Σπιτικές (και φυσικές) Συνταγές Ομορφιάς για νεανική επιδερμίδα

 

Έγραψα τη λέξη part two στο τίτλο, γιατί πριν από πάρα πολύ καιρό, είχα κάνει και εγώ ένα post για σπιτικές συνταγές ομορφιάς. Σήμερα όμως θα διαβάσετε το guest post που μας έστειλε η Elena και που περιλαμβάνει περισσότερες συνταγές από το δικό μου.

 

Tην οποία Elena, είχα «χάσει» για λίγες μέρες την περασμένη εβδομάδα και όλο έψαχνα να βρω, το γαλάζιο τριανταφυλλάκι του τετραδίου της (ουπς sorry των σχόλιων της ήθελα να πω..) και λίγο ακόμα να απουσίαζε, θα της είχα στείλει mail-αναφορά.

 

Όμως, τώρα «συνδέθηκε» πάλι το Ελενάκι και μπορούμε να πάρουμε όλες μας, κάποιες ιδέες από τα γραπτά της:

 

Elena bb girl! Aka Η καλή μου γλυκιά και επιμελής «μαθήτρια»

 

 

 

Καλημέρα Τζούλια μου…. Καλημέρα σ’όλα τα υπέροχα BBGirls! Πριν λίγο καιρό σκέφτηκα να γράψω και γω ένα guest post με Συνταγές Ομορφιάς από απλά υλικά που έχουμε σπίτι μας και μπορούμε να φτιάξουμε εύκολα και οικονομικά!! Οι συνταγές σ’αυτό το άρθρο, είναι για το πρόσωπο και τα μάτια! Ελπίζω να σας αρέσουν…..

 

Μάσκα προσώπου με πορτοκάλι

Η μάσκα αυτή κάνει το δέρμα πολύ απαλό, αλλά ταυτόχρονα είναι αποτελεσματική για τις ρυτίδες, καθώς καθυστερεί την εμφάνισή τους. Μπορείς να πολτοποιήσεις 1 πορτοκάλι και στη συνέχεια να το βάλεις στο πρόσωπό σου, όπως τη μάσκα. Άφησέ το τουλάχιστον για 10-15 λεπτά και μετά αφαίρεσε το, με χλιαρό νερό.

 

Μάσκα προσώπου με δαμάσκηνο

Το κόκκινο δαμάσκηνο είναι στυπτικό και αναζωογονητικό και ενδείκνυται για τα λιπαρά δέρματα. Σε πέντε ή έξι πολτοποιημένα δαμάσκηνα προσθέστε μερικές σταγόνες αμυγδαλέλαιου. Απλώστε τον πολτό στην επιδερμίδα και αφήστε τον να δράσει είκοσι λεπτά, και κατόπιν καθαρίστε με ροδόνερο ή με αποσταγμένο νερό.

 

Μάσκα προσώπου για ενυδάτωση

Υλικά: 1 κ.σ. μαγιονέζα, 1/2 κ.σ. πολτό από μπανάνα, 1 κ.γ. χυμό από ροζ γκρέιπφρουτ και 2 κ.σ. αλεύρι.
Εκτέλεση: Ανακάτεψε όλα τα υλικά μαζί και άπλωσέ τα σε καθαρό πρόσωπο. Άφησε το μείγμα να δράσει για 15-20 λεπτά και ξέπλυνε με χλιαρό νερό. Κάνε αυτή την πλούσια ενυδατική μάσκα προσώπου τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα. Ταιριάζει σε όλους του τύπους δέρματος!

 

Μάσκα προσώπου κατά της χαλάρωσης

Ξεφλουδίζεις ένα μήλο και το πολτοποιείς στο μπλέντερ. Προσθέτεις μια κουταλιά κρέμα γάλακτος, μια κουταλιά μέλι και μια κουταλιά αλεύρι βρώμης. Τα ανακατεύεις καλά όλα μαζί μέχρι να γίνουν πηχτή κρέμα. Απλώνεις στο πρόσωπο και το λαιμό, περιμένεις για 20 λεπτά και ξεβγάζεις με χλιαρό νερό.

 

 

Μάσκα προσώπου για λάμψη

Λιώστε έξι κομμάτια κουβερτούρα (επιλέξτε κάποια με περιεκτικότητα 80% κακάο) σε μπεν μαρί και ανακατέψτε τα ώστε να αποκτήσουν την υφή κρέμας. Συμπληρώστε 3 σταγόνες αιθέριο έλαιο από λουλούδι πορτοκαλιού (στα φαρμακεία) ή απλά από ένα πορτοκάλι και απλώστε τη μάσκα στο πρόσωπο όσο είναι χλιαρή και με τη βοήθεια ενός πινέλου. Αφήστε την για 5 λεπτά και ξεβγάλετε με χλιαρό νερό μέχρι να αφαιρεθούν όλα τα υπολείμματα. Ολοκληρώστε με άφθονο κρύο νερό και επαναλάβετε τη διαδικασία, μία φορά την εβδομάδα.

 

Μάσκα κατά των ανοιχτών πόρων

Υλικά: 1 ασπράδι αυγού, 1 κουταλιά της σούπας αραβοσιτέλαιο, 1 κουταλιά της σούπας αλεύρι
Εκτέλεση: Χτυπάμε καλά το αυγό και έπειτα προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά. Τοποθετούμε τη μάσκα στο πρόσωπο για 30 λεπτά και έπειτα την ξεπλένουμε με χλιαρό νερό.

 

Μάσκα για μάτια χωρίς σακούλες

Κάνει το δέρμα γύρω από τα μάτια λείο και χαρίζει στο μακιγιάζ διάρκεια.

Υλικά: 1 κ.γ. ελαιόλαδο, 1 κρόκο αβγού, 1 κ.σ. φρέσκο γάλα, 1 κ.σ. μέλι
Εκτέλεση: Ανακατέψτε καλά τα υλικά και απλώστε μια πλούσια στρώση του μείγματος κάτω από τα μάτια. Αφήστε το για δέκα λεπτά και μετά αφαιρέστε τη μάσκα ήπια, με ένα κομμάτι βαμβάκι εμποτισμένο σε ροδόνερο.

 

Τζελ για κουρασμένα μάτια

Αυτό υπέροχο τζελ διεγείρει τη μικροκυκλοφορία καταπολεμώντας τις σακούλες.

Υλικά: 1/4 από ένα μεγάλο αγγούρι, 30 γρ. τζελ αλόης βέρα
Εκτέλεση: Πολτοποιείτε το αγγούρι (περίπου 55 γρ.) στο μπλέντερ, το βάζετε σε ένα γυάλινο μπολ, προσθέτετε το τζελ αλόης και ανακατεύετε. Μεταφέρετε το μείγμα σε ένα καθαρό, αποστειρωμένο βαζάκι και όποτε θέλετε να εξαφανίσετε τις σακούλες κάτω από τα μάτια, απλώνετε την κρέμα με βαμβάκι στην περιοχή. Την υπόλοιπη τη φυλάτε στο ψυγείο μέχρι και 5 ημέρες.

 

 

Πήλινγκ και μάσκα λεβάντας (Για όλα τα δέρματα)

Υλικά: 2 κουταλιές σούπας τριμμένο κουάκερ, αμυγδαλέλαιο, 5 σταγ. αιθέριο έλαιο λεβάντας
Εκτέλεση: Ρίξτε αμυγδαλέλαιο στο κουάκερ τόσο, όσο να γίνει μία αλοιφή προσθέστε αιθέριο έλαιο λεβάντας. Απλώστε σε καθαρό πρόσωπο και αφήστε το για 10-15 λεπτά. Ξέβγαλε με χλιαρό νερό και μετά με κρύο.

 

Μάσκα για γερά νύχια

Αν τα νύχια σας είναι αδύναμα και σπάνε γρήγορα, μην ανησυχείτε! Υπάρχει λύση για το πρόβλημά σας και δεν είναι άλλη από τη μαγιονέζα. Ναι, σωστά διαβάσατε! Η μαγιονέζα θα κάνει τα νύχια σας ανθεκτικά και δυνατά. Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να απλώσετε μια μικρή ποσότητα σε κάθε νύχι και να την τρίψετε. Στη συνέχεια αφήστε τη να δράσει για 10 λεπτά και ξεπλύνετε τα χέρια σας.

