Dove is Different? Πόσο “διαφορετικό” είναι το Dove;

 

 

Πριν από λίγο καιρό, στην εντελώς pampering, παρουσίαση των προϊόντων Dove, στον Αστέρα Βουλιαγμένης, δημοσιογράφοι ομορφιάς, ήμασταν καλεσμένες από την εταιρεία, για να ανακαλύψουμε ή να ξαναθυμηθούμε, τον λόγο που αν και τα προϊόντα  Dove, κατατάσσονται στα ευρείας, εν τούτοις είναι διαφορετικά από τα άλλα.

 

Παρακάτω, θα αντιγράψω κάποιες επίσημες πληροφορίες των εργαστηρίων, τις οποίες μπορείτε να διαβάσετε και εσείς. Αυτό που θέλω όμως εγώ να πω, είναι ότι τα πειράματα, για τα οποία μιλάνε τα κείμενα, έγιναν εκείνο το πρωί, μπροστά στα μάτια μας, από τον χημικό Διονύση Σουρλά, PhD R&D Manager.Και είναι πολύ ενδιαφέρον και σημαντικό, να βλέπεις μια εταιρεία, τόσο σίγουρη για την ποιότητα των προϊόντων της.

 

Επίσης, αυτό που αγαπώ εγώ περισσότερο απ’ όλα στο Dove (γιατί για τα προϊόντα, δεν το συζητώ καν, είναι όλα αγαπημένα μου..) είναι η αποστολή που έχει αναλάβει εδώ και πολλά χρόνια, να αναδεικνύει την αληθινή ομορφιά, που βρίσκεται μέσα σε κάθε γυναίκα και να μην φοβάται να τη δείξει. Δεν θα ξεχάσω ποτέ πριν από κάποια χρόνια, τότε που το Dove, ήταν το μόνο που τόλμησε να βάλει αληθινές γυναίκες σε γιγαντοαφίσες, οι οποίες φορούσαν μόνο τα εσώρουχά τους, γελαστές, λαμπερές, υπέροχες, χωρίς τα τέλεια, αψεγάδιαστα, out of this world κορμιά και πρόσωπα. Γυναίκες με ρυτίδες, με φακίδες, με λευκά μαλλιά, γυναίκες με παραπάνω κιλά ή με μικρό στήθος. Ευτυχισμένες στη μοναδικότητα και την διαφορετικότητα τους. Θυμάμαι, που πέρναγαν τα double deckers στο Λονδίνο με αυτές τις τεράστιες αφίσες και αισθανόμουν πολύ όμορφα. Επιτέλους! Μια μάρκα, τόλμησε να δείξει αληθινές, καθημερινές γυναίκες, σαν εμένα, σαν εσάς, σαν όλες μας και όχι τέλεια, ρετουσαρισμένα, πλαστικά μοντέλα. Η τότε καμπάνια, campaign for real beauty, θυμάμαι ότι άφησε εποχή.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Για να δούμε λοιπόν, αν εκτός από ένα πολύ έξυπνο tagline, η έκφραση, Dove is Different, ισχύει και στην πράξη:

 

Το κοινό σαπούνι φθείρει την επιδερμίδα. Το Dove είναι διαφορετικό.

 

Σύμφωνα με πειράματα, στα οποία χρησιμοποιήθηκαν δοκιμαστικά χαρτιά που σχεδιάστηκαν για να συμπεριφέρονται, όπως και η επιδερμίδα του χρήστη, αποδείχθηκε ότι τα κοινά σαπούνια φθείρουν τις πρωτεΐνες της επιδερμίδας.

Σε αντίθεση με το κοινό σαπούνι, το σαπούνι Dove στηρίζεται στην τεχνολογία DEFI με φυσικά για την επιδερμίδα λιπίδια και ¼ ενυδατική κρέμα. Έτσι, το Dove δε φθείρει την επιδερμίδα όπως το κοινό σαπούνι.

