Κorres: Λιπ Γκλος και Ρουζ (Πόσο μ’ αρέσουν οι καραμελίτσες)

 

 

Tο παιδικό τραγουδάκι μου ήρθε στο μυαλό, όταν έπιασα στα χέρια μου, αυτό το σακουλάκι στη φωτογραφία που βλέπετε να ανοίγει το post. To οποίο ανοίξαμε γρήγορα -γρήγορα με τον κύριο Ρωμανό, εκείνος κράτησε το μεγάλο χρωματιστό lollipop και η μαμά, τα υπόλοιπα καλούδια που υπήρχαν μέσα στην τόσο, μα τόσο γλυκιά, συσκευασία-Δελτίο Τύπου.

 

Τα οποία καλούδια δεν ήταν άλλα από τα νέα limited edition lip butter gloss και blush sticks της Korres. Τρία lip gloss σε ζουμερές αποχρώσεις Pink, Peach και Natural και τρία blush sticks, επίσης στις ίδιες αποχρώσεις για να ταιριάξετε την απόχρωση σε χείλη και ζυγωματικά.

 

Εδώ όμως μιλάμε για την Korres οπότε εκτός από τις όμορφες συσκευασίες τους και τα κολακευτικά χρώματα, έχουμε να πούμε και άλλα:

 

Τα Lip Butter Gloss, περιέχουν στην σύνθεσή τους φυσικά συστατικά όπως Pomegranate Fruit Sterols με αντιοξειδωτικές ιδιότητες, Sugar Cane Extract, το οποίο ονομάζεται και «μαγνήτης νερού» αφού έχει την ικανότητα να δεσμεύει τα μόρια νερού, να τα συγκρατεί στην επιδερμίδα και έτσι μαζί με τα Φυσικά Έλαια που επίσης υπάρχουν μέσα στη σύνθεση να διατηρεί τα χείλη πλούσια ενυδατωμένα και πολύ απαλά με μια εικόνα υγρής λάμψης. Τα δοκίμασα, μου άρεσε πολύ η απόχρωση peach, απλώθηκε πολύ εύκολα στα χείλη μου τα οποία δεν κόλλαγαν μετά.

 

 

Blush Sticks τώρα, θα μου άρεσαν εδώ που τα λέμε, ότι και αν περιείχαν στη φόρμουλα τους (είναι από τα αγαπημένα μου προϊόντα, σας το έχω ξαναπεί, διότι πολλές φορές τα χρησιμοποιώ και σαν κραγιόν) οπότε είναι extra plus το ότι στη σύνθεση τους περιέχουν Βιταμίνη Ε και φυσικά έλαια. Αυτά τα κρεμώδη ρουζ, απλώνονται εύκολα και ομοιόμορφα χωρίς να αφήνουν λιπαρότητα (συμβαίνει αυτό κάποιες φορές με τα ρουζ σε μορφή στικ). Για τη συσκευασία δεν μιλάω.. ό, τι πιο πρακτικό και εύχρηστο, μικρούλη και χαριτωμένο, το ρίχνω στη τσάντα και το εφαρμόζω στο δευτερόλεπτο για λίγο χρώμα υγείας (μετά από ώρες στο «πεντακάθαρο» κέντρο της Αθήνας, μόνο ένα τέτοιο προϊόν σε βγάζει ασπροπρόσωπη -που κανονικά θα έπρεπε να πω ροδαλο-πρόσωπη…)

 

 

 

 

H εταιρεία προτείνει, για ένα όμορφο, φυσικό και εύκολο μακιγιάζ, να ξεκινήσετε με τη μη -λιπαρή αντηλιακή κρέμα προσώπου Καρπούζι, η οποία εκτός SPF 30 (μεγάλο δείκτη) έχει παράλληλα και χρώμα για ομοιόμορφη κάλυψη, ενυδατώνει το δέρμα με μια ελαφριά δροσερή υφή που αφήνει την επιδερμίδα να αναπνέει. Και μετά να συνεχίσετε το μακιγιάζ σας, με το blush stick και το lip butter στην απόχρωση που προτιμάτε.