 

 

Σας ευχαριστώ πολύ και σας στέλνω πολλά φιλιά και αγκαλιές….. J

 

 

 

(Δεν επέλεξα, τυχαία, αυτό το guest post, σήμερα. Τίποτα άλλο, πάνω σε αυτό)

 

 

Στα επίσημα τώρα:

 

Μετά την χθεσινή ολομέλεια και κατόπιν έντονης δραστηριότης στα έδρανα, σήμερα υπενθυμίζω θώκους και ευθύνες:

 

Υπουργός Αρωμάτων: MariaA

Yπουργός Φροντίδας Επιδερμίδας: Stellaask

Yπουργός Make Up Tutorials: IoannaThess

Υπουργός Παρά τω Mascara: Nektaria

Υφυπουργός Παρά τω Mascara: KatRap (pending λίγο, διότι περιμένω, τη διατριβή της επί του θέματος..)

Υπουργός Beauty Addicts: Αlexandra

Υπουργός Τεχνικών και Καλλιτεχνικών: Nansy

Γενικός Γραμματέας ManiPedi: VickySot (επίσης, περιμένω διατριβή)

 

Ελπίζω το υπουργικό Συμβούλιο και τα εγγεγραμένα μέλη του bb, να συμφωνoύν για τα παραπάνω και θα είμαι αυστηρή σε ένα πράγμα, εκτός και αν αλλάξει δραματικά κάτι: Εμείς εδώ μέσα, δεν θα έχουμε ανασχηματισμούς. Θα μένουμε σταθερές. Αυτό το βλακώδες ελληνικό σύστημα του ανασχηματισμού… (δηλαδή εκεί που πάω κάτι να μάθω, με αλλάζουν θέση… που στις “Ελληνικές Κυβερνήσεις”, ποτέ μα ποτέ δεν κατάλαβα…)

 

Τέλος “κλέβω” λίγο χθεσινό σχόλιο και παραφράζω-εμπλουτίζω:

 

Την Παρασκευή  30-11-2012 όλη η χώρα κατεβάζει ρολά…24ωρη Ολομέλεια της Γενικής Συνομοσπονδίας bb girls Ελλάδος (πώς λέμε Γ.Σ.B.B.G?)

 

Προσδεθείτε και καθίστε αναπαυτικά μπροστά στον υπολογιστή σας. Γιατί θα «απογειωθείτε»…

 

(αχχχχχ… πως θα αντέξω… μέχρι αύριο…αντί να έχετε εσείς αγωνία για την έκπληξη, έχω εγώ αγωνία, για την έκπληξη που ήδη ξέρω και που σας ετοιμάζουμε εδώ και καιρό… Είμαι καλά, γιατρέ μου, ή να μου αλλάξεις τα χάπια;)

 

 

 

 

 

Οk, αυτά για σήμερα. Πάω να δοκιμάσω να φτιάξω το τζελ για κουρασμένα μάτια της Elena. Εκτός, ότι μου έκανε κλικ, κάθομαι πλέον μπροστά στον υπολογιστή, γύρω στις δώδεκα ώρες τη μέρα…

113 Σχόλια
  1. Καλημέρα στην Γ.Σ.B.B.G. (Πολύ μου αρέσει!)
    Μέχρι την απογείωση, θα έχω φάει πιστεύω όλα τα νυχάκια μου!

  2. καλημερα καλημερα!υπεροχες οι συνταγουλες και γινονται αυτοματα save!

    ειχατε εκτατη συναεδριαση χθες και την εχασα???nooooooooo!!τωρα πως θα βαλω και εγω υποψηφιοτητα?αλλα θα μου πειτε ετσι expert που ειστε μου φτανει και απλη ψηφοφόρος.ευτυχως που βγηκε ανακοινωση αυριο για να ενημερωσω και στη δουλεια οτι δεν θα παω!στειλτε και ενημερωσεις σε sephora,hondos κ.α. να μην μας περιμενουν..
    λεω και επισημα οτι συμφωνω με τις θεσεις που εχουν ανατεθει στις συναδελφισσες μου και δινωγ ψηφο εμπιστοσυνης για να τις στηρίξω 🙂

  3. Καλημέρα κορίτσια. Το καλό με τις μάσκες αυτές είναι ότι όση ώρα τις ετοιμάζεις τσιμπάς λίγη σοκολάτα , λίγο δαμασκηνάκι , ένα πορτοκάλι. Ωραίες ιδέες και εύκολες, σ’ευχαριστούμε Elena. Τζούλια αναμένουμε ….

  4. Και τα δικά μου μάτια χρειάζονται ανακούφιση, γιατί τα ταλαιπωρώ πολύ…επίσης θέλω να δοκιμάσω τη μάσκα για τους πόρους, τόσο απλή και με υλικά που υπάρχουν σπίτι, ενθουσιάστηκα! Τέλος, εντυπωσιάστηκα που η μαγιονέζα (την οποία λατρεύω και σαν γεύση..) μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως προϊόν ομορφιάς (π.χ. για τα νύχια)…
    Πολύ καλημέρα σας! (μα, όπως και να είμαι, μου φτιάχνετε τη μέρα…)

  5. Καλημέρα!

    Μπράβο στην Elena και στις συνταγές της! Μου αρέσουν τα σπιτικά καλλυντικά, και ιδιαίτερα οι μάσκες. Δε μπορώ να πω ότι έχω συνηθίσει στο να τις φτιάχνω μόνη μου (πρέπει πάντως, το έχω στη λίστα μου…!), αλλά έχω χρησιμοποιήσει ανά διαστήματα αρκετές από τη Fresh Line.Την προσοχή μου κέντρισε ιδιαιτέρως αυτή με τη σοκολάτα για λάμψη, καθώς και το τζελ για κουρασμένα μάτια!

    Καλά έκανες και μας υπενθύμισες τις αρμοδιότητες Τζούλια μου… Περιμένω ιδιαιτέρως και τη διατριβή της υφυπουργού παρά τω μάσκαρα, Kat-Rap, έτσι, για να αποδείξει το υπουργείο μας τι αξίζει!!

    Μα πόση αγωνία ακόμη για αύριο;;Τι μας ετοιμάζετε πάλι, δε μπορώ να φανταστώ…

  6. Καλημέρα Τζούλια, καλημέρα bbgirls!!! τι καταπληκτικό post Έλενα ωραίες συνταγές εύκολες και για κάθε ανάγκη!!! Θα το τυπώσω να το φυλάξω μαζί με της συναδέλφου Υπουργού Στέλλας για κάθε ανάγκη!! Όντως το τζελ με την αλόη για τα κουρασμένα μάτια το χρειάζομαι κι εγώ τελευταία!! Αγωνιώ για την αυριανή αποκάλυψη (ο πληθυντικός “ετοιμάζουμε” με εξιτάρει τρελά!) !!!!!! -θαυμαστικά στο άπειρο!
    όσο για το υπουργικό συμβούλιο είναι πολύ συγκροτημένο και συμφωνώ με τις “τοποθετήσεις”!! Πάντως αν προκύψουν κι άλλες δεν θα διαφωνήσω! Το ακρωνύμιο Γ.Σ.B.B.G έχει γράψει!!!
    Φιλάκια πολλά!!

  7. Καλημέρα Ολομέλεια ! Καλά , δεν είμαστε ακόμα αλλά σε λίγο θα γίνουμε στάνταρ . Πολύ μου αρέσει το guest post , έχω γίνει κι εγώ addict κι όλο και κάποια καινούρια φυτική συνταγή ομορφιάς δοκιμάζω πάνω μου – εθελοντής πειραματόζωο δηλαδή . Όσο για τα Υπουργεία νομίζω ότι εδώ στο ΒΒ έχουν μοιραστεί πιο δίκαια από αυτά της κυβέρνησης . Μήπως να τους στέλναμε το δικό μας πλάνο ανασχηματισμού ? Όσο για την έκπληξη ο ενθουσιασμός και η ανυπομονησία είναι κολλητικά . Ανυπομονώ κι εγώ …

  8. Καλημέρα κορίτσια! Elena ευχαριστούμε πολύ για τις συμβουλές σου και τις συνταγές σου! Εύκολες, οικονομικές και άμεσες! Βλέπω, όλο και περισσότερες στο club “επιστροφή στις ρίζες και στη φύση” και μ’ αρέσει πολύ αυτο! Η αληθεια είναι, ότι αυτη η ιστορία με τη χρήση μαγιονέζας θεωρείται πολύ αποτελεσματική. Καποτε μου είχε πει μια παλιά μανικιουρίστα, ότι δεν υπάρχει καλύτερη μασκα κι ενδυναμωτικό για τα νυχια απο το πολύ απλο λαδολέμονο, στο οποίο βουτας τα νυχάκια σου καθε βραδυ πριν κοιμηθεις κι αυτα γίνονται ατσάλινα!!! Οσο για την αλοη το έχουμε πει πολλες φορες για τη συσφικτική και καταπραυντικη της δραση. Είναι ενα φυτο το οποιο δρα σε τόσες πολλές περιπτώσεις αποτελεσματικά, όσο δεν φανταζεστε! Αν θελετε τη γνωμη μου κάθε χρηση της στο πρόσωπο και δη στα μάτια ας είναι απο βιολογική αλοη για να είμαστε και σίγουρες για τυχόν παρενεργειες και αλλεργίες αλλα και γιατί δεν εχει κανενεα νοημα αν γεμιζουμε το προσωπό μας με χημικά και φυτοφάρμακα κι απ΄την άλλη προτιμούμε τα φυτικά καλλυντικά.
    Εγω ακόμα ταλαιπωρούμε με την ίωση, κι αν κι εχω έρθει στη δουλειά είμαι στα μαυρα μου τα χάλια… οπότε τι να πω…. ελπίζω να με γιάνει… η Παρασκευή! Φιλιά κορίτσια μου!

