“Το Μυστικό της Ζωής”. Ένα παραμύθι για μικρούς και μεγάλους

 

 

«Μια φορά και έναν καιρό, στην αυγή του χρόνου-άχρονου, οι αθάνατοι, αρχαίοι Θεοί, συναντήθηκαν γύρω από τη φωτιά του άπειρου και αποφάσισαν να δημιουργήσουν ζωή. Αιώνια ζωή. Και να την κάνουν δώρο σε ένα πλάσμα, δημιουργημένο από τους ίδιους. Κατ’ εικόνα και ομοίωση τους. Στον άνθρωπο.

 

Όταν ολοκλήρωσαν, το υπέρτατο αυτό δημιούργημα, έπεσαν σε βαριά περισυλλογή. Το δημιούργημα τους, ήταν τέλειο από κάθε άποψη αλλά για είναι ολοκληρωμένο, έπρεπε να του αποκαλύψουν το Μυστικό της Ζωής.

 

Ένας από τους Θεούς διαφώνησε: «Δεν μπορούμε να αποκαλύψουμε στο δικό μας δημιούργημα το «Μυστικό της Ζωής». Αν το κάνουμε, αυτό, τότε πολύ γρήγορα θα πάρει την θέση μας. Δώσαμε στους ανθρώπους, πνεύμα και ψυχή, αν τους αποκαλύψουμε και το Μυστικό της Ζωής, τότε σύντομα θα πάρουν την θέση μας. Θα γίνουν οι ίδιοι Θεοί.»

 

Και έτσι ξαναέπεσαν σε βαθιά περισυλλογή….

 

Μετά από ώρα, ο σοφότερος και γηραιότερος  των Θεών, είπε: Είναι δικό τους το «Μυστικό της Ζωής» Ας μην τους το δώσουμε όμως εύκολα. Αυτό που μπορούμε να κάνουμε είναι να το κρύψουμε κάπου και να αφήσουμε τους ίδιους, να το ανακαλύψουν μόνοι τους.

 

Και συμφωνήσαν, να κάνουν αυτό.

 

Και έτσι ξαναέπεσαν σε βαθιά περισυλλογή….

 

Ένας Θεός σκέφτηκε: «Να κρύψουμε το μυστικό στο πιο ψηλό βουνό, στο πιο βαθύ ηφαίστειο. Ο Άνθρωπος δεν θα μπορέσει ποτέ να το φτάσει»

 

Όχι είπε ο σοφότερος των Θεών. Ο Άνθρωπος, θα το ανακαλύψει…

 

Ένας άλλος Θεός είπε: « Να το κρύψουμε, στον πιο βαθύ πυθμένα της θάλασσας. Εκεί ο Άνθρωπος δεν θα το βρει ποτέ»

 

Όχι είπε ο σοφότερος των Θεών. Ο Άνθρωπος, θα το ανακαλύψει…

 

Ένας άλλος Θεός είπε: «Να το κρύψουμε στο απέραντο σύμπαν. Κανένας άνθρωπος δεν θα μπορέσει να το ανακαλύψει εκεί.»

 

Όχι είπε ο σοφότερος των Θεών. Ο Άνθρωπος, θα βρει τον τρόπο και μια μέρα θα το ανακαλύψει ακόμα και εκεί…

 

 

Και ξαναέπεσαν σε βαθιά περισυλλογή…

 

Τότε  είπε, ο σοφότερος των Θεών: Θα κρύψουμε το Μυστικό της Ζωής, μέσα στον ίδιο τον Άνθρωπο. Έτσι θα είμαστε σίγουροι, ότι θα ψάξει πολύ, θα είναι πολύ δύσκολο, σχεδόν ακατόρθωτο, αλλά αν το θέλει πολύ, τότε θα το βρει.»

 

 

 

 

Πολύ συζήτηση λοιπόν για την 21-12-2012 τα τελευταία χρόνια. Σενάρια και Χολιγουντιανές ταινίες καταστροφής, βιβλία που αναλύουν χρησμούς, Ημερολόγια των Μάγια που τελειώνουν σήμερα, αρχαίοι σαμάνοι που προφήτευσαν το τέλος των υπολοίπων, αλλά όχι το δικό τους.