 

 

 

Αφρόλουτρο Dove

 

Τα κοινά αφρόλουτρα φθείρουν την επιδερμίδα. Το Dove είναι διαφορετικό.

 

Εργαστηριακές μελέτες  δείχνουν ότι τα απλά αφρόλουτρα αλλοιώνουν τις πρωτεΐνες της επιδερμίδας σε αντίθεση με το αφρόλουτρο Dove.  Σύμφωνα με πειράματα, ειδικά δισκία με ένα λεπτό στρώμα πρωτεΐνης έρχονται σε επαφή με διαλύματα απλού αφρόλουτρου και Dove, αντίστοιχα. Το Dove δεν προκαλεί φθορά στο στρώμα της πρωτεΐνης σε αντίθεση με το απλό αφρόλουτρο.

Τα αφρόλουτρα Dove με την προηγμένη τεχνολογία Nutrium MoistureTM,  τροφοδοτούν την επιδερμίδα με λιπίδια και ενυδατικά συστατικά που χάνονται κατά τη διάρκεια του ντους. Παράλληλα, με την πιο ήπια σύνθεσή τους, συμβάλλουν στη διατήρηση της φυσικής ισορροπίας της επιδερμίδας, βοηθώντας τη να παραμείνει απαλή και λαμπερή.

 

 

Λοσιόν σώματος Dove

 

Οι κοινές λοσιόν σώματος δε θρέφουν την επιδερμίδα σε βάθος και με διάρκεια. Το Dove είναι διαφορετικό.

 

Οι λοσιόν Dove ενυδατώνουν την επιδερμίδα και τη θρέφουν  σε βάθος, προσφέροντάς της λάμψη και απαλότητα που διαρκεί έως και 10 ημέρες. Θρεπτικά έλαια θρέφουν εξωτερικά την επιδερμίδα για άμεση απαλότητα και λάμψη, ενώ ενεργά ενυδατικά και θρεπτικά συστατικά απορροφώνται από τα ανώτερα στρώματα της επιδερμίδας, βοηθώντας την ενυδάτωσή της από το εσωτερικό.

Οι λοσιόν σώματος Dove, με το μοναδικό Deep Care Complex, φροντίζουν την επιδερμίδα προσφέροντας βαθιά ενυδάτωση, και την κάνουν λεία και απαλή. Διατηρούν την επιδερμίδα ενυδατωμένη όλο το 24ωρο υποστηρίζοντας τη φυσική διαδικασία ανάπλασής της. Με τις λοσιόν σώματος Dove, η επιδερμίδα καθημερινά λαμβάνει τη φροντίδα που της αξίζει και παραμένει όμορφη και λαμπερή!

 

Αποσμητικά Dove

 

Τα κοινά αποσμητικά δε βοηθούν στην αναδόμηση της επιδερμίδας μετά το ξύρισμα. Το Dove είναι διαφορετικό.

 

Με το ξύρισμα αφαιρείται το 36% της εξωτερικής στοιβάδας της επιδερμίδας. Το Dove είναι το μόνο αποσμητικό με ¼ ενυδατική κρέμα που βοηθάει στην αναδόμηση της επιδερμίδας ενυδατώνοντάς τη σε βάθος, ενώ, παράλληλα, παρέχει 48ώρη αποτελεσματική προστασία. Τα αποσμητικά Dove προστατεύουν αποτελεσματικά την επιδερμίδα διατηρώντας την απαλή και σας βοηθούν να νιώθετε πραγματικά άνετα και όμορφα.

 

Σειρά μαλλιών Dove

 

Τα κοινά προϊόντα φροντίδας μαλλιών δεν αναδομούν σε βάθος την τρίχα. Το Dove είναι διαφορετικό.

 

Το Dove «ειδικός στη φροντίδα των ταλαιπωρημένων μαλλιών», φροντίζει για την προστασία, τη θρέψη και την αναδόμηση των μαλλιών από το εσωτερικό της τρίχας, χαρίζοντάς τους υγεία, λάμψη και δύναμη.

