Mod’s Hair: Μάσκα μαλλιών!Τα κόκκινα μαλλιά μου, ΧΩΡΙΣ βαφή.

 

Aυτά τα κόκκινα μαλλιά που βλέπετε στην φωτογραφία που ανοίγει το post, δεν είναι από βαφή. Δεν είναι επίσης ούτε από χρωμογαλάκτωμα. Δεν είναι καν από κάποια φυτική ας πούμε βαφή, που να μην περιέχει ούτε οξυζενέ, ούτε αμμωνία… Τέλος, όχι, δεν είναι ούτε περούκα. Είναι τα μαλλιά μου και το προϊόν που μου χάρισε αυτό το χρώμα, είναι μια… μάσκα.

 

Μάσκα; Μάσκα;

 

Ναι μάσκα, και μάλιστα όχι μάσκα, που φοράμε τις Απόκριες, όπως μου είπε, ο κύριος Ρωμανός, όταν του είπα «Η μαμά δεν έβαψε τα μαλλιά της, μια μάσκα μαλλιών έκανε…»

 

Ας πάρω όμως τα πράγματα από την αρχή, διότι όπως μείνατε εσείς τώρα άναυδες, με τη λέξη μάσκα και κόκκινα μαλλιά, έτσι έμεινα και εγώ όταν το έμαθα και κάποια πράγματα, πρέπει να τα μοιραζόμαστε, εμείς τα κορίτσια..

 

Σε κάποια δημοσιογραφική παρουσίαση, τα μαλλιά μας, είχε αναλάβει το team της Mod’s hair. Όσο με χτένιζαν όπως κάνω πάντα, χάζευα το περιοδικό τους. Είδα ένα υπέροχο κόκκινο μαλλί σε κάποια από τις φωτογραφίες και ζήλεψα, γιατί θυμήθηκα ότι και εγώ είχα κάποτε κόκκινα μαλλιά και μου πήγαιναν κιόλας, αλλά όταν ήρθε η στιγμή και τα βαρέθηκα, πολύ δύσκολα τα ξεφορτώθηκα, το κόκκινο είναι δύσκολο χρώμα και ποτίζει…

 

Και εκείνη τη στιγμή σκέφτηκα δυνατά «Τι ωραία να τολμούσα να ξανακάνω κόκκινα τα μαλλιά μου, αλλά δεν νομίζω ότι πλέον θα το ξανακάνω ποτέ αυτό…» για να λάβω την απάντηση από τη Σοφία (Mod’s Hair girl..) «Και γιατί τότε δεν κάνεις μια μάσκα αλλαγής χρώματος, την Mods Hair Μasque Couleur να σου φύγει και το μεράκι; Η διαδικασία κρατάει 5 λεπτά στον λουτήρα, το χρώμα θα κρατήσει για περίπου 5 λουσίματα, θα φεύγει σιγά –σιγά με κάθε λούσιμο, τα μαλλιά σου, δεν θα ταλαιπωρηθούν καθόλου, αντίθετα θα καλυτερέψει η υφή τους και αν σου αρέσει και θέλεις να το κρατήσεις περισσότερο αυτό το χρώμα, μπορείς να αγοράσεις την μάσκα, να την έχεις σπίτι σου και να επαναλαμβάνεις την διαδικασία, αφήνοντας την μάσκα στα μαλλιά σου για 3 λεπτά…»

 

Εκείνη, μου το είπε μονοκοπανιά όλο αυτό, αλλά εγώ, όταν τελείωσε, την κοίταξα, άναυδη για περίπου 3 δευτερόλεπτα και μετά βέβαια, την έπιασα στην κυριολεξία από τα μούτρα στις ερωτήσεις: “Τι είπες;;; Tι είναι αυτό;;;;  Που θα το κάνω;;;; Πόσο κοστίζει;;;; Κάνει και για βαμμένα μαλλιά; Και για μαλλιά με ανταύγειες όπως τα δικά μου; Πως θα το κάνω; Πόσο θα κρατήσει; Πότε να έρθωωωωω;;;;!!!!”

 

Ναι και όμως. Ήταν κάτι που άκουγα για πρώτη φορά, κάτι που δεν ήξερα ότι υπάρχει αλλά μετά, έψαξα και τα έμαθα όλα από το Δελτίο Τύπου:

 

Η Μod’s hair δημιούργησε ένα πρωτοποριακό προϊόν που  συνδυάζει ιδιαίτερα θρεπτικά συστατικά, εμπλουτισμένα με χρωστικά. Πρόκειται για ένα προϊόν με θεραπευτικές ιδιότητες που ταυτόχρονα διαθέτει και τις ιδιότητες του χρωμογαλακτώματος. Τα θρεπτικά και ενυδατικά φυτικά στοιχεία (limanthes alba, saponaria officinalis) που περιέχει δίνουν στη Μod’s hair Masque Couleur τα πλεονεκτήματα μιας μάσκας, και παράλληλα, τα χρωστικά δίνουν την ικανότητα να ενισχύει την απόχρωση. Η Μod’s hair Masque Couleur είναι ιδανική για να δώσει λάμψη σε φυσικά μαλλιά ή να διατηρήσει το χρώμα στα βαμμένα. Ειδικά το καλοκαίρι, φρεσκάρει, αναζωογονεί και ενισχύει το χρώμα σε μαλλιά που έχουν χάσει τη λάμψη ή την ένταση της απόχρωσής τους, όπως γίνεται συνήθως από τον ήλιο και τη θάλασσα.

