Total Make Over: Αδυνάτισμα, η αρχή

 

 

 

Αν και έχουν περάσει μόλις τρεις εβδομάδες από τη μέρα που η Μαρία ξεκίνησε επιτέλους μια σοβαρή προσπάθεια, για να χάσει αρκετά κιλά έχει ήδη έχει χάσει 8 κιλά και νομίζω στην επόμενη φωτογράφησή της, θα δείτε και εσείς την διαφορά!

 

Θα αφήσω όμως την ίδια τη Μαρία, να μιλήσει για την εμπειρία της των τελευταίων εβδομάδων αλλά και για το πώς νιώθει και θα συνεχίσω, από την άλλη πλευρά, αυτή του Αντρέα Σαμπατακάκη των κέντρων DNA, που απ ότι λέει η ίδια η Μαρία, την έχει βοηθήσει, αφάνταστα…

 

«Τζούλια μου, μετά από έξι χρόνια τοποθέτησης δακτυλίου και κάτι χρόνια πριν, αγχωνόμουν πως και με ποιο τρόπο θα γίνει η αρχή. Η λέξη δίαιτα με αρρώσταινε , με άγχωνε, είναι μια εμπειρία τόσο άσχημη που εύχομαι να μην τη ζήσει κάνεις άλλος. Τη Δευτέρα κλείνω είκοσι ήμερες, έχω ηρεμήσει, δεν σκέφτομαι πια τι να κάνω για αδυνατίσω. Ξέρεις τι μου λέει ο Ανδρέας; Να μην σκέπτομαι τίποτα, να μην αγχώνομαι για τίποτα, να αφήσω αυτόν να νοιάζεται , να αγχώνεται για μένα. Είναι σίγουρος ότι το σώμα μου θα με οδηγήσει από μόνο του στο χάσιμο των κιλών.

 

Έχω μεγάλη εμπειρία από ινστιτούτα, δίαιτες, ψυχαναλυτές, κανείς και τίποτα δεν μου είχε κάνει αυτό το… «κλικ»…

 

Τώρα όμως; Η αλήθεια είναι ότι  δεν τολμώ να το συζητήσω με ανθρώπους από τον στενό κύκλο, διότι φοβάμαι την αρνητική ενεργεία. Σε σένα όμως και σε όλες τις φίλες εδώ που μου συμπαραστέκονται, να σας πω ότι έχει γίνει η αρχή και θα το πολεμήσω, να το τελειώσω, να δικαιωθώ και να δικαιώσω εσένα για την εμπιστοσύνη που μου δείχνεις αφιερώνοντας ώρες από την προσωπική σου ζωή. Επίσης, να μεταφέρεις στη μητέρα σου ότι δεν θα αποτύχω. Είναι μια προσωπική μου δέσμευση προς το άτομο της, διότι έχω μεγάλη αδυναμία στις μανούλες που ανησυχούν για τα παιδιά τους.

 

Για να ολοκληρώσω να σου πω, πως χθες είχα ένα ακόμα ραντεβού με τον Αντρέα, τα πάω καλά, απώλεια βάρους στα 8 κιλά σε τρεις εβδομάδες. Από τα οποία τα 7 είναι λίπος.

 

Δόξα τω Θεό, αρχίζω και κατεβαίνω. Του ζητώ γύρο σουβλάκι και μου δίνει,  μέχρι και πατατάκια αφήνει να φάω, καθώς και light αναψυκτικά, χωρίς όμως καφεΐνη.  Αυτό που δεν θέλω από μονη μου να πιω καθόλου είναι οι καφέδες. Στη θέση τους , συνήθισα να πίνω χλιαρό νερό με λίγες σταγόνες λεμονιού και λίγο μέλι, που με βοηθά στην καλή λειτουργία του έντερου.

 

 

 

Να τι μου είπε και ο Αντρέας Σαμπατακάκης:

 

 

Καλησπέρα Τζούλια,

“Την Δευτέρα πραγματοποιήσαμε κανονικά την συνεδρία με την Μαρία όπου έχασε ακόμη 2,3 κιλά, συνολικά μέσα σε τρεις εβδομάδες έχουμε καταφέρει απώλεια των 8 κιλών και συνεχίζουμε δυναμικά και να μην ξεχάσουμε ότι την εβδομάδα που πέρασε συμμετείχε κανονικά στις κοινωνικές της υποχρεώσεις και έφαγε και “απαγορευμένες” αλλά με μέτρο τροφές, με την έγκριση μου βέβαια. Τόσο η Μαρία όσο και εγω είμαστε πολύ ευχαριστημένοι και συνεχίζουμε…

 

Θέλω εδώ να τονίσω ότι η διατροφή αποτελεί το Α και το Ω καθόλη την διάρκεια της ζωής μας διότι αποτελεί την κινητήριο δύναμη, το καύσιμο του οργανισμού μας για να μπορεί να επιτελεί το δύσκολο καθημερινό έργο του και να διατηρούμαστε εν ζωή.

 

Έχοντας αυτό  κατά νου, θα πρέπει να γίνεται κατανοητό ότι το φαγητό είναι μεν απόλαυση αλλά δεν αποτελεί τον πρώτο ρόλο για τον οργανισμό μας απλά οι γεύσεις μας κάνουν πιο ευχάριστο αυτό το καύσιμο, που απαιτεί καθημερινά ο οργανισμός μας.

 

Σε περιπτώσεις νοσηρής παχυσαρκίας όπως και της Μαρίας,  το φαγητό το συνδέουμε με μια απόλαυση, ψυχαγωγία και διέξοδο από τα προβλήματα της καθημερινότητας.  Όπως και για τους καπνιστές το τσιγάρο με τον ίδιο τρόπο, το φαγητό αποτελεί παρηγοριά, ο ”φίλος” στις δύσκολες ψυχολογικά στιγμές.

