Beauty Video:Σπιτική Κρέμα Προσώπου, Stella’s Recip-Υ by bb!

 

 

Ξέρετε, πως ξεκινάνε, λίγο πολύ οι μεγάλοι έρωτες σωστά; Επεισοδιακά, με δυσκολία, ακόμα και κάποια παρεξήγηση, ή μικρό τσακωμό… Και μετά, φουντώνει η αγάπη που παρασύρει τα πάντα στο πέρασμα της…

 

Κάπως έτσι ξεκίνησε και ο δικός μου «έρωτας» με την Υπουργό Φροντίδας Επιδερμίδας Stella, και αν και το έχει αναφέρει εδώ, θα το πω και εγώ, μήπως κάποιες δεν το προσέξατε: Από όλους τους διαγωνισμούς που έχω κάνει στο bb, από όλα τα εκατοντάδες δώρα που έχετε λάβει, η μόνη φορά, που κάτι πήγε στραβά, ήταν η φορά που η Stella, πριν από πάνω από δυο χρόνια κέρδισε ένα δώρο από το bb, αλλά δεν το έλαβε ποτέ. Ή μάλλον λόγω κάποιων κωλυσιεργιών άργησε πολύ να το λάβει. Το έλαβε τελικά, αλλά μέχρι να συμβεί αυτό, ανταλλάχτηκαν μεταξύ μας αρκετά emails, ευγενικά βέβαια, γιατί είπαμε είμαστε Κυρίες, πάνω απ όλα, αλλά κακά τα ψέματα, στις γραμμές των emails υπήρχαν αρκετές «λεπτές» και εκλεπτυσμένες, αποχρώσεις του γκρι….(καταλάβατε..)

 

Το συμβάν έληξε και στους μήνες (χρόνια θα έλεγα πλέον..) που ακολούθησαν έψαχνα τον εαυτό μου να περιμένει ανυπόμονα σχόλιο της και ειδικά σε post που είχαν να κάνουν με τη φροντίδα της επιδερμίδας. Δεν άργησα να καταλήξω στο συμπέρασμα ότι η Stella μπορεί να μην ήταν κατ’ όνομα, beauty editor αλλά ήταν by nature, beauty guru.

 

Μέσα από εδώ και εγώ και εσείς, μάθαμε υπέροχα tips και φυσικές συνταγές ομορφιάς, μας άνοιξε την πόρτα στον θαυμαστό κόσμο των αιθέριων ελαίων, του ροδόνερου και του αμυγδαλέλαιου, μας έγραψε δικές της απίθανες συνταγές, μας έλυσε απορίες, μας έδωσε συμβουλές, στην κάθε μια ξεχωριστά μέσα από σχόλια της, αλλά και γράφοντας και τα δικά της, μοναδικά guest post.

 

Nα σας πω μόνο εδώ, ότι το Guest Post Μυστικά Ομορφιάς , που έγραψε στις 13 Ιανουαρίου του 2012 (σχεδόν ένα χρόνο πριν) είναι ένα από τα πιο πολυδιαβασμένα post του bb!  Όπως και το post της άλλης Υπουργού των Αρωμάτων, Τελικά τι είναι το Άρωμα; (Κατάλαβατε τώρα Υπουργοί… Το “πραξικόπημα”, όποτε θελήσετε, το έχετε στο τσεπάκι σας…:)

 

Πριν από κανένα χρόνο, μου ήρθε στο μυαλό για πρώτη φορά η ιδέα Stella’s Recipe (είπαμε, όπως και με την Ιoanna που έβλεπα το ταλέντο της μήνες, μέχρι να της προτείνω τα Μake Up Tutorial Videos, λειτουργώ με χρονοκαθυστέρηση, όπως και οι τράπεζες ένα πράγμα…πάντως λειτουργώ…) Η Stella με αυτές τις γνώσεις, αν έφτιαχνε μια δική της κρέμα, θα μπορούσε άνετα να συγκριθεί με πάρα πολλές και επώνυμες φυσικές κρέμες της αγοράς. Και όχι μόνο να συγκριθεί, αλλά να είναι ίσως και καλύτερη. Kαι αυτό, μπορώ να το πω εγώ, που τις έχω δοκιμάσει όλες.

 

Και έτσι έγινα νονά: Και άρχισα να της μιλάω για το project που κόλλησε στο μυαλό μου: Stella’s Recipe by bb. Μίλαγα, μίλαγα  και δειλά δειλά μια μέρα πριν από αρκετούς μήνες, την ρώτησα πως θα της φαινόταν αν έφτιαχνε μια κρέμα Stella’s Recipe και την διαδικασία, την έκανε video για να την δούμε όλες εδώ μέσα.

 

Δεν φαντάζεστε την χαρά μου, όταν δέχτηκε. Και μαζί με την Stella και η Γεν. Γραμματέας Mani-Pedi (aka κουναδίτσα) VickySot για να την βοηθήσει και να κάνει και χρέη μοντέλου για να μας δείξει η Stella και την σωστή εφαρμογή, μιας απόλυτα φυσικής κρέμας. Και μαζί με τα απόλυτα bb girls μέρος στο οικογενειακό project, έλαβαν και τα απίθανα bb boys τους (Υποκλίνομαι Κύριοι, μπροστά στο ταλέντο σας…όχι μόνο για το Video, αλλά και για την επιλογή των γυναικών της ζωής σας…)

 

Και η ίδια, πήγε και ένα βήμα παρακάτω: Μου είπε, ότι δε θέλει να δείξει την παρασκευή μιας κρέμας, αν πριν δεν φτιάξει μια για μένα και μια για την κυρία Βάρσα (aka μαμά), για να έχουμε από πρώτο χέρι την εμπειρία του αποτελέσματος. Δυο κρέμες λοιπόν για δυο διαφορετικές ηλικίες και ανάγκες. Εμένα το ζητούμενό μου αυτή τη στιγμή είναι η λάμψη, και η βαθιά ενυδάτωση. Το ζητούμενο της κυρίας Βάρσας η αντιγήρανση δηλαδή η μείωση των ρυτίδων και η σύσφιξη

 

Ένα Σαββατιάτικο πρωινό, λάβαμε με courier τις κρέμες a-la Stella, δηλαδή μέσα σε πανέμορφα πουγκιά, συνοδευόμενα από ειδικές κάρτες συστατικών και τρόπου εφαρμογής. Η μαμά μου ξεκίνησε αμέσως την εφαρμογή και στις 3 εβδομάδες που χρησιμοποιεί την κρέμα, έχει ενθουσιαστεί, ενώ και εγώ παρατηρώ μια άλλη σφριγηλότητα στο δέρμα της.

 

Εγώ… αχ εγώ.. «όλα του γάμου δύσκολα και η νύφη γκαστρωμένη…» Κατ αρχήν τρελάθηκα με την συσκευασία. Την άνοιξα, μου άρεσε πολύ η πλούσια υφή της, το ελαφρώς κίτρινο χρώμα της… Αλλά… τα πλούσια αιθέρια έλαια… τόσο ευεργετικά για την επιδερμίδα μου, αλλά και κάπως βαριά για την ευαίσθητη μύτη μου… Να σας εξηγήσω: Μια από τις πιο καλές,επώνυμες και γνωστές μάρκες φυσικών προϊόντων φαρμακείου δεν έχει μπει ποτέ στο πρόσωπο μου -τα προϊόντα πάντα τα χαρίζω στις φίλες μου που ξετρελαίνονται, διότι δεν αντέχω την έντονη μυρωδιά της.. και θα πω και ποια είναι, είναι η Jurlique.

