Essie: Bερνίκια Νυχιών, για καλοκαιρινό clubbing!

 

 

 

Party people ενωθείτε! Για αυτούς που προτιμούν τα καλοκαιρινά απογεύματα μετά τη δύση του ηλίου, να ο τρόπος να φωτίσετε τη νύχτα: τα χρώματα Essie Neon. Αυτές οι έξι νέες  αποχρώσεις είναι σίγουρο ότι θα βρίσκονται σε συνεχή εναλλαγή στα καλοκαιρινά party  – το να χορεύεις στο σκοτάδι μόλις έγινε πιο πολύχρωμο. Βέβαια, οι βραδινές ώρες δεν είναι οι μόνες που μπορούν να μετατρέψουν το μανικιούρ σε ένα λαμπερό αστέρι που προκαλεί έκπληξη.

 

Συνδύασε αυτές τις τολμηρά φωτεινές αποχρώσεις  με ένα απλό ευκολοφόρετο, φόρεμα ή πρόσθεσε μία πινελιά χρώματος σε ένα όμορφο πεντικιούρ για μια μαγευτική πρωινή εμφάνιση που θα φωτίσει το δρόμο σας προς τη δουλειά.  Όπως και να τις φορέσετε, αυτές οι αποχρώσεις προσδίδουν αυτόματα ένα chic και παιχνιδιάρικο look, μια προσωπικότητα πολλών megawatt, αδύνατον να μην την προσέξει κανείς.”

 

 

 

 

Αυτά ήταν τα λόγια της Essie για την  Resort 2013 Neon συλλογή, αλλά αν και φέτος το καλοκαίρι παρουσιάζει κάποιες από τις πιο έντονες αποχρώσεις που έχει λανσάρει ποτέ, εν τούτοις αν προσέξετε τα λόγια της, θα δείτε ότι δεν χάνει το class της και προτείνει να φοριούνται ή τις βραδινές ώρες για clubbing ή με πιο «ήσυχα» ρούχα, ή στο πεντικιούρ.

 

Δείτε τώρα τα βερνίκια και τις ονομασίες τους και θα καταλάβετε, γιατί έγραψα clubbing στον τίτλο.. σε μεγάλα κέφια η Essie μας!

 

bouncer, it’s me!ζωηρό μπλε βελούδο

 

 

bottle service –  έντονο φούξια neon

 

 

 

dj play that songδαμασκηνί neon

 

 

shake your $$ maker  – φιλόδοξο ηλεκτρικό πράσινο

 

 

 

saturday disco fever –  superhot κοραλί της φωτιάς

 

 

boom boom roomυπερφωτεινό ροζ του party

 

 

 

Αυτές είναι οι συμβουλές της Essie για DIY μανικιούρ:

 

Βήμα 1ο: Πρώτα περάστε μία στρώση βάση και μετά μια στρώση “blanc” .

Βήμα 2ο: Περάστε 2 στρώσεις από την αγαπημένη σας νέον απόχρωση

Βήμα 3ο: Τελειώστε με μία στρώση  top coat.

 

 

 

Η Resort συλλογή της Εssie θα είναι διαθέσιμη από τον Mάϊο 2013 σε επιλεγμένα κομμωτήρια, nail studios, spa και σαλόνια ομορφιάς. Ενδεικτική Λιανική Τιμή: 12,00€.

 

 

Στο μεταξύ, αν δεν το γράψω και σήμερα, θα με «κυνηγάει» είμαι σίγουρη, η Άντζελα, οπότε θα το γράψω. «Ανοίξαμε και σας περιμένουμε και στο Instagram στο juliabeautyblog.» Και θα χαρώ πολύ να σας «δω» και εκεί. Πάντως πέραν του αστείου και της υπέρ πληθώρας πλέον των SocialMedia, αρχίζει και μου αρέσει το Instagram. Kαι μάλιστα πολύ περισσότερο, από το εξαιρετικά «φλύαρο» Twitter. Θα μου πεις τώρα, γούστα είναι αυτά. Σωστό και αυτό…

 

Καλό Σαββατοκύριακο, αγαπημένες!