 

 

Ο διαιτολόγος/διατροφολόγος θα πρέπει να γίνει ο συμπαραστάτης και να αντικαταστήσει αυτόν τον κακό ”φίλο” και με πείσμα-θέληση-υπομονή και από την δυο πλευρές η απώλεια του βάρους και η υγιεινή διατροφή εφαρμόζεται χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα διότι αυτό που πρωτίστως βοηθά, είναι  η ενθάρρυνση και η επιβράβευση και όχι η αυστηρότητα και η επίπληξη.

 

Αφού πάρθηκε το ιατρικό ιστορικό, χρήσιμες πληροφορίες για την συνταγογράφηση τυχόν κλινικού διαιτολογίου, και το διατροφολογικό ιστορικό και έγιναν οι απαραίτητες ανθρωπομετρικές μετρήσεις έγινε η επιλογή μιας ισορροπημένης  μεσογειακής διατροφής για τις πρώτες εβδομάδες.

 

 Η Μαρία είχε ενεργό ρόλο σε όλο αυτό διότι ότι τροφή και εάν λαμβάνει στα έξι γεύματα ημερησίως (Πρωινό-Δεκατιανό-Μεσημεριανό-Απογευματινό-Βραδινό-Προ Ύπνου) βασίζονται πάνω σε δικές της καθαρά επιλογές. Εγώ ως διαιτολόγος δίνω  την ποσότητα και τους συνδυασμούς, διότι σε μια ισορροπημένη διατροφή, μην ξεχνάμε ότι όλα επιτρέπονται αλλά με μέτρο και με τον σωστό συνδυασμό για να υπάρχει μια συνεχή λειτουργία του μεταβολισμού.

 

Επίσης ο στόχος μου, ειδικά για την δίαιτας της Μαρίας, είναι μέχρι την ώρα που θα κοιμηθεί, το στομάχι της να βρίσκεται περίπου σε ένα ποσοστό 80 % κορεσμού για να μην νιώσει ποτέ το αίσθημα της πείνας και της στέρησης.

 

Το ελαιόλαδο περιορίστηκε προς το παρόν στις 2 κουταλιές της σούπας ημερησίως και δόθηκε η οδηγία της σταδιακής πόσης νερού καθ’ όλη την διάρκεια της ημέρας (8-10 ποτήρια)

 

Κάθε πρωί λαμβάνει ένα ποτήρι χλιαρό νερό με σταγόνες λεμόνι και λίγο μέλι για την προώθηση της καλής υγείας του εντέρου.

 

Επίσης θεωρώ, ότι το Ημερολόγιο διατροφής, την έχει βοηθήσει πολύ, όχι μόνο στο να καταγράφει τι και ποιές ώρες τρώει, αλλά και τον λόγο που νιώθει την ανάγκη να φάει. Διότι σχεδόν όλοι μας, δυστυχώς, δεν τρώμε σχεδόν ποτέ, όταν πραγματικά πεινάμε. Τέλος ρυθμίστηκαν οι ώρες των γευμάτων για την καλύτερη λειτουργία του μεταβολισμού της.”

 

 

 

 

 

Εγώ πάντως, είμαι πολύ χαρούμενη με την πρόοδο της Μαρίας. Και σκέπτομαι ότι αν συνεχίσει έτσι, λίγο πριν τα Χριστούγεννα, ίσως είναι μια καλή ιδέα, να κάνει ένα μικρό δώρο στον εαυτό της, αφού τουλάχιστον μέχρι τώρα, τα πάει τόσο καλά.

 

Υστερόγραφο: Η Μαρία, χθες το απόγευμα, μου έγραψε ότι ένιωσε την πρώτη λαχτάρα, για πρόχειρο φαγητό. Ο Αντρέας τη βοήθησε δίνοντάς της, μια μέρα ελεύθερη, να φάει ότι θέλει. Εγώ της είπα, ότι σήμερα θα έκανα αυτό το post.

 

 

36 Σχόλια
  1. Καλημέρα Τζούλια, καλημέρα bbgirls, συγχαρητήρια Μαρία!!!!!
    Μπράβο καταπληκτική αρχή!!!! Και όλα γίνονται τόσοσ εύκολα χωρίς πίεση και άγχος!! Το δωράκι πριν τα Χριστόυγεννα μου ακούγεται τέλειο!!!
    Φιλάκια πολλά και καλή συνέχεια!! Περιμένουμ νεότερα και φυσικά και φωτό!!!

  2. Καλημερα!!!
    ΜΠΡΑΒΟ Μαρακι!!!ειδες ολα τελικα γινονται απλα χρειαζεται να κανεις το πρωτο
    βημα!!αλλα και την φοβερη υποστυριξη του γιατρου σου ειμαι σιγουρη
    οτι θα φτασεις στον στοχο σου!!Μετα θα μαθεις απο μονη σου να τρεφεσε σωστα
    και θα σου γινει μια ωραια καλη συνηθεια!!Βλεπω στο τελος μετα απο αυτη την εμπειρια να μας δεινεις και συμβουλες σωστης διατροφης!!!
    Φιλια χχχ

  3. Καλημέρα Τζούλια,Μαρία,κορίτσια!
    Κάθε αρχή και δύσκολη αλλά όταν βλέπεις αποτελέσματα πεισμώνεις και λες ναι,μπορώ και θα συνεχίσω μέχρι να φτάσω το στόχο μου!Ειδικά όταν σε μια δίαιτα η απώλεια των κιλών φτάνει το 90% σε λίπος!!!
    Θέλω να πω οτι κι εγώ έχω μπει σε πρόγραμμα μείωσης σωματικού βάρους και να ξέρεις οτι πορευόμαστε μαζί σ’ αυτόν τον αγώνα!Μάλλον ήθελα παρέα και σ’ αυτό!
    Με πείσμα κι επιμονή θα τα καταφέρουμε!
    Τζούλια κράτα μας ενήμερες και περιμένουμε φωτογραφίες για να θαυμάσουμε τη σταδιακή αλλαγή της φίλης Μαρίας!

