Τρύφωνας Σαμαράς και Mythic Oil: Οι νικήτριες!

 

 

Κατά την  άποψη μου, δυο είναι οι εποχές που τα μαλλιά μας έχουν ανάγκη από την καλύτερη δυνατή περιποίηση αλλά και ανανέωση: Λίγο πριν το καλοκαίρι, στην καρδιά της Άνοιξης για να αντιμετωπίσουν, αυτά που σίγουρα θα τραβήξουν στη συνέχεια (θάλασσα, πισίνα, ήλιος, αλάτι, κλπ) και στις αρχές του φθινοπώρου ε, που όσο να’ ναι, το θέλουν πάλι το έξτρα κατιτίς τους.

 

Και οι νικήτριες που θα απολαύσουν μια περιποίηση από τα μαγικά χέρια του Τρύφωνα Σαμαρά και επιπλέον θα απολαύσουν όλη την ολοκληρωμένη σειρά της L’Oreal Professionnel Mythic Oil είναι οι:

 

Iphigenia

 

Άρτεμη

 

Τζένη Ναζ.

 

Συγχαρητήρια! Σας έχω ήδη στείλει mail με τις λεπτομέρειες!

 

 

 

Τρύφωνας Σαμαράς:

ΒΑΣΙΛΕΩΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ 30 – ΠΑΓΚΡΑΤΙ
2107230890

 

 

(ΥΓ: H καλοκαιρινή συλλογή μακιγιάζ της Clarins, είναι απλά υπέροχη… η MariaA έχει ξετρελαθεί απέναντι στο juliasbeautyblog)

16 Σχόλια
  1. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΠΟΛΥ ΝΑ ΕΙΧΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ!!!! ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ.

  2. Καλημερα και χρονια πολλα,Χριστος Ανεστη.Συγχαρητηρια στις τυχερες.Julia μου να΄χεις παντα υγεια κι εσυ και η οικογενεια σου.

  3. Τζα!!!Καλημέρα,χρόνια πολλά!Μπράβο κορίτσια,πάντα τυχερές.Φιλιά…

  4. Καλημέρα και χρόνια πολλά σε όλους και όλες μας. Δεν θα μπορούσε να ξεκινίσει καλύτερα η μέρα μου. Ευχαριστώ πολύ για το δώρο, είναι τέλειο, φοβερό.

  5. Τζουλια σε υπερευχαριστω!!! Κι εσας κοριτσια!
    Μου εφτιαξες την μερα!! <3
    Ανυπομονω να συναντησω τον Τρυφωνα,ειναι κ αγαπημενος της μαμας,οποτε θα του παρω αυτογραφο σιγουρα!
    Πολλα φιλια!!

  6. καλημερα και χρονια πολλααααα ,μπραβο στα κοριτσια

  7. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΤΥΧΕΡΕΣ !!!!!!!!!!!!

  8. Xριστός Ανέστη χρόνια πολλά σε όλες!Υγεία και χαρά!

  9. καλησπέρα θα ήθελα να σας ρωτήσω αν έχω κερδίσει στο διαγωνισμό Ιφιγένεια Ανδρονικίδου λέγομαι ,,ρωτάω μέσω μιας φίλης γιατί αυτή την στιγμή δεν μπορώ να στείλω μύνημα..ευχαριστώ πολύ!!!

  10. Χρόνια Πολλά κουκλίτσες!Ελπίζω να περάσατε όμορφα το Πάσχα…& του χρόνου να είμαστε καλά!φιλιά πολλά :-*

  11. Καλησπέρα Τζούλια & bbgirls!!! Συγχαρητήρια στις τυχερές και Χριστός Ανέστη!! Ελπίζω να περάσατε όμορφα τις γιορτές και να κάνατε και κανένα μπανάκι!! Τα φιλιά μου!!!

  12. @Συμώνα Δότσικα: Όποια ή όποιος κερδίζει, λαμβάνει άμεσα email από το beautyblog Team, στην διεύθυνση με την οποία έχει αφήσει το σχόλιο.

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.