Review 3 BB Creams: Δοκιμή και βαθμολογία!

 

 

 

 

Άλλο ένα από αυτά τα guest post που έχω καταλάβει ότι σας αρέσουν πολύ (και σε μένα ακόμα περισσότερο…) Σήμερα η αγαπημένη Iwanna M ( η soon to be δικηγόρος μας…) μας γράφει για τρεις bb creams τις οποίες δοκίμασε τους περασμένους μήνες καθώς όπως λέει και η ίδια, «οι bb creams, είναι η νέα μου τρέλα!»

 

Απολαύστε και κρατήστε σημειώσεις, σε περίπτωση που η αγορά μιας bb cream είναι μέσα στα άμεσα σχέδια σας.

 

 

 

Καλησπέρα Τζούλια!!!

 

Με αφορμή όλα τα guest posts που έχω διαβάσει στο beautyblog ήθελα κι εγώ να γράψω την γνώμη-εμπειρία μου για την τελευταία τρέλα μου, που δεν είναι άλλη από τις BB creams… Από την πρώτη στιγμή που μας είχες ενημερώσει για το τί ακριβώς είναι μία BB cream με είχε ενθουσιάσει η ιδέα μιας κρέμας με πολλαπλές χρήσεις, καθώς τις περισσότερες φορές βαριέμαι ή και δεν έχω χρόνο για την εφαρμογή ενυδατικής – make up- αντηλιακής κ.ο.κ..Μία κρέμα με όλες αυτές τις λειτουργίες ήταν σωτήρια για μένα… Έτσι, έχοντας πλέον δοκιμάσει δυο-τρεις από αυτές θέλησα να σου γράψω τις εντυπώσεις μου για κάθε μία ξεχωριστά…

 

B.B. Cream Miracle Skin Perfector της Garnier

 

 

Ήταν η πρώτη bb cream που δοκίμασα. Μου άρεσε πολύ από τη πρώτη στιγμή το δροσερό άρωμά της..Δεν ήταν καθόλου βαριά για την επιδερμίδα μου και προσαρμοζόταν τέλεια στο χρώμα της. Επίσης την ενυδάτωνε σωστά και για αρκετή ώρα. Στα αρνητικά της θα ανέφερα την πολύ ελαφριά κάλυψή της και τον χαμηλό δείκτη προστασίας της (SPF 15). Ενώ η υφή της μου άρεσε αρκετά, όταν την άπλωνα στην επιδερμίδα μου την ένιωθα αρκετά “νερουλή”. Τέλος θα ήθελα να αναφέρω πως δεν μπορούσα να την φορέσω σκέτη γιατί το αποτέλεσμα γυάλιζε αρκετά… Έτσι θέλησα να δοκιμάσω και μία ακόμη BB Cream ελπίζοντας η καινούρια να ανταποκριθεί περισσότερο στις ανάγκες της επιδερμίδας μου.

 

Βαθμολογία: 7,5/10

 

Hydra Life BB Cream της Dior

 

 

Αυτό που με οδήγησε στην επιλογή της ήταν η όμορφη, βολική συσκευασία της και γενικότερα η εμπιστοσύνη μου στα προϊόντα της dior. Δυστυχώς όμως η κρέμα δεν ταίριαξε στην επιδερμίδα μου…Κυκλοφορεί σε μία μόνο απόχρωση που προσαρμόζεται στον τόνο της επιδερμίδας.Ακόμη και για την μαυρισμένη επιδερμίδα μου όμως η απόχρωση ήταν πολύ σκούρα και μάλιστα κιτρίνιζε αρκετά… Επίσης είναι κατάλληλη για κάθε τύπο επιδερμίδας. Η δική μου είναι μεικτή (λιπαρή σε λίγα σημεία και πολύ ξηρή σε άλλα). Ενώ λοιπόν το αποτέλεσμα δεν γυάλιζε καθόλου και ήταν ιδανικό για τα λιπαρά σημεία, στα ξηρά σημεία δεν ήταν και τόσο καλό. Η ενυδάτωση που προσέφερε σ’αυτά ήταν ανεπαρκής αλλά και γενικότερα η όψη της επιδερμίδας μου μετά την εφαρμογή της δεν ήταν φυσική (πιθανότατα λόγω της χρωματικής απόκλισης). Θετικό της στοιχείο πάντως ήταν ο υψηλός δείκτης προστασίας (SPF 30).

 

Βαθμολογία:  6 / 10

 

 

Dream Fresh BB Cream της Maybelline

 

 

Η κρέμα αυτή με ικανοποίησε απόλυτα. Είναι ελαφρώς πιο παχύρρευστη από της garnier και απλώνεται ιδανικά στο δέρμα. Ενυδατώνει σωστά για πολλές ώρες όλα τα σημεία και δίνει ομοιομορφία στον τόνο της επιδερμίδας καλύπτοντας επαρκώς. Ακόμη έχει δείκτη προστασίας 30. Η σύνθεσή της είναι oil free, κατάλληλη και για μεικτές επιδερμίδες, και το αποτέλεσμα δεν γυαλίζει. Πιστεύω είναι η καλύτερη bb cream που δοκίμασα. Τουλάχιστον για τις δικές μου ανάγκες…

Βαθμολογία: 9 / 10

 

 

Με πολλή αγάπη, Ιωάννα Μ.

 

 

Ξέρετε τι θα ακολουθήσει, μη λέω τα ίδια και τα ίδια… Ψηφίστε!

 

 

 

 

 

 

Και βεβαίως και η φωτογραφία από το κορίτσι μας, που έγραψε το σημερινό review guest post

 

 

Iwanna M, bb girl. Aka Beauty and the Brain!

