Korres, Nέα Άφιξη: Άρωμα και Μακιγιάζ.

 

Πριν από λίγο καιρό, ήθελα να σας γράψω για τα νέα Korres limited edition αρώματα και μάλιστα να σας πω ότι όπου τα χάρισα, ενθουσιάστηκαν (ναι, τα χάρισα και έτσι δεν πρόλαβα να τα δοκιμάσω) Μετά , όμως έγινε και η παρουσίαση της νέας σειράς, Professional Black Collection, Black Volcanic Minerals και είπα να σας τα γράψω όλα μαζί.

 

Ξεκινάω λοιπόν με τα limited edition αρώματα, Tonka Purple, Dreams Come True (For Her) και Tonka Brown, Magic Happens (For Him) δυο αρώματα με γλυκόπικρη εσάνς ένα  μείγμα βανίλιας και tobacco. (25,80 και τα δύο..)

 

“Οι νότες στο θηλυκό oriental  Tonka Purple ένα χαρμάνι από Βανίλια, άνθος Πορτοκαλιού,  Ροδάκινο, Γιασεμί, μαζί με το Περγαμόντο και το Μανταρίνι “‘συνδιαλέγονται” με τα Tonka Beans των ονείρων που γίνονται πραγματικότητα” σύμφωνα με το Δελτίο Τύπου

 

 

 

“Το Τonka Brown μυεί τον ανδρικό πληθυσμό στη μαγεία του κεντρικού αρωματικού συστατικού, καλύπτοντας το ‘μυστήριο’ που αυτό εκπέμπει, με νότες από ινδικό Σανταλόξυλο, λευκό Κέδρο, Πορτοκάλι, Κάρδαμο, Πιπέρι, Τριαντάφυλλο, Λεμόνι. Ένα ξυλώδες, πικάντικο άρωμα”

 

 

 

 

Kαι αφού έψαξαν τα παιδιά και βρήκαν αυτές τις πολύ ενδιαφέρουσες πληροφορίες, κρίμα είναι να μην σας τις γράψω:

 

Tonka Beans

 

Καρποί που λέγεται ότι φέρνουν τύχη σε θέματα αγάπης και κάνουν τα όνειρα πραγματικότητα.  Στην αρχαιότητα τα Tonka Beans ‘πρωτοστατούσαν’ σε τελετές και ξόρκια για πραγματοποίηση ευχών…αγάπη, τύχη, πλούτο, θάρρος. Ρίχνοντας επτά καρπούς σε ένα ποτάμι ή κατ’ άλλους απλά ψιθυρίζοντας την ευχή ενώ κρατάς τον καρπό στην παλάμη σου, αρκεί για να γίνει αυτή πραγματικότητα. Καρποί ‘διαλυμένοι’ σε ρόφημα βοτάνων μπορούν να θεραπεύσουν τη ψυχή, να απομακρύνουν την κατάθλιψη και τη σύγχυση, να διώξουν τις αρνητικές σκέψεις. Αυτές είναι κάποιες από τις φημολογούμενες δυνάμεις των Tonka Beans που διαμόρφωσαν τον μυστηριακό τους χαρακτήρα και τον διατήρησαν στα χρόνια.

 

………………….

 

 

Συνεχίζω με τη νέα σειρά μακιγιάζ Professional Black Collection, η οποία θα περιλαμβάνει eyeliner, mascara και τρία μολύβια ματιών (khol, shimmering και long lasting), backer than black.

 

 

Σύμφωνα με την εταιρία, πρόκειται για την  πιο ολοκληρωμένη πρόταση  για επαγγελματική, φυσική λύση σε καθημερινές ανάγκες μακιγιάζ. Δημιουργήθηκε εμπνευσμένη από τις ανάγκες των make-up artist. Βασίστηκε σε minerals, μία από τις φυσικές εναλλακτικές των συμβατικών επιλογών μακιγιάζ. Εστίασε στο μαύρο ως το χρώμα που εκφράζει οποιαδήποτε τάση μια που χωρίς μαύρο, όλα τα χρώματα χάνουν την ένταση και το βάθος τους και άρα το ίδιο ισχύει και για το πρόσωπο.

