Λίστα Δώρων!

 

 

Ε, εντάξει, συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες.. μην μου πείτε ότι δεν σας έχει συμβεί ποτέ, γιατί δεν θα σας πιστέψω… Κάποιες Δευτέρες, λίγο “τσαγκαροδευτέρες”, που φτάνετε στη δουλειά, στο γραφείο, στη σχολή και απλά δεν θέλετε να κάνετε τίποτα…

 

Και σέρνεστε λίγο από εδώ και από εκεί και μόνο productive δεν είσαστε… Τι νομίζατε είναι τυχαίο που σύμφωνα με έρευνες οι πιο παραγωγικές μέρες της εβδομάδας (στην εργασία και αλλού) είναι η Τρίτη, η Τετάρτη και η Πέμπτη (με πρώτη απ όλες την Τετάρτη..) Για σκεφτείτε το και θα δείτε… Η Δευτέρα είναι αργή και η Παρασκευή κάπως ξεσηκωτική…

 

Αυτό μου συνέβη λοιπόν και μένα, έμπνευση όχι ιδιαίτερη, έχω την εντύπωση πάλι, ότι τα έχω δείξει όλα, ή εδώ ή στο fb, ό, τι νέο έχω δει τώρα τελευταία και με έχει ενθουσιάσει, σας το έχω γράψει εδώ μέσα, η Marianna, η Celia και κάποιες ακόμα από εσάς, μου ζητήσατε posts με λίστες για x-mas δώρα, όπως πέρυσι, αλλά να σας πω την αλήθεια αν και έχω ξεκινήσει και μαζεύω το υλικό μου για λίστες δώρων από μέσα Οκτωβρίου, φέτος δεν έχω δει κάτι να μου τραβήξει ιδιαίτερα την προσοχή… και δυο τρία πραγματάκια που έχω δει, όπως σας είπα, σας τα έδειξα και στο fb..

 

Τώρα θα μου πείτε κάποιες από εσάς, δεν έχετε λογαριασμό στο fb, ίσως και να μην τα έχετε δει, σωστό και αυτό, αλλά και πάλι…

 

Έλεγα λοιπόν σήμερα, να μην κάνω κανένα post, να αφήσω εσάς να μιλήσετε και όπου σας βγάλει και πάλι ο μίτος της Αριάδνης που λέγεται και αλλιώς το bb, κάποιες μέρες…

 

Μετά όμως σκέφτηκα πάλι την λίστα, δεν θέλω να σας απογοητεύω και τελικά αποφάσισα να σας δείξω δυο -τρία πραγματάκια (είπα μην περιμένετε πολλά φέτος, δεν είδα κάτι σούπερ όπως πέρυσι…)

 

Τα Χριστούγεννα είναι πρωτίστως για τα παιδιά!

 

Το αγαπημένο site, www.firstimemommy.gr με έχει βγάλει απίστευτα ασπροπρόσωπη όποτε θέλω να κάνω ένα δωράκι, σε μωρό ή μέλλουσα μαμά, ή νέα μαμά (ακούτε αγαπημένες που περιμένετε τα αγγελούδια σας; Ακούει η Adrianna, η mariakou?) Φέτος ξετρελάθηκα με τις x-mas πιπίλες, τις σαλιάρες αλλά και με ένα φορμάκι που με έκανε και γέλασα πάρα πολύ, με αυτό που γράφει.. θα το δείτε παρακάτω..(και σε πολύ προσιτές τιμές…)

 

Σαλιάρα 10Ε

 

 

Πιπίλα 7,50Ε

 

 

Φορμάκι (χαχαχχαχ!! Yes, yes, silent night for the mommy!!) 17Ε

 

 

 

Δώρα και καλές πράξεις

 

Κανονικά όλη τη χρονιά πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας, τους λιγότερο τυχερούς από εμάς, αλλά πόσο μάλλον αυτές τις μέρες.. Δέκα ευρώ κοστίζει μόνο η γλυκύτατη φετινή χριστουγεννιάτικη μασκότ “Zebra” των Sephora και τα κέρδη από τις πωλήσεις πάνε όλα στην ΕΛΕΠΑΠ. Υπάρχει μικρό παιδάκι, που να του πάτε αυτό το απίθανο κουκλάκι για δώρο και να μη το λατρέψει? Αξίζει μέχρι το τελευταίο σεντ.

 

 

 

Από beaute;

 

Λοιπόν, όσο αφορά τα δώρα ομορφιάς, θέλω κατ αρχή να σας πω κάτι, που ίσως δεν γνωρίζετε. Αν πρόκειται να αγοράσετε ένα beauty δώρο για την αγαπημένη σας φίλη, ή τη μαμά σας ή την αδερφή σας, τίποτα δεν σας συμφέρει καλύτερα, από τα coffrets δηλαδή τα limited edition x-mas κουτιά που περιλαμβάνουν 2 ή 3 προϊόντα ,είτε αρωματικά, είτε για μακιγιάζ, είτε για περιποίηση. Ναι, coffret λέγονται, από την κοφρέτα που την ανοίγεις στη μέση και όλο και κάτι άλλο ανακαλύπτεις, εκτός από τη επίστρωση της σοκολάτας (το έχασα, λίγο, επανέρχομαι..). Εκτός λοιπόν από ένα πολύ classy, σε πάντα όμορφη συσκευασία δώρο (εμένα μου αρέσει να βλέπω, όμορφα πακεταρισμένα, τετράγωνα πακέτα κάτω από το δέντρο και όχι άσχετες συσκευασίες, είπαμε –δ-ε-ν-ε-ι-μ-α-ι ψ-υ-χ-α-ν-α-γ-κ-α-σ-τ-ι-κ-ή….) Αχ, Θε μου τι έλεγα, πες το επιτέλους… τέλος πάντων θέλω να καταλήξω ότι ουσιαστικά παίρνετε  τρία καλούδια στην τιμή του ενός. Οι εταιρείες δηλαδή, επιλέγουν το πιο ακριβό μέσα στη συσκευασία ας, πούμε το άρωμα ή την κρέμα περιποίησης που πχ. στοιχίζει 45Ε και μαζί βάζουν και άλλα δυο προϊόντα στην ίδια τιμή, ή άντε λίγα ευρώ παραπάνω.  Αξίζει. Και είπαμε: Πακετάρεται και με στυλ.