  9. θα ήθελα να διεκδικήσω το υπουργείο του άτυχου (και ενίοτε βλάξ) καταναλωτή που ψωνίζει στα sephora χωρίς έκπτωση και την επομένη μπαίνει το φοβερό 35%….

  10. @ΕΛΕΝΗ ολοι την εχουμε πατησει ελενη μου..αλλα μετα τα ματια δεκατεσσερα χωρις προσφορα δεν εχει αγορα!

  11. @ΕΛΕΝΗ @christie Αυτό ξαναπεστε το! εδω στο Συνταγμα τα μαγαζιά είναι άδεια, αν δεν εχει προσφορες. Πλεον όλος ο κόσμος το δηλώνει ξεκάθαρα. Αν δεν έχει προσφορές δεν ψωνίζει κανείς!

  12. ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

    @Elena, γλυκό, όμορφο bb girl, σπεύδω κι εγώ να κάνω το τζελ για κουρασμένα μάτια, η αλόη μου είναι στα καλύτερα της αυτήν την περίοδο!

    Ok λοιπόν, αύριο , Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2012, συνέρχεται αυτοδικαίως σε έκτακτη σύνοδο η Ολομέλεια της Γ.Σ.B.B.G. Σε περίπτωση παρατεινόμενης αδυναμίας της Πρωθυπουργού να ασκήσει τα καθήκοντά της, λόγω παρατεταμένης χρήσης Η/Υ, καλείται η Αρμόδια Υπουργός να ενημερώσει το σώμα και να προβεί στις απαραίτητες ενέργειες. lol

  13. Καλημέρα σε όλα τα κορίτσια.
    Σιδηροκέφαλες στα κορίτσια του υπουργικού συμβουλίου.

    Εξαιρετικές όλες οι προτάσεις για μάσκες από απλά και πολύ φθηνά υλικά που έτσι και αλλιώς υπάρχουν στο σπίτι μας.

    Υ.Γ Χθές παρέλαβα την μάσκαρα Hypnose doll eyes Lancome.
    Ανοιγοντάς το κουτί έβγαλα από μέσα όχι μια συνηθισμένη μάσκαρα άλλα μια “sexy γυναικα με καμπύλες που φοράει μόνο μαύρα δαντελωτά εσώρουχα και μοσχοβολάει τριαντάφυλλο”
    Υπέροχη μάσκαρα.
    Βλέπω τον κόσμο με άλλα μάτια.
    Ευχαριστώ

  14. @Ioanna Thess Αν ετοιμαζεσαι να κάνεις μείγμα με την αλοη απο το μπαλκόνι σου, μάλλον θα απογοητευθείς. Το έχω ήδη προσπαθήσει και μαλιστα κατόπιν επιφυλακτικών, για τον ίδιο λόγο, οδηγιών της δασκάλας μου στην αρωματοθεραπεία, η οποια πολύ σωστα ήταν της άποψης, ότι την αλοη απ΄το μπαλκόνι απλα την κόβουμε σε ροδέλλες την τυλιγουμε σε αλουμινόχαρτο, τη φυλάμε στο ψυγείο έτσι για μία εβδομάδα και καθε βραδυ ή και πρωι παιρνουμε μια ροδέλλα, την ανοιγουμε στη μεση κανοντας την μασκα στο προσωπο μας και τριβοντας την καλά καλα. Ο λογος ειναι, ότι υπαρχει ειδικό επαγγελματικό μηχανημα για να πιέζει τα φυλλα της αλοης, το οποίο εμεις φυσικά δεν έχουμε, και να βγαινει το ζελε συνθλίβοντας επίσης τις ίνες και τα γρομπαλακια του, που αλλοιως δε θα διαλυθούν. Εγω προσπαθησα να το κανω με μιξεράκι (όπως με συμβούλεψε, διστακτικά βεβαια) αλλα τελικα δεν γίνεται ομοιογενες το μίγμα. Οποτε, αν θελεις να κανεις ένα μειγμα απο αλοη, παρε ετοιμη κατεργασμενη, βιολογική και ριξε μεσα τα υλικά σου.
    επίσης για συσφικτικό σερουμ για τα μάτια, μπορείς να κάνεις και αυτό:
    15ml τζελ αλόη βέρα
    5ml ροδόνερο
    3 σταγόνες αιθέριο έλαιο μανταρίνι
    2 σταγόνες αιθέριο έλαιο δενδρολίβανο
    4 σταγόνες αιθέριο έλαιο κέδρος

  15. @Stella: Περαστικά περαστικά!!! Ελπίζω να γίνεις καλά τις επόμενες μέρες να γιορτάσεις και το γεννέθλιο- τρελό πάρτι του τοξότη!!
    @ΕΛΕΝΗ: παλιά πόσες φορές ψώνισα για να μπει την επόμενη 25%! πλέον ούτε αυτό μου αρκεί ψωνίσω σε προσφορές – bazaar – κλπ!
    @IoannaThess: καταπληκτική ανακοίνωση!!!
    Πρέπει τώρα να βάλουμε υπουργό παρα τω πρωθυπουργό δηλαδή?

  16. @MariaA Ευχαριστω Μαρία μου. Τα δικά σου είναι τωρα εδω κοντά ή τα προσπεράσαμε και δεν σου ευχηθήκαμε?

  17. Ω Στέλλα έχω τα τέλεια γεννέθλια φέτος!!!!
    12-12-12

  18. @Αnna Nas: Μου έδωσες μεγάλη χαρά, που σου άρεσε η mascara που σου έστειλα… xxx

  19. @Ioanna Thess & MariaA: Υπουργός παρά τω Πρωθυπουργό, ε; Μμμμ.. πάλι με βάζετε σε σκέψεις… Νομίζω ότι όλες όμως πρέπει να έχετε και αυτό το Υπουργείο. Δεν συμφωνείτε;

  20. Καλημερα σε τζουλια & σε ολα τα υπεροχα bbgirls………..
    Μήπως βρε κοριτσια να εννωθουμε ολες να κανουμε ενα κινημα να σωσουμε την ελλαδιτσα μας……………
    πιο ικανες ειμαστε εμεις σιγουρα , απο αυτους εκει πανω!!
    ευχαριστουμε κ την ελενα για τις υπεροχες συνταγες της ,θα τις εφαρμοσουμε αμεσα, αυτο το για ματια κ εμενα μου εκανε κλικ..απλα θελω να μου πειτε απο που να αγορασω τζελ αλοης
    Υ.Γ. τζουλια κ κοριτσια θα ηθελα ενα ποστ με σαμπουαν μασκες κ λαδια μαλλιων εαν ασχολειται καμια ας μα γραψει επισης θελω κ ποστ για το INITIALISTE ………..ευχαριστω πολυ

  21. @MariaA: Μαζί με τον Κωνσταντίνο aka μπαμπά… μην το ξεχνάς αυτό!! Και εγώ γιορτή μετά από σένα στις 21-12-12….

    Καταλάβατε πότε είπα;

    Tη μέρα, που σύμφωνα με το Ημερολόγιο των Μάγιας, θα γίνει η συντέλεια του κόσμου!! Ε, ρε γλέντια και πυροτεχνήματα φέτος στη γιορτή μου!!!! xaxxaxaxxaxa!!