 

Εφαρμόζεται εύκολα σαν μια μάσκα μαλλιών μετά το λούσιμο και χρειάζεται να μείνει από 3-5 λεπτά. Η επιλογή της απόχρωσης γίνεται με βάση το χρώμα που έχουν τα μαλλιά και κυρίως το επιθυμητό αποτέλεσμα. Στα κομμωτήρια Μod’s hair οι κομμωτές μπορούν να προτείνουν τον κατάλληλο τόνο. 

 

Η σειρά διαθέτει 7 αποχρώσεις που μπορούν εύκολα να συνδυαστούν μεταξύ τους.

 

 

 

 

Coffee fresh upΓια καστανές αποχρώσεις.

Copper red  fresh upΓια καστανές και καφέ αποχρώσεις με χροιά χάλκινου.

Espresso fresh upΓια ψυχρές σκούρες καστανές αποχρώσεις.

Fire red  fresh up: Για λαμπερές ξανθές ή καφέ με απόχρωση του κόκκινου.

Gold  fresh upΓια καθαρές μπεζ αποχρώσεις.

Platin  fresh upΓια ψυχρές ξανθές αποχρώσεις.

Sunblond platin  fresh upΓια φυσικές  χρυσόξανθες αποχρώσεις.

 

Ψάχνοντας όμως λίγο περισσότερο, ανακάλυψα ότι το συγκεκριμένο προϊόν, έχει δημιουργηθεί σε ένα από τα μεγαλύτερα εργαστήρια της Ελβετίας και προορίζεται για γυναίκες με διάφορα σοβαρά δερματικά προβλήματα όπως έκζεμα, ψωρίαση, ατοπική δερματίτιδα, που είναι σχεδόν αδύνατον να κάνουν συμβατική βαφή, αλλά όπως κάθε γυναίκα, επιζητούν την αλλαγή.

 

Εγώ έκανα, το Copper Red. Στα ξανθά με ανταύγειες μαλλιά μου, λοιπόν, έδωσε αυτό το αποτέλεσμα:

 

 

 

 

 

Πριν τη μάσκα Mod’ Hair Masque Couleur

 

 

Μετά τη μάσκα Mod’s Hair Masque Couleur

 

 

 

Τέλος, σκέφτηκα πόσο υπέροχο είναι αυτό το προϊόν ειδικά κατά τη διάρκεια των διακοπών.. εκεί κάπου στις 10-12 μέρες, που τα μαλλιά μας, εκ των πραγμάτων και των συνθηκών, αρχίζουν να θαμπώνουν, να χάνουν την λάμψη τους, να αγριεύει η υφή τους.. Φέτος δεν θα μου συμβεί αυτό γιατί η μάσκα θα είναι το πρώτο που θα μπει στο νεσεσέρ μου. Γιατί δεν αλλάζει μόνο το χρώμα, αλλά δίνει λάμψη και ένταση και σε αυτό που έχεις.  Και όταν επανέλθω στα αρχικά (…βλέπετε, δεν γράφω … φυσικά) ξανθά μαλλιά μου, θα πάρω να κάνω την μάσκα στην απόχρωση Sun Blonde και νομίζω θα είναι τέλεια.. μπεζ της άμμου… καλοκαιρινή… υπέροχη με το μαύρισμα…

 

Για το λούσιμο την μάσκα και το χτένισμα θα πληρώσετε στα Mod’s Hair 25E. Αν όμως κλείσετε την υπηρεσία μέσα από το www.beautyblogclub.com θα πληρώσετε μόνο 15Ε.

 

Kαι βέβαια, τίποτα άλλο δεν θα μπορούσε να είχε ισιώσει τόσο τέλεια, τα σγουρά μου μαλλιά, παρά μόνο το Steampod, θυμάστε σας είχα γράψει γι αυτό, το μόνο σύστημα ισιώματος που λειτουργεί με ατμό, δεν κουράζει τα μαλλιά και διατηρεί για μέρες το ίσιωμα, τέλειο. Kαι μπορείτε να κάνετε και εσείς λούσιμο και χτένισμα με Steampod σε εξαιρετικά καλή τιμή (με 15 ευρώ, αν έχετε κοντά μαλλιά και με 17Ε αν έχετε μακριά μαλλιά) στο www.beautyblogclub.com

 

Λοιπό bb girls, τι αποφασίσατε να είστε αυτόν το μήνα; Φλογερές κοκκινομάλλες, σέξι ξανθές, αισθησιακές καστανές, ή εξωτικές  μαυρομάλλες; Εγώ πάντως θα αλλάζω κάθε μήνα, τώρα που το ανακάλυψα αυτό….To πιστεύετε πόσο  εύκολα μπορεί πλέον να γίνει; Και να ξέρετε.. εμείς οι γυναίκες είμαστε πολύ τυχερές…Αλλάζοντας έστω και λίγο την εξωτερική μας εμφάνιση, μπορούμε να αλλάξουμε προς το καλύτερο και τη διάθεσή μας. Δεν συμφωνείτε;

 

 

Εγώ πάντως, είδατε… δεν κρατήθηκα…

 

 

 

73 Σχόλια
  1. Καλημέρα Τζούλια!Όντως το κόκκινο σου πάει πολύ , πολύ , πολύ , Φωτιά στα κόκκινα!!!~Ένα υπέροχο μυστικό αποκαλύφθηκέ!~ Είναι καταπληκτικό , και εγώ θέλω! Τζούλια , ξέρεις που αλλού μπορούμε να βρούμε αυτες τις μάσκες εκτός απο αυτό το κομμωτήριο?

