Συμβουλές για όμορφα μαλλιά και το πείραμα-δώρο!

 

 

O διαγωνισμός μας για το άρωμα Diesel βρίσκεται σε εξέλιξη και εγώ λέω σήμερα, να περάσουμε στα δικά μας, σε ένα post με συμβουλές όσο αφορά τα μαλλιά, αλλά και κάτι άλλο, που δεν σας το λέω ακόμα, είναι έκπληξη και θα πρέπει να περιμένετε μέχρι το τέλος του post.

 

 Best Hair Tips!

 

Για να αποκτήσετε ανάλαφρα μαλλιά με κυματισμούς εύκολα και γρήγορα δουλέψτε κάθε τούφα ξεχωριστά με το ειδικό σίδερο τοποθετώντας το με φορά προς τα έξω και όχι κάθετα, για να αποφύγετε τις μπούκλες που πέφτουν άτονα προς τα κάτω.

 

Τις ημέρες που ο καιρός είναι ιδιαίτερα υγρός και δύσκολα μπορείτε να αποφύγετε το φριζάρισμα προτιμήστε ένα sleek look. Θα το πετύχετε εύκολα χρησιμοποιώντας ένα δυνατό τζελ που θα βοηθήσει να τα μαλλιά να «στρώσουν». Αν το look  σας  πηγαίνει, ¨κολλήστε¨ τα  πίσω από τα αυτιά.

 

Aν θέλετε να ισιώσετε τα μαλλιά σας και ο χρόνος σας πιέζει, δουλέψτε με το σεσουάρ μόνο τις άκρες.  Περάστε τις ρίζες με μια κρέμα για extra λείο look.

 

Για άμεσο όγκο, χωρίστε τα μαλλιά σας σε τέσσερις μεγάλες τούφες και πλέξτε καθεμιά σε κοτσίδα (άλλες σφιχτές και άλλες πιο χαλαρές ). Κάντε το όσο τα μαλλιά είναι ακόμα νωπά. Μόλις στεγνώσουν, ξεπλέξτε τις κοτσίδες και φυσικές μπούκλες θα στολίσουν το πρόσωπο σας.

 

Συχνά – ιδιαίτερα όταν οι επισκέψεις στο κομμωτήριο δεν είναι τακτικές – παρατηρείτε περισσότερο χνούδι στην κορυφογραμμή των μαλλιών σας που πετάει άτακτα. Για να το κάνετε λιγότερο αισθητό χρησιμοποιείστε μια μικρή ποσότητα  lip balm.  Τρίψτε το στα δάχτυλα σας και αλείψτε την κορυφογραμμή των μαλλιών σας.. Προτιμήστε το lip balm και όχι βαζελίνη ή λιπ γκλος γιατί είναι πιο λιπαρά  και δεν ξεβγάζονται εύκολα.

 

Για να χαρίσετε λάμψη και ταυτόχρονο κράτημα στα μαλλιά σας ψεκάστε τα μαλλιά σας  με λίγο spray για κράτημα  και στη συνέχεια χρησιμοποιήστε ένα καθαρό και φουντωτό πινέλο μακιγιάζ και με αεράτες κινήσεις «χαϊδέψτε» τα μαλλιά σας. Η γυαλάδα τους θα γίνει πιο ορατή χωρίς φυσικά να καταστραφεί το χτένισμα σας.

 

Για μια τέλεια «σφιχτή» αλογοουρά να έχετε το βλέμμα σας στραμμένο στο ταβάνι όσο μαζεύετε τα μαλλιά σας. Ίσως είναι λίγο άβολο αλλά με λίγη πρακτική σίγουρα θα τα καταφέρετε.

 

Αν θέλετε μια εύκολη αλλαγή από το καθημερινό χτένισμα σας, κάντε απλά μια χωρίστρα στο πλάι. Χρησιμοποιήστε μια λεπτή χτένα και ξεκινήστε την χωρίστρα ακριβώς πάνω από το φρύδι με κατεύθυνση προς την κορυφή του κεφαλιού.

 

Για ακόμα καλύτερα αποτελέσματα, χρησιμοποιείτε πάντοτε ένα σεσουάρ με ισχύ πάνω από 1800 W. Ακόμα και αν χρησιμοποιείτε την πρώτη σκάλα, ένα σεσουάρ με δυνατή ισχύ θα σας εξοικονομήσει χρόνο.