 

Και τώρα; Τι θα έκανα τώρα, που η Stella, περίμενε με ανυπομονησία την ετυμηγορία μου; Έκανα, αυτό που έπρεπε να κάνω: Την καρδιά μου πέτρα δηλαδή και προσπάθησα να μην σκέφτομαι την μυρωδιά (η οποία ήταν υπέροχη, έτερον εκάτερον, απλά εγώ δεν θέλω “αιθέρια” μυρωδιά, σας το εξηγώ, για να μη μπερδευτείτε..)

 

Το αποτέλεσμα; Τρεις μέρες μετά, όχι μόνο δεν με ενοχλούσε η μυρωδιά, αλλά τα βράδια, δεν έβλεπα την ώρα να κάνω καθαρισμό και να την απλώσω, διότι άμεσα, με το που την μύριζα και την άπλωνα στο πρόσωπό μου (και χάρη στην απίθανη φόρμουλα που επέλεξε η Stella για μένα) με χαλάρωνε, με ξεκούραζε, αλλά μου έδινε και μια αίσθηση αναζωογόνησης.. Ναι, δεν ξέρω πως αλλιώς να το περιγράψω… κανονικά πρέπει να την δοκιμάσετε για να καταλάβετε..

 

Στο δια ταύτα τώρα: Στο αποτέλεσμα: Την φοράω και εγώ σχεδόν τρεις εβδομάδες. Kαι ουσιαστικά εσείς μου το είπατε το αποτέλεσμα. Στην φωτογραφία στο fb με ίσια μαλλιά, μια από εσάς, με είπε «κοριτσάκι», μια άλλη «κούκλα» και μια ακόμα ότι είμαι sweet sixteen. Ναι, τίποτα από τα παραπάνω δεν ισχύει, ισχύει όμως εντελώς, ότι ακόμα και εγώ βλέπω μια πρωτόγνωρη λάμψη στο πρόσωπό μου (αυτό δηλαδή ακριβώς που ήθελα) και το πιο σημαντικό, αυτό συμβαίνει αν και περνάω μια από τις πιο κουραστικές όπως σας έχω πει, περιόδους της επαγγελματικής μου ζωής με συνεχόμενα και απανωτά ξενύχτια… Εκεί φαίνεται και το πώς λειτουργεί μια κρέμα, όχι στις διακοπές…

 

bb girls, είμαι εθισμένη στην Stella’s Recipe. Ποια εγώ… Το κορίτσι της απόλυτης χημείας και υψηλής τεχνολογίας. Και να μου το λέγανε και να ορκίζονταν δεν θα τους πίστευα. Τι θα κάνω όταν μου τελειώσει; Α, κάτσε, είναι απλά τα πράγματα.. θα μου φτιάξει  άλλη μια, και άλλη μία και άλλη μια… η αγαπημένη μου…

 

Φτάνει… για άλλη μια φορά, πολλά είπα, είμαι ασυγκράτητη…

 

Αυτό που θα δείτε σήμερα είναι η μεγάλη έκπληξη που ετοιμάζαμε εδώ και καιρό για εσάς.

 

Και τώρα, μαζί με εσάς -δεν ξέρω αν θα το πιστέψετε- για πρώτη φορά, ακούω τη φωνή της και την βλέπω live. (Ναι, τελικά είμαστε πολύ ρομαντικές κατά βάθος…και ας μη μας φαίνεται… το ειδύλλιο μας, εξελίσσεται μόνο και αυστηρά γραπτώς, εδώ και 2,5 χρόνια…)

 

Και φτιάχνει για εμάς, για όλα τα bb girls, και μας δείχνει βήμα-βήμα την διαδικασία, μια μοναδική σπιτική συνταγή κρέμας περιποίησης της επιδερμίδας, με τη βοήθεια και την συμβολή της κουνιαδίτσας- μοντέλου Vicky’sSot!

 

 

Παρασκευή λοιπόν σήμερα με παρασκευή σπιτικής κρέμας!! (το έπιασες Litsa Kouklitsa;)

 

Απολαύστε bb girls, τη Μεγάλη Έκπληξη που ετοιμάζαμε εδώ και καιρό για εσάς.

 

Κυρίες μου, I give you, Stella and Vicky!

 

 

 

Kαι τι; Είχατε την εντύπωση ότι η Stella θα σας άφηνε μετά από αυτό παραπονεμένες; Όχι, δεν θα το έκανε, ποτέ αυτό. Σχόλιο παρακάτω και η Stella θα φτιάξει αποκλειστικά για δυο από εσάς τα bb girls  (μόνο εγεγραμμένα μέλη) μια Stella’s Recipe by bb, ακριβώς για τις δικές σας ανάγκες.

 

Θα σας αφήσω όλο το Σαββατοκύριακο να σχολιάζετε. Αλλά και να απολαύσετε πολλές πάρα πολλές φορές το video της. Nα το μάθετε απ’ έξω. Την Δευτέρα, εδώ θα είμαστε.

 

 

 

169 Σχόλια
  1. Καλημέρα Τζούλια, καλημέρα bbgirls!!! Στέλλα και Βίκυ είστε υπέροχες!!! Δεν έχω δει ακόμη το βίντεο αλλά έπρεπε να γράψω πρώτα!!! Θα το δω πολλάκις για να εμπεδώσω τη συνταγή και θέλω συνάδελφε υπουργέ (βάζω τα μεγάλα μέσα) κι εγώ μια κρέμα !!!!
    Φιλάκια πολλά και καλό ΣΚ!!! (θα έχει και συνέχεια το σχόλιό μου!)

  2. Πρωτα απο ολα φτιαξατε κρεμα και δεν με φωναξατε!!! Εεεε
    Δεν προλαβαινω να το δω για ηρθαν οι φιλενσδεε μου κσι ξερετε για
    Πιο λογο για να τους δωσω τις κρεμες που εφτιαξα κυριεε μου!!
    Ειστε κουκλες φοβερεες!!
    Τα υπολοιπα μετα!
    Φιλια χχ

  3. ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!

    Τι να πω…τι να γράψω… Για τις κούκλες μας! Τις υπουργούς μας!!!
    Καταρχάς, έτσι όπως σας είδα μου θυμήσατε την αδερφή μου που είναι φαρμακοποιός, επαγγελματικό εργαστήριο έχετε μετατρέψει την κουζίνα σας!!!

    Θέλω την κρέμα!!! Τώρα!!! Μακάρι να την κερδίσω γιατί δεν νομίζω να καταφέρω να την φτιάξω μόνη μου… Η μήπως να προσπαθήσω;!

    Κούκλες μου, συγχαρητήρια για το βίντεο, φαίνεται πόση δουλειά και μεράκι έπεσε…

    VickySot… Θέλουμε και για νύχια τώρα που αριστεύσατε στο βίντεο!
    Θα επανέλθω… πάω να το ξαναδώ και να κρατήσω σημειώσεις!