  2. Καλέ… Τι ΤΕΛΕΙΟ πράγμα είναι αυτό;;;;; Και το αποτέλεσμα σούπερ και πολύ καλή η τιμή του!!! Δεν το συζητώ, σίγουρα θα το δοκιμάσω!!!!

  3. @Ειρήνη Σαλέμ: Όχι αγαπημένη, ειλικρινά δεν ξέρω. Και επίσης δεν ήξερα καν ότι υπήρχαν, μέχρι πριν από 20 μέρες…το πιστεύεις;

  4. Τζούλια μου, έγινες μία φλογερή κοκκινομάλλα και μου αρέσεις πάρα πολύ!!!!

  5. ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΑΠΟ ΕΠΑΡΧΙΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΙΣ ΒΡΟΥΜΕ/ΜΠΟΡΙΥΜΕ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΟΝΕΣ ΜΑΣ?

  6. @ΑΝΝΑ ΣΥΛΙΒΕΣΤΡΟΥ: Κάνε λίγη υπομονή αγαπημένη και σύντομα θα σου έχω απάντηση.

  7. Φαινεται πολυ τελειο ολ αυτο, αλλα εγω σκεφτικα και κατι αλλο …μηπως αυτη η μασκα θα ηταν πολυ χρησιμη και για τις λευκες τριχες ασ πουμε ??
    Αν ημαστε καπου διακοπες, for example, κ εχει βγει η ριζα και μαζι με την ριζα και τα απαισια λευκα, τοτε τι κανς?
    (Ειμαι παρθενος και ως γνωστον,πρεπει να προνοω για τα παντα)

  8. ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΛΑΑΑΑΑΝΕΙΙΙΙΙΙΣ??????? Ζω ήδη στο μέλλον και δεν το ήξερα!!!!!

  9. Θαυματουργο προιον!!!!!Τι τιμή εχει αν αγορασεις την μάσκα για να την εφαρμοσεις Σπιτι ;;;;

  10. Είναι τέλειαααααααα!!! Τζούλια, σου πηγαίνει απίστευτα το κόκκινο!! Πιο πολύ από το ξανθό θα έλεγα (μη μου θυμώσεις)! Έχω απίστευτη τρέλα με τα κόκκινα μαλλιά, σε όλες τις αποχρώσεις τους. Το προϊόν μου φαίνεται εντελώς πρωτοποριακό, ειδικά για όσες βάφουν τα μαλλιά τους σε δύσκολες αποχρώσεις και το βαλάντιο τους δεν τους επιτρέπει να είναι συνεχώς στο κομμωτήριο για βαφή, αφού (ειδικά το κόκκινο, μιλάω εκ πείρας) ξεθωριάζει πολύ εύκολα, ιδίως τις καλοκαιρινές μέρες. Να ρωτήσω κάτι? Πόσο κοστίζει αυτή η μάσκα, για να την αγοράσεις και να την εφαρμόζεις στο σπίτι σου?
    Υ.Γ. Καλημέρα είπαμε? Δεν είπαμε? Καλημέρα λοιπόν! 🙂

  11. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΤΖΟΥΛΙΑ ΚΑΙ bbgirls.
    ΕΧΩ ΜΕΙΝΕΙ ΑΦΩΝΗ.ΤΕΛΕΙΑ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΣΟΥ ΣΟΥ ΠΑΝΕ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΑ.ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΕΚΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ?ΣΤΑ ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΑ?
    ΦΙΛΙΑ!!!!

  12. Είναι καταπληκτικό το αποτέλεσμα στα μαλλιά σου. Αυτή η τεχνική είναι σουπερ για εξτριμ αλλαγές. Εσένα σου πάει και θα σου έλεγα να το κρατήσεις. πολλά φιλιά

  13. Πραγματικά πολύ καλό!!! Είμαι 32 και δεν έχω βάψει ακόμα τα μαλλιά μου. Από την μία θέλω, από την άλλη λέω άστο ακόμα. Η μάσκα φαίνεται να είναι μια πολύ καλή λύση. Μπορούμε άραγε να την χρησιμοποιήσουμε μόνες μας στο σπίτι και πόσο να κάνει; Αν μπορείς να μας πεις περισσότερα… 🙂

  14. @possaki: 15 ευρώ κοστίζει η μάσκα, το κάθε σωληνάριο

  15. ΚΑΛΗΜΕΡΑ,
    ΚΑΛΑ, ΚΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΟΤΙ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΤΕΤΟΙΟ ΠΡΟΪΟΝ.
    ΣΟΥ ΠΑΕΙ ΤΕΛΕΙΑ ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΩΠΟ.

