Η Βιταμίνη C και το best seller προϊόν της Kiehl’s

 

 

Πιο παλιά, τότε που δεν υπήρχε περίπτωση να πέσει περιοδικό στα χέρια μου και να μη το ξεκοκαλίσω (ειδικά τις αγγλικές και αμερικανικές εκδόσεις) θυμάμαι ότι δεν υπήρχε περίπτωση στις σελίδες της ομορφιάς οι beauty editors να μην έχουν προσθέσει τουλάχιστον ένα προϊόν Kiehl’s ανάμεσα στα αγαπημένα τους και σε αυτά που πρότειναν στις αναγνώστριες τους.

 

Τότε λοιπόν, φοιτήτρια ακόμα, δεν ήξερα και πολλά γι’ αυτή τη μάρκα, αλλά ούτε ήθελα να την ψάξω και πολύ, μου φαινόταν πολύ «σοβαρή» (λογικό.. όταν έχεις μπροστά σου στο Selfridges το stand της Kiehl’s και δίπλα το stand της Benefit και είσαι 21 ετών, δεν τίθεται θέμα το που θα σταθείς…)

 

Αυτό άλλαξε, βέβαια, όταν ξεκίνησα να εργάζομαι ως beauty editor, άλλαξε ακόμα περισσότερο όταν τα Κiehl’s έφτασαν και στην Ελλάδα και η άποψή μου γι’ αυτά αποκρυσταλλώθηκε όταν χρησιμοποίησα το πρώτο μου προϊόν Kiehl’s την κρέμα σώματος Crème de Corps. Και τότε κατάλαβα και την αδυναμία των συναδέλφων του εξωτερικού.

 

Σήμερα όμως θέλω να σας μιλήσω για την σχέση της Kiehl’s με την ευεργετική Βιταμίνη C και συγκεκριμένα για το προϊόν Powerful Strength Line Reducing Concentrate που είναι βασισμένο σε αυτή.

 

Από το 1948, αποτελώντας έναν από τους πρώτους προμηθευτές πενικιλίνης στην Αμερική, η Kiehl’s έκανε τις πρώτες έρευνες για τις ευεργετικές ιδιότητες της βιταμίνης C.  Το  Powerful Strength Line Reducing Concentrate, ένα καινοτόμο προϊόν που λανσαρίστηκε το 2005, με 10,5% αγνή, σταθεροποιημένη βιταμίνη C, εξακολουθεί να αποτελεί μία από τις πιο δημοφιλείς συνθέσεις υψηλής αποτελεσματικότητας στην αγορά, η οποία δεν καταπολεμά μόνο τις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες, αλλά βελτιώνει επίσης την υφή και τη λάμψη της επιδερμίδας.

 

Στην σύνθεσή του,  αυτό το ελαφρύ serum, περιέχει μια ισχυρή και δραστική συγκέντρωση 10,5% αγνής βιταμίνης C (L-ασκορβικό οξύ). Το L-ασκορβικό οξύ είναι μια λευκή υδατοδιαλυτή κρυσταλλική σκόνη, που αλλοιώνεται γρήγορα όταν εκτίθεται στο οξυγόνο και στη θερμότητα. Οι χημικοί της Kiehl’s σταθεροποίησαν αυτή την αγνή μορφή βιταμίνης C, ενσωματώνοντάς την σε μια σταθεροποιητική βάση σε μορφή συμπυκνωμένης λοσιόν, η οποία βοηθά την επιδερμίδα να αποκαθιστά ορισμένες από τις πιο ορατές επιπτώσεις της γήρανσης. Όταν χρησιμοποιείται τοπικά στην επιδερμίδα, το L-ασκορβικό αξύ έχει αποδειχτεί ότι ενισχύει τη λάμψη και εξασθενεί τις ρυτίδες και τις λεπτές γραμμές.

