλπα που κόντεψα να ξεχάσω την Essie -παρότι αυτό δεν είναι διόλου εύκολο. Θα μπορούσε το θέμα μας να είναι: “Η λίστα των τροφίμων – λίστα του μανικιούρ”. Τρέχω για ξίδι…
    Όσο για τα χρώματα, όσο κι αν μου αρέσουν ως παλέτα, θα ήθελα και κάτι πιο ευκολοφόρετο για τις καθημερινές. Όσο το σκέφτομαι, είναι αξεπέραστη για αυτήν την περίπτωση η συλλογή Fall 2011!

  43. kalispera k apo mena!!!eno to exo dei apo to proi to post k thelo na po poso mou arese to leading lady allo me kati allo katapianome k to afino gia poio meta!!!anyway kalio arga para pote pou leei k h parimia mas!!!kati diabasa parapano gia esorouxa ……mmmmmmmmm….. to agapimeno mou otan prokeite gia shopping meta ta pappoutsia…!!!
    @Despina ksydi e??!!!! den to eixa ksana akousei ayto!tha prospathiso na to dokimaso giati den antexo katholou tin myrodia apo to ksydi!!
    @MariaA perimeno me agonia to post sou!!!
    @Julia exo kapou ena syrtakaki me olo skies k maskares opote an den grapsei kapoio allo bbgirls k theleis pes mou(gia na min se kourazo ego syn)!!! filakia polla :*

  44. Καλημέρα!!! Αν και καθυστερημένα εχω να πω τα εξής…πριν κανα 2 χρονια (ίσως και λιγότερο) δήλωνα ότι τα essie είναι μέτριας ποιότητας βερνίκια….ω ναι…το δήλωνα….τώρα αγοράζω μονο essie!!! Αντε και OPI. Θεωρώ ότι αυτές οι δυο μάρκες ειναι οι καλυτερες της αγοράς. Βέβαια ψωνιζω αποκλειστικα απο ιντερνετ για να τα παιρνω φθηνότερα αλλιώς δεν θα μπορουσα να δίνω 10 ευρώ (ή και παραπάνω) για ενα βερνικι. Ασχετο αλλα το ξέρετε οτι στο Lugano τα essie τα πουλούσαν 20 ευρώ το ένα???? ΣΟΚ!!
    Απο όλες τις συλλογές που έχω δει για φθινοπωρο – χειμωνα 2012 νομιζω οτι αυτη ειναι η καλυτερη!! Ειδικα αυτό το χρυσό το χω βάλει στο μάτι! Θα ναι σουπερ για τις γιορτές. Ασχετο και παλι…πριν αρκετους μήνες καποιο περιοδικό έδινε “δωρο” ενα βερνικι essie με το τευχος της. Τότε ειχα παρει 4 (και ο περιπτερας με κοιταζε με απορια. Αλλα με 5 ευρώ το ένα απέκτησα σουπερ χρώματα που δεν είχα…αναρωτιέμαι πότε θα ξαναγίνει κάτι τετοιο? Θα σηκώσω όλο το περίπτερο αυτη τη φορά!!! ΙοΙ

  45. Τώρα είδα και τα σχόλια για top coat…MOUS MOUS αν δεν εχεις το seche vite top coat να το δοκιμάσεις!!! Το καλύτερο με διαφορά και στεγνώνει και το βερνικι σε 2 λεπτά ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ!!!

  46. @Kerasia: Το απέκτησα και εγώ κάποτε, το πολυαναμενόμενο, πολυδιαφημιζόμενο Seche Vite (για χρόνια έπαιρνε βραβείο από το In Style, ως το καλύτερο ever top coat της αγοράς) και δεν μου έκανε τίποτα και από πάνω μόλις το άπλωνα, μου χάλαγε και το μανικιούρ.. Από την άλλη, επειδή ούτε εγώ το έχω με τα νύχια, ίσως πρέπει να του δώσω μια δεύτερη ευκαιρία, τώρα που μου το θύμισες… Καλημέρα!!!