  22. Τζα!!!Καλημέρα,καλημέρα…Κλαίω από τα γέλια.Φοβερή η σύνθεση της ΒΒκυβέρνησης,μπράβο τα κορίτσια μου!Σας φαντάζομαι σε αντιπαραθέσεις με την αντιπολίτευση στα έδρανα-μπουντουάρ της βουλής και πεθαίνω!!!Και στη φαντασία μου και η βουλή έχει αλλάξει χρώμα,έγινε μωβ και μυρίζει πούδρα…(νομίζω ξέφυγα)(Αλήθεια η αντιπολίτευση ποια είναι;)Αλλά κι αυτό με την Παρασκευή…Το μαρτύριο της σταγόνας Τζούλια;;; @Έλενα πολύ καλές οι συνταγές σου και με απλά υλικά,μπράβο. Φιλάκια………

  23. @Υπουργό Επιδερμίδας: Και σε αυτό ταιριάξαμε.. άτυχη και εσύ όπως εγώ… Γιορτή και καπάκι γενέθλια και μετά από λίγο Χριστούγεννα… ένα δώρο για όλα.. Και εγώ γιορτή και εντελώς καπάκι Χριστούγεννα και μετά από ένα μήνα Γενέθλια.. Μόνο οι γονείς μου και η γιαγιάκα μου βέβαια, μου έκαναν δώρο και για τα τρια..

  24. @όλες:

    Ο ΛΑΟΣ ΑΠΑΙΤΕΙ POST ΓΙΑ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΜΑΛΛΙΩΝ ΚΑΙ ΕΞYΠΝΑ TIPS ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥΣ!!

    Τι περιμένετε bb girls;;; Αυτό το Υπουργείο, δεν έχει δοθεί ακόμα και είναι πάρα μα πάρα πολύ σημαντικό!!!

    Για να βλέπω κινητικότητα, παρακαλώ!

  25. @Julia: μπορώ να το ξεχάσω? κι η μαμά μου το ίδιο!! έχουμε την ίδια μέρα γεννέθλια!! χαχα η δική σου ημερομηνία γιορτής όμως ξεπερνά κάθε προηγούμενο!!! τσάμπα πυροτεχνήματα στο πάρτι!!!
    Πάντως λένε ότι δεν είναι η συντέλεια του κόσμου απλά το τέλος ενός κύκλου όπου η ανθρωπότητα θα κληθεί σύντομα να πάρει την απόφαση είτε να διαλέξει το δρόμο του φωτός και να προστατέψει τον πλανήτη με τα έργα της, να στραφεί σε εναλλακτικές πηγές κλπ ή να μείνει ως έχει και λίγο πολύ να καταστραφούμε.
    Δε θα μας χτυπήσει αστεροειδής ή κάτι τέτοιο πάντως! 🙂

  26. Τζα!!!Έχω γεννέθλια και γιορτή την ίδια μέρα αλλά έψαξα και βρήκα στο ημερολόγιο μία γιορτή σχετική με το όνομά μου και πλέον δικαιούμαι δύο δώρα.Άσχετο που δεν το θυμάμαι ποτέ αλλά για να γκρινιάζω ότι κανείς δεν με θυμήθηκε μια χαρά είναι(χεχεχ)

  27. Καλημέρα σ’όλη την όμορφη παρέα και σας ευχαριστώ πολύ για τα όμορφα σχόλιά σας! 🙂
    @Αγαπημένη μου Τζούλια, σ’ευχαριστώ πολύ, που μου έδωσες την ευκαιρία να γράψω αυτό το guest post με τις φυσικές συνταγές ομορφιάς…. Χάρηκα τόσο πολύ σήμερα που το είδα στο Beauty Blog, που πραγματικά μού έφτιαξες την μέρα! 🙂 Ευτυχώς που δεν έμεινα από απουσίες την προηγούμενη βδομάδα και το πρόβλημα με την σύνδεση λύθηκε γρήγορα!! Το υπουργικό συμβούλιο είναι καταπληκτικό και συμφωνώ απόλυτα με τις “τοποθετήσεις”. Έχω τρελή αγωνία για την αυριανή έκπληξη!! Ουφ, θα σκάσω μέχρι αύριο!!! χα-χα-χα Φιλιά!
    @Stella μου, εύχομαι περαστικά γρήγορα και θα συμπληρώσω στην λίστα μου και την δικιά σου συνταγή για το σέρουμ για τα μάτια! Φιλιά!
    @Kathy Μου, όπως έγραψε πιο πάνω και η Stella, καλύτερα ν’αγοράσεις έτοιμη βιολογική αλόη από το φαρμακείο ή από καταστήματα με βιολογικά προϊόντα!

  28. @Τζούλια μου, έχω πολλές συνταγές (εύκολες και αποτελεσματικές) για τα μαλλιά! Να διεκδικήσω το Υπουργείο για την φροντίδα μαλλιών; 🙂

  29. @Stella: αααχχ δεν το πρόλαβα το σχόλιο σου και τώρα που σου μιλάω έχω βάλει το μείγμα ήδη στα μάτια μου! Χαχχα Μια χαρά δροσερό είναι, αμέσως καταπράυνε την περιοχή. Την επόμενη φορά θα δοκιμάσω αυτά που μου προτείνεις, ευχαριστώ!

    Ωωωωω άνοιξαν θέσεις για Υπουργεία…! Κορίτσιααα σπεύσατε! Για να σκεφτώ τις υποψήφιες….

  30. @Εlena: Βεβαιότατα!!!! Οπωσδήποτε!!!! Περιμένω με ανυπομονησία υποψηφιότητα!!!! Και post βεβαίως-βεβαίως!! (και το θαυμαστικό, πάει σύννεφο…)

  31. Καλημερααααα!!
    Υπεροχο ποστ @γλυκια Ελενα!! Καλως ηρθες στο κλαμπ των φυτικων
    σπιτικων καλλυντικων!!πολυ καλες οι συνταγες κυριως με την αλοη
    πειραματοζομαι και εγω τελευταια ειμαι ηδη στην παρασκευη ενος σερουμ
    οταν το πετυχω οπως θελω θα σας το ανακοινωσω!!
    @Στελλα @Μαρια μιας και κουρευεται οπως και εγω το καημενο το φυτο
    θελω να σας ανακοινωσω κατι που εμαθα οτι για να κοψεις την αλοη
    πρεπει το φυτο να ειναι 4 ετων!! Οχι μικροτερο! Το δικο σας ξερεται
    ποσο ετων ειναι? Γιαυτο καλυτερα αγοραστε βιολογικη αλοη για να ειστε σιγουρες!!
    @Τζουλια μου αυτο το Υπουργιο θα ηταν δαγκωτο δικο μου!!!!αν δεν ημουν τεμπελοσκυλο μπορω αν σας ειχα κοντα μου να σας τρελενα απο την πολυλογια μου και με αυτα που θα σας ελεγα!!ατελειωτε ωρες!!αλλα να γραφω ειναι το χειροτερο μου!!
    Στο θεμα Σαμπουαν εχω καταναλωση (στο κεφαλακι μου)απιστευτες ποσοτητες
    μεχρι και σαμπουαν απο ΓΑΛΑ ΓΑΙΔΑΡΑΣ εχω παρει για να καταλαβεις!!
    Ετσι εχω πολλες πληροφοριες μεχρι και τι θα επρεπε το σωστο σαμπουαν να περιεχει για να μην ερεθιζεται το ευσισθητο δερματακι μας!!
    Αλλα προς το παρον συνχωρεστε με!!χιχιχι
    @Στελλα μου περαστικα σου!! Αυριο ερχεται Παρασκευη και ολα θα ειναι τελεια!!
    Υ.Γ Εγω γεννεθλια /γιορτη/επετειο τα εχω ολα τον Σεπτεμβριο με διαφορα 3 ημερων!
    Φιλια χχχ
    Μεχρι την Συντελεια εχουμε μερες να το γιορτασουμε πανηγυρικα!!!

  32. @SofiaT: Για σκέψου το όμως Σοφάκι.. υπάρχουν πολλές θέσεις, Υπουργός, Παρά Τω Υπουργό, Γενικός Γραμματέας, Επιστημονικός Σύμβουλος, Άνευ Χαρτοφυλακίου κλπ…

    Βοηθήστε κορίτσια, ξεχνάω κάτι;

  33. @Τζούλια μου, θ’αρχίζω να ετοιμάζω την ανάρτηση για την φροντίδα μαλλιών και θα σου την στείλω σύντομα! 🙂

  34. @Beautyblog: Πάντως το Υπουργείο Αναπτυξιακού Reviewing ανήκει στη ΜαρίαΑ… Διπλοθεσίτισσα! Υφυπουργός η Kat Rap.