  4. Λοιπόν μισοείδα το βίντεο (είμαι και στη δουλειά και είναι και μεγάλο) και θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην Υπουργό και τη βοηθό – μοντέλο Βίκυ! μπράβο μπράβο!!

  5. Μπράβο Στέλλα με ενθουσιασες! Χρυσοχερα!!! Αν θες φτιάξε και σε μένα μια σπιτικουλα κρεμουλα 🙂
    Είστε κούκλες παρεμπιπτόντως!

  6. τρομερη η σημερινη εκπληξη!!εχω δουλεια αλλα θα επανελθω με σχολια!!!δεν αντεχω να περιμενω για να δω το βιντεο!!!!καλημερα σας γλυκες μου!!

  7. @Julia: θέτω εαυτόν εκτός διαγωνισμού για την κρέμα…ανάμεσα σε όλα τα δεινά της σχέσης μου με Stella, είχα και ένα (και μοναδικό!) καλό, μου προσέφερε δωρεάν συνδρομή εφ’ όρου ζωής στις χειροποίητες κρεμούλες της. (αν συνεχίσω έτσι η φαγουρόσκονη θα μπει σίγουρα στο επόμενο βαζάκι xixixi)
    @SofiaT & @Ioanna Thess & @MariaA: Ευχαριστούμε για τα καλά σας λόγια!!!
    @Ioanna Thess: “Θέλουμε και για νύχια τώρα που αριστεύσατε στο βίντεο!”…έννοια σου και κάτι έχω στο μυαλό μου!! (…ακούς Julia?)

  8. υπεροχη η εκπληξη τζουλια, συγχαρητηρια στην υπουργο μας για την κρεμα,
    θα μας βγαλει ασπροπροσωπες και λαμπερες!!!
    καλο σαββατοκυριακο φιλια σε ολες

  9. Αμ κάτι ξέρω εγώ που σε παρακαλάω να μας γράφεις πιο συχνά…Αλλά μ’ ακούς???!!! Δεν μ’ ακούς!!Το βίντεο δεν μπορώ να το δω τώρα αλλά έγραψα μπας και δεν προλάβω για την κρεμούλα, τόσο πολύ που την θέλω!!!!!Σας φιλώ!!!!!!!!!!!

  10. Ευχαριστούμε κορίτσια!!! Η αλήθεια ειναι, ότι φαγαμε τα λυσσακά μας απο την αγωνία κι ακόμα τα τρώμε..ελπίζουμε να το απολαύσετε, όταν μπορέσετε να το δείτε βεβαίως, γιατί είμαστε που είμαστε πληθωρικές και πολυλογούδες, κοντεύαμε να το γυρίσουμε σε 72 δίωρα, επεισόδια όπως τα τούρκικα σήριαλ. Κάτι ηξερε η Τζούλια που το έβαλε Παρασκευη, εκτός απο το λογοπαίγνιο, για να βρείτε το χρόνο να το δείτε…επειδη τρέμουν τα χέρια μου, δεν γραφω περισσότερο, εχω και μια θολούρα στο μυαλο…. σιγα σιγα, θα τα βαλουμε στη σειρά, ότι εχετε απο απορίες και ερωτησεις.
    Φιλιά!

  11. Αχ τι ωραία!!!! Το βίντεο το ειδα λίγο, θα το απολαύσω το βράδυ απο το σπίτι. Μπράβο κορίτσια!!!

  12. ti xounta einai auth???otan dhmisieuete kati sto internet na perimenete kai kritikh!!!!!!APARADEKTO

  13. Τι έγινε? κρέμα φυσική???? εννοείται πως τη θέλω με Η χωρίς διαγωνισμό!!! Δεν ξέρω τι λύση θα μου βρείς Τζούλια αλλά ΘΑ ΜΟΥ ΒΡΕΙΣ!

  14. Κοριτσόπουλα alert!! Αν μου επιτρέπεις Τζουλάκι, οι δυο που θα κερδίσετε τις κρεμούλες, να μου γραψετε την ηλικία σας, τον τύπο του δέρματος σας και τυχόν προβλήματα που θα θέλατε να αντιμετωπίσετε. Δεν φτιάχνω ποτέ την ίδια κρεμούλα σε όλες, αλλα διαφορετική σε φόρμουλα και σύσταση, προκειμένου να άντιμετωπίσει η καθε μια απο μας τις ξεχωριστές της ανάγκες.

  15. Stella, μήπως ξέρεις να φιάχνεις και κρέμα προσώπου για πανάδες?

  16. @Despina ΟΥΠΣΣΣΣΣ Το πρόβλημα που έπρεπε να αντιμετωπίσει η φίλη μου η Αννούλα, για τις πανάδες! Φυσικά και ξέρω έκανα ολόκληρο σεμινάριο για τα προβληματικά, ωριμα και τα δερματα με πανάδες! Ειχα σκοπο μάλιστα να γραψω και ένα ποστ με συμβουλές. Εάν κανεις λίγη υπομονή, θα σας γράψω και συμβουλές.

  17. Ναι Στέλλα να σου πω από τώρα?!?!? 🙂
    Χρόνια πολλά στην Αντριάννα μας!!!!

  18. @Stella: Το είχα υπ’όψιν μου αγαπημένη, εφόσον γίνει η κλήρωση και βγουν οι νικήτριες, τότε να τις ρωτήσω ακριβώς τι ανάγκη έχουν για να περάσεις και εσύ στην παρασκευή. Επίσης για να έχουν και χρόνο να σκεφτούν τι ακριβώς θα ήθελαν αυτή την εποχή.

  19. Μόλις μπορέσω, μάλλον το βραδάκι (που από ότι κατάλαβα, θα δουν και οι περισσότερες το video με ηρεμία…το κάναμε και λίγο “Τόλμη & Γοητεία” σε διάρκεια, είναι αλήθεια!), θα σας πω κι εγώ δύο λογάκια (juicy gossips περισσότερο), όχι σχετικά με την κρεμούλα, φυσικά, αυτά τα έχει στην αρμοδιότητά της η Υπουργίνα Stella, εγώ μια απλή Γ.Γ. είμαι, πώς θα τολμούσα άλλωστε?? 🙂

  20. Stella thank you, αλλά τώρα κάθομαι σε αναμμένα κάρβουνα και άντε να περιμένω…ουφφφφφφ !!!!!
    Εκτός απο συμβουλές όμως πως μπορώ να προμηθευτώ και μια τέτοια κρέμα για δυσχρωμίες (πανάδες), θα μας δώσεις συνταγή ή θα πρέπει να σε προσλάβω ως προσωπική μου face guard????? χαχαχα βρε τι πάθαμε!!!!

  21. Καλημέρα σ΄όλη την όμορφη παρέα!
    @Stella και @vickysot: Κούκλες μου, υποκλίνομαι στο ταλέντο σας! Είστε και οι δύο υπέροχες, γλυκύτατες και με φοβερό χιούμορ!! Το βίντεο που φτιάξατε είναι εξαιρετικό και το παρακολούθησα με προσοχή, κρατώντας βεβαίως και σημειώσεις! Φανταστική η έκπληξη που μας ετοιμάσατε με την Τζούλια και άξιζε την αναμονή…. Σας εύχομαι ότι καλύτερο και φυσικά θέλω πάραααα πολύυυυυ και γω μια κρέμα!! Σας ευχαριστούμε πολύ που μοιραστήκατε μαζί μας τα μυστικά ομορφιά σας! Πολλά φιλιά! 🙂
    Υ.Γ. Συγχαρητήρια στους άντρες της ζωής σας για την πολύτιμη βοήθειά τους… να’στε πάντα ευτυχισμένοι και αγαπημένοι!