 

 

 

 

 

 

Πολύ ωραία ιδέα και την εφάρμοσα κιόλας το Σάββατο (που νόμιζα ότι ήρθε για τα καλά σχεδόν.. το καλοκαίρι.. αλλά όπως βλέπετε έκανα λάθος…)

 

Ξεκίνησα με μια ελαφριά ενυδατική κρέμα, μετά άπλωσα την αντηλιακή Καρπούζι, μετά το Blush Stick σε απόχρωση peach και τέλος το lip butter στην ίδια απόχρωση. Ε, εντάξει, έβαλα και μια στρώση καφέ μάσκαρα..(σύνολο πέντε προϊόντα)  Πήρα στην  τσάντα μου το στικ και σας πληροφορώ, ότι μια χαρά ήμουν από τις 12 το μεσημέρι, μέχρι τις 6 το απόγευμα (και σημειώστε ότι βρέθηκα και σε παιδότοπο με παιδικό πάρτι- εσείς που έχετε μικρά, καταλαβαίνετε τι εννοώ…)

 

Πολύ ωραίο, απλό και απαλό και φυσικό και φρέσκο και δροσερό μακιγιάζ. Θα το ξανακάνω σίγουρα, νομίζω κάθε μέρα, το καλοκαίρι… (αν και σήμερα έχω τέτοια νεύρα με τον καιρό, που βλέπω να βάφω τα νύχια μου μαύρα…)

 

(Θα τα βρείτε σύντομα στα φαρμακεία και στα σημεία πώλησης Korres και απ’ ότι λέει η εταιρεία, σε τιμή γνωριμίας… αν μάθω κα κάτι άλλο, για αυτή τη γνωριμία, θα σας ενημερώσω..)

 

 

34 Σχόλια
  1. Tα blust sticks τα έχω ήδη στη wishlist μου! Είναι τόσο χαριτωμένες όλες οι συσκευασίες! Τα περιμένουμε πώς και πώς!xx

  2. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ..
    ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΣΚΕΒΑΣΙΑ ΠΟΥ ΤΡΕΛΑΘΗΚΑ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΛΑΝΕ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΔΩΡΑΚΙΑ ΤΕΛΕΙΑ.ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΤΑ ΔΟΚΙΜΑΣΩ ΑΝ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΟΝ KORRE.ΠΛΕΟΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΒΓΑΖΟΥΝ ΜΙΚΡΑ ΚΡΕΜΩΔΗ ΡΟΥΖ.ΠΟΛΥ ΒΟΛΙΚΑ ΟΝΤΩΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟ ΕΧΩ ΚΑΤΑΒΟΛΕΥΤΗ.ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΑΚΟΥΣΩ ΤΙΜΗ…
    ΦΙΛΑΚΙΑ!!!

  3. Ξετρελάθηκα κ με τις συσκευασίες αλλά κ με τα προϊόντα! Ανυπομονώ να τα δοκιμάσω! Εξαιρετική η παρουσίαση Τζούλια! Σε ευχαριστούμε!

  4. Καλημερα!!!!!
    Αααα απιστευτο!!Χτες εψαχνα να βρω την τιμη για το blush stick!!
    Εχω ξτρελαθει με την ιδεα αυτη,την θεωρω σουπερ βολικη.
    Παλαιοτερα ειχα ενα παρομοιο της meybelline αλλα σταματησαν να το βγαζουν.
    Δεν μπορω να καταλαβω της εταιριες οταν κατι ειναι τοσο καλο γιατι
    μετα απο χρονια σταματανε την παραγωγη του και το αντικαταστουν με καποιο
    χειροτερο!!
    Αν εχουν κυκλοφορησει θα παω αυριο στο Χοντο να το αγορασω.
    Φιλια xxxx

  5. ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΧΕΙΣ ΕΝΑ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΜΑΣ ΞΑΦΝΙΑΖΕΙΣ ΓΛΥΚΑ ΧΡΩΜΑΤΙΣΤΑ ΑΙΣΘΗΣΙΑΚΑ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ

  6. Πάρα πολύ ωραία χρωματάκια τα Lip Butter Gloss και εξαιρετική η ιδέα για τα Blush Sticks.
    Θα ήθελα την γνώμη σου όμως για την αντιλιακή κρέμα με χρώμα, είναι καλυπτική όσο μια bb cream ; κάνει για λιπαρές επιδερμίδες;

  7. Καλημέρα κορίτσια! Οντως φαίνονται πολύ λαχταριστά! Αντε και καλό φθινόπωρο!!!! 🙂

  8. Καλημέρα αγαπημένη!
    Διαβάζω με προσοχή για την αντηλιακή με χρώμα. Πέρσι είχα της Apivita και με έβγαλε ασπροπρόσωπη. Το λέω και το εννοώ το “ασπροπρόσωπη” μιας και από τον Απρίλη ξεκινάω τον πιο ψηλό δείκτη, διαφορετικά κυκλοφορώ με λεκέδες στη μύτη (η οποία μύτη είναι μονίμως υγρή από τις ανοιξιάτικες αλλεργείες μου, ναι είμαι μια θεά την άνοιξη). Φέτος θα δοκιμάσω του Κορρέ, φαντάζομαι όλο και σε κάποια προσφορά θα το βγάλουν.
    Τα blush sticks είναι τόσο , μα τόσο βολικά!Έχω ένα της λατρεμένης θείας Εστεε και αρκετά ELF. Άμα είναι βολικό το χρώμα ό,τι θες το κάνεις ρουζ, σκιά , κραγιόν. Πραγματικά προϊόν πασπαρτού.

