Total Make Over, Αδυνάτισμα: Η Μαρία έχει χάσει 10 κιλά!

 

Νομίζω ότι θα δείτε και εσείς την διαφορά της Μαρίας, με την οποία είχαμε πάλι συνάντηση την Πέμπτη που μας πέρασε και όπως πάντα, στην συνάντηση βρεθήκαμε εκτός από εμένα και τη Μαρία και με τον Ανδρέα Σαμπατακάκη των DNA αλλά και την Άλκηστις Πρίνου.

 

Τα πηγαίνει πολύ καλά, έχει ανέβει η ψυχολογία της, την διαφορά θα την δείτε ακόμα και στο ντύσιμο αλλά και στο πολύ όμορφο μακιγιάζ που έκανε εκείνη τη μέρα.

 

Δεν έχω δίκιο; Δεν βλέπετε εμφανή διαφορά στο Μαράκι;

 

Μαρία 19 Οκτωβρίου

 

 

Μαρία 29 Νοεμβρίου

 

 

 

Αν και συνολικά λοιπόν, είμαστε όλοι και πάνω απ όλα η Μαρία, πολύ ευχαριστημένοι, εν τούτοις, τις τελευταίες δυο εβδομάδες, αντιμετωπίζουμε ένα μικρό πρόβλημα. Η Μαρία έλαβε κάποια όχι και τόσο ευχάριστα νέα από την εργασία της μια εσωτερική μετάθεση, η οποία όμως δεν λειτούργησε με τον καλύτερο τρόπο στην καθημερινότητα της, με αποτέλεσμα να «χαλάσει» λίγο τις ώρες αλλά και την ποιότητα της διατροφής της.

 

Εγώ για να είμαι ειλικρινής αφού και με αυτό που συνέβη στη δουλειά της, είδα το αποτέλεσμα στην μείωση των κιλών και των πόντων και ήμουν πολύ χαρούμενη, ο Ανδρέας Σαμπατακάκης όμως, αν και αυτός επιβράβευσε τη Μαρία για την προσπάθεια της εν τούτοις της συνέστησε μεγαλύτερη προσοχή από εδώ και στο εξής, ίσως και με μια πιο εξειδικευμένη ψυχολογική βοήθεια.

 

H Μαρία, με τον Αντρέα Σαμπατακάκη. Η ίδια μου εξομολογείτε ότι αν δεν ήταν πλάι της κάθε μέρα, κάθε ώρα και κάθε λεπτό που θα τον χρειαστεί, δεν θα είχε καταφέρει τίποτα!

 

 

Και έτσι από εχθές Δευτέρα, το κοντέρ μηδενίζεται και θα είναι σαν η Μαρία, στην συνεδρία της με τον Ανδρέα, να ξεκινά από την αρχή. Nα σας πω, μου άρεσε πολύ αυτή η ιδέα και μάλιστα σκέφτομαι να ακολουθήσω και εγώ το πρόγραμμα της Μαρίας των επόμενων τριών εβδομάδων, ένα πρόγραμμα αποτοξίνωσης του οργανισμού, ο οποίος μετά θα είναι πιο έτοιμος να δεχτεί τις διατροφικές  «ατασθαλίες” των Χριστουγέννων, που λίγο πολύ όλες θα κάνουμε.

 

Το επόμενο μας λοιπόν ραντεβού, το έχουμε κλείσει για την 21η Δεκεμβρίου. Συναντηθήκαμε όπως σας είπα όλοι μαζί στις 29 Νοεμβρίου, άρα έχουμε κάτι λίγο παραπάνω από 3 εβδομάδες για να δούμε τα αποτελέσματα.

 

Ο στόχος για τη Μαρία, είναι μέχρι τότε να έχει χάσει άλλα 10 κιλά. Μπορεί να σας φαίνεται υπερβολικός αλλά για τον οργανισμό της, αν κάνει ακριβώς αυτά που θα της πει ο Ανδρέας είναι ένας εφικτός στόχος (εγώ θα είμαι ευχαριστημένη, ακόμα και αν η Μαρία χάσει 6 κιλά, αλλά η ίδια μέχρι τα Χριστούγεννα, θέλει να σπάσει το φράγμα των 20 κιλών…)

 

Ο στόχος για μένα είναι τρία κιλά και άντε να δούμε. bb girls, σήμερα ευχηθείτε και σε μένα και στη Μαρία, να πετύχουμε τον στόχο μας, και θα έχω να σας λέω νέα στις 22 Δεκεμβρίου!