  35. @SofiaT: Επίσης γράψε εσύ και τη σύνταξη των κειμένων την αναλαμβάνω εγώ, για να δικαιολογήσω και τη θέση μου…

  36. Επικρατείας…. κάτι και για την τοπική αυτοδιοίκηση? Ή το τραβάω πολύ?

  37. @Ioanna Thess, αυτό το τζελ για κουρασμένα μάτια είναι φανταστικό και αποτελεσματικό! Το φτιάχνω συνέχεια… μετά από λίγο καιρό θα δεις φοβερή διαφορά!! 🙂
    @ Όλες Και φυσικά κορίτσια, δεν έχω αφήσει πορτοκάλι για πορτοκάλι στην λαϊκή!!! Η μάσκα για το πρόσωπο με το πορτοκάλι, μπορεί να’ναι απλή, αλλά είναι θαυματουργή!!! 🙂

  38. @Τζουλια μου σαν Επιστημονικος συμβουλος!!βεβαιως- βεβαιως δεν θα με
    χαλαγε!!χαχα μιας και εχουμε παρει το ντοκτορα!!
    Ε δεν θα χρειαστει να γραψω και καμια διατριβη!!Την απλη Επιστημονικη
    μου αποψη θα μοιραζομαι μαζι σας!
    Χμ!!Επιστημονικος συμβουλος bb εχω αρχισει να την ψωνιζω!!

  39. Καλημέρα στην παρεούλα κι από εμένα!
    @Elena: τέλειο το guest post σου, με απλά υλικά και για προβλήματα που όλες λίγο-πολύ αντιμετωπίζουμε!
    Έχω βάλει στο μάτι, φυσικά τη μάσκα με την αλόη (μου έχει κάνει πλύση εγκεφάλου καιρό τώρα η Stella, μέχρι και γλαστράκι από τη δική της αλόη, που κλωνοποίησε, μου έδωσε την άνοιξη, αλλά ακόμα δεν έχω αξιωθεί να τη χρησιμοποιήσω!) και οπωσδίποτε τη μάσκα με τη μαγιονέζα για τα νύχια που (λυπάμαι που το λέω) δεν το ήξερα!
    @Julia: είδες που σου είπα ότι είμαι underqualified για τη θέση του Γ.Γ.??? κι εσύ τώρα μου ζητάς και διατριβή από πάνω και εγώ έχω αγχωθεί τρελά για να αποδείξω στις bb-ψηφοφόρους, ότι δικαίως μου δόθηκε το αξίωμα και δεν έβαλα βίσμα κανέναν Υπουργό (βλέπε Stella)! Και φυσικά στην ίδια τη Stella, η οποία είμαι σίγουρη, με το χαρακτήρα που έχει ( 😛 ), ότι θα το χρησιμοποιήσει ως διαπραγματευτικό ατού (όλο και κάποιο stick-άκι με ντοκουμέντα θα βρει για να με εκβιάσει!), για ευνοϊκά σχόλια στην πεθερούλα της!

  40. @Τζουλια το ακουσα και αυτο! Να δικαιολογισης τι θεση σου??χαχα
    θα φαω τις κιτσιδες μου τωρα!! Τα εχω που τα εχω ξεμαλιασει τα μαλλακια
    μου απο τις δοκιμες και το ισιωμα!! Μην με κανεις να τα τραβηξω και αλλοοοο!!

  41. Να ρωτήσω… Πότε θα γίνει η ορκωμοσία;! Που είναι η Νάνσυ να σχεδιάσει τα πρωτόκολλα;! Πρέπει να επισπεύσουμε τις διαδικασίες…

  42. @Julia: θα χρειαστώ κι εγώ κανένα χαπάκι για αύριο…μη με ξεχάσεις! 😉

  43. @Elena Περιμένουμε κι άλλα Post Elena!!! γρήγορα, διαφωτισε μαςμε τις γνώσεις σου και θα πουμε κι εμεις τον καλό μας το λόγο στην κα Πρωθυπουργό!
    @sofiaT Λες τόσο καιρό να μαδαω την ανήλικη αλόη μου? I have no idea !!!Τεσσάρων χρoνων δεν ξέρω αν είναι… τι κανω τωρα? στο Ληξιαρχείο γρήγορα χα χα χα!!!

    @Vickysot Ασε μη μπαινεις στον κόπο… με την πεθερούλα μου παρέδωσα πλεον τα όπλα! Ηττήθηκα απο την τοξοτη πεθερά! Βαλτην κι αυτην στη σειρά με τις “θανάσιμες…”. Θα σε υποηστηρίξω ούτως ή άλλως γιατι η πολιτική αγαπη μου είναι οικογενειοκρατία!!!

  44. @sofiaT Ολες τη εχουμε ψωνίσει με το ΒΒ μη νομίζεις. Πρώτη πρωτη εγω… ασε τι να λέμε τωρα…

  45. @Ioanna Thess Αμα σου βγηκε καλό όλα ο.κ! Το θεμα ειναι να μπορεις να το δουλεψεις και να το ανακατέψεις.

  46. @Stella & @SofiaT: ότι θα ερχόταν ο καιρός που θα ψάχναμε Ληξιαρχική Πράξη Γέννησης της αλόης, ε, ούτε που το φανταζόμουν!!! Αυτά μόνο στο bb γίνονται!! 😀

  47. @Stella: Εσύ μόνο από Τοξοτίνα θα την πάθαινες την ήττα σου!! και δή από πεθερά Τοξοτίνα?? Ούτε ψύλλος στον κόρφο σου!!! 😛

  48. Αλήθεια η Ιωάννα έχει δίκιο δεν θα ορκιστούμε? Εγώ προσωπικά θα πάρω όρκο στα μπουκάλια της συλλογής μου to love and honor bb!!
    @SofiaT: η αλόη είναι ανήλικη κάτω από 4 ετών? τι λες? πφ που να βρω εγώ υπομονή να μεγαλώσω 4 χρόνια φυτό?
    @Stella: μαδάς το ανήλικο και έχεις τοξότη πεθερά? αμάν! η δική μου είναι κριός και τα πάμε τρέλα!
    @Vicky: οι τοξότες δεν εκβιάζουν ποτέ!!! απλά επειδή έχουν πάντα δίκιο τους δικαιώνουν οι καταστάσεις!!!!!!!!!

  49. @Όλες: Σας ευχαριστώ πολύ για τα γλυκά σας λόγια… είστε όλες υπέροχες και μοναδικές! Πολλά φιλιά!
    @Stella μου, ήδη μαζεύω πληροφορίες και ετοιμάζομαι να γράψω το post για την φροντίδα μαλλιών…. θα γράψω ότι ξέρω και θα σας βοηθήσω όσο μπορώ! Ελπίζω η κυρία Πρωθυπουργός ν’ακούσει τα καλά σας λόγια και να μου δώσει το Υπουργείο!!! χα-χα Φιλιά!

  50. @όλες: …και, άμα δουλέψω εγώ, πάλι σήμερα μαζί σας, γράψτε μου…πάλι με βλέπω μέχρι τις 3 τα ξημερώματα στον υπολογιστή…και έχω και σοβαρά ζητήματα…

  51. @vickysot Καλάααααα…. πίσω έχει η αχλάδα την ουρα…. πρόσεξε μη σου στειλει το σύμπαν κανένα τοξοτη απο κει που δεν τον περιμένεις στη ζωή σου και δεις εσυ…

  52. @Stella: Επίσης, όσον αφορά το θέμα “οικογενειοκρατία” είμαι κάθετη! Δεν θέλω να έχω σχέση με συγγενολόγια και “κουμπαριές” (τώρα που είπα κουμπαριές, να θυμηθώ να ακυρώσω μία βάφτιση που είχα προγραμματίσει για το Μάιο…τί να κάνω η γυναίκα? με προλάβανε τα γεγονότα! ο bb-λαός μίλησε! 😛 ) τώρα που κατέβηκα στην bb-πολιτική σκηνή…δεν θα απολογούμαι εγώ, αγάπη μου, αύριο-μεθαύριο για τις off-shore εταιρίες σου στα κανάλια!!!!! 😛

  53. @MariaA Ναι Μαρία μου, τοξοτη πεθερά… για να ζούμε όλο το “drama queen”, η μια απο δω η άλλη απο κει… Τουλάχιστον ο καλός μου είναι συνηθισμένος στα “ωιμεεεε”!!!!

