Review: Tα προϊόντα περιποίησης Dermalogica

 

 

Σήμερα, θα σας πω, που και πότε έκανα την πρώτη μου θεραπεία προσώπου, η οποία περιλάμβανε καθαρισμό κα ενυδάτωση. Ήταν στο Λονδίνο, στο St James Beauty Salon, στο Strutton Ground SW1, ήμουν φοιτήτρια, 23 ετών, πλήρωσε η γιαγιάκα μου και τα προϊόντα που χρησιμοποιήθηκαν ήταν Dermalogica. Και τα ερωτεύτηκα.

 

Και μέσα στις πολλές και διάφορες συνομιλίες με την Ioanna Thess δεν ξέρω πως ήρθε η κουβέντα και ανακαλύψαμε και αυτή, την κοινή μας αγάπη: Τα προϊόντα Dermalogica. Ξέρετε τι ακολούθησε, είναι γνωστό πλέον…

 

Το guest post που θα διαβάσετε και είμαι σίγουρη θα το βρείτε εξαιρετικά ενδιαφέρον!

 

Καλημέρα αγαπημένες μου!

 

Με αυτό το κείμενο θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας την αγάπη μου για την εταιρεία Dermalogica και τα προϊόντα της που με έκαναν να φοράω λιγότερο μακιγιάζ αφού μου χάρισαν υγιές δέρμα. Όλα ξεκινούν από τη σωστή προετοιμασία του δέρματος και την απόλυτη ενυδάτωση του, έτσι δεν είναι;! H Dermalogica προτείνει ολοκληρωμένα προγράμματα φροντίδας προσώπου και σώματος , ανάλογα με τον τύπο και τις ανάγκες κάθε επιδερμίδας.

 

Ακριβώς αυτό λοιπόν έγινε και με την περίπτωση μου, δύο χρόνια πριν, όταν επισκέφτηκα γνωστό ινστιτούτο αισθητικής της πόλης μου όπου η αισθητικός καταρχάς μου έκανε ενδελεχές Face Mapping Test (ανάλυση δέρματος) και συνέχισε την περιποίηση με τα ιδανικά προϊόντα για τις δικές μου ανάγκες, εξατομικευμένα. Δύο ώρες αργότερα έφυγα με νέο πρόσωπο, ενυδατωμένο, πιο φωτεινό και  εμφανώς νεότερο. Από εκείνη την ημέρα ορκίζομαι πίστη στην Dermalogica. Προσφέρει εξαιρετικά συστήματα περιποίησης, ιδιαίτερα για τα ευαίσθητα ή προβληματικά δέρματα.

 

 

Έχω ξεχωρίσει τα τρία παρακάτω «θεόσταλτα» προϊόντα, δεν θα τα αποχωριστώ ποτέ!

 

 

Essential Cleansing Solution. Πρόκειται για ένα βελούδινο, κρεμώδες γαλάκτωμα καθαρισμού, άοσμο και άχρωμο που καθαρίζει, θρέφει και καταπραΰνει το πρόσωπο. Εάν δεν το δοκιμάσει κάποιος, δεν μπορεί να φανταστεί τη διαφορά με τα υπόλοιπα αντίστοιχα καθαριστικά του εμπορίου…  Δεν αφήνει καθόλου ξηρότητα και αυτή  την άβολη αίσθηση «τραβήγματος», το αντίθετο, ενυδατώνει και περιποιείται την επιδερμίδα.

 

 

 

Daily Microfoliant: Παρόλο που η ελληνική είναι μία από τις πλουσιότερες γλώσσες, δεν έχω λόγια για να σας περιγράψω την αξία αυτής  της  απολεπιστικής πούδρας. Με βρεγμένα χέρια και ελάχιστη ποσότητα της λεπτής σκόνης, κάνετε μασάζ στο πρόσωπο αποφεύγοντας την ευαίσθητη περιοχή των ματιών. Ένα απολεπιστικό booster που πρέπει κάποιος να έχει. Ήπιο, καθημερινό peeling  που από την πρώτη κιόλας χρήση, εξομαλύνει τις ρυτίδες και κάνει το δέρμα να λάμπει.

 

 

 

Skin Hydrating Masque: Μια oilfree μάσκα μορφής ζελέ με αντιοξειδωτικές βιταμίνες και  αναζωογονητικά  εκχυλίσματα φυτών. Ενδείκνυται για όλο το πρόσωπο και το λαιμό αλλά χρησιμοποιήστε  την ιδιαίτερα ως πολύ ενυδατική μάσκα ματιών για να επαναφέρετε την απαλότητα της περιοχής. Πραγματικά διαποτίζει και ενυδατώνει στο μέγιστο! Και κάνει θαύματα με τους μαύρους κύκλους!