 

Η Μαρία έχει ήδη χάσει 10 κιλά και συνολικά 52 πόντους από όλο της στο σώμα! Κοιτάξτε το πριν και το μετά στις ιδιόχειρες σημειώσεις του Αντρέα!

 

 

 

(Ιnside info: Όση ώρα περίμενα την Μαρία, να έρθει και να κάνουμε το ραντεβού μας, στο κέντρο της Αναγέννησης στην Κηφισιά, ο Νίκος με έπεισε να κάνω μια ενυδατική θεραπεία προσώπου με τα εξαιρετικά δερμοκαλλυντικά Klapp Cosmetics. Στην αρχή δεν ήθελα, είχα άγχος, όπως πάντα εξάλλου, αλλά έχει τον τρόπο του και με έπεισε τελικά ο Νίκος και μπήκα σε μια από τις καμπίνες. Ένα θα σας πω.. δεν ξέρω τι μαγικά έκαναν τα χέρια της υπέροχης Ζέτας, αλλά ηρέμησα τόσο πολύ, που για κλάσματα του δευτερολέπτου, νομίζω μπορεί να με πήρε ακόμα και ο ύπνος.. .«Έφυγα», σας λέω, έφυγα και μετά δεν το πίστευα…)

 

 

30 Σχόλια
  1. Μπράβο στη Μαρία!!! Να συνεχίσει πιο δυναμικά της ευχομαι! Και ευχομαι και σε σενα να πετυχεις τον στόχο των 3 κιλών και με το παραπάνω!

  2. @ClaireG: Ευχαριστώ γλυκιά μου.. μακάρι.. και για μένα, αλλά ειδικά για το Μαράκι!

  3. Μπράβο, μαρία μπράβο, είδες τι ωραία που είναι και που να δεις σε λίγο που θα έχεις γίνει μοντελοοοοο!!!!

  4. 10 κιλα??εγω μεσα σε αυτο το διαστημα οχι μονο δεν εχασα αλλα πηρα 🙁
    ατιμα τσιμπολοιδια!!ε μπραβο μαρια!!δειχνεις οτις εχεις μπει για τα καλα στο παιχνιδι και μεχρι το καλοκαιρι θα εισαι φιγουρινι!

    @τζουλια και εγω το παλευω να χασω απο 3-5 αλλα δεν φευγουν τα ατιμα.μπηκε και το κρυο+οι χριστουγεννιατικες λιχουδιες που σκανε απο παντου μυτη εε παει εγω απο του χρονου και μετα με βλεπω να συμμαζευτώ…

    και στις 2 σας ευχομαι καλη επιτυχία!και στις 22 θελω φωτο με νεο σωμα και ρουχα για ρεβεγιον!

  5. Καλημέρα Τζούλια, καλημέρα bbgirls και ένα μεγάλο μπράβο στη Μαρία!!! είναι εμφανής η αλλαγή όχι μόνο στην εμφάνιση αλλά και στη ψυχολογία!!! Τα 10 κιλά εφόσον είναι εφικτός στόχος τότε με το καλό να τον πετύχεις κι εσύ Τζούλια για τα 3 κιλά που θέλεις να χάσεις!! Στις 22 θέλουμε τη νέα φωτό με τη Μαρία ακόμη πιο χαμογελαστή και με τα ρούχα του ρεβεγιόν!!!!!
    Φιλάκια πολλά!!