    @Όλες: Καλό σ/κ BBGirls & να περάσετε υπέροχα ότι κι αν κάνετε! 🙂

  22. @Andrianna: Χρόνια πολλά κούκλα μου, σου εύχομαι κάθε ευτυχία και ότι επιθυμείς στην ζωή σου να πραγματοποιηθεί! 🙂

  23. Χρόνια Πολλά στην Andrianna μας! Να χαίρεσαι το όνομά σου και σου στέλνω τις θερμότερες ευχές μου!

    @Stella,vickysot: Ξέχασα να γράψω πριν, για τους ταλαντούχους και υπέροχους αγαπημένους σας… Μα πόσο υποστηρικτικοί πρέπει να είναι! BB boys rule!!! Οικογενειακό το ταλέντο, το μεράκι…

    Να σας πω… Τις γνώσεις τις έχετε(και με το παραπάνω!), τα υλικά τα παίζετε στα δάχτυλά σας, τις ικανότητες τις έχετε χιλιοεξασκήσει… Γιατί να μην το δείτε πιο «επαγγελματικά», πιο σοβαρά…;;;!

    @vickysot: Ναιιιιι! ΝΑΙ με κεφαλαία για nail βίντεο!!! Είμαι μεγάλη φαν! Julia… ο λαός απαιτεί να κανονίσετε κάτι άμεσα με την Υπουργό μας!

    Φιλάκια πολλά 🙂

  24. @Ioanna Thess Αν μπορούσαν ας έκαναν κι αλλοιως! Οχι, μονο η κρέμα αλλά πρωτίστως το ΒΒ έχει γίνει …οικογενειακή υπόθεση!!!

  25. @Elena & @Ioanna Thess: Σας ευχαριστούμε πολύ πολύ για τα καλά σας λόγια για το video και για τα bb-boys μας!! Η αλήθεια είναι οτι οι δύστυχοι έφαγαν πολύ μουρμούρα και τελικά αναγκάστηκαν να παραδοθούν αμαχητί (xixixi και πώς θα μπορούσαν διαφορετικά? τα βγάζεις πέρα εύκολα με μία Τοξοτίνα και μία Σκορπίνα???)
    @Ioanna Thess: Στάσου! Μη βιάζεσαι! Θα καταθέσω σύντομα εισήγηση στο Υπουργικό Συμβουλίο του bb και μόλις λάβω την έγκριση και εκταμιευτεί το σχετικό κονδύλι ( 😛 ) θα προχωρήσω άμεσα στην υλοποίηση!!!! Όχι και τίποτα άλλο, μη μας παρατήσουν και τα bb-boys μας σύξυλες!!

  26. @Stella: πολύ large σε βρίσκω και προβλέπω ότι θα μείνουμε μαγκούφες! 😛

  27. Επιτελους το ειδα ολο!!Θα σας ξαναπω οτι ειστε Υπεροχες!!
    @Vickysot τυχερουλα ειχε και προσωπικο μασαζ απο την χρυσοχερα
    Στελλα(τι γλυκουλικα λακακια εχεις!!)κουκλιτσα αλλα και η vickysot
    2 μετρα κοπελαρα!!σιγα μια χαρα μοντελο ησουν!!τι καλυτερο εχουν οι ανορεξικες!!
    Τωρα για την κρεμα δεν θα σας πω αλλα διοτι και καθοτι μιας και γνωριζετσι
    την τεχνη και μαλιστα πολυ καλα!ειναι σιγουρο οτι η Στελλα μας θα ξερει
    ολες της παραλλαγες της.Εγω την φτιαχνω χρονια και ειναι η αγαπημενη μου κυριωςτον χειμωνα!Κοριτσια σας το λεω σουπερ προστασια τωρα που θα αρχησουν τα κρυα.
    Εννοηται οτι δεν θα παρω μερος στον διαγωνισμο οχι γιστι δεν θελω την καταπληκτικη κρεμουλα της Στελλας!!αλλα γιατι το θεωρω πλεονεξια την στιγμη
    που ξερω να την φτιαχνω μονη μου και οπως ειπε η Στελλα μας κοριτσια
    προσπαθηστε και μονες ειναι πολυ ευκολο και μπορειτε να κανετε απειρους συνδιασμους υλικων αναλογα το τυπο δερματος σας!!
    Φιλακια πολλα
    Υ.Γ ξερετε τωρα αφου κανατε την αρχη πρριμενω και αλλα τετοια
    αντε την επομενη φορα σε Σερουμ!!!

  28. @Stella,vickysot: Χαχχα είστε απίστευτες κορίτσια! Τελικά όλοι εθίζονται με το bb παραγματικά!

    Μια αστεία λεπτομέρεια: Για να καταλάβετε πόσο αρχάρια (και ναι τσαπατσούλα το παραδέχομαι!) είμαι, το χτυπητήρι/αναδευτήρι καφέ που χρησιμοποιώ κι εγώ για την ανάμειξη(που λέγαμε και εχθές…) απλά το ξεπλένω λιγάκι με νερό και ένα μαντηλάκι με οινόπνευμα…!!!

    Είμαι πολύ τυχερή…Μάλλον έχω αποφύγει τη δηλητηρίαση ή μόλυνση στο πρόσωπο αντίστοιχα, εντελώς τυχαία!

  29. @Julia,@Stella και @vickysot: Τι ευχάριστη έκπληξη ήταν αυτή! Όπως έγραψε και η συνονόματη Despina η Stella θα γίνει η προσωπική μας face guard. Και η ιδέα της Ioanna Thess για πιο “επαγγελματική” ενασχόληση με το αντικείμενο είναι εξαιρετική. Σκεφθείτε το κορίτσια! Όπως όλες μας, πολύ θα ήθελα να είχα την ευκαιρία να δοκιμάσω μια τέτοια κρέμα, αποκλειστικά φτιαγμένη για το δικό μου δέρμα. Καλό Σ/Κ!

  30. @sofiaΤ Στην κυριολεξία όμως δυο μέτρα!!! Τόσο δυο μέτρα Σοφία μου που διπλα της, το δικό μου 1,70 με κανει ίδια την κα Βέφα!!! χα χα χα!

  31. @Stella: Συγνώμη… κατάλαβα καλά;! Αφού εσύ είσαι 1.70 κοπελάρα, η vickysot πόσο ύψος έχει;!!! Γιατί αν είναι έτσι, άσε Βίκυ μου τα νύχια για τώρα και δείξε μας ρούχα! xxx

  32. @SofiaT: Σ’ ευχαριστώ Σοφάκι για τα καλά σου λόγια! Τα παραλές όμως και με κάνεις και κοκκινίζω!!
    @Stella: Καλέ, κόψε κάτι!! Κόψε κάτι!! Σιγά μη με βγάλεις και πρωτοξαδέρφη του Φασούλα!!!

