Βερνίκια Νυχιών: Άνοιξη Καλοκαίρι 2013

 

 

To πρωινό ξεκίνησε με συννεφιά και βροχή. Τώρα, απ’ ότι βλέπω πάει να βγει ο ήλιος. Πάντως εσείς καλού κακού φορέστε γυαλιά ηλίου πριν διαβάσετε αυτό το post. Γιατί έχω την εντύπωση, ότι θα θαμπωθείτε από τις αποχρώσεις και τις τεχνικές που θα δείτε παρακάτω στις φετινές ανοιξιάτικες συλλογές από βερνίκια νυχιών. Avon, Essie, Ciate, OPI, Nails Inc, φοβάμαι ότι δεν θα ξέρετε, τι να πρωτοδιαλέξετε…

 

 

Avon Nailwear

Συλλογή Forbidden Fruits

Juicy, έντονες  και μοντέρνες αποχρώσεις, στη συλλογή «Απαγορευμένος καρπός». Αυτά τα επαγγελματικά βερνίκια νυχιών για ενδυνάμωση και χρώμα διαρκούν έως και για 12 ημέρες και θα τα βρείτε  σε έξι ανοιξιάτικες αποχρώσεις. Τιμή 9,90€

 

 

 

Ciatέ

 

 

Colourfoil Manucure – Manucure «Colourfoil»

 

Χαμός γίνεται με αυτή τη μάρκα και η νέα συλλογή Colourfoil Manucure περιλαμβάνει 3 σετ  εμπνευσμένο από το Fashion Week του Λονδίνου. Ουσιαστικά πρόκειται για βερνίκια επικάλυψης και για να  δημιουργήσετε τη δική σας απόχρωση «Colourfoil», εφαρμόστε 2 στρώματα από το βερνίκι-βάση και στη συνέχεια απλώστε ένα ελαφρύ στρώμα κόλλας στο νύχι (τοποθετήστε το εκεί που θέλετε να δείτε το αποτέλεσμα). Περιμένετε ένα λεπτό μέχρι η κόλλα να γίνει διαφανής. Επιλέξτε την απόχρωση του φύλλου που θέλετε και τοποθετήστε τη με τη γυαλιστερή πλευρά πάνω στο νύχι πιέζοντας δυνατά. Αφαιρέστε το φύλλο με μια γρήγορη κίνηση για να αποκαλυφθεί ένα μείγμα μεταλλικών χρωμάτων. Carnival Couture – Ροζ βάση, Kaleidoscope Klash – Μπλε βάση. (Τα βερνίκια Colorfoil θα τα βρείτε αποκλειστικά στα Sephora από τον Απρίλιο)


 

 

OPI

 

 

Kit «Pop Art»

Με χρώματα που αποτελούν τάσεις της σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2013, αυτό το σετ βερνικιών νυχιών περιέχει τα best-sellers της OPI, δηλαδή το Big Apple Red, το Hot & Spicy Tulipes και το Néerlandais. Μετά την επιτυχία του μίνι σετ που κυκλοφόρησε για τη σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2012, το σετ «Pop Art» προσφέρει βερνίκια σε ζεστές αποχρώσεις, με χρώματα σε έντονο κόκκινο, κοραλί και ροζ που είναι ιδανικά για το καλοκαίρι.  Το σετ περιέχει 3 χρώματα και 1 διάφανο top coat: Big Apple Red: έντονο κόκκινο, Hot & Spicy: Καυτό κοραλί, Dutch Tulips: Απαλό ροζ και το Rapid Dry Top Coat: Προστατεύει από τις κηλίδες κατά το στέγνωμα και προσφέρει λεία και γυαλιστερή λάμψη. (Το νέο σε της OPI, Pop Art, θα διατίθεται αποκλειστικά στα Sephora)

 

Nails Inc

 

Η Nails Inc επιστρέφει αυτή τη σεζόν με ακόμα περισσότερα χρώματα, αποκλειστικά στα Sephora.

 

Αυτά ήταν που με τρέλαναν:

 

Το σετ “Bling It On Leather & Skulls kit”

 

Με το δέρμα να είναι μια από τις κυρίαρχες τάσεις της σεζόν, η Nails Inc δημιούργησε ένα σετ βερνικιών με εφέ δέρματος και διακόσμηση skulls (τι μόδα και αυτή…) και πέρλας.

