Το Ροζ Ημερολόγιο της Avon.

 

Κάθε χρόνο, από τότε που ξεκίνησε το beautyblog, όταν έρχεται η στιγμή να γράψω για το Ημερολόγιο της Avon ή την βοήθεια που προσφέρει η εταιρία στην Εκστρατεία κατά του Καρκίνου του Μαστού, δεν παθαίνω ποτέ writer’s block.

 

Γιατί κάποιες φορές είναι λογικό όταν έχεις γράψει επανειλημμένως για το ίδιο θέμα, να το πάθεις και αυτό. Όμως οι εμπειρίες μου, οι αναμνήσεις μου, οι ιστορίες που θυμάμαι από την συγκεκριμένη εταιρεία, είναι τόσες πολλές, που πάντα δεν ξέρω από πού να πρωτοξεκινήσω.

 

 

Έτσι λοιπόν, αυτή τη φορά, αποφάσισα να αφήσω κάποιες από εσάς να μιλήσετε και να μας πείτε, τι σας έρχεται στο μυαλό όταν ακούτε το όνομα Avon:

 

Stella:

“Το πρωτο πράγμα που μου έρχεται στο μυαλό, όταν ακούω Avon, είναι…. πολλά! Ένας κατάλογος, διαφορετικός κάθε φορά που πέφτει στα χέρια μου γεμάτος ευκαιρίες που εγώ πρέπει να προλάβω να αγοράσω για τη συγκεκριμένη καμπάνια και οικονομικά, αξιοπρεπέστατα ωστόσο καλλυντικά, καλύτερα από πολλά ευρείας της ίδιας κατηγορίας τιμής, τα οποία σε γενικές γραμμές είναι “εύκολα”,  ταιριάζουν δηλαδή σε μια ευρεία γκάμα γυναικών.    Σε δεύτερη φάση μου έρχεται στο μυαλό η παράδοση και η ιστορία της Avon, όπως την βλέπουμε και σε κάποιες αμερικάνικες ταινίες, δεκαετία του ’50 και οι νοικοκυρές της εποχής βρίσκουν επαγγελματική ενασχόληση και οικονομική διέξοδο με τα καλλυντικά της.”

 

 

Andriana

«Ευρεία γκάμα καλλυντικών, αρκετά ποιοτικών, που πωλούνται από χέρι σε χέρι, βοηθώντας τις “νοικοκυρές” να βγάλουν ένα χαρτζιλίκι.  Κάνουν πολλές εκπτώσεις και προσφορές ανά καμπάνια, ώστε μπορείς να “στοκάρεις” σε αγαπημένα σου προϊόντα σε σούπερ τιμές ή να κάνεις ένα δωράκι, χωρίς δεύτερη σκέψη, στις δύσκολες εποχές που διανύουμε.. Τέλος ο Wayne Goss αλλά και οι Pixiwoo, αγαπημένοι youtube beauty gurus (make-up artists, βασικά) έχουν εκθειάσει κατά καιρούς διάφορα προϊόντα της. Ο πρώτος το Ideal Flawless Foundation, αν θυμάμαι καλά το όνομα του, που το θεώρησε ακόμα καλύτερο από άλλα πολύ  ακριβότερα, ενώ οι Pixiwoo,  χρησιμοποιούν  πολλά από τα προϊόντα μακιγιάζ της μάρκας….»

 

MariaA

«Λοιπόν όταν ακούω AVON σκέφτομαι: αξιοπιστία, ποικιλία και φυσικά αρώματα!! Ιδίως Christian Lacroix Absynthe!»

