Total Make Over, Αδυνάτισμα Part Two

 

 

Που είχα μείνει λοιπόν χθες… στην αλήθεια… η Μαρία, χρειάστηκε τη βοήθεια μου και εγώ λόγω συγκυριών, λόγω φόρτου εργασίας, λόγω οτιδήποτε τέλος πάντων (όλες τέλειες είμαστε στις δικαιολογίες), απλά, δεν ήμουν εκεί, δεν της έδωσα τη βοήθεια μου, ενώ της είχα υποσχεθεί, ότι θα το έκανα…

 

 

Αντίθετα δηλαδή, με εκείνη και τον σύζυγο της, που όταν χρειάστηκα βοήθεια και χωρίς να τη ζητήσω, ήταν πλάι μου.

 

 

Βέβαια (και δεν ξέρω αν θα με πιστέψετε…) πολλές φορές την σκέφτηκα τη Μαρία, μέσα στον τελευταίο χρόνο.. και κάθε φορά που την σκεφτόμουν, ένιωθα τύψεις, τύψεις γιατί της υποσχέθηκα κάτι και δεν έκανα τελικά τίποτα γι’ αυτό.

 

Στις 10 Οκτωβρίου 2012, το μεσημέρι γύρω στις 2, χτύπησε το τηλέφωνό μου. Φανταστείτε την έκπληξη μου (αλλά μεταξύ μας και την ντροπή μου) όταν στην άλλη της γραμμής, ήταν η Μαρία.

 

Αφού είπαμε τα πρώτα, τα απλά, τα χαζά, τα pleasantries (δεν μπορώ να σκεφτώ τη λέξη στα ελληνικά τώρα και θα χάσω και τον ειρμό μου…) μου είπε επί λέξει η (πάντα ειλικρινής) Μαρία: «Με ξέχασες Τζούλια… κάτι μου είχες υποσχεθεί… και εγώ περίμενα… και περίμενα.. και αποφάσισα να σε πάρω τηλέφωνο, αν και ξέρω, ότι μπορεί να σε ενοχλώ…»

 

Δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο άσχημα αισθάνθηκα… είχε απόλυτο δίκιο… μπορεί να μην την είχα ξεχάσει, αλλά δεν έκανα και τίποτα, από αυτά που της είχα υποσχεθεί εκείνο το βράδυ του 2011.

 

Πολύ γρήγορα της είπα να κλείσει το τηλέφωνο… δεύτερη φορά δεν θα την ξέχναγα… θα έκανα ότι μπορούσα.. θα ερχόμουν σε επαφή, με όλες μου τις επαφές, θα τηλεφωνούσα, θα διηγιόμουν, θα ζητούσα… θα ζητούσα βοήθεια για τη Μαρία. Είχε έρθει επιτέλους ο καιρός. Και στην αναζήτησή μου, σε μια pro bono, αναζήτηση, βρήκα πάλι Ανθρώπους. Που θα στήριζαν την Μαρία, σε αυτό που επιτέλους- αποφάσισε να κάνει.

 

Τα κέντρα DNA, υποσχέθηκαν να μας  βοηθήσουν με τον εξειδικευμένο, διατροφολόγο Αντρέα Σαμπατακάκη. Κάποια στιγμή οπωσδήποτε on board και η ψυχολογική υποστήριξη που σίγουρα θα χρειαστεί η Μαρία. Γιατροί παθολόγοι, πρέπει να παρακολουθήσουν την υγεία της. Θα συνεχίζουμε με ένα ήπιο sur mesure πρόγραμμα γυμναστικής. H Άλκηστις Πρίνου, της είπε ότι αν στην πορεία και εφόσον χάσει αρκετά κιλά, το όμορφο πρόσωπό της χάσει κάτι από τη φρεσκάδα και τη λάμψη του θα της κάνει ειδικές ενέσιμες και άλλες θεραπείες ανανέωσης. Ο Γιώργος Σφακιανάκης και το team του στα Teo Hair Design, θα αναλάβουν την αλλαγή του στυλ της. Ο Εμμανουήλ Αποστολάκης και το team της Make Up for Ever, θα της κάνουν σεμινάριο μακιγιάζ και θα της δείξουν πώς να αναδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο τα χαρακτηριστικά της… Έπειτα σειρά θα έχει το styling...σε τέτοιες περιπτώσεις, όλη η γκαρνταρόμπα θέλει αλλαγή… Δεν θα πω άλλα τώρα.. Θα τα βλέπετε, σιγά- σιγά εδώ μέσα.. Γιατί έχουμε πολλές ιδέες και  εύχομαι ότι με την βοήθεια κάποιων εξαιρετικών ανθρώπων, θα υλοποιηθούν όλες…

 

 

Όλοι μαζί λοιπόν… όλοι αφιλοκερδώς, όλοι γιατί θέλουμε να ξαναδούμε την Μαρία, υγιή γιατί θέλουμε να ξαναγαπήσει σαν γυναίκα τον εαυτό της, αυτόν που κάπου και για λόγους που δεν χρειάζεται να γράψω εδώ μέσα, έχασε… τη Μαρία που, μεγαλώνει δυο πανέμορφα κοριτσάκια…

 

 

Το μεγαλύτερο κοριτσάκι της,  η Αναστασία όπως  μου είπε η Μαρία, της είπε τις προάλλες: «Μανούλα μου, υπάρχουν μαμάδες, που είναι χοντρούλες, αλλά εσύ είσαι όμορφη και λεπτούλα, μανούλα μου…» Τι άλλο να πούμε… Αρκεί αυτή η πρόταση, μέσα από τα μάτια, ενός παιδιού, που λατρεύει τη μανούλα του και μέσα από αυτή τη λατρεία, τη βλέπει, έτσι όπως την ονειρεύεται… με τα μάτια της αγάπης.

 

Τρεις μέρες μετά την υπόσχεσή μου στη Μαρία, αφού μίλησα και οργάνωσα και προσπάθησα και τηλεφώνησα και έκανα ραντεβού, διηγήθηκα την ιστορία στη μητέρα μου, η οποία με απογοήτευσε,  άθελα της βέβαια και  λίγο με φόβισε…

 

Μου είπε:

 

«Καλά, τι πας να κάνεις; Αυτά είναι προγράμματα, που τα βλέπω στο BBC, κρατάνε εβδομάδες, μήνες,  υπεύθυνοι είναι πολλοί και διάσημοι, έχουν από πίσω ένα ολόκληρο επιτελείο, τουλάχιστον 30 άτομα, υπάρχουν ειδικοί, σκηνοθέτες, κανάλια… που πας;;;

 

Eσύ έχεις απλά ένα μικρό site ομορφιάς … είσαι σίγουρη γι’ αυτό που θέλεις να κάνεις; Γι’ αυτό που σκέφτηκες γι’  άλλη μια φορά; Και αν αποτύχει; Tι βοήθεια έχεις εσύ, όταν ολόκληρα τεράστια κανάλια, με απίστευτα budget, πολλές φορές αναλαμβάνουν τέτοια projects και δεν τα φέρνουν εις πέρας;”

 

Και της απάντησα, και η απάντησή μου ήταν οι Άνθρωποι παραπάνω, αλλά πάνω απ’ όλα ήσασταν εσείς. Της είπα:

 

«Εκείνοι στο BBC και αλλού, έχουν τα χρήματα και εγώ έχω τα bb girls. Και κάθε μια τους, κάθε μέρα, κάθε φορά που θα κάνω ένα post για τη Μαρία και θα ζητώ, την συμπαράστασή τους, τα σχόλια τους, τη θετική τους ενέργεια, κάθε φορά που θα εμψυχώνουν  με τις λέξεις τους τη Μαρία σε αυτό που αποφάσισε να κάνει, εκείνες όλες μαζί και εγώ και η Μαρία μαζί τους, δεν έχουμε ανάγκη από τίποτα άλλο.  Δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα. Και ας μην έχουμε budget…»

 

 

 Θέλω τη βοήθεια σας, bb girls… Αν μη τι άλλο, ήρθε η ώρα να δείξουμε, παντού, τη δύναμή σας. Και το μόνο που θέλω, είναι αυτό, που με το αλάνθαστο γυναικείο ένστικτο, έγραψε χθες η Ketty και που ακόμα και εγώ, που ξέρω τι θέλω από εσάς, δεν θα μπορούσα να γράψω καλύτερα.

 

Έγραψε (και “έγραψε”)  η Ketty: “Δεν μπορώ να φανταστώ τι βοήθεια μπορούμε να προσφέρουμε σ’ένα άτομο που έχει δοκιμάσει τα πάντα,εκτός του όταν αισθάνεται πείνα ή λιγούρα ν’ανοίγει τον υπολογιστή και να διαβάζει μηνύματα ενθάρρυνσης να συνεχίσει την προσπάθεια….”