 

 

 

 

 

Όσες γυναίκες έχουν αδύνατο πρόσωπο θα ήταν προτιμότερο να αποφεύγουν την «ψηλή» αλογοουρά που κάνει το πρόσωπο να φαίνεται ακόμα πιο αδύνατο. Προτιμήστε την χωρίστρα στη μέση αν θέλετε να δείξει το οβάλ πρόσωπο σας πιο «πλατύ».

 

Ο καλύτερος τρόπος για να βρείτε ποια απόχρωση του ξανθού σας ταιριάζει είναι να την επιλέξετε με βάση το χρώμα των ματιών  σας. Αν έχετε καφέ ή πράσινα μάτια προτιμήστε το μελί ξανθό, ενώ αν έχετε μπλέ μάτια επιλέξτε σαντρέ αποχρώσεις.

 

Αν διαπιστώσετε ότι τα μαλλιά σας έχουν ταλαιπωρηθεί πολύ από τις τεχνικές που εφαρμόζετε, προσφέρετε τους ένα διάλειμμα. Μειώσετε την συχνότητα αλλά και τις τεχνικές εργασίες και συζητήστε με τον κομμωτή σας για θεραπευτικές αγωγές που θα βελτίωναν την κατάσταση της τρίχας. Οι καλύτερες είναι οι θεραπείες Κερατίνης.  Επίσης προτιμήστε για παράδειγμα να κάνετε αραιές ανταύγειες αντί να βάψετε όλο το μαλλί . Και μην ξεχνάτε ότι το λούσιμο πρέπει να γίνεται πάντοτε με χλιαρό νερό που διατηρεί τη ζωντάνια του χρώματος για περισσότερο.

 

Για να αποφύγετε το σπάσιμο της τρίχας, μην τα βουρτσίζετε όσο είναι πολύ βρεγμένα. Αφαιρέστε πρώτα την υγρασία σκουπίζοντας τα με μια απορροφητική πετσέτα.

 

Για να επανακτήσουν τα μαλλιά σας, την χαμένη λάμψη  χρησιμοποιήστε ένα σαμπουάν ειδικό για βαμμένα μαλλιά.  Ακόμα και αν δεν τα βάφετε η φόρμουλα των σαμπουάν αυτών και το χαμηλό τους PH «κλειδώνουν» πιο εύκολα την υγρασία της τρίχας με αποτέλεσμα τα μαλλιά να δείχνουν πιο λαμπερά.

 

Όσο όμορφα ή πρακτικά μπορεί να είναι κάποια κοκαλάκια, δεν καλύπτουν πάντα τις προδιαγραφές προστασίας των μαλλιών σας. Αν για παράδειγμα το λάστιχο είναι πολύ σφιχτό η το κοκαλάκι έχει μεταλλικό κούμπωμα, το πιθανότερο είναι να προκαλέσει φθορά στην τρίχα. Γι’ αυτό, προσοχή!

 

Όταν λούζεστε, μην τρίβετε το τριχωτό της κεφαλής σας κάνοντας  άγριες κινήσεις. Το μόνο που επιτυγχάνετε είναι να τα κάνετε να λαδώσουν πιο γρήγορα. Αρκεστείτε σε ένα απαλό μασάζ στις ρίζες.

 

Για να δώσετε την εντύπωση ότι τα μαλλιά σας έχουν περισσότερο όγκο, πιάστε μερικές εσωτερικές μπροστινές τούφες. «Φουσκώστε» τες και στερεώστε με τσιμπιδάκια. Ρίξτε τα μαλλιά σας από πάνω.

 

 

Κάντε τις ανταύγειες σας ένα τόνο πιο σκούρες αν θέλετε να τις διατηρήσετε «ζωντανές» για περισσότερο χρόνο και να μην ξεβάψουν με τα λουσίματα. Η οξείδωση του χρώματος θα επιβραδυνθεί και το λαμπερό χρώμα θα διατηρηθεί για περίπου δυο επιπλέον εβδομάδες.

 

Αν μετά το πιστολάκι τα μαλλιά σας έχουν πολύ όγκο, μην προσπαθήσετε να τα «κατευνάσετε» πατώντας τα με τα χέρια ή χρησιμοποιώντας επιπλέον προϊόντα styling. Προτιμήστε να φορέσετε για 20 λεπτά ένα σκουφάκι του μπάνιου. Είναι ένας πρακτικός και εύκολος τρόπος που θα σας χαρίσει απόλυτα ικανοποιητικό  αποτέλεσμα.

 

 

 

Για να δώσετε κίνηση στις μπούκλες, αναμίξτε λίγο τζελ με λίγες σταγόνες serum. Στα χέρια σας λοιπόν κρατάτε ένα προϊόν  που προσφέρει  σταθερότητα, λάμψη και στιλπνάδα.

