Review: Δοκιμάσαμε τη σειρά μαλλιών, KeratinOlogy by Sunsilk.

 

 

Ήταν στις 4 Ιανουαρίου που έκανα ένα post με hair tips αλλά και που σας ζήτησα να κάνετε ένα πείραμα. Το πείραμα, ήταν κάποιες από εσάς, να λάβετε και να δοκιμάσετε μια νέα σειρά μαλλιών, η οποία ακόμα δεν είχε κάνει την εμφάνισή της, στα καταστήματα.

 

Σας είχα δώσει τότε 3 εβδομάδες μέχρι να ολοκληρώσετε το πείραμα, το οποίο θα περιλάμβανε τουλάχιστον 5 λουσίματα για να διαπιστώσετε αν η σειρά, πραγματοποιεί αυτά που υπόσχεται.

 

Η κλήρωση έγινε, οι τέσσερις τυχερές, έλαβαν σύντομα στο σπίτι τους τη σειρά και τρεις από αυτές σήμερα, μας έχουν στείλει το δικό τους review την δική τους άποψη, όσο αφορά τη σειρά, που πλέον την έχετε δει παντού και δεν είναι άλλη από την KeratinΟlogy by Sunsilk.

 

Εγώ από την πλευρά μου, επέλεξα, αυτόν τον τρόπο να σας ενημερώσω, και όχι απλά να γράψω ένα post, γιατί όσο αφορά τα Sunsilk, ίσως δεν θα μπορούσα να είμαι αμερόληπτη. Και αυτό, γιατί οι σειρές Sunsilk είναι από τις αγαπημένες μου, θεωρώ ότι η εταιρεία έχει κάνει εξαιρετική δουλειά, όσο αφορά τα προϊόντα και τις ανταγωνιστικές τιμές.

 

Έτσι έπεσε στην Eleni, τη Nίκη και τη Σίνα ο κλήρος, για να ενημερώσουν και εσάς,  τα υπόλοιπα bb girls.

 

Πριν δημοσιεύσω τα reviews σας, θέλω να κάνω κάποιες παρατηρήσεις για εσάς τις τρεις:

 

  1. Είναι εξαιρετικός ο τρόπος γραφής σας και δεν άλλαξα, ούτε ένα και, από ότι γράψατε.
  2. Δεν αφήσατε τίποτα στην τύχη. Πήρατε στα χέρια σας τέσσερα προϊόντα και όχι απλά τα δοκιμάσατε, αλλά τα «ξεσκονίσατε». Δεν σας ξέφυγε, ούτε η παραμικρή λεπτομέρεια.
  3. Είναι απίστευτο, ότι και οι τρεις σας, χωρίς να έχετε καμία απολύτως σχέση η μια με την άλλη, γράψατε, σχεδόν ακριβώς τα ίδια πράγματα όσο αφορά τα αποτελέσματα της σειράς.

 

 

Σας ευχαριστώ και εγώ και είμαι σίγουρη, όλες μας.

 

 

Review KeratinOlogy by Sunsilk από την Νίκη

 

 

Καλησπέρα Τζούλια,

καταρχήν θέλω για μια ακόμη φορά να σε ευχαριστήσω για την υπέροχη σειρά περιποίησης μαλλιών που μου έστειλες, και να γράψω την άποψή μου για αυτή.

Ξεκινάω λέγοντας ότι έχω πολύ μακριά μαλλιά, σχεδόν ίσια, με πολύ χοντρή τρίχα και τάση για φριζάρισμα. Δεν τα έχω υποβάλλει σε δοκιμασίες (aka βαφές, ανελέητο styling κτλ), οπότε από τη μία είναι σχετικά υγιή, από την άλλη όμως, όπως συμβαίνει ανεξαιρέτως στα μαλλιά αυτού του μήκους, είναι επιρρεπή στη φθορά, την ψαλίδα και την θαμπάδα. Θεωρώ ότι η επαρκής ενυδάτωση και θρέψη της τρίχας με τα κατάλληλα προϊόντα είναι το κλειδί για την άψογη εμφάνιση και υγεία των μαλλιών, αρκεί να γίνεται συστηματικά, και όχι περιστασιακά ή όταν η φθορά είναι ήδη εμφανής- και αντιαισθητική.

 

Διαβάζοντας τη γλαφυρή σου περιγραφή αναφορικά με αυτή τη...”μυστήρια” σειρά αποκατάστασης της φθοράς των μαλλιών, ομολογώ πως αφενός είχα υψηλές προσδοκίες, και αφετέρου έντονη περιέργεια να αποκαλυφθεί η ταυτότητά της!…Η σειρά KeratinOlogy της Sunsilk λοιπόν, αποτελούμενη από σαμπουάν, κρέμα μαλλιών άμεσης δράσης, μάσκα μαλλιών και κρέμα νυχτερινής αναδόμησης χωρίς ξέβγαλμα, όχι μόνο ανταποκρίθηκε στις προσδοκίες μου αλλά και τις ξεπέρασε κατά πολύ! Από την πρώτη κιόλας εφαρμογή, ένιωσα τα μαλλιά μου λεία και απαλά, κάτι αρκετά δύσκολο για εμένα, αφού έχω τρίχα σκληρή που χρειάζεται μισό conditioner τη φορά για να μαλακώσει!