 

Ναι  Ketty, αυτό ακριβώς. Έτσι ακριβώς, όπως τόσο αληθινά το έγραψες… (και σου στέλνω αγαπημένη μου, όλη τη θετική μου ενέργεια και όλες μου τις ευχές… εσύ ξέρεις γιατί…. και εύχομαι κάποια στιγμή, να μου πεις ότι όλα είναι καλά…)

 

Η Μαρία λοιπόν, δεν θα  τολμούσε να  κάνει αυτό το βήμα, αν δεν ήσασταν κοντά της, εσείς… Μου το έχει πει η ίδια, παρόλο που δεν την “γνωρίζετε”, παρόλο που δεν είχε σχολιάσει μέχρι τώρα…  Μας παρακολουθεί όμως κάθε μέρα, από εκείνο τον Αύγουστο του 2011 και μετά την υπόσχεση που της έδωσα… και σας “ξέρει”. Κάποιες φορές ακόμα και μια, μόνο μια φίλη μπορεί να μας ενθαρρύνει για να φτάσουμε στο στόχο μας… Η Μαρία, αν ξέρει ότι έχει κοντά της εκατοντάδες φίλες, για να την στηρίξουν στα δύσκολα (που σίγουρα θα έρθουν… είναι λογικό…) θα τα καταφέρει.

 

Επιπλέον, η ιστορία της Μαρίας, θα κρατήσει καιρό… έχουμε βάλει στόχο τις 15 Ιουλίου του 2013.. και κάθε μήνα, (αλλά και κάθε φορά που θα νιώθω ότι η Μαρία έχει ανάγκη συμπαράστασης)  θα κάνω και ένα post εδώ μέσα και θα σας μιλάω αλλά θα σας δείχνω και φωτογραφίες από την πρόοδο της. Και είμαι σίγουρη, σιγά, σιγά- με τους σωστούς ανθρώπους αλλά πάνω απ’ όλα  με εσάς γύρω της, το ξαναλέω, θα τα καταφέρουμε

 

 

Γιατί, η Μαρία σας χρειάζεται τώρα. Και ξέρω, ότι αυτό για εσάς, αρκεί.

 

 

Η Μαρία, πριν 20 μέρες πρώτο μας ραντεβού

 

 

Η Μαρία, ζυγίζεται. Ξεκινά με 137 κιλά

 

 

 

Με τον Αντρέα Σαμπατακάκη των κέντρων DNA

 

 

Με την Άλκηστις Πρίνου

Δεν θα γράψω κάτι άλλο σήμερα. Το επόμενο post θα το δείτε την άλλη εβδομάδα. Το μόνο που θέλω να σχολιάσω είναι ο τρόπος με τον οποίο ξεκίνησε την πρώτη συνεδρία μαζί της, ο Ανδρέας Σαμπατακάκης. Της ζήτησε να σημειώσει (λέγοντας της επιπλέον πόσο σημαντικό είναι γι αυτό που ξεκινάμε) τις τροφές που της αρέσουν πολύ και τις τροφές που δεν της αρέσουν καθόλου. Περιττό να πω, ότι μετά από αυτό που είδα, θα ήθελα εγώ να είμαι το επόμενο make over του bb…
Ίως μόνο,  ένα τελευταίο, μεγάλο ευχαριστώ προσωπικά από εμένα, στην Άλκηστις Πρίνου, μητέρα τριών παιδιών, εργαζόμενη, γυναίκα,  Άνθρωπος, που με βοήθησε και αγκάλιασε τόσο ζεστά, από την πρώτη στιγμή, αυτή την προσπάθεια.
61 Σχόλια
  1. Καλή αρχή!!!Όταν θέλουμε κάτι πολύ, όλα είναι δυνατά!Με υπομονή κι επιμονή… 🙂

  2. Της εύχομαι να έχει κουράγιο, να σκέφτεται θετικά και όλα θα ξεπεραστούν! Η θέληση είναι τεράστιο εφόδιο για το ξεκίνημα μιας νέας ζωής!
    Μπράβο Τζούλια που βοηθάς ανθρώπους σαν τη Μαρία, γιατι δυστυχώς μέρα με τη μέρα έχουμε χάσει την ανθρωπιά μας και ασχολούμαστε μόνο με τον εαυτό μας!
    Καλη επιτυχία Μαρία 🙂

  3. Καλημέρα Τζούλια, καλημέρα bbgirls!!! Καλημέρα και στη Μαρία!!! Καταπληκτική οργάνωση Τζούλια, διαφωνώ με τη μανούλα σου το οργάνωσες πολύ ωραία καλύπτοντας όλες τις πτυχές του Makeover! Έχω δει πολλά τέτοια προγράμματα και μπορώ να σου πω ότι τη ψυχολογική υποστήριξη που προσφέρεις εσύ κι εμείς μαζί δύσκολα θα τη δεις εκεί. Στη συγκεκριμένη περίπτωση που κάνεις κάτι από αγάπη και όχι για προβολή ή τηλεθέαση και εστιάζεις στον άνθρωπο και στις πολύ συγκεκριμένες ανάγκες του τότε η επιτυχία είναι σίγουρη!!! Εμείς εδώ όποτε μας χρειάζεται η Μαρία να βοηθήσουμε ψυχολογικά ή και διαφορετικά όπως μπορούμε!!!
    Φιλιά πολλά!!

  4. Καλή αρχή και ακόμη καλύτερη συνέχεια σ’αυτή την όμορφη προσπάθεια!!!!!!* 🙂

  5. καλημερα!!πωπωπω τι εκανες βρε τζουλια!πραγματικά εχεις τρομερα κονε!μαρια ειμαστε μαζι σου!!αν λατρευω ενα πραγμα ειναι τις δυνατες comeback ιστοριες.οτι χρειαστεις εδω!δεν εισαι μονη σε αυτη την προσπαθεια 😉

  6. @ Τζούλια, για να ξεκινήσει κάποιος τον στόχο του πρέπει να κάνει το πρώτο βήμα…και ας υπάρχουν άλλα 100 βήματα να κάνει μετά…αν δεν κάνει αυτό το μοναδικό και πρώτο βήμα δεν θα ολοκληρώσει ποτέ αυτό που έχει βάλει ως στόχο…Συγχαρητήρια στη Μαρία που έκανε αυτό το πρώτο βήμα…

  7. Καλημέρα!
    Ήθελα από χθες να σχολιάσω αλλά ο Μορφέας με πρόλαβε.
    Για αρχή θέλω να πω ένα μεγάλο μπράβο στη φίλη μας Μαρία. Θέλει κότσια να παραδεχτεί κάποιος πως η κατάσταση έχει ξεφύγει λιγάκι από τα χέρια του και θέλει γερό στομάχι για να κάνει αυτό το βήμα. Προσωπικά θα ένιωθα πολύ ευάλωτη. Η φίλη μας όμως δείχνει με αυτόν τον τρόπο το μεγάλο της κουράγιο και θεωρώ πως ήδη έχει κάνει ένα πολύ μεγάλο βήμα. Μπράβο Μαρία!
    Είμαστε όλες μαζί σου, είμαστε όλες εδώ να βοηθήσουμε. Περιμένω πως και πως τις φωτογραφίες κάθε μήνα. Είναι πολύ μεγάλη η προσπάθεια που θα κάνεις και είναι μεγάλη μας χαρά να βοηθήσουμε όπως μπορούμε. Θα είμαστε εδώ, να λέμε τα δικά μας και να απασχολούμε τα δάχτυλα στο πληκτρολόγιο και όχι στα φαγητοψαχουλέματα 🙂
    Σε ευχαριστούμε που το μοιράζεσαι μαζί μας, νομίζω θα είσαι ένα ζωντανό παράδειγμα και για άλλες γυναίκες.

    υ.γ. Αγαπημένη… όταν μια γυναίκα βάζει κάτι στο μυαλό της, τίποτα δεν υπάρχει που να την εμποδίσει. Αξίζετε και οι δυο σας συγχαρητήρια. Η Μαρία μας για τον αγώνα που ξεκινά και εσύ αγαπημένη για όλα αυτά που μόνο εσύ ξέρεις και κάνεις.

  8. ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!! ΜΠΡΑΒΟ ΤΖΟΥΛΙΑ, ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!! ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΤΗ ΜΑΡΙΑ ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ, ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΝΑ ΘΥΜΑΤΑΙ: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΑΛΛΑ ΔΕ ΘΕΛΩ! ΚΑΙ Η ΜΑΡΙΑ ΘΕΛΕΙ, ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ. ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ. ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΚΑΘΕ ΑΡΧΗ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΗ ΑΛΛΑ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΣΕ ΕΚΠΛΗΣΕΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΠΟΓΕΙΩΝΕΙ!!
    ΜΑΡΙΑ ΞΕΚΙΝΑ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΚΑΙ ΥΠΟΜΟΝΕΤΙΚΑ!
    Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΡΦΗ ΚΑΙ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ!!
    ΦΙΛΑΚΙΑ!!

  9. Καλή αρχή … γεμάτη αισιοδοξία! Και υπόσχεση … το καλοκαίρι που θα κάνουμε όλες μαζί την εκδρομή και τα μπάνια μας, η Μαρία θα πρωτοστατεί (φυσικά!) γεμάτη χαρά και ικανοποίηση!!!

    ΥΓ. Επίσης, η έντιμη προσπάθεια ενός ανθρώπου μας δίνει κίνητρο να κάνουμε και εμείς ότι χρειάζεται για τους εαυτούς μας…
    ΥΓ2. Τζούλια σε ευχαριστώ από καρδιάς για το ενδιαφέρον σου για έναν άλλο άνθρωπο … ειλικρινά μπράβο!!!