 

 

17 Σχόλια
  1. Καλημερα!Θα μου αρεσε κτ διαφορετικο για το καλοκαιρι!Γενικα,τα φλουο χρωματα στα βερνικια απαιτουν μαυρισμενο δερμα για να “δειξουν”.Ε
    πισης,αν δεν ειναι πολυ περιποιημενα τα νυχια,μου φαινονται λιγο δευτερα.Τα ESSIE εχω ομως την εντυπωση οτι θα ειναι πολυ λαμπερα κ μοδατα!

  2. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ…
    ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΦΟΡΑ Η ESSIE ΕΧΕΙ ΦΟΒΕΡΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΙΟ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΟΥΜΕ.
    ΕΓΩ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΠΑΡΩ ΤΟ dj play that song η to saturday fever disco.
    ΚΑΛΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΦΙΛΙΑ!!!

  3. Καλημέρα κορίτσια ! Αγαπημένη η Essie , μας ξεσηκώνει κάθε φορά . Προσωπικά ζήλεψα το “Boom boom boom” νομίζω θα είναι τέλειο το καλοκαίρι κι ίσως όχι και τόσο χτυπητό ή δυσκολοσυνδύαστο όσο τα υπόλοιπα . Η μόνη μου ένσταση είναι ότι δεν μου αρέσουν και τόσο τα φλούο χρώματα σε μαυρισμένο δέρμα , νομίζω δείχνουν λίγο “δεύτερα” . Τα προτιμώ σε ημιμαυρισμένη επιδερμίδα ( ή και ολίγον γαλακτερή σαν τη δική μου ) .

  4. Και γιατί παρακαλώ το ονόμασε dj play that song? Dedicated to ΒeautyΒlog girls θα έπρεπε να το ονομάσει…Αφου το χρώμα απο μας το εμπνεύστηκε 😉

  5. @Stella, το σχόλιό σου νομίζω ότι ξεπέρασε και το ίδιο το post. Και δεν θα τολμούσα να το πω εύκολα αυτό…
    Για να πω κι εγώ τις επιλογές μου: saturday disco fever και boom boom room!
    Καλημέρα!!!

  6. καλημερα bb girls. Πολυ σωστό το post της stella! εγω θα προτιμησω το Saturday disco fever. have a nice weekend!

  7. @Stella :Έγραψες , πάλι ! Επίσης , θα μπορούσε και να το πεί “Julia play that song” , αν τον τίτλο τον είχε φανταστεί ντε και καλά έτσι …

  8. @όλες: Κανονικά, η κυρία Essie, πρέπει να το κάνει δώρο σε όλες μας.. E; Καλά δεν λέω;

  9. Τζα!!!Καλημέρα Τζούλια,bbgirls…Είναι αυτές οι στιγμές που ζηλεύω τις σαρανταποδαρούσες! :*

  10. @ Litsa: κέφια από όλες βλέπω σήμερα! Λογικό! Thank God it’s Friday!

  11. τι υπέροχα χρώματα είναι αυτά ! στην σκέψη μου περνάνε διάφοροι συνδυασμοί. ένα γαλλικό με το πορτοκάλι και το πράσινο πιστεύω θα είναι τρέλα !

  12. Αν και γενικά του μπλέ και του πράσινου δεν είμαι φαν… αυτά ευχαριστως θα τα φόραγα!!! τα θέλω όλα!

  13. Τι θαυμάσια χρώματα!!!! Το απόλυτο φετίχ του καλοκαιριού!!! Όλα μα όλα με ενθουσίασαν!

  14. Kαι αύριο έχω πεντικιούρ!Το πρώτο του φετινού καλοκαιριού.Μου έδωσες πολλές ιδέες.Ελπίζω να έχουν τα καινούρια χρώματα εκεί που πάω.

  15. Bouncer, it’s me! Boom Boom Boooom! Τα τραγουδώ με ρυθμό. Έτσι θα τα ζητήσω και από την πωλήτρια!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.