 

Iwanna Maneta

«Λοιπόν θα φανεί ίσως περίεργο, αλλά το πρώτο πράγμα που έρχεται στο μυαλό μου ακούγοντας τη λέξη Avon είναι Dianne Wiest στη ταινία Edward Scissorhands που ήταν αντιπρόσωπος Αvon και γυρνούσε από σπίτι σε σπίτι για να κάνει επίδειξη…»

 

Nansy

Η Avon είναι μια εταιρεία που δραστηριοποιείται εδώ και αρκετά χρονιά στο χώρο των καλλυντικών, να φανταστείς την θυμάμαι από πολύ μικρή γιατί ψώνίζαν η μαμά μου κ η γιαγιά μου. Επίσης σου δίνει την δυνατότητα να γίνεις αντιπρόσωπος και να πουλάς τα προϊόντα της μέσου ενός καταλόγου. Έχει πολύ καλά προϊόντα και κάνει συχνά προσφορές που αξίζει να τα πάρεις. Εγώ χρησιμοποιώ πολλά προϊόντα από την Avon και κάποια μάλιστα φανατικά. Έχει επίσης και κάποια πολύ ωραία αρώματα που η μυρωδιά τους μένει  για πολλές ώρες. Η Avon λαμβάνει μέρος και στην εκστρατεία ενάντια του καρκίνου του μαστού και αυτό κατά τη γνώμη μου είναι πολύ καλή κίνηση, γιατί έχει βοηθήσει πολύ κόσμο.»

 

Νεκταρία
«Χωρίς δεύτερη σκέψη, το πρώτο πράγμα που μου έρχεται στο μυαλό στο άκουσμα της λέξης ”Avon” είναι….το ροζ! Κι αυτό γιατί έχω συνδέσει στενά την εταιρεία με την εκστρατεία κατά του καρκίνου του μαστού, με σύμβολο τη ροζ κορδέλα- ένα θέμα που με ενδιαφέρει και με αγγίζει, γι’ αυτό και εκτιμώ κάθε προσπάθεια ενημέρωσης και πρόληψης σε αυτόν τον τομέα.»

 

Vicky

Όταν ακούω τη λέξη Avon, το πρώτο πράγμα που μου έρχεται στο μυαλό είναι…. “καλλυντικά value for money…” Υπήρξα για πολλά χρόνια πελάτισσα της Avon (κυρίως ότι αφορά σε μακιγιάζ και αξεσουάρ…από αρώματα δεν έχω άποψη, γιατί έχω μία αδυναμία στα επώνυμα) τότε που οικονομικά ήμασταν όλοι σε καλύτερη φάση και πραγματικά η Avon προσέφερε ποιοτικά προϊόντα σε δελεαστικές τιμές.. Το μοναδικό μειονέκτημα της ήταν και είναι το χρονικό διάστημα που μεσολαβεί από την παραγγελία των προϊόντων μέχρι την απόκτησή τους.»

 

 

 

Tελευταία, άφησα τη μητέρα μου, γιατί από όλες μας εδώ μέσα (εκτός ίσως από το bb girl, movrodo) έχω την εντύπωση ότι πρέπει να είναι η μεγαλύτερη, άρα έχει ακόμα περισσότερη εμπειρία από αυτή την εταιρεία κολοσσό.

 

 

Varsa

«Avon… θυμάμαι πριν από 38 χρόνια στο Λονδίνο την Mrs Janet, φίλη της μητέρας μου και αντιπρόσωπο της Avon να μας χτυπά την πόρτα, να καθόμαστε όλες στο σαλόνι με ένα τσάι και να μας ανοίγει την τσάντα της, με όλα αυτά τα υπέροχα, μυρωδάτα, χρωματιστά προϊόντα. Λάτρευα, τις μοναδικές κρέμες σώματος, καλύτερες από κάθε άλλης μάρκας εκείνη την εποχή, τα ευωδιαστά ταλκ- ναι τότε όλες οι γυναίκες, είχαν και από ένα ταλκ στην τουαλέτα τους και αρωμάτιζαν το σώμα τους με φουντωτά πον- πον… Αυτό που δεν ξεχνάω όμως, ήταν οι συσκευασίες τους… χωρίς υπερβολή, μικρά, αριστουργήματα. Έχουν περάσει τόσα χρόνια κι όμως από τότε φυλάω κάποια από εκείνα τα εξαιρετικά βαζάκια και για του λόγου το αληθές η κόρη μου, μου ζήτησε να φωτογραφήσω και ένα, για να σας το δείξει εδώ…»