  4. Καλημέρα!!!!! Τέλεια νέα!!!!
    Μπράβο στη Μαρία!!!! Χαιρομαι πάρα πολύ οταν ακούω για ανθρώπους που κάνουν τέτοιες προσπάθειες.
    “Μαράκι συνέχισε έτσι”!!!
    Τζούλια να μας ενημερώνεις γιατί μας ενδιαφέρει, ευχαριστούμε!!

  5. Καλημέρα! Καλό κουράγιο Μαρία! Κατ’ αρχην συγχαριτήρια για το επιτευγμα σου, μέχρι σήμερα! Είναι σπουδαιο το αποτέλεσμα! Ολη η ιστορία είναι να μπορεις ν΄αλλάξεις τον τροπο που σκεφτεσαι για το φαγητό, όταν όλη η προσπαθεια τελειώσει. Δεν θα έχεις μόνιμα κάποιον πανω απ΄το κεφάλι σου για να σου επιτρεπει ή να σου απαγορεύει τις ατασθαλίες, οποτε πρέπει εσυ να πειθεις τον εαυτό σου, για ποιό λόγο θα πρέπει να λες όχι. Προβληματίσου παντως, για ποιό λόγο σου προσφερει ευχαρίστηση το πρόχειρο φαγητό ή τα γλυκά ή οτιδήποτε. Εγω βλέπω απο τη δικη μου περίπτωση, ότι χρειαστηκε να μελετησω παρα πολύ και να εισχωρήσω πολύ βαθια στο θεμα τροφή και διατροφη, ωστε όχι μονο να αλλαξω τον τρόπο που μαγειρευω εδω και χρόνια, αλλά να ξερω και τη σύσταση των τροφών που καταναλώνω και τι μου προκαλούν π.χ ότι πιο κατεργασμεόνο ειναι και το πιο καταστροφικό για τον οργανισμό. Συνεπως και να με πληρώνανε χαμπουργκερ π.χ δεν θα έτρωγα, γιατι πλεον η γνωση της συστασης του και των αποτελεσμάτων του, με απωθει απο μόνη της, συνεπώς δεν το λαχταρώ.
    Καλή συνέχεια και περιμένουμε τα επόμενα αποτελέσματα σου, τα οποία είμαι σίγουρη θα είναι θεαματικά!

  6. Καλημέρα!!!!
    ΜΠΡΑΒΟ!!!!!!!! ΧΙΛΙΑ ΜΠΡΑΒΟ!!! Και στο λέει ενα ατομο που ξέρει τον αγώνα σου Μαρία ΜΑΣ!!!
    Καλά ρε παιδιά όταν διάβασα το
    “Σε περιπτώσεις νοσηρής παχυσαρκίας όπως και της Μαρίας, το φαγητό το συνδέουμε με μια απόλαυση, ψυχαγωγία και διέξοδο από τα προβλήματα της καθημερινότητας. Όπως και για τους καπνιστές το τσιγάρο με τον ίδιο τρόπο, το φαγητό αποτελεί παρηγοριά, ο ”φίλος” στις δύσκολες ψυχολογικά στιγμές…”
    μου ρθε να βάλω τα κλάματα….τις 7 από τις 10 φορές που βάζω κάτι στο στόμα μου ειναι γιατί απλά θα με κάνει να αισθανθώ καλύτερα..(ή έτσι νομιζω)…

    Λοιπον Μαρία να ξέρεις οτι εισαι το κινητρο μου να ξαναξεκινήσω την προσπαθεια μου και γω (αχ πρεπει να το παρω αποφαση)

    Go go girl!!!! Αν μπορούσα βρε με πανό θα έβγαινα στους δρόμους για να καταλάβεις ποσο πραγματικά σε στηρίζουμε όλες μας εδώ σε αυτην σου την προσπάθεια!!!!!!

  7. Καλησπέρα κούκλες! Μπράβο Μαράκι μου, κατάφερες να χάσεις 8 ολόκληρα κιλά και φαντάσου ότι είσαι ακόμα στην αρχή… είσαι καταπληκτική! Καλή συνέχεια κούκλα μου και καλό κουράγιο! Μην ξεχνάς ότι είμαστε όλες πάντα δίπλα σου…. Είμαι σίγουρη ότι μέχρι τα Χριστούγεννα, η διαφορά θα’ναι θεαματική και φυσικά αξίζει να κάνεις ένα υπέροχο δώρο στον εαυτό σου! Φιλιά!
    @Kerasia μου, νομίζω ότι είσαι μέσα στο μυαλό μου!! Και γω προχθές το βράδυ σκεφτόμουν ότι πρέπει ξαναρχίσω μια σωστή διατροφή! Ελπίζω να το πάρουμε απόφαση σύντομα…. και καλή μας αρχή! 🙂
    @Τζούλια μου, περιμένουμε φωτογραφίες τις Μαρίας και φυσικά όλες τις νέες εξελίξεις για την προσπάθειά της!

  8. @Τζούλια μου, ποιες είναι οι τυχερές που θα δοκιμάσουν το κραγιόν και το lip gloss, από την νέα σειρά μακιγιάζ του Calvin Klein?

  9. Μόλις είδα το χθεσινό post….. Συγχαρητήρια κορίτσια! 🙂

  10. καλησπερα ..πραγματικα μπραβο στη Μαρια.Προσωπικα πιστευω ειναι θεμα συνηθειας ολα…μην το βαζεις κατω κ συνεχισε δυναμικα.το γεγονος οτι ηδη τα πρωτα 8 κιλα εφυγαν σχετικα γρηγορα κατ’εμενα ειναι πολυ θετικο .αυτο να σκεφτεσαι…

  11. Καλησπέρα!