  9. Καλησπέρα κούκλες και καλή εβδομάδα!
    Η πρώτη φωτογραφία με το σακουλάκι και όλα τα νέα προϊόντα του Korre, με ξετρέλανε…. όντως μοιάζουν σαν καραμελίτσες!! Τα λατρεύω όλα, αλλά ένα Lip Butter Gloss (Pink) το θέλω οπωσδήποτε! 😉
    Καλή συνέχεια, πολλά φιλιά!

  10. Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΚΕΤΗ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ…Κ Μ’ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΥ ΧΘΕΣ ΦΩΝΑΞΑ ΤΟΝ ΠΑΠΑ Κ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗ ΜΙΣΗ ΕΥΧΗ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΩ ΛΙΓΟ ΕΞΩ ΝΟΜΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΩΡΑΙΟ ΚΑΙΡΟ ,ΜΙΑΣ Κ ΜΟΛΙΣ ΓΕΝΝΗΣΑ ΤΟΝ ΜΠΕΜΠΗ ΜΟΥ…ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΩ..ΠΟΥ ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΤΟ ΜΠΕΜΠΟΥΚΟ….!ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΜΟΝΗ ΝΑ ΒΓΕΙ Ο ΗΛΙΟΣ..

  11. ΠΑΤΗΣΑ Κ ΕΦΥΓΕ ΤΟ ΜΝΜ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΩ Κ ΕΓΩ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ…ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ…ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΑΚΙ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΑΠΟΛΥΤΑ..

  12. @ria: Να σου ζήσει το κουκλάκι σου Ρια μου! Χα! Άλλο ένα bb baby στην παρέα μας!

  13. ΤΕΛΕΙΑ ΜΟΥ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ!!! ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΑΝΤΗΛΙΑΚΟ ΤΟΥ ΚΟΡΡΕ ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕΙ?

  14. Τα “πολυμορφικά” προϊόντα είναι ιδιαιτέρως εύχρηστα. Η ποιότητα του μακιγιάζ του Korres με έχει ικανοποιήσει απόλυτα έως τώρα. Θεωρώ ότι και αυτά τα δύο προϊόντα θα είναι πολύ καλά. Ας μπουν, λοιπόν, κι αυτά σε λίστα αναμονής…

    @ria, να σου ζήσει το μωράκι. Να είναι γερός και χαρούμενος.

  15. Kαλημερα σε ολες!
    Ο Κορρες ειναι λατρεμένη εταιρεία και πάντα προσφέρει προιόντα σε προνομιακές τιμές.Το αντηλιακό καρπούζι είναι πάθος.Για μένα είναι καλύτερο από πολλές ββ κρέμες.Δίνει λάμψη φοβερή.Το χρησιμοποιώ από το 09 και δεν το αλλάζω παρά μόνο όταν χειμωνιάσει.
    Χαίρομαι που έγινα μέλος της παρέας σας και θα μοιράζομαι μαζί σας όλα αυτά τα υπέροχα νέα και μυστικά ομορφιάς.Πραγματικά μου φτιάχνει η διάθεση!

  16. Γεια σας κοριτσια του beautyblog!ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ!Ελπιζω χωρις βροχη πλεον.
    @ΤΖΟΥΛΙΑ,οταν λες συντομα,τι εννοεις,γτ καιγομαι!!!Θελω πολυ να αγορασω τα lip butter κ να δοκιμασω το blush.
    Προχθες,πηγα να αγορασω ενα κραγιονακι κορρες που ειχα βαλει στο ματι αλλα δεν υπηρχε το χρωμα.Η Εταιρεια κορρες παντα μας εκπλησσει.Μου αρεσε κ η πουδρα για matt finish που ειχα χρησιμοποιησει αλλα δεν μου ταιριαζε το χρωμα, αλλιως ηταν πολυ καλη.
    Η συσκευασια ειναι τελεια!
    @ΡΙΑ,να σου ζησει ο μπεμπης!