 

 

Το σετ Ice Cream and Sprinkles collection Kit

Μια νέα συλλογή από 3 παστέλ μίνι βερνίκια νυχιών σε ένα κουκλίστικο σετάκι- παγωτό! Το σετ περιλαμβάνει 3 βερνίκια νυχιών

 

 

 

6 mini nailpolishes kit

Είναι πολύ έξυπνες αυτές οι συλλογές της  Nails Inc με τα 6 μίνι βερνίκια: Αυτό είναι το πιο πρόσφατο σετάκι:

Royal Botanical Gardens –Kensington Palace Gardens –Chelsea Physic Gardens, Primrose Hill Gardens, Hampton Court Palace Gardens, Belgravia Gardens

 

 

Essie

Mighty Aphrodite

Φέτος, όπως λέει η Essie,  αφιερώνει τη συλλογή της  στη γυναίκα που δε φοβάται να πει αυτό ακριβώς που πιστεύει. Ξέρει πως τα όρια υπάρχουν για να τα ξεπερνάει – στη μόδα αλλά και στη ζωή. Δουλεύει σκληρά και παίζει σκληρότερα. Δε φοβάται να πάρει στιλιστικά ρίσκα ενώ το ένστικτό της είναι πάντα σωστό. Αυτή τη σεζόν  το στιλ της είναι έξυπνο, δυνατό και αισθησιακό με απρόσμενους τρόπους. Συνηθισμένη να παίρνει αυτό που θέλει, είναι μία αληθινή και sexy γυναίκα!

 

«Σε όλες μας αρέσει να παίζουμε τον ρόλο της γυναίκας που αποπλανεί τον άντρα» λέει η Εssie Weingarten,  ιδρύτρια και Global Creative Director της essie. «Μπες στο ρόλο με εντυπωσιακό χρώμα. Ήθελα να επαναπροσδιορίσω το sexy χρώμα με τόσο απρόσμενο τρόπο, όσο απρόσμενη είναι σήμερα και η σύγχρονη γυναίκα.» Πρόκειται για εντυπωσιακά, τολμηρά χρώματα που σίγουρα δεν αντιπροσωπεύουν το παραδοσιακό femme fatale στιλ, αλλά τη γοητεία της αυτοπεποίθησης, την παιχνιδιάρικη συμπεριφορά και την απτόητη αισιοδοξία.”

 

Και να, οι νέες αποχρώσεις της Resort Collection 2013

come here! —  φλούο κοραλλί, first time – φρέσκο, νεανικό πράσινο, in the cabana – γαλάζιο, under where? – τολμηρό βιολετί, nice package – ροζ της ντάλιας, again?! – σπινθηροβόλο φούξια

 

 

 

 

(Άσχετο με το post, σχετικό με εμάς: Η MariaA, δεν μπορεί να πιστέψει ότι και πάλι χιόνιζε στο Λονδίνο τις προάλλες και έτσι για να της φύγει ο καημός, «έκανε μια βόλτα» στα Private Blend του Tom Ford και ψεκάστηκε με γιασεμί. Δείτε το νέο της post στο juliasbeautyblog)

27 Σχόλια
  1. Πολύ ωραια χρώματα!!
    Αγαπημένα βέβαια είναι της Essie!!

  2. Καλημέρα ΒBgirls! Τα Ciatέ μακραν τα πιο εντυπωσιακά…. Μακάρι να έπιανε το χέρι μου…Καθως και το μεσαίο Ice Cream and Sprinkles collection της nails Inc!!! Πολλά Like! Μάλλον έχω πλεον καλοκαιριάτικο mood!

  3. Καλημέρα και από μένα, μόλις ερωτεύτηκα Nails Inc είδικά αυτό της πρώτης φωτογραφίας, τα στρασάκια δεν με τρελένουν αλλά αυτό το χρώμα το βρίσκω πολύ ιδιαίτερο. Ελπίζω να είναι και στην πραγματικότητα το ίδιο με τη φωτογραφία. Τι μου κάνεις Τζούλια πρωινιάτικα!!

  4. Καλημέρα και καλή εβδομάδα κορίτσια!! Ξεχωρίζω το ice cream σετάκι και τη συλλογή resort της Essie, ειδικά στην τελευταία μου αρέσουν ό-λ-α! Τι ωραία να ξεκινάει η εβδομάδα με χρώματα!!

  5. Kalimera julia bbgirls!! O kairos fetos den leei na stamatisei me tpt na brexei!
    Ti oraia xromata etsi se kontra me ton kairo! Emena mou aresan pano apo ta misa! Filakiaaa

  6. τελεια καλοκαιρινα χρωματα
    καλημερα σε ολλες

  7. Καλημέρα, bb girls! Πω, πω χρώματα που φτιάχνουν τη διάθεσή μας! 🙂

  8. Καλημέρα σ’όλη την όμορφη παρέα! Πάλι με ξεσήκωσε η σημερινή ανάρτηση…. όλα είναι καταπληκτικά, με ιδιαίτερα χρώματα και φανταστικούς συνδυασμούς!! Ιδιαίτερα η Nails Inc και η Ciaté έκλεψαν την παράσταση! Καλή συνέχεια κούκλες, φιλιά!

