Beauty Video Nail Tutorial: Κερδίστε 5 Nail Patches από τα Sephora!

 

Nα το κάνω; Nα «κλέψω» και να αντιγράψω, trademark Litsas Kouklitsas; Θα το κάνω δεν αντέχω, διότι μόνο έτσι θέλω να ξεκινήσει σήμερα το (καλύτερο από κάθε άλλη φορά..) Nail Video Tutorial της Ioanna: Τζα! Tζα! Double Surprise!!

 

Σήμερα λοιπόν, η δική μας Make Up Tutorial guru, έχει ετοιμάσει για εμάς, ένα video, όπου δείχνει step by step, πώς να κάνετε  την τεχνική nail patches με νερό, φτιάχνοντας τα τέλεια νύχια  μόνες σας στο σπίτι. Η συγκεκριμένη διαδικασία είναι κάπως πιο δύσκολη από το να κολλήσετε απλά στα νύχια σας τα αυτοκόλλητα nail patches, γι’ αυτό και επιλέξαμε αυτή σαν θέμα του πρώτου μας Nail Video Tutorial (και αν σας αρέσει, θα κάνουμε και άλλο)

 

Διπλή όμως η έκπληξη σήμερα διότι αφού απολαύσετε το video, είμαι απολύτως σίγουρη ότι θα σας «ανοίξει η όρεξη» για πιο απλά, αυτοκόλλητα  nail patches και έτσι σας έχω και διαγωνισμό, όπου 5 τυχερές θα κερδίσετε  αυτοκόλλητα nail patches sets, από τα Sephora.

 

 

Επίσης θέλω να σας πω, να ρίξετε μια ματιά, στο ανανεωμένο μας You Tube κανάλι και ελπίζω να σας αρέσει. Πες, πες η Stella, κατάφερε να με πείσει για bb tv, αλλά και εγώ να πω, ότι με τέτοιες παραγωγές που λαμβάνω, δεν γινόταν να μην έχω και το σούπερ περιβάλλον για εσάς (Do you know what I mean, Stella; Κρύβε λόγια…) Οπότε αν θέλετε, κάντε  subscribe για να οργανωθούμε και εκεί!

 

Εnjoy, bb girls!

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=JWyGvj6tX1s&list=PLvLmqEe5aTTcBmrwWZUlnFHqLWvc_LA6D&index=1&feature=plcp[/youtube]

 

 

 

Για να λάβετε μέρος στον διαγωνισμό και να κερδίσετε η διαδικασία είναι απλή και γνωστή. Αφήστε ένα σχόλιο κάτω από αυτό το post από σήμερα Παρασκευή 23 Νοεμβρίου έως την Τρίτη 27 Νοεμβρίου. Την Τετάρτη 28 Νοεμβρίου, θα ανακοινώσω με post τις 5 τυχερές που θα κερδίσουν.

 

 

 

 

Have a great and lucky weekend bb girls!

 

492 Σχόλια
  1. είναι τέλειαα και ΄πολύ βολικά!!!!!!

  2. Θα θελα να τα κέρδιζα για την κόρη μου που είναι ταλέντο στο να φτιάχνει νύχια ενώ εγώ….τα τρώω ακομα!!

  3. Είναι φανταστικά! Έχεις ότι σχέδιο σου αρέσει και είναι και πάρα πολύ εύκολο και πιο εύχρηστο από τα άλλα που έπρεπε να τα ζεσταίνεις με το σεσουάρ πόση ώρα και να ζεματιέσαι! Τα θέλω!

  4. είναι τέλεια και πρωτότυπα…εγώ θα ήθελα να τα κερδίσω, λόγω και επαγγέλματος!!!!!