    Σε τρεις εβδομάδες…8 κιλά;!;! Συγχαρητήρια Μαρία! Μπράβο σε όλη την ομάδα! Ανταποκρίθηκε αμέσως ο μεταβολισμός της και χάνει σωστά, σε λίπος, όχι απλά υγρά!

    Αυτό με το χλιαρό νερό με μέλι το έχω ξανακούσει, σε αποτοξινώνει επίσης!

    Μπράβο! Συνέχισε έτσι! xxx

  12. kalispera k apo mena!!! synxaritiria maria!!!synexeise etsi!!!!exeis kataferei kati poly symantiko gia arxh opote fantasou tin synexeia….!!!!eimai sygourh oti mexri ta xristougenna tha h diafira tha einai apisteyth!!!!filakia

  13. Μπράβο στη Μαρία! Καλή συνέχεια!

  14. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΕΣ Κ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΤΗ ΜΑΡΙΑ!!!ΕΙΝΑΙ ΕΥΤΥΧΕΣ ΟΤΙ Ο ΜΕΤΑΒΟΛΙΣΜΟΣ ΣΟΥ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΘΗΚΕ.ΒΕΒΑΙΑ,ΠΡΩΤΙΣΤΟ ΡΟΛΟ ΠΑΙΖΕΙ Ο ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΟΣ ΣΟΥ,ΕΙΣΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΛΥ ΤΥΧΕΡΗ ΓΤ ΒΡΗΚΕΣ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΑΝΘΡΩΠΟ.
    ΔΕΝ ΕΧΩ ΜΙΛΗΣΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΚΙΛΩΝ ΓΤ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΠΟΤΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.ΗΜΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΑΔΥΝΑΤΗ.ΤΟ ”ΠΟΤΕ”ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΤΙΚΟ.ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΕΣ ΜΟΥ,ΤΟΝΙΖΩ ΜΕΤΑ,ΓΤ ΤΟΤΕ ΠΗΡΑ ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΚΙΛΑ,ΕΜΕΝΑ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΤΡΩΩ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.ΕΙΧΑ ΒΑΛΕΙ 8 ΚΙΛΑ Κ ΜΕ ΤΠΤ ΔΕΝ ΑΠΟΦΑΣΙΖΑ ΝΑ ΤΑ ΧΑΣΩ.ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ Κ ΤΟ ΠΗΡΑ ΑΠΟΦΑΣΗ.ΧΩΡΙΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ,ΑΠΛΑ ΤΡΩΓΩΝΤΑΣ ΛΙΓΟΤΕΡΟ,ΤΑ ΕΧΑΣΑ.ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΣΕΧΑ ΤΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΜΟΥ Κ ΔΕΝ ΕΤΡΩΓΑ JUNK FOOD.AKOMA ΕΧΩ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΥΝΗΘΕΙΑ,ΠΙΤΕΣ,ΤΗΓΑΝΙΤΕΣ ΠΑΤΑΤΕΣ ΤΡΩΩ 2-3 ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ.ΓΙΑ ΝΑ ΠΩ ΤΗΝ ΑΜΑΡΤΙΑ ΜΟΥ,ΓΛΥΚΑΚΙΑ ΤΡΩΩ.ΓΕΝΙΚΑ,ΚΑΘΕ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ ΑΤΑΣΘΑΛΙΑ ”ΦΙΛΤΡΑΡΕΤΑΙ”15 ΦΟΡΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ.ΑΝ ΠΡΟΧΩΡΗΣΩ Σ’ΑΥΤΗΝ,ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΠΡΟΣΕΧΩ.ΕΝ ΟΛΙΓΟΙΣ,ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙΝΕΣ ΠΟΥ ΤΡΩΝΕ Ο,ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ Κ ΟΣΟ ΘΕΛΟΥΝ Κ ΔΕΝ ΠΑΧΑΙΝΟΥΝ.

  15. Συγχαρητήρια Μαρία!!Η προσπάθεια σου & τα όσα έχεις καταφέρει μέχρι τώρα είναι αξιοθαύμαστα!keep going xxx

  16. Τζα!!!Καλησπέρα κούκλες…Πολύ ευχάριστα τα νέα της Μαρίας μας,πολύ χαίρομαι.Σειρά μας τώρα!!!(Αλλά μετά τα Χριστούγεννα γιατί τα μελομακάρονα δεν τα κόβω με τίποτα!)Και μπράβο και στα τυχερά bbgirls που κέρδισαν τα ck(αν και όλες είμαστε τυχερές που έχουμε το beautyblog και τη μαμά του)Φιλάκια……

  17. Καλησπέρα!
    Με τη σειρά μου να ευχηθώ καλή συνέχεια στη Μαρία και την προσπάθειά της, αυτά τα πρώτα πετυχημένα βήματα να τη γεμίσουν δύναμη, και να θυμάσαι Μαρία μου, πως αυτή η τόσο όμορφη υπόσχεση που έχεις δώσει στον εαυτό σου, ότι θα κάνεις πλέον το καλύτερο για την υγεία σου, δεν είναι αγώνας ταχύτητας, αλλά μαραθώνιος…και ο τερματισμός θα δεις πόσο περισσότερο θα αξίζει! Συνέχισε έτσι δυναμικά και σταθερά!