 

 

Coffret Roger & Gallet (και στη φωτό που ανοίγει το post κάποια coffrets από την L’Occitane)

 

 

 

 

Beauty Gadget (σας το έδειξα και στο fb και επειδή δεν είναι και πολύ παραγωγική μέρα, αντιγράφω αυτούσιο το post)

 

Σούπερ beauty gadget που κυκλοφόρησε πρόσφατα: Victor & Rolf, Flowerbomb. Από τη μια το EDP σε μορφή roll-on, από την άλλη ένα λαμπερό (αλλά και γευστικό…) lip gloss. Αν αυτό δεν είναι για βραδινό τσαντάκι, δεν ξέρω τι είναι… (ιδανικό για την beauty addict φίλη…)

 

 

The best! (Τουλάχιστον για μένα…)

 

Christmas Crackers!

 

Δεν υπάρχει περίπτωση από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου είτε εδώ στην Αθήνα, είτε στο Λονδίνο, να καθίσουμε για το Χριστουγεννιάτικο γεύμα της οικογένειας, χωρίς να υπάρχει δίπλα στο πιάτο μας και ένα Christmas cracker.. Ένα έθιμο που κρατά πάνω από εκατόνπενήντα χρόνια, στην Αγγλία και στις Commonwealth χώρες, πρόκειται για μεγάλα χάρτινα φιογκάκια, που τα κρατάει ο ένας από την μια πλευρά και ο άλλος από την άλλη, τραβάς τα αυτάκια τους κάνουν pop θόρυβο, ανοίγουν και σκίζονται στη μέση όπου μέσα έχουν χάρτινα καπελάκια, μικροδωράκια, ή και σημειωματάκια με αστεία. Για χρόνια, τις λίγες φορές που έκανα Χριστούγεννα εδώ, τα έστελνε με το ταχυδρομείο η γιαγιά μου, μετά τα ανακαλύψαμε στο εδώ Μarks&Spencer με την μαμά, μετά τα χάσαμε πάλι, τέλος πάντων δεν φαντάζεστε τη χαρά μου όταν είδα ότι υπάρχουν φέτος σε limited edition στα Sephora. Βέβαια, είναι λίγο πιο εκ-μοντερνισμένα από τα παραδοσιακά που έχουν πάντα χριστουγεννιάτικα σχέδια, αλλά δεν πειράζει, η γιαγιάκα μου, δεν θα μου ξαναστείλει πλέον, οπότε πήρα ήδη δυο κουτιά. Είναι ένα δώρο, που σας το προτείνω ανεπιφύλακτα αν σας έχουν καλέσει σε κάποιο φιλικό γιορτινό τραπέζι. Θα κάνετε εντύπωση, είναι άκρως πρωτότυπο, όμορφο και με μικρή ιστορία από πίσω (τα καλύτερά μου…)

 

Traditional X-Mas Crackers

 

X-Mas Crackers Sephora

 

 

 

Τελειώνοντας, θέλω να αντιγράψω αυτούσιο ένα mail που μου έστειλε πριν από λίγες μέρες ένα αγαπημένο bb girl… Θα μου επιτρέψετε, να μην σας πω το όνομα της (δεν υπάρχει και λόγος άλλωστε.. αυτά που γράφει θα μπορούσε να τα είχε γράψει η κάθε μια από εμάς…) Το mail της, εμπεριέχει όλα τα συναισθήματα που νιώθουμε τα δυο-τρία τελευταία χρόνια όλες μας, λόγω των συγκυριών που βάλουν τη χώρα μας,  λύπη, φόβο, χαρά, απορία (για καταστάσεις που συμβαίνουν ερήμην μας), αλλά και μεγάλη αισιοδοξία.. και αυτή την εποχή, αυτές τις μέρες, έχουμε όλες μας ανάγκη, από αισιόδοξα μηνύματα…

 

Γεια σου Τζούλια! 

 

Τι κάνεις;

 

Εγώ είμαι πολύ χαρούμενη αυτή τη περίοδο, πρώτον γιατί πλησιάζουν τα Χριστούγεννα και δεύτερον γιατί αυτές τις μέρες -με όλες αυτές τις προσφορές που κάνουν τα καταστήματα καλλυντικών- έκανα κάποιες αγορές που τις ευχαριστήθηκα πάρα πολύ.

 

Και σου στέλνω αυτό το mail, για να μοιραστώ τη χαρά μου μαζί σου γιατί ξέρω πως θα με καταλάβεις.

 

Λοιπόν αυτό που χάρηκα περισσότερο δεν ήταν τα πράγματα που αγόρασα…Ήταν αυτό που είδα! Είδα γεμάτα μαγαζιά, με χαρούμενο (σχετικά) κόσμο, που ψώνιζε στ’ αλήθεια και ήταν χαρούμενος γι’ αυτό. Το όλο σκηνικό με γύρισε λίγα χρόνια πίσω και πραγματικά πήγα να κλάψω. Σκέφτομαι πόσες ανάγκες έχει ο κόσμος, πόσα έχει στερηθεί τόσο άδικα, πόσο έχει υποφέρει όλο αυτό το διάστημα. (Και βάζω και την οικογένεια μου μέσα καθώς ο πατέρας μου είναι ενάμιση χρόνο άνεργος.) Θυμήθηκα παλιά, τέτοιες μέρες, έβγαινα με τη μαμά μου για ψώνια και γυρίζαμε με πολλές πολλές σακούλες στο σπίτι – και οι μισές ήταν δώρα! Και ήταν τόσο όμορφα!

 

Μένω στο Χαλάνδρι και το αγαπάω πάρα πολύ. Εδώ οι άνθρωποι μέχρι πρότινος ήταν πολύ ευκατάστατοι. Και η αγορά του Χαλανδρίου ήταν από τις πιο όμορφες. Έβλεπες ωραίες, προσεγμένες βιτρίνες για κάθε γούστο, πεζοδρόμους και μαγαζιά γεμάτα με πολύ χαρούμενο και ανέμελο κόσμο. Ήταν όνειρο. Και τώρα βλέπεις κλειστά μαγαζιά, βιτρίνες που γράφουν “ξεπούλημα”, και ερημιά. Μέσα στα καταστήματα ούτε ψυχή και έξω από αυτά οι άνθρωποι είναι σκυθρωποί. Μόνο τις Παρασκευές και τα Σάββατα έχει κόσμο και πάλι μη φανταστείς σπουδαία πράγματα σε σχέση με παλιά. (πάρκινγκ βέβαια εξακολουθείς να μη βρίσκεις πουθενά και αυτό είναι μεγάλο μυστήριο). Σκίζεται η καρδιά μου να βλέπω την αγορά του Χαλανδρίου να αργοπεθαίνει. 