 

 

Στο επίκεντρο για πρώτη φορά τα Black Volcanic Minerals, ζωτικά ηφαιστειακά ιχνοστοιχεία στα οποία οφείλεται το βαθύ, έντονο χρωματικό effect, και πλήθος άλλων ευεργετικών φυσικών δραστικών συστατικών.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Να σας ενημερώσω ότι τα 3 eyeliners (longlasting/ khol/ shimmering) & το liquid eyeliner κυκλοφορούν προς το παρόν μόνο στο πλαίσιο των 5 limited edition sets μακιγιάζ και όχι μεμονωμένα. Τα limited edition sets που θα σας βοηθήσουν να κάνετε πέντε διαφορετικά μακιγιάζ είναι τα εξής:

 

VOLCANIC BLACK   21,90 E

RUBY RED           17,90 E

CHERRY RED     17,90 E

WASHED OFF PINK          17,90 E

NUDE    17,90 E

 

 

Limited Edition Sets

 

 

 

Τη mascara, όμως της σειράς θα την βρείτε και  σε set (συγκεκριμένα στο Volcanic Black) αλλά και μεμονωμένα στην τιμή των 19,00 Ε  (άρα, μεταξύ μας, συμφέρει πολύ περισσότερο το σετ…)

 

Ωραίο touch, ότι στο τέλος της δημοσιογραφικής παρουσίασης, τα press kits, μας τα έφτιαχναν και μας τα έδιναν αγόρια, με ποδίτσες Korres…

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kαι εμένα μου θύμισαν για κάποιο λόγο το γκρουπ, Men at Work και το 80’s singlάκι  «Who can it be knocking at my door” όπου στη ρητορική μου ερώτηση (ποιός χτυπάει την πόρτα μου..) απάντησα μόνη μου:

 

 

Korres of course!

 

 

 

 

40 Σχόλια
  1. Καλημέρα!!
    Τρελαίνομαι να διαβάζω για τις παρουσιάσεις της ΚΟΡΡΕΣ, μιας και μου φαίνονται οι πιο ευφάνταστες….
    Τα προιόντα το ένα πιο δελεαστικό απ’το άλλο…
    Και μην ξεχάσω!! Αυτό τον καιρό, χρησιμοποιώ τη μάσκαρα της εταιρίας (σε περίπτωση που έχει πάνω από μία που μάλλον έχει, αντιγράφω ότι βλέπω στη συσκευασία “easy-to-layer,lengthening mascara with provitamin B5…lengthening/high definition”)….’Εχω ενθουσιαστεί!!

  2. (Η καινούρια μάσκαρα υποθέτω είναι κάτι σαν τη βελτιωμένη εκδοχή της, μιας και τα βουρτσάκια μου φαίνονται ίδια…Οπότε, θεωρώ πως θα είναι κι εκείνη εξαιρετική, αν και δεν την έχω δοκιμάσει!!)

  3. @kat-rap: Ευκαιρία λοιπόν να δοκιμάσεις και τη νέα mascara και μάλιστα να την πάρεις μέσα στο σετ όπου με 22Ε θα πάρεις επιπλέον και βερνίκι νυχιών (black)και το long lasting eye pencil και μια ωραία ξύστρα.. τι λες;

  4. Καλημέρα! Παρασκευή σήμερα, η καλύτερη μέρα της εβδομάδας!

    Τα μολύβια ματιών του Korre ποτέ δεν με απογοητεύουν, θέλω να δοκιμάσω και τα νέα προϊόντα, they sound promising! Αρώματα δεν έχω δοκιμάσει, μόνο ένα δείγμα έπεσε στα χέρια μου, αυτό με βανίλια και το έριξα μέσα στη σακούλα της ηλεκτρικής σκούπας. Για μήνες το σπίτι μύριζε μαγικά!

    @KatRap: Χρησιμοποιούμε την ίδια μάσκαρα, εκτός από lengthening, τις ξεχωρίζει αρκετά κιόλας και είναι υπέροχη για κάθε μέρα!

