Beauty Video: Review για την “σπιτική” βιολογική Κρέμα με Αιθέρια έλαια, Stella’s Recip-Y

 

 

Επειδή πολλά έχουμε γράψει, πολλά έχετε διαβάσει, πολλά έχουμε πει για αγνά φυτικά καλλυντικά και ειδικά για τις κρέμες περιποίησης Stella’s Recipy (της «δικής» μας Stella) που μας έχει βοηθήσει όλες τόσο πολύ με τις γνώσεις της και έχει απαντήσει σε δεκάδες ερωτήσεις, τα τελευταία χρόνια, ήρθε η ώρα να δούμε και στην πράξη, τι ακριβώς σημαίνει και γιατί είναι ευεργετικές για το δέρμα, οι sur mesure κρέμες περιποίησης Stella’ Recipy.

 

Πριν όμως περάσουμε στο video που ετοίμασε για άλλη μια φορά για εμάς η Ionnna η οποία δοκίμασε επί ένα μήνα την κρέμα που φτιάχτηκε ειδικά για εκείνη από την Stella, εγώ θα ήθελα να διαβάσετε το κείμενο που ακολουθεί και είμαι σίγουρη εκτός από άκρως ενημερωτικό θα σας λύσει και πολλές απορίες:

 

Stella’s recipy, πως προέκυψε;

 

Εν αρχή ην το χόμπι και δη το πάθος για τα καλλυντικά που μετράει δεκαετίες!  Αλλά πλέον και η ενασχόληση χρόνων με τα εναλλακτικά, στα πλαίσια μιας γενικότερης προσπάθειας για υγιεινή ζωή, διατροφή και προσωπική φροντίδα.  Το εγχείρημα πάντως, το εμπνεύστηκε και το ενθάρρυνε η Τζούλια Κυριλή του beautyblog.gr, για το οποίο γράφω posts για την αρωματοθεραπεία, τα φυτικά καλλυντικά και τις λύσεις ομορφιάς που αντλούμε από τη φύση.  Η Τζούλια μάλιστα είναι και η “νονά”  αφού το recipy δεν είναι ανορθογραφία του recipe, αλλά ο αγαπημένος της τρόπος γραφής, της λέξης.

 

Πως τις φοράμε;

 

Οι περισσότερες κρέμες είναι 24ωρες, φοριούνται σε όλο το πρόσωπο, αλλά και σε μάτια, λαιμό, ντεκολτέ!  Διατηρούνται στο ψυγείο για τρείς μήνες ή και περισσότερο, γιατί δεν περιέχουν ίχνος χημικού ή άλλου συντηρητικού.  Χρειάζεται πολύ μικρή ποσότητα και ελαφρύ μασάζ για να απορροφηθεί πλήρως και να φτάσει στις βαθύτερες στοιβάδες της επιδερμίδας, που είναι και το ζητούμενο.  Αφήνουν μια βελούδινη αίσθηση κι ένα λεπτό ενυδατικό, προστατευτικό φιλμ που βοηθάει το μακιγιάζ να γλιστρά σαν να έχεις φορέσει primer! Κάποιες, λόγω συγκεκριμένων λαδιών, έχουν φυσική αντηλιακή προστασία γύρω στο 4-5.

 

Γιατί φυτικές κρέμες και όχι συμβατικές; Τι περισσότερο έχουν;

 

