Spring Sephora Mακιγιάζ!

 

 

 

1 Mαρτίου, bb girls! Καλό μήνα! Ημερολογιακά τουλάχιστον, σήμερα αφήνουμε επίσημα πλέον πίσω μας, άλλο ένα χειμώνα. Ήρθε η Άνοιξη! Και μπορείτε να σκεφτείτε καλύτερο τρόπο να γιορτάσουμε αυτή την μέρα, με λίγα λόγια, αλλά πολύ – πολύ Sephora, χρώμα;

 

 

“Βοηθό”, στο χρώμα, θα έχω σήμερα, τα ανοιξιάτικα καλούδια της  μάρκας με τις προσιτές τιμές.. Προϊόντα για τα μάτια, τα χείλη, το πρόσωπο και το σώμα που θα μας εισάγουν με τον καλύτερο τρόπο στη  νέα σαιζόν και βέβαια, model shots για να ρίξουμε μια ματιά στα μακιγιάζ που θα μας δώσουν ιδέες για το σβ που ξεκινάει.

 

Tέλεια, γκρι-ασημί σκιά…(θα την φορέσω με total black look, νομίζω και πολύ απαλό ροζ κραγιόν)

 

 

 

 

On your marks, get set, Go Sephora, Go!

 

Colorful Eyeshadows – Ombres à paupières Colorful – 10,90€

 Η θρυλική σειρά της Sephora επανέρχεται με τη νέα γενιά 77(!) σκιών για τα μάτια, με έντονα χρώματα και μεγάλη διάρκεια. Τέσσερα διαφορετικά εφέ που ικανοποιούν, κάθε απαίτηση: ματ, περλέ, με παγιέτες και το νέο εφέ για λάμψη.

 

 

 

 

 

Tόσο έντονα, δεν θα την φόραγα, αυτή τη σκιά, δηλαδή και στο πάνω και στο κάτω βλέφαρο. Θα την φόραγα μόνο στο πάνω αλλά σίγουρα θα έκανα και μια λεπτή γραμμή eyeliner. Θα συνέχιζα με απαλό ρουζ, διάφανο lip gloss και έξω απ την πόρτα!

 

 

 

Long lasting kohl pencil – Crayon khôl longue tenue – 7,90€

35 αποχρώσεις, 3 εφέ (ματ, περλέ και με παγιέτες) έντονο χρώμα, μεγάλη διάρκεια, εύκολο στο σβήσιμο και αδιάβροχο αποτέλεσμα… δύσκολα να πεις όχι…

 

 

 

 

Μμμμ.. sexy, very sexy, very smokey… Θέλει προσοχή αυτό, αλλά αν τα καταφέρεις και δεν μουτζουρωθείς, είναι απίθανο..

 

 

 

 

 

Eyebrow Editor Midnight brown – Kit Sourcils N°03 – 17,90 €

Ανάμεσα στις επισκέψεις μου στο brow bar της Benefit με την αγαπημένη Κατερίνα (είπαμε, δεν μου αγγίζει πλέον άλλος τα φρύδια μου..) χρειάζομαι και ένα kit φρυδιών για να τα περιποιούμαι. Αυτή η εργαλειοθήκη τα έχει όλα: ένα τσιμπιδάκι, ένα βουρτσάκι, ένα πλάγιο πινέλο, δύο πούδρες και ένα κερί φιξαρίσματος, σε  προσιτή τιμή.

 

 

 

Πολύ προχωρημένο μακιγιάζ ματιών. Δεν νομίζω να μπορείς να βγεις εύκολα έτσι έξω (εκτός αν πας σε theme πάρτι) αλλά παρόλα αυτά, προσέξτε πόσο ωραία είναι μια μεταλιζέ γκρι σκιά ή πολύ λίγο απαλό glitter, πάνω σε μαύρη σκιά..