  5. Γενικά, πολύ ωραίο πακετάκι!! ‘Ολα τα προιόντα απαραίτητα για το νεσεσέρ, ειδικά φέτος, και συνολικά πολύ καλή τιμή!
    Εγώ όμως, μάλλον δε θα υποκύψω….(Μάλλον…;-) )
    Από μάσκαρα είμαι υπερπλήρης και κάποιες που προς το παρόν στοιβάζονται στο κουτάκι μου, ανυπομονώ να τις δοκιμάσω….Κι από μανό, αυτό τον καιρό, δηλώνω ερωτευμένη με το Νο 29 – Ultra violet της ΚΟΡΡΕΣ… Το πρώτο μου σκούρο!!

  6. @Ioanna Thess: Δεν είναι τέλεια η μάσκαρα??! ‘Εχω ενθουσιαστεί! Κυρίως μάλλον γιατί, για να είμαι ειλικρινής, δεν το περίμενα….
    Και για τα μολύβια, έχεις δίκιο! Ξέχασα να το αναφέρω πριν….
    Αλλά τί ακριβώς έκανες με τη σκούπα….?? Ενδιαφέρον ακούγεται, αλλά…Τί? Πώς? χμ….

  7. @KatRap: Αρωματίζω το σπίτι «φυσικά» γιατί θέλω να αποφεύγω τα σπρέι όσο μπορώ και επειδή έχω γάτες , είναι επικίνδυνο να ανάβω αρωματικά κεριά. Αυτό που κάνω 2-3 χρόνια τώρα είναι το εξής: Όταν αλλάζω σακούλα στη σκούπα, το πρώτο πράγμα είναι να ρίξω μέσα ένα δειγματάκι από ένα άρωμα ή εάν δεν έχω δείγμα, τη βάζω να ρουφήξει μαγειρική βανίλια που βάζουμε στα γλυκά… Στη συνέχεια σκουπίζω κανονικά και μοσχομυρίζει όλο το σπίτι…. Αυτό διαρκεί για 10-20 χρήσεις…

    Επίσης, ρίχνω άρωμα (λίγες σταγόνες) στον κουβά με το νερό + απορρυπαντικό πριν σφουγγαρίσω και έχω το ίδιο αποτέλεσμα…

  8. Καλημέρα κορίτσια! Εμενα παντως μου έχουν κεντρίσει το ενδιαφέρον τα σετ cherry red και ruby red! Στο κόκκινο δηλώνω άφοβη και τολμηρή! Φιλια!

  9. Καλημέρα Τζούλια, καλημέρα bbgirls!!! Τι ωραία τα νέα του Κορρέ αυτό το σετάκι Cherry red με έχει στοιχειώσει, έχω πει στο φαρμακοποιό μου να μου κρατήσει ένα πίσω στο ράφι να το πάρω κάποια στιγμή! Τα αρώματα δε είναι ………… δε μαρτυράω ακόμη!!!!
    Πάντως είναι Limited edition οπότε βιαστείτε!
    Φιλάκια πολλά!!!! Thank God its Friday!!!!

  10. πολυ καλημερα σας!!αυτα τα πακετακια μου φαινεται θα ειναι οτι πρεπει για ωραια δωρακια για τα χριστουγεννα(ω ναι εχω επισημα μπει σε christmas mood χαχαχχα!!?).ειναι και ποιοτικα και οικονομικα 😉

  11. kalimera julia bbgirls!!!!
    emena pantos mou ekleise to mati to RUBY RED k ta xristougena mallon tha to kano doro ston eaytouli mou!!!!! 😛 to mono meion einai oti den ayto to paketo den prepei na exei tin fantastikh mascara pou lete!!!!den peirazei omos…..!!!
    @Ioanna Thess enthousiastika me to kolpo!!!tha to kano k ego…..
    @Julia…………….

  12. Καλημέρα στα bb κορίτσια!! Από τη σχέση μου με την Κορρές μέχρι τώρα μόνο καλά σχόλια μπορώ να πω! Μου αρέσουν πολύ οι λιτές-σύγχρονες συσκευασίες και έχω ευχαριστηθεί πολύ τις σκιές και τα βερνίκια νυχιών από τη σειρά μακιγιάζ. Δεν έτυχε να δοκιμάσω κάποιο άρωμα ακόμα.. Τα σετάκια που βγάζει κατά καιρούς είναι πολυ δελεαστικά και από άποψη προιόντων αλλά και τιμής!!

