Lancaster: Αντηλιακά με τεχνολογία και άποψη…

 

LANCASTER_DARE-TO-TAN-ALL-Y

 

Aν τις προάλλες, σας έγραψα για μια μάρκα αντηλιακών την οποία μέχρι πρόσφατα, δεν γνώριζα πολύ καλά, σήμερα θέλω να σας μιλήσω, για τα αντηλιακά Lancaster, τα οποία τα γνωρίζω πολύ καλά εδώ και χρόνια.Και αν και, αποφεύγω να χρησιμοποιώ βαρύγδουπες εκφράσεις, θεωρώ ότι τα συγκεκριμένα αντηλιακά, είναι ότι καλύτερο έχει να προτείνει αυτή τη στιγμή η βιομηχανία της ομορφιάς, σε υψηλή τεχνολογία αλλά και απόλαυση.

 

Kαι ίσως θυμάστε τον λόγο η μάρκα είναι από τις αγαπημένες μου ( η εμπειρία μου με το Sun Tan Jar, το γνωστό και ως “μαρμελάδα” και αν δεν το θυμάστε μπορείτε να το διαβάσετε σε αυτό το post πριν περίπου δυο χρόνια.)

 

Έχω λόγο βέβαια, που λέω ότι είναι από τα καλύτερα. Και μάλιστα όχι έναν αλλά τέσσερις, τους οποίους θέλω να γράψω εδώ, για να τους μάθετε και εσείς:

 

Τεχνολογία Wet Skin

Είναι σπουδαίο να μπορείς να απλώσεις το αντηλιακό απ ευθείας σε βρεγμένο δέρμα και να μην χάσει καθόλου από την δύναμη του να προστατεύει το δέρμα. Ειδικά αυτό ισχύει για τα παιδιά και η Lancaster φέτος, λάνσαρε για πρώτη φορά αντηλιακή σειρά και για παιδιά. Πόσες φορές κυνηγάω γύρω – γύρω, τον κύριο Ρωμανό στη παραλία να τον στεγνώσω και μετά να του απλώσω το αντηλιακό; Για να μην μιλήσω και για μένα την ίδια, που μου έχει λύσει τα χέρια. Και το καλύτερο; Το ψεκάζεις και είναι αόρατο, χωρίς αντιαισθητικές ασπρίλες και αίσθημα λιπαρότητας. Οι σειρές Sun for Kids και Sun Sports περιλαμβάνουν την τεχνολογία Wet Skin και απλά τις λατρεύω. (στον Πόρο, είχα μαζί μου το Sun Sport, αλλά άρχισε να το γλυκο κοιτάζει η Ivana, ε, τι να έκανα, της το χάρισα την Κυριακή, που έφυγα…)

 

 

LANCASTER-SUN-FOR-KIDS_AD-V

 

Lancaster-kids1

 

 

Lancaster-kids2

 

 

Sun Sport

 

Lancaster-wet-skin-2

 

LANCASTER_WET-SKIN-APPLICAT

 

 

Τεχνολογία Infrared

Ενώ μέχρι πρόσφατα υπήρχε η πεποίθηση πως μόνο οι ακτίνες UVA και UVB ευθύνονταν για την πρόωρη γήρανση της επιδερμίδας, ο τομέας Έρευνας της Lancaster απέδειξε τον καταστροφικό ρόλο της υπέρυθρης ακτινοβολίας. Εκπέμποντας σε ένα βαθύτερο μήκος κύματος, ξεπερνώντας τις ακτίνες UVA και UVB, οι υπέρυθρες ακτίνες φτάνουν σε ακόμη βαθύτερα στρώματα της επιδερμίδας, επιταχύνοντας τη φωτογήρανση και την απώλεια σφριγηλότητας. Προκειμένου να μπλοκάρει αυτές τις ακτίνες, η Lancaster ανέπτυξε ένα μοναδικό σύστημα – ένα συνδυασμό από αντιοξειδωτικά και ειδικά ορυκτά με ανακλαστικές ιδιότητες που αντανακλούν την ακτινοβολία, τον οποίο περιέχουν όλα τα προϊόντα της σειράς Sun Beauty, ήδη από το 2012 ενώ πλέον έχει ενσωματωθεί και στις σειρές Sun for Kids και Sun Sports

 

 

Τεχνολογία με περιποίηση 3 φάσεων

H φιλοσοφία (και είναι πραγματική φιλοσοφία, όχι απλά να έχουμε να λέμε…) της Lancaster για το πιο τέλειο, αλλά και το πιο ασφαλές μαύρισμα είναι Προετοιμασία, Προστασία, Επιμήκυνση. Ειδικά προϊόντα στη σειρά Tan Preparer που προετοιμάζουν το δέρμα σας, να δεχτεί τις ακτίνες του ήλιου, απόλυτα ασφαλή αντηλιακά στη σειρά Sun Beauty και Sun sport και τέλος τα προϊόντα Tan Maximizer  που θα διατηρήσουν άψογο το μαύρισμα σας, για πολύ καιρό, εφόσον έχετε τελειώσει τις διακοπές σας.

 

 

LANCASTER_TAN-PREPARER-SUN-

 

 

Lancaster-Prepare2

 

Αν κάνετε λίγη έρευνα, θα δείτε, ότι δεν υπάρχουν πολλές (για να μην πω καμία ) μάρκες που να προσφέρουν, τόση απόλαυση με τόσο υψηλή και τεχνολογικά εξελιγμένη προστασία.