 

 

 

 

Πάντως,  με αφορμή αυτό το guest post της Iwanna’s αύριο θα ακολουθήσει διαγωνισμός στο bb για ΒΒ… αλλά όχι οποιαδήποτε ΒΒ… μια BB cream, που ξέρω ότι πολλές από εσάς, θέλετε πως και πως να δοκιμάσετε…
Teaser?  But of course!

 

Τέλος, θέλω να σας μιλήσω και για κάτι ακόμα σήμερα για το οποίο είμαι απίστευτα ενθουσιασμένη! (τι να πω, δεν προλαβαίνω να σας τα πω και όλα και γρήγορα και σκέφτομαι μήπως πρέπει να αρχίσουν τα δυο post την ημέρα…)

 

H φίλη μου η Mia, Αυστραλέζα από Έλληνες γονείς και η πιο Ελληνίδα που γνώρισα ποτέ στη ζωή μου είναι editor Αγγλικών μαθητικών βιβλίων. Επίσης είναι ένας από τους πιο καλούς, ζεστούς και φιλόξενους ανθρώπους, ever… Εκείνη και ο άντρας της, o Saro, έκαναν πάντα τα καλύτερα πάρτι και dinner party της παρέας. Όταν πριν δυο χρόνια αποφάσισαν για επαγγελματικούς λόγους να μετακομίσουν στην Αμερική, στεναχωρήθηκα πάρα πολύ αλλά δεν το έδειξα, διότι ήταν η στεναχώρια της Mia τόσο μεγάλη, που άφηνε πίσω την λατρεμένη της Ελλάδα που δεν ήθελα να της φορτώσω και τη δική μου. Βέβαια, ως ανήσυχος, έξυπνος, με έντονη προσωπικότητα άνθρωπος, η Mia, δεν το έβαλε κάτω, κάνει πολλά και ενδιαφέροντα πράγματα, ενώ πρόσφατα έλαβε μέρος και στην Εκστρατεία Επανεκλογής του Obama.

 

Γιατί σας τα λέω όλα αυτά: θέλω η Mia να είναι τα μάτια και τα αυτιά του bb στην άλλη άκρη του Ατλαντικού. Και το πολύ ευχάριστο είναι ότι θέλει πάρα πολύ και η ίδια. Θα την «βλέπετε» λοιπόν συχνά πυκνά, ως contributing editor από εδώ και στο εξής στο julia’sbeautyblog πάντα με φρέσκα νέα από τον κόσμο της ομορφιάς και όχι μόνο και βέβαια, θα απαντάει πάντα σε κάθε σας ερώτηση ή απορία, γιατί δεν βλέπει την ώρα να μπει και εκείνη στην παρέα των bb girls. Βέβαια, θα την βρίσκετε μετά τις 6-7 το απόγευμα (σκεφτείτε την διαφορά της ώρας με USA…)

 

Μεγαλώνουμε, μεγαλώνουμε bb girls και φανταστείτε τι ωραία θα είναι όπως μου είπε κάποτε η kat-rap «κάποια στιγμή να ανταλλάσουμε απόψεις και πληροφορίες με κοπέλες από όλο τον κόσμο!»

 

Θα αφήσω όμως την ίδια τη Mia να σας συστηθεί, σήμερα. Και μόλις διαβάσετε, θα καταλάβετε αμέσως τι εννοώ… Κλικ, εδώ

49 Σχόλια
  1. Καλημέρα Τζούλια, καλημέρα bbgirls!!Η Ιωάννα είναι μια κούκλα και γράφει και τέλεια! Πολύ ωραίο συγκριτικό review! Έχω δοκιμάσει κι εγώ τη Garnier για την οποία συμφωνώ με την Ιωάννα 100% και τη Maybelline την οποία χάρισα με το που την άνοιξα διότι η μυρωδιά της με απώθησε τόσο πολύ που δεν μπόρεσα καν να τη βάλω στο πρόσωπό μου! Τη Dior δεν την πλησίασα καν λόγω τιμής!
    Τζούλια τη νέα L’oreal magic θα μας χαρίσεις αυριο?!?!?
    Όσο για το Post της Μia είναι τέλειο!!
    Φιλάκια πολλά!!!

  2. KALIMERA JULIA BBGIRLS!!!teleio to post gia tis bb!!bravo Iwanna M!!! ego psifisa Maybelline BB Cream Dream Fresh giati me epeise h ioanna mas epeidh exo k ego meikto prosopo san k ayth!!!den exo dokimasei kapoia bb alla teleytea to skeftomai arketa!!!timoula gia tin Maybelline kseroume???
    poly xairomai gia tin mia to diabasa noritera to post apisteyto!!!kalh mou daskala synxoreseme gia ta sxolia st jbb alla ta aglika mou den einai k toso kala!!eno katalabaino ayta pou diabazo dyskoleyomai sto grapsimo…!!!
    diagonismo bb les na perimeno mipos eimai tyxerh???…..tha deiksei!!!
    2 post thn hmera!!!xamos…..!!!!!(mou aresei omos!!!) filakia :*

  3. Θα συμφωνησω απολυτα με την ιωαννα εγω δοκιμασα της garnier k Maybelline, την dior οχι, και εχω να πω οτι η maybelline ειναι πολυ καλη

  4. ΤΖΟΥΛΙΑ Κ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ;ΚΑΛΕ ΤΙ ΚΟΥΚΛΙΤΣΑ ΕΙΝΑΙ Η ΙΩΑΝΝΑ;ΚΑΤΑΡΧΑΣ,ΤΗΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ REVIEW.ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗ,ΘΑ ΔΙΑΛΕΓΑ ΤΗΝ MAYBELLINE.
    MIA,XMMM!!ΤΙ ΥΠΕΡΟΧΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΖΟΥΛΙΑ,ΑΠΛΩΝΟΜΑΣΤΕ ΒΛΕΠΩ,ΠΟΛΥ COOL!!!