  13. @Ioanna Thess: Στον κουβά με το νερό, ρίχνω κι εγώ…Από’δώ και πέρα, θα ρίχνω και στη σκούπα! χα! Τέλειο!

    @christie: Σούπερ ιδέα όντως, για x-mas δωράκια!!! Σίγουρα υπάρχει ένα σετάκι (τουλάχιστον) που θα ενθουσιάσει κάθε κοπέλα!!*

  14. ΚΑΛΗΜΕΡΑ , ΒΑΦΤΙΚΑ ΤΟΥ ΚΟΡΡΕ ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΠΟΤΕ , ΜΟΝΟ ΜΑΣΚΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ , ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΤO BLACK PROFESSIONAL ΠΟΥ ΤΟ ΔΙΑΒΑΖΩ ΠΑΝΤΟΥ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΜΕΡΕΣ ΚΑΤΙ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ. ΤΑ ΣΕΤΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΔΩΡΑΚΙΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ.

  15. Κορίτσια, τώρα που λέμε για Korres, έχει δοκιμάσει καμία τις βαφές μαλλιών; Τι γνώμη έχετε;

  16. Καλημέρα κούκλες! Όλα τα προϊόντα της εταιρείας Korre, είναι καταπληκτικά και συνήθως αγοράζω τα σετ προϊόντων μέσα στα υπέροχα νεσεσέρ!! Σήμερα από τα νέα 5 limited edition sets, με μάγεψαν το VOLCANIC BLACK και το RUBY RED! Φανταστικά και οικονομικά δώρα για τις φίλες μας, αλλά και για μας!! Τ’αρώματα δεν τα’χω δοκιμάσει, αλλά όλο και κάποιο δείγμα θα πέσει στα χέρια μου! Καλό σ/κ και να περάσετε όσο καλύτερα γίνεται! Φιλιά! 🙂
    @Ioanna Thess είναι φανταστικές οι ιδέες σου…. θα κάνω και γω αυτά τα κολπάκια!! 🙂

  17. @Ioanna Thess Δεν έχω δοκιμάσει ποτέ βαφή μαλλιών του Korre, (έχω βρει μια υπέροχη απόχρωση σ’άλλη εταιρεία και κόλλησα!), αλλά η κουμπάρα μου που χρησιμοποιεί βαφές Korre, είναι ενθουσιασμένη και δεν τις αλλάζει με τίποτα!!!!

  18. @Ioanna Thess: Βαφές;;; Αρκεί να σου πω, ότι όταν ήμουν έγκυος αλλά η βαφή βαφή μόνο Korre χρησιμοποιούσα.. Αλλά η απόχρωση ήταν τόσο περίφημη, που την συνέχισα και αφού γέννησα. Νομίζω σου απάντησα (επίσης ήταν και η φυτική βαφή που μου σύστησε ο γυναικολόγος μου… σούπερ σου λέω!)

  19. @Ioanna: όταν αποφάσισα να γίνω κοκκινομάλλα για δεύτερη φορά και μόνη μου με βαφή Κορρέ το έκανα και έμεινα πολύ ευχαριστημένη από την απόχρωση! Επίσης δεν ξέβαφα παντού !

  20. Καλημερα@Τζουλια τελικα κατι πρεπει να συμβαινει!!!Εχθες ημουν
    στο φαρμακειο και χαζευα την σειρα του Κορρε volcanic!!!
    Υπεροχα μολυβια και γραφουν τοσο εντονα εξου και το ονομα του ταιριαζει
    απολυτα!!φανταζομαι για σμοκι μακιγιαζ θα ειναι υπεροχα!!
    Απο τα αρωματα του παλαιοτερα επερνα μια σειρα σε 10 ml που ηταν πολυ πρακτικα για νατα εχεις μαζι σου.Αγοραζα τοτε το γιασεμι αγαπημενο αρωμα!!
    Μετα πηρα την νεα σειρα το Heliotrope/ylang-ylang αναλαφρο αρωμα κυριως πρωινο οταν δεν θελεις κατι βαρυ να φορεσεις!!
    @Ioanna τις βαφες του Κορρε τις επερνα για χρονια απο εποχη εγκυμοσυνης.Παντα
    ημουν ευχαριστημενη.Εχουν την μορφη τζελ(τα μεγαλα κουτια)ειναι ευκολη στην χρηση και μυριζουν ωραια οχι την αμμωνια που εχουν οι υπολιπες βαφες!
    Τωρα εχει βγαλει και μεμονομενα σωληναρια για να κανεις συνδιασμους χρωματων
    το μονο καποια χρωματα χρειαζονται 30 οξυζενε!αναλογα τι χρωμα θελεις να κανεις
    εχει μεγαλη γκαμα στα κοκκινα νομιζω.
    Και μην ξεχασω να σου πω τουλαχιστον σε μενα η αποδωση χρωματος παρολου που εχω πολλα λευκα ηταν τελεια εδειχναν πολυ φυσικα!