Θα καταλάβετε αμέσως τη διαφορά!  Είναι φρέσκες σαν τα λαχανικά και τα φρούτα μας, γι΄ αυτό έχει και μεγάλη σημασία να είναι βιολογικές. Οι φρέσκες, φυτικές κρέμες είναι πολύ πιο δραστικές από τις κοινές χημικές κρέμες του εμπορίου, γιατί αφ΄ ενός λόγω της σύστασης τους είναι απόλυτα συμβατές με τα κύτταρα, αφ΄ ετέρου διεισδύουν στις βαθύτερες στοιβάδες της επιδερμίδας και δρουν άμεσα. Στην ουσία βάζουν τα ίδια τα κύτταρα στη διαδικασία να παράγουν κολλαγόνο, μια λειτουργία που δεν συγκρίνεται με την όποια εξωτερική π.χ ενέσιμη, χορήγηση κολλαγόνου στο δέρμα. Αλλά και το γεγονός, ότι μια τέτοια κρέμα είναι εξ ολοκλήρου φτιαγμένη από θρεπτικά συστατικά και βιταμίνες, σε τέτοια συμπύκνωση, χωρίς συντηρητικά ή χημικά για να “σταθεί στο ράφι”, την κάνει μια “βόμβα νεότητας και αναγέννησης”! Σε ότι αφορά τις συμβατικές κρέμες, τα χημικά με τα χρόνια συσσωρεύονται στο δέρμα και δεν αφήνουν πλέον, κανένα θρεπτικό συστατικό να εισχωρήσει και να δράσει.

Οι φυτικές κρέμες είναι φτιαγμένες με προσέγγιση στην ολιστική – εναλλακτική κοσμετολογία κι ευεργετούν μέσω των αιθέριων ελαίων και της εισπνοής τους, σώμα, νου και ψυχή! Τα αιθέρια έλαια δρουν σε πολλαπλά επίπεδα. Είναι ο θησαυρός της φύσης, η καρδιά των φυτών! Σε καθένα αιθέριο έλαιο υπάρχουν μέχρι και 200 χημικές ενώσεις ενώ υπάρχουν χιλιάδες ακόμα για τις οποίες δεν έχουν διερευνηθεί οι ιδιότητες τους. Σκεφθείτε το θαύμα που συμβαίνει, αναλογιζόμενοι, ότι στο αιθέριο έλαιο του τριαντάφυλλου έχουν διερευνηθεί μόνο οι 50 χημικές ενώσεις απ΄ αυτές που περιέχει!!!

 

Γιατί sur mesure?

 

Γιατί είναι ωραίο να φτιάχνεται ένα καλλυντικό μόνο για σένα, βασισμένο στις δικές σου ανάγκες επιδερμίδας, την ηλικία, τα χαρακτηριστικά του δέρματος, αλλά και του τρόπου ζωής σου! Είναι επιλογή ποιότητας, για κάθε προβληματισμένη και ευαισθητοποιημένη γυναίκα. Όχι μόνο γι΄ αυτήν που προτιμά τα φυτικά καλλυντικά λόγω ιδεολογίας, ευαισθητοποίησης ή τρόπου ζωής, αλλά και γι’ αυτή που αρέσκεται στην ιδέα να φοράει μια κρέμα φτιαγμένη μόνο για κείνη, στα μέτρα της, διαπιστώνοντας άμεσα αποτελέσματα.

 

Μήπως δεν κάνουν για όλες τις επιδερμίδες, επειδή είναι φτιαγμένες από λάδια;

 

Αντιθέτως! Επιλέγουμε τα λάδια, ανάλογα με τις ανάγκες της επιδερμίδας και φτιάχνουμε τη συνταγή.  Οι φυτικές κρέμες δεν «εξαφανίζονται» μόλις τις εφαρμόσεις, όπως οι συμβατικές και σίγουρα έχουν μια διαφορετική αίσθηση από αυτή που έχουμε συνηθίσει, αφήνοντας ένα λεπτό φιλμ που προστατεύει και ενυδατώνει.  Δεν υπάρχει όμως καμιά απολύτως περίπτωση να φράξουν τους πόρους, να βλάψουν ή να επιβαρύνουν την επιδερμίδα, γιατί δεν πρόκειται για  «χημική λιπαρότητα».