 

Τις τελευταίες μέρες όμως και ειδικά στα καταστήματα καλλυντικών γίνεται πανικός. Όπως παλιά! Πήγα εχθές στα Sephora στο Mall και τους είχανε τελειώσει τα μισά κραγιόν. Το Σάββατο στην Ερμού (στα Sephora πάλι) γινόταν το αδιαχώρητο… Το έχουν πιάσει το νόημα! Είναι πολύ έξυπνο αυτό που κάνουν με τις εβδομαδιαίες προσφορές και μπράβο τους. Ξέρεις δημιουργείται και λίγο άγχος στο κόσμο με την έννοια “που θα ξαναβρώ τέτοια ευκαιρία” και πηγαίνουν και ψωνίζουν. Ακόμη έχουν τη δυνατότητα να κάνουν ένα πιο ακριβό δώρο (ένα ωραίο άρωμα για παράδειγμα ή ένα ακριβό κραγιόν) όπως έκαναν παλιότερα αλλά σε τιμή που να ανταποκρίνεται περισσότερο στα τωρινά δεδομένα.

 

Και έτσι γινόμαστε χαρούμενοι…Θυμόμαστε πως είμαστε άνθρωποι που αξίζουμε το καλύτερο…Ένα απλό κραγιόν μπορεί να σου το θυμίσει. Και το λέω αυτό επειδή είδα τόσες γυναίκες να κρατούν μία μικρή σακουλίτσα Sephora και να χαμογελούν! Και χαμογέλασα κι εγώ…

 

Σου στέλνω πολλά φιλιά…

 

……

 

 

Σε ευχαριστώ, αγαπημένη μου και μέσα από εδώ(δακρύζω, κάθε μα κάθε φορά, που διαβάζω αυτές σου, τις γραμμές)

 

 

 

 

 

Γεια σας, από μένα, τώρα, γιατί είπα: Σήμερα είναι no post day, το εντελώς αντι-παραγωγικό πρόσωπο της Τζούλιας, for the day (και φοβάμαι, μην χειροτερέψει αύριο…)

49 Σχόλια
  1. Διαφωνώ κάθετα μαζί σου αγαπημένη!
    Ακόμη και η επανάληψη, μπορεί να είναι παραγωγική …
    Δεν χρειάζεται να τρέχουμε πάντα με 1000…
    Και στο ρελαντί μια χαρά θα βγει η μέρα μας …

    Φιλιά και καλή εβδομάδα σε όλους!

  2. Καλημέρα Τζούλια, καλημέρα bbgirls!!! Θα συμφωνήσω με την Angelina Τζούλια, δε χρειάζεται να τρέχουμε πάντα με 1000, μια ιδέα για δωράκια, μια ιστορία που μας λες είναι πολλές φορές υπεραρκετά για να ξεκινήσει η εβδομάδα όμορφα και με με κουβέντα! Το email του bbgirl είναι πολύ όμορφο και πραγματικά αντικατοπτρίζει το κλίμα των εποχών που ζούμε. Και ειναι αλήθεια μια μικρή αγορά, ένα δωράκι και ένα χαμόγελο καμιά φορά είναι αρκετά.
    Καλή εβδομάδα να έχουμε!

  3. Εχω μερες να μπω και μπήκα τη μέρα που δεν εχει post??χιχιιχ…Ασε και απ το πρωι η μερα ξεκίνησε λιγουλάκι στραβα…λιγουλάκι ανάποδα. Εχω και λιγες μερες που βλέπω άσχημα όνειρα…είναι που παλι χθες το βραδυ ειδα μια γνωστή μου στον υπνο μου που δεν χωνευω καθόλου και δε μιλαμε…και με εκανε και τουρμπο (και στον υπνο μου δεν ηρεμώ)…πφφφ…περιμενω και κάτι μαντάτα που αν προκύψουν άσχημα θα απογοητευτώ….κοινώς ένα μάτσο χάλια (μη ρωτάς απο υγεία με πήρε και με σήκωσε και απο αυτό)

    Αλλά όχι δεν θα πέσω στα πατώματα. Αρνούμαι! Τι να σχολιάσω απ το μέιλ της φίλης μας? Το πόσο δίκιο έχει? Για όλα? Μονο που εδώ που μένω αυτο΄το κλίμα, που ο κόσμος ψωνίζει έστω και κάτι μικρό και δεν ειναι τελείως σκυθρωπός…γίνεται μονο στα sephora και στα jumbo. Ειδικά στο δεύτερο γίενται λαικό προσκύνημα!!Σε όλη την υπόλοιπη αγορά υπάρχει ενα μικρό..πως να το πω…μου λείπει μια λέξη…μια εγκράτεια…

    Επίσης να επισημάνω οτι για πρώτη φορά μετά από 2 χρόνια βρήκα 2 προιόντα σε μαγαζιά κάτω πιο φθηνά απ ότι στο ιντερνετ!!! Γιουπι!! Αλλά και γνωστή εταιρία από Ιταλία (ας μην πω τι είδη έχει θα καταλάβετε αμέσως ποια ειναι) πυο το ιδιο προιον το πουλαει εδω 30 ευρώ (και όταν ειπα στην πωλήτρια ότι 30 ευρώ για τέτοιο προιον δεν δίνω με τιπτοα….με κοιταξε με αηδία…ΑΙΣΧΟΣ) και στην Ιταλια το ιδιο προιον το πουλάνε 24.95. Τελικά το πήρα απο ebay ολοκαίνουριο με 15 ευρώ και 10 ευρώ μεταφορικά..δηλαδή τιμή Ιταλίας. Και έτσι μου ρχεται να το πάρω και να το τρίψω στη μούρη της ανεδέστατης πωλήτριας 😛

    Ωχ παλι φλυαρώ χωρίς λόγο και γκρινιάζω ε? Αλλα ειναι απ αυτες τις μέρες που νιώθεις ότι τίποτα δεν παει καλά. Αλλα που θα παει…θα στρώσει το πράγμα ε?

  4. Και ξέχασα το σημαντικότερο!!! ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑ!!! Γιατί ειμαστε 2 βδομάδες πριν τα Χριστουγεννα και γουστάρω!!!!!

