Μακιγιάζ: YSL Touche Eclat, με πόσους τρόπους μπορείς να το χρησιμοποιήσεις;

 

Έλαβα τις προάλλες ένα πολύ ενδιαφέρον Δελτίο Τύπου από το team του YSL και ήθελα να το μοιραστώ μαζί σας, γιατί ακόμα και εγώ, ξεκίνησα από εκείνες τις μέρες που το έλαβα, να εφαρμόζω κάποιες από τις συμβουλές μακιγιάζ και τις βρήκα πολύ έξυπνες.

 

Το Touch Eclat χωρίς αμφιβολία ήταν και είναι ένα από τα αγαπημένα προϊόντα  και δεν είναι τυχαίο το ότι είναι ένα από τα best sellers της μάρκας, από το λανσάρισμά του, έως και σήμερα.

 

Μπορούμε να το αποκαλέσουμε και «το μαγικό στυλό» αφού στη στιγμή δίνει φως κάτω από την περιοχή των ματιών και λάμψη στα ζυγωματικά (εγώ το έχω μαζί μου πολύ συχνά όταν βγαίνω έξω τα βράδια, για ένα γρήγορο ρετούς)

 

Παρακάτω όμως θα δείτε και άλλους τρόπους με τους οποίους μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε και ελπίζω να σας φανούν χρήσιμοι, όπως και εμένα:

 

1. Για να φωτίσετε τον τόνο της επιδερμίδας

 

*Για να προσθέσετε φρεσκάδα και λάμψη στην επιδερμίδα, εφαρμόστε το TOUCHE ÉCLAT στις σκοτεινές περιοχές του προσώπου

 

*Για ένα λαμπερό αποτέλεσμα ανόρθωσης, εφαρμόστε το TOUCHE ÉCLAT στην εξωτερική γωνία του ματιού και σβήστε με κατεύθυνση προς τους κροτάφους

 

*Για να εξαλείψετε τα σημάδια κούρασης, εφαρμόστε το TOUCHE ÉCLAT στην εσωτερική γωνία του ματιού

 

 

2. Για να σμιλεύσετε τα χαρακτηριστικά

 

*Για να σμιλεύσετε τα ζυγωματικά και να επαναπροσδιορίσετε τα χαρακτηριστικά εφαρμόστε 2 αποχρώσεις TOUCHE ÉCLAT, μία ανοιχτή και μια πιο σκούρα

 

*Εφαρμόστε την ανοιχτή απόχρωση στο πάνω μέρος των ζυγωματικών και την σκούρα στο κάτω

 

 

3. Για να φρεσκάρετε τα μάτια

 

*Για να φωτίσετε το κινητό βλέφαρο, εφαρμόστε TOUCHE ÉCLAT απαλά πάνω σε ολόκληρη την επιφάνεια

*Για να καθορίσετε και να δώσετε ανόρθωση στα φρύδια, εφαρμόστε το TOUCHE ÉCLAT ακριβώς κάτω από το φρύδι, κατά μήκος του τόξου

 

 

 

4. Για να επανακαθορίσετε τα χείλη

 

Για να επανακαθορίσετε το περίγραμμα των χειλιών απλώστε TOUCHE ÉCLAT απαλά γύρω από την περιοχή των χειλιών και απλώστε καλά.

Για να τελειοποιήσετε το περίγραμμα των χειλιών μετά την εφαρμογή του κραγιόν, εφαρμόστε το TOUCHE ÉCLAT σε μικρές δόσεις στις γωνίες των χειλιών και αναμείξτε

 

 

 

Πως σας φάνηκε;

 

31 Σχόλια
  1. Καλημερα!!!Τζουλια
    Θαυματουργο πολυεργαλιο!!Εχω σκεφτη τοσες φορες
    να το αγορασω αλλα καθε φορα λογο τιμης εκανα πισω
    και επερνα τυπου eclat μηπως ηρθε η ωρα να παρω
    το αυθεντικο???
    Φιλακια

  2. Καλημερα!Κ εγω στο club μαζι με τη SofiaT.Ο μονος λογος που το σκεφτομαι ειναι η τιμη.Τοεχω βαλει στο προγραμμα ομως κ καποια στιγμη θα το παρω.Το δε post με τις φωτο ειναι παρα πολυ χρησιμο!Να περασετε καλα!

  3. Καλημέρα!
    Κάτι πρέπει να κάνω λάθος…Γιατί μόνο το 4. μου λειτουργεί…
    Αλλά θα το ξαναπροσπαθήσω και για τα μάτια!! χα!

  4. Πολυαγαπημένο. Σε αντίθεση με την KatRap εγώ δεν έχω δοκιμάσει την 4η εφαρμογή. Είναι πανακρίβου όντως αλλά αξίζει τα λεφτά τoυ.

  5. ΚΑΛΗΜΕΡΑ, ΤΟ TOUCH ECLAT ΤΟ ΕΧΩ ΚΑΤΑΕΥΧΑΡΙΣΤΗΘΕΙ. ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΟ ΠΟΛΥΕΡΓΑΛΕΙΟ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΧΡΗΣΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΛΕΙΠΕΙ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΛΛΟΓΗ ΜΟΥ.

  6. Ήταν το πρώτο δώρο που είχα κερδίσει στο beautyblog, τότε συνδεόμουν ως politissa. Τη μέρα που το έλαβα χοροπηδούσα σαν το κατσίκι. Το χάιδευα κάθε μέρα και έκανα 2 μήνες για να το χρησιμοποιήσω. Φοβόμουν μην τελειώσει χαχαχα. Έκτοτε το χρησιμοποιώ με φειδώ, σε ιδιαίτερες περιπτώσεις και πάντα μα πάντα με έχει βγάλει ασπροπρόσωπη. Είναι ο ορισμός του “ό,τι πληρώσεις παίρνεις”. Ευτυχώς τα Sephora κάνουν πλέον πολύ συχνά προσφορές με -35% οπότε τώρα που μου τελειώνει όλο και κάποια στιγμή θα το πετύχω σε μια καλή τιμή.