 

Για να καμουφλάρετε την κιτρινίλα που «βγάζουν» πολλές φορές τα βαμμένα ξανθά μαλλιά, χρησιμοποιήστε ένα πινέλο μακιγιάζ το οποίο θα έχετε πασπαλίσει με μικρή ποσότητα πούδρας (πχ. Johnson’s Baby powder.) Τινάξτε το πινέλο για να φύγει η περίσσεια ποσότητα πούδρας και περάστε με αυτό τα μαλλιά σας. Η αντιαισθητική κιτρινίλα θα μειωθεί άμεσα.

 

Φτάσαμε λοιπόν στο τέλος του post και εγώ αναρωτιέμαι κάτι…

 

Δεν θα ήταν υπέροχο, να υπήρχε μια σειρά προιόντων μαλλιών, με εξαιρετική φόρμουλα, με το πλέον δραστικό συστατικό την ενεργή Κερατίνη, που βελτιώνει άμεσα την ποιότητα της τρίχας, με φόρμουλα που μπορούμε να βρούμε μόνο σε προϊόντα κομμωτηρίου αλλά και με προσιτή τιμή; Μήπως έχει έρθει η ώρα, επιτέλους, για προσιτή πολυτέλεια; Πολυτέλεια για όλες; Προϊόντα που μέχρι τώρα, βρίσκαμε μόνο στα κομμωτήρια, τώρα να τα έχουμε και στο σπίτι μας; Νομίζω, ότι είναι η κατάλληλη εποχή, για μια τέτοια εμπειρία,  είναι η κατάλληλη εποχή, να έχουμε όλες το καλύτερο, χωρίς να πληρώνουμε γι αυτό, τιμές απαγορευτικές για το budget μας.

 

Έχω να σας κάνω την εξής πρόταση: Εδώ δίπλα μου, έχω πέντε πολυτελείς ολοκληρωμένες σειρές μαλλιών που αποτελούνται από τέσσερα προϊόντα για Ξηρά και Ταλαιπωρημένα μαλλιά.

 

Αυτά τα ολοκαίνουργια προϊόντα δεν έχουν κυκλοφορήσει ακόμα στην αγορά, αλλά μόλις κυκλοφορήσουν προβλέπετε να αλλάξουν τον χάρτη της περιποίησης μαλλιών στο σπίτι.

 

Τέσσερις από εσάς, θέλω να είσαστε οι πρώτες-πρώτες που θα τα δοκιμάσετε, είπαμε, πριν ακόμα κυκλοφορήσουν προς πώληση.

 

Θέλω όταν τα λάβετε, να λουστείτε και να περιποιηθείτε τα μαλλιά σας με αυτά, 5 φορές. Φαντάζομαι αν λούζεστε περίπου μέρα παρά μέρα ή κάθε τρεις μέρες, το πείραμα σας, θα κρατήσει 10 με 15 μέρες. Δεν θα πείτε όμως σε καμία από τις «συμμαθήτριές» σας, ποια είναι τα προϊόντα που δοκιμάζετε, για να μην χαλάσει η έκπληξη…

 

Μόλις ολοκληρώσετε το πείραμα, θα ξαναλάβετε mail από μένα, όπου και θα σας ζητώ τη γνώμη σας, το δικό σας review γι αυτά τα προϊόντα.

 

Τι λέτε; Σας αρέσει; Μη νομίζετε, πρόχειρο διαγώνισμα είναι και αυτό το “πείραμα”,  λίγο διαφορετικό αυτή τη φορά.

 

Σχόλιο κυρίες μου και μέχρι αύριο, θα σας πω, μέσα σε αυτό το post, ποιες θα τα λάβετε.

 

 

 

 

84 Σχόλια
  1. ΑΧ ΠΟΣΟ ΑΝΑΓΚΗ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΜΑΛΛΑΚΙΑ ΜΟΥ ΜΙΑ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ!!!!!!!!ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΠΙΣΤΟΛΑΚΙ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΧΝΑ ΒΑΨΙΜΑΤΑ…ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΠΟΛΥ ΝΑ ΤΑ ΔΟΚΙΜΑΣΩ ΑΥΤΑ ΝΑ ΝΕΑ ΜΥΣΤΗΡΙΩΔΗ ΠΡΟΙΟΝΤΑ!!!!!!ΜΑΚΑΡΙ….
    ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ!!!!ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΥΓΙΕΙΣ ΚΑΙ ΛΑΜΠΕΡΕΣ!!!!!!