  6. @Μαρια μου Μπραβο!!Το οτι εχασες 10ολοκληρα κιλα ειναι αθλος!!Ελπιζω και πιστευω τα αλλα 10 να τα χασεις εξισου με την ιδια θεληση!και προσπαθησε οσο
    μπορεις να μην σε επιρεασουν οι εργασιακες συνθηκες αλλα να καταφερεις να προσαρμοστης στα νεα δεδομενα.Και να φορας ανοιχτα χρωματα!!σου πανε πολυ
    κυριως αυτο το ωραιο μωβ-λιλα που φορας στην φωτογραφια!Να ξερεις τα φωτεινα χρωματα μας ανεβαζουν και την ψυχολογια!
    @Τζουλια μου σου ευχομαι να καταφερεις και εσυ το δικο σου στοχο!Ειναι και ενα αλλοθι τωρα που πλησιαζουν οι γιορτες (Ωχ θα αναστεναξουμε!!)οτι προσπαθησες
    και εχεις και ενα λογο να φας χωρις ενοχες λιγουλακι παραπανω!!
    Φιλια χχχ

  7. Καλημέρα σε όλες!!!Μπράβο και στις δυο σας! Στη Μαρία που συνεχίζει και σ΄εσενα Τζούλια που τη στηρίζεις! Το ‘χω ξαναπει, ότι ειναι μακρυ ταξίδι και θελει κουράγιο και υπομονή! Περιμένουμε λοιπόν φωτογραφίες! Φιλια!

  8. Μπράβο Μαρία! Συνέχισε έτσι! Όλες είμαστε εδώ για να σε στηρίζουμε, και να στηρίζουμε η μία την άλλη! Τα πας περίφημα, μην αφήνεις τίποτα να σε ρίχνει ψυχολογικά και διασκέδασέ το, στολίζοντας και για τις γιορτές!
    Καλή επιτυχία και σε ‘σένα Τζούλια!

  9. Μπράβο!!! Πιστεύω ότι, σε όλους τους τομείς της ζωής μας, η αποφασιστικότητά μας μπορεί να μας οδηγήσει στην επιτυχία, ακόμη και με μικρές καθυστερήσεις ή μικρούς συμβιβασμούς. Και η Μαρία είναι αποφασισμένη!
    Χωρίς να γνωρίζω λεπτομέρειες, η εσωτερική της μετάθεση πρέπει να αντιμετωπιστεί από την Μαρία μόνο θετικά: ως έναυσμα για νέες γνώσεις,νέες εμπειρίες, νέες ανθρώπινες σχέσεις.
    Σε τελική ανάλυση θα πρέπει όλοι μας να μάθουμε να διαχειριζόμαστε τις καθημερινές – και συνήθως όχι κατ’ επιλογήν- αλλαγές στην ζωή μας.
    Τζούλια, καλή επιτυχία και σε εσένα!

  10. χαίρομαι πολύ, μπράβο Μαράκι !!!!.

    Τζούλια άντε και στα δικά σου !!!!

    Υ.Γ. Εγώ έχασα 4 κιλά στο ίδιο διάστημα (και σας το γράφω έτσι για να αρχίσετε τα γουάου και τα μπράβο, έτσι ώστε τον επόμενο μήνα να ντραπώ να σας πω ότι δεν έχασα τίποτα)

    Μαρία ελπίζω να μην σε πειράζει που συντονίζομαι αυθαίρετα με το δικό σου πρόγραμμα ενημέρωσης 🙂

  11. Καλημέρα σ’όλη την όμορφη παρέα!
    @Μαρία και @ Τζούλια, σας εύχομαι ολόψυχα να πετύχετε τον στόχο σας και περιμένουμε μ’αγωνία στις 21 Δεκεμβρίου, φωτογραφίες και τα υπέροχα αποτελέσματά σας! Φιλιά πολλά! 🙂

    Υ.Γ. Μαράκι μου, είσαι πολύ δυνατή και έχεις καταφέρει πάρα πολλά όλο αυτό το διάστημα! Μην αφήνεις τίποτα και κανέναν να μπει εμπόδιο στα όνειρα σου….. και μην ξεχνάς ότι είμαστε όλες δίπλα σου! 😉

  12. Μπραβο μαρακι συγχαρητηρια, και να θυμασαι οτι ο ανθρωπος ειναι το μεγαλυτερπ θηριο , μπορει να καταφερει τα παντα αμα πραγματικα το θελει
    σε ευχαριστουμε που μοιραζεσαι την προσπαθεια σου μαζι μας!!