 

 

 

Οι τιμές τους είναι λίγο «τσιμπημένες» αλλά σας συστήνω ανεπιφύλακτα να τα δοκιμάσετε! Θα διαπιστώσετε πως αξίζουν κάθε ευρώ που θα επενδύσετε και διαρκούν πολύ αφού είναι σούπερ συμπυκνωμένα. Θα μπορούσατε ίσως να προμηθευτείτε αρχικά κάποιο από τα skin kits της Dermalogica που περιλαμβάνουν ολοκληρωμένα προγράμματα φροντίδας σε ειδικό μέγεθος και θα εκπλαγείτε από την αποτελεσματικότητα τους!

 

 

Μπορείτε να αναζητήσετε όλες τις λεπτομέρειες για την εταιρεία, τα προϊόντα καθώς και να κάνετε ένα Speed Face Mapping  Test στην επίσημη ελληνική σελίδα www.dermalogica-hellas.gr . Από εκεί μπορείτε και να τα παραγγείλετε, αλλά θα σας πρότεινα να συγκρίνετε πρώτα τις τιμές στο ίντερνετ και ύστερα να προχωρήσετε σε αγορά.

 

Λοιπόν μετά το πολύ ενδιαφέρον guest post της Ioanna’s, έχω και εγώ, νέα να σας πω: Η Mia, πάνω που άρχισε να συνηθίζει το γκρίζο Seattle και έκανε αυτή την πολύτιμη γνωριμία με τον Brian του Nordrstrom, αλλά και πολλές φίλες (δεν είναι δύσκολο για τη Mia, να κάνει φίλους, όλοι την αγαπούν…) μετακομίζει. Αυτό είναι το κάπως δυσάρεστο νέο… Υπάρχει όμως και το πολύ ευχάριστο.. Δεν μετακομίζει όπου κι όπου στο Mid-West, αλλά στο one and only San Fransisco, την πόλη του design, της μόδας, της ομορφιάς, στην πιο forward thinking πόλη, της Αμερικής. Και είμαι σίγουρη ότι θα έχει τα χιλιάδες να μας γράφει στο juliasbeautyblog. Για να αποχαιρετίσει το Seattle με στυλ, o Brian δημιουργεί για εκείνη δυο απίθανα make overs. Mη χάσετε λοιπόν, σήμερα τη Mia (που δεν χορταίνω να την διαβάζω) στο julias.

 

Και κάτι τελευταίο:

 

Aν θέλετε, επισκεφτείτε το Smart Avenue. Είναι από ότι έχω καταλάβει ένα νέο, e-shop με  προτάσεις σε αυθεντικές επώνυμες μάρκες, προϊόντων που περιλαμβάνει ρούχα παπούτσια καλλυντικά αξεσουάρ ακόμα και είδη σπιτιού,  σε εκπτώσεις που φτάνουν ακόμα και στο 80% (!) σε σχέση με τις αρχικές τιμές λιανικής πώλησης στα καταστήματα. Δεν ξέρω πολλά παραπάνω, μου είπαν όμως ότι είναι μια νέα προσπάθεια, που αφορά πολλούς και νέους ανθρώπους οι  οποίοι έχουν επενδύσει πολύ (και δεν εννοώ μόνο χρηματικά) σε αυτό τους το εγχείρημα.  Αυτό μας φτάνει έτσι δεν είναι; http://www.smartavenue.gr/

 

12 Σχόλια
  1. καλημερα julia κ κοριτσια!!τι κανετε;ioanna thess,παντα εμπιστευομαστε την κριση σου,πρεπει να ειναι ενδιαφεροντα.η πουδρα απολεπισης κ το τζελ προσωπου κ ματιων ακουγονται special.
    @julia,αχ! αυτες οι γιαγιαδες!οταν ζουσε η δικη μου,παντα μου εδινε χρηματα για να ψωνισω απο τα hondos center.ευχομαι σημερα να περασετε καλα!!!

  2. Καλημέρα Τζούλια, καλημέρα bbgirls!!! Ιωάννα μου πολύ ωραίο Post!! Δεν έχω δοκιμάσει προιόντα της dermalogica όμως ύστερα από την παρουσίαση νομίζω ότι θα αναζητήσω το Microfoliant σίγουρα!! Τρελαίνομαι για απολεπιστικά! Τη διεύθυνση του St. James beauty salon την κρατάω Τζούλια!!! Όσο για τη Mia κρίμα που χάνεει – χάνουμε τον Brian ομως θα υπάρξει αντικαταστάτης είμαι σίγουρη!!!
    Φιλάκια πολλά!!!