  16. Απίστευτο προϊόν! Χρόνια τώρα προτιμώ τις κόκκινες αποχρώσεις (τρέλα από μικρή!) και έχω μείνει άναυδη! Επιτέλους ένας τρόπος να γλιτώνω τη βαφή κάθε 20 μέρες που το χρώμα ξεθωριάζει, πολύ οικονομική επιλογή και σαφώς άκρως επαγγελματική! Σίγουρα και θα τη δοκιμάσω και θα τη συστήσω και σε φίλες μου! Να ‘σαι καλά βρε Τζούλια που μας κρατάς πάντα ενήμερες!
    Υ.Σ. Τέλεια η κόκκινη απόχρωσή σου! Σου πάει!

  17. Pou pas kai ta anakalypteis ola?!!To kleinw amesws twra…!!!Ekpliktiko…ki an deis oti sou kanei, giati na min yiothetiseis se vafi ayto to xrwma???Eimai apo ekeines vevaia pou thelw na kratisw to fysiko mou xrwma alla dystyxws kapoies aspres trixoules tha ithela na tis eksafanisw…nomizw oti kati tetoio tha mou lysei ta xeria efoson den thelw akoma na mpw stin diadikasia tis vafis.Tha epileksw tin aisthisiaki kastani, opws les ki esy Tzoulia..

  18. @όλες: Βεβαίως μπορείτε να την αγοράσετε και να την κάνετε σπίτι σας. Θα σας πω περισσότερα σε λίγες μέρες.

  19. …kai ksexasa, to kokkino sou paei toso poly!!!Mrs Jessica Rabbit:-)

  20. @όλες¨Μην ξεχνάτε, ότι αν κάνετε την μάσκα σε κάποιο κομμωτήριο, οι κομμωτες μπορούν να χρησιμοποιήσουν παραπάνω από ένα χρώμα και έτσι να βγει ένα υπέροχο αποτέλεσμα sur mesure για εσάς!

  21. Τζα!!!Καλημέρα…Τζούλια θεά!!!Σου πάει φοβερά!Την άποψή μου για το κόκκινο την ξέρεις δεν θα πω κάτι άλλο.Καταπληκτική ιδέα η μάσκα,περιμένω λεπτομέρειες.Φιλιά…

  22. Ti oraio proion!!! Ego pou fobame tis allages alla tis thelo kiolas ksetrelathika me tin idea!! Ksereis pou mporoume na broume tin maska na tin agorasoume stin patra??
    H kokkinh apoxrosh sou paei para poly! Sexy kokkinomala!!

  23. @Kalia Dance: Κάλια μου, έγραψα στην αρχή, ότι ΔΕΝ είναι βαφή. Κατά συνέπεια δεν έχει την χημική σύνθεση μιας βαφής, η οποία μπορεί να καλύψει λευκή ρίζα. Στις πρώτες όμως 20 μέρες της κανονικής σου βαφής, μόλις αρχίσουν και φαίνονται οι πρώτες λίγες λευκές τρίχες, αυτό που μπορεί να κάνει είναι να τις “καμουφλάρει” λίγο και να δώσει μια λάμψη στη ρίζα, άρα να μην δείχνει πολύ εντονο το λευκό.

  24. Απλά ΤΕΛΕΙΟ !!!! Και πάνω που το έπαιζα κορώνα – γράμματα να κάνω ή να μην κάνω μερικά φλασάκια για να αλλάξει λίγο το μαλλί μου , το οποίο είναι και βαμμένα ξανθά . Νομίζω θα μου το κάνω δώρο γεννεθλίων …

  25. οκ λοιπόν, προσκυνώ. Το πόσο μου ταιριάζει αυτή η λύση δεν λέγεται. Τέρμα οι πολλές ώρες στο κομμωτήριο (όπου βαριέεεεμαι), εύκολες αλλαγές και συχνοί πειραματισμοί και οικονομικό και μπορώ να το ανανεώνω και μόνη μου σπίτι; Τέλειο !!!! (κάτι έπαθα σήμερα, λέω μόνο καλά λόγια ….)

  26. Δεν έχω βάψει ποτέ τα μαλλιά μου. Θέλω να πειραματιστώ αλλά είμαι και επιφυλακτική γιατί αν δε μου αρέσει το αποτέλεσμα τι γίνεται μετά?
    Ενθουσιάστηκα λοιπόν με την ανακάλυψη σου και εννοείται ότι θέλουμε και άλλες λεπτομέρειες, αν είναι εύκολη και με καλό αποτέλεσμα η εφαρμογή στο σπίτι κλπ.

  27. julia πόσο όμορφη είσαι.Τα ζυγωματικα σου περιμπιπτοντως είναι αψογα.Εγώ θα σου προτεινα να κρατησεις μονιμα την αποχρωση αυτη.Σου παει απιστευτα.Και εγω θα ηθελα πολυ να μαθω αν και εμεις στην επαρχια μπορουμε να βρουμε την μασκα.Θα μας ενημερωσεις μολις μπορεσεις?Ξετρελαθηκα…

  28. Καλημερα!!!
    Εχω παθει πλακααα!!Υπηρχε τετοιο προιον και δεν το γνωριζα??
    Και δεν ειναι μονο βαφη αλλα περιποιειται και τα μαλλια
    εχει και την εγκριση Ελβετικων εργαστηριων!!αυτο και μονο
    εμενα με εχει κερδισει!!
    Ασε μου θα με διευκολυνει απιστευτα το καλοκαιρι για να φρεσκαρω
    τις ριζες μου και να ευχαριστηθω επιτελους να κανω βουτιες χωρις
    να φοβαμαι οτι θα χασουν την λαμψη τα μαλλια μου!!!
    @Αγαπημενη Τζουλια χρειαζομαι πληροφοριες που μπορουμε και
    αν γινεται να την αγορασουμε?
    Σου παει τελικα πολυ το κοκκινο!!!