Ένα απλό πείραμα με λάδι και νερό αποδεικνύει έμπρακτα τη διαφορά του Dove. Τα ταλαιπωρημένα μαλλιά, εκτός από το λάδι, βυθίζονται και στο νερό, σε αντίθεση με τα υγιή μαλλιά. Μετά τη χρήση της σειράς Dove Intense Repair, τα ταλαιπωρημένα μαλλιά αναδομούνται παραμένοντας στην επιφάνεια του νερού, όπως τα υγιή. Η σειρά Dove Intense Repair δρα διπλά: ενεργά συστατικά διεισδύουν στον πυρήνα της τρίχας αποκαθιστώντας τη δομή της κερατίνης και επιπρόσθετα συστατικά θρέφουν την επιφάνεια, βοηθώντας την τρίχα να αποκτήσει λάμψη και απαλότητα.

 

 

 

Πάντως αν έκανα ένα γκάλοπ τώρα, είμαι σίγουρη ότι όλες μα όλες σας, κάποιο προϊόν Dove, θα το είχατε σπίτι σας.

 

Και τώρα που το σκέφτομαι, γιατί όχι, θα το κάνω το γκάλοπ.. καιρό έχουμε να κάνουμε εξάλλου…

 

 

 

Τέλος, το έγραψα και στο fb και θα το ξαναπώ και εδώ: Tα κεριά Dove, που συνήθως δίνονται ως δώρο στους δημοσιογράφους, στέκονται επάξια, δίπλα ακόμα και στις πιο ακριβές μάρκες κεριών. Τα λατρεύω.Tην επόμενη φορά που θα είμαι στο Λονδίνο,θα αιτηθώ, στον Paul Polman Chief Executive Officer of Unilever, να τα βγάλει και στην αγορά.

 

 

 

 

Dove IS different. Χωρίς ερωτηματικό.

 

 

Και στο εξαιρετικό video που ακολουθεί, θα το καταλάβετε ακόμα καλύτερα. Γιατί όπως μου έγραψε και μια πανέξυπνη φίλη, “Dove, Doves You…” αλλά το πιο σημαντικό είναι να αγαπάτε εσείς οι ίδιες τον εαυτό σας, όπως σας αξίζει.

 

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Hx4cDwA7MAM[/youtube]


 

 

 

 

 

 

27 Σχόλια
  1. Μια δοκιμή αρκεί για να σε πείσει. Όλο ψάχνω και τελικά όλο πίσω στο dove καταλήγω. Πέρα από το ότι πράγματι έχει διαφορά στο δέρμα μου και το σαπούνι και το αφρόλουτρο, έχει ένα άρωμα που εμένα τουλάχιστον μου δίνει την αίσθηση της πολυτέλειας.
    Μου έχουν κάνει πολύ μεγάλη εντύπωση οι καμπάνιες του, ειδικά το τελευταίο βιντεάκι που κυκλοφορεί στο youtube (το έχει δείξει η τηλεόραση; δεν το έχω πετύχει so far) είναι πανέξυπνο.
    Το μόνο μου παράπονο είναι ότι σπάνια τα βρίσκω σε προσφορά.
    Καλημερέντεςςςςς (ακόμη δεν την άρχισα τη dukan μερέντες ονειρεύομαι, τρελή επιτυχία θα έχει η δίαιτα…)

  2. @Ελένη Κερσένογλου: Είναι αλήθεια, στις διαφημίσεις, κανένας δεν φτάνει το Dove.. αλλά και η νέα καμπάνια “Beauty Sketches” είναι εξαιρετική και eye opening.. απίστευτο το πως βλέπουμε εμείς τον εαυτό μας και πόσο καλύτερες στην πραγματικότητα είμαστε…

  3. Στο μπάνιο μου υπάρχουν πάντα 3-4 διαφορετικά αφρόλουτρα επειδή μ’αρέσει ανάλογα με τη διάθεση της εκάστοτε στιγμής να χρησιμοποιώ και αφρόλουτρο με διαφορετικό άρωμα. Τις στιγμές όμως που θέλω να ηρεμήσω & εγώ & το δέρμα μου, το Dove είναι η μόνη επιλογή. Επίσης εξαιρετικές και οι κρέμες σώματος για σύσφιξη!