  47. Καλημέρα στην παρεούλα!
    Έχω και ‘γω “κόλλημα” με τα περιποιημένα νύχια και τα βερνίκια, το έχω δηλώσει και χθες που είδα το θέμα του bb, ανυπομονούσα να πάρω μέρος στη συζήτηση.
    Θεωρώ την Essie Κ-Α-Τ-Α-Π-Λ-Η-Κ-Τ-Ι-Κ-Η σε όλα της, στην ποικιλία των χρωμάτων (δεν εξαντλούνται ποτέ οι αποχρώσεις, αναρωτιέμαι???), στην υφή των βερνικιών (τόσο…όσο, ούτε πολύ πηχτά, ούτε πολύ αραιά), στο σχήμα & το μέγεθος του “πινελακίου” (που είναι πολύ σημαντικό, γιατί έχω δοκιμάσει άπειρες μάρκες και αρκετές από αυτές κατήργησα, μόνο και μόνο για το πινελάκι τους…πολύ σωστή η επισήμανση της Nektarias 🙂 ) και φυσικά στη διάρκειά τους!!!!
    Επίσης θεωρώ αξεπέραστο το στεγνωτικό – γυαλιστικό της, το “Good to go”, που ανέφερε η MOUS MOUS, το έχω ξαναπεί στη φθινοπωρινή συλλογή της Essie, τότε που έβγαλε τα ροζ βερνικάκια με φιλανθρωπικό σκοπό (και με ευαισθησίες η Essie, να σημειωθεί αυτό στα πρακτικά, παρακαλώ!), αλλά εγώ δεν έχω παρατηρήσει ποτέ το πρόβλημα που αναφέρει η MOUS MOUS, ίσως βέβαια επειδή το “καταπίνω” κάθε φορά και δεν προλαβαίνει να πήξει, γιατί αυτό πιστεύω οτι φταίει, έχω διαπιστώσει το ίδιο με ένα άλλο στεγνωτικό που χρησιμοποιώ τον τελευταίο καιρό, το οποίο έπηξε πριν της ώρας του (ε, είπαμε, δεν είναι όλα…Essie).
    Όσο για το tip που αναφέρει η Stella για την μη άμεση εφαρμογή του top coat στο βαμμένο νύχι, συμφωνώ κι εγώ και καταλαβαίνω και το λόγο, απλά αυτό έχει νόημα, όταν χρησιμοποιούμε απλό top coat. Αν χρησιμοποιούμε στεγνωτικό – top coat (που εγώ προσωπικά το προτιμώ, για να μην περιμένω 10 ώρες μέχρι να στεγνώσουν), έχω την αίσθηση οτι αυτό δεν χρειάζεται.
    Επίσης, είναι πολύ ενδιαφέρον το tip με το ξυδάκι και θα το δοκιμάσω κι εγώ σήμερα που θα ανανεώσω το μανικιούρ μου!!!!
    Πολλά φιλιά προς το παρόν από εμένα!!!!

  48. @Kerasia & @Beautyblog: αυτό το Seche Vite που αναφέρετε, με έχει ιντριγκάρει…πού το βρίσκει κάποιος που ενδιαφέρεται???? 🙂

  49. @Beautyblog: Σ’ ευχαριστώ Julia μου!!! Όπως πάντα εξυπηρετική και τάχιστη!!! :-*

  50. @Vickysot Ισχυει και για το στεγνωτικο top coat αυτο ειναι το περίεργο κι αυτο μου βαζει κι η μανικιουριστα και χρησιμοποιω κι εγω δεν ειναι απλα top coat γυαλιστικά, είναι και στεγνωτικό!!!

  51. @stella: θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω με τη μανικιουρίστα σου…τί να τα κάνω εγώ τα πτυχία? στο πεδίο της μάχης φαίνονται όλα…ξέρεις πόσα χιλιόμετρα νύχια έχω βάψει εγώ, για να καταλήξω σ’ αυτό το συμπέρασμα???

  52. το seche vite υπαρχει και στα sephora για οσες ενδιαφερονται(πανακριβο βεβαια σε σχεση με τις τιμες στο ιντερνετ,γυρω στα 16ε αν θυμαμαι καλα).ενα εχω να πω για την συγκεκριμενη συλλογη της essie..τα θελω ΟΛΑ ακομα και τα κοκκινα παρολο που εχω παρομοια ηδη στη συλλογη μου και δεν αγοραζω ποτε ιδια χρωματα!το χρυσο και το τυρκουαζ ειδικα..φανταστικα :)))

  53. @ Julia θα το ετοιμάσω… το επεξεργάζομαι!
    @christie εκει μέσα είναι παράδεισος πραγματικά!!!! Θα σας πω λεπτομέριες απο Τρίτη!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.