 

 

Με την μόνη διαφορά, ότι η 21-12, για μένα πάντα ήταν, είναι και θα είναι μια πολύ σημαντική ημερομηνία, ασχέτως φετινών «σεναρίων».  Είναι η μέρα της γιορτής μου. Αγίας Ιουλιανής της Παραβάτριας (ω, ναι!!) και Θεμιστοκλέους. Και οι αναμνήσεις μου από αυτή τη  μέρα πολύ έντονες. Μια γιορτή στην οποία εκτός από τους γονείς μου, την γιαγιά μου (που μου έδωσε το όνομά της) την πρώτη μου ξαδέρφη, τους στενούς συγγενείς και μετρημένους φίλους, δεν την ξέρει κανένας. Μια γιορτή μια ανάσα πριν τα Χριστούγεννα. Kαι οι αναμνήσεις… Το για χρόνια, δώρο του μπαμπά μου, ένα άρωμα. Στο Δημοτικό, οι μπεζέδες που αγοράζαμε από τον κύριο Ντόντο, τον καλό ζαχαροπλάστη της περιοχής, για να κεράσω τους συμμαθητές μου στο σχολείο. Οι τρεις Ιουλίες, εγώ η Λιάνα και η γιαγιά μας, να γιορτάζουμε μαζί, με τα γλυκά, τα φαγητά και τα ατελείωτα τραπέζια της γιαγιάς, Ιουλίας. Μια γιορτή διπλή, αφού συνήθως μετά τη γιορτή μας, άρχιζαν και οι διακοπές των Χριστουγέννων.

 

Μια γιορτινή μέρα ίσως για όλες μας, σήμερα, αφού όχι μόνο είναι Παρασκευή, όχι μόνο έχουμε μπροστά μας ένα υπέροχο Σαββατοκύριακο αλλά γίνεται ακόμα πιο υπέροχο, αφού  σε τρεις μέρες έρχονται τα Χριστούγεννα!

 

Να περάσετε υπέροχα ότι και να κάνετε αυτές τις μέρες.

 

Πολλά φιλιά

 

Τζούλια

47 Σχόλια
  1. Πολύχρονη, πολύχρωμη, δυνατή και πάντα ευτυχισμένη!!
    Να σε χαίρονται και να σε χαιρόμαστε!!!

    Πολλά φιλιά…

  2. Χρόνια σου πολλά και καλά, Τζούλια μου!!
    Να είσαι υγιής, να χαίρεσαι την οικογένειά σου και να έχεις ό,τι επιθυμείς σου εύχομαι!!!*
    Καλές γιορτές!!*

  3. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!

    Να είσαι πάντα ευτυχισμένη, αισιόδοξη, υγιής και τυχερή!

    ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ!

  4. Καλημέρα αγαπημένη, χρόνια σου πολλά και όμορφα! Εύχομαι ολόψυχα να χαμογελάς, να χαμογελάς, να χαμογελάς.Να είσαι καλά και να γεμίζεις τις οθόνες μας με όμορφα κείμενα και εικόνες.
    Πριν λίγες διάβασα για ένα βάζο αναμνήσεων σε ένα φιλικό μπλογκ. Μια υπέροχη μαμά 2 κοριτσιών έχει καθιερώσει κάτι. Όλο το χρόνο γράφουν σε μικρά χαρτάκια ό,τι τους έκανε εντύπωση ή τους άρεσε και θέλουν να το κρατήσουν ως ανάμνηση και τα βάζουν σε ένα μεγάλο βάζο. Στο τέλος της χρονιάς ανοίγουν το βάζο και τα διαβάζουν ένα ένα.
    Μικρές στιγμούλες και μικρές χαρές είναι αυτά που δίνουν χρώμα στη ζωή μας. Εκεί θαρρώ πως πρέπει να ψάξουμε για να βρούμε και την ευτυχία.
    Πολλές φορές αναζητώ και βρίσκω και τη γαλήνη εκεί. Θυμάμαι μυρωδιές, εικόνες, ήχους από αγαπημένα πρόσωπα, από όμορφες συγκεντρώσεις, από μια έκπληξη που μου έκανε ο μπαμπάς μου μικρή. Κάπως έτσι ανακαλύπτει κανείς και ποιο είναι αυτό τελικά που του “μένει” από τη ζωή του.

    Ναι, έχω ξεφύγει εντελώς από το θέμα μας ε;
    Συχωρέστε με, τα Χριστούγεννα ήταν πάντα δύσκολη γιορτή για μένα
    Χρόνια πολλά αγαπημένη

  5. Καλημέρα και χρόνια πολλα! Πολύχρονη, ευτυχισμένη, υγιής να είσαι και όλα τα καλα του κόσμου στα πόδια σου Τζούλια! 😉

  6. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΤΖΟΥΛΙΑ ΠΟΛΥΧΡΩΝΗ ΠΑΝΤΑ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ ΠΟΥ ΝΑ ΣΕ ΑΓΑΠΟΥΝ.ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΥΓΕΙΑ.
    ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΟΠΩΣ ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΕΠΙΘΥΜΕΙΣ.
    ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!!