  33. @Ioanna Thess ειδε, ειδες Ιωάννα μου, με κανατε για ζουμπά δίπλα στη μοντέλα! Οικογενειακό τους ειναι…. όλοι ψηλοί στην οικογενεια!

  34. @Ioanna Thess: Ιωαννίτσα μου, μην την ακούς, ένα ταπεινό 1,80 κυκλοφορώ, αλλά τέτοια ήταν πάντα η Stella, εκεί, να μου την “πει”, γιατί ξέρω πού το πάει, ήθελε να πει “ψηλή και άχαρη”, αλλά συγκρατήθηκε και έμεινε μόνο στο “ψηλή”!
    @Stella: είδες που σου είπα ότι τα παραλές? Δημιουργούμε εντυπώσεις, χωρίς λόγο…αλλά, έννοια σου και αποκάλυψα εγώ τους δόλιους σκοπούς σου!!!

  35. @vickysot: 1,80?! Oh mon dieu… Κάνει κρύο εκεί πάνω;! χαχαχ Πλάκα κάνω φυσικά. Φτου σου κοπελάρα μου!

    @Stella: Σε νιώθω αγαπημένη, στα ίδια ακριβώς είμαι κι εγώ. Εχουμε άλλες χάρες εμείς… χιχι

  36. Κορίτσια καλησπέρα . Τι καταπληκτικό video είναι αυτό ? Δυστυχώς δεν μπορώ να το δω όπως θα ήθελα γιατί είμαι στο γραφείο , δεν είναι τώρα εποχές να μας απολύουν και να ψάχνουμε για δουλειά ! @Stella : να σου πω ότι είχα που είχα μια πετριά με τα φυσικά καλλυντικά , μετά και από τις συμβουλές σου απέγινε το πράγμα . Σήμερα το απόγευμα έχω προγραμματίσει να φτιάξω σπιτική κρέμα χεριών , μακάρι να τα καταφέρω γιατί εκτός από ανάμιξη ελαίου βάσης με αιθέριο έλαιο δεν έχω ξαναφτιάξει ποτέ τίποτα . Τα θερμά και ειλικρινή μου συγχαρητήρια για τη συνταγή , πρέπει να είναι ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ !! Μήπως να αρχίσεις να παίρνεις παραγγελίες από όλα τα ΒΒ girls και να γίνεις η προσωπική μας προμηθεύτρια για κρέμες κλπ ? Λίγες εταιρείες ξεκίνησαν έτσι ?Εννοείται τα συγχαρητήριά μου και σ’εσένα @Vickysot , κουνιάδα , μοντέλο και φαντάζομαι επίσημος δοκιμαστής παρασκευασμάτων .

  37. @Stella@Vichysot καλε τι νουμερα ειναι αυτα 1,70/1,80 εγω τινα πω
    με 1,69 ουτε καν 1.70 και με συζηγο 1,92 τι να πω!!που νιωθω σαν τα
    γκοπλιν στο αρχοντα των δαχτυλιδιων!!
    Α και κοριτσια ντροπες δε θελω μεταξυ μας!!Τα σωστα να λεγονται

  38. @MOUS MOUS ε.. δεν τα λέγαμε και προχθές? Κάπως έτσι δεν ξεκίνησε κι ο E. Coudray? Προμήθευε τις βασιλικές οικογένειες της Ευρωπης χα χα χα! Πάει την ψωνίσαμε….

  39. @Ioanna Thess: Σ’ ευχαριστώ κοριτσάκι μου! Αν κάνει κρύο λέει??? Και χαμηλή συγκέντρωση σε οξυγόνο έχει, άσ’ τα! Γι’ αυτό με “στουμπώνει” με τις υπέροχες κρεμούλες της η νυφούλα μου, για να “μη σπάσω γρήγορα”, όπως μου λέει επί λέξη!
    @MOUS MOUS: Ω! Σ’ ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια! και όσο για το: “…και φαντάζομαι επίσημος δοκιμαστής παρασκευασμάτων”…πειραματόζωο πες καλύτερα και θα πέσεις μέσα! Ας όψεται ο αδερφός μου, που ένας Θεός ξέρει τί μπορεί να τον έβαζε να κάνει αν δεν δεχόμουν, διαφορετικά… ( 😛 )

  40. @Stella: Ξεκίνα γραμμή παραγωγής κρεμών!!! Βλέπεις ότι υπάρχει τρομερή ζήτηση! Εν ανάγκη μισθώνουμε και το δίκτυο διανομής της Estee Lauder(πλέον Esteella!)…έτσι κι αλλιώς σου το χρωστάει ύστερα από τόσα χρόνια αποκλειστικής προτίμησης στα καλλυντικά της!! 🙂

  41. @vickysot Ντροπή σου αχάριστη!! Θα έρθεις γονυπετής να με ευχαριστεις και να ζητάς συγνώμη σε 20 χρόνια απο τωρα!!!! Να μου το θυμηθεις 30 Νοεμβρίου του Αγιου Ανδρέα ανήμερα (βοηθεια μας)το σωτήριον έτος 2032!!! Θα εισαι 70 και θα φαινεσαι, ουτε για 50!

  42. @vickysot Την Aerin θα την προσλάβουμε, όμως… Τη λυπάμαι μετα απο τοσα χρονια να της κλείσω το σπίτι…

  43. @Stella: Γιατί?!?!? εσύ θα προμηθεύεις αρχικά την κυβέρνηση του bb και θα πάρεις τη σφραγίδα αναγνώρισης του επισημου προμηθευτή! Μετά θα διαθέτεις και στο κοινό (που θα είναι μεγάλο!)
    Επίσης θέλω να σχολιάσω τους τίτλους τέλους: θα έσκαγαν αν δεν βάζανε τη σφραγίδα τους ε?!? τίτλοι τέλους αλά star wars!!!! MAy the force be with you!!!!

  44. @Stella: Τί δηλαδή όλη αυτή η φασαρία γίνεται για 20 χρονάκια μόνο?? Τα λεφτά μου (που δεν έχω δώσει!) πίσω!!! Βέβαια, τώρα που το ξανασκέφτομαι, αν πάω στα 67 (σύμφωνα με το τρέχον ασφαλιστικό νομοσχέδιο έτσι? μέχρι τότε θα έχουμε πάει στα 167) να ζητήσω σύνταξη και φαίνομαι 47, κανείς δεν θα με πιστέψει!!! Μήπως τελικά δεν με συμφέρει???

  45. @MariaA Το έπιασες Μαράκι ε? Μαντεψε ποιανού ιδέα ήταν!!! Του high tech syzigos Vickysot!!! Αλλα του άξιζε (αν και ξεχασε τη μουσική….που θα το έκανε ακόμα πιο εντυπωσιακό!) γιατί πλακα πλακα όλα αυτος τα έκανε μόνος του. Χωρις τον Νεκ ή αν περιμέναμε τον δικό μου τον χαβαλέ… ακόμα θα κοιτουσαμε η μια την άλλη κι ούτε βιντεο ούτε τίποτα! Οπότε του οφειλουμε ενα πολυ μεγαλο δημόσιο ευχαριστω (άσχετα απο το πείραγμα για τη μουσική επενδυση…χα χα χα).