Η σύνθεση όλων των προϊόντων είναι πλούσια και κρεμώδης, με έξτρα ενυδατική υφή, ταυτόχρονα όμως δεν βαραίνει τα μαλλιά, ούτε αφήνει κατάλοιπα ή αίσθηση λιπαρότητας.  Επίσης έχουν μια καταπληκτική μυρωδιά, εθιστική και μεθυστική- και αυτό συγκαταλέγεται στα συν τους, αφού θυμίζει (Και) σε αυτό τα κομμωτηριακά προϊόντα, τα οποία ωστόσο μας βαρύνουν με δυσανάλογο συχνά κόστος.

Το σαμπουάν περιποιείται τα μαλλιά και η κρέμα μαλλιών είναι πρωτοποριακή αφού περιλαμβάνει τα οφέλη μιας κλασικής κρέμας μαλλιών στο χρόνο που απαιτείται να δράσει μια μάσκα! Πρόκειται για συμπυκνωμένη σύνθεση, με υψηλή περιεκτικότητα σε ενυδατικούς παράγοντες, που αφήνει τα μαλλιά απίστευτα απαλά και στιλπνά. Η μάσκα είναι μακράν από τις καλύτερες που έχω δοκιμάσει, λειαίνει τις άκρες σε χρόνο dt και δίνει απίστευτη λάμψη στα μαλλιά!

Αυτή όμως που κατά τη γνώμη μου έκλεψε την παράσταση, είναι η κρέμα άμεσης αναδόμησης νύχτας, η οποία εφαρμόζεται σε νωπά ή στεγνά μαλλιά και δρα ενώ εμείς κοιμόμαστε! Η αίσθηση θρέψης και απαλότητας που αφήνει είναι μοναδική. Το επόμενο πρωί τα μαλλιά σφύζουν από υγεία και είναι διακριτικά αρωματισμένα ενώ τιθασεύονται με ασύγκριτη ευκολία. Αυτό που θα ήθελα να τονίσω είναι ότι η αποτελεσματικότητα των προϊόντων απογειώθηκε στο 3ο λούσιμο, και ίσως η συνδυασμένη και μακροπρόθεσμη χρήση τους να έχει ακόμα πιο θεαματικά αποτελέσματα!

Λόγω του ότι περιέχει την θαυματουργή κερατίνη, θρέφει, αναδομεί και ενδυναμώνει την τρίχα σε βάθος- κάτι που αντανακλάται ευθέως και στην όψη των μαλλιών. Κυριολεκτικά τα μεταμορφώνει και δημιουργεί την αίσθηση της πολυτελούς περιποίησης στο κομμωτήριο, χωρίς ωστόσο το απαγορευτικό κόστος που αυτή συχνά συνεπάγεται. Η σειρά απευθύνεται σε γυναίκες που επιθυμούν υγιή, δυνατά και λαμπερά μαλλιά(μου έκανε εντύπωση το πόσο λαμπερά τα κάνει!), χωρίς να ξοδεύουν μια περιουσία, και αποκτώντας τα εύκολα, προσιτά και στην άνεση του σπιτιού τους!
Όντως πρόκειται για την επιτομή της προσιτής πολυτέλειας, για φροντίδα εξαιρετικής ποιότητας και σε πρωτοφανή σχέση με την τιμή, για προϊόντα επαγγελματικών/κομμωτηριακών προδιαγραφών, για μια value for money σειρά, που με κατενθουσίασε και σίγουρα θα αποκτήσει μόνιμη θέση στο ράφι του μπάνιου μου!

Ευχαριστώ πολύ για την ευκαιρία που μου δόθηκε να δοκιμάσω τα προϊόντα αλλά και να γράψω την ειλικρινή  κριτική μου για αυτά.

Με εκτίμηση,
Νίκη Χρυσανθοπούλου

 

 

 

Review Keratinology by Sunsilk από την Eleni του http://missticklemepink.blogspot.gr/

 

Γεια σας ΒΒκόρες!

Πριν από λίγο καιρό ήμουν ανάμεσα στις τυχερές που θα δοκίμαζαν τη νέα σειρά της Sunsilk με κερατίνη. Νομίζω τους αλαλαγμούς χαράς μου τους άκουσε όλη η γειτονιά, μόλις έλαβα το πακετάκι μου.