  21. Εχω φάει τρελλό κόλλημα με τα καινούργια σετάκια του Κορρέ, Θέλω οπωσδήποτε το VOLCANIC BLACK αλλά ….αχ …βαχ no money no honey …

  22. Κορίτσια, Τζούλια… με πείσατε! Εάν τελικά δεν επισκεφτώ κομμωτήριο για να επιχειρήσω για πρώτη φορά να κάνω ανταύγειες, θα αγοράσω μια Korres βαφή για το σπίτι! Ευχαριστώ πολύ-πολύ για τις πληροφορίες!

  23. @Τζουλια μηπως ειχαμε τον ιδιο γυναικολογο??χαχα
    την στιγμη που το εγραφα ελεγες το ιδιο!!2 στα 2 σημερα!!!

  24. Καλημέρα κορίτσια ! Κι εγώ χρησιμοποιώ τη μάσκαρα του Κορρέ για κάθε μέρα και το αποτέλεσμα είναι σούπερ ! Οπωσδήποτε θα “χτυπήσω” κάποιο σετάκι , γιατί τα προηγούμενα μου ξέφυγαν αλλά χωρίς μάσκαρα γιατί έχω πολλές !

  25. @Ioanna Thess δεν θα το μετανιωσεις οι βαφες κορρε ειναι παρα πολυ καλες.αλλα ανταύγεια μονη σου?θαρραλέο κοριτσι!!

  26. Τα καλούδια του Κορρέ πάντα μου φώναζαν από τα ράφια “Πάρε μας Ελένη, κάνε μας δικά σου”. Δεν μπόρεσα να αντισταθώ ποτέ.
    Αγοράζω τα σετ με τις κρέμες για τα νεσεσέρ (οι κρέμες δε μου αρέσουν και τις χαρίζω) και αγοράζω τα σετ μακιγιάζ. Τα βερνίκια του είναι τα καλύτερα που έχω δοκιμάσει (το δε κλασικό κόκκινο της βασικής σειράς είναι πλέον φετίχ για μένα).
    Όταν βγήκε το σετ Volcanic, έγινε ένας μικρός χαμός στη μπλογκόσφαιρα. Ήταν από τις λίγες φορές που διάβασα μόνο θετικά σχόλια για ένα προϊόν. Ειδικά το μολύβι είναι ιδανικό για το waterline.

  27. @christie: Όχι, προς Θεού! Θα πάω κομμωτήριο για ανταύγειες! Είπαμε…τέλος τα πειράματα! Εάν το μετανιώσω, γιατί είναι μεγάλο βήμα οι ανταύγειες, θα πάρω μια Κορρέ για όλο το κεφάλι, απλό, κλασικό καστανούλι 🙂

  28. Όπως ακριβώς το έγραψε η Τζούλια, ψάχνοντας μάσκαρα για τη μαμά μου καταλήξαμε να αγοράσουμε το value for money σετάκι Volcanic Black και να μοιραστούμε τα προϊόντα. Με το μανό δεν ξετρελάθηκα. Παρά τη φιλότιμη προσπάθεια και το ελαφρύ shimmering δεν μου ταιριάζει το μαύρο στα νύχια. Το κράτησα για ώρες δημιουργικού μανικιούρ… Το μολύβι είναι εξαιρετικό. Είναι απολαυστικά μαλακό, ακριβές και πολύ -μα πολύ- μαύρο. Το λάτρεψα!