  5. καλημερα κοριτσια!!αλλο ενα υπεροχο guest post!απο τις τρεις bb creams διαλεξα τις dior μιας και αυτη ειναι η μονη που δεν εχω δοκιμασει.αλλα θα ηθελα να πω 2 λογια για τις αλλες 2 που εχουν περασει απο τα χερια μου.
    -αρχικα θα πω για τη κλασικη bb cream της garnier:που λετε αυτη μου εβγαλε τρομερη αντιδραση στο προσωπο!καθε βραδυ που την εβγαζα το δερμα μου ηταν γεματο κοκκινηλες και εκζισματα.εγω ετσι και αλλιως εχω μια ταση προς αυτα αλλα δεν πιστευα οτι ηταν η κρεμα.ολα αυτα μεχρι που συναντηθηκα με καποιες πολυ καλες φιλες και μου ειπαν τα ιδια και χειροτερα αλλεργιες τρομερες σπυρακια και τετοια.χαιρομαι που λειτουργησε σε εσενα Iwanna M με το υπεροχο προσωπακι αλλα θεωρησα σωστο να πω την εμπειρία μου.
    -Dream Fresh BB Cream της Maybelline:αυτη ναι μου αρεσει μπορω να πω αν και η κριση μου βασιζεται σε τοσα δειγματακια που βρεθηκαν στα χερια μου(ξαφνικα ολα τα περιοδικα ειχαν δειγμα!)εχω πειστει να την αγορασω την ανοιξη για ελαφρια καλυψη.(για χειμωνα προμηθευτηκα super wow μεικαπ απο την makeupforever ας ειναι καλα οι εκπτωσεις του sephora χιχι!!)

    ps.παλι εφτιαξε ο καιρο!απλα δεν αντεχω πια!!δεν ξερω τι να βαλω καθε μερα…

  6. ΠΟΣΟ ΞΕΧΑΣΙΑΡΑ ΠΑΙΖΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ;;!! ΔΕΝ ΕΓΡΑΨΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΚΟΠΕΥΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΒΒ CREAMS.ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΒΒCREAM ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ,ΜΟΝΟ ΑΥΤΗΝ ΤΟΥ THE BODY SHOP,ΑΛΛΑ ΚΙ ΑΥΤΗ ΟΧΙ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΧΕΡΙ.ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΤΑΙΡΙΑΞΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΣΤΟ ΔΕΡΜΑ ΜΟΥ.ΕΙΜΑΙ ΛΙΓΑΚΙ ΔΙΣΤΑΚΤΙΚΗ ΓΤ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΤΩΡΑ,ΑΝΤΗΛΙΑΚΗ Κ ΠΟΥΔΡΙΤΣΑ Η MAKE UP ΜΕ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ.ΠΟΛΥ ΘΑ ΤΟ ΗΘΕΛΑ ΟΜΩΣ ΝΑ ΒΡΩ ΚΑΠΟΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ OIL-FREE,ΜΕΤΡΙΑΣ ΚΑΛΥΨΗΣ Κ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΕΦΕ ΜΑΣΚΑΣ.ΛΕΤΕ Η MAYBELLINE ΝΑΤΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ;H LA ROCHE-POSAY ΛΑΝΣΑΡΕ ΜΙΑ ΒΒ,Η ΟΠΟΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΕΔΩ.

  7. Καλημέρα κορίτσια!
    Πολύ ωραίο και ενημερωτικό άρθρο!έχω και εγώ πρόβλημα με την bb cream της garnier.Το πρόσωπο μου είναι λιπαρό και δεν με ικανοποιεί η bb, τουλάχιστον είχα πάρει την κλασική που είχε βγάλει και μετά δεν μπόρεσα να πάρω άλλη να δω,ούτε την oil free που εβγαλε μετα.
    Θα ήθελα να δοκιμάσω της maybelline,γιατί αυτό που γίνεται “λάδι” στο πρόσωπο δεν παλεύεται!!!!!!!!
    Φιλάκια κουκλίτσες!

  8. Πολυ ομορφο το guest post. Τωρα θελω κ εγω να δοκιμασω την BB της Maybelline :p
    xxx

  9. Καλημέρα στην όλο και μεγαλύτερη παρέα ΒΒcompany.
    Σχετικά με το voting, έχω άποψη μόνο για την garnier, η οποία μου άρεσε αρκετά.
    Βλέπω οτι η ψηφοφορία υπερισχύει υπέρ της Maybelline, αλλά επειδή είναι πιο παχύρευστη δεν νομίζω να με ικανοποιήσει.

    Μπραβο στη Μia, χαίρομαι που θα μαθαίνουμε νέα και απόψεις all over the world.

  10. Christi ευχαριστω πολυ που μας ενημέρωσες γιατι κ εγω έχω ένα θέμα με τις αλλεργίες!

  11. Καλημερα
    εχω αγορασει την garnier για λιπαρες επιδερμιδες και την βολευτηκα παρα πολυ για καθε μερα. Τωρα θα δοκιμασω την maybelline, με επεισε to review