 

 

 

Μετά από αυτό το ενημερωτικό video της Ioanna, που μόλις παρακολουθήσατε, να σας πω εδώ, ότι επειδή το πιο σωστό είναι να ξέρουμε τι ακριβώς απλώνουμε στο πρόσωπο μας, παρακάτω αναγράφονται κάποια από τα ευεργετικά συστατικά που περιέχονται στις sur mesure κρέμες περιποίησης, Stella’s Recipy

 

 

 Αγνά φυτικά λάδια, που περιέχονται:

 

Η Τζοτζόμπα, ένα σπουδαίο «passe-partout» λάδι που εξισορροπεί την ξηρότητα και τη λιπαρότητα στην επιδερμίδα, ιδανικό για να ρυθμίσουμε ξηροδερμίες, σημεία Τ και κάθε δερματική διαταραχή. Έχει ένα χαρακτηριστικό που δεν έχει κανένα άλλο έλαιο βάσης: η οργανική του σύνθεση είναι πολύ κοντινή στη σύνθεση του σμήγματος της ανθρώπινης επιδερμίδας. Στην πραγματικότητα “μιμείται” τα φυσικά κολλαγόνα του δέρματος.

Το θρεπτικό Μακαντάμια, εκπληκτικό για νεανικές ή κανονικές επιδερμίδες. Απορροφάται ιδανικά, επειδή έχει πολύ υψηλές ενυδατικές ιδιότητες και ομοιότητα με τα λιπαρά οξέα του δέρματος. Με φυσικό δείκτη προστασίας από τον ήλιο 3-4 δρα ενάντια στις ελεύθερες ρίζες κι  ενισχύει το μεταβολισμό των κυττάρων.

Η Καλέντουλα, κορυφαίο θεραπευτικό λάδι για επιδερμίδες ευαίσθητες, νεανικές, αλλά και πιο ώριμες.  Ανακουφίζει από τις φθορές που επιφέρει η ηλιακή ακτινοβολία και από δερματικές διαταραχές. Ιδανικό το καλοκαίρι για επανόρθωση, μετά τη θάλασσα και την ηλιοθεραπεία.

Το υπέροχο για τις αντιγηραντικές ιδιότητες του λάδι Χρυσής Καμέλιας, το μυστικό ομορφιάς της πορσελάνινης επιδερμίδας των γιαπωνέζων. Προέρχεται από το λευκό τσάι. Αυξάνει την ελαστικότητα, ενυδατώνει και δρα ρυθμιστικά στους σμηγματογόνους αδένες και στο μεταβολισμό των κυττάρων. Είναι ελαφρύ, πολύ πλούσιο σε Βιταμίνη Α και Ελαϊκά Οξέα Ω3, βιταμίνες Β1,B2,B6, Ε και ιχνοστοιχεία.

Το Καροτέλαιο ένα από τα καλύτερα λάδια για αντιγήρανση και αντιρυτιδική περιποίηση της ξηρής, κουρασμένης ή ώριμης επιδερμίδας. Ενυδατώνει, θρέφει και αναγεννά την ταλαιπωρημένη επιδερμίδα.  Ιδιαίτερα πλούσιο σε Beta-Carotene, αντιοξειδωτικά, βιταμίνες Α, B, C, D & E και λιπαρά οξέα.

 

Οι «βασιλιάδες» των αντιγηραντικών και αντιρυτιδικών λαδιών, ότι καλύτερο υπάρχει στη φύση για λάμψη, ελαστικότητα, θρέψη, απαλότητα, αναγέννηση:

 

Το πολυτιμότερο όλων, είτε ως φυτικό είτε ως αιθέριο έλαιο,  το Άγριο Τριαντάφυλλο,  κορυφαίο για την αναγέννηση των ιστών της επιδερμίδας.  Βοηθά στη μάχη ενάντια στις ελεύθερες ρίζες και προστατεύει από την πρόωρη γήρανση.  Όλες αυτές οι ιδιότητες οφείλονται στη μεγάλη περιεκτικότητα του κυρίως σε βιταμίνη Α,  λιπαρά οξέα (omega-3 και omega-6) και βιταμίνη Ε.