Να σας βάλω λίγο στο κλίμα όμως. Για πρώτη φορά στα τριαντατόσο μου αποφάσισα να μακρύνω τα μαλλιά μου. Πάντα είχα κοντές κουπ και περηφανευόμουν για τον τύπο που μου χαρίζουν. Πάνω στην κρίση όμως των πρώτων -άντα αποφάσισα να γίνω Ραπουνζέλ. Τα μαλλιά μου φυσικά δεν είχαν την ίδια γνώμη. Η τρίχα μου είναι λεπτή και αδύναμη, η εποχιακή τριχόπτωση με επισκέπτεται ανελλιπώς κάθε άνοιξη και φθινόπωρο και -παρόλο που η κατάσταση είχε προσωρινά βελτιωθεί με τις εγκυμοσύνες- η λιπαρότητα μου χτυπάει κόκκινα. Μάλλον δεν είναι η κλασσική λιπαρότητα αλλά η άλλη, η εκνευριστική, αυτή που έχεις λιπαρή ρίζα και φθαρμένες, ξηρές άκρες. Έκανα λοιπόν ένα καλό “καθάρισμα” στις άκρες και μετά άρχισα να δοκιμάζω διάφορα ματζούνια στο κεφάλι μου. Μετά από πολλές δοκιμές κατέληξα στο ότι πρώτα πρέπει να βρω ένα καλό σαμπουάν και μετά να εφαρμόσω την οποιαδήποτε κρέμα/λοσιόν/σέρουμ. Επειδή όμως λούζομαι πολύ συχνά, θέλω κάτι οικονομικό. Εδώ έρχεται να βοηθήσει η Sunsilk.

 

Σαμπουάν “Εντατική αναδόμηση, KeratinologybySunsilk” , για ξηρά, ταλαιπωρημένα μαλλιά.

200 ml

Όταν πρωτοέπιασα το μπουκάλι στα χέρια μου χαμογέλασα. Χρυσή shimmer συσκευασία που σου θυμίζει ακριβό προϊόν κομμωτηρίου και όχι ένα σαμπουάν ευρείας (που στο s/m το βρήκα 2, 60 ευρώ με εκπτωτικό sticker), το δε άρωμα απλά υπέροχο! Το σαμπουάν μου καθάρισε τα μαλλιά μου, αφήνοντας τα μυρωδάτα, δίχως ίχνος λιπαρότητας. Το τονίζω αυτό γιατί ο καμένος φυσάει και το γιαούρτι, μου έχει τύχει να λουστώ το πρωί και να έχουν λαδώσει μέχρι το βράδυ.

 

Conditioner Άμεσης Θρέψης “Εντατική αναδόμηση, KeratinologybySunsilk” , για ξηρά, ταλαιπωρημένα μαλλιά. 180 ml

Πολύ ωραίο conditioner, ξεμπέρδεψε απαλά τα μαλλιά μου χωρίς όμως να τα βαρύνει με μια μικρή ποσότητα προϊόντος. Μόλις το εφαρμόσεις στα μαλλιά σου νιώθεις πως κάνει δουλίτσα. Σας είπα πόσο πολύ μου άρεσε το άρωμα όλης της σειράς;

 

Μάσκα Θρέψης “Εντατική αναδόμηση, KeratinologybySunsilk” , για ξηρά, ταλαιπωρημένα μαλλιά. 200 ml

 

Παλαιότερα απέφευγα να χρησιμοποιώ μάσκες στα μαλλιά μου. Σε λιγότερο από τρεις ώρες έμοιαζα με λαδοποντικός. Όσες είχα δοκιμάσει ήταν πολύ βαριές και λιπαρές για την τρίχα μου. Κακά τα ψέματα όμως, όπως μια λιπαρή επιδερμίδα προσώπου, παρά την υπάρχουσα λιπαρότητα της χρειάζεται θρέψη και ενυδάτωση, έτσι και τα μαλλιά μας έχουν αυτή την ανάγκη. Απλά πρέπει να βρούμε το κατάλληλο προϊόν. Η μάσκα χρειάζεται 5 λεπτά για να δράσει. Έχω στη μπανιέρα μου ένα σκουφάκι πλαστικό από αυτά των ξενοδοχείων και το χρησιμοποιώ για να δράσει καλύτερα με τη ζέστη. Πραγματικά είδα διαφορά στη λάμψη και στην υφή με τη χρήση της, τη συνιστώ χωρίς δεύτερη σκέψη.