 

 

Fresh Face Luminizing Powder – Poudre Illuminatrice – 11,90 €

 

H Fresh Face Luminizing Powder αιχμαλωτίζει το φως για μια φρέσκια και λαμπερή ανοιξιάτικη επιδερμίδα… Χάρη στις φωτεινές μικροπέρλες που περιέχει, αναδεικνύει την επιδερμίδα ενώ η φωτεινή μπεζ απόχρωσή της φωτίζει το πρόσωπο χαρίζοντας διάφανο αποτέλεσμα που προσαρμόζεται σε κάθε τύπο επιδερμίδας.

 

 

Color adapt blush – Blush révélateur de couleur – 12,90 €           

 

Το έχω, το έχω αυτό! Είναι απίθανο! (αφήστε που κάποιες φορές το παίρνω μαζί μου και το χρησιμοποιώ και σαν κραγιόν. Μην το πείτε παραέξω αυτό, αυτά μόνο εγώ τα κάνω και χάνουν οι εταιρείες χρήματα…) Το χρώμα του οποίου προσαρμόζεται στο pH της επιδερμίδας ενώ η σύνθεσή του με βάση το έλαιο Açai, το εκχύλισμα κερασιού και το έλαιο κόκκων κάρδαμου προσφέρει στη στιγμή, τριανταφυλένια όψη (δουλεύεται εύκολα και με τα δάχτυλα..)

 

 

 

Οκ, άνοιξε και το Τριώδιο.. κάτι σε Avatar ή Hunger Games, αν ντυθείτε, μπορείτε να πάρετε ιδέα, από κάτω..(αυτό όμως που δεν πρέπει να σας ξεφύγει, είναι το χρώμα στο βερνίκι νυχιών…κορυφαίο…)

 

 

 

Glossy Lip Pencil – Crayon Lèvres Glossy- 9,90€

 

Σας θυμίζει κάτι; Δίκιο έχετε, αλλά δε λέω κάτι άλλο, θα ήταν άκομψο στην παρούσα φάση… Πρόκειται για το νέο Γυαλιστερό Μολύβι Χειλιών της Sephora, ο ιδανικός συνδυασμός μεταξύ λιπ-γκλος και balm. Tρεις ζουμερές αποχρώσεις, ροζ, φούξια και πορτοκαλί και εννοείται, ότι αυτό το χρησιμοποιώ και σαν ρουζ (το ανάποδο δηλαδή με αυτό που κάνω με το ρουζ..)

 

 

 

 

Ι love, love, love this mystery look!! Μαύρα γυαλιά, κρυμμένα μάτια, κατακόκκινο κραγιόν στα χείλη. Σούπερ.

 

 

 

Twinkle light Eye pencil – Crayon Yeux Scintillant – 8,90€

 

Όταν έχετε τρελά κέφια για μακιγιάζ, αυτό το μολύβι ματιών με glitter, θα σας λύσει τα χέρια. Θα το βρείτε σε τέσσερις αποχρώσεις Gold, Brown, Pearl και Black

 

 

 

Ιt Palette: Powdery eyeshadows and sparkling topcoats 32,90€
Οκτώ σκιές ματιών για να τις συνδυάσετε και να δημιουργήσετε διάφορα look.  Tέσσερις σκιές σε φυσικές αποχρώσεις και τέσσερα top coat ματιών σε αστραφτερές αποχρώσεις για να απλώσετε από πάνω.

 

 

 

 

 

Scented Nail Polish & top Coat – Vernis à ongles parfumé &top coat – 9,90€

 

Ένα διπλό βερνίκι που αποτελείται από ένα βερνίκι νυχιών με φρουτώδη αρώματα από τη μία πλευρά και από ένα top coat με παγιέτες για «jewel» αποτέλεσμα από την άλλη.  Η Sephora δημιούργησε το πρώτο της βερνίκι με φρέσκα και ανοιξιάτικα χρώματα που αναδίδουν μια απολαυστική ευωδία: Γκρέιπφρουτ, Φράουλα, Ανανά και Πορτοκάλι.  Και για εμάς που θέλουμε να τονίσουμε το χρώμα με λίγα στρας, το ελαφρώς ιριδίζον top coat είναι εδώ για να μας βοηθήσει να “παίξουμε”.