 

Επιπλέον, επειδή η βιταμίνη C είναι από τη φύση της υδατοδιαλυτή, οι χημικοί της Kiehl’s κατάφεραν να αφαιρέσουν το νερό από τη σύνθεση του PSLRC, ώστε να μην διαλύεται το συστατικό και να διατηρεί  την υψηλή του αποτελεσματικότητα σε κάθε εφαρμογή. Σύμφωνα με τα κλινικά αποτελέσματα μιας περιόδου κλινικής δοκιμής 8 εβδομάδων, το PSLRC εμποτίζει συνεχώς την επιδερμίδα με ισχυρή αντιγηραντική δράση.  Αυτό σημαίνει, ότι κάθε εφαρμογή, μέχρι την τελευταία σταγόνα, είναι το ίδιο αποτελεσματική.

 

 

 

 

Με λίγα λόγια: Το Powerful Strength Line Reducing Concentrate της Kiehl’s, έχει κλινικά αποδεδειγμένη δράση, βραβευμένη σύνθεση, είναι το Νο 1 best seller προιόν της μάρκας παγκοσμίως αλλά και το αγαπημένο, των περισσότερων συντακτριών ομορφιάς, παγκοσμίως.

 

Αγαπημένο λοιπόν και των καταναλωτριών που το ανέδειξαν σε Νο1 κωδικό, αλλά και των δημοσιογράφων;

 

Tα παρακάτω στοιχεία μιλάνε από μόνα τους:

 

  • Κάθε λεπτό, πωλείται ένα Powerful Strength Line Reducing Concentrate της Kiehl’s σε όλο τον κόσμο.
  • Είναι, το προϊόν της Kiehl’s με τις υψηλότερες πωλήσεις στην Κίνα, στην Ιταλία, στη Σιγκαπούρη και στις ΗΠΑ.  Ένα από τα 5 best-seller προϊόντα στην Κορέα, στη Γαλλία και στη Μεγάλη Βρετανία.
  • “Οταν ρωτήθηκαν για το πρόγραμμα αντιγήρανσης που χρησιμοποιούν, οι συντάκτες περιοδικών ανέφεραν την Kiehl’s περισσότερο από κάθε άλλη μάρκα.” – Lucky (ΗΠΑ)
  • Το 2010, το Powerful-Strength Line-Reducing Concentrate της Kiehl’s κέρδισε το βραβείο best of the best του περιοδικού Sure (Κορέα).
  • Το 2011, κέρδισε το βραβείο της ινδικής Vogue για τον Καλύτερο Ορό
  • Το Powerful-Strength Line-Reducing Concentrate, έχει λάβει διθυραμβικές κριτικές από τα περιοδικά Woman’s Day (ΗΠΑ), El Pais Semanal (Ισπανία), Donna Moderna (Ιταλία), και Cosmopolitan (Ταϊλάνδη).

 

 

 

27 Σχόλια
  1. Καλημέρα όλο για ωραία πράγματα μας μιλάς!!! Μας ανεβάζεις τη διάθεσή. Ευχαριστούμε Σματς

  2. καλημερα Τζούλια! ακόμα θυμαμαι το περσινο post για την kiehl’s ματιων midnight recovery… ετρεξα την ιδια μερα στο καταστημα και την πηρα. υπεροχα προϊόντα!

  3. Καλημέρα κούκλες! Δεν έχω χρησιμοποιήσει πολλά προϊόντα από την εταιρεία Kiehl’s και δεν έχω ολοκληρωμένη άποψη…. Πάντως αυτή η κρέμα πρέπει να’ναι καταπληκτική, αφού έχει όλες τις ευεργετικές ιδιότητες της βιταμίνης C, αλλά και τόσο μεγάλη απήχηση παγκοσμίως! Φιλιά!