  12. Καλημερα!!Τζουλια!!κοριτσια!!
    Πρωτα να πω ενα μπραβω για το υπεροχο review της ΚΟΥΚΛΑΣ IWANNA M!!!
    Απο ολες εχω δοκιμασει της Garnier και της maybelline δεν μπορω να πω οτι
    ξετρελαθηκα!!της εχω χρησιμοποιησει οταν βιαζομουν πολυ!!
    Η πρωτη μου δεινει την αισθηση μους εχει αρκετο αρωμα που δεν με τρελαινει και ελαφρια καλυψη και σε εμενα παρολου που εχω μεικτο δερμα για να στρωσει σωστα το ρουζ πρεπει να βαλω πουδρα!!Η δευτερη μοιαζει περισσοτερο με μεικ απ
    ειναι πιο υγρη στρωνει εξισου ευκολα αλλα στο δικο μου δερμα στα ξηρα σημεια δεν προσφερει καμια ενυδατωση και μου δεινει την αισθηση οτι κολλαει!!
    Αρα Τζουλια μου οπως καταλαβαινεις ακομα ψαχνω!!Πηστευω αυριο η συγκεκριμενη που υποψιαζομαι οτι θα μας πεις θα ειναι πολυ καλητερη!!
    Να πω οτι χαιρομαι πολυ που μπηκε στην παρεα μας η MIA θα ειναι υπεροχο να εχουμε ενα bbgirl! στην αλλη ακρη του Αντλαντικου! να μας ενημερωνει για τις νεες εξελιξεις στον κοσμο της ομορφιας!!

  13. Καλημέρα ΒΒ κορίτσια ! Εγώ από τις ΒΒ creams έχω δοκιμάσει μόνο της Garnier και τώρα βρίσκομαι στο 3 μπουκάλι . Μπορώ να πω ότι με έχει ενθουσιάσει γιατί είμαι αρκετά τεμπέλα για να κάνω ολοκληρομένο μακιγιάζ για το γραφείο ( άσε που το πρωί κουτουλάω και δεν είναι εύκολο να μακιγιαριστώ σωστά ) , επομένως η συγκεκριμένη κρεμούλα μου δίνει αυτό που θέλω : ένα φρέσκο , ωραίο χρωματάκι για το πρωί χωρίς πολλά πολλά . Θα ήθελα κι εγώ να έχει μεγαλύτερο δείκτη προστασίας γιατί η επιδερμίδα μου είναι ανοιχτόχρωμη καθώς επίσης και να είναι λίγο περισσότερο ενυδατική ( ποτέ δεν την χρησιμοποιώ χωρίς ενυδατική από κάτω ) . Για αυτή της Maybelline οι απόψεις διίστανται , θα ήθελα να τη δοκιμάσω αλλά προβληματίζομαι λίγο … Προσωπικά πάντως θεωρώ τις ΒΒ σωτήριες και συμφωνώ με την (κούκλα) Iwanna M .

    YΓ : Περιμένω με ανυπομονησία τα ΒΒ νέα από την Αμερική ( τι τέλεια που γίναμε και πολυεθνικές ! )

  14. Καλημέρα bbgirls! Λοιπόν επειδή του Dior δεν την έχω δοκιμάσει θα πω την άποψή μου μόνο για Garnier και Maybelline…. Ψηφίζω Maybelline! Είναι πολύ πιο ελαφριά από της Garnier, τουλάχιστον στην δική μου επιδερμίδα! Κι επειδή το βαρύ μακιγιάζ το απεχθάνομαι, εξάλλου ευτυχώς δεν χρειάζομαι την super κάλυψη, θεωρώ πως η Maybelline έκανε αρκετά καλή δουλειά με την ΒΒ της! Extra plus για τις τεμπέλες (σαν εμένα) o δείκτης προστασίας 30!!! Φιλιά!

  15. Καλημέρα κορίτσια!!!
    Η πρώτη μου ΒΒ cream που δοκίμασα ήταν της Garnier ,που δεν μου άρεσε καθόλου γιατι ήταν πολυ λυπαρή. (καταλυαλιζε η μουτσούνα μου).Ασε που την πατισα ΚΑΙ στην αποχρωση, γιατι πηρα καταλάθος την σκουρη αποχρωση….!!Τωρα χρησημοποιώ την Loreal,Nude Magique 5in1 κ εμεινα κατα ευχαριστημένη…
    Περιμένω ποια ΒΒ cream θα μας παρουσιάσεις αυριο… :-))))

  16. καλημέρα κοριτσάρες!θα ήθελα να δοκιμάσω της maybelline,μιας κι έχω ήδη της garnier(αυτήν που είναι για λιπαρές επιδερμίδες και μου άρεσε η πανάλαφρη υφή της)και αν και πήρα την πιό ανοιχτή απόχρωση(ακούω και στο όνομα “κάσπερ” ),πάλι δεν ταιριάζει στο χρώμα του δέρματός μου,με κιτρινίζει κάπως!οπότε αποφάσισα κι έκανα τη δική μου bb cream,για εξαιρετικές περιπτώσεις ανάγκης!
    ανακάτεψα μέρος της ενυδατικής μου,αντιηλιακής για λιπαρές επιδερμίδες και λίίίγο μέικ-απ (toyoko στην απόχρωση του αλάβαστρου,μου ταιριάζει πολύ)σε ένα μικρό δοχείο με αντλία,μην το παρακάνω με τη δόση,και όταν με πιέζει ο χρόνος,αλλά και το δερματάκι μου,το χρησιμοποιώ 🙂
    αλλά και πάλι,θα ήθελα να δοκιμάσω της maybelline(εντάξει,κοριτσάκι είμαι και μου κινεί την περιέργεια!!!!

  17. Υ.Γ. πολυεθνικές λοιπόν!μπράβο μας!άντε,να μαθαίνουμε τί γίνεται και τί κυκλοφορεί και στην άλλη άκρη του πλανήτη,χιχι!

  18. Έρχεται η Nude Magique από L’ Oreal κορίτσια!!! Εγώ πάντως την έχω δοκιμάσει και είναι πολύ καλύτερη ”για τη δικιά μου επιδερμίδα ΠΑΝΤΑ” και από της Garnier και από αυτή του TBS… Α! Καλώς το το καινούριο το κορίτσι στην παρέα!