 

 

 

Πολύ όμορφο, πολύ φρέσκο, πολύ κολακευτικό ανοιξιάτικο μακιγιάζ. Όλα μου αρέσουν: Η σκιά, το ρουζ, το κραγιόν, το βερνίκι νυχιών, όλα, όλα!

 

 

 

 

Fond de teint compact matifiant 8H – 15,40€ (8,5g)

Δίνει ματ αποτέλεσμα για 8 ώρες, μειώνει την εμφάνιση των πόρων, λέει αντίο στη γυαλάδα με το σύμπλοκο «Shine Block», έναν συνδυασμό από δύο πούδρες που απορροφούν το πλεόνασμα σμήγματος.  Ωραία επισης και η νέα  λεπτή συσκευασία και το εργονομικό σφουγγαράκι της, ιδανικό για ρετούς σε περίπτωση «ανάγκης».

 

 

 

Η σειρά σώματος Happy Bubbleday!

 

Τρελαίνεται ο κύριος Ρωμανός, όταν βλέπει το shower gel στο μπάνιο μου.. Και πως, όχι; Αφού νομίζει ότι είναι τεράστιο ζαχαρωτό…

 

 

 

 

Να σας πω… αν μπορούσατε να είχατε, μόνο ένα από τα προιόντα που σας έδειξα, ποιό θα διαλέγατε; Πείτε! πείτε!

 

Καλό, ανοιξιάτικο, Σαββατοκύριακο, bb girls!!

 

 

63 Σχόλια
  1. Αν έπρεπε να αγοράσω μόνο ένα, θ’ αγόραζα το ρουζ. Μη σου πω ότι θα πάω αύριο κιόλας να το πάρω (με ξέρεις εμένα τώρα, δεν κρατιέμαι!!!)

  2. Kαλημέρα και καλό μήνα!!
    Τα περισσότερα απ’τα προιόντα που βλέπω είναι πολύ λαχταριστά!!
    Αλλά αυτό που έχω ξεχωρίσει είναι το Color adapt blush…!!! <3
    'Οχι ότι και τα βερνικάκια είναι άσχημα…χιχιχι!

  3. Καλημέρα bb-girls & Ju. Το colour adapt blush θα διάλεγα. Είμαι σίγουρη ότι μετά από τον καταιγισμό προϊόντων και φωτογραφιών θα πέσει διαγώνισμα. Πάω για ύπνοοοο.

  4. καλημερα καλο μηνα επιτελους ανοιξη!! εφω τα θελω ολα αλα αν επερνα μονο ενα θα ηταν το ρουζ

  5. Καλημερα και καλο μηνα.Ολα ειναι υπεροχα ειδικα το ροζουλινι το μανο perfect!!!!!!!εμενα μου αρεσουν οι smokey σκιες και το μολυβι pearl,υπεροχο!!!!!!!!!αλλη μια φορα εγραψες Julia!!!!!!!!

  6. Ολα είναι ωραία αλλά αυτό που μου έκανε κλικ ειναι το Γυαλιστερό Μολύβι Χειλιών. Καλό μήνα κιόλας!!!!!

  7. Αχ εγώ αυτό θα ήθελα!! Πολυεργαλείο!! Color adapt blush!!
    Καλημέρα και καλό-καλό μήνα σε όλες!!

  8. ΜΙΑ ΓΛΥΚΙΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΥΠΕΡΟΧΟ ΜΗΝΑ!!!
    ΤΙ ΤΕΛΕΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ!!!! ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΠΟΛΥ!!

  9. καλημερούδιαααααααααααα!!!!!!!!!!!
    καλή μήνα,καλή “άνοιξη”,όλα να πάνε τέλεια κοριτσάρες!
    πωπω,με πριζώσατε σήμερα,είναι σε καλές τιμές,αχχχχχ!!!!

  10. Καλημέρα Τζούλια και bb girls και καλό μήνα . Τι ωραία χρώματα και προϊόντα έχω ξετρελαθεί…. Σε καμία περίπτωση δεν μπορείς να επιλέξεις μόνο ένα αλλά αυτό που θα τσεκάρω σίγουρα από κοντά είναι το kit για τα φρύδια. Φιλιά….

