Τhe Body Shop: Μακιγιάζ Ανοιξη 2013

 

 

Τέλος Απριλίου (όπου να ’ναι δηλαδή..) θα λανσαριστεί η περιορισμένης κυκλοφορίας κολεξιόν μακιγιάζ και αρώματος, του The Body Shop, που έχει δημιουργηθεί σε συνεργασία με τη νέα  Brand Activist, την αγγλίδα τραγουδίστρια, Leona Lewis.

 

Η συγκεκριμένη σειρά, δημιουργήθηκε για να ενημερώσει το κοινό για την ομορφιά χωρίς βαναυσότητα σε ζώα αλλά παράλληλα είναι μια σειρά μοντέρνα με λαμπερά, όμορφα προϊόντα,  εναρμονισμένα με τις τάσεις της εποχής

 

Η συσκευασία είναι girlie και χαρούμενη με σύμβολο ένα ελάφι από λουλούδια, το οποίο σχεδίασε η ίδια η  Leona σε συνεργασία με τη The Body Shop.

 

Αυτά είναι τα νέα προϊόντα, με τα λόγια της Leona:

 

Shimmer Palettes:

Οι Shimmer Palettes ταιριάζουν σε όλους τους τόνους επιδερμίδας και είναι ιδανικές για highlighting καθώς και για να σχηματίσετε το περίγραμμα. Eπέλεξα δύο χρωματικές παλέτες – ένα υπέροχο Blush και ένα ηλιοκαμένο Bronze. Η περλέ λάμψη που διαθέτουν προέρχεται από φυσικό μεταλλικό μαρμαρυγία και όχι από θρυμματισμένα όστρακα μαλακίων. Οι Shimmer Palettes προσδίδουν διακριτική λάμψη.

 

 

 

 

White Musk

Libertine: Το White Musk της The Body Shop, ήταν το πρώτο musk άρωμα στον κόσμο χωρίς βαναυσότητα σε ζώα, και γι’ αυτό συμπεριέλαβα το White Musk Libertine στην κολεξιόν μου. Είναι ένα μίγμα από musk, Τούρκικο λουκούμι, baby ορχιδέα και κρέμα Chantilly.

 

 

 

 

Blusher Brush:

Αυτό το  απαλό πινέλο είναι ειδικά σχεδιασμένο για τις Shimmer Palette της κολεξιόν μου και είναι ιδανικό για να δημιουργείτε γωνίες και να απλώνετε όση ποσότητα εσείς θέλετε. Το πινέλο διαθέτει εξαιρετικά απαλές συνθετικές τρίχες αντί για φυσικές.

 

 

 

Lip Gloss

Τα λαμπερά χείλη είναι στη μόδα φέτος την Άνοιξη. Oπότε το Lip Gloss είναι απαραίτητο. Επέλεξα τέσσερις διακριτικές αποχρώσεις με υπέροχο αποτέλεσμα. Δεν περιέχουν κελύφη εντόμων – αντιθέτως περιέχουν φυσικές χρωστικές.

 

 

 

Όμορφα, με «συνείδηση», προϊόντα…

 

19 Σχόλια
  1. Καλημερα!!!
    Παντα μoυ αρεσαν τα καλλυντικα του bodyshop κυριως
    η σειρες που βγαζει το καλοκαιρι και παντα αγοραζω τα bronzer
    το εχω σαν φετιχ!!
    Αλλα καλε @Τζουλια τι ειναι αυτο που εγραψες καλα διαβασαν τα ματακια
    μου! Υπαρχουν λιπγκλος που περιεχουν κελυφος εντομων!!!!

  2. @SofiaT: Ήμουν απολύτως σίγουρη, ότι ειδικά εσύ, θα το πρόσεχες αμέσως αυτό…(που προφανώς ισχύει για άλλα προιόντα, αλλά θέλει, πολύ ψάξιμο…εγώ απλά αντέγραψα, το Δελτίο Τύπου..)

  3. Καλημέρα κούκλες και καλή εβδομάδα! Ανυπομονώ να δω από κοντά (και να δοκιμάσω βεβαίως-βεβαίως) την νέα υπέροχη συλλογή του Body Shop! Αγαπημένη εταιρεία με πολλά φανταστικά προϊόντα…. Το White Musk είναι πλέον “κλασσικό” και πολύ αγαπημένο άρωμα!! Πιστεύω ότι η συνεργασία με την Leona Lewis είναι πολύ πετυχημένη, αφού είναι μια κούκλα με φοβερό ταλέντο και καταπληκτική φωνή! Καλή συνέχεια… φιλιάααα!

  4. εχω λατρεια με τα body shop.φοραω το white musk απο το 1998..και αυτο το πινελο μου φαινεται τελειο..ωωω ειναι τελεια..

  5. Ολα φαίνονται τέλεια..
    Aλλά τι ήταν αυτό που έγραψες για τα “κελύφη εντόμων ” ???????????
    Μπλιαχ!!!!!!!!!!

  6. Φοβερά τα νέα προιόντα , μια Shimmer Palette θα την αποκτήσω οπωσδήποτε . Νομίζω ότι αν γνωρίζαμε τα ακριβή συστατικά των καλλυντικών που αγοράζουμε , θα προτιμούσαμε να βαφόμαστε με λουλούδια και κάρβουνο ! Αν ψάξεις στο ίντερνετ για κάποια από αυτά παθαίνεις ίλιγγο και δυστυχώς βρίσκονται συνήθως στις ακριβότερες και άρα καλύτερες υποτίθεται μάρκες !