  18. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΘΕΤΙΚΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΚΑΙ ΛΕΞΕΙΣ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ .
    ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΑ ΠΗΓΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ, ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΤΙΘΑΣΕΥΣΑ ΤΙΣ ΕΜΜΟΝΕΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΜΑΓΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΜΕ ΟΔΗΓΕΙ Σ΄ΑΥΤΗ ΜΟΥ ΤΗ ΣΤΕΡΝΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΤΑΣΩ ΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ. ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΛΛΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ. ΕΙΜΑΙ 45 ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΕΧΩ ΧΑΣΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΡΩΓΩΝΤΑΣ ΚΑΙ ΧΑΝΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΤΟΛΜΗΡΟ ΛΑΧΤΑΡΟΥΣΑ ΝΑ ΚΑΝΩ.
    ΘΕΛΩ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΤΟ ΤΕΛΕΙΩΣΩ .
    ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ, ΜΑ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ. ΞΕΡΕΤΕ, ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΘΩΣ ΠΗΓΑΙΝΑ ΣΤΟ DNA ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΚΑΘΟΡΙΣΜΕΝΟ ΖΥΓΙΣΜΑ, ΠΕΡΑΣΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ MCDONALDS, TH ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΕΚΕΙΝΗ ΩΡΑ ΔΗΛΑΔΗ 16:00 ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΝΑ ΜΠΩ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΩ ΛΙΜΠΑ. ΚΟΡΙΤΣΙΑ, ΕΚΛΕΙΣΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΗΓΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΑ ΣΤΑ DNA. EIMAI ΕΘΙΣΜΕΝΗ ΣΤΟ JUNKFOOD KAI ΣΤΙΣ ΣΟΚΟΛΑΤΕΣ. ΤΟ ΞΕΠΕΡΑΣΑ, ΦΘΑΝΩ ΣΤΟ DNA , ZYΓΙΖΟΜΑΙ ΚΑΙ ΕΝΟΙΩΣΑ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ ΔΙΟΤΙ ΕΙΧΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΑΠΩΛΕΙΑ ΤΩΝ 8 ΚΙΛΩΝ. ΤΑ 8 ΚΙΛΑ ΤΑ΄ΧΑΣΑ ΣΕ 2 ΒΔΟΜΑΔΕΣ. ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΤΑΣΘΑΛΕΙΑ . ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΠΡΟΕΒΛΕΨΕ Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΥΤΟ ΣΥΝΕΒΑΙΝΕ ΔΙΟΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑ Ν΄ΑΔΙΑΘΕΤΗΣΩ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΥΝΕΒΗ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΠΡΩΙ. ΟΜΩΣ, ΠΗΡΑ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ. ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ, ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ, ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΤΟΥ ΚΥΚΛΟΥ ΜΟΥ ΕΦΑΓΑ 5 ΣΟΚΟΛΑΤΑΚΙΑ, ΤΟ ΜΕΤΑΝΟΙΩΣΑ ΑΛΛΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΘΗΚΑ.ΤΟ ΕΙΠΑ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟΝ ΑΝΔΡΕΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΜΕ ΜΑΛΩΣΕΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΟΥ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΩΣ ΕΧΕΙ.
    ΠΗΡΑ ΤΑ ΠΑΝΩ ΜΟΥ, ΚΑΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΑΠΕΝΟΧΟΠΟΙΗΘΗΚΑ.
    ΛΟΙΠΟΝ, ΣΥΝΕΧΙΖΩ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΣΗΜΕΡΑ. ΟΛΑ ΚΑΛΑ. ΠΑΝΤΩΣ, ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΚΑΙ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΟΤΙ ΕΧΩ ΚΑΙ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΔΑΚΤΥΛΙΟΥ ΠΟΥ ΕΧΩ ΤΟΠΟΘΕΤΗΜΕΝΟ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΞΙ ΧΡΟΝΙΑ. ΑΡΧΙΖΩ ΚΑΙ ΝΟΙΩΘΩ ΤΗ ΣΤΕΡΗΣΗ ΤΗΣ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ ΚΑΙ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟΥ ΘΕΩΡΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΟ. ΟΜΩΣ ΜΕ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΕΜΑΘΑ ΝΑ ΤΡΩΩ ΥΓΙΕΙΝΑ. ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΤΡΩΓΑ ΠΟΤΕ ΣΑΛΑΤΕΣ ΚΑΙ ΦΡΟΥΤΑ;
    TΩΡΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΡΩΩ 2 ΦΟΡΕΣ ΣΑΛΑΤΑ (ΚΟΛΟΚΥΘΙΑ ΚΑΙ ΚΑΡΟΤΑ ΒΡΑΣΜΕΝΑ ΜΕ ΛΑΔΑΚΙ ΚΑΙ ΛΕΜΟΝΑΚΙ) ΤΗΝ ΩΜΗ ΣΑΛΑΤΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΗ ΦΑΩ, ΛΟΓΩ ΔΑΚΤΥΛΙΟΥ. ΕΧΩ ΒΡΕΙ ΤΗΝ ΗΣΥΧΙΑ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ ΞΕΡΩ ΤΙ ΘΑ ΦΑΩ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΘΑ ΦΑΩ. ΠΡΙΝ, ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΤΙ ΕΤΡΩΓΑ ΠΡΙΝ.ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΕΦΤΑΣΑ Σ΄ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ.
    ΕΦΤΙΑΧΝΑ ΤΙΣ ΝΤΟΥΛΑΠΕΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΛΕΓΑ ΠΟΤΕ ΘΑ΄ΡΘΕΙ Η ΜΕΡΑ ΝΑ ΞΕΦΟΡΤΩΘΩ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΜΟΥ , ΝΑ Τ΄ΑΛΛΑΞΩ ΜΕ ΑΛΛΑ.
    Η ΠΙΟ ΩΡΑΙΑ ΩΡΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΙ ΟΤΑΝ ΖΥΓΙΖΟΜΑΙ. ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΤΗ ΖΥΓΑΡΙΑ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΙΣΩ.
    ΣΤΙΣ 19-11 ΚΛΕΙΝΩ 4 ΒΔΟΜΑΔΕΣ ΠΙΣΤΗΣ ΤΗΡΗΣΗΣ ΟΔΗΓΙΩΝ ΕΚΤΟΣ ΑΠ΄ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ

    @SOFIAT : ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΩ ΠΟΤΕ ΝΑ ΣΥΜΒΟΥΛΕΨΩ ΚΑΠΟΙΟΝ ΓΙ΄ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ. ΟΛΑ ΠΗΓΑΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΑΣ. Ο ΜΟΝΟΣ ΣΥΜΜΑΧΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΠΟΥ ΒΡΗΚΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΔΡΕΑΣ. ΑΥΤΟΣ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΑΓΓΙΞΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΕΥΑΙΣΘΗΤΗ ΧΟΡΔΗ ΜΟΥ. ΔΕΝ ΕΧΩ ΛΟΓΙΑ. ΑΣ ΤΟ ΖΗΣΩ ΤΩΡΑ, ΠΟΥ ΑΥΤΗ Η ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΟΥ ΔΙΝΕΤΑΙ ΑΠΛΟΧΕΡΑ.