Το Νυχτολούλουδο, αναντικατάστατο τόσο για τις ώριμες, όσο και για όσες ανεξάρτητα από ηλικία, παρατηρούν σημάδια πρόωρης γήρανσης κι έχουν ανάγκες εντατικής επανόρθωσης.  Χρησιμοποιείται άφοβα ακόμα και στο λιπαρό δέρμα.  Πλούσιο σε βιταμίνη Ε, με ευεργετικά αποτελέσματα σε πολλές δερματικές παθήσεις.

Το ιδανικό για τις γυναίκες της Μεσογείου, το Αβοκάντο, πολύ πλούσιο σε λεκιθίνη και βιταμίνες, ιδανικό για να χαρίζει ελαστικότητα στο δέρμα και να δρα ενάντια στις βαθιές ρυτίδες, αλλά και στο «μάτι της χήνας».  Από τα κορυφαία λάδια για ξηρή, αφυδατωμένη ή ώριμη επιδερμίδα.

Ο «μαροκινός χρυσός» το Αργκάν! Ένας πραγματικός θησαυρός που λειαίνει τις ρυτίδες αναζωογονεί το πρόσωπο και ταιριάζει τέλεια στις Ελληνίδες. Περιέχει 80% μονοακόρεστα και πολυακόρεστα λιπαρά οξέα, Ωμέγα-9 και 6, καθώς και σημαντικό ποσοστό λινολεικού οξέος, δημιουργώντας ένα φράγμα προστασίας και διατηρώντας έτσι, την ελαστικότητα του δέρματος.  Με πολύ ισχυρά αντιοξειδωτικά, ενάντια στις ελεύθερες ρίζες, που είναι υπεύθυνες για την γήρανση του δέρματος.  Χρησιμοποιείται μόνο σε κρέμες νύχτας.

 

Τα καλύτερα αιθέρια έλαια, που περιέχονται:

 

Λεβάντα το απόλυτο αιθέριο έλαιο! Αντιφλεγμονώδες, εξισορροπητικό, αντιβακτηριδιακό… χαλαρωτικό, ηρεμιστικό…. χίλιες δυο ευεργετικές ιδιότητες.

Υλάγκ-υλάγκ με εξωτικό, γλυκό, λουλουδένιο άρωμα, αλλά και σπουδαίες αντιγηραντικές και αντιρυτιδικές ιδιότητες… και αφροδισιακές…..

Σανδαλόξυλο, Ροδόξυλο, Πατσουλί, Λιβάνι με λουλουδάτα, ξυλώδη αρώματα και σπουδαίες αντιβακτηριδιακές, συσφιγκτικές, αντιρυτιδικές και τονωτικές ιδιότητες. Ιδανικά για την ένταση, το στρες, την αϋπνία, τον πονοκέφαλο, την κατάθλιψη.

Γιασεμί, η καλύτερη άμυνα στο χρόνο, η λύση για όλες τις επιδερμίδες, όποιο πρόβλημα κι αν αντιμετωπίζουν.  Φτιάχνει τη διάθεση, διώχνει τη μελαγχολία.

Όχι ένα οποιοδήποτε γεράνι, αλλά το περίφημο για τις ιδιότητες και την ευωδιά του Γεράνι Αιγύπτου, το αντίδοτο στην θαμπή – άτονη επιδερμίδα, μοναδικό αντιρυτιδικό-αντιγηραντικό. Σα να βρίσκεστε σ΄ έναν ανθισμένο ανοιξιάτικο κήπο.

Βανίλια για περισσότερη χαλάρωση κι αισιοδοξία. Διώχνει μακριά το στρες, την ένταση και την κατάθλιψη. Προκαλεί ένα ευχάριστο συναίσθημα ευεξίας παρόμοιο με την κατανάλωση σοκολάτας.

 

Κι ακόμα: Βιταμίνες Α και Ε, Βούτυρο καριτέ και Βιολογική Αλόη, το θαύμα τη φύσης για μέγιστη ενυδάτωση, επουλωτική δράση και προστασία.

