Estee Lauder: H σειρά Bronze Goddess 2013

 

 

 

Σήμερα θα περάσουμε μια βόλτα από την συλλογή μακιγιάζ της Estee Lauder Bronze Goddess, για φέτος το καλοκαίρι. Και θέλω να σας δείξω κάποια προϊόντα για να καταλάβετε, γιατί ακόμα και εγώ, που βλέπω υπερ-πληθώρα προϊόντων, κάποια με κάνουν ακόμα όταν τα αντικρίζω, να ξεσηκώνομαι…

 

 

(*) Κάποιες από εσάς, θα σκεφτείτε, ότι ίσως έκανα λάθος στον τίτλο...Όοοοχι, δεν έχω κάνει λάθος… η συλλογή ονομάζεται Bronze Goddess (στον ενικό) αλλά εγώ μιλάω, σε όλες τις αγαπημένες Goddesses, εδώ μέσα…

Pure Color Five Color EyeShadow Palette(χωρίς λόγια…)

 


Bronze Goddess Illuminating Powder Gelée (σε κάποια από εσάς, κάτι θα της θυμίσει, αυτή η πούδρα…λέω εγώ, τώρα…)

 

 

 

 

 

 

Liquid Eyeliner Duo, Black Sands (limited edition, διπλό υγρό eyeliner, από τη μια πλευρά ένα άκρως κολακευτικό μπρονζέ/χρυσό χρώμα και από την άλλη, μαύρο. Νομίζω είναι το αγαπημένο μου, από όλη τη συλλογή.. το έχω στα χέρια μου, μια εβδομάδα και κοντεύει να τελειώσει από την μπρονζέ πλευρά… μου φαίνεται, θα το κρύψω και θα κάνω οικονομία τώρα, γιατί φαντάζομια πως θα δείχνει αν πάρω και λίγο χρώμα…)

 

 

 

 


 

Pure Color Sheer Roller Gloss (με γύρισε πολλά χρόνια πίσω, τότε που 12 χρονών έφερα μαζί μου από το Λονδίνο το πρώτο gloss που φόρεσα ποτέ και η συσκευασία του, ήταν ακριβώς έτσι. Σε μορφή roller, με γεύση Cola και τότε μάλιστα, η 13χρονη πιο savvy από μένα φίλη μου, Sarah, δεν το έλεγε gloss, αλλά lip shiner..)

 

 


 

 

 

Pure Color Vivid Shine Lipstick Fuchsia Fever (το είπαμε.. κάνω αλλαγή, από το έντονο κόκκινο του χειμώνα, στο έντονο φούξια το καλοκαίρι..)


 Pure Color Nail Lacquer Hot Spell (α-νε-πα-νά-λη-πτη, απόχρωση…)

 

 

Βronze Goddess Eau Fraiche Skinscent (το άρωμα που κοντεύει να γίνει cult και μονίμως εξαντλείται.. τρέξτε, αν το θέλετε πολύ..)

 

 

 

 

Ξεσηκωθήκατε, σωστά; Δεν είσαστε μόνες… Αυτό έπαθα και εγώ…και μάλιστα, συγνώμη, για τις “περίεργες” σημερινές γραμματοσειρές.. προφανώς ακόμα και το WordPress, ξεσηκώθηκε…όλοι ξεσηκωθήκαμε σήμερα…

 

 

Kαι ας ξεσηκωθούμε, λοιπόν,  λίγο ακόμα, μια που κάναμε την αρχή..

 

 

Η απόλυτη  Θεά- Goddess, Κυρίες μου… The one and only… Diana!!!

 

 

This is dedicated..

 

 

 

 

 

 

Δεν μας αξίζει, να αρχίσει τέλεια, αυτή η εβοδμάδα, bb girls? Nαι, έτσι λεω και εγώ και συνεχίζω με κάτι ακόμα, πολύ ξεσηκωτικό…

 

 

…. που νομίζω ότι θα κάνει όλες σας χαρούμενες και περήφανες! Το άρωμα Korres Iris/Lily of the Valley, ψηφίστηκε από την αγγλική εφημερίδα Independent, ως ένα από τα 50 καλύτερα αρώματα, σε προσιτή τιμή! Και έτσι βρήκε ευκαιρία η Maria και έκανε απέναντι στο julias, ένα απίθανο post, όπου μας υπενθυμίζει τα υπέροχα αρώματα της μάρκας!