  10. Καλημέρα σε όλα τα ΒΒ girls που ενωνουν τα ξίφη τους (εε… τα πληκτρολόγια τους ήθελα να πω) και ως άλλες τρεις (εε… συγνώμη χιλιάδες τρεις ήθελα να πω…)σωματοφύλακες αναφωνούν όρκους τιμης ΟΛΕΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΓΙΑ ΟΛΕΣ!!! Μαρία μου σκεψου ήδη το νεο σου σωμα! Κάντο πραγματικότητα στη φαντασία σου, νοιωσε το αγγιξε το, το εχεις ηδη και θα το δεις και στον καθρεφτη! Εμεις στελνουμε όλη τη θετικη μας ενεργεια και δεν θα σ’ αφησουμε να κάνεις πισω!

    ΥΓ Θα σκασω αν δεν γραψω τα δυο σημεια που με ξετρελλαν στο σημερινο ποστ… κι εχουν για μενα τη μεγαλυτερη αξια
    ΥΓ1. Γιατί οι μανουλες έχουν παντα ενα μοναδικό τροπο να σου υπενθυμίζουν μονο τις περιπτωσεις στις οποιες θα κανεις λαθος, θα αποτυχεις, θα στραβωσει η δουλεια κ.λ.π., κ.λ.π και ουχι τις περιπτωσεις στις οποιες μπορείς να πετυχεις, να πανε όλα καλα, να εχεις επιλεξει σωστα? Αβυσσος η ψυχη της μανουλας και ψυχαναλυτικών προεκτασεων το ΥΓ μου…
    ΥΓ2 Ε ναι λοιπόν! Πολυ μ’ αρεσε, όχι απλα μου αρεσε ΓΟΥΣΤΑΡΑ τρελλα που σε πηρε η Μαρία και σου ειπε χυμα το παραπονο της! Πολυ, μα παρα πολυ! Είχε το θαρρος αντι να το κρυψει, να το τριβελλίζει και να λεει διαφορα απο “μέσα” της, να εκφράσει το παραπονο της στα ίσα! Ε, λοιπόν, μονο ενας θαρραλεος ανθρωπος το κανει αυτό και διαλεγει τον δυσκολο δρομο της ‘tete a tete” αντιμετώπισης. Μονο έτσι φτιαχνονται στερεες και υγιείς σχεσεις. Κι εν πασει περιπτωσει εχεις κι εσυ δικαιωμα στο “λάθος” στην παράλειψη βρε αδελφε, αλλά σου δινει έτσι την ευκαιρια να “επανορθώσεις”. Μπραβο Μαρία! Και Μπραβο Τζουλια ακομα πιο πολύ!

  11. καλή αρχή και με μια τόσο μεγάλη ομάδα να την στηρίζει σίγουρα θα τα καταφέρει!!! ¨Ολα είναι μέσα στο μυαλό μας!!!!

  12. Καλημέρα Τζούλια μου… Καλημέρα BBGirls! Κάθε αρχή και δύσκολη… και σίγουρα ο δρόμος θα είναι δύσκολος και μακρύς, αλλά με όλους αυτούς του καταπληκτικούς Ανθρώπους (που εσύ Τζούλια μου βρήκες και οργάνωσες) και μαζί με την δική μας θετική ενέργεια και συμπαράσταση, είμαι σίγουρη ότι η Μαρία μας θα τα καταφέρει! Εμείς θα είμαστε όλες εδώ (ενωμένες σαν μια γροθιά) και θα κάνουμε ότι καλύτερο!
    @Μαρία Πρωτόπαπα: Καλή αρχή κούκλα μου και μην φοβάσαι τίποτα! Είμαστε όλοι δίπλα σου και η επιτυχία είναι σίγουρη!! Να χαίρεσαι τις πανέμορφες κορούλες σου και να τις καμαρώσεις όπως επιθυμείς!

  13. @Τζούλια μου, αν υπήρχαν περισσότεροι άνθρωποι σαν εσένα….. ο κόσμος μας θα ήταν ένας παράδεισος! Πολλά φιλιά! 🙂

  14. Μαρία, η αρχή είναι το ήμισυ του παντός…για τα ενδιάμεσα μέχρι το τέλος θα έχεις την Τζούλια αλλά και μας με την υποστήριξη και τη συμπαράστασή μας,έστω και από μακριά και θα δεις που σιγά -σιγά θα επιστρέψεις (για πάντα…) στο γλυκό κορίτσι που έκρυβες τόσο καιρό…

  15. @Elena: Μην ακούω, τέτοια, ανατριχιάζω αγαπημένη, παρόλο που ξέρω ότι το γράφεις από αγάπη… Είμαι πολύ ατελής ανθρωπος και που να με δεις στα άσχημα και τα νεύρα μου… Δεν θα ξέρεις από που να φύγεις…

  16. Καλή αρχή στη Μαρία! Όλα θα πάνε ΤΕΛΕΙΑ (δε λέω “καλά” γιατί και συνηθισμένο είναι και πολλές φορές το λέμε απλώς και μόνο για να το πούμε!).
    Μακάρι να είχα κι εγώ κάποιον να μου λέει “μπράβο” και “συνέχισε, τα πας περίφημα” και να με στηρίζει κάθε φορά που ξεκινάω δίαιτα (και που καταλήγω να τη σταματάω μετά τις 3 πρώτες βδομάδες)!
    Το κυριότερο σε αυτή την περίπτωση είναι η ψυχολογία και η θετική και χαρούμενη διάθεση, και το χαμόγελο της Μαρίας αυτό μας δείχνει!
    Οι κορούλες της, η στήριξη του συζύγου, η δική σου βοήθεια Τζούλια, κι όλες εμείς εδώ, είμαστε αυτοί που θα της λέμε το “μπράβο” και το “keep moving forward” σε κάθε βήμα της προσπάθειάς της!
    Είμαστε όλες εδώ για να βοηθήσουμε με όποιο τρόπο μπορούμε! Να το ξέρεις αυτό Μαρία (κι ας μη μας ξέρεις κι ας μη σε ξέρουμε προσωπικά, είμαστε όλες bb girls, τα δικά σου bb cheerleading girls!!!!!!)

  17. @Vassia P: Ξέρεις η προσπάθεια της Μαρίας, μπορεί να βοηθήσει και πολλές από εμάς…Αν αλλάξουμε στο μυαλό μας το όνομα, όλες αυτές οι κουβεντες υποστήριξης, θα μπορούσαν να ήταν για την κάθε μια από εμάς, ξεχωριστά…

  18. Καλή αρχή στη Μαρία και καλή δύναμη στον αγώνα που ξεκινάει! Με λίγη θέληση και προσπάθεια θα φτάσει στο στόχο της, ειδικά αν δει γρήγορα αποτελέσματα, θα συνεχίσει μέχρι το τέλος! Μπράβο, Τζούλια, είμαστε όλες μαζί σας στην προσπάθεια που ξεκινάτε! Μαζί με εσάς να παίρνουμε κουράγιο και όσοι το χρειαζόμαστε! Στέλνω πολλές πολλές θετικές σκέψεις! 🙂

  19. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΤΖΟΥΛΙΑ ΚΑΙ BBGIRLS.ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΣΕΝΑ ΤΖΟΥΛΙΑ ΠΟΥ ΤΗ ΒΟΗΘΑΣ ΣΕ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΑΕΙ.ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ Ο ΑΓΩΝΑΣ.ΟΠΟΤΕ ΜΕ ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΑΙ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΤΗΣ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΡΕΣ ΤΙΣ.
    ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΚΑΛΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΜΑΡΙΑ….
    ΦΙΛΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!!!!

  20. Καλημέρα κορίτσια !!! @Τζούλια : Μην ακούς τίποτα και μην αφήνεις κανέναν να σε αποτρέπει από αυτό που θέλεις να κάνεις ούτε καν τους δικούς σου ανθρώπους που σίγουρα το κάνουν από αγάπη κι από το φόβο μην πληγωθείς από την αποτυχία σου . Το bb και όλες εμείς είμαστε μαζί σου και το ξέρεις σε κάθε σου βήμα για να σε στηρίξουμε και να σε βοηθήσουμε όπως μπορούμε . Προσωπικά νιώθω ότι το bb είναι μαγικό : έχει μια ενέργεια που πάλλεται , μια ενέργεια ζωντανή που σχεδόν μπορείς να νιώσεις μέσα από τον υπολογιστή , πηγή και αρχή της οποίας είναι η καθεμιά από εμάς ξεχωριστά κι όλες εμείς μαζί . Εννοείται ότι είμαστε κοντά σου και κοντά στη Μαρία σε αυτή την υπερπροσπάθεια που κάνει και είμαι σίγουρη ότι η προσπάθειά της θα τελεσφορήσει κι ότι θα εκπλήξει τόσο εμάς όσο και τον εαυτό της από το τελικό αποτέλεσμα . Στέλνω και στις δυό σας ένα τόνο θετικής ενέργειας και περιμένω με αγωνία τις εξελίξεις .

    ΥΓ1 : Πεινάω κι εγώ τώρα που γράφω αλλά δεν θα φάω και θα ξεκινήσω τη δίαιτα που τόσο καιρό αναβάλω για συμπαράσταση ( 3-4 κιλά θέλω να χάσω αλλά δεν έχει σημασία ) .

