Happy New Year 2013! Με πολλή πολλή Αγάπη!

 

 

Πάντα η πρώτη ευχή που δίνω αυτές τις μέρες και χωρίς να είναι καθόλου κλισέ (την πιστεύω απόλυτα) είναι Υγεία. Μετά συνήθως οι ευχές μου, έρχονται με αυτή τη σειρά: Τύχη (υγεία είχαν και αυτοί στον «Τιτανικό» αλλά τι να την κάνουν όταν βούλιαξε;) Έρωτας (σε κάθε μορφή του) και λίγα Χρήματα, τόσα όσα να περνάμε καλά (το “καλά” που θέλει ο καθένας από εμάς)

 

 

Συνήθως για κάποιο λόγο, ξεχνάω να ευχηθώ αγάπη. Σήμερα λοιπόν στο πρώτο post για την νέα χρονιά θέλω να ευχηθώ σε όλες σας και γερές πολύ γερές δόσεις αγάπης για αυτόν το νέο χρόνο.

 

 

Και θα το πάω και λίγο παρακάτω και θα σας γράψω κάτι που είχα διαβάσει πριν από περίπου ένα χρόνο σε ένα βιβλίο με την ονομασία “The Sacred Romance” και μου είχε κάνει εντύπωση:

 

Πίστη. Ελπίδα. Αγάπη. Και το σπουδαιότερο όλων η Αγάπη.

 

Αλλά τελικά τι σημαίνουν αυτές οι τρεις λέξεις; Λέξεις που χρησιμοποιούμε σχεδόν κάθε μέρα, χωρίς να είμαστε και απολύτως σίγουροι για το πιο βαθύ τους νόημα;

 

Πίστη: Η Μνήμη μας. Να μπορούμε να θυμηθούμε κάθε λεπτό κάθε στιγμή όλες τις ευλογίες της ζωής μας. Από τις πιο απλές όπως μια επαγγελματική επιτυχία, μια υπέροχη μέρα με τους αγαπημένους μας, μέχρι τις πιο μεγαλειώδεις: Τη γέννηση ενός παιδιού, τη γέννηση του δικού μας παιδιού.

 

Ελπίδα: Η Φαντασία μας. Τα όνειρά μας. Το ακριβώς αντίθετο από την παραίτηση. Η γνώση ότι όλα μπορούν να αλλάξουν και θα αλλάξουν προς το καλύτερο.

 

Αγάπη: Το Πάθος για Δόξα. Όχι Δόξα όπως fame.. Δόξα όπως Glory. Για τον εαυτό μας. Για όλους, όσους βρίσκονται δίπλα μας. Ακόμα και για κάποιον που δεν γνωρίζουμε. Δόξα για να επαναφέρουμε την ομορφιά στα πάντα, ειδικά μέσα στις καρδιές αυτών που βρίσκονται γύρω μας.

 

Άρα η Πίστη η Ελπίδα και η Αγάπη, δεν είναι απλά όμορφες λέξεις δεν είναι μόνο αρετές, είναι η απόλυτη δύναμη το κέντρο βάρους όλης μας της ύπαρξης. Η Φαντασία μας. Η Μνήμη μας. Το Πάθος μας για Δόξα, το Πάθος του αγάλλομαι.

 

 

Τι λέτε λοιπόν, θέλετε να ξεκινήσει η νέα χρονιά εδώ μέσα με γερές δόσεις Αγάπης?

 

Αν ναι, υπομονή μέχρι αύριο..

 

 

Happy New Year, αγαπημένες μου!

29 Σχόλια
  1. Καλή χρονιά!!!!
    Μακάρι το 2013 να είναι η καλύτερη χρονιά (μέχρι το 2014) !!!
    Υγεία, τύχη, αγάπη, αισιοδοξία και χαμόγελα για πολλές πολλές υπέροχες στιγμές!!!!*

  2. @Kat-Rap: Καλή Χρονιά αγαπημένο μου κορίτσι! Σου εύχομαι το 2013 να είναι από τις πιο όμορφες χρονιές μου Κατερινάκι μου! xxx

  3. Καλη χρονια Τζουλια με υγεια, αγαπη και περισσοτερη ομορφια στις ζωες μας.