 

Να σας πω επίσης, ότι και η Κορίνα, του αγαπημένου Make up Vibes, έχει λατρέψει την κρέμα Stella’s Recipy και εδώ θα διαβάσετε και το δικό της review: http://makeupvibes.blogspot.gr/2013/06/stellasrecipy.html

 

(…έχω άδικο, όταν μιλάω, για τα υπερ ταλαντούχα, bb girls;)

 

Στο τέλος αυτού του post, θέλω να διευκρινίσω κάτι γιατί αλίμονο μου, αν η καθηγήτρια μου στο μάθημα, Old English, Ms Elephantshire, το πάρει ποτέ χαμπάρι… Η λέξη Recipe γράφεται σωστά” με e και όχι με y.. (όσο σωστή μπορεί να είναι η παράδοξη γραφή της αγγλικής γλώσσας, σύμφωνα και με τον Ιρλανδό George Bernard Shaw- αλλά αυτό είναι άλλη συζήτηση…) Το y το έβαζα εγώ επίτηδες (και πολλές φορές έχανα και βαθμό, αν είχε τις κακές της…) διότι την εκνεύριζα αφάνταστα, όταν της ζητούσα μια και καλή να μας απαντήσει επίσημα, αν το γράμμα Yy, του αγγλικού αλφάβητου, είναι φωνήεν ή σύμφωνο... Όσο για την Stella’s RecipY.. το Y στα δικά μου βιβλία και με το δικαίωμα της “νονάς”, έχει να κάνει με το Υou, και το sur mesure,  Stella’s Recip (for) You…

 

 

36 Σχόλια
  1. Καλημερα!!!
    Αγαπαωωω την Στελλα μας αν και δεν εχουμε βρεθει απο κοντα
    γιατι βαδιζουμε στην ιδια φιλοσοφια!Ολα αυτα που μοιραζεται
    μαζι μας ειναι δουλεια πολλων χρονων και οχι κατι επιφανειακο
    και τα bbgirls ειναι πολυ τυχερα.
    Αυτο που εχω να πω επειδη το σωμα μας ειναι το μεγαλητερο οργανο
    του σωματος μας και ο μεγαλητερος μηχανισμος αμυνας εναντιον
    σε καθε εξωτερικη επιθεση πρεπει να το φροντιζουμε και οχι
    να το φορτωνουμε με ενα σωρο χημικα!Οταν πασαλειβουμαστε με τις
    κρεμες του εμποριου στην ουσια ειναι σαν να τυλιγουμε το σωμα
    μας με μια πλαστικη μεμβρανη!!
    Φιλια πολλα

  2. Καλημέρα. Το video δεν μπορώ να το δω από τη δουλειά αλλά έχω ενθουσιαστεί με όλα όσα ανέφερες. Μπράβο stella…

  3. Θέλω κι εγώ την κρεμούλα μου!
    Στέλλα είσαι ο άνθρωπός μου :))

  4. Γεία σας και απο εμένα.Να προσθέσω και εγώ με την σειρά μου οτι εχω μείνει τρομερά ευχαριστημένη από την κρεμούλα μου.Η κρέμα στα μέτρα μου σε συνδυασμο με το σερουμ που μου προτεινε η Στελλα να φτιάξω σε προηγούμενο ποστ εχει κάνει θαύματα στο δερμα μου.Η ακμή και οι κοκκινιλες εχουν μειωθεί για τα καλά,ενώ έχω να νιώσω το δέρμα μου τόσο φρέσκο και απαλό από οταν ημουνα παιδούλα!!!!Πραγματι θεωρώ πως όποιος δοκιμάσει τις κρέμες της Στέλλας δύσκολα επιστρέφει στις συμβατικές κρέμες του εμπορίου.Σας φιλώ όμορφες.