  54. @vickysot Δεν εχω offshore!!! Ουτε είμαι στη λίστα Λαγκαρντ… ασε τη λασπη που ριχνεις μονίμως! Εγω παλευω για την περιφερειακή αναπτυξη και τον αγροτουρισμό κι ενισχυω τα τοπικα προιοντα βλ. Ροδόνερο Βοίου Κοζάνης!

  55. @Ολες εγω να δειτε που πηγα και ρωταγα την πεθερα μου ποσο ετων ειναι η αλοη
    γιατι αυτη μου την χαρισε με κοιταγε καλα καλα!!χαχα
    Μηπως να την μετρησουμε απο το υψος του φυτου!!
    Αν ειναι πανω απο καποιους ποντους θα ειναι τοσο ετων λεω εγω???

  56. @MariaA, @Ioanna Thess: Κορίτσια, σκέφτομαι ότι θα πρέπει να ορκιστούμε (βάζω και τον εαυτό μου μέσα η ψωνάρα… χα-χα) στο Beauty Blog! 🙂

  57. @sofiaT γκούγκλαρε, γκούγκλαρε…ηλικία αλόης.. όλο και κάτι θα βρεις…

  58. @Vickysot Α εδω λεει αληθεια η Στελλα!!Το ροδονερο Κοζανης πηγα να της
    κανω χαλαστρα!!Αμε

  59. @Stella: Να σε ρωτήσω αγαπημένη μου… Είναι σημαντικό να πετυχαίνεις την σωστή σύσταση στις φυσικές συνταγές; Επειδή όλα τα προϊόντα είναι αγνά, τα βάζω, τα ανακατεύω και δεν με ενδιαφέρει πως «φαίνονται». Η σύσταση επηρεάζει την αποτελεσματικότητα; Χαζή μάλλον η ερώτηση μου ε;

  60. @sofiaT, Φαντάζομαι το ύφος που θα είχε η πεθερά σου, όταν την ρώταγες για την ηλικία της αλόης…. χα-χα Τελικά αυτό το θέμα σήμερα με την ηλικία της αλόης, μας προβλημάτισε πολύ! Υπάρχει τρόπος να μάθουμε την ηλικία της ή σαν “γυναίκα” κρύβει και αυτή τα χρόνια της; χα-χα-χα-χα

  61. @MariaA: Μαράκι μου (με το συμπάθειο κιόλας, εσένα σε εξαιρώ λόγω… συμπάθειας) και δίκιο να μην έχει ένας Τοξότης, θα τα φέρει από ‘δώ, θα τα πάει από ‘κει, θα τις φέρει στα μέτρα του τις καταστάσεις!!! Έχω εμπειρία από Τοξότες, άσε! Η μανούλα μου είναι Τοξότης και της έχω πει την ατάκα: “ευτύχως που σε έχω μαμά και όχι πεθερά” (…”και ευτυχώς που η Stella σε έχει πεθερά και όχι μαμά, για να κάνουμε λίγο κέφι, βρε παιδί μου!” συμπληρώνω τώρα εγώ!!!), οπότε καταλαβαίνεις…η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά!!!

  62. @Ioanna Thess Ιωάννα μου, το θεμα δεν είναι να φαινεται “καλα” ενα μειγμα, φυσικά. Εξάλλου δεν περιμενουμε απο ενα φυτικό καλλυντικό να εχει την όψη των εμπορικών. Αρκει να μπορει να ανακατευθει καλα ώστε να διαχέονται ολα τα υλικα ομοιόμορφα και παντου.

  63. @Ioanna Thess Κούκλα μου, η ερώτησή σου δεν είναι καθόλου χαζή! Αν και δεν ρώτησες εμένα (και ίσως θα’ταν καλύτερα να σου απαντήσει η Stella που γνωρίζει πιο πολλά), νομίζω ότι η σωστή δοσολογία είναι σημαντική στις φυσικές συνταγές, αφού μέσα στο μείγμα κάθε συστατικό έχει τις δικές του ιδιότητες και όταν αναμειγνύεται σωστά μαζί με τ΄άλλα έχει καλύτερο αποτέλεσμα!

  64. Γεια σας, γεια σας! Τ-Ε-Λ-Ε-Ι-Ο post, πολύ χρήσιμο! Μα τι όμορφη κυβέρνηση είναι αυτή; Καλοστέριωτη! Ανυπομονώ για την αυριανή έκπληξη….
    Φιλάκια πολλά!

  65. @Vicky: Δεν μπορείς καρδιά μου να συναγωνιστείς τον τοξότη, ξέρω, κι εμένα η μανούλα μου είναι και μαλώναμε ποια εχει πιο δικιο μονίμως!!! Εδώ έχω άντρα καρκίνο και τον έχω εκπαιδεύσει, τι λες δεν γλιτώνεις απ’ τα νύχια του τοξότη αν αποφασίσει να ασχοληθεί μαζί σου!!!! Αλλά αγαπάμε με τρέλα και η αφοσίωσή μας είναι δεδομένη να συμπληρώσω!

  66. @Ολες σαν ψωνισμενη Επιστημονικη συμβουλος σας λεω τα εξη για την Αλοη.
    1 το γενος αλοη εχει περισσοτερα απο 350 ειδη!
    2 Τα πιο γνωστα Aloe vera απο τις δυτικες Ινδιες/Cap aloe απο την νοτιο Αφρικη
    αλλα ειδη A.ferox,A.perry κ.λ.π
    Το ωριμο φυτο φτανει υψος 7,5 μετρα αρα παρται μεζουρα και μετρηστε!!αχαχα
    Συμφωνα βεβαια με το Διεθνες Επιστημονικο Συμβουλιο της Αλοης(αυτους πηρα τηλ) η καλλιεργεια και η καλυτερη αναπτυξη του φυτου πετυχαινεται μεταξυ 15μοιρες βορεια και νοτια του ησημερινου!Γιαυτο το λογο παρτε και μια πυξιδα για να δειτε η δικια σας αλοη σε ποιες μοιρες βρισκεται!!!
    Συλλεκτικη διαχειριση
    1Τα φυλλα συλλεγονται σε ηλικια 24-30 μηνων
    2 κρεμονται αναποδα για να σταξουν τα προιοντα ΑΝΘΡΑΚΙΝΩΝΕΣ!!!τα οποια εχουν πολυ ισχυρη ΚΑΘΑΡΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ γι αυτο η περιεκτικοτητα στον ποσιμο χυμο πρεπει να ειναι πολυ μικρη αλλιως το κοψιμο θα ειναι τρελο!!αχαχαχα
    3 ξεπλενονται με πολυ νερακι
    4 στεγνωμα με εμφυση αερα
    5 πανε σε αποστειρωμενη περιοχη για επεξεργασια
    6 κοβονται ιο πανω κ κατω ακρες
    7 συμπιεζονται για να βγει το ζελε
    8 το ζελε ανακατευεται για ομογενοποιηση
    9 φιλτραρεται σε 3 σταδια
    10 το ζελε παστεριωνεται για 2-3λεπτα και ψυχεται αποτομα στους -3/-5
    Βαθμους
    11 τοποθετειται σε βαρελια των 25/50κιλωμ
    12 ο κενος χωρος πανω απο το ζελε συμπληρωνεται με υγρο αζωτο
    13 σφραγιζονται αεροστεγως
    14 αποθηκευονται στους -15/-25 βαθμους κελσιου
    15 τοποθετουνται σε ψυγεια και αναχωρουν στον τελικο τους προορισμο!!
    Για ολα αυτα αγσπημενα bbgirls καλυτερα να πατε στο φαρμακειο και να αγορασεται παρα να κανεται ολα τα παραπανω μονες σας! !!!
    Οι παραπανω πληροφοριες μου παραχωριθηκαν διοτι ειμαι Επιστημονικος συμβουλος του bb club και για κανενα αλλο λογο!!!
    Τα Σεβη μου

  67. @sofiaT: Κούκλα μου είσαι άψογη… Η καλύτερη επιστημονική σύμβουλος που υπήρξε ποτέ!! Σ’ευχαριστούμε για τις πληροφορίες! 🙂

  68. @MariaA: “Αλλά αγαπάμε με τρέλα και η αφοσίωσή μας είναι δεδομένη να συμπληρώσω!”…μεταξύ μας, Μαράκι, αυτό το ξέρω και το έχω βιώσει και με τη Stella (φυσικά δεν χρειάζεται να σου αναφέρω για το πώς αγαπάνε οι Σκορπιοί…μέχρι θανάτου!), αλλά δεν της το λέω για να μην “ψωνιστεί”…σσσσσσ! είναι μυστικό! 😉