  29. Πολύ ωραίο κοκκινο ..και σου παει απίστευτα!!Ψηφίζω να το κρατήσεις!!!!
    Και για τα προιόντα θέλουμε περισσότερες λεπτομέρεις. xxx

  30. Καλησπέρα κούκλες! Μα τι εκπληκτικό προϊόν είναι αυτό…. έχω μείνει άναυδη!!! Αυτό το νέο θαυματουργό προϊόν που δίνει λάμψη στα μαλλιά και έχει όλα τα πλεονεκτήματα μιας μάσκας, πρέπει να το δοκιμάσω σύντομα! Θα γλιτώσω την διαδικασία της βαφής και τα μαλλιά μου θα’χουν πάντα φοβερό χρώμα χωρίς να ταλαιπωρηθούν καθόλου! Αυτό τον μήνα σκέφτομαι να γίνω αρχικά μια αισθησιακή καστανή και μετά να πάω στα σέξι ξανθά….. χα-χα Καλή συνέχεια κορίτσια! 🙂
    @Τζούλια μου, δεν έχω λόγια…. Φωτιά στα κόκκινα! Η απόχρωση αυτή σου ταιριάζει τέλεια και τα μαλλιά σου είναι υπέροχα! Να μην σε ματιάσω αγαπημένη μου, είσαι ΚΟΥΚΛΑ…. ΚΟΥΚΛΑ!

  31. Καλημέρα! Υπέροχες οι φωτογραφίες στο σύνολό τους, χρώμα, κούρεμα, χτένισμα, πόζα, όλα!! Προς το παρόν προτιμώ το φυσικό μου χρώμα και δεν έχω δοκιμάσει ποτέ βαφές, αλλά αν τα έβαφα, νομίζω προς τις κόκκινες αποχρώσεις θα στρεφόμουν…Καταλαβαίνω ότι είναι δύσκολο χρώμα, αλλά με καινοτόμα προιόντα όπως αυτό, φαντάζομαι σου λύνονται λίγο τα χέρια, σωστά;

  32. Julia μου δείχνει εξαιρετικό προϊόν !!! Το χρώμα είναι πραγματικά δυνατό και σου πάει πιο πολύ από το ξανθό (θα έλεγα ότι σε τονίζει) αν και το κόκκινο είναι ένα χρώμα δύσκολο και δεν πάει σε όλες μας… Περιμένω περισσότερες πληροφορίες από εσένα σε σχέση με το προϊόν και που μπορούμε να το προμηθευτούμε.
    Σε ευχαριστούμε για άλλη μια φορά που μας κρατάς ενήμερες σε σχέση με ότι το πιο πρωτοποριακό κυκλοφορεί στον χώρο της αισθητικής
    Να είσαι καλά και καλό καλοκαίρι 😉

  33. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ.
    ΚΑΛΑ ΕΧΩ “ΠΑΘΕΙ” ΠΛΑΚΑ. ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΟΤΙ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΑ (ΣΟΥ “ΠΑΕΙ” ΠΟΛΥ ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ) ΜΙΛΑΜΕ ΔΕΝ ΕΧΩ ΛΟΓΙΑ. ΘΕΛΩ ΚΙ ΕΓΩ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ.
    ΕΠΕΙΔΗ ΟΜΩΣ ΑΚΟΜΑ ΟΠΩΣ ΔΙΑΒΑΣΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΑΠΟΥ Ή ΠΟΣΟ ΚΑΝΕΙ, ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ.
    ΠΡΕΠΕΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΜΑΣ ΤΖΟΥΛΑΚΙ ΠΟΥ ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΙΔΑ ΣΤΟ SITE ΕΚΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ ΕΧΕΙ ΣΕ 5 ΠΟΛΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ MOD’s HAIR.
    AΡΑ ΝΑΙ ΓΛΥΚΙΑ ΜΟΥ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ ΜΑΣ “ΤΡΕΛΑΝΕΣ”.
    ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝ………………..Ω ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΕΑ. ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΤΟ ΒΑΛΕΙΣ ΣΑΝ ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ, ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΜΜΙΑ ΦΟΡΑ “ΧΑΝΟΜΑΣΤΕ” ΚΑΙ ΛΙΓΟ.
    ΦΙΛΑΚΙΑ ΚΟΚΚΙΝΟΜΑΛΛΑ ΜΟΥ!!!