 

And last but not least, δεν θα μιλήσω για τεχνολογία αλλά για το υπέροχο καλοκαιρινό splash- άρωμα, το Dare to Spray Summer Splash, με νότες από άνθη πορτοκαλιάς και μόσχο, αυτό που φυλάω σαν κόρη οφθαλμού, μόνο για τις διακοπές και την παραλία και ακούω τα ωραιότερα κομπλιμέντα. Το μόνο μου πρόβλημα είναι ότι πολλές φορές εξαντλήται εν ριπή οφθαλμού, με το που θα φτάσει στα ράφια… Και αν δεν το προλαβαίνω εγώ, που όσο να’ναι ε, κάποιο λίγο μέσον το έχω, φαντάζομαι, εσείς είσαστε που μου το εξαφανίζετε από τα ράφια…(αυτό πάντως, δεν το χάρισα στην Ivana… sorry, λέω την αλήθεια.)

 

 

 

lancaster-splash

 

 

 

11 Σχόλια
  1. Καλημερα julia κ κοριτσια!Γνωριζω για την αδυναμια σου για τα αντηλιακα LANCASTER κ ομολογω οτι με εχεις πεισει.Θα το εχω στο νου μου οταν αγορασω ξανα αντηλιακο,γτ,οπως κ να το κανουμε,αν εχει περασει καιρος κ δεν εχω ακουσει για κτ ωστε να το θυμαμαι,παει πεταξε το πουλακι.Μετα βλεπω αλλα μπροστα μου κ μου παιρνουν τα μυαλα!Να περασετε ομορφα!Το αγορακι μοιαζει πολυ στον κ.ΡΩΜΑΝΟ ε;

  2. @Marianna: Λοιπον, άκου: Όταν ανέβασα το post και το ξαναδιάβασα άλλη μια φορά με ησυχία (όπως κάνω πάντα..) πρόσεξα καλύτερα το αγοράκι και είδα και εγώ την ομοιότητα.. αλλά που να φανταστώ ότι θα την έβλεπες και εσύ!!!! Πάντως όχι, δεν είναι ο κύριος Ρωμανός!!

  3. Καλημερα!!!
    @Τζουλια γνωριζω πολυ καλα την αδυναμια σου στα αντηλιακα
    της lancaster μιας και ειχα ζητησει την γνωμη σου “πια ειναι καλητερα”
    και θυμαμαι σαν τωρα την “μαρμελαδιτσα”!
    Θα δηλωσω και εγω οτι ειναι τα αγαπημενα μου!!οσες φορες τολμησα
    να αλλαξω φιρμα δεν αντεξα και ξαναγυρισα στα αγαπημενα lancaster!!
    Παντως το αγορακι της φωτο οντως μοιαζει πολυ στον Ρωμανο! Ειναι
    σαν να τον βλεπω μερικα χρονια μετα. .

  4. Στο πρόσωπο εδώ και μια δεκαετία βάζω μόνο LANCASTER. Είναι το μόνο που δεν μου φράσει του πόρους, με προστατεύει με ενυδατώνει και κυρίως δεν καταλείγω στο τέλος του καλοκαιριού με διχρωμίες (αφού την έχω την τάση). Και αν έχω δοκιμάσει στο παρελθόν πολλά και διαφορετικά αντιηλιακά… ακριβά, φτηνά, από φαρμακείο… μόνο της LANCASTER είναι αυτό που μου κάνει, με διαφορά. Δεν θα ρισκάρω ποτέ να το αλλάξω.

  5. Τζούλια μου ίδιος ειναι ο μικρός με τον Ρωμανό. Κι εγω το ιδιο σκεφθηκα μόλις την είδα και αν δεν κοιτούσα προσεκτικά τη μπλουζα η οποια με έπεισε για τη διαφημιστική φωτο (τα χρώματα της Lancaster) θα έλεγα, ότι ειναι αυτός!

  6. @Stella: Τώρα βέβαια που το σκέφτομαι, αν ήταν ο κύριος Ρωμανός, θα είχαμε βάλει λίγα λεφτάκια στην άκρη, για τις σπουδές… (χαχαχα.. τι λέω, η άκαρδη μάνα!!!)

  7. Τζα!!!Καλημέρα Τζούλια,bbgirls.Εξαιρετικά αντηλιακά με υπέροχες χρωματιστές συσκευασίες.Το σπρέι νομίζω θα μπει κι αυτό στο καλοκαιρινό νεσεσέρ μου το οποίο προβλέπω να έχει διαστάσεις βαλίτσας.. 😛 Φιλιά αγαπημένες μου

  8. @JULIA,το καταλαβα απο το στομα κ τη μυτη οτι δεν ειναι ο κ.ρωμανος αλλα το κοιταξα ξανα κ ξανα γτ μπερδευτηκα!

  9. Καλησπέρα Τζούλια και n girls.

    Πραγματικά τα προϊόντα της Lancaster είναι κατα την γνώμη μου ότι καλύτερο κυκλοφορεί ενάντια στο ήλιο αυτή την στιγμή.
    Δεν βγαίνω πότε χωρίς το αντιηλιακό τους στην παραλία .
    Και λατρεύω και το after sun τους γιατί παντά με ανακουφίζει και μου κρατάει το μάυρισμα !!

  10. Χρησιμοποιούσα πριν αρκετά χρόνια τα προϊόντα της Lancaste και με το χέρι στην καρδιά πιστεύω ότι δεν υπάρχουν καλύτερα αντηλιακά! Πάντως το καλοκαιρινό άρωμα, το Dare to Spray Summer Splash, το ερωτεύτηκα με την πρώτη ματιά!!
    Υ.Γ. Μπορεί το αγοράκι στην φωτογραφία να μοιάζει με τον κύριο Ρωμανό…. αλλά το δικό μας αγόρι είναι πιο όμορφο και ταλαντούχο! Φιλιάαα… 🙂

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.