“Flash”: Το Νέο Άρωμα από τον οίκο Jimmy Choo

 

Ποια από μας μπορεί να ξεχάσει την ατάκα της Sara Jessica Parker (aka, Carrie) όταν σε ένα από τα επεισόδια του Sex and the City, δήλωσε ότι η αγαπημένη της μπουτίκ παπουτσιών, δεν είναι άλλη από την Jimmy Choo;  Και πόσες φορές αλήθεια, δεν την είδαμε να κρατάει στο χέρι της μια shopping bag από το ομώνυμο,  Νεοϋορκέζικο  κατάστημα;

 

 

Ήταν περίπου πριν από 2 χρόνια όταν είχα κάνει ένα post εδώ μέσα όπου σας είχα ενημερώσει τότε, για το λανσάρισμα του πρώτου αρώματος του οίκου, μιας δημιουργίας της ίδιας της Tamara Mellon ( της ιδιοκτήτριας) η οποία μάλιστα, δάνεισε το πρόσωπό της στην διαφημιστική καμπάνια του αρώματος.

 

Από τότε, «κύλισε αρκετό νερό στο αυλάκι» η Tamara Mellon δεν ανήκει πλέον στο δυναμικό του JC, ο οίκος πουλήθηκε στον κολοσσό Labelux, ενώ ο ίδιος ο Jimmy Choo (ναι είναι υπαρκτός..) διατηρεί ατελιέ με παπούτσια στο Λονδίνο, με την ονομασία Jimmy Choo’s Shoes (μυθιστόρημα πάντως, μπορεί να γίνει αυτή η μάρκα, εδώ που τα λέμε…)

 

 

 

Το δεύτερο άρωμα, που κυκλοφορεί με την ονομασία “Flash” (του οποίου το μπουκάλι μου αρέσει περισσότερο από το πρώτο- έχω και αδυναμία στο μπλε), σύμφωνα με τον οίκο, “αντιπροσωπεύει τη μαγεία του κόκκινου χαλιού, μιας μοναδικής βραδιάς, την διασκέδαση σε ένα διάσημο club, την λάμψη μιας glamorous εμφάνισης»

 

Η διάσημη αρωματοποιός Christine Nagel που το δημιούργησε, κάνει λόγο για ένα ultra μοντέρνο λευκό floral άρωμα με βασικές νότες από ροζ πιπέρι, μανταρίνι, φράουλα, γιασεμί, tuberose, κρίνα, ηλιοτρόπια και λευκά ξύλα. Θα διατίθεται σε Εau de Parfume σε 60ml και 100ml και θα συνοδεύεται από πλήρη σειρά μπάνιου.

 

 

 

Το πρόσωπο της καμπάνιας θα είναι το διάσημο Ρωσικής καταγωγής μοντέλο Natasha Poli και η πρώτη εικόνα που κυκλοφόρησε από την ολοκαίνουργια καμπάνια, είναι σαγηνευτική και σέξι με την Natasha ξαπλωμένη πάνω σε ένα μαύρο πάτωμα, αγκαλιά με το άρωμα και περιτριγυρισμένη από φώτα νέον. Kυματιστά μαλλιά, κατακόκκινα χείλη, η Natasha, ενσαρκώνει το απόλυτο glamour μέσα από τον φακό του Steven Meisel. Not bad…

 

To νέο άρωμα αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Μάρτιο στο εξωτερικό και λίγο μετά, είμαι σίγουρη και σε εμάς…

 

Σήμερα, πριν κλείσω, θέλω επίσης να σας πω για κάτι εξαιρετικό που οργάνωσαν τα κορίτσια μας οι GBB’s (Greek Beauty Bloggers). Για πρώτη φορά, φέτος, ξεκίνησε ο Πρώτος Πανελλήνιος Διαγωνισμός για τα 3 καλύτερα Greek Beauty Blogs του 2012! Το δίκτυο των Greek Beauty Bloggers απαριθμεί 210 Beauty Blogs-μέλη, τα οποία συμμετέχουν από όλα τα μέρη της Ελλάδας. Επισκεφτείτε, τη σελίδα τους και ψηφίστε τα αγαπημένα σας! Είναι μια πολύ καλή προσπάθεια και πρέπει όλες να την στηρίξουμε. Εγώ ήδη ψήφισα, αλλά αυτή τη φορά, αντίθετα με το bb, θα κρατήσω τις ψήφους μου κρυφές.. (χεχεχε..)

 

15 Σχόλια
  1. Καλημέρα και χρόνια πολλά!
    Δεν μπορώ να σχολιάσω το ίδιο το άρωμα, όμως το καπάκι του μπουκαλιού του αρώματος, που θυμίζει τα εξωτερικά φλας των παλιών μηχανών με εξέπληξε!
    Φιλιά πολλά!