  4. Το αφρόλουτρο εχω δοκιμάσει και μου αρέσει πολύ. Να πω την αλήθεια δεν έχω δοκιμάσει άλλα προιόντα.

  5. Καλημερα!!
    Δεν ξερω κατα ποσο με εχουν επηρεασει οι διαφημησεις η το
    ολο μαρκετινγκ που κανει η εταιρια αλλα οταν αγοραζω
    η χρησιμοποιω τα προιοντα τους νιωθω οτι κανω κατι
    καλο στον εαυτο μου!!!Μαλλον εχουν καταφερει να πλησιασουν
    και να πεισουν ολες τις “καθημερινες” γυναικες οτι ολες τους
    ειναι μοναδικες και ξεχωριστες!Αλλοστε αυτη δεν ειναι και
    η Αληθεια!!!
    Φιλια xxx

  6. Αποσμητικό Dove,κλασσική αξία. Όσα κι αν έχω δοκιμάσει πάντα το ξανά-αγοράζω!
    Αγαπώ και τα αφρόλουτρα βέβαια.

  7. Καλημέρα.
    Χρησιμοποιούμε το αφρόλουτρο και εγώ και ο σύντροφός μου (έχει ευαίσθητη επιδερμίδα και σημεία ξηρότητας – και η διαφορά είναι αισθητή). Εγώ επειδή βαριέμαι τα ίδια, κάνω τις αλλαγές μου και επιστρέφω μετανοιωμένη πίσω στο DOVE. Το ίδιο κάνω για τις κρέμες σώματος και χεριών. Πιο παλιά και τα μαλλιά μου τα περιποιόμουν με προϊόντα της εταιρείας, αλλά όταν άλλαξαν την συσκευασία ίσως άλλαξαν τη σύσταση (ή άλλαξαν οι ανάγκες μου) και δεν μου έκαναν πια τόσο καλό αποτέλεσμα. Το post μου τα ξαναθύμισε και είναι ευκαιρία να ξαναδοκιμάσω.

  8. Αποσμητικό! Μάλιστα ”τσακώνομαι” με τον καλό μου γιατί χρησιμοποιούμε το ίδιο και πολλές φορές χρησιμοποιεί το δικό μου!
    ”Μωρό μου, μήπως χρησιμοποιείς το αποσμητικό μου; Γιατί δεν γίνεται να τελείωσε τόσο γρήγορα”
    ”Άντε καλέ! Είσαι υπερβολική με τα καλλυντικά σου. Πόσο θες να κρατάει δηλαδή;”

    Πήρα λοιπόν το σπρέυ αυτή τη φορά και εκεί που είμαι ωραία και καλά στο σαλόνι με το μικρό, ακούω από το υπνοδωμάτιο το φσσσσιιιιιτ. Ξέρεις, τσιρίδα στο καπάκι ”ΑΣΕ ΚΑΤΩ ΤΟ ΑΠΟΣΜΗΤΙΚΟ ΜΟΥΟΥΟΥ!ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΟ ΣΟΥ”. Η απάντηση; ”Αφού το σπρέυ μυρίζει πιο ωραία από το roll-on”

  9. Τζα!!!Καλημέρα Τζούλια,bbgirls.Πάντα υπάρχει κάποιο προϊόν Dove στο μπάνιο μου.Αγαπώ την μυρωδιά τους και την αίσθηση δροσιάς που αφήνουν στο δέρμα μου.Να σημειώσω ότι και η κρέμα χεριών τους(που δεν της είχα δώσει ιδιαίτερη σημασία)κάνει θαύματα!Φιλιά…

  10. εμενα μου αρεσει το σαμπουαν και η μαλακτικη μαλλιων !! φιλακια!!