  2. Teleio to post gia ta mallia! Tromera tips! Ego tha ithela na kano to peirama pantos k na grapso mia kritiki!!

  3. Κι εγω μακαρι γιατι τα μαλλια μου φριζαρουν τοσο πολυ, που μονο μετα το κομμωτηριο φαινονται νορμαλ, οταν τα λουζω εγω με ταλαιπωρουν…

  4. kalimera julia bbgirls!!!eimai arrostoula simera opote spiti giayto proini proinh!!ti oraies symboules sigoura tha kano kapoies!!k fysika thelo na dokimaso tin seira pou les!!!filakiaaaaaa

  5. Καλημέρα! Πολυ ωραίες οι συμβουλές σου και θα τις εφαρμοσω! Τα μαλλια μου εκπέμπουν SOS και ευχαρίστως γίνομαι το πειραματόζωο για να συνέλθουν απο τις ανταυγειες μου 😉 τα φιλια μου και την αγάπη μου!

  6. Καλημερα Τζουλια!!bbgirls!!
    Ναι!!!Θελω να γινω το πειραματοζωο!!χαχαχα Αυτη την περιοοδο τα μαλλια μου
    εχουν φρικαρει και ειναι οτι πρεπει για να δω αν αξιζει η νεα σειρα.
    Φιλια

  7. ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΜΑΣ!!!!!
    ΜΕ ΠΕΙΡΑΜΑ Η ΧΩΡΙΣ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΜΑΛΛΙΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΑΜΕΣΗ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ.ΑΝ ΜΕΣΑ ΣΕ 10-15 ΜΕΡΕΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΟΤΕ ΝΑ ΤΑ ΔΟΚΙΜΑΣΟΥΜΕ.

  8. καλημερα
    πολυ καλες οι συμβουλες
    ειμαι προθυμη να τα δοκιμασω και να πω τη γνωμη μου!

  9. Καλημέρα και χρόνια πολλά!! Καλή χρονιά να έχουμε με υγεία πάνω απ όλα!!
    Να μαι και γω που χάθηκα λιγουλάκι αλλά δεν σας ξεχνάω ποτέ! Το θέμα των μαλλιών ειναι μια πονεμένη ιστορία. Από την χρήση κακών προιόντων για τα μαλλιά τα τελευταία χρονια αναγκαστηκα να κόψω κοντά τα μαλλιά μου γιατί νομιζα ότι ίσως λόγω ορμονών τα μαλλια μου πλέον δεν είχαν τις μπούκλες που είχαν παλιότερα…ώ τι λάθος τραγικό!!! Δεν ξέρω για ποιο προιον μιλάς ούτε για ποια εταιρεία αλλά εγώ προσωπικά βρήκα τα προιοντα που μου ταιριάζουν επιτέλους!!! Και ναι οι μπουκλίτσες μου ξαναέκαναν δυναμικά την εμφανισή τους!! Τώρα το μονο που μενει ειναι να μακρύνουν κιόλας. Και φυσικά μέσα απο εδώ έμαθα και το απολυτο μυστικό που απογείωσε τα μαλλάκια μου ακομα περισσότερο….το αμυγδαλέλαιο! Τέρμα οι ξηρές άκρες! Ουτε σιλικόνες ούτε μάσκες-θαύματα….Οποτε στο θέμα των μαλλιών νομιζω οτι προς το παρον εχω κλείσει η γυναίκα χεχεχε. Ανυπομονώ όμως να διαβάσω τι θα εχουν να πυον τα κοριτσια που θα τα λάβουν…γιατί οπως και να χει…ειναι ωραίο να διαβάζεις κριτικές άλλων (αχ αν γινεται ομως δωσε τους λιγο παραπανω περιθώριο..ειναι δυσκολο να σχηματισουν σωστη γνωμη μονο με τοσο λιγα λουσίματα..)

    Ευχομαι οι οικογενειες ολων σας να εχουν πληθώρα σε αισθήματα και συναισθήματα το νέο έτος και να ειμαστε γερες να αντέχουμε…γενικώς!!
    Φιλιά πολλά
    ΥΓ..μη με ρωτήσετε ποια προιοτνα χρησιμοποιω..δεν θέλω να χαλάσω το ποστ της Τζουλιας διαφημιζοντας καποια ασχετη εταιρεία..θα τα πουμε σε αλλη φάση όλα..lov u girls

  10. αχ ποσο περιεργη ειμαι να δω ποια ειναι αυτη η σειρα.μακαρι να ειμαι απο τις πρωτες που θα τη δοκιμασουν!