    @KΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ : EYTYXΩΣ ΒΡΗΚΑ ΠΑΡΕΟΥΛΑ, ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ Σ΄ΕΧΩ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ ΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ.

    @STELLA : EΛΠΙΖΩ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΑ ΣΟΥ ΜΟΙΑΣΩ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΦΑΩ ΞΑΝΑ JUNKFOOD. ΘΕΛΩ Ν΄ΑΠΟΤΟΞΙΝΩΘΩ ΤΕΛΕΙΩΣ.

    ΘΕΛΩ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΝΑ ΦΟΡΕΣΩ ΚΑΤΙ ΜΕ ΧΡΩΜΑ, ΝΑ ΜΟΥ ΤΟΝΩΣΕΙ ΤΟ ΗΘΙΚΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΩ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ Σ΄ΕΝΑ ΚΕΝΤΡΟ ΜΕ RETRO ΜΟΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ.

    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΕΣ ΣΑΣ. ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΤΗΝ JULIA KAI TON ΑΝΔΡΕΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΣΤΕΚΟΝΤΑΙ. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ , ΜΟΥ ΔΙΝΕΤΕ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΚΟΡΙΤΣΙΑ. RDV ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ POST.

  19. Aγαπημένη Μαρία, ο Ανδρέας είναι “το μυαλό σου”,αυτό που έψαχνες να σου κάνει κλικ.Το βρήκες στο πρόσωπο του Ανδρέα.Κράτα το μέχρι τέλους.Στα φαντάσματα που μας βασανίζουν,πρέπει όλες μας να βρούμε τον δικό μας Ανδρέα.Συγχαρητήρια για την προσπάθειά σου.Μην απογοητεύσαι γιατί δεν έχασες την τρίτη εβδομάδα.Εγώ κάνω δίαιτα του γιού μου μόνη μου,και έχει απογοητευτεί γιατί 3 εβδομάδες τώρα δεν χάνει τίποτα.Εγώ όμως τον ενθαρρύνω γιατί δεν πρέπει να απογοητεύεται.Δεν πειράζει γλυκέ μου.Φτάνει που δεν παίρνεις κιλά.Όσο κρατάς αυτά που έχεις χάσει αυτό είναι πολύ θετικό.Λοιπόν έτσι κι εσύ, κράτα αυτά που χάνεις και μην στεναχωριέσαι.Μην περιμένεις θαύματα σε ένα μήνα γιατί θα είναι θαύματα.Δεν θα είναι αληθινά.Κάνε υπομονή και επιμονή.Άλλωστε μια τόσο δυναμική αρχή σαν την δική σου είναι πολύ σημαντική.Να μην ξεχνάς ότι όσο πιο αργά χάνεις κιλά, τόσο πιο αργά τα ξαναπαίρνεις.Συνέχισε δυναμικά και να μας γράφεις, συνέχεια, να σου μιλάμε και να σε στηρίζουμε.Γιατί πάνω απ’ όλα είσαι ΒΒGIRL!!!! Σε φιλώ!!!!!!!

  20. @ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ:AΣ ΜΕ ΤΣΙΜΠΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ.ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΛΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΟΥΤΕ ΣΤΑ ΠΙΟ ΤΡΕΛΛΑ ΜΟΥ ΟΝΕΙΡΑ.ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΟ ΓΙΟ ΣΟΥ.

  21. @MARIA PROTOPAPA Μαρία μου πρόσεχε, μην απογοητευεσαι. Ο οργανισμός μας δεν μπορει να χάνει με μεγαλη ταχύτητα και δεν πρέπει κιόλας να το κάνει. Αμυνεται! Οσο περναει ο καιρος η απωλεια γινεται πιο μικρη, αλλα πιστεψε με είναι καλυτερα έτσι. Οσες φορες έχασα γρηγορα τα ξαναπηρα. Και αυτη τη φορα εκνευριζόμουν που δεν εχανα γρηγορα, αλλα η επιμονη ειναι αυτη που δινει τη λυση. Επισης, αν χασεις γρηγορα θα κρεμασεις και θα “σταφιδιάσεις” και δεν το θέλεις αυτο, έτσι δεν είναι? Να εισαι προετοιμασμενη, ότι θα υπαρξουν περίοδοι που ο οργανισμος σου δεν θα ανταποκρινεται άλλο, δηλαδη δεν θα υπαρχει απωλεια βαρους. Αυτο συμβαινει γιατι πρεπει να του δωσεις χρονο να συνηθισει το νεο βάρος, να συνηθισει ότι θα έχει πλεον λιγότερα κιλα να “κουβαλαει” κι αυτο ειναι και ψυχολογικο, πίστεψε με. Πρέπει κι εσυ να συνηθίσεις τη νεα σου εικόνα για να μπορείς να την υπερασπιστείς. Μη στεναχωριέσαι μ΄αυτο. Στο λεω εγω που τα είχα και υπολογισμένα του τυπου “θα χανω 2 κιλα την εβδομαδα οποτε σε ενα μηνα 8, σε 3 μηνες θα ειμαι μια χαρα…” αμ δε! Δεν παει ετσι. Δώσε χρονο και επέμεινε. Θα δεις! Θα ρθει το αποτέλεσμα που περιμένεις. Και διαβασε σε παρακαλώ το βιβλιο του Ζουμπανεα, που σου σύστησα την άλλη φορα, διαβασε το σε παρακαλώ βρε Μαρακι. Θα σου δώσει πολλές απαντησεις και δη ψυχολογικές να αντιμετωπίσεις τους πειρασμούς.