  19. Καλησπέρα σ’όλη την όμορφη παρέα! @Iwanna M: Υπέροχο το review για τις BBCreams και σ’ευχαριστούμε πολύ! Είσαι πανέμορφη και πολύ γλυκιά φατσούλα!
    Έχω δοκιμάσει (από δείγματα) μόνο την κρέμα της Garnier, αλλά δεν έμεινα ευχαριστημένη, ούτε με την oil-free σύνθεση και γενικώς δεν ταίριαξε καθόλου στην επιδερμίδα μου!! Την κρέμα της Maybelline δεν την έχω δοκιμάσει ποτέ, αλλά σήμερα ψήφισα την κρέμα του Dior γιατί έχει βολική συσκευασία, μεγάλο δείκτη προστασίας, ταιριάζει σε κάθε τύπο επιδερμίδας και γενικά λατρεύω τα προϊόντα του!! Περιμένω μ’αγωνία τον διαγωνισμό αύριο…. 🙂
    Πολύ χαίρομαι που μεγαλώνουμε και ομορφαίνουμε… και ένα ακόμη υπέροχο BBGirl, η Mia, ήρθε στην παρέα μας! Σ’ευχαριστούμε που θα μας ενημερώνεις και θα μαθαίνουμε πρώτες όλα τα νέα ομορφιάς, από την άλλη άκρη του Ατλαντικού!
    Πολλά φιλιά! 🙂

  20. Να καλωσορίσω κι εγώ τη Mia. Η διαδικτυακή αγκαλιά σου, Τζούλια, είναι λίγο πιο μικρή από το σύμπαν, για να μπορεί να χωράει κάπου -παραφράζοντας το γνωστό άσμα.
    Για BB (creams και όχι girls) δεν θα σχολιάσω, λόγω μικρής και άδοξης εμπειρίας.

  21. Σας ευχαριστώ όλες πάρα πολύ για τα όμορφα λόγια σας και χαίρομαι πολύ που σας άρεσε το review… 🙂 H bb cream της maybelline κοστίζει 9,90 αν θυμάμαι καλά…Πράγματι η υφή της παραπέμπει λίγο σε foundation αλλά
    ενυδατώνει πολύ καλά και αφήνει το δέρμα πολύ απαλό… 🙂

  22. Καλησπέρα. Ωραιότατο θέμα , μιας και η ΒΒ μας έχουν λύσει τα χέρια ειδικά σε όσες δουλεύουν και δεν έχουν χρόνο στις 7 το πρωί όπως εγώ να απλώνουν serum, ενυδατική, ματιών, και foundation .Έχω δοκιμάσει σε δείγμα της garnier και της maybelline και νομίζω ότι μου άρεσε καλύτερα της maybelline. Είχα παλιότερα πρίν εμφανιστούν οι ΒΒ, την hydralife του dior (νομίζω είναι η ίδια κρέμα μόνο που τώρα αναγράφει ότι είναι ΒΒ) πού ήταν μια απλή ενυδατική με χρώμα αλλά δεν μου άρεσε ιδιαίτερα, ήταν πολύ πολύ λιπαρή.Από το καλοκαίρι (μετά από τα video της Ιωάννας) ,έχω αγοράσει την ΒΒ του DR Brant από τα sephora που ήταν αρκετά καλή αλλά μόλις μου τελείωσε και είμαι σε αναζήτηση καινούριας . Προσανατολιζόμουν στην ΒΒ της estee lauder αλλά τζούλια φαντάζομαι θα εχείς κάτι καλύτερο να μας προτείνεις ….,

  23. Καλημέρα κορίτσια (εστω κι αν είναι αργα και μάλλον πρεπει να πω καλησπέρα!) Κατ’ αρχην ευχαροιστούμε πολυ την Ιωάννα που είναι κι αυτή μια κόυκλα… τό χουν οι Ιωάννες φαίνεται… Εγω έχω εκφρασει την επιφυλαξη μου για τις ΒΒ creams και τα πολυλειτουργικά προιοντα, ωστόσο έχω ενα δειγμα της Maybelline και θα ήθελα να το δοκιμάσω. Η Ιωάννα με έβαλε σε σκέψεις.. ΕΤσι κι αλλοιως, χωρις πουδρα δεν κανω βήμα, ότι κι αν φορεσω στο πρόσωπο μου, γιατι μονο ετσι ερχεται στα ίσα του το λιπαρο μου δερμα. Τόσο, που σκεφτομαι να αλλαξω ριζικα την επιλογη make up. Με ποιο τρόπο? Θα σας πω.. Το καλοκαίρι δοκιμασα το sun protection compact foundation της Shiseido, αυτο στη μπλε συσκευασια. Τοσα χρονια το ειχα λιγουρα αλλα δεν το έπαιρνα, γιατι ήταν πολυ δαπανηρο. Φετος όμως το πηρα με την προσφορα 1+1 και ήταν το καλυτερο καλοκαίρι της ζωης μου για το δερμα μου. Τοσο που σκέφτομαι να επωφεληθω της νεας εκπτωσης 35% στο Χοντο και να παω να ξαναπαρω, εστω και σε ανοιχτότερο χρωμα για το χειμωνα. Δεν θυμάμαι καλυτερο compact foundation στη ζωη μου και έχει και spf 30. Νομιζω πως αξιζει τον κόπο, κι ας μου κρατει με το ζόρι 2 μήνες, έναντι των υγρων make up. Σας φιλω όλες και σας ευχομαι και σημερα να έχουμε ένα Καλό Καλοκαίρι εδω στο Νότιο Ημισφαίριο. Η Mia δεν άφησε την Ελλάδα για την Αμερικη, την Αυστραλία ξανα- άφησε άλλα δεν το κατάλαβε το κορίτσι!!