    ΥΓ2 : @Τζούλια , να δω τι άλλο θα κάνεις για εμάς . Μόνο matchmaking δεν έχεις κάνει , άντε με το καλό κι αυτό !

  21. i maria exei ooooli tin simparastasi mas!kai tis stelnoume tin thelisi mas n epitixei tous stoxous tis!
    yperoxi prospa8eia….kali arxi!

  22. Μα πόσο χαίρομαι να ήξερες !!!! Το είχα μαντέψει (οκ δεν ήταν δύσκολο). Λοιπόν για να μην παρεξηγηθώ για ότι γράψω παρακάτω δεν διεκδικώ κανενός είδους make over τώρα ή στο μέλλον.

    Μαρία μου,
    Έχουμε το ίδιο όνομα, την ίδια ηλικία και είμαστε ίδια περίπτωση. Οι λόγοι που κάποιος μπορεί να φτάσει απο τα 48 κιλά (το χαμηλότερο βάρος που είχα στη ζωή μου) στα 118 κιλά (το υψηλότερο που είχα ποτέ) πολλοί. (Ψιτ κακόβουλα άτομα δεν έφτασα απο το ένα στάδιο στο άλλο σε μια ημέρα ούτε σε ένα χρόνο οκ;;;)Έχω αντιμετωπίσει ρατσισμό, κοινωνικό αποκλεισμό, ειρωνικά σχόλια, επιθετικότητα, πόλεμο στην εργασία μου, άσχημα βλέμματα όταν βγαίνω για φαγητό έξω και ….. κατακραυγή απο την κόρη μου (ετών 6 παρακαλώ). Έχω μπει στη διαδικασία να δείξω σε άτομα που με γνωρίζουν τα τελευταία 7 χρόνια φωτογραφίες του παρελθόντος για να αποδείξω ότι … δεν ήμουν ελέφαντας :P. Εκ των υστέρων μετάνιωσα για την κίνηση αυτή και θύμωσα γιατί σε τελική με 48 ή 118 στο κοντέρ, είμαι αυτή που ήμουν πάντα so take it or leave it …. Έμαθα να αδιαφορώ για όλα και το μόνο που με τσακίζει είναι οι αντιδράσεις της μικρής η οποία κάποια στιγμή είχε περάσει στο ωραιότατο στάδιο να μην τρώει τίποτα για να μην γίνει χοντρή σαν την μαμά της όπως της είχε πει καποιος απο το περιβάλλον μας (!!!) Εγώ βέβαια να σου πω πως τον ευατό μου δεν τον έβλεπα καθόλου χοντρό. Στον καθρέφτη με έβλεπα κανονική. Μια φωτογραφία μου που βγήκε σε ανύποπτο χρόνο απο το σύζυγό μου σε κάποιες διακοπές με έκανε να αναφωνήσω “Θέε μου έχω φάει έναν άνθρωπο”. Έχω κάνει δίαιτες, έχω πάει σε ινστιτούτα, μέχρι και την επέμβαση έχω σκεφτεί αλλά … τζίφος κοπελιά …. Ξέρεις γιατί; Επειδή δεν δέχθηκα ποτέ το γεγονός ότι “είσαι χοντρή και πρέπει να κάνεις κάτι για αυτό”. Η οδυνηρή συνηδητοποίηση ήρθε όταν ο διαβήτης μου χτύπησε την πόρτα πακέτο με άλλα θέματα υγείας που έδιναν σημάδια νωρίτερα αλλά στου κουφού την πόρτα, πάρε την πόρτα και φύγε. Τρομαξα; Καθόλου. Ναι καλά. ΤΡΟΜΑΞΑ. Πολύ. Και αυτό ήταν η (πρόσφατη) αρχή μου. Αν με ρωτήσεις τι κάνω τώρα θα σου πω απολύτως τίποτα. Προσέχω τι μαγειρεύω, προσέχω λίγο τι βάζω στο στόμα μου και έχω εντάξει στη ζωή μου μια ελαφριά (πιο ελαφριά πεθαίνεις) άσκηση. Και δείχνει σε αυτή τη φάση να αποδίδει. Δεν ξέρω πόσα απο αυτά αντιστοιχούν στη δική σου περίπτωση. Όμως ειλικρινά χαίρομαι που ξεκινάτε την προσπάθεια και που έχεις το θάρρος να το μοιραστείς μαζί μας. Καλή αρχή λοιπόν και θα είμαστε μαζί σου. Α, και σε περίπτωση που κουραστείς, κολλήσεις, πισογυρίσεις, παραστρατήσεις, δεν δεις αυτό που περιμένεις, μην το βάλεις κάτω. Ανέλυσε τους λόγους και συνέχισε απο εκεί που το άφησες.

    @Ju: Είσαι έμπνευση κοπελιά, τι να πώ;;;
    @κακόβουλα άτομα: Πέρα των παραπάνω έχω μια ευτυχισμένη οικογενειακή ζωή, ο σύζυγός μου είναι συνοδοιπόρος μου και ναι (έκπληξη;;) κάνω ακόμα σεξ και το απολαμβάνω 😛
    @κακόβουλα άτομα 2: I am fat but you are ugly and I can always go on a diet 😉

  23. @mako χα χα χα εισαι καταπληκτικη!!! keep walking κι ας τους να φάνε τη σκόνη σου!!

  24. Καλημέρα; σε όλες!

    Νομίζω ότι τα κορίτσια με έχουν καλύψει και με το παραπάνω με τα λεγόμενα και τις ευχές τους.. Θα ευχηθώ καλά αποτελέσματα, που είμαι σίγουρη ότι θα τα δούμε όλες!

    Μπράβο και στις 2 σας!

    @mako: οι τελευταίες σου κουβέντες προς πάσα κακόβουλα άτομα, είναι όλα τα λεφτά…! Άντε, με το καλό να ακούσουμε και για τα δικά σου καλά αποτελέσματα!

    Και να θυμάστε όλες: Rome wasn’t built in a day!

  25. Χαιρετώ τα ανά την Ελλάδα bb girls!
    Καλή αρχή και καλή δύναμη στη Μαρία! Η θέληση έχει αποδειχθεί πως κάνει θαύματα. Όσο για εσένα Julia, μπορεί να άργησες, αλλά απέδειξες πως μπορείς μαζί με άλλους ευαίσθητους και ευαισθητοποιημένους Ανθρώπους να βοηθήσετε έναν άλλο συνάνθρωπο που έχει ανάγκη.Είμαι σίγουρη πως η Μαρία θα έχει την καλύτερη δυνατή στήριξη και φροντίδα.

    @mako: Μονάχα όταν εσύ η ίδια το αποφασίσεις,θα αλλάξεις την εικόνα σου. Το χιούμορ σου αποτελεί πηγή δύναμης. Όπως ανέφερε και η Andriana, να μάθουμε και για τις δικές σου αλλαγές, γιατί όχι;

  26. @Mako :Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί όταν κοιτάμε έναν άνθρωπο βλέπουμε τον όγκο ή το βάρος του κι όχι αυτό που πραγματικά είναι ή εκπέμπει . Δύο φίλες μου εκ των οποίων η μία κολλητή , έχουν αρκετά παραπανίσια κιλά και είναι τα πιο ακομπλεξάριστα άνετα και υπέροχα άτομα που ξέρω , πολύ πιο ακομπλεξάριστα από εμένα που τις περιόδους που παχαίνω και πρέπει να χάσω 4-5 κιλά αγχώνομαι για την εμφάνισή μου. Τις ζηλεύω ειλικρινά για αυτό που είναι , για τη χάρη και την αυτοπεποίθηση με την οποία κινούνται , για την αύρα που εκπέμπουν . Και εκνευρίζομαι πραγματικά που κάποιοι τις κοιτούν αποδοκιμαστικά και ειρωνικά . Γιατί δηλαδή ?Επειδή δεν ταιριάζουν στο πρώτυπο της ανορεξικής που προσπαθούν να μας περάσουν ? Το θέμα είναι να νιώθεις καλά με τον εαυτό σου και βέβαια να μην έχεις προβλήματα υγείας . Κι όταν το κάνεις , είσαι όμορφη με όσα κιλά κι αν έχεις …

  27. Τζα!!!Καλημέρα κοριτσάκια!Δεν θα πω τίποτα μόνο ένα μεγάλο μπράβο.@Μαρία μη μασάς εμείς είμαστε εδώ για σένα! @Τζούλια είσαι υπέροχη,σ’αγαπάω!Φιλιά….

  28. καλησπερα κοριτσια κ τζουλια!!!υπεροχη η προσπαθεια σου κ καταδεικνυει την ευαισθησια σου.να μη σε απασχολει ποτε το εκανες αλλα μονο οτι το εκανες.ειμαι σιγουρη οτι θα τη βοηθησεις αλλα ακομα πιο σιγουρη ειμαι οτι εκεινη θα το πετυχει απλα γτ το αποφασισε.αυτο ειναι το κλειδι,η αποφαση.
    ποσοι εχουμε χρονια προβληματα κ δεν αποφασιζουμε να τα επιλυσουμε παρα μονο οταν φτασει ο κομπος στο χτενι;ολοι πιστευω, κι αυτο συμβαινει γτ κτ φοβομαστε.οταν δουμε το φοβο μας κααταματα,τοτε νομιζω οτι φθανουμε στο turning point.συνεπως,η παχυσαρκια θελει επιστημονικη υποστηριξη παραλληλα με ψυχολογικη.κ αυτη την τελευταια θα την προσφερουμε απλοχερα.πολλα φιλια σε ολες!!!!!