  5. Τζα!!!Καλησπέρα Τζούλια,bbgirls.Μπράβο,μπράβο και ξανά μπράβο στα ταλαντούχα μας κορίτσια.Υπέροχες! :*

  6. Καλησπερα!Και τα δυο κοριτσια ειναι καταπληκτικα!Η Στελλα θα γινει μια Μαϊρα Βαγιωνη-Στασινοπουλου κ θα φτιαξει τη δικη της Freshline!!!!Αποφαση θελει ε;

  7. @marianna: Για να είμαι ειλικρινής, για Estee ή Helena (Rubinstein) την προορίζω, αλλά και αυτό που είπες, καλό είναι Μαριαννάκι…

  8. @marianna: Βεβαίως! Βεβαίως! Εξ’ άλλου μόνο κορίτσια βαφτίζω…(βιολογική μαμά αγοριού, αλλά “πνευματική” μητέρα κοριτσιών…)

  9. Καλησπέρα κούκλες! Αγαπάμε το Beauty Blog, αλλά και όλα τα υπέροχα, μοναδικά και ταλαντούχα BBGirls!! Μπράβο στα κορίτσια….. Το βίντεο της γλυκιάς μας Ιωάννας ήταν φανταστικό και πραγματικά το πρόσωπό της έλαμπε! Η Στέλλα μας, είναι η αγαπημένη μας guru ομορφιάς και την ευχαριστούμε για όλα αυτά που μας έχει προσφέρει, με πολύ αγάπη, μέχρι τώρα! Όσο για την καταπληκτική “νονά” της Stella’s Recip-y…. είναι κομμάτι της ζωής μας και την αγαπάμε πολύ! Καλή συνέχεια παρεάκι μου! 🙂

  10. @ολες Κορίτσια σας ευχαριστώ όλες πάρα πολύ! Καμμιά προσπαθεια (γιατί ακόμα προσπάθεια είναι) δεν θα μπορούσε να πάρει σάρκα και οστά χωρίς εσας, χωρίς το ΒΒ, την παρέα, τη συνύπαρξη και τη χημεία μας και φυσικά χωρίς την Τζούλια μας! Πάντως τωρα που βλέπω τα σχόλια σας, ίσως πρέπει ν’ αλλάξω την ετικεττούλα μου και το λογότυπο μου σε Stella’s Recip-Y !!!! Τι λες κι εσυ νονά? 🙂

  11. @Stella: 100% το λογότυπο πρέπει να γίνει Stella’s Recip-Y (για να μην μπορεί να μας προσάψει και τίποτα η κυρία Καθηγήτρια μου!!!)

  12. @Julia,απο εφευρετικοτητα σκιζετε κ οι δυο!ESTEE θελεις,HELENA RUBINSTEIN θελεις,αιντε κ ELIZABETH ARDEN!Πολλα φιλακια!

  13. Καλα,τι ξεχασιαρα που ειμαι σημερα!!Κ στην ΑCQUA VITA δεν ησουν νονα;

  14. θα ηθελα να ρωτησω ποσο κοστιζει η κρεμα! ευχαριστω!

  15. @aggel Οι κρέμες φτιάχνονται αναλογα με τις ανάγκες της κάθεμιας μας, με συνταγη προσαρμοσμένη στο δέρμα της κάθε γυναίκας. Στειλε μου Mail για να συζητήσουμε πρωτα τις ανάγκες σου και τη συνταγή σου.

  16. Aπόλαυσα το video πραγματικά και οι κρέμες αυτές είναι τόσο λαχταριστές που σου έρχεται να τις φας ενώ τις απλώνεις στο πρόσωπο…ευχαριστώ την Στέλλα για τις υπέροχες φυσικές συμβουλές ομορφιάς!

  17. Πραγματικά έλαμπε η Ioanna ,χαζεύεις να την κοιτάς τόσο όμορφη.Μήπως αυτές οι κρέμες είναι ότι ζητούσαμε;

  18. Αχ, από το πρωί που είδα το βιντεάκι, έχω λυσσάξει!!!
    Πέρα απ’ την απίστευτη ομορφιά της Ιωάννας (φτου σου κοριτσάκι μου!!!), τρώγομαι ότι θέλω κι εγώ!!!
    Οφείλω να ομολογήσω, ότι ναι κι όμως, λόγω μωρού και… ζέστης, τελευταία δεν χρησιμοποιώ τις κρέμες/serum μου όπως πρέπει και ίσως και λόγω ορμονών, το δερματάκι μου δεν είναι στην καλύτερη του..
    Επειδή, όμως, μια χαρά έσκασα τα λεφτουδάκια μου σ’ αυτά, πρώτα θα τα τελειώσω κι έπειτα Στέλλα μου, θα σε ψάξω, να κάνεις τα μαγικά σου! 🙂