  34. Τζούλια, πρώτον το κόκκινο σου πάει πάρα μα πάρα πολύ και δεύτερον το προιόν που ανακάλυψες ήταν το αγαπημένο μου τα τελευταία χρονια (εγω έπαιρνα την fire red μάσκα) μέχρι που έπαψα να την βρίσκω στη θεσσαλονίκη, καθώς το mod’s hair που ήξερα έκλεισε.. Να πω πως έκανε 20 ή 25 ευρώ, κρατούσε όμως πολύ καιρό το μπουκάλι και είναι όσα λες και ακόμα περισσότερα! Μακάρι να το ξαναβρώ! Ηταν η τέλεια λύση για όταν το χρώμα μου ξεθώριαζε! Και άφηνε τα μαλλιά μεταξένια και μαλακά, να λαμποκοπούν με το υπέροχο αυτό χρώμα!!Αχχ..

  35. Πραγματικά ένα πολύ ενδιαφέρον έρθρο, πραγματικά κάτι καινούργιο, ένα προιόν που θα φοντίσει τα μαλλιά μας αλλά θα κάνουμε και την αλλάγη που θέλουμε. Εγώ πάντος σύγουρα θα το δοκιμάσω και μάλιστα σύντομα!!!!!!

  36. Κρίμα δεν εχει στην Αλεξανδρούπολη… και δεν εχει ούτε e-shop….
    snif…

  37. @GEORGIA: Αλαξανδρούπολη αγαπημένη… Λίγη υπομονή Georgia μου, λίγη υπομονή!! Όλα θα γίνουν!!

  38. @GEORGIA: Αλεξανδρούπολη αγαπημένη… Λίγη υπομονή Georgia μου, λίγη υπομονή!! Όλα θα γίνουν!!

  39. ΕΚΑΝΑ ΗΔΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ!!!!!!!!
    ΛΟΙΠΟΝ ΤΖΟΥΛΑΚΙ ΤΗΝ ΠΑΡΗΓΕΙΛΑ ΚΙΟΛΑΣ ΤΗ ΜΑΣΚΑ. ΝΑΙ ΚΙ ΟΜΩΣ. ΠΗΡΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΣΤΑ MOD’s HAIR ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΝΩ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ (ΔΗΛΑΔΗ ΜΕΣΩ ΒΒ).ΕΤΣΙ ΚΙ ΕΓΩ ΤΗΝ ΠΑΡΗΓΕΙΙΛΑ. ΚΟΣΤΙΖΕΙ 15Ε + ΤΑ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΤΟΥ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟΥ. ΕΠΙΣΗΣ Η ΚΟΠΕΛΑ )ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΕΞΥΠΗΡΕΤΙΚΗ) ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΠΟΙΑ ΑΠΟΧΡΩΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΩ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΤΩΝ ΜΑΛΛΙΩΝ ΜΟΥ, ΠΩΣ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΖΩ ΚΑΙ ΟΛΑ. ΕΜΕΙΝΑ ΠΟΛΥ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΗ. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΚΟΠΕΛΑ. ΑΝ ΚΑΙ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΩΣ Η ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΨΟΓΗ.
    ΜΠΡΑΒΟ ΤΖΟΥΛΙΑ ΜΟΥ. ΜΠΡΑΒΟ. ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΠΡΟΪΟΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΣΩΣΕΣ ΠΑΛΙ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ!!!

  40. ΤΕΛΕΙΟ ΤΩΡΑ ΘΑ ΠΑΡΩ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ.

  41. ektasiastika, koritsaki!!!! mou’vales treles idees gia allages!!! gia tis apoxroseis fantazomai paizei rolo i vasi k i suxnotita twn lousimatwn, right? super to kokkino, pes mas pws 8a einai stage by stage (sou rixnw idea gia photo blogging tis diarkeias tou xrwmatos k kata tin krisi sou, to ksevapsimo)

  42. Τέλειοοοοοο!!!Σου πάει τρελά αυτό το χρώμα!!

  43. Αγαπημένη μου. Πάντα μου άρεσαν οι αναρτήσεις σου αλλά σήμερα, ω σήμερα. Ήταν από τις φορές που διάβαζα και ξαναδιάβαζα και δεν πίστευα αυτό που έβλεπα. Τι να πρωτοσχολιάσω; Τις φωτογραφίες σου που είσαι μια κούκλα; Τις μάσκες που τις θέλω όλες; Το beautyblog club με τις συμφέρουσες προσφορές;
    Από ότι βλέπω πάντως οι μάσκες έχουν τρελή ζήτηση στις ΒΒκόρες οπότε περιμένουμε τη συνέχεια, ναι, είμαι σίγουρη πως έχεις κάτι στο μυαλό σου…
    Σας το δηλώνω από τώρα. Ιούνιο θα είμαι ξανθιά και Ιούλιο κοκκινομάλλα. Αύγουστο θα κάνω μιξ, χαχαχα

  44. ΤΙ ΥΠΕΡΟΧΟ ΠΡΟΪΟΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ????????????????
    έχω μείνει άναυδη και με το προϊόν,αλλά και με το πόσο πολύ σου πάει,πραγματικά!αχ και δεν ήθελα να κάνω βαφές,τις φοβόμουν!καλέ,μόνο η μάσκα,πόσο πάει!αχ,θέλωωωωωωωωωωωωωωω!!!!!!με πρίζωσες τρελά τώρα!