  29. @Mako: Οι δυο Μαρίες μου, λοιπόν μαζί.. Πάρα, μα πάρα πολύ μου αρέσει αυτή η ιδέα.. σχεδόν τόσο, όσο το μοναδικό φλεγματικό, αγγλικό σου χιούμορ αλλά και ο τρόπος που διαλέγεις τις λέξεις για να αποκαλύψεις τις σκέψεις..

    Και επέτρεψέ μου να συμπληρώσω για τους @κακόβουλους:Και πολύ γοητευτικός σύζυγος μάλιστα, αλλά και μια κόρη κούκλα.

  30. Πολλά πολλά μπράβο σε όλους τους ανθρώπους που στηρίζουν και βοηθούν τη Μαρία και ιδίως σε εσένα Τζούλια για την πολύτιμη προσφορά σου!!! Έχω περάσει και εγώ από παρόμοια στάδια και κατάφερα μόνη μου ενώ ένιωθα πολύ απογοητευμένη από τον εαυτό μου να χάσω 12 κιλά! Θέλει υπομονή, επιμονή, στόχους εφικτούς και μικρά βήματα κάθε φορά και ιδίως την συμπαράσταση καλών φίλων και της οικογένειάς της και την επιβράβευση για κάθε της προσπάθεια!!! Δεν μπορώ να περιγράψω πόσο θα τονωθεί η αυτοπεποίθησή σου Μαρία με κάθε βήμα που θα κάνεις!!! Στην κυριολεξία σκέψου πόσο όμορφα θα αισθάνεσαι εσύ η ίδια!!! Καλή σου δύναμη και μη τα παρατάς για τίποτα!!!

  31. @Τζούλια μου, εμείς σ’αγαπάμε όπως είσαι… με τις όμορφες και άσχημες στιγμές σου! Τέλειοι άνθρωποι δεν υπάρχουν, αλλά υπάρχουν ευτυχώς ακόμα υπάρχουν Άνθρωποι με “Α” κεφαλαίο!! 🙂
    @Mako: Είσαι καταπληκτική! Και έχεις απόλυτο δίκιο… πάνω απ’όλα είναι το θέμα της υγείας και μετά της αισθητικής! Καλή συνέχεια κούκλα μου!
    @σε όλα τα κακόβουλα άτομα: Μην κρίνεις, για να μην κριθείς!!

  32. Μπράβο κορίτσια και στις δύο σας!
    Καλή αρχή και καλή δύναμη.

  33. Ξεκινώντας θέλω να πω ένα μπράβο στην Τζούλια για όλη την οργάνωση του εγχειρήματος αυτού .Να ξέρεις Τζούλια πως όταν κάνεις κάτι με αγάπη βρίσκονται πάντα οι τρόποι οι κατάλληλοι άνθρωποι τα μέσα να πραγματοποιήσεις το σκοπό σου.
    Στη Μαρία θέλω να πω ένα μπράβο που τηλεφώνησε και ζήτησε την βοήθεια για τη διεκδίκηση του καλύτερου για το σώμα και την υγεία της.θέλει δύναμη και καλή ψυχολογία για τέτοιες δραστίκες αποφάσεις.Μαρία αγάπησε το σώμα σου και δείξε του την αγάπη αυτή σε κάθε στίγμη.όταν τρώς τα φαγητά της δίαιτας να το κάνεις με τεράστια ευχαρίστηση νιώθοντας οτι του προσφέρεις το καλυτερο .όταν γυμνάζεσαι να το βιώνεις με χαρά νιωθοντας ήδη το σφιχτό κορμί που θα προσφέρει η άθληση στο σώμα σου.Και κάθετι που αποτελεί μέρος της προσπάθειας αυτης να το κάνεις με αγάπη και ενθουσιασμό και τα αποτελέσματα θα έρθουν πιο γρήγορα απο οτι τα περιμένεις.
    “ΠΙΣΤΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΚΟΜΑ΄ΚΑΙ Η ΑΝΤΑΜΟΙΒΗ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ.”απο το βιβλίο της Rhonda Byrne η δυναμη.Τα λόγια είναι του Αγίου Αυγουστίνου.
    Καλή επιτυχία!!!!!!!

  34. Κατ’αρχήν καλή αρχή στη Μαρία και μπράβο σε όλους εκείνους που στηρίζουν την προσπάθεια της! Μετά ένα μέγάλο ΜΠΡΑΒΟ σε εσένα Τζούλια μου που ξεκίνησες αυτή τη βοήθεια.

  35. kalispera Julia bbgirls!!!kalispera maria!!!
    kataplixtiki douleia julia!!!ta organoses ola teleia mexri thn poio mikrh leptomereia opote tha diafoniso k malista poly me tin manoula sou!!!ta synxaritiria mou!!!k pano apola giati esy se antithesh me ola ayta ta programmata to kaneis apo agaph k oxi gia na kerdiseis!!!giayto julia sou aksizei ena terastio mprebo alla k stin omada pou dextike na boithisei!!!
    @Stella pisteyo oti oi manoules to kanoun ayto gia na se prostatepsoun giati merikes fores protimoun na “misiseis” aytes gia kati para ton eayto sou!!opos k na exei einai panta dipla mas k anexonte tis paraksenie mas giayto k tis latreyoume k oti k na poun ksexniete meta….!!!epeiseis tha symfoniso ma zi sou gia tin maria pou tin eipe stin julia oti thelei poly tharos k ayto k mono deixnei poso poly to thelei!!!(dystixos den tha eixa pote to tharos na kano kati tetoio)
    @@mako xaxaxa eisai katapliktikh!!! afou to siniditopoihses oti prepei na xaseis kapoia kila k thes(min akous ston eayto mou ta leo…)na pareis dynamh k esy(ego) mazi me tin maria na ksanampoume sto agapimeno mas palio panteloni pou einai mesa stin ntoulapa!!!
    p.s. kaka atoma fygete apo to bb!!einai mono gia kala atoma!!(sorry julia einai diko sou to bb den exo dikaioma na to po ayto!!!)
    @@Μαρία Πρωτόπαπα kalh arxh k eimaste oloi dipla sou!!k se eyxaristoume pou dineis dynamh k se mas!!!min kollas pouthena!!!

  36. Γεια σας θελω και εγω να ευχηθω στην Μαρια καλη επιτυχια να εχει αφου το θελει τοσο πολυ. Με ευκαιρια το γεγονος της Μαριας θελω να σας πω εν συντομια την δικη μου ιστορια. Παντρευτηκα πριν 26 χρονια [20 ετων τοτε] και ημουν 54 κιλα. Στην πρωτη μου εγκυμοσυνη πηρα 9 κιλα και ο γιος μου βγηκε 3,650 γραμμαρια. Τα κιλα τα κρατησα και τα αυξησα. Μετα απο τρια χρονια μενω εγκυος στην κορη μου παιρνω 5 κιλα και η κορη μου βγηκε 2,500 γραμμαρια. Ημουν ηδη 70 κιλα. Τωρα 20 σχεδον χρονια μετα ειμαι 83 κιλα δεν με ενδιαφερει ομως να τα χασω απο την στιγμη που ειμαι υγιης και δεν εχω προβληματα υγειας. Εμενα στο σωμα μου με ενδιαφερει να ειναι σφιχτο και υγιες. αυτο το καταφερνω γιατι παιζω 11 χρονια τεννις συνεχως χωρις διακοπη και κατα διαστηματα μονο πηγαινω γυμναστηριο. Ολα αυτα σας τα ειπα για να δειτε οτι οι εγκυμοσυνες δεν φταινε ποτε για τα κιλα μας. τωρα παιρνω 5 κιλα σε μια εβδομαδα και οχι σε 9 μηνες που πηρα στην κορη μου. για μενα σημαντικο πραγμα ειναι η υγεια και οχι το 0 νουμερο. Και παλι καλη επιτυχια στον αγωνα σου Μαρακι.

  37. @nancy Οι μανουλες καμμια φορα καλο ειναι ν΄αφηνουν τα παιδακια τους να πέσουν κι ας χτυπησουν, γιατί αλλοιως ο ομφαλιος λωρος δεν θα κοπεί ποτε… εις βαρος του παιδιού πάντα…

  38. Καλή αρχή στη Μαρία , έχει πολυ δρόμο μπροστά της αλλά δεν είναι μόνη της όπως θα διαπιστώσει διαβάζοντας τα σχόλια των bb girls. Όλοι λίγο πολύ βιώνουμε αντίστοιχες καταστάσεις.Ίσως η περίπτωση της Μαρίας αποτελέσει αφορμή αφύπνισης και για αλλα κορίτσια που έχουν βάλει στην άκρη τη ζωή τους για χάρη των παδιών , της οικογένειας, της δουλειάς….

  39. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ! ΤΙ ΝΑ ΠΩ! ΕΧΩ ΜΕΙΝΕΙ ΑΦΩΝΗ! ΞΕΡΕΤΕ, ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΣΥΝΟΜΙΛΩ ΜΕΣΑ Σ΄ΕΝΑ BLOG. ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ.
    ΕΧΩ ΗΔΗ ΚΑΝΕΙ 2 ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΣΤΟ POST THΣ 1-11-12
    ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΧΘΕΣ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΤΗ JULIA ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΠΟΥ ΑΦΙΕΡΩΝΕΙ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΟΓΙΑ….