  19. @Andriana Αντριαννα μου, όποτε θέλεις εδώ είμαστε … καλά να ‘μαστε… η εγκυμοσύνη δεν είναι και η καλύτερη περίοδος για να δοκιμάσεις κατι τόσο καινοτόμο, όπως τα αιθέρια έλαια… πολλά φιλιά!

  20. Καλημέρα Τζούλια & bbgirls!! Καθυστρημένα πολύ γράφω κιεγώ διότι εχθές ήμουν στη δουλειά μέχρι τις 11 και τώρα φεύγω πάλι και ποιος ξέρει τι ώρα θα γυρίσω!
    Κάθε φορά που διαβάζω για τη recipy της Στέλλας ενθουσιάζομαι και πραγματικά κάποια στιγ΄μη θα συζητήσουμε και θα φτιάξουμε μια κρεμούλα για μένα Στέλλα μου!! Να κάνεις τα μαγικά σου να συμμορφόσω την επιδερμίδα μου λίγο!
    Όσο για ην Ιωάννα μας τι να πω κάθε φορά και πιο όμορφη και πιο ωραίο το βίντεο!
    Φιλιά πολλά!!!

  21. Stella Στελλα ΣΤΕΛΛΑ!!!
    ελπιζω συντομα να ερθεις και με ενα ποστ ΒΟΜΒΑ για την καταραμενη κυτταριτιδα..
    κανε τα μαγικα σου και εγω δεχομαι να γινω το πειραματοζωο..
    φιλακιαααααααααααα

  22. bravo stella mia krema polla uposxomenh tha thn dokimasw !!!! ioanna mou teleio to videaki sou katapliktikh xairomai gia sena 🙂

  23. Εύγε για πολλοστή φορά στη Στέλλα! Όσο για το λογότυπο, ασυζητητί εγκρίνεται.

  24. Οι κρέμες της Στέλλας μας είναι εξαιρετικές!!! Και το λέω εγώ που δεν μπορούσα με τίποτα να βρω ενυδατική που να με ικανοποιεί στο 100%

    @Ioanna, τέλειο το video! Κούκλα είσαι!

    @Stella, καλύτερο μοντέλο από Ιωάννα που θα βρεις;;; Όχι, πες μου. Όσο για το λογότυπο και το slogan, απλά βάλε μπροστά τον εκτυπωτή! χαχα

    @Julia μου, σε ευχαριστώ πολύ για το mention!

  25. Καλησπέρα στην πιο όμορφη παρεούλα!
    Χρόνια και ζαμάνια, το ξέρω, συμπαθάτε με όμως…”ανωτέρα βία”…τόσο ανωτέρα, που πιο πάνω δεν έχει!
    Σκέφτομαι από προχθές που βγήκε το post “να γράψω ή να μη γράψω;”…έχει περάσει και τόσος καιρός που έχω χαθεί από comments (γιατί διαφορετικά το blog το παρακολουθώ ανελλειπώς…η Τζούλια δεν ξεχνιέται!!! κάτι για souffle διάβασα σήμερα και με έπιασε μία λιγούρα…μου φαίνεται θα δώσω παραγγελία να μου την πάρουν, θα πω ότι μου μύρισε και άντε τώρα να πιστέψει ο κόσμος ότι πρόκειται για κρέμα σώματος και ουχί για βρώσιμο γλύκισμα!!!!)…μετά λέω “όχι, δεν θα γράψω κάτι, θα κρατήσω πόζα στη Stella, για να σκάσει από το κακό της” (ξέρετε, πρώτα βγαίνει η ψυχή και μετά το χούι κι εγώ τις μεγάλες “αγάπες” μου δεν τις ξεχνώ!)…
    Όμως δεν μπορώ να αντισταθώ, βλέποντας την απήχηση που έχουν οι σπιτίσιες αυτές κρεμούλες και το πόσο καλό μου έχουν κάνει κι εμένα και πόσο πολύ ταίριαξαν με τις ανάγκες της επιδερμίδας μου. Η διαφορά είναι εμφανής, μου το λένε όλοι και ειδικά με το θέμα του μακιγιάζ, που ήταν ένα σημείο που το φοβόμουν, στρώνει ιδανικά!
    Μόλις δει κάποιος τη διαφορά με τις κρέμες του εμπορίου, νομίζω δεν υπάρχει περίπτωση να τις ξαναχρησιμοποιήσει.
    @Stella: μετά πόνου ψυχής…σε παραδέχομαι…(και τώρα μπορώ να αυτοκτονήσω με την ησυχία μου 😛 )
    @Ioanna: μπράβο στο πανέμορφο κορίτσι μας! Τέλειο το review σου και το video…όπως πάντα βέβαια μας έχεις κακομάθει!!! 🙂
    @Julia: τα φιλιά μου αγαπημένη!!! <3