  11. καλημερα………….
    δηλωνω εθελοντρια για πειραματοζωο…….χαχχχα

  12. ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙΣ ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ ΑΡΚΕΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΘΕΛΩ!!!!
    ΕΞΑΛΛΟΥ, ΕΙΔΙΚΑ ΤΩΡΑ ΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΚΡΥΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΓΡΑΣΙΑ, ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΟΥΠΕΡ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΙΣΤΟΛΑΚΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΒΑΦΕΣ ΤΩΝ ΓΙΟΡΤΩΝ 🙂

  13. Καλή χρονιά!!Πολύ χρήσιμες και κατατοπιστικες συμβουλές..εχω πολύ μακριά μαλλιά και ξερω ότι απαιτούν συνεχή φροντιδα!το βασικό ωστόσο κατά τη γνώμη μου είναι η ενυδατωση!θα ήθελα πολύ να δοκιμάσω τη σειρά κσι να διατυπωσω την ειλικρινή και τεκμηριωμένη μου άποψη!

  14. Θελουμε θελουμε φανατικαααα!Αχ μακάρι να κερδίσω και να επανελθουν τα μαλλακια μου, που ειναι τοσο ταλαιπωρημενα!Τι λαδια τους βαζω, τι κρεμες, τι μασκες… Ανυπομονουμε για την νεα αυτη σειρα!

  15. καλημερες!!!θα ηθελα και εγω να δοκιμασω αυτα τα προϊόντα νομιζω οτι τα μαλλακια μου το χρειαζονται παρα πολυ!!!φιλακια απο καλαμπακα
    υγ:υποσχομαι να μη τα αποκαλυψω σε καμια σημμαθητρια μου κυρια Τζουλια!!!

  16. Ελα τωρα! Μαλλια? Το αγαπημενο μου θεμα…

  17. καλημερα τζουλια μου!καλημερα “συμμαθητριες”!θα ειμαι ταφος,τπτ δεν θα πω αν δοκιμασω τη νεα σειρα.
    @τζουλια,δεν βαριεμαι ποτε να διαβαζω tips για μαλλακια,σ’ευχαριστουμε!πριν λιγο διαβαζα πως γινεται η τεχνικη bronde
    (το χρωμα της ζιζελ,λοπεζ,παρκερ)κ πολυ μου αρεσε!τα φιλια μου!

  18. Καλημέρα, ενδιαφέρων ακούγεται, περιμενω να ακούσω απο τα κορίτσια αποτελέσματα! Για να το λες εσυ όμως μάλλον καλα θα είναι!

  19. Καλημερα!! Καλημέρα!!! Φυσικά και θα ήθελα να τα δοκιμάσω! Δηλώνω συμμετοχή και υπόσχομαι ένα αναλυτικό review! Φιλιά σε όλες!

  20. Καλημέρα bbgirls!! Φυσικά και θα ήθελα να το δοκιμάσω, γιατί τα μαλλιά μου είναι χάλια όπως σας έχω ξαναπεί. Δεν έχω βρεί κάτι ακόμα που να με ικανοποιεί απόλυτα και να το κρατήσω. Πειραματίζομαι με διάφορα, μάσκες, σαμπουάν αλλά έχουν απίστευτο φριζάρισμα με απότέλεσμα κάθε πρωί αν δεν τα βρέξω ελαφρά να μην μπορώ να βγω από το σπίτι.

  21. @kerasia: Περιμένω με αγωνία κάποια στιγμή να μας αναφέρεις για τα προιόντα που χρησιμοποιείς!Please!

  22. ΤΕΛΕΙΑ ΤΖΟΥΛΙΑ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΜΕ ΑΓΩΝΙΑ
    ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ Η ΚΕΡΑΤΙΝΗ ΠΟΥ ΠΟΛΥ ΣΥΖΗΤΙΕΤΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΜΟΔΑ ΜΕΤΑ ΤΑ ΜΥΘΙΚΑ ΛΑΔΙΑ

  23. ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΧΩ ΤΗ ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ ΥΠΕΡΟΧΑ ΜΑΛΛΙΑ

  24. Καλημέρα και καλή χρονιά σε όλες <3
    Έχει λίγο καιρό που δάμασα θαρρώ την εποχιακή μου τριχόπτωση (σκ@τ@ εποχιακή ήταν μισό χρόνο σχεδόν κράτησε). Διαβάζω μέρες τώρα τα όσα γράφεις αγαπημένη για την κερατίνη με μεγάλη προσοχή. Η φράση "προσιτή πολυτέλεια" μου φέρνει μια εταιρεία στο νου αλλά αυτό δεν είναι το σημαντικό. Το σημαντικό είναι ένα δυνατό όπλο θα υπάρχει διαθέσιμο για όλα τα πορτοφόλια, όπως έγινε πχ και με τα λαδάκια μαλλιών που πια μπορείς να τα βρεις σε όλες τις τιμές.
    Τα φιλιά μου σε όλες!

  25. ΑΝΥΠΟΜΟΝΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΟΥΜΕ ΤΗ ΝΕΑ ΜΕΘΟΔΟ

  26. Τι είναι η Kερατινη?: μια επαναστατική θεραπεία που κάνει τα μαλλιά απαλά, λαμπερά και υγιή. Εξαφανίζει το φριζάρισμα, ισιώνει τα μαλλιά (αν είναι πολύ σγουρά ίσως χρειαστεί και μια δεύτερη επίσκεψη σε πιο σύντομο χρονικό διάστημα), δίνει μεταξένια υφή και λάμψη, αναδομεί την τρίχα, ενυδατώνει, ενισχύει την ελαστικότητα, αλλά και τον όγκο των μαλλιών μέχρι και 20%.

  27. ειμαι ετοιμη για δοκιμη! happy lucky 13!!!!!!!

  28. Αχ πώς μ’αρέσουν τα tips! Απολαμβάνω να διαβάζω τέτοια ποστ!

    Όσον αφορά τα προϊόντα, προσφέρομαι να γίνω το.. πειραματόζωο, μια που τα μαλλάκια μου έχουν μακρύνει πολύ κι εγώ η γαϊδούρα δεν κάνω τίποτα για τα επαναφέρω στα καλά τους.. Θα ήταν τέλεια ευκαιρία, λοιπόν! Godsent!

    Φιλάκια

  29. Αχ, θέλω κι εγώ να συμμετάσχω στο πείραμα!

  30. Εγώ, εγώ, θα το εκτελέσω το πείραμα!!!

  31. αχ θέλω θέλω!!μακάρι ν είμαι τυχερη κ ν ειμαι μια απο αυτές που θα κερδησει!!καλη επιτυχία σε όλες!!ευχαριστουμε Τζούλια!!!

  32. Καλημέρα κορίτσια και καλή χρονιά σε όλες!
    Μου αρέσει να πειραματίζομαι με νέα προιόντα. Για τα μαλλιά έχω δοκιμάσει διάφορες σειρές χωρίς όμως να έχω καταλήξει 100% σε κάποια συγκεκριμένη. Τα μαλλιά μου αν και δεν τα καταπονώ με πιστολάκι, βαφές κτλ. είναι αρκετά εύθραστα και αδυνατισμένα.Για την κερατίνη έχω ακούσει ότι τα ενδυναμώνει και τα θρέφει. Θα δοκίμαζα λοιπόν κάποιο σαμπουάν, μάσκα κλπ. με αυτό το μαγικό συστατικό! Κάτι μου λέει ότι το πείραμα θα πετύχει!

  33. Καλησπέρα σ’όλη την όμορφη παρέα!
    @Τζούλια μου, μέσα στο μυαλό μου είσαι…. Αυτές τις μέρες ετοίμαζα ένα guset post με συμβουλές για ατίθασα και ταλαιπωρημένα μαλλιά!! Θα σκεφτώ κάποιο άλλο θέμα και μόλις το ετοιμάσω, θα στο στείλω! Πάντως αυτά τα προϊόντα κομμωτηρίου με την προσιτή τιμή παιδεύουν το μυαλό μου….. έχω κάποιες ιδέες, αλλά δεν είμαι σίγουρη και γι’αυτό δεν λέω τίποτα!!! Καλή συνέχεια, φιλιά! 🙂

  34. χμμ, εδω το καλο πειραματοζωο!!!!!!!!!

  35. Ωραία ιδέα η σειρά με την κερατίνη. Πολύ θα ήθελα να τη δοκιμάσω και ήδη είμαι πολύ περίεργη να μάθω ποια είναι. Φιλάκια πολλά σε όλες!

  36. Μετά το πείραμα του “Cern” έρχεται το πείραμα της Κερατινίνης!!!

  37. Και μόνο το μυστήριο που κρύβεται πίσω από αυτά τα προϊόντα με κάνει να θέλω να τα δοκιμάσω! !