  69. Και επειδη στην προηγουμενη ζωη μου! Ημουν αλχημιστης η μαγιστρος κατι τετοιο
    δηλαδη!αχαχαΑντρας δεν το περιμενα να ειμαι παντως!!
    Σας δεινω 2 σουπερ ντουπερ συντσγες απο πολυ γνωστη αισθητικος λιγο πειραγμενες απο μενα!!χιχι
    Σερουμ ενυδατικο
    2 κουτ.σουπας αλοη τζελ
    1 κ.σ ροδονερο
    5 σταγονες αιθ.ελαιο λεβαντας
    5 σταγονες αιθ.ελαιο τριανταφυλλου
    3 σταγονες αιθ.ελαιο tea tree(δρα και ως φυτικο συντηριτικο)
    1 κ.γλυκου φυτικη γλυκερινη (οχι περισσοτερο διοτι κολλαει το τελικο αποτελεσμα)

    ΑΝΤΗΛΙΑΚΗ ΚΡΕΜΑ/ΕΝΥΔΑΤΙΚΗ

    Αλοη τζελ γεμιζετε ενα βαζακι απο κρεμα που σας τελειωσε
    προσθεστε TITANIUM OXIDE (ΦΥΤΙΚΟ ΑΝΤΗΛΙΑΚΟ)θα το ζητησετε απο το
    φαρμακειο σας αν δεν το εχουν ηπαρχουν ειδικα καταστηματα ενα που γνωριζω ειναι στο Κολωνακι και τα στελνει στο σπιτι)
    Ποσοτητα που θα βαλετε ειναι 1/3κουτ.γλυκου
    1κουτ.γλυκου λαδι αβοκαντο (εχει δεικτη απο μονο του)
    2 καψουλες βιτ Ε

    Γινεται μια υπεροχη ελαφρια λευκη κρεμα/τζελ!!

  70. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ…. ΤΕΛΕΙΕΣ ΟΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΣΟΥ Elena.ΜΠΡΑΒΟ!!!
    ΛΟΙΠΟΝ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΙΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΦΥΣΙΚΑ. Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΔΙΟΡΙΖΕΙ ΟΠΟΙΟΝ ΘΕΛΕΙ ΣΕ ΟΠΟΙΑ ΘΕΣΗ ΘΕΛΕΙ. ΜΗΠΩΣ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΣΕ ΕΜΑΣ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΙΔΙΟ???
    ΟΧΙ ΦΥΣΙΚΑ.
    ΚΑΙ ΓΙ΄ΑΥΤΟ ΔΙΑΦΕΡΟΥΜΕ. ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΚΑΙΟΙ. ΕΙΠΑΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΜΑΣ ΚΑΙ Η ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΔΙΟΡΙΣΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΥΠΟΔΕΙΞΕΙΣ.
    ΜΑΛΛΟΝ ΕΤΣΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΗΜΕΡΑ.
    ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ, ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΟΧΙ ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ ΚΑΙ “ΛΑΔΩΜΑΤΑ”. ΔΙΚΑΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.
    ΕΝΤΑΞΕΙ ΥΠΟΥΡΓΙΝΕΣ ΜΟΥ???
    ΦΙΛΑΚΙ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΕ ΟΛΕΣ!!!

  71. Γεια σας και απο μενα. Αν ποτε εβαζα υποψηφιοτητα για κατι θα ηταν για καλλυντικα περιποιησης προσωπου. Ομως οπως και η φιλη μας SOFIA T δεν εχω χρονο για γραψιμο λογω του οτι εχουμε εναν υπολογιστη στο σπιτι που τον χρησιμοποιουν 3 ατομα. Οι γνωσεις μου ξεπερνουν και τις ιδιες τις κοπελες στα καταστηματα καλλυντικων. Μπορω να σας πω για ολα τα seroum κρεμες νυχτας, μερας, αντιηλιακες ολων ανεξαιρετως των εταιρειων. Εχω δοκιμασει τα παντα. Μονο για δυο εταιρειες δεν εχω αποψη την SISLEY και την LA MER. Ολες οι υπολοιπες εχουν ερθει σε επαφη με το προσωπο μου τα χρονια που περασαν. Πιστευω πολυ στην επιστημονικη τους συνθεση γιατι το βλεπω στο προσωπο μου, αν και 47 ετων δεν δειχνω πανω απο 35 ρυτιδες ουτε εκφρασης σχεδον. Σιγουρα η σωστη και τακτικη χρηση τους ειναι το παν για να βγουν τα αποτελεσματα τους. Περιμενω και εγω την αυριανη μερα να δω τι θα γινει γιατι ξερω μονο τι θα γινει το Σαββατο. Υποπτευομαι οτι ισως να εχει σχεση δεν ξερω. Καλο απογευμα σε ολες.

  72. καλησπερα!!τι γινεται σημερα,τι σκοτωμος ειναι αυτος;@τζουλια,βλεπω οτι η κυβερνηση αυξανεται κ πληθυνεται,υπουργοι,υφυπουργοι,γενικοι κ.λ.π.
    δεν θελω να παρω μερος σε ββ-υπουργικο συμβουλιο,δεν νομιζω οτι κατεχω κτ ιδιαιτερα καλα.ομως,εχω μια κρυφη αλλα κ φανερη συναμα δυναμη:την ψηφο μου.αν καταλαβες καλα τζουλια,θελω κ εκλογες καποια στιγμη ε;;;
    @ελενα,πολυ ενδιαφερουσες οι συνταγες.οι μονες που δεν μπορω να κανω η μαλλον να μυρισω ειναι αυτες με το αυγο,καταλαβαινετε γτ χαχα!!
    αυτη για τα ματια μου εχει κεντρισει το ενδιαφερον.ειμαι ομως μια παλιοτεμπελα,το δηλωνω ευθαρσως,βαριεμαι τις παρασκευες κρεμων,μονο λαδακια μου αρεσει να φτιαχνω.
    @στελλα,αυτα τα αιθερια ελαια για τα ματια ειναι οκ φανταζομαι για την συγκεκριμενη περιοχη ε;
    αυτα προς το παρον αλλα βρε ΤΖΟΥΛΙΑ τι θα γινει πια;οταν κανω μαθημα με τρωει ο κ…… μου να ανοιξω τον υπολογιστη που βρισκεται διπλα μου για ναδω τι καλο μας εχεις ετοιμασει.θα μου ξεφυγει καμμια κουβεντα για ββ κ μετα αιντε να τους πω ολη την ιστορια για blogs κ υπουργους αρωματων,υφυπουργους μασκαρα…!!παει,θα πουνε η κυρια τρελαθηκε!!!!τι μας ετοιμαζεις;…δεν κρατιεμαι!!
    εχεις γιορτη την ιδια μερα με τη μαμα μου τζουλακι.
    @τοξοτες,θα εθει κ η σειρα μου,τα αιγοκερακια περιμενουν να γιορτασουν,εμ τι νομιζατε;;;ΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ.

  73. @όλες: Καλά δεν πρόσεξε καμιά σας ότι στο Υπουργείο της Stella, έγραψα Υπουργός Φρονίδας αντί Υπουργός Φροντίδας; Τέλος πάντων το είδα εγώ και το διόρθωσα κιόλας.

    Τώρα όμως που το σκέφτομαι.. Υπουργός Φρονίδας… όπερ “των φρονίμων τα παιδιά, πριν πεινάσουν, φρονίζουν και φροντίζουν την επιδερμίδα τους…” όπως ακριβώς η Stella μας!

    Τελικά, γλώσσα λανθάνουσα, αλήθειαν λέγει!!

