Nivea: Τώρα και conditioner σώματος!

 

 

 

Eίχα  καιρό να ακούσω κάποια νέα από τη Nivea. Η μάρκα που πριν από δυο χρόνια γιόρτασε τα 100 της χρόνια στην αγορά, με ένα τεράστιο πάρτι-κρουαζιέρα στον τόπο καταγωγής της στο Αμβούργο (θα το θυμάστε και από εδώ) είχε «σιωπήσει» λίγο τον τελευταίο 1,5 χρόνο. Αλλά επανήλθε και μάλιστα, κάτι παραπάνω από δριμύτερη.

 

Η χθεσινή παρουσίαση αποτέλεσε μια μεγάλη έκπληξη για όσους βρεθήκαμε εκεί. Εγώ για να είμαι ειλικρινής, νόμιζα ότι απλώς επρόκειτο για μια παρουσίαση υπενθύμισης των προϊόντων της μάρκας και ειδικότερα των αντηλιακών προϊόντων λόγω εποχής.

 

Καμία σχέση. Η μάρκα μας παρουσίασε με έναν ομολογουμένως έξυπνο τρόπο ( η παρουσίαση έγινε με τη μορφή τηλεοπτικών ειδήσεων, με anchor woman  την Έλενα Παπαβασιλείου και σε ρόλο ανταποκριτών, τους brand managers των προϊόντων) τρία νέα καινοτομικά προϊόντα. Το ένα δε από αυτά, ανοίγει από μόνο του, μια νέα κατηγορία στην ομορφιά. Και αυτή είναι μεγάλη κουβέντα.

 

 

Ας δούμε όμως ένα – ένα τα προϊόντα:

 

Nivea Αποσμητικό Stress Protect

 

 

 

 

 

Έπειτα από έρευνες των εργαστηρίων Nivea, οι επιστήμονες κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι ο τύπος εφίδρωσης, που συνδέεται με το stress σε σύγκριση με την εφίδρωση που συνδέεται με τη ζέστη και τη φυσική άσκηση, εμφανίζεται ταχύτερα και έχει αποδειχτεί ότι έχει πιο έντονη μυρωδιά, ενώ είναι δυσκολότερο να αντιμετωπιστεί αποτελεσματικά. Η νέα σειρά αποσμητικών Nivea Stress Protect  δημιουργήθηκε ειδικά για να «καλύπτει» και υπό συνθήκες άγχους και stress. Περιέχει αντιβακτηριδιακή φόρμουλα και αντιμετωπίζει αποτελεσματικά τον ιδρώτα και τις δυσάρεστες μυρωδιές.

 

Η σειρά συμπεριλαμβάνει προϊόντα για γυναίκες και για άντρες και οι φόρμουλες έχουν αποδειχτεί- σε ειδικά διαμορφωμένο πλαίσιο δοκιμών (Trier Social Stress Test)- ότι μειώνουν τον ιδρώτα  ενώ ελαχιστοποιούν τις δυσάρεστες μυρωδιές. Την ίδια στιγμή, το έλαιο αβοκάντο που περιέχει περιποιείται και την επιδερμίδα της μασχάλης. Θα το βρείτε σε σπρέι και roll on, για  γυναίκες και άντρες.

Προτεινόμενη Τιμή Λιανικής: Όλα τα προϊόντα της σειράς διατίθενται στην τιμή των 3,91€

 

 

Ενδιαφέρον σωστά; Πάμε παρακάτω

 

Nivea Sun, Protect and Refresh Insivible Cooling Mist

 

 

 

 

 

Κατ’ αρχήν είναι σπρέι  και εδώ και χρόνια προτιμώ τα αντηλιακά σε μορφή σπρέι για το σώμα, διότι βαριέμαι τις κρέμες και τις λοσιόν. Επίσης είναι διάφανο και μη λιπαρό. Το καλύτερο μου, δεν αντέχω τα αντιαισθητικά λευκά σημάδια, καθώς και τα αντηλιακά με έντονη λιπαρότητα- με ανατριχιάζουν- αφήστε που άμα είμαι σε παραλία με άμμο και φυσήσει αεράκι, δεν υπάρχει χειρότερη αίσθηση. Λιπαρότητα στο σώμα, έρχεται και κολλάει και η άμμος and the rest is history… το είδατε ήδη εικόνα φαντάζομαι, αυτό το σκηνικό που σας περιγράφω… Έχει ειδική αντλία 360ο  που όχι μόνο ψεκάζει ομοιόμορφα, ψεκάζει ακόμα και ανάποδα και σε δύσκολες περιοχές, στην πλάτη, στο πίσω μέρος των ποδιών κλπ, κλπ, στην περίπτωση που δεν υπάρχει εύκαιρο, κάποιο bb boy (και η φίλη έχει αποκοιμηθεί στην ξαπλώστρα)