 

Το vintage Avon βάζο της μαμάς μου, η οποία το φυλάει από το 1974…

 

 

 

 

Και συνεχίζω…

Από τη στιγμή της ίδρυσής της πριν 126 χρόνια, η Avon έχει ταυτίσει το όνομά της με τη γυναικεία ομορφιά, την ενδυνάμωση των γυναικών, την κοινωνική ευαισθησία.  Από το 1955, το Avon Foundation, το παγκόσμιο φιλανθρωπικό ίδρυμα της Avon, οραματίζεται και υλοποιεί ένα πιο όμορφο αύριο, για όλες τις γυναίκες, εξασφαλίζοντας το δικαίωμά τους σε μία καλύτερη ποιότητα ζωής. Σήμερα η αποστολή του Ιδρύματος υλοποιείται στο πλαίσιο της πολυετούς και πολύπλευρης εκστρατείας ενάντια στον καρκίνο του μαστού, που ξεκίνησε το 1992 και πλέον έχει επεκταθεί σε περισσότερες από 50 χώρες. Μέχρι σήμερα έχει συγκεντρώσει το ποσό των 750 εκατομμυρίων δολαρίων που διατίθεται στην έρευνα, την ενημέρωση, την πρόληψη και τη θεραπευτική και ψυχολογική υποστήριξη των γυναικών που νοσούν από καρκίνο του μαστού σε όλο τον κόσμο.

 

Tο έργο της Avon Ελλάδας για την αντιμετώπιση του καρκίνου του μαστού στη χώρα μας είναι πολύ αξιόλογο. Από το 2002, βρίσκεται στο πλευρό της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας, υποστηρίζοντας συστηματικά το έργο της στους τομείς της ενημέρωσης, της έρευνας και της έγκαιρης διάγνωσης. Αποκορύφωμα της συνεργασίας αυτής είναι η δωρεά από την Avon στην ΕΑΕ μιας υπερσύγχρονης κινητής μονάδας μαστογράφου με στόχο την προσφορά δωρεάν μαστογραφικού ελέγχου και ενημέρωσης στις Ελληνίδες που ζουν ακόμη και στην πιο απομακρυσμένη γωνιά της πατρίδας μας.

 

Ναι, λοιπόν, το Ροζ Ημερολόγιο της Avon κλείνει τέσσερα χρόνια ζωής (σχεδόν συμβαδίζει με το bb, στην ηλικία…) και συνεχίζει τη δυναμική στήριξη της Εκστρατείας ενάντια στον Καρκίνο του Μαστού. Και θα βρίσκεται για άλλη μια κοντά μας, αυτόν τον Νοέμβριο, η Τάμτα βοήθησε και πάλι στην προώθηση του και εσείς το μόνο που πρέπει να κάνετε για να βοηθήσετε με τη σειρά σας είναι να το αγοράσετε από κάποια αντιπρόσωπο στην τιμή των 10Ε  (ε, μια νέα ατζέντα για το 2013 μας χρειάζεται, ας δώσουμε λοιπόν, τα χρήματα που θα δίναμε έτσι κι αλλιώς, για καλό σκοπό…)

 

Και μάλιστα για να γίνει ακόμα πιο εύκολο, αν δεν γνωρίζετε κάποια αντιπρόσωπο, μπορείτε να μπείτε στην επίσημη σελίδα Avon Cosmetics Greece Official Page όπου μπορείτε να βρείτε μια λίστα αντιπροσώπων πιο κοντά στην περιοχή ή στην πόλη που μένετε.