  11. Τι ωραίο post είναι αυτό !!! Και μόνο που τα βλέπεις σου φτιάχνουν τη διάθεση ! Προσωπικά , επειδή έχω ένα θέμα με τα μολύβια ματιών ( κανένα δεν με ικανοποιεί απόλυτα ) θα διάλεγα κάποιο “Long Lasting Kohl Pencil” . Όλα πάντως είναι υπέροχα …

  12. an eprepe mono ena tha epairna kt p n mporousa n t xrisimopoiisw k alliws…k auto einai t rouzzzz!!!!

  13. καλο μηνα!! ολα ειναι “ανοιξιατικα”!!!!
    το ρουζ ειναι διαφορετικο!

    ωραιο post!
    ευχαριστουμε πολυ πολυ!

  14. Τζα!!!Καλημέρα,καλό μήνα bbgirls!Αχ Τζούλια τι μας κάνεις πρωί πρωί;;;Χωρίς δεύτερη σκέψη αν έπρεπε να είχα μόνο ένα προϊόν θα ήταν το Color adapt blush.Με μία δεύερη σκέψη όμως θα προτιμούσα την Ιt Palette.Δεν πιστεύω να θέλετε να μάθετε τι θα διάλεγα με τρίτη σκέψη,ε; 😉 Φιλάκια..

  15. ΚΑΛΗΜΕΡΑ, ΜΙΑ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΑ SEPHORA ΓΙΑ ΑΥΤΟΨΙΑ, ΑΜΕΣΑ
    ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟ ΡΟΥΖ ΘΑ ΗΘΕΛΑ

  16. Fond de teint compact matifiant 8H και Glossy Lip Pencil – Crayon Lèvres Glossy ειναι πολυ ανοιξιατικα και χαρουμενα!!!

  17. Καλό μήνα σε όλες!Μου έφτιαξε η διαθεση με τοοοοσα χρωματα…Ξελογιάστηκα…Το ρουζ φαινεται πολύ ωραιο αλλα και το μανό απο τη φωτογραφία αλα αβαταρ ειναι τρομερο,εχεις δικαιο Τζουλια.Αντε καλή μας ανοιξη….

  18. Αχ κι αυτό το διάστημα είμαι επιρρεπής στις αγορές καλλυντικών…!!!!
    Τρελάθηκα με την powder, το blush το make-up και την παλέτα με τις σκιές!!!
    Με βλέπω να τρέχω στα sephora το απόγευμα!!!!!

  19. KAΛΗΜΕΡΑ, ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ.
    ΚΙ ΕΓΩ ΘΑ ΔΙΑΛΕΓΑ ΤΙΣ ΙΤ PALLETE EYESHADOWS, ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΤΕΙ ΜΕ ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΟΙΞΗΣ!
    ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΡΩΤΑΣ ΤΖΟΥΛΙΑ? ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΣΤΟ ΠΟΝΗΡΟ ΜΥΑΛΟΥΔΑΚΙ ΣΟΥ?

  20. καλημερα Τζουλια κ σε ολη την παρεα ΚΑΛΟ ΜΗΝΑΑΑΑΑΑ…!!!Κ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ…εγω θα διαλεγα τα “ζαχαρωτα” βεβεαια…..φιλακια….:)

  21. Καλο μηνα!!!!
    Ολα μου αρεσουν παρααα πολυ αυτο που θα επερνα σιγουρα ειναι
    Color adupt blush το θελω τωραααα!!!
    Φιλακια πολλα πολλα xxxxx

  22. Καλημέρα!
    Ιδανικό post για την πρώτη μέρα της άνοιξης! Είναι όλα λαχταριστά και επιθυμητά, εγώ για λόγους χρηστικούς θα επιλέξω πρώτα το kit φρυδιών, που φαίνεται πλήρες και σε φοβερή τιμή.
    Καλό μήνα να έχουμε!