 

Το καλύτερο το άφησα για το τέλος: Στην σύνθεσή του περιέχει menthol, συστατικό που δίνει αυτή την αίσθηση της απόλυτης δροσιάς με το που το ψεκάζεις. Σωτήριο, όταν αρχίζει και καίει πολύ ο ήλιος και δεν θέλεις αμέσως να βουτήξεις… Thumps up, χωρίς δεύτερη κουβέντα. (το μόνο που φοβάμαι, με το συγκεκριμένο είναι ότι μπορεί να το τελειώσω όλο σε μια δυο μέρες, από το πολύ που θα θέλω να ψεκάζομαι…)

 

 

Προτεινόμενη Τιμή Λιανικής

NIVEA SUN Protect & Refresh Spray SPF 20 200ml €13,99

NIVEA SUN Protect & Refresh Spray SPF 30 200ml €14,99

 

Και φτάνω στο τελευταίο προϊόν που παρουσιάστηκε εχθές… Στο last but (εντελώς) not least….

 

Νivea Body Conditioner: Το πρώτο ever Conditioner Σώματος και ναι, η Nivea, ξεκινάει νέα κατηγορία, στον κόσμο της ομορφιάς και είμαι περίεργη να δω πόσες μάρκες, θα ακολουθήσουν…

 

 

 

 

 

 

 

Είναι λογικό ότι αυτή τη φορά κάποιες λέξεις του επίσημου Δελτίου Τύπου ( «πρωτοποριακό», «καινοτομία», «επανάσταση στην ενυδάτωση») έχουν λόγο ύπαρξης. Γιατί μιλάμε, για ενυδάτωση, κατά τη διάρκεια του ντους, μια ανάγκη που προέκυψε, όταν μετά από έρευνες η Nivea κατέληξε, ότι 2 στις 3 γυναίκες (το 43%) χρησιμοποιούν σποραδικά και μόνο μια ενυδατική λοσιόν σώματος είτε λόγω έλλειψης χρόνου, είτε σε κάποιες άλλες περιπτώσεις, λόγω της λιπαρής αίσθησης που αφήνει στην επιδερμίδα.

 

Για να μιλήσουμε και με κάποια «ιστορικά» στοιχεία, το 1963, η Nivea ήταν η πρώτη μάρκα που λάνσαρε στην αγορά, το πρώτο υγρό γαλάκτωμα σώματος, το Nivea Body Milk. Σήμερα 50 χρόνια μετά, παρουσιάζει το πρώτο Conditioner Σώματος και δεν θα μπορούσε να είχε κάνει πιο εύκολη τη ζωή μας. Πως λειτουργεί; Όπως ακριβώς και ένα conditioner μαλλιών, το οποίο απλώνετε μετά το σαμπουάν σας. Δηλαδή, κάνετε κανονικά το ντους σας με το αφρόλουτρο σας, ξεβγάζετε και μετά όσο η επιδερμίδα είναι βρεγμένη, απλώνετε μια μικρή ποσότητα σε όλο το σώμα ( η φόρμουλα του ενεργοποιείται με το νερό) και απλά ξεπλένεστε. Φουλ ενυδάτωση, μόλις βγείτε από το ντους και σκουπιστείτε, αφήνει το σώμα απαλό χωρίς κολλώδη αίσθηση ή αίσθηση λιπαρότητας, και έτσι μπορείτε να ντυθείτε αμέσως μετά το ντους. Θα το βρείτε σε δυο συσκευασίες είτε για Πλούσια Θρέψη είτε για Απαλή Ενυδάτωση (ανάλογα με τις ανάγκες τις επιδερμίδας σας) και η προτεινόμενη λιανική του τιμή είναι 5,17Ε , αλλά άκουσα, ότι για λίγο καιρό, θα υπάρχει σε τιμή γνωριμίας, ένα ευρώ φθηνότερο, δηλαδή 4,17Ε )

 

Βέβαια κακά τα ψέματα, όσα και να γράψω εδώ μέσα, είναι από τα προϊόντα που πρέπει να δοκιμάσεις για να καταλάβεις..