    :))

  5. Καλημερα!!!
    Αγαπημενη Τζουλια θα συμφωνησω και εγω ενα break!! Ολοι το χρριαζομαστε για
    να ξαναγεμισουμε τις μπαταριες μας!Και γιατι οχι “θελω να χαζολογω ολοι μερα χωρις να δωσω το λογο σε κανενα”ειναι δικαιωμα μας!!
    Και να σου πω την αληθεια αυτο που αγαπω πιο πολυ στο bb ειναι οτι με
    αλλο θεμα ξεκιναμε και με αλλο τελειονουμε!!Αυτο το βρισκω υπεροχο τρελαινομαι
    με την καθε απροοπτη εξελιξη της οποιας κουβεντας μας! Ετσι δεν ειναι??
    Το mail της bb φιλης μας ειναι μια πραγματικη εξομολογιση για αυτο που κριβουμε
    ολοι μας μεσα μας αυτην την περιοδο.Προσπαθουμε καθημερινα με τα απλα πραγματα να φτιαξουμε την ψυχολογια μας και την ψυχολογια των δικων μας ανθρωπων!Αλλα θα δανειστω τον στοιχο ενος αγαπημενου τραγουδιου “φοβαμαι ολα αυτα που θα γινουν για μενα χωρις εμενα”αυτο ειναι που με τρομαζει περισσοτερο να μην καταφερω να αντισταθω και να δεχομαι καταστασεις σαν αβουλο προβατο!
    Φιλακια χχχχχ

  6. Καλημερα κοριτσια, καθησε να γεμισεις μπαταριες τζουλια καποτε και αυτες τελειωνουν……η δευτερα ειναι αληθεια οτι ειναι ημερα προσαρμογης μετα απο σαββα/κο……αν και κανει πολυ κρυο σε ολη τη χωρα οποτε δεν μας παιρνει για πολλα……βουνο τζακι ζεστο τσαι και κουβερτα…….
    οσο για το mail της φιλη μας, θα διαφωνησω κ θα συμφωνησω μαζι της:
    δεκα χρονια πριν δεκαπεντε οσο ειμασταν μικρα ακομα γεμιζαμε τα χερια ψωνια ωραιες στιγμες με τα μαγαζια γεματα κοσμο κ κοσμο πραγματικα χαρουμενο
    για να ερθω κ στο παρον τωρα ομολογω οτι ειναι πολυ ασχημο να βλεπεισ τη κατασταση που επικρατει τωρα, αλλα ισως ειναι καιροσ να μαθουμε κ στα λιγα ενα κραγιον φυσικα θα μασ κανει χαρουμενες αλλα απο την στιγμη που εχουμε αλλα δεκα (μιλαω για τον ευατο μου πανω απο ολα) δεν το χρειαζομαστε πραγματικα. ειμαστε υπερκαταναλωτικος λαος…ζουμε κ με μια μασκαρα ενα make up, αν σκεφτειτε οτι υπαρχει κοσμος που δεν εχει ουτε γαλα να αγορασει…. τελος παντων να μην λεω πολλα θα πρεπει να εφαρμοσουμε το μετρο στη ζωη μας

  7. καλημερα σας!!τζουλια θελω να μην κανω τιποτα αλλα οι δουλεις που τις τελευταιες μερες τρεχουν και με εχουν κανει βεγγο δεν με αφηνουν.εδω περασαν τοσες μερες και δεν καταφερω να μπω στο BB τι λεμε τωρα..ααα επισης θα ηθελα να σας θυμησω οτι περσι τετοια εποχη ειχα ζητησει συνταγη για μελομακάρονα και καποια καλη ψυχη(δυστυχως δεν θυμαμαι ονομα και δεν εχω χρονο να ψαξω…)εδωσα μια σουπερ εύκολη συνταγη!!χθες την εκτελεσα με μεγαλη επιτυχία και εγω η ακαματρα πηρα πολλα μπραβο!!σε ευχαριστω γλυκια μου που δεν θυμαμαι ποια εισαι χαχαχχαχαα!!
    οσο για τη μαιλ της ανωνυμης BB.παλι με χρονια με καιρους παλι φίσκα θα ειναι τα μαγαζια και οι αγορες!!υπομονή και αισιοδοξία θέλει 😉 καλη βδομαδα σε όλους!!

  8. Kαλημέρα και καλή εβδομάδα!!!!!Ξετρελάθηκα με το κορμάκι του http://www.firstimemommy.gr! και το αρκουδακι των Sephora!!! Συνήθως τα χριστουγεννιάτικα δώρα μου κ γενικά όλα τα δώρα τα αγοράζω από την Avon γιατί και πολύ χαμηλές τιμές έχει και σαν μέλος ταγοράζω με ακόμα μεγαλύτερη έκπτωση…αλλά για παιδικά κ μωρουδιακά πήγαινα συνήθως στο prenatal,τώρα όμως μάρεσαν πολύ αυτά που βλέπω στο firstimemommy!

  9. Ωραιότατο το post,δεν κατάλαβα γιατί δεν σου αρέσει;
    Προς τί το ενοχικό αίσθημα;

    Καλημέρα, καλή εβδομάδα και χρόνια πολλά για χθές στις συνονόματες Αννούλες ( του χιονιά).

    Όσο για το mail της φίλης από το Χαλάνδρι, όλη η Ελλάδα ζει σ’αυτούς τους ρυθμούς.
    Μην σκάτε όμως, θέλω να πιστεύω ότι τα καλύτερα έρχονται.
    Με αξιοπρέπεια και αισιοδοξία θα αντιμετωπίσουμε όλες τις αναποδιές.
    Η αγκαλιά μας και το χαμογελό μας είναι το καλύτερο δώρο για τους αγαπημένους μας.
    Κάντε δώρα φτιαγμένα από εσάς για αυτούς με αγάπη, ένα κασκόλ που θα πλέξετε για την φίλη σας είναι το καλύτερο δώρο…μια πιατέλα με μπισκοτάκια που τα φτιάξατε εσείς και τα διακόσμησαν τα πιτσιρίκιά σας, ένα κέικ σοκολάτας, στολίδια χριστουγεννιάτικα από πηλό ….κ.α

    Σας το λέω εγώ που η ζωή τα’φερε έτσι και μάλλον φτωχικά θα είναι τα φετινά Χριστούγεννα.
    Φτωχικά από ακριβά δώρα ,ΠΛΟΥΣΙΑ όμως από αγάπη και αγκαλιές και φιλιά και όμορφα δωράκια και τραγούδια και γέλια και χαρές γύρω από ένα τραπέζι με χύμα κρασάκι αλλά με πολύ ,πολύ κέφι.