  23. Καλό μας μήνα!
    Μα, να διαλέξουμε μόνο ένα; δύσκολο, όλα τέλεια φαίνονται!
    Χμμ.. μάλλον θα επέλεγα το κιτ για τα φρύδια που με εντυπωσίασε και θα ήταν πολύ πρακτικό..

  24. Γειά σας και καλό μήνα !!!

    Θα ήθελα να τα έχω όλα …..καλά αφήνω τις σκιές ματιών αλλά τα θέλω όλα.
    Τα κραγιόν είναι πρώτα στην λίστα μου.

  25. Καλησπέρα κούκλες και καλό μήνα να’χουμε!
    Όλη η ανοιξιάτικη συλλογή της Sephora είναι κα-τα-πλη-κτι-κή!! Η διάθεση μου ανέβηκε αυτόματα στα ύψη (έχει μια υπέροχη ηλιόλουστη μέρα σήμερα) και δεν μπορώ να διαλέξω μόνο ένα Τζούλια μου…. τα θέλωωωω όλααααα!!!!!!!
    Πιο πολύ όμως ξετρελάθηκα με το Glossy Lip Pencil (αυτό που είναι στα δεξιά, μού κλείνει το μάτι πονηρά!) και φυσικά με τα Scented Nail Polish & top Coat, όχι μόνο για τα πανέμορφα χρώματα αλλά και για τ’αρώματα που αναδίδουν!
    Να’χετε ένα γλυκό σ/κ, φιλιά!

  26. Είναι όλα ΜΟΝΑΔΙΚΑ!!!!!Αν μπορούσα να ξεχωρίσω ένα σίγουρα αυτό θα ήταν το γυαλιστερό μολύβι χειλιών της Sephora…….Super!!!!

  27. καλησπερα!καλο μηνα!τα χρωματα μου εφτιαξαν τη διαθεση.εγω θα διαλεγα το shower gel.γενικα,δεν εμεινα ευχαριστημενη απο 3 προϊοντα sephora που δοκιμασα στο παρελθον κι ετσι δεν…..καλο σ/κ!

  28. kalispera kalo mhna!!!me xamogelo k aisiodoksia k poly xroma!!! (nai nai eimai stis kales mou…k me toso xroma k hlio pos na mhn eimai dld…!!!) mono ena….. mmmmm… dyskolo giati thelo arketa!!an einai omos k prepei na dialekso tha dialekso to “Blush révélateur de couleur” pou exeis k esy giati mou edoses trelh idea giati oxi mono mou aresei alla to xreisimopoieis pollapla….!!!filakia kalo sk….!!!!

  29. Όλα τέλεια φαινονται!τέλεια! ωστόσο πιο πολύ μου κέντρισαν το ενδιαφέρον το ρουζ σε στικ και τα μολύβια ματιών με τις 35 αποχρώσεις! θα περάσω να τα δω κι απο κοντά! Καλή άνοιξη!

  30. Καλησπέρα bbgirls!Καλό μήνα!!!Πρώτη μέρα της άνοιξης και εδώ στην ηλιόλουστη θεσσαλονίκη ο καιρός το επιβεβαιώνει!!Καιρός να αρχίσουμε να βάζουμε ανοιχτόχρωμα, παιχνιδιάρικα χρώματα σε μακιγιάζ, ρούχα, νυχάκια!Τι τέλεια τα φρουτένια μανό!!Ψηφίζω φράουλα και όχι μόνο ψηφίζω θα το αγοράσω, έχω μεγάλη περιέργεια!!!Καλό Σαββατοκύριακο!!!!

  31. ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ.
    ΛΟΙΠΟΝ ΕΓΩ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΑΓΟΡΑΖΑ ΤΟ ΓΥΑΛΙΣΤΕΡΟ ΜΟΛΥΒΙ ΧΕΙΛΙΩΝ ΜΗ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΟ ΠΗΡΑ ΚΙΟΛΑΣ
    ΚΑΛΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ

  32. ΤΕΛΕΙΑ ΟΛΑ ΑΛΛΑ ΠΡΟΤΙΜΩ ΤΗΝ ΠΑΛΕΤΑ ΜΕ ΤΙΣ 77 ΣΚΙΕΣ!!