 

23 Σχόλια
  1. Συνεχίζω να γράφω, χτύπησε η διπλανή μου την πόρτα να δει αν είμαι καλά. Της είπα μια πρόχειρη δικαιολογία, τι να έλεγα “είδα την καλοκαιρινή συλλογή της θείας Εστεε και πάτησα τις τσιρίδες;”.
    Έχω 5 εβδομάδες να αποφασίσω τι θέλω για τη γιορτή μου. Νομίζω θέλω να πάρω την παλέτα και το βερνίκι και να μου δώσουν δώρο δειγματάκι σε ειδικό μέγεθος το άρωμα, χα χα πολλά θέλω;
    Η πούδρα και το eyeliner φαντάζομαι πως θέλουν να έχεις ένα χρωματάκι για να δείξουν καλύτερα, ακόμη είμαι σαν αρνάκι οπότε δεν μπορώ να τα φανταστώ πάνω μου.
    Τι μου θύμισες με το gloss roll on! Είχα σε διάφορα χρώματα, όλα με το ίδιο χημικό άρωμα φράουλας, χα χα ήμουν τόσο περήφανη για αυτά τότε. Κάπως έτσι καμαρώνει και η κόρη μου τώρα (μόνο που αυτή έχει gloss της ΝΥΧ και του Κορρέ).
    Α πα πα ξεσηκώθηκα… Ήδη φαντάζομαι τι ωραίο που θα είναι το πεντικιούρ μου με αυτό το βερνίκι και δερμάτινα σανδάλια.

  2. Πειράζει που τα θέλω όλα, μα όλα … Καλημέρα

  3. Καλημερα!!!
    Ασπαστηκα περσι το αρωμα και απο τοτε δεν το αλλαζω με τιποτα
    ειναι το απολυτο must summer perfum!!Ειναι οπως λεμε ποιες
    ειναι οι εικονες που σου ερχονται οταν σκεφτεσαι το καλοκαιρι
    “σαγιοναρες,μαγιο,αντηλιακο,παραλια και bronze goddess!!!”
    Σημερα @Τζουλια εχεις δυο αγαπημενα μου αρωματα το iris lily of the valley
    ειναι λατρεμαινω!!!
    Φιλια xxxx

  4. Καλημέρα σε όλες.Όσο κι αν ο καιρός δεν θέλει να μας κάνει το χατήρι εμείς θα επιμένουμε.Καλοκαίρι!

  5. Θα βάλω τις τσιρίδες απ΄τον 8ο και θα μ’ ακόυσει όλο το syntagma square!!!!! Γιατι, Γιατι Γιατί δεν με λένε Aerin ????? ε???? ΓΙΑΤΙ??? Προς το παρόν το μόνο που μπορώ να ψελίσσω είναι… “εγω ειμαι καλέ κυρία που μου θυμιζει πολλά κι όχι κατι η Bronze Powder Gelee”… Πριν τα βροντήξω όλα κατω… και τρέξω στον Χόντο… ξαναμπαινω στο κλουβί μου και συνεχίζω να γραφω την ….προκήρυξη….!!!!!
    ΥΓ Το eye liner έστω? το φούξια κραγιόν? γαμώτο δεν έχω ούτε γενέθλια… ούτε γιορτή… ούτε επετειο… ούτε μερα της γυνάικας…. ένα άλλοθι???? κάτι???