    Καλά Χριστούγεννα !!!

  10. Καλημέρα αγαπημένα κορίτσια!

    Αχ, πόσο σε καταλαβαίνω Τζούλια μου και πόσο καταλαβαίνω το bb girl μας… Πόσες φορές έχουν περάσει όλα αυτά από το μυαλό μου, αλλά αρνούμαι να πέσω σε κατάθλιψη. Αυτήν την εποχή (λόγω Χριστουγέννων και κρίσης) χρειαζόμαστε περισσότερο από κάθε άλλη να κοιτάμε μπροστά με αισιοδοξία και να στηρίζουμε ο ένας τον άλλον. Να προσφέρουμε αγάπη και χαμόγελα και σίγουρα θα μας επιστραφούν!

    @Κερασία: Ελπίζω γλυκιά μου η “αναποδιά” που νιώθεις να σε τριγυρνάει να είναι απλά προσωρινή, τα νέα που θα λάβεις να είναι τα καλύτερα και να περάσεις πολύ όμορφες γιορτές με την οικογένεια και τους φίλους σου, με τους εφιάλτες να είναι παρελθόν…

    @Τζούλια: Αυτό το φορμάκι νομίζω ότι με καλύπτει πλήρως!!! 🙂 Τι φανταστικά πραγματάκια!!!

    Φιλιά σε όλες! Καλή εβδομάδα!

  11. @Anna Nas: Χρόνια σου πολλά Άννα μου! Και τι όμορφο, σχόλιο, τι ωραίες ιδέες μας έδωσες.. Μμμμ κουλουράκια σπιτικά, διακοσμημένα από τον κύριο Ρωμανό… I likey!!

  12. Καλημέρα και από μένα! Από εκεί που μόνο σας παρακολουθούσα (ανελιπώς), τώρα τελευταία ξεθαρρεύω και όλο και συμμετέχω με κάποιο ποστ κι εγώ. Με παρασύρετε αγαπημένα bbgirls! Τζούλια, νομίζω ότι αυτό που μας δένει εδώ μέσα είναι η ειλικρίνεια πάνω απ’ όλα, οπότε όταν μας εκμυστηρεύεσαι τη διάθεσή σου, αυτό γίνεται αυτομάτως αποδεκτό και σεβαστό. Εξάλλου, πάλι μας έδειξες το “κατιτι” που μας ενδιαφέρει και μας βάζει στο πνεύμα των γιορτών. Γιατί μπορεί ο μισθός όλων μας να έχει τσεκουρωθεί, πολλοί δεν έχουν καν δουλειά, μπορεί να σκεφτόμαστε κάθε πέρσι και καλύτερα, όμως όσο πλησιάζουμε προς τα Χριστούγεννα, σίγουρα όμως, η ελπίδα και η χαρά των ημερών θα μας αγγίξει και με ένα, όχι απαραίτητα ακριβό δώρο, θα δώσουμε λίγη χαρά στους αγαπημένους μας και στους εαυτούς μας.

  13. Καλημέρα κορίτσια ! Τελικά , η κατάσταση δεν είναι και τόσο χάλια όσο έχουμε την υγεία μας και ανθρώπους που μας στηρίζουν και μας αγαπάνε . Σε αυτό το συμπέρασμα έχω καταλήξει εδώ και κάμποσο καιρό και προσπαθώ να το θυμάμαι για να αντιμετωπίσω την κάθε μέρα με δύναμη και αισιοδοξία . Εντάξει , τα φετινά Χριστούγεννα σίγουρα για τις περισσότερες απο εμάς δεν θα έχουν την αίγλη που είχαν παλιά , αλλά και τι έγινε ? Και πάλι μπορούμε να περάσουμε όμορφα με τους δικούς μας ανθρώπους χωρίς φανφάρες και πολυτέλεια . Επίσης , τα δώρα μας φέτος θα είναι συμβολικά αλλά τα χαμόγελά μας αληθινά και πάλι . Δεν έχω δίκιο ?

    ΥΓ : @Τζούλια : Νομίζω ότι πρέπει να καθιερώσεις τις postless Mondays ! Σου αξίζει και με το παραπάνω !

  14. kalispera julia bbgirls!!!tha symfoniso k ego me ta koritsia den xreiazete na trexoume me 1000 eksalou k mia aplh kalhmera mesa api tin kardia mas k ena xamogelo mia xara mporoun na anatinaksoun tin paragogikotita mas k pano apola na mas ftiaksoun tin diathesh!!!to mail tou bbgirl mas einai yperoxo k pera gia pera alhthino!!!emena me pianei katathlipsei otan blepo oti exoun kleisei sxedon ta misa magazia tis patras!!anyway makari to 2013 na allaksoun ta pragmata esto k ligo pros to kalitero omos!!!giati dystixos yparxei polys aksioprepeis kosmos pou stin kyrioleksia peinaei…!!!
    elpizo na min sas melanxolisa!!kalo apogeyma!!kisssssss

  15. Καλή εβδομάδα να έχουμε Τζούλια κ bbgirls! Ωραίες προτάσεις… Εγώ είδα ένα σετάκι ysl που μου άρεσε πάρα πολύ και λέμε μαζί με την αδερφή μου να το κάνουμε δώρο στη μαμά μας. Είχε μέσα μία μάσκαρα, το highlighter Touche Eclat, και τον ορό ματιών forever youth liberator! Και όλα αυτά στη τιμή του ορού περίπου νομίζω. Ωραίο ε? 🙂

