Radiant Professional Μακιγιάζ: Make Up Look Book Spring 2013

 

 

Εντάξει, δεν είναι νέο, το ότι βγήκε o νέος ανοιξιάτικος/καλοκαιρινός κατάλογος μακιγιάζ, της Radiant Professional. Ούτε είναι νέο, το ότι εγώ θα τον ανεβάσω εδώ στο bb.. (το κάνω εδώ και τέσσερα χρόνια). Ούτε το ότι το πρόσωπο είναι η Κάτια Ζυγούλη (επίσης και η Κάτια, χρόνια είναι το πρόσωπο της Radiant…αν θυμάμαι καλά, έκλεισε τα οκτώ…)

 

 

Νομίζω, ότι το φετινό νέο (πριν σας δείξω τα μακιγιάζ..) είναι οι χρωματιστές mascara, Radiant Professional, Colorful Eyelashes. που ανοίγουν το post. Μπλε, πράσινες, μοβ είναι πολύ ελκυστικές εδώ που τα λέμε, ακόμα και αν δεν είναι στις πρώτες σας, αγοραστικές προτεραιότητες…

 

 

Φέτος μου άρεσε πολύ περισσότερο το look book από πέρυσι, σα να ένιωσα έναν αέρα διαφορετικότητας και θέλω να τα δείτε και εσείς, να μου πείτε αν συμφωνείτε και αν θέλετε, να πάρετε ιδέες από τα παρακάτω μακιγιάζ.

 

 

Enjoy!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Πως σας φαίνονται τα μακιγιάζ , bb girls?

 

A, και να μην ξεχάσω: Καλό Μήνα αγαπημένες! Προσοχή στα Πρωταπριλιάτικα αστεία, σήμερα!

 

36 Σχόλια
  1. Καλημερα και καλο μηνα σε ολους.Το all time purple υπεροχο!!!!!!!

  2. Καλημέρα και καλή άνοιξη ΒΒgirls! Μου άρεσε πολύ το Lashes in Blue και ιδιαίτερως το φούξια γκλος του συγκεκριμένου, που δεν μπορώ να καταλάβω ποιό είναι απο τη φωτό. Βεβαια η πάντα κούκλα Ζυγούλη με μπερδεύει, γιατί ο.κ τι δείχνει άσχημο πάνω της? Μ΄αρεσει επίσης που βλέπω το αγαπημένο μου smokey look να διατηρεί και φετος τα πρωτεία! Υπέροχα χρωματα, ίσως μονο το simply green δεν μου λέει γιατι δεν μ’ αρέσει η συγκεκριμένη αποχρωση γρασιδοπράσινου… Απο και και περα τη χρωματιστη μάσκαρα, δεν ξέρω αν θα την τολμούσα, γιατι έχω παθει overdose απο τα 80’s και μου φαλτσαρει λιγουλάκι ακομα κι αν το Look που μου αρεσε πιο πολυ το Lashes in Blue στηριζεται σε αυτην!!!

  3. Καλό μήνα κορίτσια ! Λατρεύω τις χρωματιστές μάσκαρα ( ήδη έχω τρεις ) για κάθε μέρα . Νομίζω ότι δίνουν ένα αποτέλεσμα πιο casual και πιο φυσικό από τις “σκληρές” μαύρες . Και πολύ ωραίες οι προτάσεις της Radiant , ωστόσο δεν ξέρω αν θα τις τολμούσα για κάθε μέρα .

  4. Καλημερα!!καλο μηνα!!!
    Υπεροχα ανοιξιατικα χρωματα που σου φτιαχνουν την διαθεση!!
    Απο ολα αν επρεπε να διαλεξω τα χρωματα του “foever chic”μου
    τραβηξαν το βλεμα.
    Φιλια xxxxx
    Υ.Γ παντως και τα μανο της εταιριας ειναι καταπληκτικα!!!!!!