  4. ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ! Εύχομαι ο καινούριος χρόνος να μας χαρίσει χαμόγελα, υγεία, τύχη και δύναμη. Να έχει το 2013 ένα όμορφο ξεκίνημα και τα όνειρά μας να βγουν αληθινά. Να είμαστε λιγότερο αναποφάσιστοι και περισσότερο τολμηροί! 🙂

  5. Καλή χρονιά Τζούλια. Καλή χρονιά bbgirls.
    Μακάρι οι ευχές του post να γίνουν για όλους πραγματικότητα. Μακάρι να αγαπήσουμε ουσιαστικά τον εαυτό μας, να πιστέψουμε στη δύναμη των ανθρώπων μου μας περιβάλλουν και να επιβεβαιωθούν οι ελπίδες μας.

  6. Καλή μας Χρονιά!
    Με Υγεία (με κεφαλαία όπως βλέπεις…), και την μαγική ικανότητα να διακρίνουμε τις απλές απότυχίες από τις δυστυχίες, τους καλούς από τους αδιάφορους φίλους, την ειλικρίνεια από την υποκρισία …
    Και αυτογνωσία, ώστε να έχουμε την ισορροπία που μας αξίζει!!!

  7. Καλή χρονιά! Εύχομαι το 2013 να ξεχειλίζει απο αγάπη και υγεία!

  8. ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!
    ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΟ 2013 ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟ 2012
    ΜΕ ΠΟΛΥ ΑΓΑΠΗ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ..

  9. Καλημερα και Καλη Χρονια με μπολικη δοση απο “Αγαπη Πιστη Ελπιδα”!!
    Δεν ειναι τελικα τυχαιο που οι τρεις κορες της Αγιας Σοφιας ειχαν αυτα τα ονοματα!!
    Οταν πιστευουμε σε αυτα ολα γινονται ακομα και θαυματα!!και η καθημερινοτητα μας οταν χαμογελαμε και ειμαστε ευτυχησμενοι ειναι ενα μικρο θαυμα!!
    Πολλα φιλια χχχχχ

  10. Καλή χρονιά σε όλες μας κορίτσια!
    Με υγεία και αισιοδοξία, ώστε να μην χάνουμε ποτέ την ελπίδα μας και να έχουμε πίστη στον εαυτό μας και τους ανθρώπους μας, ότι κάθε μέρα που ακολουθεί θα είναι καλύτερη από την προηγούμενη!

    Εύχομαι ένα δημιουργικό 2013. με προσωπικές και επαγγελματικές επιτυχίες και με τους ανθρώπους που αγαπάμε και μας αγαπούν, δίπλα μας! Α! Και να μην φοβόμαστε να το δείχνουμε ο ένας στον άλλο…

    Τα φιλιά μου!

  11. Καλή και δημιουργική χρονιά εύχομαι ολόψυχα!
    Χωρίς να ξεθωριάζει η μνήμη, χωρίς χαλινάρια στη φαντασία, χωρίς όρια στην αγάπη…
    Σας φιλώ!

  12. Εγώ καλές μου φίλες θα ευχηθώ υγεία και αγάπη και τίποτ ‘άλλο. Πάντα αυτά τα δύο εύχομαι και είναι τα πιο σημαντικά. Αγάπη για να είμαστε ευτυχισμένοι και ολοκληρωμένοι άνθρωποι, υγεία για να απολαμβάνουμε την αγάπη. Εξ άλλου δεν υπάρχει πιο μεγάλη ευτυχία από το να αγαπάς και να σε αγαπούν. Σας τα εύχομαι λοιπόν μέσα από την καρδιά μου.
    Πίστη, ελπίδα, αγάπη…αυτές οι λέξεις είναι γραμμένες στην Καινή Διαθήκη. “νυνί δε μένει πίστις, ελπίς, αγάπη, τα τρία ταύτα. μείζων δε τούτων η αγάπη.” Είναι το αγαπημένο μου απόσπασμα. Αποτελεί έναν ύμνο στην αγάπη που αξίζει να διαβάσετε. (Απ.Παύλου Α’ επιστολή προς Κορινθίους ιγ’)
    Καλή χρονιά!