  29. ΤΙ ΧΑΡΑ σημερα!!!JULIA,στενοχωρηθηκα χθες που δεν ειχες post,κλαψ,κλαψ.τα προϊοντα ΚΟΡΡΕΣ παντα μου αρεσαν.εχω διαβασει τα καλυτερα για τη σειρα black volcanic minerals κ με εχει δελεασει απιστευτα η μασκαρα.το μονο σιγουρο ειναι οτι δεν θα την αγορασω τωρα γτ εχω κ καποιες spare,οποτε πρεπει να τελειωσω πρωτα μ’αυτες.
    εκεινο που ειχα βαλει στο ματι,ομως,ειναι το khol mmm!!!πρεπει να εχει φανταστικο αποτελεσμα.@JULIA&ΚΟΡΙΤΣΙΑ,καθε σετ εχει κι απο εναν τυπο μολυβιου,π.χ.shimmering,long-lasting κλπ?
    σχετικα με τα καινουργια αρωματα,εκεινο που εχει γιασεμι ειναι πιθανο να μου αρεσει,λατρευω το γιασεμι αλλωστε.XXXXXX!!

  30. αχ τι τελεια ειναι τα σετακια…… κατι θα τσιμπισω σαν δωρακι για τον εαυτο μου και γω…

  31. I just <3 Korres!!!
    Love!

    Δεν έχω απογοητευτεί με κανένα προϊόν του μέχρι τώρα, αν και επειδή η τελευταία κρέμα του δε μου είχε ταιριάξει, δεν έχω πάρει ξανά κάτι για το πρόσωπο (πέρα από το λατρεμένο τζελ καθαρισμού, εννοώ…)

    Πάντως, ανεξαρτήτως φυτικών καλλυντικών, ακούω πολύ καλά σχόλια γενικά για ολα του τα προϊόντα…

    Και ναι, τέλεια ιδέα και τα αγόρια+ποδιές και το τραγουδάκι υπέροχο-νοσταλγικό… (για μένα, που δεν την έζησα ουσιαστικά εκείνη την εποχή..το θυμάμαι, όμως!)

    Φιλάκια!

  32. Τα προιόντα του Κορρέ είναι από ταγαπημένα μου,ταγοράζω συχνά και τώρα ξετρελάθηκα βλέποντας τη νέα σειρά μακιγιάζ Professional Black Collection,καθώς είμαι λάτρης του black γενικά…θα φροντίσω να την αποκτήσω οπωσδήποτε ειδικά το τέλειο khol eyeliner,εφόσον το black eyeliner δεν λείπει ποτέ από τα καλλυντικά μου!

  33. Τζα!!!Καλησπέρα κορίτσια.Κοίτα σύμπτωση…Χθες το πρωί χάζευα μισή ώρα στο φαρμακείο τα σετάκια αυτά.Γενικά είμαι ευχαριστημένη από τα είδη μακιγιάζ του Κορρέ αλλά όχι τόσο από τις κρέμες του που δεν μου ταιριάζουν και πολύ.Όσο για τις βαφές μαλλιών θα μπορούσα να μιλάω ώρες.Είναι αρκετά καλές,δεν καίνε το μαλλί,δεν μυρίζουν.Το χρώμα αρχίζει να ξεθωριάζει μετά τα 7 λουσίματα(ειδικά στις κόκκινες και χάλκινες αποχρώσεις)και στα ξανθά πρέπει το φυσικό χρώμα του μαλλιού να είναι πολύ ανοιχτό γιατί δεν ξανοίγει σχεδόν καθόλου.Τα σωληνάρια σου δίνουν περισσότερες επιλογές χρωμάτων σε σχέση με τα κουτιά και άνετα τους βάζω 8,5/10.Καληνύχτα….(Πάλι ξέφυγα από το θέμα:(…)

  34. Ιωάννα, εγώ επίσης βάφω τα μαλλιά μου με βαφή του Κορρέ (αφού τα είχα κάψει απο ανταύγειες βεβαίως βεβαίως). Είναι η μόνη βαφή που δεν μου έχει τσούξει, φαγουρίσει, κοκκινήσει το δέρμα. Σκέψου ότι έκανα αλλαγή απο ξανθή βάση με ανταύγειες σε καστανο και τις κάλυψε. Είμαι πολύ ευχαριστημένη απο τη διάρκεια της και ούτε εγώ πλέον θα την άλλαζα εύκολα. Αλλά γενικά είμαι φαν του Κορρέ. Λατρεύω και σκιες και μολύβια και ρουζ και πούδρα (οκ το πιάσατε το νόημα !!!)