  16. Καλησπέρα κορίτσια και καλή εβδομάδα! Άργησα σήμερα να’ρθω στην παρέα σας, αλλά αυτή η Δευτέρα ήταν όντως τρελή και κουραστική!!
    @Τζούλια μου και γω συμφωνώ με την Angelina και σε καταλαβαίνω απόλυτα… δεν μπορούμε να’μαστε συνέχεια στο τρέξιμο ούτε να’χουμε πάντα πρωτότυπες ιδέες! Δεν χρειάζεται να νιώθεις ενοχές, άλλωστε οι σημερινές προτάσεις σου για τα χριστουγεννιάτικα δώρα ήταν φανταστικές! Ιδιαίτερα το Flowerbomb που το ‘χα δει και στο fb, το λάτρεψα!! Αχ, αυτά τα X-Mas Crackers, (έχω χρόνια να τ’αγοράσω) είναι τόσο υπέροχο δώρο για ένα γιορτινό-φιλικό τραπέζι, που είμαι σίγουρη ότι όσοι δεν τα γνωρίζουν θα ξετρελαθούν!
    Όσο για την φίλη μας απ’το Χαλάνδρι, έχω να πω ότι δυστυχώς οι εποχές έχουν αλλάξει, τα πράγματα είναι δύσκολα και όλοι προσπαθούμε να κάνουμε ότι μπορούμε καλύτερο! Και στην δική μου περιοχή έχουν κλείσει σχεδόν όλα τα μαγαζιά, το θέαμα είναι θλιβερό και πολλές φορές πέφτει η ψυχολογία μου. Αλλά επειδή είμαι αισιόδοξο άτομο, πιστεύω ότι θα παλέψουμε και θα τα καταφέρουμε… υγεία να’χουμε και όλα θα γίνουν!
    Έχω και γω να μοιραστώ μαζί σας μια όμορφη ιδέα (από μια ανάρτηση που έχω ετοιμάσει για να γράψω στο blog μου) για χειροποίητα δώρα!
    Χριστουγεννιάτικο δώρο να το πιεις στο ποτήρι:
    Απλά υλικά, φτιαγμένα όμως με τόσο μεράκι που δημιουργούν το πιο όμορφο και… γλυκό δώρο! Τα συστατικά που σας δίνω είναι για 12 κούπες ζεστό κακάο. Αφού γεμίσετε το βάζο σας (σε στρώσεις) βιδώστε το καπάκι και προσθέστε το προσωπικό σας στυλ με μία χειροποίητη ταμπελίτσα που από μπροστά θα γράψετε την ευχή σας και στο πίσω μέρος τις οδηγίες.
    Υλικά: 1 φλ. σκόνη κακάο χωρίς ζάχαρη, 1 φλ. ζάχαρη, ½ φλιτζάνι espresso, 1 φλ. σκόνη γάλα, ½ κουταλάκι του γλυκού αλάτι, ½ φλ. ψιλοκομμένη μαύρη σοκολάτα ή chocolate chips
    Οδηγίες για να γράψετε στο πίσω μέρος: Ανακατέψτε τα υλικά σε ένα μεγάλο μπολ. Για κάθε κούπα βάλτε 1/3 του φλιτζανιού απ’το μείγμα και ανακατέψτε το με 1 φλιτζάνι βραστό νερό. Συντηρήστε το υπόλοιπο μείγμα στο αεροστεγές βαζάκι!
    Να’χετε ένα όμορφο βράδυ, φιλιά! 🙂

  17. @Elena: Μα τι ωραίο ήταν αυτό που μας έγραψες; Ή δώσε μας link για το blog σου ή στείλε μας φωτογραφία! Τι περιμένεις Ελενάκι;

  18. Τζα!!!Τελικά μάλλον έχουν δίκιο αυτοί που λένε ότι μας ψεκάζουν…Δεν εξηγείται διαφορετικά.Φιλάκια…

  19. @Julia, ώρες-ώρες έχω τη διάθεση να αρχίσω τη μουρμούρα για το χαρακτήρα σου. Πού το βρήκα τέτοιο θάρρος; Πόσο, όμως, αυστηρή μπορείς να είσαι με τον εαυτό σου; Καθόλου no-post δεν ήταν η μέρα! Post και με πολύ-πολύ συναίσθημα και χρήσιμες συμβουλές, φυσικά.
    Το mail της φίλης μας αντανακλά τις σκέψεις όλων μας. Μπράβο που μοιράστηκε μαζί μας τις σκέψεις της. Βέβαια, πρέπει να ομολογήσω ότι εγώ δάκρυσα στο σημείο που αναφέρεσαι στη γιαγιά σου. Εμένα μου λείπει ακόμα και το ότι δεν λέω τη λέξη “γιαγιά”, πόσο μάλλον τα υπόλοιπα.
    Αισιόδοξη καλημέρα για το τέλος!

  20. @Amalia: Ώρες -ώρες, νιώθω ότι με “ξέρετε” καλύτερα και από τις πιο παλιές και στενές μου φίλες.. (και εγώ δάκρυζα όταν το έγραφα, αυτό.. δακρυσμένη είμαι και τώρα…)

    Καλημέρα και από μένα αγαπημένη!!! Κρύο και στο νησί μας;

  21. Ψιτ.. ψιτ… (χαμηλόφωνα…) κορίτσια, είσαστε εδώ; Ψιτ… ψιτ… bb girls;;; Αγαπημένες… Λοιπόν ψιθυρίζω.. σήμερα τελικά θα είναι no post day (τα προβληματάκια του bb μας θα λυθούν μια και καλή στις 26-12..) Πάντως αν είναι καμία εδώ να σας πω ότι ήσυχα, ήσυχα, όλο και καμία συζητησούλα, μπορούμε να θέλετε να ανοίξουμε κάτω από αυτό το post… Και μάλλον κάποιες απο εσάς, θα κοιτάξω να σας βρω σήμερα και στο fb, για να μην πάθω ολοκληρωτικό Σύνδρομο Στέρησης….(χεχεχε… ήσυχα…)

  22. Καλημέρα Τζούλια, καλημέρα bbgirls!!! Λοιπόν τι κουβέντα θέλεις να ανοίξουμε Τζούλια? Για δωράκια? Για ευχές, για ταξίδια( 🙂 )?
    Ααα και μια ερώτηση, τα Christmas crackers του Sephora τι εχουν μέσα, ξέρεις?

  23. Τζουλια νομιζω ότι ξαναφέρανε τα M&Spencer Christmas cracker….όσο για τα δώρα ήδη έχω πάρει μερικά και μου μένουν πολύ λιγα… το ζεμπράκι το πήρα για το δέντρο μου και θα το πάρω για την ανταλλαγή δώρων στη δουλειά μου…..