    Παντως να ξέρεις παντα με συγκινούσε αυτη η περίφημη σφραγίδα “by the appointment of her majesty!!!!” Μου χτυπούσε στο μάτι!!! Ακόμα και στη σκυλίτσα μου την Κλειώ, της πηρα κοσέρβες με αυτη την σφραγίδα κι όταν δεν τις ετρωγε, την άρχιζα… “αχάριστο σκυλι, που τρως την ίδια τροφη με τα σκυλιά της βασίλισσας και δεν το εκτιμάς….”

  46. @MariaA: Ασ’τα, Μαρία μου!!! Το τί τράβηξα να συγκρατήσω το bb-boy μου για να μην κάνει όλα όσα ήθελε, η ψυχούλα μου το ξέρει!! Βλέπεις στο τσακ ήταν να τα βροντήξει, δεν μας έπαιρνε! Δεν ξέρω αν παρατήρησες, αλλά μουσική επένδυση δεν βάλαμε…ο εκβιασμός ήταν σαφής: “ή μουσική ή τίτλοι τέλους Star Wars”…και κλείσαμε στους τίτλους τέλους! παρά τρίχα το γλιτώσαμε το “ταρα τα ταααα” 😛

  47. @Stella: Είμαι τρελή scifi fan!!! έπρεπε να βάλουν και μουσική, δεν πειράζει στο επόμενο!! Ξέρει και η Τζούλια πάντα ήθελα α γίνω Darth Vader στη θέση του Darth Vader!!!
    H Kλειώ είναι Corgi όπως της Βασίλισσας?

  48. γεια σας γεια σας………ανυπομονω να ερθει το βραδακι ωστε να μπορεσω να αππολαυσω το βιντεο….μ’αρεσουν αυτα….

  49. @MariaA Οχι, ειναι ένα ταπεινό κανις, που βρέθηκε καποτε, καπου εξημισι χρονια πριν, να περιπλανιέται στις ερημιες της Εύβοιας, παρατημένο απο τους πρώτους της ιδιοκτήτες, και που στην επόμενη ενσαρκωση της θα ειναι σίγουρα άνθρωπος (αν και της αξίζει κάτι καλύτερο)!

  50. @Stella : Ξεκίνα εσύ την παραγωγή κι εμείς μαζί σου .Εδώ κάνουμε (ή πιο σωστά κάναμε , ας όψεται η καταραμένη κρίση ) κατάθεση κανονική στην κάθε Estee ,το δικό μας κορίτσι δεν θα στηρίξουμε ? Σου έχω και το διαφημιστικό σλόγκαν : “Esteella : Προσιτά καλλυντικά για κάθε κοπέλα !” .
    @Vickysot : Σε καταλαβαίνω απόλυτα , τα πάντα για την σωτηρία του αδελφού …

  51. Καλησπέρα κορίτσια!Είχα καιρό να μπω αλλά σας παρακολουθούσα σιωπηλά :-p
    Δε μπορώ να μη σχολιάσω το σημερινό videaki! Συγχαρητήρια κορίτσια, είστε κούκλες και πολυντάλαντες όλα τα bbgirls από ότι διαπιστώνω! Μόλις αγόρασα και χρησιμοποιώ μια κρέμα της Vichy οπότε να μην τη στερήσω από κάποια άλλη κοπέλα που τη χρειάζεται άμεσα. Πάντως είστε απολαυστικότατες και τρισχαριτωμένες <3

  52. Τζα!!!Γεια σας κοριτσάκια.Λύθηκε το μυστήριο της παρασκευής της Παρασκευής επιτέλους!Κάτι έπιασα Τζούλια μου…στη συνταγή έκανα λάθος(το μυαλό μου είναι στα μελομακάρονα)Στέλλα και Βίκυ είστε φανταστικές δεν χορταίνω να σας βλέπω.Και διαβάζω και τα σχόλια και έχω σκάσει στα γέλια.Φιλάκια (για την ώρα)

  53. @Vicky: Μα γιατί? κάντου τη χάρη την άλλη φορά!! τόση βοήθεια προσέφερε!!!
    @Stella: Κανίς? Είναι πολύ όμορφα και καθόλου ταπεινά! Την άλλη φορά στο επόμενο βίντεο να μας τη δείξεις!

  54. Κούκλες κ οι δύο,όμως έχω πρόβλημα,δεν μπορώ με τίποτα να δώ το βίντεο,
    πώς θα ανοίξει???
    Α,πολύ θέλω να δοκιμάσω την φοβερή κρεμούλα της Στέλλας!!!

  55. @MOUS MOUS Τελειο!!! Ευχαριστώ πολύ κορίτσια! Εχω κανει όλες μου τις φίλες επισημες δοκιμάστριες κι όλο πειραματίζομαι και διορθωνω φόρμουλες και δουλεύω τη συσταση και τα αρωματα κι ο θεός βοηθός! Βλέπετε για το τελικό προιόν είμαι απόλυτα σίγουρη, γιατι ξερω τι βάζω, ότι χρησιμοποιώ ειναι βιολογικό και ποιοτικό και τα αποτελέσματα τα βλέπω πρώτα σε μενα, αλλα τα φυτικά καλλυντικά θελουν μια εξοικίωση για κάποιον που δεν τα έχει ξαναχρησιμοποιήσει όπως καλή ωρα με τη Τζούλια μας.

  56. @MariaA Ναι αμα σου πω, ότι η αρχικη ιδεα ήταν να βαλουμε αντι το λιονταρι στο λογοτυπο της MGM, το κεφαλι της Κλειως μεσα, ει δυνατον να χασμουριέται.. αλλα δεν έβγαινε ήταν πολύ advanced!!!

  57. @MariaA: την επόμενη φορά (αν θα υπάρξει δηλαδή!) δεν με βλέπω να τη γλιτώνω!!!
    @Despoina Manou & @Litsa Kouklitsa: Σας ευχαριστούμε!! Σας ευχαριστούμε!! Χαρά μας που σας άρεσε η προσπάθειά μας!!

  58. @Ολες σας ευχαριστούμε πάρα πολύ ολες σας! μακάρι να το χαρήκατε και να το χαρείτε ακόμα πιο πολύ, όταν τη φτιάξετε!

  59. @Stella: χαχα θα ήταν τέλειο!!! Η Κλειώ να χασμουριέται!! Να τους δωροδοκήσετε την επόμενη φορά να κάνουν μεγαλύτερη προσπάθεια στα εφέ!!

  60. Θέλω να τονίσω, πέρα από την πλάκα που κάνουν οι Υπουργοί μας, εγώ προσωπικά δεν έχω ξαναδεί βίντεο παρασκευής σπιτικής καλλυντικής συνταγής, τουλάχιστον στα ελληνικά. Πολλοί μας λένε: κάντε αυτό, αποστειρώστε εκείνο, αναμείξτε τα όλα… αλλά ποτέ δεν το δείχνουν πρακτικά. Και η θεωρία από την πράξη απέχει πολύύύύ… πάρα πολύ!

    Ελπίζω να έχετε τη διάθεση και χρόνο να μας δείξετε κι άλλες τέτοιες παρόμοιες συνταγές. Γιατί είστε μοναδικές! Καλό ΣΚ σε όλες!