    ΧΘΕΣ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΑ ΤΟ POST ΠΟΥ ΜΟΥ ΑΦΙΕΡΩΣΕ, ΜΕ ΠΙΑΣΑΝΕ ΤΑ ΚΛΑΜΑΤΑ, ΣΥΓΚΙΝΗΘΗΚΑ ΚΑΙ ΑΝΑΡΩΤΙΟΜΟΥΝ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΟΝΕΙΡΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΖΩ.
    ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΞΙ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ ΔΑΚΤΥΛΙΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ, ΑΓΧΩΝΟΜΟΥΝ ΠΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΑΡΧΗ, Η ΛΕΞΗ ΔΙΑΙΤΑ ΜΕ ΑΡΡΩΣΤΑΙΝΕ , ΜΕ ΑΓΧΩΝΕ, ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΤΟΣΟ ΑΣΧΗΜΗ ΠΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗ ΖΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ.
    BB GIRS, NA ΣΑΣ ΠΩ ΟΤΙ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΛΕΙΝΩ 15 ΗΜΕΡΕΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΜΕ ΟΔΗΓΟ ΚΑΙ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΗ ΤΟΝ Κο ΑΝΔΡΕΑ ΣΑΜΠΑΤΑΚΑΚΗ ΤΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ DNA.
    ΕΧΩ ΗΡΕΜΗΣΕΙ, ΔΕΝ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΠΙΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΓΙΑ Ν΄ΑΔΥΝΑΤΙΣΩ. ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ Ο Κος ΑΝΔΡΕΑΣ; ΝΑ ΜΗΝ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΤΙΠΟΤΑ, ΝΑ ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ, Ν΄ΑΦΗΣΩ ΑΥΤΟΝ ΝΑ ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ , Ν΄ΑΓΧΩΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ. ΚΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΣΩΜΑ ΜΟΥ ΘΑ ΜΕ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΑΠΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΣΤΟ ΧΑΣΙΜΟ ΤΩΝ ΚΙΛΩΝ.
    ΕΧΩ ΜΕΓΑΛΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΑΠΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΑ, ΔΙΑΙΤΕΣ, ΨΥΧΑΝΑΛΥΤΕΣ, ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΟΥ ΄ΧΕ ΚΑΝΕΙ ΚΛΙΚ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ.
    ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ; ΔΕΝ ΤΟΛΜΩ ΝΑ ΤΟ ΣΥΖΗΤΗΣΩ ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΕΝΟ ΚΥΚΛΟ, ΔΙΟΤΙ ΦΟΒΑΜΑΙ ΤΗΝ ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ. ΣΕ ΣΑΣ ΟΜΩΣ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ Η ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΠΟΛΕΜΗΣΩ, ΘΑ ΤΟ ΤΕΛΕΙΩΣΩ, ΝΑ ΔΙΚΑΙΩΘΩ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΚΑΙΩΣΩ ΕΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΠΟΥ ΜΟΥ ΔΕΙΧΝΕΤΕ!
    ΕΠΙΣΗΣ, ΘΑ΄ΘΕΛΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΝΑ ΠΩ ΣΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΤΗΣ JULIA, ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΝΩ ΤΑ ΔΕΟΝΤΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΟΤΥΧΩ. ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΟΥ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΤΗΣ,ΠΡΟΣ ΕΣΑΣ, ΤΑ ΒΒGIRLS,ΚΑΙ ΤΗΝ JULIA. ΔΙΟΤΙ ΕΧΩ ΜΕΓΑΛΗ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΣΤΙΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΑΝΗΣΥΧΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ.
    ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΚΑΝΟΝΙΚΗΣ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΥΠΕΡΟΧΑ , ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΚΙΛΑ ΠΟΥ ΧΑΝΩ, ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΩΣ ΗΡΕΜΗΣΑ ΜΕΣΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΗΣΥΧΑΣΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ. ΞΕΡΕΤΕ, ΚΑΘΕ ΠΡΩΙ ΣΚΕΦΤΟΜΟΥΝ, ΤΙ ΘΑ ΦΑΩ , ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΩΣ ΘΑ ΑΔΥΝΑΤΙΣΩ! ΦΟΒΕΡΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΣΕ ΝΕΥΡΑ ΚΑΙ ΑΜΗΧΑΝΙΑ. ΚΑΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ, ΑΦΟΥ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΟΙΜΟΝΤΟΥΣΑΝ, ΕΓΩ ΗΡΕΜΟΥΣΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΚΑΙ ΙΔΙΩΣ ΤΑ ΓΛΥΚΙΣΜΑΤΑ. ΜΗΝ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΟΤΙ ΕΤΡΩΓΑ ΠΟΣΟΤΗΤΕΣ. ΟΧΙ, ΕΤΡΩΓΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΠΙΧΛΙΜΠΙΔΙΑ ΠΟΥ ΞΕΓΕΛΟΥΝ ΤΟ ΔΑΚΤΥΛΙΟ. ΟΛΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ!
    ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΧΑΛΙΝΑΓΩΓΗΓΕΙ ΤΗΝ ΤΡΕΛΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΗ.ΔΙΑΙΤΑ; TI ΛΕΞΗ ΑΓΝΩΣΤΗ ΑΥΤΗ; ETΡΩΓΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΑ (ΜΑΓΙΟΝΕΖΕΣ ΣΤΟ ΦΑΙ, ΓΛΥΚΑ , ΣΟΚΟΛΑΤΕΣ …΄
    ΜΙΑ ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΜΟΥ΄ΛΕΓΕ: ΜΑΡΙΑ ΕΣΥ ΖΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΩΣ. ΓΙΑ ΝΑ ΑΔΥΝΑΤΙΣΕΙΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΝΑ ΤΡΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙΣ.
    ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ, ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟΝ ΑΝΔΡΕΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΜΑΘΑΙΝΕΙ ΠΩΣ ΝΑ ΤΡΩΩ ΓΙΑ ΝΑ ΖΩ!
    ΜΟΥ ΔΙΝΕΙ 6 ΓΕΥΜΑΤΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΩ ΚΑΛΑ. ΔΕΝ ΠΑΡΕΚΛΙΝΩ ΤΩΝ ΟΔΗΓΙΩΝ ΤΟΥ. ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΜΟΥ. ΔΕΝ ΠΙΕΖΟΜΑΙ, ΔΕΝ ΑΓΧΩΝΟΜΑΙ, ΑΠΛΑ ΤΡΕΦΟΜΑΙ ΥΓΙΕΙΝΑ. ΜΑΛΙΣΤΑ, ΥΓΙΕΙΝΑ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ.
    ΕΙΝΑΙ ΝΩΡΙΣ ΒΕΒΑΙΑ, ΕΧΩ ΜΕΛΛΟΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ. ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΟΝΤΑ ΜΟΥ! ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΜΕ, ΠΩΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΜΑΝΟΥΛΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΑΜΜΕΣΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΜΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ, ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟΝ ΝΑ ΜΟΥ ΔΙΝΕΙ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΗ. ΜΑΚΑΡΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΓΥΡΙΖΩ ΑΠΟ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΒΡΙΣΚΩ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ.
    ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΗ ΤΖΟΥΛΙΑ, ΓΙΑ ΣΑΣ.
    ΤΑ ΛΕΜΕ ΑΡΓΟΤΕΡΑ,ΓΙΑΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΡΟ. ΜΟΛΙΣ ΦΥΓΟΥΝ ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΩ. ΦΙΛΙΑ!!

  40. @Stella ego eimai paidaki opote symfono….. alla fantasou emeis an pote ginoume manoules ti tha kanoume….!!!!(ooooo san thriler akoustike ayto stin fantasia mou….)

  41. @Μαρία Πρωτόπαπα mprabo maria!!!na akous ti leei o Κο ΑΝΔΡΕΑ ΣΑΜΠΑΤΑΚΑΚΗ ΤΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ DNA k na min anxonese gia tpt!!!tora eimaste mazi sou!!!kathe stigmh na se stirizoume!!!filakia

  42. Καλησπέρα υπέροχες bbgirls!Τα σχόλιά σας υπέροχα ενθαρυντικά, το ένα καλύτερο από το άλλο.Το επόμενο συμπληρώνεο το προηγούμενο!
    Συγχαρητήρια στη leader-Julia!Δεν μπορεί να αποτύχει μια τέτοια προσπάθεια.Καλή αρχή Μαρία ΜΑΣ,και θα είμαστε πάντα δίπλα σου!Γράψε μας και τίποτα, να ακούσουμε τις εντυπώσεις σου,αν θέλεις.Ξέρεις κάτι?Το είχα ξαναγράψει σε παλαιότερο post της Στέλλας μας.Κάποιοι άνθρωποι, πολύ δυνατοί, αποφασίζουν κάποια στιγμή της ζωής τους να αντιμετωπίζουν τους εφιάλτες τους.Τους αξίζει ένα μεγάλο μπράβο.Εγώ ακόμα τους “κρύβομαι”.
    Σας φιλώ!!!