 

Κρέμα Άμεσης Αναδόμησης Νύχτας “Εντατική αναδόμηση, KeratinologybySunsilk” , για ξηρά, ταλαιπωρημένα μαλλιά. 150 ml

 

Το “βαρύ πυροβολικό” της σειράς, το προϊόν που κέρδισε μια μόνιμη θέση στο μπάνιο μου. Πρόκειται για ένα μαγικό γαλάκτωμα, που το εφαρμόζεις το βράδυ και το πρωί τα μαλλιά σου σε ευγνωμονούν και οι συνάδελφοι στο γραφείο σε ζηλεύουν. Θεωρητικά το βάζεις κάθε βράδυ σαν θεραπεία αλλά εγώ έκλεψα γιατί μερικά βράδια το ξέχασα. Θέλει λίγη προσοχή στη χρήση. Είναι σε μορφή ντισπένσερ, ένα πάτημα βγάζει υπεραρκετή ποσότητα, αν έχετε κοντή κουπ ίσως χρειαστείτε και λιγότερο. Το εφαρμόζουμε σε νωπά ή στεγνά μαλλιά. Εάν έχετε λιπαρά μαλλιά αποφύγετε την εφαρμογή του στις ρίζες, εμένα μου τις λάδωσε. Κατά μήκος όμως και στις άκρες ήταν καταπληκτικό. Σας μεταφέρω εικόνα: είμαι με τη μαμά μου στην Τσιμισκή για shopping και το άγρυπνο βλέμμα της πέφτει στα μαλλιά μου:

“Ελένη, τι έκανες στα μαλλιά σου; Γυαλίζουνε”. Χαμόγελο μέχρι τα αφτιά η Ελένη. Παρόμοια σχόλια άκουσα και από τον άντρα μου και από φίλες. Τα μαλλιά μου είναι λαμπερά. Οι άκρες μου δεν είναι πια φριζαρισμένες. Το μαλλί μου φαίνεται υγιές, δεν είναι πια θαμπό όπως παλιά αλλά “ζωντανό”. Να σας πω την αλήθεια δεν περίμενα να δω τέτοια διαφορά από ένα φτηνό προϊόν ευρείας αλλά τώρα θα το συστήνω σε όλες μου τις φίλες.

 

Αγαπημένη μου Τζούλια σε ευχαριστώ.

 

 

Review Keratinology by Sunsilk από την Sheena

 

Αγαπημένα bbgirls,

Αν και είχα υποσχεθεί στην κυρία δασκάλα Τζούλια να γράψω ένα review για το Elixir της Kerastase, τελικά έγινα «πειραματόζωο» για τη νέα σειρά της Sunsilk με βασικό συστατικό την Κερατίνη. Προτού πω οτιδήποτε για το προϊόν, επιτρέψτε μου να… λοξοδρομήσω και να σας εξηγήσω γιατί έχω ΤΟΣΟ μεγάλο θέμα (πείτε το και εμμονή) με τα μαλλιά. Ο μπαμπάς μου, που τόσο πολύ ήθελε αγόρι, αλλά δεν του έγινε το χατίρι, αποφάσισε να με μεγαλώσει σαν αγοροκόριτσο (με ό,τι συνεπάγεται αυτό). Φυσικά, είναι αυτονόητο ότι είχα και μαλλί a la garcon (που μου ακουγόταν τόσο χαριτωμένο παλιά), κοινώς έμοιαζα με αγοράκι. Μέχρι που ο πρώτος εφηβικός έρωτας χτύπησε την πόρτα, μόνο που το μαλλί μου (και το όλο αγορίστικο στυλάκι) δεν του έκανε κλικ και είχαμε δράματα.

 

Τότε πήρα τη μεγάλη απόφαση να μακρύνω για πρώτη φορά τα μαλλιά μου. Ε, αυτό ήταν! Από τότε τα έχω πάντα μακριά (περίπου στο ύψος της μέσης), είναι και πυκνά, οπότε είμαι σαν εκείνο το κοριτσάκι από τη διαφήμιση, που μαζί της το πρωί ξυπνάει και η ζούγκλα. Επίσης, να προσθέσω (και ελπίζω να μη σας έχω κουράσει πολύ) ότι το μαλλί μου είναι πολύ σπαστό και ατίθασο και έχω δοκιμάσει στο κεφάλι μου ό, τι μπορείτε να φανταστείτε (το εννοώ).
Στο δια ταύτα τώρα. Περιχαρής που παρέλαβα τη σειρά της Sunsilk αποφάσισα να τη χρησιμοποιήσω αμέσως. Αυτό που γνώριζα για την κερατίνη είναι πως είναι μια πρωτεΐνη που αποτελεί βασικό δομικό στοιχείο των μαλλιών και είναι αυτή που δίνει στην τρίχα ανθεκτικότητα και απαλότητα, ενώ συγκρατεί στη δομή της νερό, το οποίο είναι απαραίτητο για την υγιή όψη των μαλλιών. Οι πρώτες εντυπώσεις ήταν πολύ θετικές (το είχα αναφέρει και στην Τζούλια, με την παρατήρηση ότι θα συνεχίσω τη χρήση τους, για να βγάλω ασφαλές συμπέρασμα, γιατί πίστευα ότι αυθυποβάλλομαι). Και, ναι, μετά από τόσα λουσίματα, συνεχίζω να έχω την ίδια θετική άποψη. Τα μαλλιά μου έγιναν απαλότερα και πιο ευκολοχτένιστα, πιο συνεργάσιμα με το πιστολάκι, το πόσο ωραία μύριζαν δε ακόμη και μετά από δυο μέρες δε λέγεται. Επίσης, παρατήρησα και κάτι άλλο. Το χρώμα τους έγινε πιο λαμπερό, πράγμα που δεν ήταν σίγουρα ιδέα μου, αφού φίλοι και γνωστοί με ρωτούσαν αν είχα βάψει τα μαλλιά μου (άσχετα που η ρίζα έχει έκταση τετραγωνικού μέτρου). Τις τελευταίες μέρες χρησιμοποιώ σε καθημερινή βάση και την κρέμα άμεσης αναδόμησης νύχτας και δηλώνω απόλυτα ικανοποιημένη (ιδίως με την υφή της). Τέλος, επειδή έκανα μια μίνι έρευνα αγοράς στο εμπόριο, οφείλω να πω ότι η τιμή τους κάθε άλλο παρά απαγορευτική είναι, δεδομένου ότι μια θεραπεία αναδόμησης μαλλιών σε κομμωτήριο κοστίζει και σε χρήμα, αλλά και σε χρόνο (trust me, I know).