  26. @vickysot Μπά? εδέησες να μας κάνεις τη χάρη? Ετσι είναι οι ντίβες… έχουν… attitude…..

  27. Καλησπέρα σε όλα τα κορίτσια!!!Στέλλα,ειλικρινά υποκρίνομαι στις γνώσεις σου και στην αγάπη σου για τα φυτικά καλλυντικά!Θέλω να εκφράσω την επιθυμία μου να μου φτιάξεις και εμένα μία κρέμα σύμφωνα με την ηλικία μου και τις ανάγκες μου αλλά θέλω αν μπορείς σε παρακαλώ να με ενημερώσεις και για το κόστος της.Ευχαριστώ πάρα πολύ εκ των προτέρων!Α!Και βέβαια να μην ξεχάσω και την υπέροχη Ιωάννα που και καταπληκτική είναι στα βίντεό της και πανέμορφη με τη βοήθεια της Στέλλας.Φιλάκια πολλά σε όλες!!!!!!!!

  28. Ζητώ συγνώμη για το τυπογραφικό μου λάθος.Υποκλίνομαι εννοείται στις γνώσεις και στην αγάπη της δικιάς μας Στέλλας.Γιατί έτσι τη νιώθω εγώ.Και πάλι φιλάκια πολλά!

  29. @nastazia76 Σ΄ευχαριστώ πολύ BBgirl! Στείλε mail στο ΒΒ να τα πούμε…

  30. Καλημερα σας!!ειμαι ενα νεο μελος στην παρεα σας και νιωθω την αναγκη να μοιραστω την εμπειρια μου με τις κρεμες απο την Στελλα,πιο γνωστη ως Stella ‘s recipy.Ειχα παρακολουθησει το βιντεο απο την Ioanna Lampropoulou και αποφασισα να κανω και εγω την δοκιμη!Μετα απο 10 μερες ευλαβειας ειμαι ΚΑΤΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΕΝΗ!!!!!!Εδω και δυο χρονια δεν εβαζα μεηκ απ ουτε ΒΒ γιατι σε καποιο σημειο του προσωπου μου εχω εντονη ερυθροτητα και ξεφλουδιζω.Χθες εκανα την αποπειρα και εβαλα λιιιιιγο ΒΒ….Κοριτσια εστρωσε σαν τον πωπουδακο ενος μωρου!!!!!!Σημερα Παω για ψωνια!!Οσες ψαχνετε για κρεμα επικοινωνηστε με την Στελλα ,η οποια ειναι μια απιστευτα ευγενικη προσωπικοτητα και θα με θυμηθειτε!!!Σας ευχομαι καλο καλοκαιρι!!

  31. Kalispera! Eimai kainourgia st club edw k hthela n rwtisw , egw p eimai st 20m mporw n xrisimopoihsw autin tn krema k an nai poso kostizei? :))

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.