  33. @bb girls!! Σας “έπιασε” η Άνοιξη αγαπημένες!! Τέλεια!! Γέμισε το bb αισιοδιοξία με τα σχόλια σας!! xxx

  34. εγω διαλεγω ή την παλετα σκιων ή ενα βερνικι νυχιων…να ρωτησω αυτα τα βερνικια υπαρχουν στη θεσσαλονικη?γιατι σκεφτηκα να παω τη δευτερα να παρω το ροζακι…και την παλετα θα επαιρνα αλλα οντας φοιτητρια μαθαινεις να διαλεγεις… 🙁

  35. Καλό Μήνα πιτσουνακια μου! Τον φάγαμε τον γάιδαρο (call me και χειμώνα) για φετος. Είμαι πολύ σίγουρη, πως απο εχθές, ολες μου ονειρευεστε ακρογιαλιες, φεγγαραδες, ολημερις άραγμα στην παραλία για το πολυπόθητο μπρουτζινο χρωματακι. Νομίζω πως το σημερινό post της πρωθυπουργινας μας, μας ενίσχυσε ολη αυτήν τη διάθεση. Καλό Σ/Κ γοργόνες! Τα σέβη μου Τζούλια! 😉

  36. Καλό μήνα και χαρούμενη άνοιξη γεμάτη χρώματα να έχουμε!!!
    Τέλεια τα νέα προϊόντα Sephora,αν μπορυούσα θα τα αγόραζα ΟΛΑ 🙂 Αυτό που ξεχώρισα είναι το Color adapt blush.Μου άρεσε πολύ και το Glossy Lip pencil που όπως ανέφερες Τζούλια μας θυμίζει κάτι (που το έχω ήδη,χεχε!).
    Καλό και ξεκούραστο σαββατοκύριακο!

  37. Καλησπέρα και καλό μήνα!!
    Η παλέτα με τις σκιές είναι φοβερή!!!!

  38. Αγαπημένη μας, προβλέπω πάλι δωράκι?
    Τέλεια!
    Εγώ λατρεύω τις Colorful Eyeshadows.
    Οντως μπήκε η άνοιξη. ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ

  39. Καλό μήνα κορίτσια!!Δεν το πιστεύω ότι μπήκε κιόλας η άνοιξη!Τα χρώματα είναι υπέροχα, σου φτιάχνουν τη διάθεση, αν και όσο κι αν μ’ενθουσιάζουν αυτές οι έντονες σκιές, πάντα καταλήγω να βαφομαι με τα safe καφέ/γκρι , οπότε θα διάλεγα αυτές τις φωτεινές παλέτες απλά για να εξαναγκάσω τον εαυτό μου να τολμήσει κάτι έντονο και όχι τόσο safe!Kisses!!

  40. ΚΑλό μήνα Τζούλια και bbgirls!! Αν και η άνοιξη επίσημα μπαίνει με το εαρινό ηλιοστάσιο είναι ωραία να νιώθεις ότι πλησιάζει νοητά!! Αλήθεια Μάρτη βάλατε να μη σας κάψει ο ήλιος?!?!
    Αν έπρεπε νε διαλέξω 1 και μόνο προιόν θα διάλεγα το chubby stick, διότι δεν με έχει βολέψει περισσότερο προιόν !! Έχω λιώσει κι έχω λιώσει πόσα από δαύτα!!
    Φιλάκια πολλά και καλό Σαββατοκύριακο!!!

  41. Γειά σας bb girls! Καλό μήνα και να έχετε μια υπέροχη άνοιξη!! Φοβερή η ανοιξιάτικη συλλογή και νομίζω οτι οι τιμές είναι λίγο πιο προσιτές! Θα διάλεγα την παλέτα, πολύ όμορφα χρωματάκια, αλλά θα δοκίμαζα και το foundation-πούδρα! Αλλά τα θέλω όλαααααα! Φιλιά πολλά!!