    (τρελό κέφι σήμερα, ας με σταματήσει κάποια…)

  74. kalisperaaaaaaaaaa!!!!!
    xamos pali sto bb!!!poly xairome!!!! 🙂
    @Elena eisai mia glyka!!!!k to post sou yperoxo!!!mou aresei pou oles oi syntages einai poly aples!!kapoies den tis eixa akousei kan k me entiposiasan para poly!!!se eyxaristoume k theloume sintoma k alla!!!
    @oles ti omorfh kybernish einai ayth!!!tha diekdikiso to ypourgeio kalitexnikon!!!xaxaxaxa!! :p glykia mou ioanna den nomizo oti oi dikoi mas ypourgoi xreiazonte protokola k kanones!!!to protokolo pou mporo na tous oriso einai ena, na synexisoun na mas mathenoun toso yperoxa pragmata me ton monadiko tous tropo h kathe mia ksexoritsa!!! (ta sebei mou Make Up Tutorials ypourgina mas!!)
    @julia anipomono gia ayrio…..(??????) filakiaaaaaa

  75. @rania,πολυ ενδιαφεροντα ολα αυτα που γραφεις!πρεπει καποια στιγμη να μας διαφωτισεις.
    @τζουλακι,κανενα post η review για κρεμες ματιων;

  76. @marianna Φυσικα και είναι ο.κ για την περιοχή των ματιων. Απλά θυμησου και όσα είχαμε γραψει στο παρελθόν, ότι τα αιθερια έλαια των εσπεριδοειδών δεν φοριούνται ποτε πρωί για να μην έχουμε θέματα φωτοευαισθησίας, τη σωστη αναλογία φυτικού λαδιού και αιθέριου ελαίου καθως και ότι προσεχουμε πολύ τι αιθέριο αγοράζουμε βιολογικό, επώνυμο και πιστοποιημένο και φυσικά αυτα που αναγράφουν, ότι ειναι για χρηση στο σωμα δηλ. όχι τα “αιθερια” που προορίζονται μονο για κάυση και είναι απολύτως χημικά.

  77. @Julia Αμα περιμένεις “φρόνηση” από μένα…

  78. @JULIA,μα τι λες χρυση μου; να προσεξουμε ενα”τ”;εδω μας δερνει η μαμα μας καθε μερα για να μελετησουμε 75 σχολια,τι λες τωρα;μεχρι να τα διαβασω οοολα βραδιασε.εσυ φταις που μαζεψες τοσο κοσμο εδω μεσα.
    τρελο κεφι σημερα,τρελο λεω!!!!!!!!!

  79. @ΣΤΕΛΛΑ,καλα που μου τα θυμισες,ευχαριστω!θυμασαι για το βελονισμο που σου’λεγα;ολα καλα γλυκια μου,τελειωσα τη θεραπεια,ειμαι πολυ καλα,αλλα ζω με το φοβο,ξερεις μη με ξαναπιασει…

  80. @marianna Μπράβο! Μη φοβασαι, απλα να θυμάσαι να κανεις και καμμια συντηρηση που και που. Μην τον κόβεις μια κι έξω!

  81. @Marianna: Την 21η Δεκεμβρίου γιορτάζουν οι Ιουλιανές και ο Θεμιστοκλής. Πως την λένε τη μανούλα σου; Ιουλιανή; Διότι δεν γνωρίζω για κάποια άλλη γιορτή…

  82. @STELLA,ο γιατρος μου μου ειπε για 10 θεραπειες κι αυτες εκανα.ειχα σκοπο να τον ρωτησω κι εγω για τη συντηρηση αλλα,να,τον εχω πρηξει τον ανθρωπο πια, 2 μηνες παλευει μαζι μου.την αλλη βδομαδα που θα παω να με δει θα του το πω.παντως,εχουμε προβλημα εδω περα,κ θυμαμαι που μου το επεσημανες,αν ο αλλος δεν ειναι ειδικος,μπορει να παθεις χειροτερη ζημια.μου ειπαν κ για pilates,αλλα πρεπει να το ψαξω αν οντως ειναι pilates κ οχι πιλα(φ)ες!

  83. @julia esy emas na akous k tha kseperasoume tous 300 ypourgous!!!xaxaxa ayksanomaste k plithimesta!!!xaxaxaxa filakiaaaaaa

  84. @marianna: Ναι μαζί γιορτάζουμε, Ιουλίες και Ιουλιανές, Τζούλιες και Τζουλιάνες!! Να της δώσεις ένα μεγάλο φιλί από την συν εορτάζουσα, εκείνη τη μέρα!

  85. @marianna μου έχεις δίκιο, σήμερα έχουμε τρελά κέφια όλες μας!! Που να προσέξουμε ένα μικρό τυπογραφικό λάθος… Λες να φταίει η χθεσινή πανσέληνος; 😉 Πολύ χαίρομαι που πήγαν καλά οι θεραπείες σου και σε λίγο καιρό λέω ν’αρχίσω και γω!!!

  86. @JULIA,φυσικα κ θα το κανω!!οσο για τα γενεθλια,οσες μαζευτηκαμε εδω μεσα,αποκλειεται να θυμομαστε ποτε γοιρταζει η καθεμια!

  87. @marianna Σ’ευχαριστώ πολύ κούκλα μου! Τελικά είναι δύσκολο να θυμόμαστε όλα γενέθλια των BBGirls…. Μήπως να φτιάχναμε ένα ΒΒ Ημερολόγιο Γενεθλίων; Nansy μου, ακούς; 🙂

  88. Το σοκολάτα- πορτοκάλι πολύ μου αρέσει!!Στη μάσκα για κουρασμένα μάτια,η βρόμα του αυγού πώς φεύγει;Πείτε κάτι για τα μαλλιά που μου πέφτουν.

  89. Τζουλια ευχαριστως θα σας λεω την γνωμη μου για οτι συζητατε.Να ξερετε οτι λεω το εχω δοκιμασει καθως επισης δεν εχω κανενα προσωπικο συμφερον απο καμμια εταιρεια καλλυντικων. Επισης το αντικειμενο μου σε δουλεια ειναι λογιστρια και μαλιστα δεν εχω δουλεψει ποτε σε εταιρειες φαρμακευτικες η καλλυντικες. Πριν 2 χρονια ειχα κερδισει σε ενα διαγωνισμο να δοκιμασω πρωτη ενα σερουμ της εταιρειας lancome για το οποιο επρεπε να πω την γνωμη μου και να φωτογραφηθω μετα απο ενα μηνα χρησης. Ηταν τελειο για το προσωπο μου ομως ποτε δεν λεω οχι σε κατι καινουργιο αρκει να μου ταιριαζει. Γεια σας

  90. υπέροχες συνταγές και απόλυτα οικονομικές…δεν βλέπω την ώρα να τις φτιάξω όλες κ να δω ταποτελεσματα στο προσωπο μου…σίγουρα θα είναι ικανοποιητικότατα!!!!Στο μεταξύ αγωνιώ πολύ για αύριο…

  91. @Julia: δηλώνω ότι αύριο, πρωί πρωί με την αυγούλα, θα είμαι στημένη και θα περιμένω το αυριανό post…είμαι σίγουρη ότι δε θα κλείσω μάτι σήμερα…τα χάπια μου!!!! 😉

  92. Τις τελευταίες μέρες έχω ένα αρκετά πιεστικό πρόγραμμα και εκπλήσσομαι κάθε φορά που μπαίνω στο αγαπημένο beautyblog γιατί βλέπω την παρέα σε τρελά κέφια! ΜΠΡΑΒΟ. Το έχουμε ανάγκη όλοι.
    @Elena, πολύ ωραίο και χρήσιμο post. Θα το αποθηκεύσω κι εγώ για μελλοντική χρήση.
    @Julia και συνεργάτες, καλή επιτυχία σε ό,τι ετοιμάζετε. Λυπάμαι που θα το μάθω σχετικά αργά. Ωστόσο, ανυπομονώ… Επίσης, κανόνισε για τα πυροτεχνήματα τη μέρα της γιορτής σου, γιατί όσο κι αν διαβάζω αστρονομία τον τελευταίο καιρό για να τη διδάξω, τίποτα δεν προμηνύει ότι θα γλιτώσεις τα έξοδα!

  93. Έλενα υπέροχο το ποστ σου και σίγουρα θα δοκιμάσω τις υπέροχες και πανεύκολες συνταγούλες σου.Θα ήθελα να σε ρωτήσω το τζελ για τα μάτια πόσο το αφήνεις?Μια απόλαυση είσασταν και σήμερα κορίτσια!Σας φιλώ και συγχωρέστε με αλλά σέρνομαι από την κούραση.Παρ’ όλα αυτά από το πρωί με κλεφτές ματιές σας διαβάζω λίγο λίγο και μου ομορφαίνετε τη μέρα!Σας φιλώ!!!!

  94. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ. ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΩ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΖΩ ΚΑΙ ΣΤΕΝΑΧΟΡΙΕΜΑΙ ΠΟΛΥ.Μ’ΑΡΕΣΕΙ ΟΜΩΣ ΠΟΛΥ Η ΤΡΕΛΑ ΣΑΣ.
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΣΥΜΦΩΝΩ
    ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ POST ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ Η ΜΑΣΚΑ ΕΝΥΔΑΤΩΣΗΣ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΜΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΚΛΙΚ.ΘΑ ΤΙΣ ΔΟΚΙΜΑΣΩ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ.
    ΓΙΑ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΩ….
    ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.