  45. Katapliktiko apotelesma! Den ixera tin iparksi tou, kai epsaxna poli kairo na vrw kati paromoio…Tosa xronia pigaina sta Mod’s hair tis Thessalonikis, kai den mou aneferan tipota otan piga ksana gia na ginw kokkinomalla persi.
    Twra ta exw vammena kokkina/xalkina, kai pisteuw oti tha itan oti prepei gia tis meres pou to xrwma ksethwriazei…
    Epeidi i epwnimia Mod’s Hair den iparxei pleon sti Thessaloniki (to kommwtirio leitourgei me neo onoma) tha ithela poli na mathw pws mporoume na to paraggeiloume kai emeis. 🙂

  46. Αμαν Τζούλια με τρέλλανες πάλι!Τι με κάνεις …
    Εχω πάθει πλάκα , μάσκα να δίνει χρωματάκι στα βαμμένα κόκκινα μαλλάκια μου αλλά και να περιποιείται τα βαμμένα κόκκινα και πολύ ταλαιπωρημένα μαλλάκια μου.
    Αχ σου στέλνω πολλά φιλιά από την Θεσσαλονίκη και ψάχνω να βρω τρόπο να αποκτήσω την σούπερ ντούπερ χρωμο-μάσκα μαλλιών.

    Το κόκκινο σου πάει πολύ να το καθιερώσεις, και δεν μπορώ να μην σχολιάσω το γυαλιστερό αλαβάστρινο μαγουλάκι και το γλυκό αλλά και πονηρό χαμογελάκι.

  47. Γεια σας ολες!Δεν εχω λογια!Δεν μπορω να πω με σιγουρια αν μου αρεσει η Τζουλια με κοκκινα ή ξανθα μαλλια.Οσο για μενα,δεν αλλαζω το ξανθο με τπτ(ισως να ειναι λαθος μου αυτο).Παντως,θα ηθελα να δοκιμασω αυτη τη μασκα στο ξανθο .Η PHYTO εχει βγαλει το phytogloss,ειναι αραγε το ιδιο πραγμα;Οπου εχει Mod’s Hair μπορεις να το εφαρμοσεις;Αν κ κτ ετοιμαζεις JULIA………Φιλια!

  48. χαιρετε οπαδοςκαι εγω οπως και 50 τοσες προηγουμενες αναρτησεις καλο απογευμα

  49. Η Τζούλια μας είναι μια καρακουκλάρα ΚΑΙ με κόκκινο φλογερό μαλλί!
    ΦΟ-ΒΕ-ΡΗ αλλαγή!
    Η μάσκα βαφή θα στοιχειώνειει τα όνειρα μου μέχρι να την αποκτήσω!
    Μα τι φοβερό προιόν είναι αυτό!
    Αχ αχχχχ αχχχχχχ τι μας κάνεις!!!

  50. Και ναι, έχουμε ξετρελαθεί όλες!! Ε, με το δίκιο μας! Τι ωραίο λουκ, σου πάει τέλεια αυτό το χρώμα! Έχω πάθει πλάκα με το προϊόν, εννοείται ότι θα το δοκιμάσω! Και τώρα που το σκέφτομαι μάλλον θα πρέπει να βιαστώ με τόσα σχόλια που βλέπω χαχαχα! Μπράβο Τζούλια μου, απίθανα νέα!! Σε φιλώ!!

  51. Μα τι ωραίο που είναι!!!!!!Και πολύ καλή λύση!!!!Αν και είμαι 23 και συνήθως οι κοπέλες της ηλικίας μου πειραματίζονται πολύ, εγώ δεν έχω πειράξει ποτέ τα μαλλιά μου…Ευκαιρία να δοκιμάσω….

  52. Πολύ καλό!Έυκολο,γρήγορο και τέλειο!οτι χρώμα θέλουμε,χωρίς βαφές!!! Μας τρέλανες τώρα!!!Εμείς που μένουμε εκτός Αττικής,πώς μπορούμε να την αποκτήσουμε?

  53. @όλες τις εκτός Αθηνών αγαπημένες: Τη μάσκα αλλαγής χρώματος Mod’s Hair Masque Couleur μπορείτε να την παραγγείλετε εδώ:

    http://www.beautyblogclub.com/index.php?func=show_deal_details&deal_id=503&deal_type=1#.UZ5D7tgU6So

    Επίσης να ξέρετε, ότι στι τηλέφωνο που θα κάνετε, τα πολύ εξηπηρετικά παιδιά της Mod’s Hair, θα σας συμβουλέψουν και ποια είναι η κατάλληλη για εσάς απόχρωση.

  54. @ όλες: ουπςςςς!! sorry για το ορθογραφικό, καλά να πάθω βιάζομαι… εξυπηρετικά εννοώ βέβαια….

  55. Yπέροχο προιόν! Εχω Mods δίπλα στο σπίτι μου κι έκλεισα ήδη ραντεβού για Δευτέρα να το δοκιμάσω!!!! Ανυπομονώωωωω 🙂

  56. υπέροχο το χρώμα στα μαλλάκια σου Τζούλια μου,με γεια!!!Δυστυχώς δεν βλέπω να έχει η σειρά και το δικό μου χρώμα το μαύρο μπλε..