  11. Νομίζω ότι είναι το μόνο σαμπουάν που ενυδατώνει τόσο, τα μακριά και πραγματικά ταλαιπωρημένα μου μαλλιά (αν είχαν φωνή, θα ούρλιαζαν μ’αυτά που περνάνε!!) Μιλάμε για πραγματική ΑΝΑΔΟΜΗΣΗ!! Και κάθε καλοκαίρι χρησιμοποιώ την απίστευτη body lotion με ιριδίζοντα χρυσαφί στοιχεία, που γίνοναται 1 με την επιδερμίδα κ αυτή λάμπει τόσο φυσικά, που είναι για όλες τις ώρες!! Μόνο παράπονο, ότι στις κρέμες σώματος δεν έχω βρει ποτέ κάποια προσφορά (κι είμαι κ άνεργο κορίτσι, τί να κάνω??)..:(

  12. Λατρευω τα αφρολουτρα και τα σαμπουαν και τη μασκα και το αποσμητικο της Dove!Δεν τα αλλαζω!Με τιποτα!

  13. γεια σαςκαι απο μενα. μου αρεσουν παρα πολυ τα αφρολουτρα και η κρεμα σωματος. η μυρωδια που αφηνουν ειναι λεπτη και ευχαριστη. ομως επειδη εχω δοκιμασει ολα τα προιοντα πιστευω οτι ειναι ενα σκαλοπατι ψηλοτερα απο αλλα αντιπαλων εταιρειων. καλο απογευμα

  14. Γειά σας κορίτσια.
    Οφείλω να ομολογήσω ότι πριν πολλά χρόνια είχα δοκιμάσει το σαμπουάν δεν έμεινα ικανοποιημένη και δεν έχω ξανααγοράσει τίποτα από την Dove,ένας επιπλέον λόγος είναι οι τιμές τους που είναι λίγο τσιμπημένες.

    Θα δοκίμαζα το αφρόλουτρο και την κρέμα σώματος αν τα έβρισκα σε καλές τιμές.

  15. …..εγώ δεν αλλάζω το σαμπουάν με τίποτα….αναδόμηση και βαθιά ενυδάτωση!!!!Και τα αφρόλουτρα της σειρλας είναι οκ, αλλά οι κρέμες σώματος έχουν τέλεια υφή!!!!Τόσο πλούσιες, χωρίς να είναι λιπαρές!!!Έχω βρει μια σελίδα που έχει εκπτωτικά κουπόνια σε προ’ι’όντα της unilever κι αυτό είναι πολύ χρήσιμο!!!

  16. Καλησπερα στην ομορφη παρεα!H τελευταια καμπανια της dove ειναι πολυ σωστη.Εμεις νομιζουμε οτι ολοι οι αλλοι βλεπουν ενα στραβο δοντακι,μια ρυτιδουλα ή μια παναδα.Ομως,οι αλλοι βλεπουν παντα αυτο που εμεις θελουμε να τους δειξουμε-τονισουμε.Τα ματια μας,τα χειλη μας,τα ποδια μας,τα μαλλια μας.Μιλαω μονο για την εξωτερικη εμφανιση γτ μπορει καλλιστα να βλεπουν κ αλλα πραγματα οπως το ζεστο χαμογελο μας ή την καλη μας την καρδια.Αλλωστε,μη μου πειτε οτι δεν ξερετε ανθρωπους παρα πολυ ελκυστικους ακομα κι αν δεν διαθετουν την κλασσικη ομορφια;Οσο για τα προϊοντα dove,εχω πολλα χρονια να αγορασω,συνεπως δεν μπορω να εκφερω γνωμη.