 

Αλλά, επειδή βέβαια, εμείς είμαστε bb girls με ότι και αν σημαίνει αυτό, σας πληροφορώ ότι η δική μας MariaA, το έχει ήδη δοκιμάσει στο Λονδίνο (σιγά, που θα της ξέφευγε…) και έχει ενθουσιαστεί. Περιμένω το σχόλιο της αργότερα, ε, έχουμε και μια διαφορά ώρας με Λονδίνο, για να μας πει ακόμα περισσότερα… μη τα λέω εγώ όλα.

28 Σχόλια
  1. Καλημερα Τζουλια!Πολυ ενδιαφεροντα τα νεα!Αυτα που μου τραβηξαν την προσοχη ειναι το αντηλιακο κ το conditioner!Περιμενουμε κ τη γνωμη της ΜΑΡΙΑΑ.Πολλα φιλια!

  2. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΠΟΛΥ ΤΟ ΘΕΛΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΝΥΔΑΤΙΚΟ ΚΑΘΟΤΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΤΜΑΜΑΙ ΝΑ ΒΑΛΩ ΚΡΕΜΑ!!!ΤΕΛΕΙΑ ΙΔΕΑ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΛΕΕΙ ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΟΥΝ ΣΤΙΣ ΠΩΛΗΣΕΙΣ!!!!!!

  3. Καλημέρα κορίτσια!!!Η παρουσίαση είναι τόσο τελεια που θέλω να τα δοκιμάσω όλα!!!Ειδικά το αντηλιακό με cooling mist θα το πάρω σίγουραααα!!Φιλιά!

  4. Kalimera Julia & bbgirls!!
    Sorry gia ta greeklish alla eimai sti doyleia!
    H alithia einai oti exo doikmasei kai to aposmitiko, to eixan prosfora sto super market 1,5 lira prin apo 3 evdomades kai to agorasa xoris na xero oti einai neo proion. Ontos einai fovera apotelesmatiko alla thelei ligo prosoxi giati afinei mia mikri asrila an psekaseis poly konta.
    Gia to conditioner somatos den exo logia!! Einai teleio!! Pragmatika me exei sosei sto proino douz dioti xemberdeveis grigora efkola kai afinei kai mia poly glykeia myrodia poy exo latrepsei. Einai panefkolo sti xrisi, aleivesai ligo (den xreiazetai megali posotita) xeplenesai skoypizesai ki exo apo thn porta!!!
    Epeidi oi poroi tou dermatos einai anoixtoi akomh apo to zesto nero pragmatika to niotheis oti royfaei ta enydatika stoixeia toy proiontos! Exei entaxthei sthn kathimerini mou peripoiisi pia kai dyskola tha to allaxo gia kati allo to proi!
    Filakia polla!!!

  5. @MariaA: Ακρως κατατοπιστική όπως πάντα! Ευχαριστούμε πολύ Μαράκι! Kisses from Athens to London! xoxo

  6. Το NIVEA stress test το έχω δει εδώ και κάμποσο καιρό να διαφημίζεται στο διαδίκτυο.Το conditioner σώματος ακούγεται πολύ ενδιαφέρον κυρίως τώρα λόγω καλοκαιριού.NIVEA σταθερή αξία-τινα λέμε τώρα

  7. Conditioner σώματος??? Θα το δοκιμάσω γιατί θέλω οπωσδήποτε κάτι ελαφρύ τώρα το καλοκαίρι…δεν αντέχω τα βαριά υδατικά προιόντα που σε κάνουν να κολλάς ειδικά εγώ που έχω υπερλιπαρό δέρμα

  8. Γεία σας και απο εμένα.Τι μου κάνετε?Οντως το αποσμητικο αλλα και το conditioner διαφημίζονται αρκετά,εγώ τα είδα στο fb.Για το αντηλιακό δεν γνώριζα και όντως Τζούλια μου η αισθηση της δροσιας ακούγεται τέλεια.Ωστόσο η επόμενη μου αγορα θα είναι σιγουρα το conditioner.Εχω τρομερή περιέργεια.Ασε που η αισθηση της κρέμας τωρα το καλοκαιρι μαζι με τον ιδρωτα ειναι μπλιαχ…Παρ΄ολα αυτά πρέπει να ενυδατωθούμε όμως.
    @MariaA Αλήθεια εσύ ποιο απο τα δύο δοκίμασες?Για πλούσια Θρέψη ή για Απαλή Ενυδάτωση?Ρωτάω γιατι το δερμα μου ειναι λιπαρό ωστε να ξέρω ποιο να διαλέξω με βεβαιοτητα.
    Ευχαριστουμε πολύ για την ενημερωση.Ματς ΒΒ girls

  9. @ SofiaSar: dokimasa ayto gia ploysia threpsi alla edo o kairos einai poly kryos akomi kai to derma moy afydatonetai. An exeis liparo derma dokimase kalytera to allo gia apali enydatosi!