  61. ειδα τη πρωτη προβολη!!φυσικα θα πεσει και επαναληψη το σαββατοκυριακο 😉
    οσο για τα σχολια σας εδω ειναι απιστευτα!!
    @Stella @VickySot θεες.το βιντεακι υπερπαραγωγη και οχι δεν μου φανηκε μεγαλο.ισα-ισα ηθελα και αλλο!!μπραβο σας και το νου σας!!να ερθουν και αλλα βιντεακια!

  62. ,ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΤΖΟΥΛΙΑ,ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΒΒGIRLS!!ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ,ΣΤΕΛΛΑ Κ ΒΙΚΥ!!!ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΩ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΓΤ ΕΧΩ ΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑΚΙ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ PC,ΜΟΛΙΣ ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ,ΘΑ ΤΡΕΞΩ!ΚΤ ΗΞΕΡΕ Η ΤΖΟΥΛΙΑ Κ ΜΑΣ ΤΟ ΕΒΑΛΕ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ,ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΜΑΣ!!ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΟΡΙΤΣΙΑ,ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΝΥΦΟΥΛΑ Κ ΚΟΥΝΙΑΔΙΤΣΑ!

  63. όταν λείπω χάνω τα καλύτερα… Τι γνώσεις , τι ταλέντο , τι ύψος!!!!Θέλω η κρέμα μου να μου δώσει λάμψη και σφριγγηλότητα οκ? και αν κρίνω από τη λάμψη στο πρόσωπό σου Στέλλα είμαι σίγουρη για τη αποτελεσματικότητά της φιλιά πολλά.

  64. kalispera!!!
    ti na grapso… eisate foberes!!!to eyxaristithika poly to video k esas fysika!!k gelasa k poly me ta piragma ta sas!!!h kremoula einai gia ligo megaliteres ilikies apo tin dikia mou opote den tha tin dokimaso alla tha ithela paro poly na kerdiso gia na ftiakseis k mia gia poio mikres ilikies k na mas kanete allo ena yperoxo video otan exete xrono!!!sas eyxaristoume para poly einai yperoxo!!!kalo sk se oles!!!xronia polla stin andriana mas k se oses giortazoun!!!filakiaaaaaa

  65. kalispera!!!
    ti na grapso… eisate foberes!!!to eyxaristithika poly to video k esas fysika!!k gelasa k poly me ta piragma ta sas!!!h kremoula einai gia ligo megaliteres ilikies apo tin dikia mou opote den tha tin dokimaso alla tha ithela para poly na kerdiso gia na ftiakseis k mia gia poio mikres ilikies k na mas kanete allo ena yperoxo video otan exete xrono!!!sas eyxaristoume para poly einai yperoxo!!!kalo sk se oles!!!xronia polla stin andriana mas k se oses giortazoun!!!filakiaaaaaa

  66. kalispera!!!
    ti na grapso… eisate foberes!!!to eyxaristithika poly to video k esas fysika!!k gelasa k poly me ta piragma ta sas!!!h kremoula einai gia ligo megaliteres ilikies apo tin dikia mou opote den tha tin dokimaso alla tha ithela para poly na kerdiso gia na ftiakseis k mia gia poio mikres ilikies k na mas kanete allo ena yperoxo video otan exete xrono!!!sas eyxaristoume para poly einai yperoxo!!!kalo sk se oles!!!xronia polla stin andriana mas k se oses giortazoun!!!filakiaaaaaa

    p.s. kolise to bb apo ta mnm k den mporo na steilo!!!xamosssss!!!mpravo k pali koritsa!!!

  67. oups!!sorry julia alla kolise k ta dimosieyse polles fores k emena mou ebgaze problima!!

  68. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΑ.
    ΔΕΝ ΕΧΩ ΛΟΓΙΑ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΜΑΣ.ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ ΤΟ VIDEO ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΙΡΑΓΜΑΤΑ ΣΑΣ ΕΡΙΞΕ ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ.ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΗΝ ΦΤΙΑΞΩ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΘΕΛΩ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ.ΒΡΗΤΕ ΕΝΑ ΤΡΟΠΟ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ.
    ΦΙΛΑΚΙΑ!!!

  69. Κορίτσια μου γλυκά κι αγαπημένα, πόσο λαχταρώ να δω αυτό το βίντεο!

    Τι φανταστική έκπληξη Τζούλια!

    Μ’αρέσει που έλεγα ότι θα εναποθέσω τις ελπίδες μου στη Στέλλα στο παλιότερο ποστ όπου είχε αναφερθεί η La prairie, και μου είπε να “κρατάω μικρό καλάθι”. Όμως, τώρα δεν το ελπίζω μόνο, το πιστεύω κιόλας, με όσα μας λέει η Τζουλια για το πώς λειτουργεί η κρεμούλα by Stella στην ίδια και στην μανούλα της.

    Θα επιστρέψω αύριο με σχόλιο (αφού θα έχω δει το βίντεο), και για το προηγούμενο ποστ, διότι (ναι, μαλώστε με, μου αξίζει..ήμουν otherwise engaged) δεν έχω καταφέρει να το διαβάσω ούτε αυτό και θέλω να το απολαύσω, μαζί με το παρόν και με τα σχόλια σας!

    @Τζούλια, σου χρωστάω κάτι… Το καλό πράγμα αργεί να γίνει! (λέω εγώ τώρα…)

    Σας αφήνω, πάω να βγάλω τα chocolate chip cookies μου απ’το φούρνο. Θα έρθουν φίλοι/ες για καφέ να μου ευχηθούν για τη γιορτή μου, οπότε είπα να φτιάξω κάτι.. Πέρα από το κλασικό κι αγαπημένο κέικ σοκολάτα (που είναι ήδη έτοιμο..)

    Φιλάκια!

  70. Kοριτσια ειναι απιστευτη η κρεμουλα!!! Αν και μου φανηκε δυσκολη για εμας τις αρχαριες… Αχ, να μας δειχνετε πιο συχνα τετοιες ομορφες συνταγες!!! Φιλακια πολλα σε ολες κ χρονια πολλα στην Αντριαννα!!!

  71. Και πάνω που λέμε ότι τα έχουμε δει όλα στο ΒΒ, τσουπ κάτι καινούργιο σκαρώνετε και μας εντυπωσιάζετε! Απλά υπέροχο! Πολλά συγχαρητήρια σε όλες (και όλους) σας! 🙂

  72. endipwsiastika!!mono afto den perimename julia!!!endipwsiako!pragmatika ta sinxaritiria m!!!

  73. Σας ευχαριστούμε και πάλι όλες κορίτσια για τα καλά σας λόγια!

  74. Aντριάνα χρόνια πολλά γλυκιά μου!Σου εύχομαι τα καλύτερα!Του χρόνου θα γιορτάσεις με το μπεμπουλίνι σου αγκαλιά!!!
    Στέλλα και Βίκυ είσασταν υπέροχες πραγματικά!!!
    IoannaThess: Είδες τι ευχάριστα απολαύσαμε το βίντεο των κοριτσιών???Βίντεο υπερπαραγωγή!! Όταν σου λέω να μην βιάζεσαι, γιατί όχι απλώς δεν θα μας κουράσεις αλλά θα μας δώσεις την ευκαιρία να σε απολαύσουμε περισσότερο δεν με ακούς??!!!