  13. χρονια πολλα και χαρουμενο το νεο ετος!ευχομαι σε ολες τα καλυτερα!!!

  14. Καλησπέρα Τζούλια, καλησπέρα bbgirls!! Καλή Χρονιά εύχομαι κι εγώ με πολλή τύχη, αγάπη, ελπίδα, πίστη, υγεία και την πραγματοποίηση όλων των ονείρων μας όσο τρελών κι αν είναι αυτά!!!
    Άλλωστε αφου ξεπεράσαμε και την 21-12-12 έχουμε μπροστά μας πολύ καιρό!!!
    Φιλιά πολλά και την αγάπη μου!!

  15. καλη χρονια αγαπημενες μου φιλες!!!αγαπημενη τζουλια,σου στελνω την αγαπη μου κ τις ευχες μου για το 2013!να ειμαστε ολοι γεροι,δημιουργικοι,αισιοδοξοι,τυχεροι!
    χθες,σας ευχηθηκα μεσα απο τη σελιδα του ββ γτ δεν το περιμενα οτι θα μας κανεις τετοια εκπληξη σημερα.σ’αυτα τα 3 που ανεφερες θα ηθελα να προσθεσω κ τη σοφια.μας ειναι απαραιτητη για να παιρνουμε σωστες αποφασεις τις ημερες αυτες.
    να’χουμε παντα στο μυαλο μας οτι η ζωη ειναι ωραια κ ολα τα προβληματα ξεπερνιουνται αρκει να ειμαστε γεροι στο νου κ στην καρδια.
    κ που ειστε κοριτσια,τα πραγματα που σας δεσμευουν κ μπορειτε να τα διωξετε-γτ υπαρχουν κι εκεινα που δεν μπορειτε-δωστε τους μια γερη κλωτσια να πανε μακρια,να γκρεμοτσακιστουν κ ν κατρακυλησουν οσο πιο βαθια γινεται κατω στον γκρεμο του χρονου,στα καταβαθα του παρελθοντος.αξιζει!τα φιλια μου κ τις ευχες μου!
    @τζουλια,κτ ετοιμαζεις εσυ…………

  16. Όσα χωρούνε στ’όνειρο κι ότι ο νους σας βάνει, ο νέος χρόνος που’ρχεται χαρές να σας τις κάνει!! Καλή Χρονιά με υγεία και ότι καλύτερο για όλο τον κόσμο! Πολλά φιλιά και αγκαλιές…. 🙂

  17. xronia polla kalh xronia!!!eyxomai to 2013 na einai h kaliterh xronia gia ton kathena ksexorista k na ferei polla xamogela pragmatopoiontas osa perisotera oneira mporei!!! me ygeia, tyxh, elpida, agaph, erota, pisth, aggalies, oneira k polla polla xamogella!!!filakiaaaa :*

  18. Καλή χρονιά! Εύχομαι να έχουμε όλοι υγεία, να ζούμε καλά, να γελάμε συχνά, να αγαπάμε και να μας αγαπούν πολύ!

  19. Καλή χρονιά σε όλους μας!!! Υγεία, αγάπη και πολλά πολλά χαμόγελα!!! Η αγάπη υπάρχει πάντα σε μεγάλες δόσεις εδώ στο bb!!!
    Σας φιλώ!!!