    Lots of kisses from London!!!

  10. Καλησπέρα γλυκό μου παρεάκι! Υπέροχα τα προϊόντα της Nivea, όπως πάντα, και σε πολύ καλές τιμές! Το αποσμητικό δεν το’χω δοκιμάσει ακόμα, αλλά το νέο πρωτοποριακό Conditioner Σώματος, θέλω να το δοκιμάσω αμέσως…. μ’έχει ξετρελάνει!! Ιδιαίτερα τώρα το καλοκαίρι που η επιδερμίδα μας θα ταλαιπωρηθεί με την θάλασσα και τον ήλιο, αυτή θα΄ναι η μαγική λύση ενυδάτωσης! Πολλά φιλιά!

  11. καλημερα. και εμενα μου κινησε την περιεργεια το conditioner γιατι ειμαι λιγο τεμπελα στις κρεμες σωματος. το γραφω στο μπλοκ με τα προσεχως αγοραζομενα προιοντα. καλη συνεχεια

  12. Mia apo tin markes pou agapo ta exoume pei ayta!!! Ena paromio antiliako apo tin nivea nomizo oti eixa persi an thymame kala k imoun poly eyxaristimenh to mono mion me ta sprey einai ayto pou eipe k h julia mas oti teleionoun grygora!!! Me entiposiasate me ta nea gia to condition somatos giati k ego arketes fores otan meta to mpanio thelo na ntytho grygora grygora den bazo krema somatos gia na min kolaei me ta rouxa, Me katalabenete!!!! Eyxaristoume mariaA k julia!! Filakiaaaa

  13. Γεια σας κορίτσια μου! Ολα πολύ ενδιαφέροντα και άκρως δελεαστικά τα νεα της Nivea, εγω όμως θα σταθω στο σχόλιο της MariaA γιατι δεν μπορω θα γρινιάξω πάλι… μου χτυπησε αυτη η τιμή προσφοράς 1,5 λίρα το απσομητικό, εστω και σε προσφορά. γιατί 1,5 λίρα είναι 1,8€ και σε αυτη την τιμή ουτε 2€ ούτε 2,5€ ούτε και 3€ δεν βρίσκεις αποσμητικό στην Ελλάδα. Χώρια που τα φυτικά π.χ body shop κανουν κοντα στα 9-10€ (άσε οπου σ΄εμενα δεν κανουν τιποτα, όσα κι αν πήρα τα πεταξα όλα, αλλα αυτο είναι άλλο θεμα ο.κ…) Και δεν το λέω βρε κορίτσια για το αποσμητικό! Αλλά γιατι ξέρω απο εξωτερικό και βλέπω, ότι ακομα συνεχίζουμε να έχουμε τα πιο ακριβα είδη πρωτης αναγκης, καλλυντικών, τροφίμων κ.λ.π παρόλη την κρίση παρόλες τις προσφορές… Αντε συγχίστηκα πάλι…

  14. @Stella: Νομίζω ότι όλες το έχουμε πλέον εμπεδώσει αυτό. Τα προιόντα ομορφιάς (για διάφορους λόγους) είναι πιο ακριβά στην Ελλάδα. Τέλος. Mέχρι και στην παρουσίαση χθες, το παραδέχτηκε ακόμα και το team της Nivea.

  15. Τζα!!!Καλησπέρα κορίτσια.Αυτό το conditioner νομίζω ότι φτιάχτηκε για μένα 😉 Φιλιά!!!!!!

  16. Καλημερα!!
    Το ειπα χτες και στο fb “τα φτιαχνουν πριν ακομα τα ζητησουμε”
    Θελω να δω τι θα πρωτοδοκιμασω το καλοκαιρι!!
    Παντως απο ολα οσα παρουσιασαν αυτο που θα αγορασω ειναι
    σιγουρα το κοντισιονερ. Αντε σε λιγο θα βγαλουν και σερουμ
    σωματος η σπρει ενυδατωσης οπως το αντιστοιχο αντηλιακο
    ποιος ξερει?
    Φιλακια xxx

  17. Τέλειο το conditioner!! To έχω δει εδώ καιρό σε περιοδικό του Hondos center, αλλά ακόμη το περιμένω! Ωραία ανακάλυψη κ πιστεύω πως όντως θα ακολουθήσουν κι άλλες εταιρείες!