 

Και επειδή ότι και να σας πω εγώ, το γεγονός παραμένει, ότι κάποιες φορές τα νούμερα μιλάνε από μόνα τους, σημειώστε ότι από τον Απρίλιο του 2010 μέχρι σήμερα, έχουν γίνει 12.300 ψηφιακές μαστογραφίες σε όλη την Ελλάδα. Πολλές και χρήσιμες πληροφορίες για αυτό θα βρείτε και στην σελίδα http://www.kinitosmastografos.net/

 

Χρειάζεται να προσθέσω κάτι άλλο;

 

Η μάλλον κάτι λίγο…Επειδή το θέμα μας είναι η Avon, αλλά και εγώ δεν μπορώ να κρατηθώ, πάρτε μια μικρή γεύση από την Χριστουγεννιάτικη συλλογή μακιγιάζ…
29 Σχόλια
  1. καλημερα οπως φαινεται ειμαι πρωτη που σχολιαζω!λοιπον πριν 6 χρονια περιπου γνωρισα την avon ημουν 18.19 καπου εκει,μεσω μιας φιλης.κ ξετρελαθηκα απο τον καταλογο ηταν κοντα χριστουγενναθυμαμαι….τοτε δεν ηξερα ποιοτητα αλλα η φιλη μου εγγυηθηκε οτι θα ξετρελαθω κ ετσι γραφτηκα αμεσως…απο τοττε ολα μου τα καλλυντικα εκτος απο καποια που ισως δε βγαζει η τυχαινει να μην ταιριαζουν σε μενα!οι τιμες ειναι απιστευτες,κ η ποιοτητα εξαιρετικη!κ τωρα ειδικα τα χριστουγεννα παλι θα μας τρελανει!οσο για το ημερολογιο το πααιρνω ανελιπως κααθε χρονο κ ειναι πολυ ωραιο κ βολικο….

  2. καλημερα αχ πρωτη ειμαι? θα το παρω φετος γιατι περσι δεν το προλαβα.

  3. «Η πηγή της υγείας είναι η ίδια με αυτήν της πραγματικής αγάπης.

    Οση και να δώσεις στον συνάνθρωπό σου ποτέ δεν στερεύει η δική σου….»

    Έχεις κάνει κάτι πολύ σημαντικό. Με αυτό το ημερολόγιο μπόρεσες να προσφέρεις σε μια γυναίκα την ευκαιρία για μια καλύτερη ζωή με υγεία. Η γυναίκα αυτή θα έχει μια καλύτερη ποιότητα ζωής και θα είναι σε θέση να συνεχίσει να προσφέρει στους ανθρώπους που αγαπάει, να δημιουργεί, να γελάει και να κάνει τον κόσμο αυτόν καλύτερο και ομορφότερο χάρη σε σένα… Κάθε μέρα που θα ανοίγεις αυτό το ημερολόγιο για να σημειώσεις κάτι σημαντικό που έχεις να κάνεις, να σκέφτεσαι ότι το ποιο σημαντικό που μπορούσες να κάνεις φέτος το έχεις ήδη κάνει και να ΧΑΜΟΓΕΛΑΣ!

  4. Καλημέρα Τζούλια,
    τι εκπληκτικό βαζάκι είναι αυτό του 1974????
    Η Avon κατά την προσωπική μου άποψη δημιουργεί προιόντα ποιότητας σε πολύ προσιτές τιμές,
    τιμές καλλυντικών super market αλλά ποιότητα εξαιρετική.
    Εάν υπήρχαν ακόμα τέτοιες συσκευασίες όπως του 1974 ομολογώ πως θα αγόραζα μόνο και μόνο για την συλλογή μου!

  5. @Despina: Mα, δεν είναι απίθανο, βάζο Δεσποινάκι; Νομίζω βέβαια, ότι τότε, πρόσεχαν ακόμα περισσότερο όλες οι εταιρείες τις συσκευασίες τους στο να είναι μοναδικές και πανέμορφες.. Και μετά ήρθαν τα λιτά nineties…

  6. To Ροζ Ημερολόγιο είναι αυτό που προσπαθώ κάθε χρόνο να πάρω και όταν το παίρνω πάντα τυχαίνει να το δωρίζω σε μια φίλη! Φέτος, όμως θα γίνει δικό μου! Πάντως τον σκοπό του Ημερολογίου τον στηρίζουμε!

  7. ΥΠΕΡΟΧΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ,ΚΡΑΤΩΝΤΑΣ ΤΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΟΤΙ ΔΙΝΩ ΕΛΠΙΔΑ ΣΕ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ.ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΜΑΖΙ!

  8. kalimera kali bdomada julia bbgirls!!!!ax mou aresei ayto me ta sxolia mas!!!na to ksanakanoume…..!!!!!oso gia to bazaki tis mama sou teleio!!!!filakiaaaa

  9. Καλημέρα Τζούλια, καλημέρα bbgirls!!!! Τι ωραίο Post και βλέπω όλες έχουμε τις καλύτερες εντυπώσεις από την AVON. Το βαζάκι της μαμάς σου Τζούλια είναι απίθανο, όντως πες μου τωρα ότι έχει ακόμη και vintage αρώματα από τότε να τρελαθώ!
    Κι εγώ αγοράζω το ημερολόγιο κάθε χρόνο και συνήθως η μαμά μου ή κάποια φίλη το ζηλεύει και μου το κλέβει! Φέτος θα αγοράσω 2-3 για να μου μείνει!!!!
    Φιλιά πολλά!!

  10. @MariaA: Θα τη ρωτήσω!! Όλο και κάτι beauty θησαυρούς, ανακαλύπτει η μαμά μου, από καιρό σε καιρό!!

  11. Καλησπέρα σε όλη την bb παρέα!

    Ας γράψω κι εγώ τι μου έρχεται στο μυαλό όταν ακούω το όνομα AVON: Γυναίκα. Στήριξη, Υποστήριξη και Ευκαιρία. Εσωτερική και εξωτερική Ομορφιά και Φροντίδα. Συνεχή λανσαρίσματα, μπροσούρες, ασταμάτητη μέριμνα και κοινωνικό έργο.

    Από τα λόγια των κοριτσιών έμαθα και πολλές πληροφορίες που δεν γνώριζα! Η μητέρα σου φαίνεται πως έχει μοναδική αισθητική κρίνοντας από τις επιλογές και τις αγορές της!

    Αχ αυτές οι πέρλες της Χριστουγεννιάτικης συλλογής… πρέπει να δίνουν φοβερές γυαλάδες, θα είναι από τα must have προϊόντα για εορταστικά λαμπερά μακιγιάζ!

    Αγαπάμε την AVON και φυσικά θα στηρίξουμε τον σκοπό του Ημερολογίου!

    Πολλά φιλιά!

  12. Καλημέρα κορίτσια! Αχ αυτη η μαμά τι μας έκανε.. Μας πήγε πολύ πισω, σε τόσο όμορφες εποχές που οι γυναίκες είχαν όλες τόσο χρονο για τον εαυτό τους, για τις φίλες τους, για την οικογενεια τους, συνάμα με μια αξεπέραστη κοκεταρία, μια κομψότητα ανεκδιήγητη που εμείς δεν έχουμε πλέον! Η εικόνα ζωντάνεψε μπροστα στα μάτια μου με τις υπέροχες κυρίες μπροστα στο τσάι να δοκιμάζουν καλλυντικά, μέσα σε υπέροχα βαζακια.. Τελικά η πολυτέλεια ήταν κάτι άλλο τότε, ήταν τρόπος ζωής..όχι lifestyle, αλλά ποιότητα, class! Νομίζω πως όλες τους, είχαν μια άλλη αισθηση της πολυτελειας και της φινέτσας. Σαν να έβλεπα ταινία λοιπόν, με πρωταγωνίστρια τη μαμά Varsa. Ισως η Avon, θα επρεπε να επενδύσει περισσότερο σε αυτη την ιστορία που πρεσβευει.

  13. Καλημέρα, καλημέρα!!!
    Άργησα λίγο σήμερα, αλλά έχω αρχίσει να γίνομαι η “καλή νοικοκυρά”, που σημαίνει ότι πρώτα κάνω δουλειές και μετά ανοίγω τον υπολογιστή… Μεταξύ μας, δεν έχω τελειώσει ακόμα, αλλά ένα διαλειμματάκι μου χρειαζόταν!