Υ.Γ. Το μόνο αρνητικό είναι ότι τα μαλλιά μου «λάδωναν» πιο γρήγορα, αλλά και για αυτό έχω επιφυλάξεις αν οφείλεται στο προϊόν ή στο ότι τα μαλλιά μου είχαν γίνει τόσο απαλά, που μου τα πείραζαν όλοι συνεχώς (ακόμη και μέσα στο αστικό λεωφορείο, μόνο αυτό σας λέω).

Βαθμολογία: 9,5/10

Σας φιλώ και ελπίζω να μη σας κούρασα (είμαι πολυλογού, τι να κάνουμε…)

xxx
Sheena

 

 

 

 

Νομίζω, ότι μετά από τα αυτά τα reviews κάποιες ακόμα από εσάς, θα θέλατε νομίζω, να έχετε στο μπάνιο σας αυτή τη σειρά…

 

 

Συμφωνείτε;

31 Σχόλια
  1. καλημέρα,πολύ ωραία τα reviews μπράβο σας κορίτσια… Μου έκανε πάντως εντύπωση που ενώ όλη η σειρά είναι για ξηρά μαλλιά δεν προκαλεί λιπαρότητα κατά την Ελένη, οπότε θα μπορούσα να την χρησιμοποιήσω και εγώ στα λιπαρά μαλλάκια μου. Φιλιά…

  2. @όλες: Ασχετο, αλλά μια από εσάς (δεν θα πω ποιά…) μετά από τα reviews που διάβασε, έφυγε ήδη για Hondos Center…άψογο!!

  3. Καλημέρα σε όλες!!!! υπέροχα review και άκρως γαργαλιστικά κορίτσια!!! Μπράβο σας!Με το ζόρι συγκρατούμαι να μην τρέξω μέχρι το Χόντο για να πάρω όλη την σειρά που ακούγεται εκπληκτική! Αν και με τα sunsilk δεν είχα μείνει ευχαριστημένη στο παρελθόν, αυτά θα τα δοκιμάσω ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ μετά απο αυτά τα καταπληκτικά reviews!

  4. Πραγματικα ειχα τις αμφιβολιες μου και ελεγα ”ειναι τοσο φτηνο γα να ειναι αληθινο”
    αλλα ας ειναι καλα τα κοριτσια μου αλλαξανε γνωμη και νομιζω θα παω να τα αγορασω
    απλα ειμαι απογοητευμενη με τα προιοντα μαλλιων ευρειας καταναλωσης
    και μεχρι τωρα χρησιμοποιουσα μονο κομμωτηριου
    σημερα το απογευμα θα παω να κουρεψω τα μαλλια μου να καθαρισουν κ ξεκιναω την μεταμορφωση
    Καλη σας μερα κ καλη εβδομαδα!!!

  5. Τέλεια reviews!

    Έχω να δηλώσω ότι έχω πάει 3 φορές στο Χόντο να τα πάρω και δεν τα έχουν φέρει ακόμα! Τις απεργίες μου μέσα… Γκρρ..

    Καλή σας μέρα και καλή εβδομάδα! 🙂

  6. Καλημερα.εγω τα ειδα τα προιοντα στο Σ/Μ και λεω απο μεσα μου η Τζουλια δεν μας ειπε ακομα τιποτα για τα προιοντα ασε να να μας πει και μετα τα παιρνουμε.Φοβερη η ενημερωση απ`τα κοριτσια ! την κρεμα αναδομησης θα την παρω σιγουρα.

  7. Συγνωμη για τα λαθη γραφω απο το κινητο και εχω ξεστραβωθει!!