    (Από χθες είμαι και επίσημα μια beautyblogclubιώτισσα, έκανα την πρώτη μου παραγγελία. Την Τρίτη θα λάβω τη μάσκα των Mod’s Hair, φλογερή κοκκινομάλλα και εγώ. Θα ντυθώ στα κόκκινα και θα βάλω το Σωκράτη να με φωνάζει Τζέσικα)

  7. Kalimera Julia mou!
    To xrisimopoiw xronia! Einai apisteuto san proion!!

  8. Το έχω και ‘γω και είναι όντως φοβερό. θα δοκιμάσω και τους τρόπους χρήσης που προτείνεις. Καλημέρα….

  9. Δυστυχώς δε βρίσκομαι ανάμεσα σ’ αυτές που το έχουν δοκιμάσει… Τα τρικ, λίγο-πολύ εμπειρικά τα έχω κάνει με 2 άλλα illuminator που μου αρέσουν πολύ, της Radiant και της Artdeco…

    @Ελένη Κερσένογλου: να τολμήσω να ζητήσω φωτογραφικά ντοκουμέντα;; Πολύ καλό το “Τζέσικα”, χαχα 🙂

  10. τέλεια, συμβουλές και φωτογραφίες…

  11. Γεια σου Τζούλια μου, γεια σας bb girls! 🙂 Πόσο λατρεύω το Touche Eclat! Το χρησιμοποιώ σχεδόν σε καθημερινή βάση. Πολύ χρήσιμο το άρθρο σου. Εγώ το χρησιμοποιώ κυρίως για να φωτίσω την περιοχή κάτω από τα μάτια. Για εμένα που δεν έχω έντονο πρόβλημα είναι ό,τι καλύτερο έχω δοκιμάσει…Κάνει δουλειά και παραμένει ελαφρύ! 🙂

  12. Καλησπέρα κούκλες! Το Touch Eclat είναι φανταστικό προϊόν και πραγματικά νιώθεις αμέσως το μαγικό του άγγιγμα…. Εξαφανίζει τα σημάδια κούρασης και δίνει λάμψη στο πρόσωπο! Το χρησιμοποιούσα πριν χρόνια και ελπίζω να το αγοράσω πάλι σύντομα!! Να΄χετε ένα πανέμορφο και χαρούμενο σ/κ…. Φιλιά!

  13. Το έχω ήδη στο νεσεσέρ μου είναι καταπληκτικό!!Σας το συστήνω ανεπιφύλακτα,κορίτσια!!Καλό σαββατοκύριακο.

  14. Τζα!!!Καλημέρα Τζούλια,bbgirls.Πολύ χρήσιμα tips,θα τα δοκιμάσω σίγουρα 😀 Φιλιά….

  15. @Eleni Kersenoglou: Σοβαρά? Το είχες κερδίσει; Ούτε εγώ δεν το θυμόμουν αυτό που σε γενικές γραμμές θυμάμαι πολλά για την κάθε μία από εσάς!!

    ΥΓ: Welcome!! Θα “σκάσω” αν δεν δω, φωτό Jessica…θα “σκάσω” όμως!!

  16. @Kat-Rap:… ενώ εγώ πάλι, την 4η συμβουλή, μετά από αυτά τα tips ξεκίνησα να την εφαρμόζω.. Απίστευτο! (οπωσδήποτε γύρω από τα μάτια, για λάμψη, ειδκά μετά από ξενύχτι!)

  17. Τι λες!! Πολυχρηστικότατο το touch eclat! Το έπαιρνα κάποτε μανιωδώς, κάτι μου λέει τώρα πως θα το ξαναπάρω..

  18. Παρα πολυ ωραιο το post.Μας βοηθαει σε πολλα πραγματα σχετικα με το μακιγιαζ μας.Ευχαριστουμε.

  19. Αυτό ειναι ότι ακριβώς χρειάζομαι αυτό το καιρό.Να εξαφανίσω τα σημάδια κούρασης και να δώσω λίγη λάμψη στο προσωπό μου!

  20. Δεν το έχω χρησιμοποιήσει ποτέ!Μήπως να μας έγραφες και την τιμή;Οι προλαλήσαντες μάλλον το τοποθετούν στα “ακριβά”,αλλά απ’όσα διάβασα πρέπει πραγματικά να αξίζει.

  21. Υπέροχο προιόν και υπέροχες συμβουλές…είναι ακριβό όντως αλλά αξίζει τα χρήματά του

  22. Καλησπέρα Τζούλια & bbgirls!! Πραγματικά εξαιρετικό και πολυχρηστικό προιόν, λατρεμένο!!
    @Ελένη: οπωσδήποτε φωτό Τζέσικα!!
    Φιλιά πολλά!!

  23. Αγαπημένο προϊόν. Από ένστικτο νομίζω ότι έχω ακολουθήσει ήδη πολλές συμβουλές. Το έβρισκα σε πολύ καλή τιμή σε συσκευασία των δύο στα duty free. Όσες ταξιδεύουν μπορούν να το τσεκάρουν. Καλημέρα και καλό σαββατοκύριακο.

  24. @Julia: Θα το ξαναπροσπαθήσω! Αλήθεια! Υπόσχομαι!χιχι! 😀

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.