  24. Καλημερούδια!

    Καταρχάς μπράβο στην Ιωάννα Μ για το ποστ και με το καλό δικηγόρος με τη βούλα, μπας και χρειαστούμε ποτέ τα φώτα σου! Σωστά σε χαρακτήρισε η Τζούλια “Beauty and the Brain”!

    Όσο για τις ΒΒ, έχω δοκιμάσει και τις 3 της Garnier (για κανονικά δέρματα/ για λιπαρά δέρματα και την αντιρυτιδική), αλλά δεν ενθουσιάστηκα με καμία..
    -ΟΚ, εκείνη για κανονικά δεν μου ταίριαζε, αλλά ίσως να το έσωνα με μια πούδρα αν το SPF της ήταν υψηλότερο.
    -Αν υπήρχε καλύτερη κάλυψη και SPF στην αντιρυτιδική, ίσως να ήμουν ευχαριστημένη. Πάντως, δεν την χρησιμοποίησα ολόκληρη- την έδωσα στην αδερφή μου.
    -Την λεπτόρευστη την χρησιμοποίησα περισσότερο από όλες, αν και μου έβγαζε μια μυρωδιά οινοπνεύματος που δε μου άρεσε και ήταν αρκετά κιτρινωπή. Ήταν όμως, περισσότερο καλυπτική από τις άλλες δύο.
    Πάντως, δε νομίζω να αγόραζα κάποια ξανά.

    Την ΒΒ της Maybelline την δοκίμασα κι εγώ από δειγματάκι. Δεν διέκρινα κάποια απωθητική μυρωδιά (μάλλον η μύτη σου “πιάνει” πολλά! ΜαριαΑ!) και μου άρεσε πολύ η υφή της, αλλά θα ήθελα να την χρησιμοποιήσω περισσότερο για να δω πώς μου “κάθεται”. Είχε όμως ικανοποιητική κάλυψη και προσέφερε μια ευχάριστη λάμψη. Ο λόγος που ψήφισα αυτήν έναντι της Dior που δεν έχω δοκιμάσει καθόλου, είναι ότι βάσει του ποστ, 1 μία απόχρωση της ΒΒ του Dior είναι πολύ σκούρα. Άρα εμένα δε θα μου κάθεται με τίποτα.

    Τελειώνοντας, θα αναφέρω για μία ακόμα φορά εδώ στο ΒΒ (συγγνώμη που επαναλαμβάνομαι, αλλά το θέμα το απαιτεί) ότι η αγαπημένη μου ΒΒ κρέμα είναι της Estee Lauder. Ναι, είναι τσιμπημένη η τιμή της, αλλά η κάλυψη της είναι αρκετή καλή, έχει την φανταστικά δροσερή μυρωδιά της Daywear, ενυδατώνει αλλά χωρίς να την νιώθεις βαριά και το SPF της είναι 35. Την έσω ήδη πάρει 2 φορές και θα την ξαναπάρω όταν έρθει η Άνοιξη, διότι τώρα προσανατολίζομαι περισσότερο σε foundation, όσο κι αν μου αρέσει η ιδέα ότι ξεμπερδεύω μία κι έξω..

    Φιλιά σε όλες! 🙂

  25. @Stella: xaxaxaxaxaxxa!! Σωστόοοο, σωστότατοοοοο το τελευταίο σχόλιο για τη Mia!

    Όσο για την Shiseido Sun Protection Compact Foundation SPF 35, αρκεί να σου πω ότι τη φοράμε χειμώνα – καλοκαίρι και εγώ και η ξαδέρφη μου. Δίνει απίστευτο “τελείωμα” στην επιδερμίδα και σούπερ κάλυψη από τον ήλιο. Το ξέρω, φθηνή δεν τη λες, αλλά σε κάποια πράγματα, εκπτώσεις δεν κάνω.

  26. Τζα!!!Καλησπέρα κορίτσια…Πολύ κατατοπιστικό το post της γλυκούλας Ιωάννας,μπράβο.Με έχει πείσει για την maybelline,για την Garnier έχω σχεδόν την ίδια άποψη και την Dior δεν την έχω δοκιμάσει.Τώρα θέλω την BB της L’Oreal,έχω ακούσει τα καλύτερα και πιστεύω να “δέσει”και σαν υφή και χρωματικά με την επιδερμίδα μου.Και μου αρέσει πολύ που το beautyblog.gr απλώνεται παντού!Φιλιά…

  27. @Julia Με τις τρέχουσες εκπτωσεις όμως, συμφέρει πάρα πολύ!

  28. Τζούλια, είσαι γεμάτη εκπλήξεις! Περιμένουμε με χαρά κι άλλα νέα από τη Mia.

  29. @Stella: Πράγματι συμφέρει. Και πολύ μάλιστα. Και ξέχασα να πω, ότι έχει εξαιρετική φόρμουλα, πολύ καλύτερη ακόμα και από αρκετές κρέμες φροντίδας..

  30. Καλημέρα και απο μένα! Εγω εχω δοκιμάσει μονο την bb της Garnier και είχα απογοητευτεί κι εγω για την γυαλαδα που αφήνει και την ελαφριά κάλυψη. Μετα απο αυτο το ποστ θα δοκιμάσω την bb της MAybeline και ελπίζω να με ικανοποιήσει όπως και τη φίλη μας. ΘΑ περιμένω και την αυριανή εκπληξη σου.