  22. Καλημέρα αν και για μία φορά ακόμα καθυστερημένα. Από τα πιο ευχάριστα post που έχω διαβάσει. Μπράβο και πάλι μπράβο Μαρία είμαι σίγουρη ότι θα τα καταφέρεις είναι πολύ δύσκολο το ξέρω αλλά σίγουρα θα τα καταφέρεις έχεις δίπλα σου ανθρώπους που σε στηρίζουνε και αυτό βοηθάει πολύ. Η Αλεξάνδρα έχει δίκιο δεν χρειάζεται να στεναχωρίεσαι αν μένεις σταθερά στα κιλά για ένα διάστημα θα ξεκολήσει (τότε θα πρέπει να δείξεις το πίσμα σου και να πεις υπομονή λίγο ακόμα και θα αρχίσει να κυλάνε τα νούμερα προς τα κάτω. Από σήμερα και εγώ μαζί σου γιατί όχι, να φόρέσω τα Χριστούγεννα κάτι από τα παλιά.
    Μαρία συνέχισε είμαστε όλες μαζί σου!!!!!
    Αλεξάνδρα καλή επιτυχία στο γιο σου και από μένα.

  23. Καλημερα!!
    @Μαρακι αχ ξερω πολυ καλα τι θα εμμονη!!Ειμουν καπνιστρια!!ξερεις ποια
    ειναι η πρωτη μου αντιδραση μολις στεναχωρηθω!! Να αναψω ενα τσιγαρο ομως
    κλεινω τα ματια και λεω ενα τεραστιο ΟΧΙ!!! ΞΕΡΩ ποσο δυσκολο ειναι και ξερω
    οτι θα υπαρξουν στιγμες που θα λυγισεις!! Τις προαλες μου συναιβει κατι παρα.πολυ
    στεναχωρω κοντεψα να παθω που λενε εγκεφαλικο!!ξερεις τι εκανα αρπαξα το πακετο του αντρα μου και αναψα ενα τσιγαρο!!μου ειχαν ερθει δακρυα στα ματια
    ειχα σκασει και φοβομουν οτι αυτο ηταν θα ξαναρχησω το καπνισμα αλλα ευτυχως εκεινη την στιγμη με ειδε ο αντρας μου και μου αρπαξε το τσιγαρο απο το στομα!!
    Τοσος κοπος να το κοψω και να παει χαμενος για μια στιγμη αδυνσμιας!!Κριμα δεν
    ειναι!!Αυτο να σκεφτεσαι και εσυ οτσν σε πιανει η τρελα για ατασθαλιες να σκεφτεσαι το αγωμα που εκανες για να χασεις τα 8 κιλα!!Βεβαια εχεις κσι τον Ανδρεα που ειναι η κολονα σου και θα σε βοηθησει μεχρι το τελος!!
    @Αλεξανδρα βρισκομαι περιπου στα ιδια με τον γιο μου και εγω!!Παντα τον κυνηγαω να μην τρωει βλακειες!ολο θελει κατι να μασουλαει με αποτελεσμα καποια στιγμη να ξεφυγουμε στα κιλα!!Φαντασου φρικη εγω που παντα προσεχω τι τρωω γιστι το τρωω και τι περιεχει!!Ειχαμε κσι εχουμε μεγαλο αγωνα!!Το μονο που μπορεσα για λιγο να καταφερω ειναι οταν θελει να αγορασει κατι να διαβαζει τα συστατικα!!οταν περιεχει τα απαγορευμενα το αφηνει!Προσπαθω οσο μπορω να του μαθω να τρεφεται σωστα οχι να πειναει!!Αν καταφερνα γιατι ειναι γλυκατζης να το περιορισω λιγακη θα ηταν τελεια.Η παιδιατρος μου ειπε επειδη ειαι πολυ ψιλος για την ηλικια του τον βοηθαει αυτο και ενα κολπο που μου ειπε ειναι οτι αν διατηρησει τα κιλα του για ενα χρονο(αφου παιρνει υψος)θα ειναι μια χαρα!!
    Φιλια χχχ

  24. Άλλη μια μέρα που δεν προλαβαίνω να διαβάσω τα σχόλια κι αισθάνομια τύψεις…θα επιστρέψω όμως κάποια στιγμή!
    Να πω ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ στη Μαρία και να στείλω τις θερμότερες ευχές μου και όλη μου τη θετική ενέργεια για να συνεχίσει έτσι και πολύ γρήγορα, θα δούμε όλες μας μια ευτυχισμένη, ανανεωμένη Μαρία να ξεπροβάλλει και να μας χαμογελά!
    Καλή συνέχεια!

  25. (Ok, μόλις το ΒΒ μου έβγαλε σφάλμα, πήγα πίσω, ξαναπάτησα καταχώρηση, μου είπε ότι το σχόλιο μου σβήστηκε επειδή ανέβασα το ίδιο 2 φορές και τελικά δεν έχει ανέβει! Έλεγα, λοιπόν:)

    Συγχωρέστε με που δεν έχω χρόνο να διαβάσω τα σχόλια σας. ‘Ηθελα όμως, να πω ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ στη Μαρία και να της στείλω τις πιο θερμές μου ευχές και την θετική μου ενέργεια, ώστε σύντομα να δούμε μια ευτυχισμένη, ανανεωμένη Μαρία που θα μας χαμογελάει και θα το εννοεί!

    Καλή συνέχεια!