  7. Teleio moy akoygetai to White Musk…!!!Ayti i myrwdia apo to tourkiko loukoumi kati mou ekane…tha thela poly na to dokimasw!!!:-))

  8. Τζα!!!Καλημέρα Τζούλια,καλημέρα bbgirls.Πολύ καλή η επιλογή της Leona Lewis,είναι δροσερή και κούκλα.Και το πινέλο πολύ καλό φαίνεται.Φιλιά…

  9. @Τζουλια αχ ειναι αληθεια!!
    Αργισα να απαντησω γιατι το εψαξα.Ναι! Πολλα καλλυντικα καθως και
    πολλα τροφιμα οφειλουν το ΚΟΚΚΙΝΟ χρωμα τους σε θρυματισμενα
    κελυφη εντομων!!!!Προερχονται απο νοτια Αμερικη και η ουσια που
    βγαινει απο το λιωμενο κελυφος λεγεται COCHINEAL/CARMINE(CARMINIC
    ACID).Αρα το ωραιο κοκκινο χρωμα στα κραγιον η στο ρουζ μας μπορει
    να προερχεται απο αυτα τα εντομα!!
    Εννοηται οτι το χρησιμοποιουν και στα τροφιμα αρα οπου δειτε κοκκινο
    χρωμα διαβαστε την ετικετα αν γραφει carmine/carminic acid ειναι το
    λιωμενο εντομακι!!
    Το χρησιμοποιουν και για την βαφη ρουχων και αυτο ηταν κατι που το
    εκαναν πολυ παλαιοτερα και οι Ινκας για να βαψουν τα ρουχα /κοσμηματα τους κ.λ.π
    Φιλακια σας ανοιξα την ορεξη μεσημεριατικα!!

  10. Καλησπερα κοριτσια!Ωραια συλλογη!Παντα μου αρεσουν τα συλλεκτικα THE BODY SHOP προϊοντα!
    Εχω διαβασει οτι το musk του THE BODY SHOP ειναι συνθετικο σε αντιθεση με αλλων εταιρειων οι οποιες το προμηθευονται απο τους αδενες ελαφιου,Γι’αυτο διαλεξε το ελαφι η LEONA.
    Αχ!Αυτο με τα κελυφη εντομων ηταν…super-duper…..

  11. Καλησπέρα Τζούλια, καλησπέρα bbgirls !! Εξαιρετική σειρά την περιμένω εδώ και καιρό!! Το λιωμένο εντομάκι μου άνοιξε όντως την όρεξη και για άλλη μια φορά σκέτηκα τι βάζουμε πάνω μας, μέσα μας, κλπ.
    @marianna: Το φυσικό Musk δεν υφίσταται πουθενά και σε κανένα άρωμα. Δεν χρησιμοποιείται από κανέναν λόγω κόστους και φυσικά ηθικής πια. Αν κάποια εταιρεία πει ότι χρησιμοποιεί φυσικό Musk λέει απλά ψέμματα.\
    Φιλιά πολλά!!

  12. ….όταν ακούω THE BODY SHOP σκέφτομαι αμέσως WHITE MUSK……Αυτό με το τούρκικο λουκούμιόμως, με φρέναρε!!!! Επίσης,λατρεύω ΟΟΟΟΛΕΣ τις συσκευασίες από ltd προ’ι’όντα που έχω καταφέρει να αγοράσω!!!

  13. Καλησπέρα, καλησπέρα BBgirls!!! Η αληθεια είναι πως αν σκεφθούμε τι βαζουμε πανω μας δεν θα ξερουμε απο τι να φυλαχθούμε…. κρίση τρελλή… τι τρωμε… τι πίνουμε… τι φοράμε…
    Τρέλλα όμως μεγάλη και τα BS!!!! Εφηβική-νεανική τρέλλα! Οσο για το τούρκικο λουκούμι δεν υπάρχει τίποτα πιο χαρακτηριστικό σε άρωμα απο το ονειρικό Traversee du Bosphore της L’ artisan parfumeur που στηρίζεται εξ ολοκλήρου σ’ αυτή την ευωδιά!!!! Απο τα πιο συγκλονιστικά αρώματα που εχω δοκιμάσει και θα το ήθελα τόσο μα τοσο πολύ…. Σας προκαλώ να το δοκιμάσετε στα Αττικά όσες απο σας βρήκατε ελκυστική την ιδέα ενός τέτοιου αρώματος! Φιλάκια!

  14. Ομορφες συσκευασίες…το πινελο λουλουδακι μαγικο¨)Το αρωμα πολυ θα ηθελα να το δοκιμασω .Νομιζω οτι θα ειναι τοσο γλυκο που θα θελεις να το φας….

  15. Καλησπέρα!
    Πολύ όμορφη συλλογή, ειδικά το πινέλο, θα το ήθελα! Το white musk Libertine είναι ιδιαίτερο άρωμα, γλυκό, όντως ξεχωρίζει το λουκούμι, και έχει καλή διάρκεια, αν και προσωπικά προτιμώ το κλασικό white musk..

  16. ΟΛΑ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΤΕΛΕΙΑ…ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΝΕΛΟ ΑΨΟΓΟ…ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΑ ΔΟΚΙΜΑΣΩ!

  17. Υπέροχα προιόντα καταπληκτικά χρώματα!!!Όσο για το WHITE MUSK δεν λείπει ποτέ από το ντουλάπι των καλλυντικών μου και το άρωμα και η αρωματική πούδρα…

  18. Καλημερα.Ειναι υπεροχα ολα,το αρωμα ομως ειναι η αδυναμια μου.Μοιαζει αραγε με το παλιο white musk?

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.