  31. Γεια σας και απο μενα. Συμφωνω με τις περισσοτερες οτι η Garnier ειναι πιο λιπαρη. Στην δικη μου επιδερμιδα βλεπω οτι με καλυπτουν πληρως τα μεικ απ της lancome καθως και το κονσιλερ της. Προτιμω οσο και να βιαζομαι να βαλω σερουμ αντιηλιακη και μετα μεικ απ παρα μια ΒΒ κρεμα. Ισως φταιει η ηλικια [48 ετων] παντα ομως προτιμω την επισημη κοσμετολογια απο τα καθε λογης βοτανα και ευρειας προιοντα. Και αν νομιζετε οτι εχω την οικονομικη ευχερεια σας λεω πως οχι δεν την εχω. Ειμαι ανεργη μετα απο 25 συνεχη ετη δουλειας. αλλα εχω συνιθισει να βαζω σε ενα κουμπαρα ολα τα 2 ευρα που εχω στο πορτοφολι μου και 2 φορες το χρονο τον ανοιγω συνηθως στις εκπτωσεις και αγοραζω αυτο που θελω οσο και αν στοιχιζει. Θελω επισης να πω οτι λογω ηλικιας φυσικα και δεν ξερω αγγλικα [ και δεν ντρεπομαι να το παραδεχτω] η φιλη σου η Μια θα γραφει μονο σε αγγλικα ωστε να την διαβαζουν μονο οι γνωστες της γλωσσας Καλο απογευμα.

  32. @rania: Ναι, η φίλη μου η Mia, θα γράφει μόνο αγγλικά και μόνο στο αγγλικό μου site, το juliasbeautyblog.

  33. Eυχαριστω για την απαντηση θα παταω την μεταφραση γιατι θελω να μαθαινω για οτι νεο κυκλοφορει ειναι η τρελα μου και ειδικα οι κρεμες περιποιησης.Καλη συνεχεια σε σενα και στις υπολοιπες κοπελες.

  34. @Stella k Julia mou kinisate tin periergia gia to faymatourgo ayto proion….alla den tha rotiso kan timh….tha grafth stin lista obd(otan bro douleia)xaxaxa!!!

  35. Καλησπέρα σας!!!!Δοκιμασα την garnierόταν πρωτοβγήκε και δεν μπορώ μα πω ότι έμεινα ευχαριστημένη,το αντίθετο….απόλα αυτά που έλεγε η διαφήμηση αν έκανε έστω και τα μισά θα ήμουν πολύ ικανοποιημένη!!!Ίσως έφταιγε ότι έχω πολύ λιπαρό δέρμα,ή ίσως ναναι κατάλληλη για κοπέλες κάτω των 30…Πάντως γενικά απότην προσωπική εμπειρία μου τα προιόντα garnier είναι ακατάλληλα για μένα!

  36. Καλησπέρα bb girls!Ιωάννα…είσαι μία κούκλα!!σε ευχαριστούμε πολύ για το review!Έχω δοκιμάσει & εγώ τη bb της garnier & έχω ακριβώς την ίδια άποψη,η bb της maybelline προσαρμόζεται καλύτερα & στη δικιά μου επιδερμίδα,αλλά & πάλι δεν αλλάζω με τπτ τη bb της estee lauder που για μενα έχει μαγικό αποτέλεσμα!τη bb της dior δεν την έχω δοκιμάσει,αλλά μάλλον θα το αποφύγω αφού έχω ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα & μάλλον δε θα δέσει καλά με το δέρμα μου.Τζούλια χαίρομαι πολύ για τα νέα & ανυπομονώ να ακούσω τη φίλη σου mia μέσα απ’το bb!

  37. @JULIA,μας εχεις αναψει τα αιματα παλι για το αυριανο δωρο…ΒΒ FOR SURE,αλλα ποια; ε,ποια;

  38. Συγνωμη επανερχομαι για να πω ενα γεια στο Μαρακι που βρισκεται σε φαση ανανεωσης που τοσο θελει. ζησε την καθε μερα και μη βιαζεσαι να φυγει για να δεις την ζυγαρια πιο κατω.

  39. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΤΑ bbgirls!!! ΙΩΑΝΝΑ ΕΙΣΑΙ ΜΙΑ ΚΟΥΚΛΙΤΣΑ ΖΩΓΡΑΦΙΣΤΗ. ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ. ΚΑΛΑ ΤΖΟΥΛΙΑ ΕΙΣΑΙ ΘΕΑ. ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΤΑ ΠΕΙΣ ΟΛΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΙΣ.ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΓΛΥΚΙΑ ΜΟΥ??? 24 ΩΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ!!!!
    ΦΙΛΑΚΙΑ!**!**!*!*!*!*!*!***!*!*!

  40. ουτε κι εμενα μου αρεσε τελικα η bb της garnier,μεχρι τη μεση αντεξα να το φτασω το σωληναριο.οσο για της maybelline μαλλον ειναι η επομενη αγορα μου την εχω δοκιμασει απο δειγματακια κι εστρωσε αρκετα καλα στο δερμα μου!αν και ειδα οτι κυκλοφορησε και η bb της loreal οποτε τωρα ειμαι λιγο σε διλημμα!

  41. Πολύ ενδιαφέρουσα παρουσίαση και κατατοπιστική. Εγώ παραμένω κλασσική στις επιλογές μου, δηλαδή χρησιμοποιώ με ευλάβεια κρέμα με spf, σέρουμ, μέικ απ, πούδρα. Έχω χρησιμοποιήσει από δείγμα την ΒΒ της Garnier και τη βρήκα ΟΚ, όχι κάτι σπουδαίο, ούτε και κακό. Πολύ καλή μου είχε φανεί η ΒΒ Revitalift Loreal – επίσης από δείγμα. Έδινε μια αίσθηση δροσιάς και ενυδάτωσης, είχε καλή κάλυψη και το – κυριότερο για μένα που έχω λιπαρό Τ – δε προκαλούσε λιπαρότητα και γυαλάδα. Αναμένω νεότερα….