    Λοιπόν, πολύ μου αρέσει αυτή η ανάρτηση τελικά, με τα δικά μας σχόλια!!!

    Έχω να ομολογήσω, όμως, ότι μέχρι τώρα που δεν είχα γνωστή αντιπρόσωπο δεν είχα πάρει ούτε καν χαμπάρι για την δράση της Avon, ούτε γνώριζα για το υπέροχο ροζ ημερολόγιο. Βλέπετε, είμαι σχετικά πρόσφατα φανατική του bb και δεν ήμουν ενημερωμένη για όλα αυτά!!! Μόλις έγινε μια φιλενάδα μου αντιπρόσωπος, τότε μόνο αποφάσισα να παραγγείλω κάτι για να τη στηρίξω (ναι, ναι μιλάμε για τέλη Φλεβάρη 2012 και μέχρι τότε δεν είχα δοκιμάσει τίποτα από τη μάρκα, όσο κι αν είχα μπει σε πειρασμό παλαιότερα…) και ανακάλυψα ότι στηρίζει την ΕΑΕ και αγόρασα ένα γλυκούλι καθρεφτάκι του οποίου τα έσοδα πηγαίνουν για τον ίδιο σκοπό.

    Τώρα πια, που ξέρω και μια που μας ενημερώνεις για αυτά τα τόσο σημαντικά Τζούλια μου, σίγουρα θα αγοράσω και το ημερολόγιο μια που εννοείται ότι κάθε χρόνο παίρνω κάποιο. Γιατί να μη στηρίζω κι ένα τόσο σημαντικό σκοπό;

    Τέλος, ναι, θα συμφωνήσω, το βαζάκι της μανούλας σου είναι κουκλίστικο!!!

  14. @Τζούλια: Τέλεια!!!! Περιμένω αγωνιωδώς!!!

  15. Την AVON σαν εταιρεία την ανακάλυψα σχετικά πρόσφατα, τον τελευταίο ενάμιση χρόνο. Έχω δοκιμάσει κάποιες παλέτες σκιών και από το καλοκαίρι και μετά το λάδακι μαλλιών με έλαιο argan το οποίο είναι αρκετά καλό.Το περσινό ημερολόγιο ήταν φοβερό , αγόρασα 2 ένα για μένα και ένα για την κολλητή μου και με βόλεψε απίστευτα . Το ίδιο φαντάζομαι θα γίνει και με το φετινό …

  16. Καλησπέρα κούκλες και καλή εβδομάδα! Κάθε χρόνο αγοράζω το ημερολόγιο της Avon, γιατί εκτός ότι το χρειάζομαι και είναι και για καλό σκοπό! Έχω δοκιμάσει σχεδόν όλα τα προϊόντα της εταιρείας, (η ξαδέρφη μου είναι αντιπρόσωπος της Avon) και πραγματικά είναι όλα εξαιρετικά και οι τιμές τους απίστευτες!!! (για να μην αναφέρω και τις φανταστικές προσφορές που έχει συνέχεια) Καλή συνέχεια….. Φιλιά! 🙂
    @Τζούλια μου, το βαζάκι της μητέρας σου είναι ένα μικρός θησαυρός! Μακάρι η εταιρεία να ξανακυκλοφορούσε τέτοιες υπέροχες συσκευασίες!!

  17. @Stella: Συμφωνώ απόλυτα και το σκεφτόμουν και εγώ… Θα μπορούσε ας πούμε αν όχι συνέχεια (δυστυχώς όπως είπες και εσύ, οι εποχές άλλαξαν..) τουλάχιστον τα Χριστούγεννα να δημιουργεί συλλογές σώματος σε τέτοια υπέροχα μικρά αριστουργήματα, όπως αυτό το βαζάκι.. Ειδικά μια εταιρεία του μεγέθους της Avon, που αν και πολλοί δεν το γνωρίζουν, είναι η Νο 1 μάρκα ομορφιάς σε πωλήσεις, παγκοσμίως…

  18. Τι υπέροχο βαζάκι!!! 🙂 Λατρεύω τα vintage αντικείμενα…. 🙂

  19. @Julia 1. Ναι, βεβαια μια σειρά vintage για παράδειγμα.. δεν θα ήταν τέλεια για τις γιορτές? Δεν τους το “σφυρίζεις” Τζουλάκι?
    2.Ηξερα, ότι ειναι η Νο1 σε πωλήσεις στην Αμερική!