  26. Kalhmera se oles. Epitelous, Paraskeyh..giati den antexw allo ayth th bdomada.@Maria mia idiaiterh kalhmera se sena! Einai pragmatika axiothaymasth h prospatheia sou kai xairomai poly otan vlepw gynaikes pou vazoun ena stoxo kai poreyontai me epimonh kai ypomonh pros thn pragmatopoihsh tou. Xairomai akoma perissotero me thn eyaisthhsia ths Julias pou moirazetai mazi mas thn proodo ayths ths prospatheias alla ki olwn twn BB girls pou sou deixnoun kathe mera oti den eisai monh sthn prospatheia. Pisteyoume se sena ki exoume agwnia na eimaste mazi sou kai se kathe epomeno bhma, mexri thn telikh grammh. Synexise kai mh se ptoei tipota!! Perimenoume ki alla pio eyxarista nea.filia!!

  27. SofiaT:Ίδια ακριβώς περίπτωση κι εγώ καλή μου.Όσο εγώ προσέχω πάντα και με βλέπει, τόσο ο μικρός μου είναι το εντελώς αντίθετο.Από μέσα Αυγούστου που έχουμε ξεκινήσει έχουμε καταφέρει να χάσει 3 κιλά σε 2 μήνες περίπου.Από κει και πέρα κόλλησε, αλλά τουλάχιστον δεν παίρνει.Κάτι το οποίο είναι πολύ σημαντικό.
    Μαρία μου σ’ ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σου!!!
    Αλήθεια εχτές είχε πρόβλημα το bb, γιατί δεν μπορούσα να μπω με τίποτα????

  28. Συγχαρητήρια Μαρία! Μην απογοητεύεσαι, θα γίνει όπως πριν και πολύ πιο όμορφη! Το χρωστάς άλλωστε στον άντρα σου και στα παιδάκια σου… Έχεις μία μοναδική ευκαιρία που σου δίνει η υπέροχη Τζούλια και είναι δίπλα σου τόσες πολλές κοπέλες και σου συμπαραστέκονται! Εγώ θα περιμένω με αγωνία την πρόοδο σου και σε ένα μήνα από τώρα! Πολλά φιλάκια…

    Σε άλλα τώρα, χτες κι εγώ είχα πρόβλημα και δεν μπορούσα να μπω στη σελίδα. Δεν δοκίμασα η αλήθεια είναι βέβαια στο .com.
    Α! Και κάτι άλλο, όσα κορίτσια θέλουν η Estee Lauder διοργανώνει στη σελίδα της στο facebook έναν διαγωνισμό για τα νέα της προϊόντα Pure Color, για περισσότερες πληροφορίες ρίξτε μιά ματιά εδώ: http://ginaikologies.blogspot.gr/2012/11/estee-lauder-facebook.html

  29. Μπράβο στην Μαρία για την επιτυχημένη προσπάθεια!!!Keep up the good work!!!Καλό Σαββατοκύριακο!!!

  30. Η αλήθεια είναι ότι κ εγώ εχτές δεν μπορούσα να μπω στη σελίδα αν και προσπαθησα κάμποσες φορές!!!!

  31. Mπραβο στη Μαρία για τη θέληση της και την μεγάλη προσπάθεια που καταβάλει! Κάτι μου λέει ότι θα περάσει πολύ καλά Χριστούγεννα! το θετικό είναιπως δεν την πιέζει κανείς για αυτή την προσπάθεια αλλά το κάνει επειδή το θέλει. φυσικά όσοι όπως λέει και εκείνη της προκαλούν αρνητικότητα θα πάθουν κυριολεκτικά πλάκα μόλις την δουν!!!!
    Μπράβο και σε σένα Τζούλια μου που μας ενημερώνεις για την προσπάθεια της.
    ΑΑΑΑΑ ουτε εγώ μπορούσα να μπώ 2 μέρες στο μπλόγκ!

  32. Μπράβο Μαρία!!!Τώρα το σημαντικό είναι να μην πεις:”ας φάω σήμερα και θα τα χάσω”.Βάλε στόχο την Πρωτοχρονιά να κάνεις δώρο στον εαυτό σου το φόρεμα που θαύμαζες τόσο καιρό τουλάχιστον 2 νούμερα μικρότερο απ’ότι αρχικά θα χρειαζόσουν!!Καλή συνέχεια,καλή δύναμη γιατί οι γιορτές είναι μπροστά.

  33. Μπράβο βρε Μαρία !!! Περιμένουμε και την φωτογράφηση αλλά θέλω φωτογραφία με ένα τερααααστιοοοο χαμόγελο οκ?????

  34. Μαρια ενα μεγαλο πραβο για σενα!Η ομαδα που σε εχει αναλαβει πρεπει να ειναι αστερι για να σε ακουω τοσο ενθουσιασμενη.Συνεχισε ετσι και εμεις θα σε ακολουθουμε.Φιλια!!

  35. Καλησπέρα στην παρέα, αν και καθυστερημένη!
    Από ότι βλέπω έχει μέρες η Julia να γράψει καινούριο post…μυρίζομαι κάτι ή ιδέα μου είναι? 🙂
    Αυτό μου δίνει ωραιότατα την ευκαιρία να δώσω κι εγώ στη Μαρία τα συγχαρητήριά μου για την πρόοδο της μέχρι τώρα και να της ευχηθώ δύναμη και κουράγιο για τη συνέχεια!
    Είναι πάρα πολύ μεγάλη η μάχη που δίνεις, αναμφίβολα! Αναμενόμενες οι δυσκολίες, αλλά είναι ένα στοίχημα που όλες εδώ πιστεύουμε ότι θα το κερδίσεις!!!
    Καλή συνέχεια λοιπόν και αναμένουμε φωτογραφίες!!!
    Φιλιά σε όλες και εύχομαι να έχετε ένα υπέροχο Σαββατόβραδο!!!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.