  20. Τζα!!!Καλή χρονιά αγαπημένες μου!!!Εύχομαι υγεία,αγάπη,τύχη κι ευτυχία,γέλια κι αγκαλιές…πολλές αγκαλιές.Να πραγματοποιηθούν όλα τα όνειρά σας και να μην ξεχνάτε να ονειρεύεστε(με ανοιχτά τα μάτια).Να μην το βάζετε ποτέ κάτω και με τόλμη(και γοητεία)να αντιμετωπίζετε ό,τι και να σας τύχει.Θετικές σκέψεις κι όλα μόνο καλύτερα μπορούνε να πάνε…Ένα τεράστιο φιλί..ΣΜΟΥΤΣ

  21. Χρόνια Πολλά κορίτσια, με ένα ευτυχισμένο, δημιουργικό και γεμάτο τρέλα και αγάπη 2013!!! Καλή Χρονιά να έχουμε!!!!

  22. Καλή χρονιά Τζούλια και bb girls!! Ας φέρει στην καθεμιά η νέα χρονιά όσα της στέρησε η προηγούμενη και ας πραγματοποιήσει τα όνειρά μας! Υγεία και αγάπη πάνω από όλα!

  23. Χρονια πολλα σε ολες!
    Ευχομαι το 2013 να μας φερει υγεια ,αγαπη και ειρηνη.
    Τετριμενη η ευχη μου αλλα αν δεις ενα δελτιο ειδησεων θα δεις ποσο πολυ λειπουν απο την ζωη μας.

    Οσο για μας τα κοριτσια του bb ευχομαι να ειμαστε παντα ομορφες και δροσερες και το 2013….2023….2033…..2043 να μας βρει με αψογο-τσιτα δερματακι και λαμπερη ματια!!!

    Να αγαπατε και να αγαπιεστε!
    Να χαμογελατε και να γελατε δυνατα σε καθε ευκαιρια!

  24. Χρόνια πολλά και καλά αγαπημένες! Ας έχουμε μια χρονιά γεμάτη όμορφες, αξέχαστες στιγμές!

  25. Καλή,όμορφη και χαρούμενη χρονιά με υγεία σωματική και ψυχική,αγάπη όπως είπες κι εσύ Τζούλια,τους ανθρώπους που αγαπάμε και μας αγαπούν δίπλα μας,χρήματα γιατί χωρίς αυτά δεν γίνεται τίποτα δυστυχώς και να φέρει το 2013 ό,τι επιθυμεί ο καθένας κι ότι μας στέρησε ο προηγούμενος χρόνος που για πολλούς/ες από εμάς ήταν δύσκολος και είχε άσχημες αναμνήσεις.
    Χρόνια πολλά και Καλή μας Χρονιά 🙂

  26. Τζούλια,
    οι ευχές σου είναι οι καλυτερότερες!!! Χαίρομαι που το ποστ σου με έκανε να σκεφτώ ερμηνείες για αυτές τις λέξεις πέρα από την προφανή ερμηνεία …
    Καλή Χρονιά με νότες αισιοδοξίας, γλύκας και δημιουργίας!

  27. Καλησπέρα κούκλες!!!Θέλω να σας μεταφέρω κάτι που άκουσα σήμερα και μου άρεσε πάρα πολύ.”Χαμογελάτε… δεν κοστίζει τίποτα και κάνει τους άλλους να αναρωτιούνται”.Πολλά φιλιά και πολλά χαμόγελα!!!

  28. Kαλημερα και χρονια πολλα,καλη χρονια σε ολους.Ευχομαι το 2013 να ειναι ενα ευτυχισμενο ετος για ολα τα παιδια,να χαμογελανε και να εχουν ο,τι ειναι απαραιτητο για τη ζωη τους.

  29. Καλή χρονιά με ότι επιθυμεί περισσότερο ο καθένας.΄Αλλος έχει λεφτά και ψάχνει την αγάπη-ξέρω έναν-άλλος έχει αγαπη αλλά θέλει δόξα,άλλος έχει πίστη αλλά όχι φαντασία…οπότε ο καθένας ψάχνει κάτι διαφορετικό.Εύχομαι λοιπόν σε όλες και όλους αυτή η χρονιά να είναι γεμάτη με ευχάριστες και αναπάντεχες εκπλήξεις!!!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.