  4. Καλημερα!!!
    Αγαπω βιτ C την παιρνω σχεδον καθημερινα σε συμπληρωμα 1000mg
    επειδη δεν προκειται να θυμηθω να πιω η να στιψω 10 πορτοκαλια!!
    Ξερω για τις αντιοξειδωτικη της δραση καθως οτι βοηθαει και στην παραγωγη
    του κολαγονο και στην λευκανση του δερματος(οποια εχει παναδες ειναι η
    καλυτερη λυση).
    Εκτιμω ιδιαιτερα την Kiehl’s και ολη αυτη την φαρμακειοφιλοσοφια της!
    Οσα δειγματα εχω δοκιμασει με εχουν ικανοποιηση σιγουρα θα δοκιμασω
    και τον Powerful ορο.
    Φιλακια

  5. Καλημέρα bb!!! Exς δοκιμάσει κάποια προιόντα από τα Kiehl’s (κρέμα ματιών και body cream)και έχω να πω ότι είναι από τα πιο ποιοτικά και αποτελεσματικά καλλυντικά!!!

  6. Καλημέρα ΒΒgirls! Εγω πάλι θα ήθελα πολύ να δοκιμάσω τα σαμπουάν της Kiehl’s και τα body creams! Φιλιά και καλό φθινοπωρο! 🙂

  7. Καλημέρα κορτσούδια! Μολονότι ποτέ ως τώρα δεν έχω δοκιμάσει προιόντα της Kiehls, ειμαι πεπεισμένη πως θα είναι καταπληκτικά! Πόσο κάνει αυτός ο ορός;

  8. Καλημέρα, θα ήθελα να δοκιμάσω και γω προϊόντα της συγκεκριμένης εταιρείας.Δυστυχώς δε τα χω καταφέρει ακόμα. Ελπίζω στο μέλλον να πάρω τη φανταστική κρέμα για το σώμα…

  9. καλημερα,ειμαι brand new στην παρεα σας
    που την βρισκουμε την kiehls,στα φαρμακεια?
    φοριεται πρωι κ βραδυ ο ορος κ ποσο εχει?

  10. Γεια σας κορίτσια.Λόγω επαρχίας τα Kiehls μου έχουν ξεφύγει αλλά θα ήθελα πολύ να τα δοκιμάσω καθώς έχω διαβάσει εξαιρετικές κριτικές γι’αυτά.Πολλά φιλιά από το συννεφιασμένο Πήλιο….

  11. καλησπερα!δεν εχω δοκιμασει kiehls αλλα julia,με επεισες,την επομενη φορα που θα βρω μπροστα μου τον ορο,δεν θα μου ξεφυγει!εχω αδυναμια στους ορους,ψαχνομαι συνεχεια!

  12. @marianna: Και εγώ βρε Μαριάννα μου, το ίδιο.. Αγαπώ τους ορούς, περισσότερο απ’ όλα τα προιόντα φροντίδας..

  13. @julia,μοιαζουμε σε πολλα,αυτο που μενει ειναι να συμπεθεριασουμεLOL!!!!!οι ηλικιες δεν ταιριαζουν julia μου αλλα θα σου θυμισω οτι “ο ερως χρονια δεν κοιτα”εκτος του οτι ειναι θεοτυφλος!!

  14. @marianna: Είναι η μέρα, να πιάσουμε άλλη συζήτηση; Άντε και να την πιάσουμε, why not? Δικό μας είναι το bb.. Στο θέμα ηλικία λοιπόν, να σου πω ότι ο μεγάλος έρωτας του κυρίου Ρωμανού είναι η Άννα, ετών 22, δική μου φίλη, η οποία είναι βεβαίως ξετρελαμένη και με αυτόν, αλλά περισσότερο με την “πεθερά” της (μουά δηλαδή..) που δεν την αφήνω παραπονεμένη σε beaute προιόντα, με τίποτα!! Είπες κάτι; xaxaxxaxa!!

    Αυτά. Πόσο είπαμε, είναι η κόρη σου;

  15. @julia,με εστειλες χρυση μου,17 ειναι κι αν κανεις καμμια κορη,ο γιος μου ειναι 13!ετων 22;;;;;;;;ακομα παω!!!!