  9. Καλημέρα,τέλεια τα καινούργια χρώματα,θέλω αυτά με την υφή δέρματος.Υπέροχα

  10. Καλημερα!!!
    @Τζουλια μολις τωρα χαζευα καποια μανο που δινουν εφε (ζαχαρωτο/χρυσοσκονη)
    πανεμορφα!!Πρεπει να ηταν η νεα σειρα ZOYA.
    Αλλα και αυτα που μας εδειξες δεν πανε πισω!!κυριως τα nails inc τα θελω
    ολα!!!
    Φιλακια xxxx

  11. Καλημέρα!!!!Τέλεια χρώματα, ιδίως το set Nails Inc με τα 6 μίνι βερνίκια.Για τα Essie τι να πούμε….Τέλεια χρώματα όπως πάντα!!!

  12. Τζα!!!Καλημέρα!Ως συνήθως τα θέλω όλα.Ξεχωρίζω το ciate για την DIY πλευρά του θέματος και τα μίνι Nails Inc όχι μόνο για τα χρώματα αλλά γιατί αγαπώ τα μίνι κουκλίστικα μπουκαλάκια.Φιλιά κορίτσια….

  13. Καλημέρες !!! Τα Nails Inc είναι all the money !!!!! Ju θα βρω τα μικρά στα Sephora να τα κάνω δώρο στο κοριτσάκι μου που είχε γενέθλια ή πρέπει να τα ζητήσω απο London μεριά;;;

  14. @mako: Θα τα βρεις, ότι έχω βάλει εδώ, θα τα βρείτε, αλλά λίγη υπομονή μέχρι τον Απρίλιο, που κοντοζυγώνει!

  15. Πωπω τέλειες συσκευασίες!Χρώματα και πρωτοτυπία!Για άλλη μια φορα ένα εκπληκτικό post!Φιλιά!

  16. καλησπερα ββ girls!μου αρεσουν ολα,ειχες δικιο julia oti δεν θα ξερω ποιο να πρωτοδιαλεξω!τα σετακια ειναι ομως το αγαπημενο μου.ποια αληθεια τελειωνει ολο το βερνικι;εγω παντως οχι.γι’αυτο, τα μινι μπουκαλακια ειναι ο,τι πρεπει.δεν τα βαριεσαι κιολας!
    αιντε,ας ανοιξει λιγο ο καιρος,ψιλοβαρεθηκα!φιλακια!

  17. ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΠΑΝΩ ΠΑΝΩ….

  18. Καλησπέρα!
    Το σετάκι με τα μικρά βερνίκια από nails inc. μου άρεσε ιδιαιτέρως και λόγω χρωμάτων και λόγω μεγέθους, όπως λέει κι η marianna πιο πάνω, αφού τα μόνα μπουκαλάκια που έχω αξιωθεί να τελειώσω είναι βάσεις και top coats…!

  19. Wow!Υπέροχα χρωματα,χαρουμενα και καλοκαιρινα.Like ,like ,like.Τα βερνικια απο την φωτογραφια με τα limes ειναι αυτα της avon?

  20. Καλησπέρα Τζούλια, καλησπέρα bbgirls!!! Εξαιρετικά όλα τα ανωτέρω, υπέρχοα ανοιξιάτικα χρώματα!! Χαμός έχει γίνει με τα Nails Inc και τα Leather effect αλλά και τα Feather Effect, και τώρα κοντά κυκλοφορούν και αυτά με Jeans Effect και διάφορα αυτοκόλλητα επίσης!! Δεν ξέρω τι να πρωτοδιαλέξω!!!
    Ας ζεστάνει πια όμως διότι πραγματικά θα διαμαρτυρηθώ εντόνως!!! Ο χειρότερος Μάρτιος τα τελευταία 50 χρόνια!!! Πέρισυ τέτοια εποχή είχε 24 βαθμούς!! Όλα τα λουλούδια είναι μπουμποκιασμένα και ιδίως μια καμέλια ενός γείτονα που περιμένει υπομονετικά να ανθίσει!!
    Φιλιά πολλά!!!!

  21. Καλησπέρα αγαπημένες μου! Υπέροχα βερνίκια, υπέροχα χρώματα!Τυχαίο μήπως που τα έχουνε βάλει σε χωνάκια παγωτού? Φυσικά και όχι αφού σου ‘ρχεται να τα φας.Τα ciate μου αρέσουν πάρα πολύ αλλά τα βρίσκω too much για μένα.Εγώ θα πάρω τα παγωτά ωσάν γνωστή λιχούδα!!Φιλάκια!!!

  22. @SofiaSar: Ναι Σοφία μου, αυτό το lime βερνίκι στην πρώτη φωτογραφία με τα limes, είναι από την συλλογή της Avon και μάλλον έχουμε το ίδιο γούστο γιατί είναι και από τα δικά μου αγαπημένα!

  23. Αψογα!Σε ευχαριστω πολύ Τζουλια…Ματς

  24. ενθουσιάζομαι τόσο πολυ με όλα αυτά τα νεα χρώματα και ξεσηκώνομαι απιστευτα!!!! Περιμένω την έκθεση να πάω να τα δώωωωωω!!!!!!

  25. Δεν ξέρω τι να διαλέξω όλα είναι υπέροχα!!!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.