  5. Καλησπέρα στην τερααάστια παρέα!
    Τον τελευταίο καιρό δεν προλαβαίνω να διαβάσω το bb από τη δουλειά και το βράδυ που μπαίνω, βλέπω ότι έχω χάσει τόσο όμορφα πράγματα και τόσο όμορφες συζητήσεις! 🙁
    Μπορεί να το ‘χω με τα νύχια (η αλήθεια είναι ότι τα πινελάκια έχουν “γράψει’ πολλά χιλιόμετρα και έχουν χυθεί τόνοι top coat πάνω στα νύχια μου, αλλά τέτοια patch-άκια δεν έχω ξαναβάλει…”ψήνομαι” όμως, γιορτές έρχονται εξάλλου!
    @Ioanna Thess: Τέλειο το videaki, πολύ κατατοπιστικό στην εφαρμογή των nail patch art και πολύ πρωτότυπη ιδέα παρουσίασης! Έβαλες τη σφραγίδα σου πάλι! Είναι αυτό που λένε “μια εικόνα αξίζει όσο χίλιες λέξεις”! Μας έλειψες!
    @Stella: (Αν και το μετανιώνω τώρα που το ξανασκέφτομαι…) Δε σου έχω αρνηθεί ποτέ, ότι και αν μου έχεις ζητήσει (πόσο μάλλον να σου βάψω τα νύχια, που πλέον έχει γίνει αντανακλαστική κίνηση για εμένα), ελπίζω να μην ξεχνάς αυτό…όχι, όχι, δεν έπεσε κανένας φούρνος και δεν με έπιασαν οι καλοσύνες μου, απλά προστατεύω τον αδερφό μου, γιατί είμαι σίγουρη, ότι αν σου είχα αρνηθεί, μέχρι και τα νύχια σου θα τον έβαζες να σου βάψει!!!!
    @Andriana: 🙂 δεν μπορείς να φανταστείς τί συμβαίνει…”Stella εναντίον VickySot” (και τούμπαλιν), όπως λέμε “Kramer against Kramer” ένα πράγμα!
    Σας φιλώ προς το παρόν!

  6. Είναι καταπληκτικά! Καλή μας επιτυχία!

  7. τα θέλω κι εγώ!!! καλή επιτυχία κορίτσια!!!

  8. Είναι πραγματικά πολύ βολικά! ειδικά για ορισμένες, σαν εμένα, που βαριούνται να ασχολούνται με τα νύχια, αλλά ταυτόχρονα θέλουν να είναι όμορφα. Thanks!

  9. Τι τέλει που είναι αυτα!!! Εχεισ εκπληκτικα νυχια χωρις καθολου κόπο!!! <3

  10. Πολύ ωραίο δωράκι!!!Καλή επιτυχία σε όλες!!!

  11. Φοβερό δώρο, δεν έχω καθόλου χρόνο για τα νύχια μου αλλά ταυτόχρονα θέλω να είναι και περιποιημένα. Πιστεύω πως τα patches είναι η καλύτερη λύση λοιπόν! Ευχαριστούμε και πάλι για τον όμορφο διαγωνισμό!

  12. ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΟΧΑ. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΩ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΩ ΠΟΛΥ ΝΑ ΤΑ ΔΟΚΙΜΑΣΩ.

  13. η εύκολη λύση σε δύσκολες στιγμές!

  14. ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ….!!!!!!!!!!ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!!!!

  15. καλή μας επιτυχία και καλές μας δημιουργίες!

  16. Kalhmera!!! polu wraio video! tha hthela polu na dokimasw ayth thn texnikh!

  17. τέλειο δώρο πολύ δημιουργικό μακάρι να το κερδίσω!καλή επιτυχία

  18. Τέλειο δώρο για τους κατάλληλους ανθρώπους! Καλή επιτυχία!

  19. υπέροχο δώρο πολύ προτότυπη τεχνική μακάρι να το κερδίσω!καλή επιτυχία

  20. γεια σασ και απο εμενα.εγραψε παλι η Ιωαννα μας.πολυ ωραια η τεχνικη χρονο που δεν εχουμε να τα κανουμε….
    οσο για το δωρακι θελω και εγωωωωωωω……
    φιλακια!!!!

  21. ΕΑΝ ΤΑ ΚΕΡΔΙΣΩ, ΘΑ ΤΑ ΔΩΣΩ ΣΤΗ ΝΥΦΗ ΜΟΥ!
    ΕΚΠΑΙΔΕΥΕΤΑΙ ΓΙΑ ΜΑΝΙΚΙΟΥΡ, ΠΕΝΤΙΚΙΟΥΡ, ΚΟΜΜΩΤΙΚΗ κτλ.

  22. μου θυμίζει τις χαλκομανίες για τα πασχαλινά αυγά!!καλη επιτυχία σε όλους

  23. ΥΠΕΡΟΧΑ…ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΥΧΕΡΕΣ… 🙂

  24. είναι πολύ όμορφα και η τεχνική με το νερό super!! θέλω κι εγώ!!!

  25. ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΓΙΑ ΟΜΟΡΦΑ ΝΥΧΙΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΥΣΚΟΛΕΥΤΟΥΜΕ.ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΙΚΑ!

  26. Τέλεια δώραααα!!!!!!1 Καλή μας τύχη!! Ευχαριστούμε!

  27. ΜΠΡΑΒΟ ΤΖΟΥΛΙΑ! ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΟ BLOG ΚΑΙ ΥΠΕΡΟΧΑ ΔΩΡΑ ΣΤΟΥΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥΣ!!! ΜΑΚΑΡΙ ΝΑΦΑΝΩ ΤΥΧΕΡΗ!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.