  17. Εχώ να πώ οτι πριν 2 εβδομάδες εβαψά για πρώτη μου φορά τα μαλλια μου με φυτικές βαφές Κορρές .. και είμαι τόόόσο ευχαριστημένη…!!!! Για τη λάμψη που μου εδώσε και για το καταπληκτικό χρώμα!!!! Αγαπώ Κορρές!!! (και τι να πείς και για τα μανό του … !!!Αχ λατρείαα!!!! 🙂

  18. @Goldie – αντηλιακό καρπούζι ;; μα πώς και δεν το ανακάλυψα ακόμη;; τέλεια … αγαπώ την παρέα σας .. όλο και ανακαλύπτω . . και ανακαλύπτω . . και ανακαλύπτω …. πόσο χαίρομαι!!! 🙂

  19. Τζα!!!Καλησπέρα bbgirls…Υπέροχο το σακουλάκι σου Τζούλια και όπως συνεχίζει το τραγουδάκι…”θα ‘θελα να ‘χα 10 σακουλίτσες”.. 😉 @ria mavrikou να σου ζήσει το μωράκι σου! Φιλιά……

  20. φαίνονται τέλεια! τα περίμενα χρόνια τα lip butter glosses!

  21. Αυτές οι “καραμελίτσες” που δεν παχαίνουν είναι η μεγάλη μου αδυναμία!

  22. τι τέλεια! Και τα λιπ γκλος και τα ρουζ δειχνουν φανταστικά! και υπεροχες συσκευασίες! Μπράβο στον κορρέ!

  23. Περιμένουμε τιμές γιατί μοιάζουν τόσοοοοοοο λαχταριστά!!!!!!!!

  24. Καλησπέρα και καλή εβδομάδα..τι όμορφο σακουλάκι όντως!!!!Και τα προιόντα μέσα δείχνουν πολύ δελεαστικά..εφόσον είναι του κορρέ και οι τιμές τους θα είναι το ίδιο!!!!

  25. Καλησπέρα Τζούλια & bbgirls! Τι όμορφη συσκευασία!!! Λαχταριστό το γλειφιτζούρι σχεδό όσο και τα υπόλοιπα καλούδια!! Ιδίως το gloss με εχει ξετρελάνει. I love Korres!!
    Φιλιά πολλά !!

  26. Ουφ! Ας φέρει κάποιος – έστω και ο Κορρές! – την άνοιξη πίσω … δεν μπορώ άλλο τη μαυρίλα!

  27. Εκπληκτικά όπως πάντα…Να δούμε και τις τιμούλες μόνο!!!

  28. Τι υπέροχες συσκευασίες είναι αυτές!Ανοιξιάτικες, πρακτικές, χρωματιστές!Είμαι πολύ περίεργη να δοκιμάσω όλες αυτές τις νέες αφίξεις δεδομένου ότι τα προϊόντα Κορρές είναι υπεραγαπημένα!Είχα και έχω εμμονή με τα lip butter τα οποία διαρκούν απίστευτα, ενυδατωνουν τα χείλη υπερ-ικανοποιητικά και διατίθενται σε πολλές ευωδιαστές εκδοχές.Τώρα πήρα το mango και νομίζω πως έγινε νέος εθισμός!Στοιχηματίζω πως η νέα έκδοση θα έχει ακόμα πιο πλούσια υφή και εφέ gloss…Πολυχρηστικά προϊόντα, και οικονομικά και βολικά για όσες είναι πολυάσχολες ή πλήττουν να αφιερώνουν χρόνο σε απανωτά προϊόντα για να καλλωπιστούν!
    Το ρουζ σε κρεμώδη υφή είναι ιδανικό για το καλοκαίρι..για πιο φυσικό αποτέλεσμα, λάμψη και εύκολη ανανέωση.Αλλα και η αντηλιακή με χρώμα συνδυάζει πολλαπλά οφέλη, προστασία, ενυδάτωση και κάλυψη.Ό,τι πρέπει για το καλοκαιρινό μακιγιάζ που πρέπει να είναι πιο μίνιμαλ και να αναδεικνύει φρεσκάδα και φυσική όψη!
    Έξυπνες λύσεις επομένως, και αν διατίθενται και σε τιμές γνωριμίας-ή ακόμα και σε πακέτο δώρου, είναι σίγουρο πως θα γίνουν ανάρπαστες..για να τα χαρίσουμε σε αγαπημένα πρόσωπα ή και στον εαυτό μας.Φιλιά πολλά !!!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.