  5. Kalimera kalh bdomada k kalo mina julia bbgirls!!! Ti yperoxa makiziaz ta latrepsa! H aleia bebaia einai oti tis fobame ligo tis xromatistes maskares alla mou aresan para poly!! Filakia k pou ksereis mporei fetos na me piasei k na dokimaso k kapoia xromatisth mascara!!! Ax! Ti mas kaneis agapimenh mou kathe fora!!

  6. Mου άρεσε πάρα πολύ το simply green.

    @Stella: αυτό που σου αρέσει το έχω φορέσει τόοοσο πολύ στα 80’ς και εγώ, που δεν θα άντεχα να ξαναγβώ με μπλε μάσκαρα στο υπόλοιπο της ζωής μου, lol !!!!

    Κάτια όπως πάντα κουκλάρα, για αυτό την έχω αποδεχθεί στο πλευρό του Σάκη ΜΟΥ ΜΟΥ ΜΟΥ 😛

  7. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!!!!
    ΕΓΩ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΜΕ ΜΙΑ ΜΠΛΕ ΜΑΣΚΑΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΟΥ…
    ΕΠΙΣΗΣ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ LASHES IN BLUE ΤΟ GLOSS ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΩ.
    ΦΙΛΑΚΙΑ

  8. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ !!!!!!!!!!
    ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ Η ΠΡΑΣΙΝΗ ΜΑΣΚΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΑ …. ΥΠΕΡΟΧΑ ΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΑ ΧΡΩΜΑΤΑ !!!!!!!!!!

  9. Καλημέρα κούκλες και καλό μήνα!
    Η Radiant κάθε φορά μάς εντυπωσιάζει με υπέροχες προτάσεις και τα εκπληκτικά της χρώματα! Όσο για την “μούσα” της εταιρείας Κάτια Ζυγούλη, ότι μακιγιάζ και να χρησιμοποιήσει είναι απλά θεϊκή!! Πιο πολύ μου άρεσε το μακιγιάζ “A different touch”, “Lashes in blue” και “In the tropicals”, που είναι ότι πρέπει για τις ανοιξιάτικες και καλοκαιρινές μας εμφανίσεις!!
    Μ’αρέσει πολύ η ιδέα για τις χρωματιστές μάσκαρα και προσωπικά έχω χρησιμοποιήσει (στο παρελθόν) το μπλε και το μωβ χρώμα! Πραγματικά με ένα μολύβι ματιών και ένα lip gloss, δημιουργείς ένα υπέροχο, δροσερό και καλοκαιρινό look!
    Καλή συνέχεια, φιλιά!

  10. Καλημέρα και καλό μήνα! Να πω την αμαρτία μου, οι χρωματιστές mascara δε μου αρέσουν. Τα χρώματα όμως είναι αρκετά όμορφα (καλά, η Ζυγούλη είναι κούκλα ούτως ή άλλως, οπότε όλα ωραία θα είναι πάνω της), αλλά αυτό που μου άρεσε περισσότερο (και μου φαίνεται πιο προσιτό στην καθημερινότητα) είναι το For ever chic. Και το lip gloss από το Lashes in blue, απλά απίθανο!

  11. Kalo Mina…Ekpliktika Tzoulia…Idiws to simply green kai to for ever chic!!!!

  12. ….kαλό μήνα,κορίτσια!!!!Ζητώ την βοήθειά σας….παλαιότερα έβγαζε η radiant ένα θαυματουργό προ’ι’όν σε μαύρο σωληνάριο….ήταν διάφανο και το έβαζες σαν βάση πριν το μακιγιάζ….μαλάκωνε τόόόόσο πολύ το δέρμα και το make up έστρωνε άψογα….ξέρει καμιά σας το όνομά του και αν υπάρχει ακόμα……

  13. Καλημέρα και καλό μήνα!
    Ενδιαφέρουσες οι χρωματιστές μάσκαρα, μου αρέσει, έτσι για αλλαγή, ένα σκούρο μπλε ή καφέ-δαμασκηνί το πρωί. Έχω καιρό να το κάνω τώρα που το σκέφτομαι, ευκαιρία να το ξαναθυμηθώ…!Από τις προτάσεις μάλλον θα προτιμούσα τη forever chic, ως πιο ήπια…