  3. Καλημερα!!
    Αχ τι μου κανετε!!Tα dermadologica τα γυροφερνω εδω και ενα χρονο!!
    Ειχα μπει στην σελιδα τους και ειχα εντυπωσιαστει απο την μεγαλη γκαμα
    των προιοντων τους! Δεν ειναι μια απλη εταιρια καλλυντικων
    περιποιησης αλλα μια εξιδεικευμενη δερματοκαλλυντικη εταιρια!
    Γιαυτο πιστευω οφειλονται και οι λιγο τσιμπιμενες τιμουλες!αλλα οτι πληρωνεις παιρνεις!
    Το μονο που με ενοχλησε ειναι οτι στο σαιτ της εταιριας τουλανχιστον στο Ελληνικο δεν αναγραφεται πουθενα η συσταση των προιοντων!κατι που με ενοχλησε θελω να ξερω τι βαζω στο προσωπο μου οσο και ωραιο αποτελεσμα
    να μου δινει ενα προιον θελω να γνωριζω αν περιεχει καποιο επιβλαβες συστατικο
    ειναι κατι που το ψαχνω πολυ!!
    Ευχομαι στην Mia καλη αρχη ξανα στην υπεροχη πολη του Σαν Φρανσισκο!
    Οσο για το σαιτ που προτεινεις Τζουλια σιγουρα θα το κοιταξω μου ακουγεται
    πολυ ενδιαφερον!
    Φιλιαχχχχ

  4. Καλημέρες ΒΒgirls!!! Αχ τι ξεσηκωτικά είναι πάλια αυτα ε??? Το θεμα ειναι, ότι υπαρχει μονο στη θεσααλονίκη απ΄ότι καταλαβα η δυνατοτητα να επισκεφθείς καποιον ειδικό και να σου πει τι ακριβώς σου ταιριάζει. Τελευταια η συμπρωτευουσα μας ρίχνει στ΄αυτια ε? ολο καινουργιες αφιξεις. Πρωτα τα inglot πολύ πριν ερθουν εδω, μετα τα Nyx, τωρα τα dermalogica κι ενα σωρό αλλα που ξεχνάω! μπραβο κορίτσια του βορρα οι εξελίξεις προτρέχουν για σας τυχερούλες!

  5. Καλημέρα Τζούλια μου… Καλημέρα BBGirls!
    @Ιωάννα μου, σ’ευχαριστούμε για την υπέροχη ανάρτησή σου για τα προϊόντα Dermalogica! Δεν τα’χω δοκιμάσει ποτέ, αλλά απ’όσα γράφεις πρέπει να΄ναι φανταστικά… Ιδιαίτερα η Skin Hydrating Masque μου άρεσε ιδιαίτερα, αφού χρησιμοποιείται και σαν μάσκα ματιών!! Δεν ξέρω αν θα μπορέσω ν’αγοράσω κάποιο, αλλά Θα πάω στην ελληνική σελίδα της εταιρείας, για να ενημερωθώ για όλες τις σειρές για το πρόσωπο και το σώμα! Φιλιά!
    @Τζούλια μου, το site Smart Avenue που προτείνεις είναι καταπληκτικό!! Γράφτηκα και στο newsletter για να ενημερώνομαι για όλες τις νέες προσφορές! Καλή συνέχεια, φιλιά!

    Υ.Γ. Εύχομαι καλή επιτυχία και καλή αρχή στην Mia… Περιμένουμε νέα της απ’ το πανέμορφο San Fransisco! Πάω να διαβάσω την τελευταία της ανάρτηση, πριν αποχαιρετίσει το Seattle!