  8. Κατι γινεται στο bb και χανονται αυτα που γραφουμε!!χαχα
    Τζουλια το συστημα μας κανει καψονια!!
    Για την μαλακτικη της δινω 4/5 γιατι
    1 συσκευσιας πολυτελειας ολο αυτο το χρυσο σου θαμπωνει το ματι!
    δεν θα πω το ιδιο για το ανοιγμα στο σαμπουαν ηταν πολυ καλητερο.!
    2 αρωμα φινο
    3 σατινε υφη
    4 Βασικοτερο απο τα πρωτα δευτερολεπτα νιωθεις την δραση του!γιαυτο
    αλλοστε το λεει”δρα σαν μασκα στο χρονο ενος conditioner”!!!
    Πολυ καλο για οσους βαριουνται να περιμενουν!!
    Αρνητικο
    1 Εχει ξανα την σιλικονη στα συστατικα και πρωτη πρωτη στην σειρα!
    Για την δικια μου κριση επρεπε να την αποφυγουν αλλοστε για την
    κερατινη διαφημιζεται ετσι δεν ειναι?
    Φιλια

  9. θεωρώ ότι τα revius αυτά μας δώσανε πλήρη εικόνα για τα προϊόντα και τα αποτελέσματά τους. Συγχαρητήρια κορίτσια!!! Το απόγευμα θα πάω σίγουρα να τα προμηθευτώ!!!

  10. @SofiaT: Αυτό με τα σχόλια, το ψάχνω και που θα πάει, θα το βρω!! Το bb, έχει δική του ζωή πλέον!! (χεχεχε..) xxx

  11. Καλησπέρα κούκλες και καλή εβδομάδα! Κορίτσια σας ευχαριστούμε πολύ για τις καταπληκτικές αναρτήσεις και τις χρήσιμες πληροφορίες για την νέα σειρά περιποίησης μαλλιών KeratinΟlogy by Sunsilk! Προσωπικά την έχω δοκιμάσει και συμφωνώ απόλυτα μαζί σας…. είδα τα μαλλιά μου πιο λαμπερά, πιο απαλά και το πιο σημαντικό, χωρίς φριζάρισμα!! Το μόνο προϊόν που δεν έχω δοκιμάσει ακόμα είναι η κρέμα Άμεσης Αναδόμησης Νύχτας, αλλά θα την προμηθευτώ σύντομα! Καλή συνέχεια, φιλιά! 🙂

  12. @Τζουλια “Twilight Zone” δεν ξερω αν εβλεπες αυτη την σειρα!!
    Λες να συμβαινει κατι τετοιο!!χαχαχαχα

  13. Ωραία reviews κορίτσια! Τη γλυκοκοιτούσα σήμερα τη σειρά στα Hondos, αλλά κρατήθηκα γιατί το ντουλάπι του μπάνιου είναι γεμάτο! Μόλις χρησιμοποιήσω αρκετά προϊόντα θα την πάρω αυτή τη σειρά όμως, εκτός απ’το σαμπουάν που είμαι σίγουρη ότι θα περιέχει sulfates δυστυχώς. Μακάρι οι εταιρίες του εμπορίου να αρχίσουν να βγάζουν σαμπουάν χωρίς sulfates.

  14. Καλησπέρα, bb girls! Μετά από τόσα θετικά σχόλια μάλλον ήρθε η ώρα της δοκιμής. 😉

  15. ΤΕΛΕΙΑ ΤΑ REVIEW SOY,ΤΟ ΛΑΔΩΜΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΑΛΛΙ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ,ΑΛΛΑ ΤΖΑΜΠΑ ΚΟΠΟΣ,ΛΑΔΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΒΑΡΑΙΝΟΥΝ,ΣΠΑΣΤΙΚΟ.!!!!ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΚΕΡΔΙΣΩ ΘΑ ΤΟ ΔΟΚΙΜΑΣΩ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΧΕΙ,ΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ SUNSILK ΠΟΤΕ ΔΕ ΗΤΑΝ ΚΑΛΕΣ ΕΛΠΙΖΩ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ ΓΝΩΜΗ ΚΟΡΙΤΣΙΑ,,,,!!!!!

  16. Τζα!!!Καλησπέρα.Κορίτσια μπράβο,πολύ κατατοπιστικά reviews.Μαγικά προϊόντα,θα τα δοκιμάσω σίγουρα.Φιλάκια…

  17. τζουλια κ κοριτσια καλησπερα!δεν θα το πιστεψετε αλλα χθες αναρωτιομουν τι εγιναν τα reviews των σαμπουαν που κερδισαν οι φιλες μας!
    εχω πολλα χρονια να χρησιμοποιησω προϊοντα ευρειας για τα μαλλια μου,οχι γτ δεν τα καταδεχομαι,προς θεου,αλλα γτ περιεχουν σιλικονες κ αλλα χημικα.τα reviews σας ειναι καταπληκτικα κ γι’αυτο θα κανω μια εξαιρεση για τη μασκα κ το προϊον νυχτερινης αναδομησης.για να μην πω κ ψεματα ομως,στο στοχαστρο μου εχει μπει η σειρα με κερατινη της phyto,εχω ακουσει τα καλυτερα κ θα ηθελα να τη δοκιμασω.παντως,τα κοριτσια με επεισαν κ η σειρα ειναι for sure value for money.σας φιλω!

