Lancome: Το limited edition μακιγιάζ του Alber Elbaz

 

 

 

 

H ανακοίνωση είχε γίνει από τον Ιανουάριο, εμείς είδαμε live τα προϊόντα στις 3 Απριλίου, στην επίσημη παρουσίαση τους από τη Lancome, αλλά εκείνη τη μέρα, μας ενημέρωσαν από την εταιρεία, ότι παγκοσμίως, δεν έπρεπε να διαρρεύσει καμία φωτογραφία των προϊόντων πριν από τις 3 Μαΐου.

 

Ο λόγος για την συνεργασία του οίκου Lancome με τον καλλιτεχνικό διευθυντή του οίκου Lanvin Alber Elbaz, για μια καλοκαιρινή limited edition σειρά μακιγιάζ, σχεδιασμένη εξ ολοκλήρου από τον  Elbaz.

 

 

 

Χαρούμενη, πολύχρωμη άκρως παιγνιδιάρικη και καλοκαιρινή, η συλλογή δεν βασίζεται σε νέα προϊόντα όσο στο  packaging των προϊόντων, ενώ εγώ βλέπω και μια καθαρή στροφή του οίκου και σε πιο νεανικές αγορές.

 

Αυτά νομίζω, όσο αφορά το φαίνεσθαι. Όσο αφορά το είναι, έχω την εντύπωση ότι αυτή η συνεργασία έλαβε σάρκα και οστά, λόγω της προσωπικής φιλίας, που συνδέει τον γενικό Διευθυντή της Lancome Youcef Nabi με τον Alber Elbaz,  και οι δυο Γάλλοι, βορειο-αφρικανικής καταγωγής (ο Nabi γεννημένος στην Αλγερία και ο Elbaz στο Μαρόκο) και οι δυο υπερ-πετυχημένοι στους τομείς τους.

 

O  Elbaz, δήλωσε ότι η έμπνευση του για τον σχεδιασμό ξεκίνησε από τις 4 best selling mascaras της εταιρίας (Hypnôse Drama, Hypnôse Doll Lashes, Hypnôse Star,  Définicils) οι οποίες του θύμισαν ένα θηλυκό σώμα με καμπύλες.

 

 

Συνολικά γώρω στις 15 Ιουνίου, θα κυκλοφορήσουν εννέα προϊόντα- εκτός από τις mascara, επιπλέον ένα σετ με ψεύτικες βλεφαρίδες και τέσσερις παλέτες σκιών με τα ίδια μοτίφ που έχουν και οι mascara δηλαδή, ροζ πουά, μπλε αστέρια, πυκνές, πράσινες βλεφαρίδες και κόκκινες καρδιές. Για τη συλλογή ο Nabi, είπε: «Σκεφτήκαμε ότι ή ο Alber θα δημιουργούσε από την αρχή κάτι εντελώς καινούργιο ή θα βασίζαμε την συλλογή σε ήδη υπάρχοντα προϊόντα. Καταλήξαμε, λοιπόν, στα best sellers της εταιρείας, τα οποία ουσιαστικά αφήσαμε να τα «ντύσει» ο ίδιος με το μοναδικό του ταλέντο.»

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

H συγκεκριμένη πάντως συλλογή, είναι κατ’ ουσία limited, αφού απ’ ότι ακούμε, δεν θα κυκλοφορήσουν πολλά κομμάτια, στην παγκόσμια αγορά.

 

Ο Alber Elbaz του οίκου Lanvin

 

 

 

O Youcef Nabi του οίκου Lancome

 

25 Σχόλια
  1. Είναι Υπέροχες οι συσκευασίες!!!!!!Οτι πρέπει για συλλογή!!!!

  2. καλημερααα….οι μασκαρα ειναι ολα τα λεφτα…..οι συσκευασιες ειναι τελειες

  3. Τζα!!!Καλημέρα Τζούλια.Χαριτωμένες οι συσκευασίες,σου φτιάχνουν διάθεση…Φιλιά.

  4. Συγγνώμη αλλά θα σκάσω αν δεν ρωτήσω ειναι ο Youcef Nabi ή η Youcef Nabi???

  5. Καλημερα!!!
    Οντως πολυ παιχνιδιαρικες οι συσκευασιες σιγουρα οπως ειπες
    και εσυ @Τζουλια ξαχνουν και για πιο νεανικο κοινο.
    Παρολου θα ηθελα να υπηρχε ενα νεο προιον σε αυτη την συλλογη
    για να μου τραβηξει το ενδιαφερον!
    Φιλακια xxxx

  6. Βρες μου γυναίκα που δεν θέλει όλες αυτές τις ομορφιές! Θέλω μάσκα, θέλω παλέτες…θέεελωωωω!

  7. @SofiaSar: Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για αυτή την ερώτηση Σοφία μου και περίμενα να μου την κάνει κάποια από εσάς.