  20. Είμαι περίπου 6 χρόνια αντιπρόσωπος της Avon και μόνο καλά λόγια έχω να πω για την συγκεκριμένη εταιρία που οι καταπληκτικές κρέμες της(καταπληκτικές και σε ποιότητα και σε τιμή)”μεταμόρφωσαν”τόσο θετικά το προβληματικό λιπαρό δερμα μου που σχεδόν όλες οι φίλες μου με ρώτησαν αν εχω κανει μπότοξ(μόνο στην ιδέα της βελόνας ανατριχιάζω!!!)Το 2011-12 η αγορά του ημερολογίου σημείωσε ρεκόρ πωλήσεων!Χάρη στην ευαισθησία σας ο κινητός μαστογράφος εξασφάλισε το ταξίδι ζωής για χιλιάδες ακόμα γυναίκες…ελπίζουμε και φέτος,πάλι με την δική σας βοήθεια να ξεπεράσουμε το περσινό ρεκόρ!!!

  21. @Maryl: Ευχαριστώ πολύ για το σχόλιο σου. Όπως καταλαβαίνεις, αυτή είναι μια τεράστια ηθική ικανοποίηση, για το beautyblog, αλλά και για τα bb girls, των οποίων τα ενδιαφέροντα και οι ευαισθησίες, δεν μένουν μόνο στην κρέμα ημέμας και τη σκιά ματιών.

  22. καλησπερα αγαπημενες!!!το πρωι εριξα μιa ματια στο post κ αναφωνησα οτι δεν με νοιαζει η avon,ουτε η αξιολογη δραση της, η οποια δεν αρκειται μονο στην εξωτερικη ομορφια αλλα με νοιαζει το βαζακι, ”θα γραψω για το βαζακι” το απογευμα,σκεφτηκα….κ ω του θαυματος,σχεδον ολες εστιασαν στο βαζακι! ασφαλως,η κ.βαρσα εκανε τη διαφορα!
    οσο για τα προϊοντα avon,δεν ετυχε να δοκιμασω,ουτε να μου προτεινουν καποιες αντιπροσωποι να δοκιμασω.εχω δοκιμασει καλλυντικα που προωθουνται με τον ιδιο τροπο,τα nutrimetics k ta yves rocher αλλα πολυ παλια.
    καθε αναλογη προσπαθεια απ’οπου κι αν προερχεται ειναι εξαιρετικη.φιλακια!!!

  23. το ειχα παραγγείλει πέρισυ από μια ξαδέρφη-αντιπρόσωπο που τελικά μου το κανε δώρο για τα γενέθλιά μου το είχα καταχωνιάσει και το θυμήθηκα το καλοκαίρι που έμεινα έγκυος και γράφω τις εμπειρίες μου…..

  24. Καλή εβδομάδα σε όλες. Ηθελα κι εγώ να μοιραστώ την εμπειρία που έχω εδώ και τουλάχιστον 5 χρόνια από την Avon. Η πρώτη επαφή έγινε λόγω της αδερφής μου που είχε ξεκινήσει τοτε σαν αντιπρόσωπος. Λατρεψα αμέσως τον απίθανο κατάλογο που δεν άφηνε να περάσει καμία σελίδα απαρατήρητη αλλά κυρίως την εξαιρετική ποιότητα που έκρυβαν και οι πιο απλές συσκευασίες. Τα υπέροχα sheer κραγιόν στο strawberry smash και red delish είναι απλά ανεπανάληπτα. Πολλά προϊόντα μπορεί να αφήνω να μου τελειώσουν αλλά πάντα υπάρχει κάβα προϊόν της Avon να καλύψει κάθε κενό. Το ημερολόγιο είναι στο top priority list εννοείται, ειδικά αφού πρόκειται για τόσο σημαντικό σκοπό. Τζούλια το βαζακι της μαμάς σου είναι απλά απίθανο κι είναι κρίμα που δε βγάζουν πλέον τέτοια.