  18. κορίτσια εγώ τα δοκίμασα αλλά απογοητεύτηκα….δεν κάνουν όσα υπόσχονται

  19. Καλή εβδομάδα bb girls !
    Διάβασα με προσοχή τα reviews των κοριτσιών μας και εντυπωσιάστηκα .
    Τα μαλλιά μου είναι σγουρά μακριά .
    Αυτη την εποχή ολο τα ισιώνω και ολο φριζαρουνε .
    Σκέφτομαι να πάρω κάποια προϊόντα από την σειρά άλλα με προβληματίζει το γεγονός οτι έχω βαμμένα έντονα κόκκινα μαλλιά μήπως μου “θαμπώσει” το χρώμα. Το κόκκινο είναι ωραίο αλλά και μεγάλος μπελάς θέλει προσοχή για να μην γίνει ξεθωριασμένο

  20. Για μια ακόμα φορά, ευχαριστούμε Τζούλια που μας έδωσες την ευκαιρία να γράψουμε την κριτική μας αλλά και να γνωρίσουμε τα εκπληκτικά αυτά προϊόντα!Τα συνιστώ ανεπιφύλακτα, όπως προκύπτει και από την κριτική μου.Ευχαριστούμε επίσης για τα τόσο καλά λόγια!

    Κορίτσια, δύσκολα μπορώ να φανταστώ κάποια να μένει απογοητευμένη από αυτά τα προϊόντα(εξαρτάται, βεβαίως, και από τον τύπο μαλλιών και τις ανάγκες τους αλλά σε γενικές γραμμές έχουν υψηλές προδιαγραφές και σίγουρα διαφέρουν ποιοτικά από τα λοιπά προϊόντα ευρείας κυκλοφορίας).Δοκιμάστε τα και θα πεισθείτε και οι ίδιες!
    Φιλιά πολλά!!

  21. Καλησπέρα , καλησπέρα .
    Φυσικά και η ανυπόμονη Αννα (εγώ είμαι αυτή) αγόρασε το σαμπουάν και την μαλακτική και έχω να δηλώσω ότι είναι μια χαρά προϊόντα είναι.

    Ωραία πολυτελέστατη συσκευασία,με μια γλυκόξινη μυρωδιά, με λίγο προίον καθαρίζουν τα μαλλάκια μια χαρά και είναι μαλακά πριν ακόμα βάλουμε την μαλακτική, όταν βάλουμε και την μαλακτική τα μαλλιά γίνονται σχεδόν μεταξένια.

    Δεν πήρα την μάσκα ….έχω τρείς στο ραφάκι στο μπάνιο.
    Δεν πήρα και την κρέμα αναδόμησης γιατί έχω διάφορα πρϊόντα leave on και ένα με μετάξι στο ντουλαπάκι του μπάνιου αλλά με αυτά που διάβασα το μετάνοιωσα (γιατί το super τα είχε με 50% έκπτωση).

    Τα μαλλιά μου είναι βαμμένα κόκκινα, περίπου ίσια και σίγουρα ταλαιπωρημένα και ξηρά.
    Έχει 2 σειρές, μια για βαμμένα μαλλιά και μια για ξηρά – ταλαιπωρημένα.
    Εγώ προτίμησα να πάρω την σειρά για τα ταλαιπωρημένα μαλλιά γιατί για βαμένα έχω…ένα σαμπουάν και μια μαλακτίκη στο ραφάκι στο μπάνιο.

    Όπως καταλάβατε το μπάνιο μου είναι γεμάτο μπουκαλάκια και το ραφάκι δεν θα αντέξει άλλο βάρος.

  22. Ευχαριστούμε πολύ τα κορίτσια για τα review!! Εγώ τώρα αν σας πω ότι την κρέμα αναδόμησης νύχτας την έχω πάρει καμιά δεκαριά μέρες και την ξέχασα να την δοκιμάσω τι θα πείτε?? Γιατί εν τω μεταξύ πήγα κομμωτήριο και είδα μια άλλη κρέμα και την αγόρασα (κι αυτή!!).Ξέρω, μην πείτε τίποτα, τι να πείτε άλλωστε με τα χάλια μου!!Επίσης σήμερα ήμουν έτοιμη να πάω s/m γιατί είδα ότι η pantene -η πράσινη σειρά- που μας έδειξε τις προάλλες η Τζούλια έχει μια κρέμα κατά του φριζαρίσματος.Αλλά δεν θα πάω (τουλάχιστον σήμερα,ίσως αύριο). Σήμερα όμως θα ξαναλουστώ για να δοκιμάσω τη sunsilk.Σας μπέρδεψα??Εγώ να δείτε τι έχω πάθει!!Ουφ τα είπα και ξαλάφρωσα! Φιλιά!!!

