Κερδίστε 5 ολοκληρωμένες αρωματικές σειρές See by Chloe!

 

 

Δεν μπορώ να σας πω πόσο χαίρομαι, όταν κάποιες φορές καταφέρνω και έχω πάνω στην τουαλέτα μου, μια ολοκληρωμένη αρωματική σειρά. Και φαντάζομαι ότι το ίδιο ισχύει, όχι μόνο για μένα, αλλά για όλες μας. Γι αυτό έχω την εντύπωση ότι σήμερα, θα έχουμε στο bb, έναν από τους ομορφότερους διαγωνισμούς, ever!

 

Διότι από σήμερα και για τις επόμενες μέρες πέντε από εσάς θα έχετε την ευκαιρία να κερδίσετε την ολοκληρωμένη αρωματική σειρά See by Chloe, που περιλαμβάνει τέσσερα προϊόντα!!

 

Το See by Chloe Edp 50ml

To See by Chloe Body Lotion  150ml

To See by Chloé Shower Gel 150ml

To See by Chloé Deodorant  100ml

 

 

Στο μεταξύ, πριν λίγες μέρες, η MariaA, βρέθηκε στο Λονδίνο στο πολυκατάστημα, House of Fraser και δοκίμασε το See by Chloe και βέβαια, μας έγραψε και το review της (άρωμα, χωρίς review από MariaA, δεν γίνεται!)

 

 

 

 

Ιδού:

Καλημέρα από το Λονδίνο, Julia και bb girls!

Είχα την ευκαιρία να δοκιμάσω το ολοκαίνουριο See by Chloe στο House of Fraser και μπορώ να πω ότι μου άρεσε! Εντυπωσιάστηκα από την αντίθεση που έκανε το λευκό διαφανές μπουκάλι με το κατακόκκινο κουτί και την όμορφη παρουσίαση μέχρι που το ψέκασα επάνω μου! Κύμα άνοιξης με χτύπησε αμέσως από άνθη μηλιάς και κίτρο !! Έξαιρετικά έντονο δεν έχω ξαναμυρίσει άρωμα που να έχει δώσει τόσο βάση σε αυτό το λουλούδι και είναι φοβερά αναζωογονητικό. Καθώς περνά η ώρα και τα υπόλοιπα συστατικά βγαίνουν στην επιφάνεια, το γιασεμί, το ylang ylang και το Musk όμως τα άνθη μηλιάς μένουν εκεί ακόμη με αισθητή την παρουσία τους! Ακόμη και όταν οι νότες της βάση βγαίνουν μετά από ώρα στην επιφάνεια, το σανδαλόξυλο και η βανίλια, τα άνθη μηλιάς είναι ακόμη εκεί! Μου έφτιαξε τη διάθεση, είναι πολύ δροσερό, παιχνιδιάρικο και ανάλαφρο και κρατάει πολύ στο δέρμα μου! Πραγματικά μου έχει λείψει η άνοιξη και με το άρωμα αυτό μπόρεσα να την αναπληρώσω λίγο!! Αξίζει  να το δοκιμάσετε!!”

 

 

 

Για να πάρετε μέρος στον διαγωνισμό και να κερδίσετε, η διαδικασία είναι απλή και γνωστή: Αφήστε ένα σχόλιο κάτω από αυτό το post, από σήμερα Παρασκευή 19 Απριλίου έως την Πέμπτη 25 Απριλίου στις 12 η ώρα το βράδυ. Την Παρασκευή 26 Απριλίου, θα ανακοινώσω με post τις τυχερές νικήτριες.

 

Αχ, μια υπέροχη ολοκληρωμένη αρωματική ανοιξιάτικη σειρά… δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι πιο όμορφο…

 

Καλή επιτυχία αγαπημένες!! Kαι Καλό μας Σαββατοκύριακο!

1,042 Σχόλια
  1. το λατρευω εχω και γενεθλια σε λιγες μερες και θα ηταν το πιο ωραιο δωρο που θα μπορουσα να παρω….

  2. Σας ευχαριστώ για το πασχαλιάτικο δώρο μου….

  3. Σας ευχαριστούμε για την ωραία ευκαιρία και πολλές ευχές για ψυχική Ανάσταση!

  4. Τέλειο για δώρο, αφού σήμερα έχω τα γενέθλιά μου!!!!

  5. Καταπληκτικη εταιρεια, υπεροχα καλυντικα!

  6. θελω πολυ να κερδισω ειναι η πρωτη μου φορα που συμμετεχω ελπιζω να φανω τυχερη

  7. Πραγματικά γενναιόδωρο και καταπληκτικό δώρο..Ελπίζω να είναι το δώρο για την αυριανή επέτειο γάμου μου..Θα ξετρελάνει τη γυναίκα μου και δεν το περιμένει με τίποτα.Αναρωτιέμαι υπάρχει τίποτα καινούριο σε αντρικά αρώματα φέτος?Που να ξεχωρίζουν?Περιμένω πως και ως προτάσεις..

  8. ΤΟ ΠΙΟ ΤΕΛΕΙΟ ΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΟ ΔΩΡΟ!!!!!!

  9. Einai teleiaaaa!!!!!!!!! 8a i8ela paaaaaaaaraaaaaaa polu na ta kerdiswwww!!!!!!!!!!! 🙂 <3

  10. ti uperoxo dwro einai auto?????
    pali kala pou uparxeis kai esu!
    arwma ekpliktiko! k me to shower gel mazi, i murwdia 8a diarkei akoma perissotero sto derma..! euxaristoume polu pou sumvalleis gia mia akoma fora sta mystika omorfias mas!

  11. Ωραίο δώρο για τη γυναίκα μου

  12. Υπεροχο!!!! θα θελα πολυ ενα σετακι να γινει δικο μου!!!!
    Καλή επιτυχία σε ολους 😉

  13. Πως με απλα πράγματα και λόγια μπορείς να πάρεις τη θλίψη κάποιου..Κι όμως..Και μόνο η φωτό σου δίπλα με το όμορφο γλυκό χαμόγελο και τα λίγα λόγια για σένα με κάνουν και χαμογελάω..Οι καιροί είναι δύσκολοι ,αλλά δεν με νοιάζει-ο χαμός κάποιου που αγαπάς όσο μεγάλος σε ηλικία και αν είναι κάνει τα χρήματα και τις οικονομικές δυσκολίες να φαντάζουν παιχνιδάκι..Μιλάμε για ανθρώπινη ζωή..Ανυπέρβλητη..αλλά η ζωή συνεχίζεται..και κάποιοι άνθρωποι θέλοντας και μη μας εμπνέουν και μας δίνουν κουραγιο για να συνεχίουμε με δύναμη.Εγώ βρίσκω δύναμη στις λίγες λέξεις σου,ξεχνιέμαι ευχάριστα.Και νομίζω πως είσαι από τις λίγε ς που είσαι μέσα και έξω αυθεντική.Περιμένω πως και πως ταξιδάκι σου με πολλές φωτό και πολλές χαρούμενες στιγμές γεμάτες συναισθήματα..

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.