  17. @marianna: Πολύ σωστή τοποθέτηση. Αν έχεις καιρό να χρησιμοποιήσεις προιόν Dove, ξεκίνα με το σαπούνι. Σε πληροφορώ, ότι έχω κάνει τα πάντα με αυτό το σαπούνι (σε φάσεις που έχω ξεμείνει εν αγνοία μου, από άλλα προιόντα..) Το έχω χρησιμοποιήσει, για χέρια, για καθαρισμό προσώπου, ακόμα και για να πλύνω τον κύριο Ρωμανό…εμπιστοσύνη…

  18. NAI JULIA μου!Αλλωστε,ο,τι προτεινεις ειναι εγγυηση!

  19. Όλα τα προϊόντα Dove είναι καταπληκτικά και τα χρησιμοποιώ χρόνια! Αφρόλουτρα, σαμπουάν, και body lotion δεν λείπουν ποτέ από το μπάνιο μου!! Αληθινή ομορφιά για αληθινές γυναίκες! Φιλιά! 😉
    Υ.Γ. Το τελευταίο διάστημα χρησιμοποιώ καθημερινά την Nourishing body lotion “Dove Purely Pampering” with shea butter and warm vanilla….. απλά ακαταμάχητη!!

  20. Σαπούνι Dove αγαπημένο και μόνιμη η παρουσία του στο μπάνιο μας.Εγώ για το πρόσωπο,τα παιδιά για τα χέρια τους και ο άνδρας μου για το ντους…Καταπληκτικό και αναντικατάστατο!!!!

  21. Καλησπέρα Τζούλια & bbgirls!!Κι εγώ θα δηλώσω πιστή του Dove σαπουνιού είναι άλλωστε και το μόνο που μπορώ άφοβα αν αφήσω στο μπάνιο να πλυθεί και το bbboy μου που πάλιότερα μόνο με fissan τολμούσα να τον αφήσω να πλυθεί! Από τότε που μένω Λονδίνο όμως μπορώ να πω ότι και λόγω κρύου το έχω ρίξει στα βραδυνά baths και το αφρόλουτρο με έχει βολέψει πολύ!
    Φιλάκια!!

  22. Κεριά Dove?? Τα πουλάνε κάπου??? Λατρεύω την ευωδιά φρεσκάδας του Dove και αν τα κεριά μοσχοβολάνε έτσι πρέπει να τα αποκτήσω οπωσδήποτε!!

  23. Καλά που υπάρχουν τέτοια βίντεο και ιδέες που μας θυμίζουν ότι ΟΛΕΣ μας είμαστε πιο όμορφες από όσο νομίζουμε!

  24. @Maryl: Τι να σου λέω, τώρα αγαπημένη…Εγώ, κάθε φορά που μου τα δίνουν, τα φυλάω σαν κόρη οφθαλμού, για ειδικές και εξαιρετικές βραδιές…(δυστυχώς, δεν πωλούνται.. ακόμα, τουλάχιστον… για να δούμε…)

  25. @goldie: Απλό, to the point, και τόσο όμορφο, σχόλιο… Thank you, goldie!

  26. Eγώ ξεχωρίζω τα αφρόλουτρα και φυσικά το σαπούνι. Όσα καθαριστικά προσώπου και αν έχω, πάντα υπάρχει και ένα σαπουνάκι Dove στο μπάνιο. Άσε που το προτιμάει και ο καλός μου… μεχρι και αυτος καταλαβε οτι δεν τον τραβάει το πρόσωπο του μετά!

    Σ’αυτό που θέλω να σταθώ όμως, είναι στις καμπάνιες της εταιρίας για την αληθινή ομορφιά. Πραγματικά με συγκινούν, με κάνουν να αισθάνομαι όμορφα και ελπίζω και άλλες εταιρίες να ακολουθήσουν κάποια στιγμή το παράδειγμα της. Έλεος με τα photoshop-αρισμενα όσο δεν παει, αψεγάδιαστα και ανορεξικά μοντέλα!! Δεν θα γινουμε σαν αυτά, δεν είναι υγιες να είμαστε σαν αυτά, δεν είναι εφικτό και δεν το θέλουμε κιολας! Ουφ, τα πα και ξεθυμανα. Τα φιλια μου!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.