  2. καλημερα τζουλια,καλημερα ββκοριτσακια,τι κανετε;αν δεν το μυρισουμε δεν μπορουμε να πουμε τπτ,μονο η υπουργος μπορει.παντως,καθε καινουργιο αρωμα μου δημιουργει παντα την απορια,μηπως ειναι το επομενο με το οποιο θα κολλησω.φιλακια πολλα!!!

  3. Καλημερα!!!
    Ενας λογος που λατρευω ακομα το Sex&The city( ναι βλεπω ακομα σε οποιο καναλι ξαναπαιχτουν οι επαναληψεις!)ειναι τα ρουχα και το λαιφ σταιλ και να σας πω ακομα δεν εχω ξεκαθαρισει πια ηρωιδα θα ηθελα να ημουν γιατι μου αρεσουν ολες η καθεμια για ξεχωριστους λογους.
    Το αρωμα δειχνει υπεροχο σιγουρα θα ειναι απο τα αρωματα που ολες θα θελαμε να εχουμε στην συλλογη μας!!Οπως και ενα ζευγαρι γοβες!!!!
    Παω να ψηφισω τις Gbblogers θα ειναι πολλες και καλες αντε τωρα να ξεχωρισεις ποια χωρις να αδικησεις. . .
    Φιλακια χχχ

  4. Τον Μάρτιο;! ‘Η και αργότερα;! I want to test it now!
    Ροζ πιπέρι και φράουλα… Exciting!

    Καλημέρα σε όλες 🙂

  5. Καλησπέρα κούκλες! Αγαπημένη σειρά το Sex and the City, όπως και ο Jimmy Choo!! Αχ, αυτά τα παπούτσια του… τα θέλω όλα!! Πριν αρκετές μέρες δοκίμασα στα Sephora, ένα άρωμα Jimmy Choo, (δεν θυμάμαι ποιο!) και μου άρεσε πολύ! Όμως θα περιμένω μέχρι τον Μάρτιο για να δοκιμάσω και το νέο floral άρωμα, το οποίο φαίνεται υπέροχο! Πάω στο Greek Beauty Bloggers για να ψηφίσω…. Καλή συνέχεια και πολλά φιλιά! 🙂

  6. kalispera julia bbgirls!!!oraio mpoukalaki!!!treis mines einai tha perasoun….
    210 beauty blog????k malista ellinika???tora entiposiastika!!!den ikser oti yparxoun tosa!!!filakiaaaaa

  7. καλησπερα χρονια πολλα κ απο εμενα….πρεπει να σχολιασω το μπουκαλακι του αρωματος το οποιο ειναι εκθαμβωτικο..δινω σημασια σε αυτα!επισης να πω οτι αγαπημενη τζουλια δυο μερες τωρα δεν εχω λαβει mail σου μπαινω απο μονη εδω κ ετσι βλεπω το ποστ σου…

  8. Καλησπέρα Τζούλια, καλησπέρα bbgirls!! Ωραίο ακούγεται το νέο άρωμα του Jimmy Choo (τα παπούτσια τα αφήνω ασχολίαστα για ευνόητους λόγους!) ο συνδυασμός ροζ πιπέρι με φράουλα για αρχή, tuberose & lily (λατρεύω αυτόν το συνδυασμό) και ξυλώδη βάση με ηλιοτρόπιο είναι μεν αρκετά συνηθισμένος αλλά Christine Nagel είναι αυτή για να δούμε πως τα συνδυάζει! Άλλωστε είναι η δημιουργός του πολυαγαπημένου μου Theorema (Fendi) και δεν θυμάμαι πόσων της Jo Malone. Αναμένουμε λοιπόν!!
    Όσο για την ψηφοφορία σπεύδω κι εγώ !!
    Φιλιά πολλά!!!

  9. Τζα!!!Καλησπέρα bbgirls..τέλειο μπουκαλάκι και πρέπει να μυρίζει και ωραία(από την περιγραφή τουλάχιστον)Το προηγούμενο(το ροζ)άρωμά τους πάντως μου είχε αρέσει.Επίσης αγαπημένη @Julia ούτε σήμερα αλλά ούτε και χθες έλαβα ειδοποίηση στο mail μου.Τα φιλιά μου…καληνύχτα._

  10. Kαλησπερα και χρόνια πολλά!!!!!! Πολύ δελεαστικό το μπουκαλάκι θα συμφωνήσω κ εγώ κ θα σπεύσω στα HONDOS να το δοκιμάσω!!

  11. καλημέρα και καλή χρονιά!πήγα χτές στα hondos center και μύρισα αυτό το άρωμα και ομολογώ να πώ οτι είναι ρομαντικό, αισθησιακό και όντως το μπουκάλι είναι πολύ ωραίο!!

  12. ΕΥΧΟΜΑΙ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ ΤΟ 2013 ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΧΡΟΝΙΑ ΟΛΩΝ ΜΑΣ!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.