  42. Καλησπέρα σε όλες κορίτσια!!έχω να πω ότι ξεμυαλιστηκα κ όλα ειναι πανέμορφα!ωραία κ χαρούμενα χρώματα!κ λογικές τιμές!κ αποφάσισα να αγοράσω ένα από αυτά!!θα σας πω εντυπώσεις μόλις το αγοράσω!!

  43. Ουφ..με τα φρου-φρου κ με τα αρώματα αυτά παθαίνω…καλο μήνα βρε κορίτσια με χαμόγελα,επιτέλους Άνοιξη,καλό βράδυ,φιλάκια:-) :-)!

  44. Καλό μήνα και καλή άνοιξη! Γεμάτο χρώματα το σημερινό post (αν και εμένα πάλι την προσοχή μου το smokey την τράβηξε, τι κακό και αυτό, εμμονή έχω)! Αν έπρεπε να διαλέξω κάτι, αυτό θα ήταν το Color adapt blush, με έπεισε η περιγραφή σου, Τζούλια! 🙂

  45. Καλημέρα σε όλα τα κοριτσόπουλα!
    Πώς μου αρέσουν οι αναρτήσεις για τα ανοιξιάτικα! Μου φτιάχνουν τόσο τη διάθεση τα χρώματα!
    Όσο για τα συγκεκριμένα προϊόντα, έιναι όλα ένα κι ένα!
    Έχω ήδη το ροζ λιπ γκλος-μπαλμ και είναι φανταστικό!
    Θα ήθελα να δοκιμάζω το ρουζάκι, μάλλον, να δω πώς “προσαρμόζεται”…
    Φιλάκια

  46. Julia μου διάβασα χθες το post σου και τσαμπα χάρηκα…οι τιμές που αναφέρεις δεν έχουν καμιά σχέση με την πραγματικότητα,η παλέτα με τις 8 σκιές κάνει 32,90 και τα αρωματικά βερνίκια 9,90 το ένα,όπως καταλαβαίνεις πήγα με την χαρά να τα αγοράσω μιας και οι τιμές μου φάνηκαν εκπληκτικές και ξενέρωσα όταν είδα ότι ήταν τελείως άλλες 🙁

  47. Καλό μήνα, bb girls! Το Color adapt blush για τις 2 σε 1 χρήσεις του. Μα και το Glossy Lip Pencil που θυμίζει… δεν είναι κακή ιδέα!

  48. Καλησπερα. Καλο μηνα και απο μενα. Εγω θα γκρινιαξω λιγο για τα sephora. Οι υπαλληλοι τους ειναι αγενεις και ψευτικοι. Τι εννοω. Καταρχας το λεω για τα καταστηματα Κολωνακιου και the mall. Με το που μπαινεις στο καταστημα πεφτουν ολοι πανω σου δηθεν αν χρειαζεσαι βοηθεια. Μια γυναικα σημερα ειναι πολυ ενημερωμενη για το τι θελει οταν μπαινει μεσα. Γι αυτους πρεπει η να ψωνισεις η μπηκες να κλεψεις. Σε ακολοθουν σε καθε βημα σου ρωτωντας συνεχεια τι θελεις. Απαγορευεται να μπαινω μεσα μονο να δω οτι καινουργιο κυκλοφορει, και αν ζητησω την γνωμη τους τοτε μονο να την εχω. Επισης αναλογως σε ποια εταιρεια ανηκουν σου ταιριαζει η οχι η κρεμα, το κραγιον οτιδηποτε δεν τους απασχολει αρκει μονο να το αγορασεις, και απο κει και περα ας το πεταξεις ως αχρηστο. Οχι κυριες μου πια πιστευω οτι πρεπει να αγοραζουμε κατοπιν δοκιμης και οποτε εμεις θελουμε. Στα καταστηματα μπαινουμε και για το βλεπειν απλως. Ακολουθηστε το παραδειγμα των πωλητριων της Ερμου και της Καλλιθεας και δεν θα χασετε. Καλο βραδυ.