  24. πολυ καλημερα σας!!τζουλια μου να το καθιερώσουμε το no post day!!οποτε εχεις δουλιτσα και δεν ανεβαζεις κατι ριχνεις ενα no day post και εμεις κανουμε τα υπολοιπα 🙂
    @Ioanna M. παρα πολυ ωραιο το πακετάκι που βρηκες!το βαζω στη χριστουγεννιατικη λιστα.
    @Elena σουπερ συνταγη!!οτι πρεπει για να το σερβιρω μαζι με τα μελομακαρονια που εφτιαξα(τα καταβροχθησαμε ολα χθες και το βραδυ θα ετοιμασω νεα δοση χιχι)
    αντε για πειτε εχετε ξεκινησει τις αγορες για τις γιορτες?εγω οχι ακομα και μου φαινεται οτι θα ειναι πολυ μικρη η λιστα μου…τελικα θα τελειωσει ο κοσμος σε 10 μερες?γιατι αν ισχύει αυτο βοηθαει να μεγαλωσω τη λιστα μου χαχαχαχχαχα!!

  25. @όλες: Ξέρετε, η μέρα της συντέλειας του κόσμου είναι η μέρα της γιορτής μου!! Ε, ρε γλέντια που θα γίνουν φέτος της Αγίας Ιουλιανής!!

  26. XAXAXA!!! Όχι τίποτα άλλο δεν θα μπορούμε να σου ευχηθούμε και χρόνια πολλά… :p

  27. @MariaA: Τι περιλαμβάνουν τα cracker:

    Λοιπόν όλα έχουν μέσα, κονφετί, αστεράκια και χάρτινα καπελάκια.

    Το ένα κουτί έχει σκιά, το άλλο, buffer για να νύχια, το τρίτο μια μονοδόση Body Cream και το τέταρτο, ένα hair clip!

    Δεν είναι τέλεια για girls’ X-Mas party?

  28. @Julia, βελτιωμένος ο καιρός στη Ζάκυνθο. Έχει βγάλει κι έναν ωραίο ήλιο, αλλά η βροχή, βροχή… Μουλιάζουμε, ως συνήθως.
    Το λέω για να το ακούω κι εγώ: Μερικές φορές το σύμπαν -βλέπε ιστός στην προκειμένη περίπτωση- συνωμοτεί (και να σκεφτείτε ότι δεν αντέχω τα μυθιστορήματα του Coehlo) για να μας ξεκουράσει, όταν εμείς έχουμε αποφασίσει να δοκιμάσουμε τις αντοχές μας.

    Μου ανοίξατε την όρεξη για cracker. Ποτέ δεν τα είχα σε εκτίμηση, αλλά με εσάς αλλάζω γνώμη.
    Όσο για τα δωράκια, εγώ έκανα μία μαζική αγορά από το beautybay την black friday που είχε 20% έκπτωση, αλλά, δυστυχώς, ακόμα τα περιμένω. Ελπίζω να τα έχω από μέρα σε μέρα και να μην ψάχνω για άλλα δωράκια τελευταία στιγμή. Πάντως από τη λίστα σου, δεν θέλω να μου ξεφύγει το ζεμπράκι. Η περσινή πολική αρκουδίτσα με συντρόφεψε όλη τη χρονιά. Ελπίζω να μην έχει εξαντληθεί όταν θα αξιωθώ να μπω σε sephora.

  29. @Elena πολυ ωραιο το blog σου.ξεχωρησα την ιδεα με τα μινι δεντρακια στα βαζακια.ειναι πολυ ομορφα.τοσο απλη και γιορτινη ιδεα.
    @julia τι να πω εγω τζουλια μου που ως χριστινα δεν θα προλαβω να γιορτασω?τουλαχιστον εσυ μπορεις να κανεις ενα πάρτυ συνδυασμό του στιλ “σημερα γιορταζω και για μπονους τελειωνει ο κοσμος”.2 σε 1 πάρτυ!!
    @alkistis ναι τα εχουν φερει!!εχει φερει και υπεροχες χριστουγενιατικες λιχουδιες οπως καθε χρονο.κριμα που τωρα ποια μονο γιορτες μπορουμε να αγοραζουμε φαγώσιμα απο M&S.θυμαστε παλια που ειχαν κανονικο οροφο με τρόφιμα?ωραιες εποχες…εβλεπες αλλες μαρκες ασυνηθιστα για την ελλαδα πραγματα.τουλαχιστον εχουν ξεκινησει και φερνει ολοκληρη τη σειρα καλλυντικων,μακιγιαζ αρωματων που μπορω να πω οτι ειναι αξιολογα πραγματακια.

  30. @Julia: Εξαιρετικά θα πάρω τότε!!!!!
    @Amalia: Το Beautybay εμενα μου τα φερνει σε 3 εβδομάδες ακριβώς από τοτε που παραγγέλνω οπότε κάνε την αφαίρεση!

  31. @julia xaxaxaxaxa min anisyxeis koritsara mou an einai etsi tha se giortasoume mia mera prin!!! :p

  32. @MariaA: Λέω να αρχίσω την αναζήτηση για άλλα δώρα… και βλέπουμε.

  33. Ωραίο post!!!!! πως το είπαμε no post day ε? Νομίζεις… Μια χαρά μας τα είπες και μια χαρά σου απαντήσαν so far τα bb girls. Λοιπόν , μπορεί λεφτά να μην υπάρχουν , υπάρχει όμως αγάπη και θετική διάθεση, χαμόγελο και μια ζεστή αγκαλιά για όλους.
    @Τζούλια .Νομίζω ότι οι Μάγιας ανέβαλαν τη συντέλεια του κόσμου για φέτος οπότε θα σε γιορτάσουμε κανονικά μην ανησυχείς…

  34. @christie: κούκλα μου σ’ευχαριστώ και χαίρομαι πολύ που σ’άρεσε το blog μου! 🙂
    @Litsa Kouklitsa: Αχ, τυχερούλα! Χριστούγεννα με χιόνια… ζηλεύωωωω… στείλε και εδώ λίγο χιόνι για τις γιορτές!! 🙂
    @όλες: Μην αγχώνεστε κορίτσια…. θα σας γιορτάσουμε όλες μια μέρα πριν και μετά ας καταστραφούμε… τουλάχιστον θα’μαστε χαρούμενες! χα-χα-χα