  13. Μπραβο κούκλα μου, συγχαρητήρια! Κάνεις καταπληκτική δουλειά, το ίδιο και οι άνθρωποι που σε βοηθούν και είναι δίπλα σου! Καλή συνέχεια, εμείς θα είμαστε εδώ να μοιραζόμαστε τα πάντα 🙂

  14. ΚΑΛΗΜΕΡΑ!! ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΜΑΡΑΚΙ.. ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΔΥΝΑΤΗ ΚΑΙ ΠΡΟΘΥΜΗ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ. ΣΤΗ ΖΩΗ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ. ΕΞΑΛΛΟΥ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΕ ΜΠΟΡΩ, ΑΛΛΑ ΔΕ ΘΕΛΩ. ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.
    ΤΖΟΥΛΙΑ: ΤΥΧΕΡΟΥΛΑ…. ΘΕΛΩ ΚΙ ΕΓΩ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ…………….!!!
    ΦΙΛΑΚΙΑ!!1

  15. ΚΑΛΗΜΕΡΑ!! ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΜΑΡΑΚΙ.. ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΔΥΝΑΤΗ ΚΑΙ ΠΡΟΘΥΜΗ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ. ΣΤΗ ΖΩΗ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ. ΕΞΑΛΛΟΥ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΕ ΜΠΟΡΩ, ΑΛΛΑ ΔΕ ΘΕΛΩ. ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.
    ΤΖΟΥΛΙΑ: ΤΥΧΕΡΟΥΛΑ…. ΘΕΛΩ ΚΙ ΕΓΩ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ…………….!!!
    ΦΙΛΑΚΙΑ!!

  16. Γεια σας!! Μπράβο, μπράβο! Καλή συνέχεια και με το καλό να πετύχετε τους στόχους σας…

  17. Τζα!!!Υπέροχα νέα,μπράβο Μαρία μου και μην αγχώνεσαι για τίποτα.Συγκεντρώσου στο στόχο σου κι εμείς εδώ είμαστε.Τζούλια καλή επιτυχία,είμαι σίγουρη ότι θα τα καταφέρεις και με το παραπάνω μάλιστα.Φιλάκια…

  18. Καλημέρα!!! Πολύ καλή δουλίτσα!!! Καλή συνέχεια

  19. kalispera julia bbgirls!!!namai k ego!!!blepete den exo ligo treksimo ton teleyteo kairo k den poly prolabaino alla einai gia kalo skopo k etsi perno tharos k synexizo!!!maraki mpravo na synexiseis etsi min ta paratas!!!na synexiseis gia na pernoume k emeis dynamh apo tin spodea prospatheia pou kaneis k osa exeis kataferei!!!sou eyxome na ftaseis to stoxo sou k emeis hmaste edo!!!julia na sou po kalh arxh k esena k kalh epityxia(an k edo pou ta leme tin exeis sigourh)
    @Julia gia proth fora stin zoh mou exo arxisei na zyleyo para poly pou den eimai athina….(ksereis esy…) 😛
    filakiaaaa

  20. γεια σας!μαρια,ενα μεγαλο μπραβο σου αξιζει αλλα να ξερεις οτι κ οι ανθρωποι που ειναι διπλα σου κ σε στηριζουν παιζουν πρωτευοντα ρολο,επιστημονες κ συγγενεις.κι αυτοι λοιπον αξιζουν την επιβραβευση.
    @ΤΖΟΥΛΙΑ,καλη επιτυχια,λιγη παραπανω προσπαθεια κ θα τα καταφερεις!

  21. Μπράβο Μαρία!!
    Julia….γράφεις κάπου την αποτοξίνωση των 3 εβδομάδων και δεν την βλέπω;΄Η δεν την δίνει ο monsieur Ανδρέας;Τη θέλω για μετά τα Χριστούγεννα,να κάνω τις κραιπάλες μου με …άνεση…

  22. Καλησπέρα σε όλες μας!!!!Έχασα πολλά επεισόδια λόγω προβλήματος του pc μου και μου λειψε πολύ η παρέα μας!!!! Συγχαρήτηρια στο Μαράκι για την πετυχημένη προσπάθεια της,ένα μπράβο μέσα απο την καρδιά μου!!!!