  49. Καλό μήνα και χαρούμενη άνοιξη να έχουμε…η οποία ήρθε νωρίς βλέποντας όλα αυτά τα προιόντα των sephora με τα εκπληκτικά χρώματα..αν και είναι ένα κατάστημα που σπάνια επισκέπτομαι επειδή δεν υπάρχει στον Πειραιά που μένω..

  50. ξέχασα!!! Θα διάλεγα το Color adapt blush που χρησιμοποιείται και σαν ρουζ και σαν κραγιόν..μου αρέσουν πολύ τα πολυχρηστικά προιόντα

  51. εμενα νου αρεσε το γυαλιστερο μολυβι χειλιων τελειο!!!!

  52. Πόσα καινούρια προϊόντα;!;! Τώρα αν πω ότι άνοιξη για μένα σημαίνει λουλουδάκια και χρώμα στο μακιγιάζ θα με πείτε τρελή; Το Color adapt blush θέλω να το δοκιμάσω οπωσδήποτε! Και τα μολύβια χειλιών (σε τέτοια τιμή; πού να φτουρίσουν τα άλλα!) Επίσης, χμ, αυτό με τα μολύβια και το ρουζ το κάνω κι εγώ όταν δεν είμαι σπίτι, Μαγκάιβερ με κραγιόν είμαστε Τζούλια χαχαχα

  53. Tο colour adapt blush το περιμένω πώς και πώς! Και τα μοσχομυριστά βερνίκια νυχιών, οπωςσδήποτε! Μας έφερες την Άνοιξη στις οθόνες μας Τζούλια!xx

  54. ΜΟΛΙΣ ΓΥΡΙΣΑ ΑΠΟ SEPHORA ΚΑΙ ΕΧΩ ΕΡΩΤΗΣΗ.ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΜΕΡΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΒΡΗΚΑ ΑΛΛΗ ΤΙΜΗ? ΟΠΩΣ ΤΟ COLOR ADAPT BLUSH EIXE 12,90 KAI TO ΔΙΠΛΟ ΒΕΡΝΙΚΙ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ 10 ή 12.ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΑΓΟΡΑΣΑ ΤΟ COLOR ADAPT BLUSH.
    ΦΙΛΙΑ

  55. Λοιπόν, έχετε όλες απόλυτο δίκιο για τις τιμές, αλλά έχω και εγώ δίκιο, διότι οι τιμές που σας έγραψα, είναι από το επίσημο Δελτίο Τύπου της εταιρείας, στο οποίο, όμως επειδή έρχεται απ’ ευθείας από τη Γαλλία, υπάρχουν αποκλίσεις στις τιμές.

    Ξαναγράφω τις σωστές τιμές σε όλα τα προιόντα:

    Colorful Eyeshadows – Ombres à paupières Colorful – 10,90€
    Long lasting kohl pencil – Crayon khôl longue tenue – 7,90Ε
    Eyebrow Editor Midnight brown – Kit Sourcils 14,90Ε
    Fresh Face Luminizing Powder – Poudre Illuminatrice 11,90Ε
    Color adapt blush – Blush révélateur de couleur 12,90
    Glossy Lip Pencil – Crayon Lèvres Glossy 9,90Ε
    Twinkle light Eye pencil – Crayon Yeux Scintillant 8,90
    Ιt Palette: Powdery eyeshadows and sparkling topcoats 32,90Ε
    Scented Nail Polish & top Coat 9,90Ε
    Fond de teint compact matifiant 8H 15,40Ε

  56. Ανυπομονώ να τα δω στα καταστήματα. Είναι εκπληκτικές οι νέες αποχρώσεις! Ευχαριστούμε!

    Μη ξεχνάτε τον ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ μας! Πάρτε μέρος τώρα!
    fashionable.gr

  57. Πωπω αισχροκέρδεια,τέτοια διαφορά στις τιμές;20 ευρώ πάνω η παλέτα σε μια Ελλάδα του σήμερα;Να μην αναφέρω για όλα τα προιόντα,πάντως οι τιμές δεν είναι συμφέρουσας για μια μάρκα που δεν θεωρείται highend…

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.