  23. Πόσο δίκιο είχες Τζούλια για τον τρόπο γραφής των κοριτσιών. Πολύ όμορφα και πειστικά κείμενα. Νομίζω ότι, σύμφωνα με όσα διάβασα, τα προϊόντα αξίζουν τουλάχιστον μία δοκιμή. Κι εγώ τα είδα, τα έπιασα και τα άφησα, κρατώντας επιφυλάξεις για την αποδοτικότητά τους, αλλά τώρα θα τα βάλω στη λίστα.

  24. Χα!!! Ήμουν σίγουρη ότι θα ήταν αυτή η σειρά που θα δοκίμαζαν τα κορίτσια. Παγματικά φαίνονται υπέροχα τα προιόντα και θα τιμήσουν το κεφαλάκι μου!! Τα φιλιά μου Τζούλια και bbgirls!!

  25. Μετά από αυτά που διάβασα και αφού δεν προκαλούν λιπαρότητα και έχουν τέτοια καλά αποτελέσματα εφυγα κ εγώ αύριο για τα Hondos…αν τα καταστήματα ήταν ανοιχτά επί 24ωρου βάσεως εκεί θα πήγαινα τώρα,χαχαχαχα!!

  26. Kαλημέρα όμορφες 🙂 Με έψησαν τρελλά τα reviews και όπως καταλαβαίνετε εγώ είμαι αυτή που έφυγε τρέχοντας και πήρε τη σειρά με το που διάβασε τα reviews. Λοιπόν τα έχω σπίτι (ναι ναι ναι)και σήμερα θα κάνουν την επίσημη πρώτη στα μαλλάκια μου που και βαμμένα είναι και ταλαιπωρημένα και λιπαρά (πιο λιπαρά πεθαίνεις) και φριζάρουν (όταν ξυπνάω το πρωί ο άντρας μου λέει πως ξύπνησε η ζούγκλα)και λεπτή τρίχα έχω με αποτέλεσμα χτένισμα να μην στέκεται πάνω από μισή ώρα και σπαστά είναι αλλά ένα σπαστό που ίσιο δεν το λες, κατσαρό δεν το λες, αχτένιστο το λες σίγουρα. Όχι πείτε μου πιο δύσκολο μαλλί απο το δικό μου υπάρχει;;; (Καλέ Θεέ της ομορφιάς, ας βρεθεί κάποια να πει πως υπάρχει πιο δύσκολο γιατί νιώθω μοναξιά στην κορυφή :P)

  27. Καλημερα σε ολες και ολους.Πολυ ενημερωτικα τα reviews των κοριτσιων.Ομολογω οτι ενθουσιαστηκα.Νομιζω οτι τα μαλλια μου ειναι σαν της Νικης με τη διαφορα οτι εγω τα βαφω.Ο,τι κι αν εχω προσπαθησει για το φριζαρισμα δεν ειχε αποτελεσμα αφου οταν χρησιμοποιουσα καποιο προιον γινομουν σαν γλειμενη αγελαδα κι ας εχω ξηρα μαλλια.Ετσι κι εγω τα παρατησα,απλως τα λουζω και βαζω λιγο μαλακτικο στις ακρες αν κι αυτο δεν εμποδιζει το φριζαρισμα.Θελω κατι να τα δειχνει υγιη,να μην τα λαδωνει αλλα και να διατηρει τον ογκο τους χωρις να τα λιπαινει.Τα βαφω 30χρονια περιπου και καταλαβαινετε τι γινεται.Το κακο ειναι οτι τα λουζω καθε 2 μερες για να δειχνουν φρεσκα κι ετσι αναγκαζομαι να βαφω τις ριζες πολυ συχνα.Θα ηθελα κι εγω να δοκιμασω αυτη τη σειρα σιγουρα με τοσο καλα σχολια που εχετε γραψει.φιλια πολλα!!!!!!!!!!!

  28. ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΓΩ ΝΑ ΤΑ ΔΟΚΙΜΑΣΩ…ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ!!!

  29. geia sas koritsiaaa !!!k egw me th seira m na sas pw oti exw olh th seira mexri stigmhs exw loustei 3 fores..einai ena wraio proion opou kanei ta mallia pl malaka ..pros to paron eimai ligo apifalaktikh gt ta dika m mallia htan ksantha ta eixa vapsei kai exoun talaipwrithei para ma para poly twra taxw afhsei ena kastano kai thelw na dw an ayth h seira tha voithisei me tis xalia akres pou einai ksires agries kai olo spane :/ elpizw syntoma na dw kapoia allagh !!

  30. Einai ta pio kala stin katigoria tous – kai polu kalutera apo arketa panakriva.

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.