  7. Τζούλια μου σου στέλνω τις καλύτερες ευχές μου και πολλή αγάπη!! Εξαιρετικό το σημερινό σου ποστ πάντα λες τις πιο όμορφες και ταιριαστές ιστορίες!!!!
    ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ!!!

  8. Τζούλια μου καλημέρα. Χρόνια σου πολλά. Να είσαι υγιής και να χαίρεσαι αυτούς που αγαπάς. Να χαίρεσαι και με τη σκέψη αυτών που αγαπάς και δεν είναι πια εδώ. Οι δικοί μας Θεοί τις περισσότερες φορές είναι τόσο κοντά μας που δεν τολμάμε να το πιστέψουμε.
    Να είσαι πάντα μια ακτίνα φωτός και χαράς για τους αγαπημένους σου, αλλά και για εμάς.

  9. Τζούλια μου χρόνια σου πολλά!!!!!! Σου εύχομαι πάνω από όλα υγεία!!! Όλα τα άλλα έρχονται όταν έχουμε την υγεία μας και είμαστε δυνατοί!!!

  10. Χρόνια πολλά! Να είσαι πάντα γερή, χαρούμενη και τυχερή! Και γλυκιά και όμορφη, όπως τώρα!

  11. Καλημέρα Τζούλια!!Χρόνια πολλά και ΚΑΛΑ!!!!Πάντα χαμογελαστή και περιτριγυρισμένη με ανθρώπους που σε νοιάζονται!!

  12. Γλυκιά μου, χρόνια σου πολλά!

    Χρόνια όμορφα, γεμάτα, δημιουργικά, με στιγμές χαρούμενες που θα διαδέχονται η μία την άλλη και με πολλή-πολλή αγάπη που θα δέχεσαι, για να σου υπενθυμίζει πόσο υπέροχος άνθρωπος είσαι.

    Να περάσεις υπέροχα!

    Με το καλό και στα Χριστούγεννα! 🙂

  13. Χρόνια πολλά κορίτσι μου απο τα βάθη της καρδιάς μου.

  14. KAΛΗΜΕΡΑ, ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΤΖΟΥΛΙΑ.
    ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ ΝΑ ΜΑΣ ΞΥΠΝΑΣ ΚΑΘΕ ΠΡΩΙ ΜΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ.
    Σ’ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΠΑΡΕΑ ΣΟΥ.
    ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΕ ΟΛΕΣ.

  15. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΤΖΟΥΛΙΑ!!
    ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΥΧΕΣ ΣΟΥ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΦΕΤΟΣ!!
    ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΣ ΚΑΙ
    ΣΕ ΑΓΑΠΑΝΕ!!!
    Υ.Γ Υπεροχη ιστορια μηπως τελικα σημερα επρεπε να κοιταξουμε μεσα μας!!και οχι ψηλα στα αστερια για αυτη την μεγαλη αλλαγη που θα συμβει!!Τελικα ο ανθρωπος
    θελει πολυ δουλεια ακομα για να εκτιμησει το θαυμα που ειναι απο μονος του
    ο ιδιος!!

  16. Χρόνια σου πολλά γεμάτα υγεία,αγάπη,ομορφιά,αγαπημένους ανθρώπους και όλα όσα επιθυμείς αγαπημένη Τζούλια 🙂

    Καλά Χριστούγεννα και να περάσεις υπέροχα!!!
    Πολλά φιλιά xxx

  17. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΣ. ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΕΥΧΗΘΩ ΓΛΥΚΙΑ ΜΟΥ? ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ. ΓΙ΄ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΓΕΛΙΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ!!!
    ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΤΕΛΙΚΑ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΛΙΓΕΣ ΧΑΡΟΥΜΕΝΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ, ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ.♥♥♥♥
    ΦΙΛΑΚΙΑ ΤΖΟΥΛΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΠΕΡΝΑΜΕ ΚΑΛΑ, ΕΣΤΩ ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ♥♥♥♥♥

  18. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΤΖΟΥΛΙΑ !!!!!!
    Να είσαι πάντα γερή και ευτυχισμένη και να χαίρεσαι το ζουζούνι σου.

  19. Χρόνια Πολλά και ευτυχισμένα σου εύχομαι Τζούλια μου να είσαι γερή δυνατή και χαρούμενη και να υπάρχει πάντα πολύ αγάπη στην ζωή σου!!!!!!!!!!