  38. καλη χρονια σε ολα τα bb girls.λποιπον Τζουλια ευχομαι αυτη την φορα να φανω τυχερη και να κερδισω.εχω μακρια μαλλια ταλαιπωρημενα ελπιζω να κερδισω να τα δοκιμασω κ να σας πω την γνωμη μου…αλλωστε ο τροπος που τα περιεγραψες φανερωνει οτι πρεπει να υποσχονται πολλα…για να δουμε…

  39. Εξαιρετικές οι συμβουλές και τα μικρά tips!! Και εξαιρετικό δώρο για να μας μπει καλά το 2013!! Θέλω κι εγλω να γίνω πειραματόζωο!!! Χιχιχιχιιχι!!!!

  40. Κι εγώ αυτοπροτείνομαι για πειραματόζωο!

  41. θελω και εγω να τα δοκιμασω. τα δικα μου μαλλια εχουν προβλημα λογω του θυροειδους. ελπιζω να εχω την τυχη με το μερος μου. ερχεται η γιορτη μου (ΘΕΟΦΑΝΕΙΑ) και τα γενεθλια μου 25 Ιανουαριου. καλο απογευμα.

  42. Σαν μαγεμενη το δειαβαζα τπ post. Περιμενα να δω τι λεει παρακατω.τα μαλακια μου παντος τα μισα προβληματα τα εχουν λεπτη τριχα αρα θελω ογκο και ταλαιπωρημενα λογο βαφης.για να δουμε ειμαι πολυ περιεργη

  43. Αχ το καλύτερο δώρο!!!Τρελαίνομαι για περιποίηση μαλλιών αλλά και να δοκιμάζω καινούρια προιόντα!!!Τα καημένα τα μαλλάκια μου έχουν ταλαιπωρηθεί πολύ τελευταία!!!Μακάρι να είμαι τυχερούλα!!!Φιλάκια Τζούλια μου και καλή χρονιά να έχεις!!!

  44. polu oraio post!!! auth thn periodo eimai se anazhthsh proionton malliwn!! kalh epituxia k kalh xronia se olous!!!

  45. Α, νάτο πάλι το ευαίσθητο θέμα! Πολύ ωραίες συμβουλές και αρκετά χρήσιμες. Εγώ πάντως δηλώνω μετά παρρησίας σύμφωνη για πειραματόζωο! Btw, τις τελευταίες 2-3 φορές που χρειάστηκε να κάνω πιστολάκι, έβαλα στο τέλος στις ακρες λίγη από τη μάσκα της Kerastase. Δεν ξέρω κατά πόσο είναι σοφό ή όχι, αλλά έτσι οι άκρες μαλακώνουν, η μάσκα δεν “κολλάει” και το ίσιωμα φαίνεται σαν να έχει γίνει από κομμώτρια! Me likey (που λέει και η αγαπημένη Carrie)! 🙂

  46. κερατινη για τα μαλλια?ωχ ωχ ωχ ελπιζω να μην φυτρωσει κανενα κερατ(ιν)άκι…στο κεφαλακι μας χιχιχι.κι εγω πειραματοζωο λοιπον…και ο Θεος βοηθος… 😀

  47. ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ…. ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΟ ΚΙ ΕΓΩ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΩΤΑ…
    ΥΓ. ΑΚΟΜΑ ΑΓΧΩΝΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΚΕΡΑΤΙΝΗΣ ΠΟΥ ΣΥΖΗΤΑΣΑΜΕ ΠΡΙΝ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ, ΑΝΑΠΟΦΑΣΙΣΤΗ ΜΙΑ ΖΩΗ! ΑΥΤΟΣ Ο ΩΡΟΣΚΟΠΟΣ ΜΟΥ ΜΕ ΧΑΛΑΕΙ (ΖΥΓΟΣ)Κ ΔΕΝ ΑΚΟΛΟΥΘΩ ΤΗΝ ΛΙΟΝΤΑΡΙΣΙΑ ΜΟΥ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ. ΣΗΜΕΡΑ ΠΗΓΑ Σ’ΕΝΑ ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ ΣΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ ΓΙΑ EXTRA ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΚΑΝΑΝΕ ΤΗΝ NANOKERATIN ΣΕ ΜΙΑ ΤΟΥΦΑ ΠΙΣΩ ΓΙΑ ΔΟΚΙΜΗ (ΔΩΡΕΑΝ Κ ΑΙΣΘΑΝΘΗΚΑ ΛΙΓΟ ΑΣΧΗΜΑ ΑΛΛΑ ΠΟΛΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΡΙΑ ΤΟΥΣ Κ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΤΟ ΠΩ). ΘΑ ΣΑΣ ΓΡΑΨΩ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΠΗΓΕ ΣΤΑ ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΑΚΑ ΤΗΣ L’OREAL ΜΕ ΚΕΡΑΤΙΝΗ Κ ΣΤΑ PHYTO ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΑΜΕ ΕΔΩ. ΑΛΛΑ ΑΥΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕΙ… ΟΠΟΤΕ ΑΝΥΠΟΜΟΝΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΠΛΗΞΗ!!!!