  6. Γειά σας, bb girls! Έβαλα τη μασκούλα μου και άρχισα να διαβάζω. Τι έκπληξη η ανάρτηση της Ιωάννας, αφού στο πρόσωπό μου είχα απλώσει μια γενναία στρώση Hydrating Mask της Dermalogica! Έβαλα και στα μάτια. Όταν την ξέβγαλα, το δέρμα μου ήταν απόλυτα ενυδατωμένο, ένιωθα πως συγκρατεί την υγρασία. Η Dermalogica είναι αγαπημένη εταιρεία εδώ και πολλά χρόνια. Τη γνώρισα από την αισθητικό μου στη Θεσσαλονίκη, όταν έκανα πρώτη φορά καθαρισμό και από τότε έχει μια θέση στην καθημερινή μου περιποίηση. Δοκιμάστε κι άλλες μάσκες όπως την Sebum Clearing και την Skin Refining,ιδίως αν το δέρμα σας είναι μεικτό ή λιπαρό. Πέρα από το Daily Microfoliant που σωστά εκθείασε η Ιωάννα, η σειρά Ultra Calming (έχει κι αυτή μια υπέροχη χαλαρωτική μάσκα που χρησιμοποιείται και στα μάτια), το απολεπιστικό Gentle Cream Exfoliant αλλά και οι κρέμες ματιών Total Eye Care και Multivitamin Power Firm είναι προϊόντα που αξίζει να δοκιμάσετε. Οι τιμές της όντως είναι τσιμπημένες, διαρκούν όμως τα προϊόντα κι έχουν αποτέλεσμα. Αυτή την περίοδο υπάρχουν προσφορές, διάφορες συσκευασίες σε μέγεθος ταξιδίου -και όχι μόνο- για να τα δοκιμάσετε.

    @Stella: Ευχαριστούμε για τα καλά σου λόγια εμείς οι της συμπρωτεύουσας! Βέβαια, Dermalogica μπορείς να βρεις και στην Αθήνα καθώς και σε πολλές άλλες πόλεις. Υπάρχουν οι απαραίτητες πληροφορίες στην ιστοσελίδα της εταιρείας.

    Όσο για τη Mia, καλή εγκατάσταση και διαμονή στο νέο της προορισμό!

  7. Καλησπέρα και από μένα, τα dermalogica τα βλέπω αρκετά συχνά τώρα τελευταία και η αλήθεια είναι ότι μπήκα αρκετές φορές στη διαδικασία να τα παραγγείλω αλλά δίσταζα. Μετά την προτροπή-εγγύηση όμως της Ιωάννας θα τα δοκιμάσω σύντομα και θα σας πώ

  8. Καλησπερα…πρώτη φορά ακούω για τα συγκεκριμένα προιόντα και μου φαίνονται πολύ δελεαστικά.Θα φροντίσω να δοκιμάσω κάποιο προιόν γιατί πάντα μου αρέσει να δοκιμάζω καινούργια για μενα προιόντα! Οσο για το Smart Avenue εχω γραφτεί στο συγκεκριμένο site και έχει πολύ καλές προσφορές πράγματι!

  9. Τζα!!!Καλησπέρα κορίτσια.Πολύ καλά ακούγονται τα Dermalogica και ομολογώ ότι μου είχαν ξεφύγει.Δεν τα δοκίμασα ποτέ αλλά η Ιωάννα μας με έβαλε σε διάθεση για αγορές(όχι ότι ήθελα και πολύ)Φιλάκια….

  10. Julia,μου δίνεις την εντύπωση ότι έχεις κάνει τα πάντα στο Λονδίνο.Κι εγώ τα ξέρω τα dermologica απ’το Λονδίνο.Είναι πράγματι πολύ καλά!!

  11. Καλησπέρα κορίτσια!Μετά από δυο μέρες απουσίας, να ‘μαι…Τι να κάνω ας όψεται το 24ωρο που είναι τόσο λίγο!Ευχαριστούμε Ιωάννα μας για το review με τα προιόντα καθαρισμού και απολέπισης.Πραγματικά για να “εισχωρήσουν” πιο σωστά οι κρέμες πρέπει κάθε τόσο να κάνουμε και την απαραίτητη περιποίηση στο πρόσωπο.Πόσο δίκιο έχεις!Τα συγκεκριμένα προιόντα δεν τα έχω δοκιμάσει, αλλά και ανάλογα προιόντα που έχω πάρει κατά καιρούς δεν μπορώ να πω ότι τα κάνω ευλαβικά σε τακτά διαστήματα, παρά όποτε βρω χρόνο.Είπαμε το 24ωρο…
    Αλήθεια γιατί τόση “ησυχία” σήμερα??? Πού είστε κορίτσια??????

  12. Τα προιόντα dermalogΙca είναι top !! Και πιστέψτε με έχω δοκιμάσει άπειρες κρέμες από high end ,εταιρίες estee laiuder ysl chanel. ,Guinot κλπ.
    Από τότε που τα χρησιμοποιώ ,έχω κόψει το πολύ μακιγιάζ.
    Το δέρμα μου είναι λαμπερό υγιές φωτεινό
    Είναι τσιμπημενες οι τιμές αλλά αξίζουν μέχρι το τελευταίο ευρώ!
    Κρατάνε πολυ ,έχουν συμπυκνωμένες υφές τα λατρεύω ..αξίζει να τα δοκιμάσετε !

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.