  23. Πώς να μη θαυμάσεις αυτή την προσπάθεια; Συγχαρητήρια στη Μαρία και καλό κουράγιο για τη συνέχεια, παρά τη δυσκολία που εμφανίστηκε τώρα… Μπορεί αυτή η αλλαγή να μην κάνει τόσο εύκολη την προσπάθεια, αλλά από ό,τι φαίνεται η Μαρία βάζει στόχους και τους πετυχαίνει…
    Εύχομαι, λοιπόν, να επιτευχθούν οι στόχοι τόσο της Μαρίας όσο και της Τζούλιας μέχρι τα Χριστούγεννα.

  24. Μπράβο, μπράβο, μπράβο … 1.000 μπράβο!
    Δεν επαναλαμβάνομαι, απλά χαίρομαι τόσο με την αίσια εξέλιξη της πορείας της Μαρίας!!!!
    Αντε και στα -20 σύντομα …

  25. @ΚΕΤΤΥ: Ναι ναι μόλις την λάβω τη διατροφή/ αποτοξίνωση έχω υπ όψιν μου να σας τη γράψω και γιατί όχι; Nα την κάνουμε όλες μαζί παρέα. Ωραία θα είναι!

  26. Μπράβο Μαρία σπουδαία εξέλιξη , κουράγιο και δύναμη για τη συνέχεια. Θέλω και ‘γω να χάσω 10 κιλά αλλά δεν έχω πείσμα να συνεχίσω…. Ωραία η ιδέα σου Τζούλια να την κάνουμε όλες μαζί τη διατροφή-αποτοξίνωση , περιμένουμε νεότερα οκ?

  27. Μαρία , μπράβο σου !!! Είσαι το ζωντανό παράδειγμα ότι δεν υπάρχει δεν μπορώ αλλά δεν θέλω . Συνέχισε έτσι !!!

  28. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΑ ΕΝΘΑΡΡΥΝΤΙΚΑ ΣΑΣ ΓΕΜΑΤΑ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΑ!!!ΑΡΓΗΣΑ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΩ! ΜΟΛΙΣ ΚΟΙΜΗΘΗΚΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ.
    ΕΝΑ ΕΧΩ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ. ΠΕΡΝΑΩ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΗ ΦΑΣΗ. ΕΧΩ ΜΠΕΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΤΟΞΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΠΟΥ ΕΤΡΩΓΑ ΚΑΙ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΕΥΑΛΩΤΗ. ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ. ΠΑΝΤΩΣ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΚΑΝΑΝ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΜΟΥ, ΕΧΩ ΧΑΣΕΙ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΜΟΥ. ΕΝΤΑΞΕΙ, ΔΕΝ ΗΡΘΕ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, ΑΛΛΑ ΕΠΗΡΡΕΑΣΤΗΚΑ.
    ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΜΠΗΚΑ ΣΕ ΕΝΑ SUPER MARKET ΝΑ ΨΩΝΙΣΩ, ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΤΙ ΜΟΥ ΕΠΕΣΕ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΣΟΚΟΛΑΤΕΣ. ΣΚΕΦΤΟΜΟΥΝ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ. ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΩ. ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΑΩ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΝΟΙΩΘΩ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΜΟΥ ΝΑ ΠΟΝΑΝΕ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΝΑΩ ΚΑΠΟΙΑ ΦΑΣΗ ΑΠΟΣΤΕΡΗΣΗΣ ΑΠΟ ΣΟΚΟΛΑΤΟΕΙΔΗ. ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΝΟΙΩΘΑ ΟΤΑΝ ΕΚΟΨΑ ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ ΜΑΧΑΙΡΙ.ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ .
    ΜΟΥ ΓΡΑΨΑΤΕ ΟΛΕΣ ΣΑΣ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΛΟΓΙΑ, ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΡΑΒΗΞΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ Η EMIS
    ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΒΟΗΘΕΙΑ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ.
    ΘΑ ΤΟ ΠΑΛΕΨΩ ΝΑ ΦΤΑΣΩ ΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ.
    ΤΙ ΤΡΑΒΑΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ.

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.