  6. Καλημέρα κούκλες και καλή εβδομάδα! Μια πολύχρωμη εβδομάδα άρχισε με την αγαπημένη Estee Lauder και τις υπέροχες (όπως πάντα) συλλογές της, τα καταπληκτικά της αρώματα…. και φυσικά ξεσηκωθήκαμε Τζούλια μου και τα θέλουμε όλα!!!
    @Ελένη Κερσένογλου: Μόνο 5 εβδομάδες έχουμε για την γιορτή μας; Αα… πρέπει ν’αρχίσω και γω να γράφω την λίστα μου! χα-χα
    Υ.Γ. Το κραγιόν και το μανό σήμερα, μ’έχουν ξετρελάνει!!! 😉

  7. τι να πω, ότι δεν θέλω το gloss και το κραγιόν??? ψέμματα θα πω και δεν το θέλω…

  8. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΒΒGIRLS ΑΡΧΙΖΩ ΚΑΙ ΞΕΣΗΚΩΝΟΜΑΙ ΤΡΕΛΕΝΟΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΚΟΜΑ ΤΙ ΝΑ ΠΡΩΤΟ ΔΙΑΛΕΞΕΙΣ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΛΑΜΠΕΡΗ ΕΚΤΥΦΛΩΤΙΚΗ ΜΕΤΑΞΕΝΙΑ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ΣΥΛΛΟΓΗ !!!!!!!!!

  9. Τζα!!!Καλημέρα bbgirls.Ένα έχω να πω…Τζούλια ΕΛΕΟΣ!!!!

  10. Καλημερα και απο μενα. εμενα μου αρεσε πολυ το βερνικι και το κραγιον συμφωνω και εγω οτι με μαυρισμενα ποδια μεσα σε δερματινα σανδαλια θα ειναι σουπερ. καλη συνεχεια σε ολες

  11. Καλημέρα και καλή εβδομάδα να έχουμε! Για εμένα αυτή είναι Η απόλυτη καλοκαιρινή μυρωδιά….

  12. αχ,’εχω ένα μήνα που τα κοιτάω στο site της estee και σκέφτομαι πως να τα αποκτήσω όλα…το bronzer kai το self tan,τα φοράω all year round!

  13. Καλησπερα!Δεν διακατεχομαι απο καμμια,μα καμμια αυταπατη,μου αρεσουν ολα.Αν με εβαζαν με το ζορι βρε αδελφε να διαλεξω κ δεν ,λεω δεν μου τα χαριζαν ολα,θα διαλεγα το κραγιον,το βερνικι κ το eye liner,το οποιο πρεπει να ειναι καταπληκτικο.
    @JULIA,ενα post για bronzing powders θα ηταν ο,τι πρεπει ε;

  14. Το eyeliner με τρέλα!! Ε-ΡΩ-ΤΕΥ-ΤΗ-ΚΑ!! (τα λεφτά πού θα βρώ δν ξέρω, αλλά ερωτεύτηκα!!!O:)

  15. Καλησπέρα Τζούλια & bbgirls!! Από τα αγαπημένα μου θέματα μόλις έρθει η άνοιξη! Φέτος απ’ ότι άκουσα το άρωμα βγαίνει και σε λάδι οπότε σίγουρα θα γίνει δικό μου!! ΄Τα χρώματα κάθε χρόνο λέω δεν μπορεί να γίνουν πιο όμορφα και λαμπερά αλλά με διαψεύδουν! Το φούξια κραγιόν και το roller gloss (είχα κι εγώ!! και κολλούσε τα χείλη αλλά το λάτρευα!!) είναι απίθανα!!
    Αχχχχ!!
    Φιλιά πολλά!!

  16. Ουυφφφφφφφ!!!!!!!1 Αααααχ!!!Βαααχ!!!!
    Τα λόγια είναι περιττά… οι αναστεναγμοί μου τα λένε ΟΛΑ!!!
    🙂

  17. Πω πω.. Τι ήταν αυτό; φοβερά αναστατωτική αυτή η κολεξιόν!

  18. Πολυ ςραια συλλογη!Ηδη φανταζομαι το καλοκαιρι.

  19. Καλησπέρα!
    Το πώς το περίμενα αυτό το post δε λέγεται! Τα χαζεύω εδώ και λίγο καιρό στο site της Esteé, και περίμενα να τα διαβάσω και εδώ, γιατί, φυσικά, οι περιγραφές σου τα ανεβάζουν ένα επίπεδο ακόμη!
    Το bronze goddess, το άρωμα, είναι πλέον εθισμός, ανυπομονούσα να δω πώς θα ήταν το μπουκάλι και η συσκευασία του φέτος!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.