  43. @Μαρία μου δεν το πιστεύω!!!!!!Πάνω που σου έγραψα να μας πείς κι εσύ κάτι, εσύ ήδη απαντούσες!!!!!!!

  44. Πολλές φορές ο καθε ενας απο εμάς χρειάζεαι την ωθηση και καποιον να του πεί πρόχωρα… Ειμαι εδώ. Σε δύσκολες στιγμές ειχα την τυχη να εχω τετοιους ανθρώπους διπλα μου.. Προχώρα λοιπόν Μαρια και να ξέρεις κατι. Η θετική σκέψη μεταφέρεται ευκολα …

  45. Hip Hip Hurray for Maria !!!! Εδώ θα είμαστε και όταν νιώσεις ότι πιέζεσαι, ότι σκας, ότι θέλεις μια σοκολάτα βρε αδερφέ αλλά πρέπει να εφαρμόσεις το καλύτερα να μιλάς παρά να μασάς, πάλι εδώ θα είμαστε (και στο fb και στο mail και στο τηλέφωνο όπου θες – προσωπικά μπορείς να βρεις τα στοιχεία μου απο τη Ju και να επικοινωνήσεις όποτε και αν σου κάνει κέφι).

    @Julia’s mother: Έχετε μια υπέροχη κόρη που σημαίνει ότι κάνατε καλή δουλειά. Δεν έχει σημασία αν αυτό το εγχείρημα θα πετύχει 100%, 50% ή 20%. Είναι ήδη πετυχημένο. Μια γυναίκα βγήκε μπροστά και ζήτησε βοήθεια, μια άλλη της την πρόσφερε και πολλές άλλες είναι εδώ για να κάνουν εξέδρα. Κάτι λέει όλο αυτό έτσι δεν είναι; (Επίσης κάτι μου λέει πως παρόλο που μπορεί να έχετε τις ανησυχίες σας, θα την υποστηρίξετε και σε αυτό 1000%)

    @υπόλοιπες: ευχαριστώ για τα σχόλια στο σχόλιο (lol). Δεν θα απαντήσω σε καμία σας όχι επειδή είμαι αγενής αλλά επειδή αυτό το ποστ, αυτή η προσπάθεια αφορά στη Μαρία όχι σε εμένα. Και το σχόλιο έχει γραφεί ειδικά για εκείνη 😉

    @nancy & stella: όταν γίνετε μανούλες και μεγαλώσουν λίγο τα βλαστάρια σας και γράφουμε ακόμα εδώ θα μοιραστώ με εσάς τις ιστορίες της υστερικής μάνας (γιατί και απο αυτό έχουμε)

    xoxoxo
    the gossip girl 😛

  46. Μπραβο Μαρια καλη αρχη!!Ολα θα πανε καλα και θα τα καταφερεις,εισαι δυνατη εσυ.Σε περιμενω στην Κρητη το καλοκαιρι ακρως ανανεωμενη.Φιλια!

  47. Πόσο με συγκίνησες!!! Τι ωραίο την σημερινή εποχή που όλα φαίνονται τόσο δύσκολα, τόσο απαισιόδοξα και τόσο χλωμά να υπάρχουν άνθρωποι που να προσπαθούν να κάνουν αληθινά τα όνειρα κάποιων άλλων ανθρώπων!!! Σας εύχομαι καλή επιτυχία και μπράβο και στις δυο σας. Μακάρι να πάνε όλα κατ’ ευχήν και πολύ σύντομα να δούμε μία καινούρια Μαρία!!!

  48. Εύχομαι στη Μαρία, όλα όσα της εύχομαι από τότε που την γνώρισα, την ημέρα του γάμου της το 1995.
    Της εύχομαι, όπως της ευχόμουν πάντα, να βρει την αλήθεια μέσα της, να ανακαλύψει τις αιτίες της και να γιατρέψει τις πληγές της. Να γεμίσει τα κενά που μέχρι τώρα γέμιζε με σοκολάτες, με συναισθήματα που δεν αγοράζονται με όλα τα χρήματα του κόσμου και να έχει πάντα αληθινές φίλες που να την κάνουν να δακρύζει, όπως εγώ.
    Καλή επιτυχία, σε ότι και να κάνεις Μαριώ μου!
    Το μόνο που χρειάζεσαι είναι να σε πάρει πάλι κάποιος απ’ το χέρι και να νοιαστεί για σένα….Μέχρι να δυναμώσουν τα δικά σου πόδια και να σταθείς σ’ αυτά…. Στο εύχομαι μέσα από την καρδιά μου!
    Εγώ, πάντα κοντά σου, έστω και μακρυά σου….

  49. Αχ πόσο συγκινούμαι να διαβάζω τόσο Ανθρώπινα λόγια και να συνοδεύονται από πράξεις Ανθρώπων, όπως είπες! Είναι πολύ όμορφο αυτό που κάνεις Τζούλια κ γενικά όλοι όσοι με τον έναν ή τον άλλον τρόπο βοηθούν το συνάνθρωπό τους. Κ πραγματικά είναι απίστευτο το πόσο ωραία νιώθεις ο ίδιος όταν βοηθάς έτσι, απλά, χωρίς αντάλλαγμα….είναι ανεκτίμητη αυτή η αίσθηση. Μπράβο κ πάλι! Κ για ακόμη μία φορά το bb δείχνει την ανθρωπιά του κ την πολυδιάστατη ύπαρξη του, γι’ αυτό κ όποιος μπαίνει πρώτη φορά, δε σταματά να παρακολουθεί, παρόλο που για διάφορους λόγους δε σχολιάζουν όλοι(μία απ’ αυτές είμαι κι εγώ, κατά περιόδους είμαι συνεπής, άλλες όχι, αλλά πάντα διαβάζω όχι μονο τις αναρτήσεις για νέα προϊόντα αλλά κυρίως αυτά τα λόγια αληθινών κοριτσιών-γυναικών που πραγματικά γεμίζουν την ψυχή). Αχ πολλά είπα, καιρό είχα να γράψω, με συγχωρείτε 😛 Καλή αρχή στη Μαρία λοιπόν, με όλη τη θετική σκέψη κ ενέργεια!!!! Πολλά φιλιά!

  50. Μαρία μου σου εύχομαι, τα ίδια που σου εύχομαι από την ημέρα που σε γνώρισα, στο γάμο σου το 1995.
    Να βρεις τις αιτίες σου, να γιατρέψεις τις πληγές σου και να έχεις πάντα φίλους που να λειτουργούν σαν καθρέφτες για να κοιτάς μέσα τους τον εαυτό σου!
    Καλή επιτυχία στο νέο σου ταξίδι…
    Εγώ πάντα κοντά σου, έστω και μακρυά σου…

  51. ευχομαι μέσα από την ψυχή μου δύναμη στην Μαρία και να ξέρει ότι ο επιμένων και ο υπομένων νικά….προσωπικά στις φωτογραφίες αντίκρισα μια γλυκύτατη γυναίκα με ένα υπέροχο χαμόγελο,2 υπέροχα κοριτσάκια και κάποια κιλάκια παραπάνω ίσως που όμως πιστεύω ότι θα καταφέρει να τα χάσει,να έχει αισιοδοξία και καλώς εννοούμενο πείσμα και σίγουρα θα τα καταφέρει…Τζούλια είσαι καταπληκτικός άνθρωπος κ ας μην σε έχω δει ποτέ..Ολα τα άρθρα σου είναι μοναδικά.Στέλνω την πιο θετική αύρα μου στην γλυκιά Μαρία!!

  52. Τζούλια, Μαρία θα είμαστε όλες εδώ για να σας ενθαρρύνουμε σε αυτή την τεράστια προσπάθεια που με τον χρόνο θα γίνει επίτευγμα! Όλα θα κυλήσουν ομαλά και θα πάνε εκεί που έχετε βάλει στόχο! Μαρία να χαμογελάς καθημερινά και θα τα καταφέρεις!!!!!!!!

  53. @Μαρακι μου καλη αρχη!!!!ειμαι σιγουρη οτι θα τα καταφερεις!!
    Πρωτα απο ολα γιατι το κανεις για εσενα μονο και για κανεναν αλλο!!
    Απλα χρειαζεται υπομονη και επιμονη δεν θα γινουν ολα αμεσα θελει το
    χρονο της αυτη η προσπαθεια σου!!Αφου καταφερες να κοψεις το τσιγαρο
    δειχνει ατομο με μεγαλα αποθεματα ψυχικης δυναμης!!
    @Κοριτσια σημερα ειναι η χειροτερη μου μερσ ειμαι στο κρεβατι απο
    το πρωι με γαστρεντεριτιδα(το χειροτερο μου!!)εχω βγαλει τα αντερα μου
    πριν απο λιγο ανοιξα τα βλεφαρα μου και τ ο πρωτο που εκανα ηταν να δω το bb!
    Ειναι τα τυχερα της μανουλας οταν εχει αρρωστο παιδι να κολαει αμεσως!!
    Αχ δεν ξερω αν θα τα αντεξω!!!