  14. ΚΑΛΗΜΕΡΑ……!!!ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΧΡΩΜΑΤΑ…

  15. Πολύ όμορφα τα χρώματα κ χωρίς αμφιβολία στο κλίμα της άνοιξης!!Αγόρασα ένα κραγιόν απο τη σταθερή σειρά τους κ ένα από την πιο ενυδατική τα οποία ήταν αρκετά καλά βέβαια αρκετά τσιμπημενα για ευρείας .
    Λατρεύω τα μάσκαρα με τα έντονα χρωματα κ δυστυχώς έκανα το λάθος κ αγόρασα μια από τις καινούριες τους σε έντονο μωβ χρώμα η οποία-αν είναι ποτέ δυνατόν-αφήνει stain,ένα ροζ λέκε αν κατα λάθος την ακουμπήσεις στο δέρμα σοΥ.συγκεκριμένα έχω το χρώμα έντονο μωβ κ οι ροζουλι λεκέδες έμειναν στο χερι μου για δύο ολόκληρες μερες παρά την προσπάθεια.επίσης φευγει παρα πολύ δύσκολα περνοντας μαζί κ κάποιες βλεφαρίδες,ενώ δεν είναι αδιάβροχη
    .Φιλιά σε όλα τΑ Bb girls,να έχουμε έναν όμορφο μήνα!

  16. Λατρεύω μωβ μάσκαρα με λίγο ρουζάκι ένα λιπ κλος έχεις ένα πολύ όμορφο δροσερό, νεανικό και διαφορετικό μακιγιάζ!
    Καλό μήνα !

  17. @ΒΑΣΙΛΙΚΗ: Μιλάς για το primer Matt Finish Transparent Base. Βεβαίως και υπάρχει ακόμα και είναι και από τα best seller προιόντα της μάρκας!

  18. Τζα!!!Καλημέρα bbgirls,καλό μήνα.Ενδιαφέρουσες προτάσεις,θεά η Κάτια,έξω έχει υπέροχο ήλιο…φτου και βγαίνω!!!Φιλιά…

  19. KAΛΟ ΜΗΝΑ ΣΕ ΟΛΕΣ.
    ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΕΣ ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ, ΧΩΡΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΑΠΟ ΠΕΡΙΣΥ.
    ΠΑΝΤΩΣ, Η ΚΑΤΙΑ, ΟΣΟ ΠΕΡΝΑΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΟΜΟΡΦΑΙΝΕΙ. ΜΠΡΑΒΟ ΤΗΣ!

  20. @Αnna Nas: Και εμένα, το μοβ είναι το αγαπημένο μου χρώμα, σε χρωματιστή μάσκαρα! (και κάποτε και το έντονο μπλε..)

  21. Καλό μήνα!!!Οι φωτογραφίες πραγματικά όμορφες αλλά το μακιγιάζ έγινε από επαγγελματίες από τη μία και από την άλλη η Κ.Ζυγούλη έχει μάτια που υποστηρίζουν το χρώμα.Εννοώ ότι δεν ξέρω πως θα ήταν το αποτέλεσμα στα δικά μου μάτια που είναι σκούρα πράσινα προς καστανά.Ως αρχάρια προτιμώ “ασφαλή” χρώματα στο μακιγιάζ ματιών και δυστυχώς δεν τολμώ να χρησιμοποιήσω χρωματιστές μάσκαρα και έντονες σκιές από ανασφάλεια μήπως δείχνει “δεύτερο”, κακόγουστο.Στα gloss όμως του δίνω και καταλαβαίνει..Μου άρεσαν σχεδόν όλα της radiant στις φώτο.Φιλιά bb girls..