  25. Τζα!!!Καταπληκτικό το βαζάκι της μαμάς.Όσο για την ατζέντα ελπίζω φέτος να την προλάβω.Καληνύχτα κορίτσια…

  26. Καλησπέρα γλυκές bbgirls!Καλησπέρα Τζούλια!Λοιπόν από αρχές Οκτώβρη περιμένω πότε θα κάνεις την ανάρτηση για το ημερολόγιο της avon.Κάθε μέρα περιμένω αυτό το post και νόμιζα ότι δεν θα γράψεις γι’ αυτό φέτος και θα στο έλεγα.Φοβερό ημερολόγιο, σιγουρα θα το πάρω και φέτος, όπως άλλωστε κάθε χρόνο και τα βραχιολάκια της θείας, γιατί τέτοιες κινήσεις πρέπει πάντα να στηρίζονται για να συνεχίσουν να υπάρχουν.Πολλά φιλιά!!!

  27. Καλησπέρα σας!
    Η αλήθεια είναι ότι είναι ξεσηκώστρα η AVON. όταν ήμουν στη σχολή το 2003 με το 2006 δούλευα την εταιρεία και είχα αρκετά καλές πωλήσεις.Μετα όμως δεν είχα πόρους απο εκει οπότε την άφησα.
    Εχω αρκετά προιόντα απο την εταιρεία και είμαι πολύ ευχαριστημένη. Δυστυχώς ποτέ δεν κατάφερα να πάρω το ημερολογιάκι αν και κάποια άλλα πραγματα για την καμπάνια αυτή έχω.
    Το βαζάκι της μαμας είναι υπέροχο Τζουλια μου!!!! Σα τα μάτια σου να το προσέχεις!

  28. Η AVON εγινε γνωστή σε μένα πριν από αρκέτα χρόνια….
    Για μένα η avon είναι η Μαριάννα μια νέα κοπέλα που στα 25 χρόνια της ο Θεός της έδειξε το σκληρό του πρόσωπο και πήρε από κοντά της το άντρα της.Ετσι η Μαριάννα έπρεπε να κάνει κάτι για να ζήσει τα παιδιά της , κάποιος της μίλησε για μια εταιριά καλλύντικών που δεν χρειαζόταν κεφάλαιο για να ξεκινήσεις.Η Μαριάννα ξεκίνησε δειλά δειλά , πόρτα πόρτα και όλες οι γειτόνισες αγόραζαν και από κάτι για να βοηθήσουν την Μ.
    Η Μαριάννα κατάφερε να μεγαλώσει με αξιοπρέπεια τα αγόρια της και η γειτονιά μας γέμισε με χρώματα και αρώματα.

  29. Αχ, τελειο το post, Τζουλια θεα! Τι μικρο εργο τεχνης το βαζακι της μαμας σου! Και εγω 2 χρονια τωρα που ειμαι αντιπροσωπος στην Avon, μονο καλα λογια ακουω απο τις πελατισσες μου, γεγονος που μου δινει δυναμη να συνεχισω! Το περσινο ημερολογιο ηταν το πρωτο που αγορασα και ηταν καταπληκτικο! Το δε φετινο ειναι διαφορετικο ως προς το σχεδιασμο του αλλα εξισου ομορφο! Ο σκοπος του βεβαια ειναι ιερος και αυτο ειναι που μετραει πανω απ’ ολα! Ας ενισχυσουμε, κοριτσια, ολες αυτο τον ιερο σκοπο και ας προσφερουμε την ελπιδα και το χαμογελο σε γυναικες που το εχουν αναγκη! Καλες γιορτες!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.