  48. Καλησπέρα κι από μένα!! Ωραία πάλι ξεκινά ο χρονος με πειράματα και διαγωνισμούς !! Περιμένουμε και διαγωνισματάκι σύντομα!!!
    Πάντως κι εγώ θέλω να δοκιμάσω κάποια προιόντα με κερατίνη να τα συνδυλασω με τα λαδάκια που χρησιμποιώ και έχω δει μεγάλη διαφορά στα μαλλιά μου!!!
    Φιλιά πολλά!!!

  49. Τέλεια και εγώ θα ήθελα πολύ να τα δοκιμάσω!

  50. Χρόνια πολλά, καλή χρονιά με υγεία πάνω απ’όλα!
    Δέχομαι να γίνω πειραματόζωο για τη νέα σειρά για τα μαλλιά!!!

  51. Αν μιλάμε για μαλλιά, είναι η ειδικότητά μου …
    Θα με ενδιέφερε να γίνω πειραματόζωο πάντως! Ούτως ή άλλως, το έχω κάνει άπειρες φορές στο παρελθόν, με αμφιλεγόμενα αποτελέσματα …

  52. poli xrisimes oi simvoules sas!! ti lete? na dokimasw ki egw sta talaipwrimena mallia mou?

  53. Καλησπερα και καλη χρονια σε ολες!Κι εγω πειραματοζωο δηλωνω!με χιλια ομως!

  54. Τρελενομαι να δοκιμαζω νεα προιοντα μαλλιων και ειδικα με την κερατινη θα ειναι οτι πρεπει!

  55. Τζα!!!Είναι 3:03 με το ρολόι μου τώρα μπήκα στο bb κι έχω μείνει άφωνη με αυτά που διαβάζω στο post.Δεν έλεγα να κερδίσω και στο τζόκερ Τζούλια μου;;;

  56. Και εγώ θέλω να τα δοκιμάσω! Αλλά και θα περιμένω με ανυπομονησία τα post από τα κορίτσια που θα τα δοκιμάσουν!

  57. Ποιες θα γίνουν οι “Μυστικές Πράκτορες Μαλλιών;” Ποιες πέντε, θα δοκιμάσουν πρώτες από όλες, πριν ακόμα κυκλοφορήσει, αυτή τη νέα σειρά μαλλιών και θα μας γράψουν την άποψή τους;

    Κορίτσια διαβάστε γρήγορα τα ονόματα σας, γιατί μετά από λίγο (όπως και στο Mission Impossible..) αυτό το μήνυμα θα αυτοκαταστραφεί!!! (χεχχεχεχε)

    Marinaki83
    Sheena
    Eleni Kersenoglou
    ΝΙΚΗ (daydream)
    Athina-thiva

  58. Δέχομαι δέχομαιιιιιιι να γίνω πειραματόζωο για τη νέα σειρά για τα μαλλιά

  59. Δηλώνω εθελόντρια!!!!
    Και επειδή λούζομαι καθημερινά, θα μπορέσω να δώσω πολύ-πολύ γρήγορα το review μου! 🙂
    Καλή συνέχεια, keep blogging!

  60. καλημερα!!!κ του χρονου τα φωτα!@τυχερουλες,περιμενουμε review(μας εχεις σκασει τζουλια με τη μυστικοπαθεια σου)@ελενη κερσενογλου,να μας πεις κ τα δικα σου προϊοντα.

  61. λοιπον το καλυτερο πραγμα ειναι αυτο…ασχολουμαι πολυμε τα τα μαλλια μοου τελευαια διοτι ψς σγουρα θελουν συχνη περιποιηση……το ποστ μου εδωσε αρκετες ιδεες. αν κ αφανε σγουρο το λατρευω κ επιδιωκω τον ογκο που αλλες δε θελουν……

  62. Εξαιρετικά χρήσιμο δώρο,ειδικά για όσες από εμάς έχουν ταλαιπωρημένα μαλλάκια! 🙂 Πολύ ωραίο post,ευχαριστούμε για τις συμβουλές!

  63. Ta δικα μου μαλλια ειναι αθλια!!!χρειαζονται επειγοντως μια σειρα με κερατινη για να αναδομηθουν :ppp

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.