  20. Καλησπέρα σας αγαπημένες bbφίλες. Εγώ εδώ που είμαι δεν θα εχω υπολογιστή, οπότε για λίγες μέρες Θa μπαίνω από TO KINHTO… 🙁 XPONIA ΠOΛΛA αγαπημένη τζούλια! NA είσαι παντα ευτυχισμένη κ NA έχεις υγεία KAI αγάπη ΣTH ζωή σου, εσύ KAI όλοι όσοι αγαπάς.

  21. Πολύχρονη!!! Πάντα γερή και δημιουργική! Καλές γιορτές σε όλους!

  22. Tζα!!!Χρόνια πολλά αγαπημένη μου!!!Να είσαι πάντα χαρούμενη και υγιής,να έχεις μόνο ευχάριστες εκπλήξεις στη ζωή σου και να αγαπάς και να αγαπιέσαι…Πολύ γλυκό το post με ιδιαίτερο μήνυμα.. είναι ιδιαίτερη μέρα και για μένα:Γιορτάζεις εσύ πρωθυπουργέ μας και έχει τα γεννέθλιά του ο μπαμπάκας μου(να τον χαίρομαι)Αλλά και αύριο έχει τα γεννέθλιά του το μωρό μου(πότε μεγάλωσε Θεέ μου;;;)Τα Χριστούγεννα έχουν φτάσει…Το τέλος του κόσμου μας προσπέρασε..Ε,αν δεν είναι ο Δεκέμβριος ο μήνας μου τότε τι είναι;(και δεν ξεχνώ και τα μελομακάρονα φυσικά)Φιλάκια……

  23. αγαπημενη μου φιλη,ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ Κ ΚΑΛΑ!Ο,ΤΙ ΕΠΙΘΥΜΕΙΣ ΓΙΑ ΣΕΝΑ Κ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ!ΣΟΥ ΑΦΙΕΡΩΝΩ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ‘JULIIA'(YOU,VE SET THE STANDARDS FOR ME,LALA,LALA……WELL,I CAN,T LIVE WITHOUT YOUR LOVE LALA..!!)ΣΕ ΦΙΛΩ!
    PS.το post θα το διαβασω αργοτερα κ θα σου πω τη γνωμη μου λογω ελλειψης χρονου.

  24. @Τζούλια: Ότι αγαπάς να το’χεις και ότι έχεις να τ’αγαπάς! Χρόνια Πολλά αγαπημένη μου, με υγεία πάνω απ’όλα, ευτυχία, αγάπη και υπέροχες στιγμές… Να χαίρεσαι την οικογένειά σου και να περάσετε τα πιο όμορφα και μαγικά Χριστούγεννα! Πολλά φιλιά! 🙂

  25. @Όλες: Εύχομαι η ζωή σας να γεμίσει με τα πιο όμορφα χρώματα, η καρδιά σας με τις πιο γλυκές μελωδίες και όλα σας τα όνειρα να πραγματοποιηθούν μ’ένα μαγικό τρόπο!! Καλά Χριστούγεννα! 🙂

  26. Χρόνια πολλά, Τζούλια, με υγεία, περισσή δημιουργικότητα και ευτυχία! Καλά Χριστούγεννα σε όλες!

  27. Xρόνια πολλά,να’σαι χαρούμενη κι ευτυχισμένη.Να περάσεις καλά αυτές τις μέρες ότι κι αν κάνεις.

  28. Χρόνια πολλά, αγαπημένη μας, να χαίρεσαι τη γιορτούλα σου!!! Να είσαι πάντα χαμογελαστή, γερή κι ευτυχισμένη!!!!
    το ποστ? απλά υπέροχο!!! Τα μηνύματά του τέλεια!!!Δεν έγραψες απλά, κέντησες πάλι!!!!!

  29. Χρόνια σου Πολλά, πολύχρονη, ευτυχισμένη και ό,τι ποθείς το καλύτερο! Κάθε επιτυχία σε ό,τι και αν κάνεις! ^_^

  30. Πόσο απλό αλλά ταυτόχρονα υπέροχο post!Σε γεμίζει χαμόγελο!Κάποιες φορές δεν χρειάζονται τα πολλά για να γίνει αυτό!Χρόνια σου πολλά λοιπόν!Να έχεις μια ζωή “απλή”,γεμάτη ευτυχία,αγάπη και χαμόγελο!Και Καλά Χριστούγεννα!

  31. Χρονια πολλα και καλα γεματα ευτυχια και αγαπη και ομορφια και ερωτα και φιλους και αγκαλιες ανοιχτες και χαμογελα πλατια και οτι αλλο λαχταραει η καρδια σου μα πανω απο ολα ΥΓΕΙΑ.