  42. Γεια σας κορίτσια. Ιωάννα, διάβασα κι εγώ εκτός το post σου και οφείλω να ομολογήσω ότι ήταν πολύ καλό και είσαι και super κούκλα. Η αλήθεια έιναι πως τα τελευταία 5-6 χρόνια έχω πάψει να χρησιμοποιώ κρέμες του εμπορίου, γιατί μετά το κόλλημα με την Avon, ανακάλυψα και τις κρέμες που προωθούνται με τον ίδιο τρόπο μέσω αντιπροσώπων. Ετσι έχω δοκιμάσει τα προϊόντα της natrice, μετά τα les naturelles και τον τελευταίο χρόνο τα philab, που είναι ελληνικά. Ηταν όλα πολύ καλά …στα αρνητικά το κόστος βέβαια, αλλά αυτό που μου έκανε κλικ ήταν το μόψιμο θέμα μου, έλλειψη χρόνου κι έτσι ασχολούμαι μόνο με τα απολύτως απαραίτητα. Οι λέξεις κλειδιά είναι σίγουρα το ´βολική συσκευασία ´(έχω βαρεθεί άνοιξε-κλείσε το βαζάκι, πάρε το σπατουλάκι, βγάλε αυτό που θες, καθάρισε το σπατουλάκι, μετά φύλαξέ το κτλ.) και το ´πολλαπλής χρήσης ´. Θέλω να τα κάνει όλα μαζί ( δεν έχω ελπίδες για τον καφέ, αλλά….τη μαγική κρέμα περιμένω, το ξέρω.. Αλλά που να τη βρω) . Από την άλλη το υψηλό κόστος έχει αρχίσει και πονάει και λέω…μια και τα είπες τόσο ωραία, μήπως πρέπει να δοκιμαστεί η maybelline..τουλάχιστον να μαζευτεί το κόστος κι ας με πονάει το θέμα συσκευασία.
    Thanks for the input. Θα πειραματιστώ πάλι. Φιλιά σε όλες.

    που ήταν πραγματικά κατατοπιστικό

  43. Μάλλον το έχω ξαναπεί, αλλά η BB της Garnier δεν μου έκατσε καθόλου καλά… σπυράκια από το πουθενά και ερεθισμένο δέρμα… για αυτό και κατέληξε στην αγαπημένη αδερφούλα μου (που δεν είχε κανένα πρόβλημα!).
    Για αυτόν το λόγο φοβήθηκα να δοκιμάσω την αντίστοιχη της Maybelline, και πήγα κατευθείαν στη σιγουριά της Estee… όπως λέει και η @Andrianna, είναι εξαιρετική, αρκετά καλυπτική και δεν δημιούργησε κανένα θέμα στο πρόσωπό μου… Α, έχει και 2 νομίζω αποχρώσεις…

  44. ax makari na tin kerdiso thelo poli na tin dokimaso tha perimeno nea apo bb gia BB

  45. Εξαιρετικό το guest review της κούκλας Ιωάννας..Θα ήθελα όμως να συμπληρώσω κι ένα δικό μου τιπ. Έχοντας στην κατοχή μου και τις δυο ΒΒ creams της Garnier αρκετό καιρό,ήμουν έτοιμη να τις παρατήσω γιατί χρησιμοποιώντας τις ξεχωριστά την κάθε μια δεν ήμουν απόλυτα ευχαριστημένη. Η πρώτη ΒΒ ήταν λίγο λιπαρή για το μεικτό δέρμα μου ενώ αυτή για ματ αποτέλεσμα μου άφηνε εφέ μάσκας (ή έτσι τουλάχιστον φαινόταν σε μένα). Αλλά επειδή είμαι λίγο πεισματάρα,είπα να σκεφτώ έναν τρόπο να τις κάνω να δουλεψουν. Είναι κρίμα να πετάμε καλλυντικά αν δε μας προκαλούν σοβαρό πρόβλημα (δική μου λογική). Τι πιο απλό λοιπόν από να τις χρησιμοποιήσω μαζί; Ω ναι,δούλεψε! Χρησιμοποιώ και τις δυο μαζί σε ποσότητα ανάλογη των αναγκών του δέρματος μου την κάθε μέρα. Αν το νιώθω λιπαρό βάζω λίγη παραπάνω ματ κι αν είναι πιο ξηρό βάζω ενα τσακ παραπάνω απο την κανονική.
    Θα είμαι ειλικρινής και θα πω ότι όταν τελειώσουν πιθανόν να μην τις ξαναπάρω. Έχω κάτι δείγματα από την ΒΒ της Maybelline κι έχω ακούσει καλές εντυπώσεις για τη Nude Magic της L’oreal. Θα δούμε.. Ελπίζω το τιπ αυτό να βοήθησε όσες έχουν το ίδιο πρόβλημα μ’εμένα και να μη σας φάνηκε εντελώς βλακεία. Καληνύχτα!

  46. Exw poly kairo na mpw kai na sxoliasw…Latreuw tin nea emfanisi tou site!Egw exw dokimasei tis garnier gia lipares epidermides kai den itan nerouli…8a dokimasw omws kai tis maybeline…

  47. και ως συνήθως εγω καθηστέρισα να γράψω!!!!
    Την Garnier είχα την τύχη να την κερδίσω απο διαγωνισμό της Τζούλιας και να την έχω. Είναι πολύ ωραία αν και με δυσκολεύει γιατί έχω μικτή επιδερμίδα.
    Τώρα μου έχει κολλήσει η ΒΒ της maybelline. ελπίζω να την αποκτήσω σύντομα!!!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.