  75. @ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ Ναι, ο Μπεν Χουρ ενα πράγμα!!!! χα χα χα Ευχαριστούμε πολύ Αλεξάνδρα!

  76. @όλα τα BB-girls: Πολλά πολλά ευχαριστούμε για τη θερμή υποδοχή του video!
    Δεν θα μείνω πολύ στην παρεούλα σας, γιατί τρέχωωωωω…αφού προηγήθηκε μία τσάρκα στην Αθήνα με το bb-boy μου, βλέπετε ήταν αδειούχος και τον κέρασα μία μπυρίτσα (για τα επινίκεια του release του video) στην Κολοκοτρώνη σε μία ατμοσφαιρική μπυραρία, καθ’ υπόδειξιν της νυφούλας μου (η οποία είμαι σίγουρη ότι θέλει να τον καλοπιάσει για το επόμενο video!!), τώρα πρέπει να ετοιμαστώ στα γρήγορα και να ξαναφύγω, γιατί με περιμένει ο Παπακαλιάτης…”Αν” και εφόσον προλάβω!!!!
    C U soon!!!!!!!!!!!!!! xxxx

  77. @Stella: όταν γίνεσαι διάσημος, αγάπη μου, πρέπει να κάνεις PR…αλλά τί σου λέω εσένα τώρα? πού να καταλάβεις από τέτοια?? 😛

  78. @stella&vicky,δεν θα σας πω ψεματα,εντυπωσιαστηκα απο την παρασκευη της κρεμας αλλα κ απο την περιποιηση σου στελλα μου προς την κουνιαδιτσα!το μασαζ που κανεις θελει τεχνη,δειχνει οτι εχεις ασχοληθει πολυ.
    @τζουλια,θελουμε κι αλλες τετοιες εκπληξεις,ηταν φανταστικο!
    στις δυο δροσερες μουριτσες στελνω πολλα φιλακια!!

  79. @marianna: Σ’ ευχαριστούμε για τα καλά σου λόγια! Για να λέμε και την αλήθεια όμως…ανάμεσα στο μασαζάκι, έτρωγα και κανα χαστουκάκι! 😛

  80. @marianna Λϊγη εξάσκηση μόνο θελει. Το πιο σημαντικο για μενα ειναι το μασαζ για την περιοχή των ματιών. Ανατρεπονται όσα ξέρουμε.

  81. εχεις δικιο ΣΤΕΛΛΑ μου για τα ματια,ειναι το σημειο που σπαει.οσο για σενα VICKY,χαστουκακι ειπες….δεν φανηκε τπτ,πολυ τεχνητρα αυτη η ΣΤΕΛΛΑ βρε παιδι μου!!!!!

  82. @marianna: τα χαστουκάκια τα έκοψε ο σκηνοθέτης…είναι στις deleted scenes!!!

  83. εχω γραψει 100 φορες κ ξεχναω να πω ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ στην αντριαννα,με το καλο το μπεμπε!!
    @stella,ναι για την περιοχη των ματιων μας εχουν μαθει να μην την τριβουμε,ουτε να την ταλαιπωρουμε.εγω ομως ειμαι λιγο απροσεκτη,τις βαζω τις κρεμουλες μου λιγο βιαστικα,μερικες φορες πασαλειβομαι δλδ ενα πραγμα!!!!!

  84. ολα στημενα δλδ,got it…..vicky μου!!
    ρε σεις μην εξαφανιστειτε το Σ/Κ,να πουμε κ καμμια κουβεντα.

  85. @marianna Αλλο πραγμα το τριψιμο και η ταλαιπωρία κι άλλο η σωστη επαλειψη της κρεμας. Με τις κινησεις που σας έδειξα με το πισω- εσωτερικό μερος της παλαμηςδεν κανεις λαθος και δεν τραυματιζεις. Ειναι τα ιδια σημεια που χρησιμοποιουνται και στο μασαζ ακριβως για να μη γινει λαθος. Βεβαια, οι κρεμες του εμποριου όπως διαπιστωνουμε δε σου δινουν την ευκαιρια να κανεις ενα τετοιο μασαζ, γιατι απορροφωνται αμεσως.

  86. @vickysot εσυ ακόμα να φυγεις? Περιμενει ο Παπακαλιάτης… (πήξαμε στην κουλτουρα..)

  87. @στελλα,ναι ομολογω οτι δεν το ηξερα για το πισω μερος της παλαμης οτι δεν τραυματιζει,πολυ ενδιαφερον!

  88. @marianna Εδω θα μαστε Μαριαννα μου, εγω λιγο αυριο το πρωι μονο θα ειμαι busy, γιατι κανω κι ενα σεμιναριο για τον Αγροτουρισμο και θα ξαναπιασω το ΒΒ απο το μεσημερι.. Βαστα μονο μην τους πω ξαφνικα για αιθερια και αλλα λαδια, αντι για τα τουριστικα!!!

  89. @marianna Ποτε μην κανεις μασαζ στον αλλον χρησιμοποιωντας τα δαχτυλα σου. Μονο με την παλαμη κι ακομα κι αν δεν ξερεις, θα ανακουφήσεις τον αλλον χωρις να τον τραυματίσεις.

  90. χαχαα!!να με δεις να κουναω το ποδι μου νευρικα για να περασει η ωρα κ να ανοιξω το ββ για να δω το θεμα της ημερας,ολα τα λεφτα παιδι μου!!!

  91. @όλες: Να΄μαι και εγώ αγαπημένες, η οποία έφυγα από το σπίτι στις 12μμ καΙ γύρισα πριν 5 λεπτά! (η ώρα είναι 9μμ) Το έκλεισα λοιπόν το 12ωρο αλλά ήταν όμορφη μέρα και βέβαια θα σας την περιγράψω σύντομα εδώ μέσα!

    Πολύ πολύ χαίρομαι που σας άρεσε το video. Εγώ από τη μέρα που το έλαβα, πρέπει να το έχω δει, τουλάχιστον 10 φορές.. Δεν ξέρω αν θα καταφέρω να φτιάξω μόνη μου την κρέμα, αλλά πραγματικά και εγώ πιστεύω ότι τα κορίτσια έκαναν εξαιρετική δουλειά και είναι κάτι που δεν έχω ξαναδεί πουθενά με τόση λεπτομέρεια!

    Σας φιλώ για λίγο, γιατί κάποιος με τραβάει από το φόρεμα…xxx

  92. @Julia Δεν εχεις αναγκη εσυ αγαπη μου, εχεις κονέ!!!! Ο,τι κρεμα θελεις, όπως την θέλεις delivery στην πόρτα σας!

  93. @Τζουλια γυρνας εσυ αλλα και η φωτο στο fb! Κουκλιτσα!!
    Εννοηται περιμενω ενημερωση!
    Φιλια και καλη ξεκουραση αγκαλια με τον κουκλο σου!!
    @Στελλα το λεει και το ονομα σου ” Αστερι” υπηρχε περιπτωση
    η κρεμα να μην ειναι αστερατη!
    Αντε και αν ξεκινησης την μαζικη παραγωγη εγω θα γινω το δεξι
    σου χερι!! Τζαμπα να πανε τοσες γνωσεις!!
    Φιλια

  94. @SofiaT ευχαριστω βρε Σοφακι να εισαι καλα!!! Χρυσες δουλειες θα κάνουμε!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.