    Υ.Γ. χρειάζομαι βοήθεια. Στο σχολείο της κόρης μου θα κάνουν χριστουγεννιάτικο παζάρι και πρέπει να βρω πράγματα για να πουλήσουμε. Φτιάχνει καμία σας ή μπορεί να βρει κάποια απο τις εταιρείες σας πράγματα για να μας τα κάνει δώρο ώστε να τα πουλήσουμε; Δεν χρειάζεται να είναι κάτι ακριβό. Τα χρήματα θα πάνε στο σύλλογο γονέων του σχολείου.

  35. Καλημέρα σας!
    Είχα λίγες μέρες να επισκεπτώ το beautyblog λόγω συνεχών μετακινήσεων, και ομολογώ πως μου είχε λείψει αφάνταστα! Προσπαθώ τώρα να καλύψω τα κενά και να διαβάσω ό,τι προηγήθηκε…!
    Μα, καλά αυτή η μάσκαρα του Kορρέ εμένα πώς μου είχε ξεφύγει;; Αν και τώρα που το συνειδητοποιώ, γενικώς δεν έχω στην κατοχή μου προιόντα μακιγιάζ Κορρέ, μόνο βερνίκια…Θα τη δοκιμάσω με την πρώτη ευκαιρία! 😉
    Επίσης να πω ότι με εντυπωσίασαν οι συσκευασίες των αρωμάτων, πολύ ιδιαίτερες!
    Καλό σαββατοκύριακο να έχετε!

  36. Τα σετάκια είναι πραγματικά συμφέροντα και οικονομικά!Και όντως αποτελούν ιδανικές προτάσεις δώρων!Τη mascara την έχω χρησιμοποιήσει παλαιότερα,συμπεριλαμβανόταν σε σετάκι με foundation, concealer και lip gloss, και είχα μείνει κατευχαριστημένη!Έντονο αποτέλεσμα χωρίς να δημιουργεί κόμπους και ξεχωρίζοντας ακόμα και την πιο μικρή βλεφαρίδα!Γενικώς τα προϊόντα της εταιρίας είναι αποτελεσματικά και χωρίς να ξοδέψεις μισή περιουσία!Δηλώνω ενθουσιασμένη με την κρέμα άγριο τριαντάφυλλο, τα θαυματουργά lip balms, το body butter γιασεμί..Τα βερνίκια ακόμα να τα δοκιμάσω αλλά θα το κάνω λίαν συντόμως!
    Απολαυστικό post..:-)

  37. Λατρεύω τον Κορρέ! Παίρνω από προϊόντα περιποίησης έως προϊόντα μακιγιάζ. Ρουζ, μολλύβια, σκιές, πούδρες….ΟΛΑ!!!

  38. Το μόνο που έχω να πω είναι ότι πρόκειται για μια ελληνική εταιρεία και ίσως θα έπρεπε όλες μας να την βοηθήσουμε.Οι γιορτές έχουν αρχίσει,τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και θα μπορούσαμε να στηρίξουμε τη συγκεκριμένη εταιρεία αγοράζοντας μικρά ή μεγαλύτερα δωράκια.ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΟ…

  39. Με καθυστέρηση όχι ωρών αλλά 3 ημερών, έχω να πω μια λέξη, τέλεια!! Τα σετ Korres είναι πάντα value for money, και τόσο καλοδουλεμένα σχεδιαστικά που πάνε παντού…στο ταξίδι, στη βόλτα, στη δουλειά. Δεν επέρχεται ποτέ Korres-μός, όπως μου συμβαίνει με άλλα προϊόντα. Τα θέλω όλα, αλλά έλα που δε γίνεται…Σε λίγες μέρες έχει γενέθλια η αδερφή μου, και το post μου έλυσε απλά τα χέρια. Να’σαι καλά Julia. Καλό βράδυ στα BB girls.

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.