  35. Καλησπέρα!!! Επιτέλους μπήκα στο ΒΒ! Χθες πηγε άπατο το σχολιο μου και μετα αρνιοταν ο σερβερ να μου ανοίξει την πορτα και σημερα παλι ν;eκρα… Επιπλεον τρεχω, τρεχω, τρεχω σαν το Βεγγο!! Το Σαββατο τελειωνω το τριτο μου σεμιναριο ενος εκπαιδευτικού κύκλου κι ετοιμαζω την ύλη και την παρουσίαση μου. Χωρια οι κρεμούλες, χώρια η δουλεια που σημερα πηρα αδεια (ουφ! Αποτοξίνωση!!) χώρια το κρυο, χωρια και κάτι χαζογιατροί που δουλεια δεν έχουν στέλνουν τον κόσμο για εξετάσεις. Μπαινω τωρα και τι να δω? Τι συζητάνε τα BBgirls? Σε δεκα μερες καταστρεφεται ο κόσμος? τι λέτε ωρε παιδιά? με ρωτησατε εμένα? Εχω τόσα πράγματα να κάνω ακομα σε αυτη τη ζωή!!! Ενα βιβλιο να τελειώσω, καμμια εκατοστη γυναίκες να σώσω απο τις ρυτίδες, πεντε κιλά να χάσω, μια ολοκαινουργια φουστα τρελλιαρικη, χιπικη με ξεφτια και διάφανειες που αγόρασα μολις σημερα το πρωι κι ενα γούνινο κασκολ απο την Καστοριά να φορέσω, χωρια τα Lip gloss και τις σκιες… Πότε θα τα κάνω όλα αυτα? σε δέκα μέρες? Επιροσθέτως έχω υποσχεθεί στον εαυτο μου, ότι δεν πρόκειται να πεθανω πριν παω ταξίδι – προσκύνημα στις Ινδίες!!!! Ε, δεν προλαβαίνω σε δέκα μέρες, μη με αγχώνεται παραπάνω… Παρτε μια αναβολή για δέκα χρόνια και βλέπουμε…

  36. καλησπερα τζουλια κ κοριτσια!!δεν μπορεσα να γραψω χθες,δεν μπορουσα να μπω κι απογοητευτηκα!πρεπει να γραφω εδω κ μηνες καθημερινα στο ββ αλλα δν πειραζει,θα γραψω κ παλι σημερα!καταρχας,θελω να ευχαριστησω την πρωθυπουργο για τα christmas presents,μου αρεσαν πολυ!τα δωρακια για τα μωρακια ειναι σκετη γλυκα,μου θυμισαν τα πρωτα εσωρουχακια που ειχα παρει στην κλινικη πριν γεννησω το κοριτσακι μου,οσο να’ναι συγκινηθηκα!
    τα coffrets των εταιρειων ειναι φανταστικα παντα αυτην την εποχη.ΤΖΟΥΛΙΑ,συμφωνω μαζι σου, αχ! αυτα τα κουτακια,ειναι τρελα,τα φυλαω για πολυ καιρο ακομα κ χρονια,δεν θελω να τα πεταξω.
    οσο για το mail της φιλης μας,εχω να πω οτι ολοι πανω-κατω διαπιστωνουμε τα ιδια πραγματα στους τοπους διαμονης μας.ολοι αναπολουμε τις καταναλωτικες μας ημερες.ομως,ας κοιταξουμε βαθια μεσα μας κι ας σκεφτουμε τι πραγματικα χασαμε.αγαπιομαστε ακομα,γελαμε ακομα,ειμαστε γεροι ακομα;ειμαι ευτυχισμενη μονο κ μονο γιατι μπορω να γελασω,να χαρω, να αγαπησω κ να αγαπηθω.καποτε,ολα τ’αλλα θα ξαναρθουν.θελω ομως να ειμαστε ολοι γεροι κ να τα υποδεχτουμε.
    ΤΖΟΥΛΙΑ,αυριο ειναι hump day!τη δευτερα βαριεμαι,την πεμπτη δεν κρατιεμαι….!!
    την πρωτη φορα που ενας μαθητης μου μου ειπε οτι christmas crackers ειναι οι κρακες παπαδοπουλου για τα χριστουγεννα,λυθηκα απο το γελιο!

  37. α! ξεχασα να πω τη γνωμη μου για την αγορα καλλυντικων αυτους τους χαλεπους καιρους.οι γυναικες αισθανονται πιο ομορφες οταν κτ λαμπει στο προσωπο τους η αν μυριζουν κτ ομορφο.εχω συλλαβει πολλες φορες τον εαυτο μου να κατευθυνομαι σε καταστημα καλλυντικων ενω θα μπορουσα να αγορασω ρουχα η παπουτσια,αλλαζει η διαθεση μου.τπτ δεν ειναι τυχαιο νομιζω…..

  38. @Marianna: axxaaxxaxaxaxaxax!! Με έκανες και γέλασα, πολύ.. και να ξέρεις αυτό το post, πρωτίστως έγινε για σένα που μου το ζήτησες.. Από την άλλη, με τα σημερινά σας σχόλια, την αγάπη και την κατ’ ουσία αισιοδοξία σας, δεν μπορείς να φανταστείς, πόσο χαρούμενη με έχετε κάνει!

  39. Καλησπερα!!
    Επιτελους τελειωσα ολες τις δουλειες μου σημερα!Μετα απο μια τετραωρη
    επισκεψη στο νοσοκομειο για μια μικροεγχειρηση του πατεραμου ολη την
    ωρα που περιμενα μονολογουσα “γιατι να μην εχουν ανοιχτο wi-fi τα νοσοκομεια”
    Δεν μπορουσα να μπω να δω το bb και ειχα σκασει!Για τα νοσοκομεια (πλακα κανω ενω δεν εχουν γαζες το ιντερνετ με μαρανε!!)
    @Τζουλια ειδες τι μας εχεις κανει!!!
    Φιλακια χχχχχ

  40. @JULIA,ημουν σιγουρη οτι θα γελουσες!!!!!!κι εγω το ιδιο επαθα,κ ειχε κ ενα υφος σιγουριας,ακομα τον θυμαμαι!!!!!!!!!!!!μη σκας για τπτ οσον αφορα το beautyblog!ξεκολλαμε εμεις;;;;;ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΩΩΩ!!!ΞΕΡΕΙΣ ΓΙΑΤΙ!!

  41. @Ευχαριστω Τζουλια!!ολα πηγαν πολυ καλα!!

  42. @Τζουλια μου ολα πηγαν πολυ καλα!!Ευχαριστω!!

  43. Καλημερα!!!!
    Καποια bb κουκλα εχει Γενεθλια σημερα!!12-12-12!!!!!
    Να τα εκατοστησεις @ΜΑΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!!
    ΝΑ ΣΕ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ!!!!

  44. Καταπληκτικό το e-mail. Δυστυχώς έτσι αισθανόμαστε όλοι μας πράγματι..

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.