  54. ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ ΜΑΡΙΑ!!Εγώ μόλις γέννησα και κοιμόμουνα μόνο 9-12 το πρωί κι απ’τα νεύρα μου θα μπορούσα να φάω όλο το ντουλάπι,είχα κολλήσει έξω από την πόρτα του ψυγείου μια αφίσα ενός μοντέλου με μαγιό,καρακορμάρα και το σκεφτόμουν δυο και τρεις φορές πριν ενδώσω.΄Οχι ότι έπιανε πάντα,αλλά…βοήθησε!!Δεν το δοκιμάζεις;
    Julia,πολύ χαίρομαι που το πέτυχα.Πιο πολύ χάρηκα που είδα ν’αναφέρεις το όνομά μου.Πάντως το σίγουρο είναι ότι σ’αυτό το blog η Μαρία θα βρει τον εμψυχωτή-συνοδοιπόρο-συμβουλάτορά της μέσα απ’όοοοολες εμάς.

  55. Καλησπέρα κι από εμένα!
    Από χθές που μας υποσχέθηκε η Τζούλια το 2ο μέρος του post ανυπομονούσα, όπως όλες μας, να μάθω τη συνέχεια!
    Από πολύ νωρίς το πρωί, με το που έφτασα στο γραφείο, έκανα συνεχώς refresh στο bb για να μάθω νέα.
    Τώρα λοιπόν, έχοντας διαβάσει όλα τα προηγούμενα σχόλια, ένα έχω να πω…αφού η απόφαση ελήφθη και έγινε η αρχή, το νερό έχει μπει στο αυλάκι.
    Μαρία μου, αυτό που μόλις ξεκίνησες, να αδυνατίσεις το σώμα σου, είναι εφικτό. Αυτό που είναι ακατόρθωτο, είναι το να “παχύνουν” τις ψυχές τους όλα αυτά τα “κακόβουλα άτομα” που αναφέρεις.
    Όπως βλέπεις, είμαστε όλες μαζί σου, σου δίνουμε δύναμη και μας δίνεις και εσύ. Θα είμαστε εδώ να παρακολουθούμε βήμα προς βήμα τον αγώνα σου!!!!
    @Beautyblog: αιτούμαι αγροτική άδεια μίας εβδομάδας από τη Διοίκηση…αναμένοντας θετική απάντηση, πάω να ετοιμάσω τις τσάπες και τα σκαλιστίρια μου!!!!
    Σας φιλώ γλυκά!!!!!!

  56. Μπράβο εξαιρετική ιδέα,θα αλλάξει όλη η ψυχολογία της Μαρίας και θα ανανεωθεί!Καλή αρχή και όλα είναι στο μυαλό!Τα υπέρ αυτού του εγχειρήματος είναι πολύ περισσότερα από το αίσθημα πείνας!Κα με τους σωστούς επαγγελματίες ο στόχος είναι πιο εφικτός!!

  57. @VickySot: Νομίζω ότι ξέρω τι εννοείς και νομίζω ότι ξέρω που θα πάτε όλοι μαζί οικογειακώς… Και ξέρεις, το αγνό ελαιόλαδο, κάνει θαύματα στο beaute..(αν έχω κάνει λάθος, “σβήσε” την τελευταία πρόταση…)Οπότε αν είναι έτσι, με χαρά η άδεια από την Διοίκηση, αλλά πάρτε και ένα laptop μαζί, καλού-κακού.. Ποτέ δεν ξέρεις που και πότε θα έρθει η έμπνευση…

  58. Καλη σας μερα!Συγχαρητηρια Julia μου,εισαι πραγματικος Ανθρωπος.Σπανιζουν σημερα οι Ανθρωποι αν και νομιζω οτι με τα προβληματα που περναμε θα ερθουμε ολοι πιο κοντα.Το βλεπω,το ελπιζω.Μαρια μου σου ευχομαι πραγματικα να πανε ολα κατ΄ευχην,να μην το βαλεις κατω.Πιστευω σε σενα,δεν σε ξερω αλλα με το που σε ειδα στη φωτογραφια καταλαβα οτι εισαι δυνατος ανθρωπος και θα τα καταφερεις.Καταλαβαινω εν μερει πως αισθανεσαι.Εγω αισθανομαι γελοια με αυτο που θα πω αλλα για μενα ειναι σημαντικο.Ειμαι 49 χρονων με 3 εγκυμοσυνες,2 παιδια ομως(περασα μια μεγαλη δυσκολια στη ζωη μου),και μεχρι περυσι ημουν 57 κιλα.Μια χαρα για το υψος μου και ειχα ενα αρκετα ωραιο θα ελεγα σωμα.Ομως περυσι εκανα θυρεοειδεκτομη.ειχα υπερθυρεοειδισμο που αδυνατιζε.δεν αδυνατιζα ομως γιατι συγχρονως επαιρνα και αντικαταθλιπτικα(εδω κολλαει η δυσκολια).Οταν λοιπον εβγαλα το θυρεοειδη ηρθα στα καλα μου,αλλα τα αντικαταθλιπτικα εκαναν την αρνητικη τους δουλεια.Αρχιζαν να με παχαινουν.Πηρα 8 κιλα σε 2 μηνες.θα μου πειτε 65 κιλα?τι μιλας?για μενα ομως ειναι πολλα γιατι για χρονια ειχα συνηθισει τα 57 κιλα μου,ειχα ρουχα που μου εκαναν και φυσικα τα αντεχαν τα ποδαρακια μου που ειναι κανια(σαν ξυλαρακια).Ετσι αρχισα να σταματω να τρωω φαγητα που παχαινουν,αρχισα να κανω διαδρομο,και το μονο που καταφερα ειναι απλα να μεινω στα κιλα αυτα.Παρ΄ολα αυτα δεν το βαζω κατω και θα προσπαθησω να τα χασω.Μη με παρεξηγησετε και μη με θεωρησετε ψωνιο αλλα θελω να τα χασω αυτα τα κιλα και θ΄αρχισω τωρα μαζι με τη Μαρια.Θα της κανω συμπαρασταση και θα σας λεω τα αποτελεσματα μου παρ΄ολο που θα αργησω λιγακι γιατι ολα θα τα κανω μονη μου και νομιζω οτι θα τα καταφερω.Σας ευχαριστω που με ακουσατε.Φιλια πολλα σε ολες σας και ειδικα στο Μαρακι.Καλη επιτυχια Μαρια μου:>

  59. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΕΣ!!!!!!!!ΑΝΟΙΞΑ ΤΟ ΒΒ Κ ΤΙ ΝΑ ΔΩ;;;ΤΟΣΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ;;;;ΤΟ ΒΡΙΣΚΩ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ!!ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΥΧΗΘΩ Σ’ΕΚΕΙΝΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΣΚΟΠΟ ΤΟΥΣ ΝΑ ΑΔΥΝΑΤΙΣΟΥΝ “ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ”.ΑΛΛΑ Κ ΣΕ ΕΚΕΙΝΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΑΛΛΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΥΧΟΥΝ.Η ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ΒΒ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΟ,ΤΙ ΛΕΤΕ;ΚΑΛΟ Σ/Κ!!!!!!!!!!!!!!!

  60. Ισχύς εν τη ενώσει, αγαπημένες! Φυσικά και θα είμαστε εδώ για τη Μαρία! Καλή αρχή και κουράγιο.. κάθε αλλαγή στη ζωή μας είναι δύσκολη, αλλά εγώ πιστεύω στους ανθρώπους, μπορούν να καταφέρουν πολλά! εδώ θα είμαστε, λοιπόν, συμπαραστάτριες και θα χαιρόμαστε να βλέπουμε την εξέλιξη!

  61. @Beautyblog: Μια χαρά κατάλαβες, Τζούλακι, απλά φέτος το συνεργείο έχει διασπαστεί. Θα πάμε με βάρδιες. Πρώτη ξεκινάω εγώ. 🙁
    Πραγματικά το ελαιόλαδο είναι θαυματουργό, αλλά και μόνο ο καθαρός αέρας εκεί φτάνει! Λίγο πιο ξεκούραστη να ήταν αυτή η δουλειά, θα ήταν τέλεια. Αλλά ας μην παραπονιόμαστε.
    Πάω να μαζέψω πρώτες ύλες, να προμηθεύσω τη Stella για να φτιάξει τα μαγικά της φίλτρα!!! Laptop χλωμό το βλέπω να παίρνω, αλλά ας μου έρθει εμένα η έμπνευση και γράφω και πάνω και στο λιόπανο!!!! 😛
    Άσε που αν με δει ο πατέρας μου με κανά τέτοιο μαραφέτι στο χωράφι, θα τον στείλω αδιάβαστο! Ήδη τους έχω στείλει όλους με τα beaute που κάνω κάθε πρωί πριν ξεκινήσουμε…αντηλιακό, κολώνια, lip balm, κρέμα χεριών…τώρα που το ξανασκέφτομαι, επειδή φοράω γάντια όταν δουλεύω, θα πάρω μαζί μου και το αμυγδαλέλαιο και θα στάξω μέσα λίγες σταγονίτσες, που έλεγαν προχθές, η Stella και η Ioanna Thess…θα του τρελάνω όλους φέτος μου φαίνεται!!! Αλλά πώς να το κάνουμε, σαν την κατσιβέλα να πηγαίνω??? Ή είσαι bbgirl ή δεν είσαι!!!!
    Σας φιλώ όλες!!!!
    Ραντεβού το επόμενο σ/κ με εντυπώσεις!!!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.