  16. @marianna: 17? Μόνο 12 χρόνια διαφορά; Καλέ, τι λες; Μικρή μας πέφτει…ετοιμάζω, προσκλήσεις γάμου…

  17. δλδ στη θεσσαλονικη που δεν εχουμε αττικα,που θα την βρω την εταιρεια??
    δεν μπορει καποιο αντιπροσωπο θα χει

  18. Τζα!!!Καλησπέρα bbgirls…Άσχετο αλλά μόλις ακούσω για βιταμίνη C το μυαλό μου πηγαίνει στην παλιά διαφήμιση που έλεγε…”εσείς; πόσα πορτοκάλια φάγατε σήμερα;”Μάλλον με πείραξε η άνοιξη,τι να πω….Φιλιά 😉

  19. Καλησπέρα!!!
    @eva:Αν δεν κανω λάθος τα προιόντα της Kiehl’s υπάρχουν και στα Hondos.

  20. Καλησπέρα bbgirls! Την Kiehl’s δεν την ήξερα καθόλου μέχρι που πριν από περίπου 2 χρόνια ο ξάδελφός μου ήρθε από την Αμερική και μου έφερε την κρέμα σώματος, την οποία και λάτρεψα. Έκτοτε παρ’ όλο που θα ήθελα να δοκιμάσω κι άλλα προιόντα -την μάσκα νύχτας Τζούλια, θυμάσαι?- δεν έχω τα έχω καταφέρει.Πρέπει να κατέβω κέντρο και αυτό σημαίνει ότι πρέπει να αφιερώσω ολόκληρο πρωινό γι αυτό, κάτι που μου είναι δύσκολο.Παρ’ όλα αυτά όταν βρώ ευκαιρία θα την δοκιμάσω σίγουρα!

  21. @julia,ειναι κουκλος,ποια να μην τον θελει ε;

  22. Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω χρησιμοποιήσει προϊόν αυτής της μάρκας, δεν θα έλεγα ότι με τραβάει και η συσκευασία..Γιατί τόσο σκούρο χρώμα και γιατί τέτοια ετικέτα. Όλα τα προϊόντα τους είναι στο ίδιο στυλ?Μήπως υπάρχει λόγος που είναι σκούρα η συσκευασία?Για παράδειγμα κ το μπουκάλι της σπιρουλίνας που παίρνω πρέπει να είναι σκούρο για να μην παίρνει φως..Μπορεί να έχω πει βλακεία, θα φανεί αν το σχόλιό μου αρχίζει και αναβοσβήνει-Καλό βράδυ!!

  23. @julia και marianna, με το καλό! Κι αν δεν συμπεθεριάσετε, αρκεί που ταιριάζετε!
    Δεν έχω δοκιμάσει ποτέ Kiehl’s, όμως μπορώ να είμαι βέβαιη για την ποιότητά τους από την ένθερμη στήριξη της Τζούλιας. Στη λίστα αναμονής και αυτός ο ορός λοιπόν.

  24. @amalia,καλημερα,λιγο πριν φυγω για δουλεια,σου στελνω ενα μνματακι:ολες εδω εχουμε πολλα κοινα για να συναντιομαστε καθε μερα,ετσι δεν ειναι;φιλια!

  25. @sofi123: Απόλυτο δίκιο έχεις και δεν έχεις πει καθόλου μα καθόλου βλακεία, το αντίθετο μάλιστα. Βεβαίως και επειδή η Kiehl’s ξεκίνησε μεν σαν μάρκα ομορφιάς αλλά μέσα από ένα φαρμακείο και με την παράδοση και την ασφάλεια του φαρμακείου, πρέπει τα προιόντα της να βρίσκονται σε καφέ σκούρες συσκευασίες που τα προφυλάσσουν από τον ήλιο. Εύγε, λοιπόν!

  26. ενω ειχα ολη την καλη διαθεση να δοκιμασω την kiehls,δεν τη βρηκα στα χοντος κ δεν ελαβα κ καποια απαντηση για το που μπορω να τη βρω στη θεσσαλονικη,οποτε εφοδιαστηκα με τα γνωριμα μου biotherm!
    (η aquasourse απλα δεν υπαρχει..)

    καλημερα σας

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.