    Ναι λοιπόν, δεν έχω κάνει λάθος στο άρθρο μου, είναι Ο Youcef Nabi. Μια σπουδαία προσωπικότητα με όλη της την διαφορετικότητα, ένας άνθρωπος που έχω γνωρίσει από κοντά και κατάλαβα γιατί κάποιοι, είναι προορισμένοι για σπουδαία πράγματα. Σεβασμός σε εκείνον και τις επιλογές του από όλη την βιομηχανία της ομορφιάς και σεβασμός από μένα για άλλη μια φορά, στην L’Οreal που αποδεικνύει έμπρακτα την κατ ουσία ανοικτόμυαλη, προοδευτική της φιλοσοφία, που δε στέκεται στα άνευ λόγου και άνευ σημαντικότητας, θέματα.

  8. Καλημερα σε ολες!Οι παλετες με ξετρελαναν!Ειδικα η κεφε-ροζ φαινεται τελεια!Οι συσκευασιες ειναι δελεαστικοτατες αλλα κ η ποιοτητα lancome αποτελει εγγυηση.Καποτε, ειδα μια κοπελα να δοκιμαζει μια σκια lancome στο αντιστοιχο stand κ ξετρελαθηκα γτ εγραφε καταπληκτικα.Την πηρα κ βαρεθηκα να τη φοραω,τη χορτασα που λεμε!
    Οσο για τον διευθυντη της lancome,οταν ειδα τη φωτο,ημουν σιγουρη οτι δεν ειχες κανει λαθος.Αλλωστε ειναι συνηθες φαινομενο στον κοσμο της μοδας κ της ομορφιας.Τελος,απ’ο,τι φαινεται εμεις εδω δεν θα τα δουμε αυτα τα προϊοντα.Μου θυμιζει τις συλλεκτικες συσκευασιες της mac οι οποιες ειναι κατα 95% sold out.Οποτε παω στο stand βαριεμαι να διαβαζω αυτη τη λεξη.

  9. Νομίζω πως είναι στροφή τις εταιρίας σε πιο “ασιατικές” αγορές

  10. ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΟΧΑ ΚΑΙ ΦΟΒΕΡΕΣ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΕΣ!!!!

  11. φοβερές συσκευασίες! Σου φτιάχνουν πραγματικά τη διάθεση!

  12. Ουαααααουυυυυυυυυυ!!!!
    κ ξανά ουααααουυυ

  13. Καταπληκτικό post!!
    Μου αρεσει να μαθαινω για μεγάλες προσωπικότητες, μάγους της ομορφιάς, με σπουδαίο έργο και ταλέντο!
    Παιχνιδιαρικη, κουκλιστικη συλλογη, με αγαπημένα best sellers και έντονη διάθεση για ανανέωση!!
    Κρίμα που θα κυκλοφορήσουν λίγα κομμάτια…

  14. kalispera julia bbgirls!!! ti yperosh paixnidiarikh syskeyasia!!sou ftiaxnei tin diathesh k mono pou to blepeis!!!filakiaaaaaaaaa

  15. Αχ είναι ΤΕΕΕΕΛΕΙΑΑΑΑΑΑΑ!!! Χριστός Ανέστη και ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑΑΑΑΑΑ!!!

  16. M’αρέσουν πολύ οι μάσκαρες!!Τα άλλα μου μοιάουν λίγο παιδικά,αλλά πολύ χαρούμενα!

  17. Καλησπέρα Τζούλια & bbgirls! Εξαιρετικά προιόντα, πολύ χαριτωμένα και παιχνιδιάρικα! Πραγματικά σου φτιάχνουν τη διάθεση! Θα ήθελα να δω και κάτι Original από τον Elbaz και όχι μόνο μια διαφορετική παρουσίαση σε ήδη υπάρχοντα προιόντα!
    Φιλιά πολλά!!

  18. Kαλησπέρα!!!! Από τις πιο χαρούμενες και χαριτωμένες συλλογές που έχω δει!!! Σε κάνουν να γίνεσαι ξανά παιδί!

  19. γεια σας. Εγω πιστευω οτι αφορουν μονο νεανικο κοινο η συλλεκτες. καλο βραδυ

  20. Αχ τι ωραία που είναιιιιιι!!!!!!!!!! πολύ παριζιάνικα!!!! πολύ γλυκά και /΄ομορφα!!!!!

  21. KΑΛΗΜΕΡΑ!!!!!!!!!Μας εφτιαξες τη μερα Julia.

  22. Beautyblog
    Μου έλυσες λοιπον την απορία μου Τζούλια μου.Σαφως και σημασία έχει ο άνθρωπος,η συμπεριφορα και η προσωπικοτητα του,οπως και η δουλεια του οπως λες στην προκειμενη περιπτωση και οχι οι προσωπικες επιλογες που αφορουν τον εαυτο του εστω και αν ειναι διαφορετικες απο εκεινες που εχουμε συνηθισει.Με βρίσκεις απόλυτα συμφωνη.Φιλια πολλά

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.