  18. Καλησπέρα και από μένα, το αποσμητικό το δόκίμασα κυρίως από περιέργεια και έμεινα ικανοποιημένη αν ακι για να πω την αλήθεια δεν έχω σοβαρά προβλήματα με το συγκεκριμένο θέμα.
    Αυτό που μου έκανε μεγάλη εντύπωση και θα το δοκιμάσω σίγουρα είναι το Νivea Body Conditioner γιατί εκεί πραγματικά πάσχω, ειδικά το χειμώνα αλλά και το καλοκαίρι και για να είμαι ειλικρινείς κυρίως από τεμπελιά. Πιστεύω ότι αυτό θα είναι το προίον μου. Είμαι σίγουρη ότι θα γίνει ένα από τα προίοντα της Nivea που δεν θα αποχωρίζομαι με τίποτα.

  19. @Stella θα ήθελα να σου πω ότι στα HONDOS (μπορεί και σε άλλα καταστήματα αλλά εκεί το είδα εγώ) έχει αρκετές προσφορές στα προιόντα τις Nivea, 1+1 δώρο, και στα αποσμητικά που σημαίνει λιγότερο από 2€ το μπουκάλι. Όσο αφορά τους λευκούς λεκέδες που κάνουν τα αποσμητίκα δοκιμάστε το Nivea invsible for black & white εγώ το λατρέψα.

  20. @TZENH: Ευχαριστώ για την ενημέρωση Τζενάκι! Εσύ ειδικά, φαντάζομαι ότι θυμάσαι πολύ καλά τα 100 χρόνια Nivea!! 🙂

  21. Δεν μπορώ να μη το γράψω. Από τα σχόλιά μας αποκαλύπτεται η τεμπελιά μας, συμπεριλαμβανομένης και της υπογράφουσας του σχολίου. Το conditioner σώματος θα μας σώσει. Δεν μπορώ να έχω αμφιβολίες μετά από τη δοκιμή από τη MariaA -εμπιστοσύνη λέγεται αυτό.
    Όσον αφορά στο αντηλιακό, έχω κι εγώ πάντα την αίσθηση ότι τα σπρέι δεν προλαβαίνω να τα πάρω και τελειώνουν. Αισθάνομαι ότι ψεκάζω περισσότερο τον περιβάλλοντα χώρο…

  22. Καλησπερα. Να πω καλη επιτυχια στο καινουργιο βημα του bb γραφτηκα ηδη μελος του club και περιμενω πολλα καινουργια πραγματα για μας τις γυναικες Καλοριζικο

  23. @amalia:

    No 1:συμφωνώ απολύτως για την “τεμπελιά” join the club ( εγω είμαι η χειρότερη…) μια χαρα μας ” κάθησε” το conditioner.
    No 2: Με τα σπρέι ψέκάζουμε περισσοτερο, τον περιβάλλοντα χώρο;;; Ε;;; Ε;;; ΑχααΧαχαχαχαχαχα!!! Δεν υπάρχεις όμως!!!! Θα το θυμάμαι για παντα αυτο το σχόλιο!!!

  24. Καλημερα σε ολους.Αγαπημενα προιοντα NIVEA for ever!!!!!!!!!

  25. Δεν ξεχνιέται αυτή η εμπειρία. Απο τότε έχω μια ιδιαίτερη αδυναμία στη Nivea. πρώτα κοιτάζω τα προίοντα της και μετά όλα τα υπόλοιπα.

  26. Σούπερ το κοντίσιονερ!Ιδίως για καλοκαίρι που μετά την θάλασσα πρέπει να αφιερώσεις χρόνο να αλειφτείς από κορυφής μέχρι ονύχων!

  27. Θυμάμαι να χρησιμοποιώ κρέμες nivea απο τότε που έμεινα έγκυος στη κόρη μου , δηλαδή απο το 1988.Απο τότε και για πάντα , ειδικά το καλοκαίρι μετά το απογευματινό μου ντούς λόγω ξηρότητας της επιδερμίδας των ποδιών μου , Απο τότε ..και για μιά ζωή .Μου ταιριάζει απόλυτα, σαν να είναι σχεδιασμένη για τις δικές μου ανάγκες!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.