  57. Επαναστατικό το προϊόν και φαίνεται και από την ανταπόκριση του post. Όταν το μέλλον γίνεται παρόν…
    Καλό βράδυ!

  58. @maryl: Και όμως… μπορεί να δώσει απίστευτη λάμψη στα μαύρα μαλλιά… ξέρεις.. γυαλιστερά, ζωντανά, υπέροχα…Γι αυτό εξ’ άλλου υπάρχει και η μαύρη απόχρωση…

  59. ΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!
    Είσαι ΘεάΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!! <3

  60. Καλησπέρα σε όλα τα κορίτσια!Τζούλια μου σου πάει πάρα πολύ αυτή η απόχρωση.Εγώ είμαι καστανή στα μαλλιά,σγουρά φυσικά που θέλουν extra περιποίηση,αλλά είμαι υπέρμαχος των φυσικών καλλυντικών τα οποία δεν περιέχουν χημικά πρόσθετα και συντηρητικά που αν γνώριζαν οι άνθρωποι που τα χρησιμοποιούν τι περιέχουν τα καλλυντικά εμπορίου και κομμωτηρίου θα φρίκαραν στην κυριολεξία,(και φυσικά οφείλω να πω πως η Στέλλα κάνει εξαιρετική δουλειά και υποκλείνομαι στις γνώσεις της)!Μια φυσική λύση που θα μπορούσα εγώ να προτείνω από μεριάς μου με τις λίγες γνώσεις που έχω,είναι μετά από κάθε λούσιμο να ξεβγάζετε τα μαλλιά σας με τσάι από φύλλα καρυδιάς(το λέω γι’αυτές που είναι καστανές σαν εμένα).Πιστέψτε με,με τον υπέροχο ήλιο που έχουμε στην χώρα μας τα μαλλιά σας θα έχουν κόκκινες ανταύγιες στον ήλιο και θα λαμπυρίζουν υπέροχα προσδίδοντας την υγεία των μαλλιών σας και σε αντίθεση με τα κοινά προϊόντα στυλιζαρίσματος,μετά το λούσιμο(αν και οι περισσότερες πιθανών να το γνωρίζετε)αυτές πού έχετε σγουρά μαλλιά σαν εμένα ή σπαστά και θέλετε να τα δώσετε περισσότερο αέρα και κύμα, βάλτε μπύρα.Ότι πιο φυσικό και υγειινό. Εγώ έχω αντικαταστήσει εδώ και πολύ καιρό τα κοινά προϊόντα με την μπύρα και έχω μείνει ιδιαίτερα ευχαριστημένη(φυσικά είναι και πολύ πιο οικονομική).Η υγεία των μαλλιών σας θα αντικατοπτρίζεται στις αχτίδες του ηλίου κάνοντας πολύ κόσμο να τα ζηλεύει.Δοκιμάστε το και θα με θυμηθείτε! Εύχομαι καλό σαβ/κο σε όλες!Φιλιά πολλά!!

  61. Για μένα που δεν έχω βάψει ποτέ τα μαλλιά μου είναι το μόνο που θα τολμούσα.Δεν με φοβίζει δηλαδή.Ακούγεται και φαίνεται υπέροχο και ασφαλές για να πειραματιστεί κανείς!

  62. nastazia76 Εχεις απόλυτο δικαιο,ελα ομως που τουλαχιστον εγω,ξελογιαζομαι απο ολα αυτα που πλασαρονται γυρω μας ασχετα απο την ποιοτητα τους,και οταν εχεις συνηθισει σε προιοντα τετοιου ειδους νιωθεις πως δεν γινεται ΄΄δουλεια΄΄ εκ του φυσικου.Εχεις απολυτο δικαιο και για την Στελλα,ειναι και η Stella’s Recipy κρεμουλα που με κανει να αναθεωρω σιγα σιγα.Δεν περιμενα τετοια αποτελεσματα απο μια φυσικη κρεμα.Εινια τρομερο.
    Αλήθεια,αυτό με τα φυλλα καρυδιας πως το κανεις ακριβως?Τα βραζεις και μετα περνας τα μαλλια σου με το τσαι?Λουζεσαι κανονικα μετα απο αυτο ή ειναι το τελευταιο βημα?

  63. SofiaSar είναι πολύ εύκολο.Λούζεις τα μαλλιά σου κανονικά και σαν τελευταίο χέρι περνάς το τσάι από φύλλα καρυδιάς.Η τρίχα σου θα δυναμώσει πολύ και δεν θα είναι εύθραυστα.Άσε δε που αν είσαι καστανή σαν εμένα,με τον ήλιο θα αποκτήσεις κόκκινες ανταύγειες χωρίς να μπεις στη διαδικασία να τα βάψεις και θα είσαι και κούκλα!Δοκίμασε το και θα με θυμηθείς!Φιλιά πολλά!

  64. Καταρχήν καλησπέρα κορίτσια..Είμαι καινούργια εδώ.
    Όσο για το προιον καλή ιδέα ακούγεται ειδικά για όσες δεν έχουμε βάψει ποτέ ξανά τα μαλλιά μας και το φοβόμαστε λιγάκι.
    Απλά αναρωτιέμαι αν το κόκκινο θα “πιάσει” στα δικά μου μαλλιά.
    Το φυσικό μου είναι το μαύρο.

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.