  32. Χρόνια Πολλά γλυκειά μας Τζούλια και Καλές γιορτές!

  33. μου αρεσε πολυ ο συσχετισμος του μυστικου της ζωης κ της πιθανολογουμενης ημερας καταστροφης του κοσμου.ποτε μου δεν πιστεψα σε τετοιες θεωριες χωρις βεβαια να περιγελω τους ανθρωπους που τα πιστευουν.ο καθενας κρινει αναλογα με τη θρησκευτικη,κοινωνικη κ πνευματικη διασταση που προσδιδει στις διαφορες εννοιες που οριοθετουν τη ζωη του κ τον αξιακο του κωδικα.
    οσο για το μυστικο της ζωης,κανενας κ ποτε δεν θα το βρει.ωστοσο,ακομα κι αν το βρει δεν θα εχει συνειδητοποιησει οτι το εχει βρει.αυτο ειναι το ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΓΙΑ ΜΕΝΑ.

  34. Χρόνια σου πολλά αγαπημένη μας Τζούλια! Εύχομαι να έχεις πάντα τη δύναμη να ξεπερνάς τα όποια εμπόδια και προβλήματα που υπατχουν, να είσαι υγιής και ευτυχισμένη με ανθρώπους που αγαπάς γύρω σου! Να είσαι πάντα δημιουργική για να μας κανείς και εμάς χαρούμενες.. Φιλάκια πολλά!! Καλά Χριστούγεννα σε όλες.. Εύχομαι ο,τι καλύτερο!

  35. Χρόνια σου πολλά και καλά Τζούλια!! Κάθε σου όνειρο να γίνει πραγματικότητα, να είσαι καλά και να χαίρεσαι τον Ρωμανούλη σου!!
    Καλά Χριστούγεννα και καλές γιορτές σε όλο το beautyblog!

  36. @όλες: Σας ευχαριστώ αγαπημένες μου! Θα τα πούμε σύντομα, γιατί δεν αντέχω και πολύ, “μακριά” σας!

  37. Χρόνια πολλά κι ευτυχισμένα Τζούλια! Εύχομαι μια ζωή μαγευτική, όπως το σημερινό σου ποστ…

  38. Χρόνια Πολλά και καλά και να σε χαίρεται η όμορφη οικογένειά σου!
    Υπέροχο το ποστ και για άλλη μία φορά με τα λόγια σου μας παρασύρεις σε κικεώνα συναισθημάτων!Σε ευχαριστουμε και καλές γιορτές!

  39. καλημερα!καλοσ/κ!σε αναμονη για τα χριστουγεννα βεβαια!

  40. Καλημερα Julia μου,χρονια πολλα,να εχεις παντα υγεια και να χαιρεσαι αυτους που αγαπας.Συγγνωμη για την καθυστερηση,δεν μπηκα καθολου μεσα στον υπολογιστη εχθες γιατι ελειπα,υπεροχη η ιστορια σου και υπεροχα ολα αυτα που κανεις.Να΄σαι γερη να συνεχισεις.ΦΙΛΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!!!!!!!!!!!

  41. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΤΖΟΥΛΙΑ Κ ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΑ. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ Κ ΚΑΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ. ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ! ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΜΕΣΑ ΜΑΣ! ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ… ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ.

  42. χρόνια σου πολλά Τζούλια μου!συγνωμη που δεν πρόλαβα να σου ευχηθώ χθες.ελπίζω να πέρασες τη γιορτή σου όμορφα και οικογενειακά!

  43. esto k ligo kathisterimena(sygnomh giayto alla eixa kapoio thema me to router) polyxronh!!!xronia polla koritsaki mou!!!omorfa dimiourgika!!!xronia anapantexhs eytyxias!!xronia xamogellasta!!fotina!paramythenia!xronia polla!!!sou eyxomai olopsyxa kathe sou epithymia na pragmatopoihei!!polyxronh!!!
    mas taksidepses pali se ena magiko kosmo opos esy monaxa ksereis!!!oti epithymeis!!!filakiaaaaa

  44. Αγαπημένη , αν και καθυστερημένα , χρόνια σου πολλά ! Σου εύχομαι να είσαι πάντοτε δημιουργική και ευτυχισμένη !

  45. Χρόνια σου πολλά. Να είσαι υγιής και να χαίρεσαι αυτούς που αγαπάς Καλά Χριστούγεννα Εύχομαι ο,τι καλύτερο!

  46. καλημερα σε ολες!!!!ευχομαι να περνατε καλα!καλα χριστουγεννα με τους αγαπημενους σας οπου κι αν βρισκεστε!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.