  22. Καλησπερα κοριτσια κ ΤΖΟΥΛΙΑ!Tη Ζυγουλη τη βρισκω πανεμορφη,επομενως ολα δειχνουν υπεροχα πανω της.Ολα τα χρωματα μου αρεσουν εκτος απο το λαδοπρασινο.Το τελευταιο νομιζω οτι δεν κολακευει καμμια γυναικα ακομα κα την Κατια…
    Εχω προμηθευτει τα look-books της seventeen κ της radiant πριν απο λιγες ημερες κ πηραμε για να φοραμε , η κορη μου κι εγω,τη μωβ μασκαρα της seventeen.εχει πολυ ωραιο χρωμα κ τη φοραω με μωβ μολυβι στο κατω βλεφαρο παλι της seventeen.Bεβαια,τα εχω χρησιμοποησει μονο μια φορα κ δεν μπορω να σχηματισω αποψη.Παντως,για χρωματιστη μασκαρα δεν δινω φραγκο παραπανω.Εκτος απο την κλασσικη κ απολυτα απαραιτητη μαυρη εχω κ μια σκουρη μπλε για το μπλε μακιγιαζ μου.
    Να εχουμε καλο μηνα κ φιλια!
    Καθε φορα που θελετε να βαφτειτε,παρτε καμμια ιδεα απο τα look-books βοηθουν στο να πειραματιζομαστε με καινουργια χρωματα.

  23. Καλησπέρα Τζούλια & bbgirls και καλό μήνα!!! Είναι αργία σήμερα στο Λονδίνο (Πάσχα έχουμε) και εχω βει ευκαιρια για λιγο καθαριότητα και συμμάζεμα στο σπίτι. Πολύ καλύτερο το Look book βλέπω φέτος (ίσως τα περσινά σχόλια περι ανανέωσης να έπιασαν τόπο?) και οι αποχρώσεις είναι τρέλα!! Τι μπλε – τιρκουάζ – πράσινο – γρασιδί που λέει και η Στέλλα κυκλοφορεί δε λέγεται !! Είναι τα χρώματα που μου αρέσουν πολύ και σε συνδυασμό με ροζουλί – μωβουλί κραγιόν είναι τέλειο!! Το All time purple & In the tropicals μαζί και η μπλε μάσκαρα μπορώ να πω με ξετρέλαναν!!
    Φιλιά πολλά!!!

  24. @julia: …πως με καταλαβαίνεις!!!!Για το matt finish μιλούσα πράγματι…απλά δε θυμόμουν το όνομα!!!!Καλά, όλα απ’ έξω τα ξέρεις!!!! Κορίτσια,όσες δε το έχετε δοκιμάσει, πρέπει να το δοκιμάσετε….καρατσεκαρισμένα ΤΕΛΕΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ!!!!

  25. Τι πανδαισία χρωμάτων! Πολύ ωραίο το in the tropicals! Καλό Απρίλη!

  26. ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!!ΕΧΩ ΤΟ MAKE UL ΤΟ NATURAL FIX Κ ΕΊΝΑΙ ΥΠΕΡΟΧΟ!

  27. Έχω ερωτευτεί τις καινούργιες μάσκαρες …πήρα τη μωβ και την μπλε και θα χτυπήσω και την πράσινη…και τα καινούργια χρώματα σκιές αλλά και ρουζ (αυτό το Νο6 έρωτας τρελός) και θα τις αποκτήσω όλες σιγά σιγά. Έχω τρελό έρωτα με την Radiant και έτσι δεν ήταν έκπληξη το καλοκαιρινό της μακιγιάζ…έχω το look book από το προηγούμενο σκ και το μελετώ κάθε μέρα!!!

  28. Πολύ ωραίο το μακιγιάζ!!Βέβαια,αν βαφτούμε έτσι στο “Δέστε τους” θα πάρουμε πίτα γύρο απ’όλα!!Θυμάμαι πολλά χρόνια πίσω που ήταν στη μόδα οι χρωματιστές μάσκαρα.Απ’ότι φαίνεται,η μόδα ξανακάνει τον κύκλοτης.

  29. Οι προτάσεις είναι τέλειες!! Έχω ήδη δοκιμάσει το μακιγιάζ “Simply green” και η μάσκαρα είναι ΣΟΥΠΕΡ!!! Θα την πάρω οπωσδήποτε!!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.