To καλοκαίρι είναι εδώ! Part One: Η αρχή

 

september

 

Και μην ακούσω καμία αντίρρηση, για τον τίτλο του post. Το ότι για τις περισσότερες από εμάς, τέλειωσαν οι διακοπές, αυτό δε σημαίνει ότι τέλειωσε και το καλοκαίρι, σε αυτή την ευλογημένη χώρα. Ο Σεπτέμβριος είναι καθ’ όλα καλοκαιρινός μήνας και μάλιστα κάποιοι- για μένα οι προνομιούχοι-  τώρα ξεκινούν τις διακοπές τους.

 

Και τι έγινε δηλαδή που οι μέρες είναι μικρότερες? Ακόμα καλύτερα! Δεν χρειάζεται να πάει η ώρα 9 το βράδυ για να βάλουμε λίγο κρεμώδες ρουζ (και να μην “τρέξει”) , να απλώσουμε λίγο make up σε κάποια σημεία (και επίσης να μην “τρέξει”), να μπορούμε έστω να κάνουμε λίγο σεσουάρ στη μπροστινή φράντζα, χωρίς κανονικά να τρέξει ο ιδρώτας ποτάμι από τον ντάλα ήλιο… Μπορούμε να το κάνουμε από τις 8 ή και από τις 7:30 ακόμα και μετά να βγούμε για το ποτάκι μας.

 

Όμως, τον Σεπτέμβριο, οι περισσότερες ακόμα  διατηρούμε άθικτο το μαύρισμά μας, το πρόσωπο λάμπει από ξεκούραση και αυτό το υπέροχο χρώμα υγείας, που κρατάει για καμιά εικοσαριά μέρες, αποφάσεις παίρνονται με περισσότερη διαύγεια, η δημιουργικότητα στο φόρτε της, γιατί το μυαλό είναι γεμάτο με όμορφες εικόνες, τα μπαράκια που συχνάζουμε γεμίζουν πάλι, βλέπουμε τις αγαπημένες που είχαμε χάσει τουλάχιστον για ένα μήνα, μπάνια μπορούμε να κάνουμε στη θάλασσα όλο το μήνα και δυο και τρεις φορές την εβδομάδα, ειδικά αν το γραφείο κλείνει στις 5 ή ζούμε κοντά στη θάλασσα. Αυτά, για εμάς που μένουμε στις μεγάλες πόλεις.

 

Για εσάς τώρα κυρίες μου, (εσείς ξέρετε ποιες είσαστε…) που μένετε έτσι και αλλιώς σε νησιά, ή σε πόλεις θέρετρα, με θάλασσα και τουρισμό, είμαι σίγουρη ότι τώρα που έφυγαν οι ορδές των τουριστών, θα περάσετε τον καλύτερο μήνα του χρόνου, ακόμα και αν έχετε ήδη ξεκινήσει τη δουλειά σας. Έχω άδικο; Μη μιλάτε.

 

Όσο αφορά εμένα, νομίζω ότι από το 2009, είναι η μεγαλύτερη περίοδος φέτος το καλοκαίρι, που δεν άνοιξα τον υπολογιστή μου. Δεν τον άνοιξα, όμως καθόλου. Ούτε για μια κλεφτή ματιά, ούτε για ένα γρήγορο “check up,” από τις 7 Αυγούστου! Να φανταστείτε σήμερα που τον άνοιξα, στην αρχή νόμιζα, ότι δε λειτουργούσε.. πως είναι με το αυτοκίνητο, που αν έχεις να το κυκλοφορήσεις κανένα τρίμηνο, δεν παίρνει αμέσως μπροστά η μηχανή; Έτσι μου φάνηκε και μένα. Άρα σήμερα έχουμε 27 και από τις 7, είναι ακριβώς 20 μέρες.. Ρεκόρ, ρεκόρ σας λέω!

 

Βέβαια, κακά τα ψέματα, έχουμε βλέπετε τα smart phones τώρα, οπότε μη νομίζετε, δεν είπα ότι δεν ήμουν “συνδεδεμένη” και δεν παρακολουθούσα, κάθε μέρα τα πάντα… και τα mail μου και τα skype μου, και τις δουλίτσες μου και τα social media και εσάς βέβαια, όσες με μεγάλη χαρά «έβρισκα» από καιρό σε καιρό…

 

Λοιπόν, όταν κάποια στιγμή στη ζωή μου, βρεθώ σε κάποιο απομονωμένο νησί κάπου στον κόσμο που να μην υπάρχει internet, τότε και μόνο τότε θα πω ότι «αποσυνδέθηκα» εντελώς. Δύσκολο να γίνει αυτό, αλλά ας μην είμαι πλεονέκτρια. Καλή ήταν και η φετινή αρχή με τις 20 μέρες αποχής από laptop (και εδώ που τα λέμε, μπορεί και να μη θέλω να σας “χάσω” εντελώς για τόσο καιρό…)

 

Δεν θα το παρακάνω όμως σήμερα. Θα σας δώσω ραντεβού για αύριο. Γιατί πριν ξεκινήσει άλλη μια beauty season στο bb, πρέπει πρώτα να πούμε τα νέα μας…

 

Σωστά;

 

Καλώς σας βρήκα, αγαπημένες μου!

 

(YΓ :Ακούς εκεί που δεν περιμένω με χαρά τον Σεπτέμβριο, μα μόνο και για το τραγούδι παρακάτω, που όποτε τύχει να το ακούσω ρίχνω τους πιο απίστευτους χορούς της ζωής μου!!!)

 

Γη Αέρας και Φωτιά!

 

Do you remember, September, I was dancing the night away!!

 

Earth, Wind & Fire , September, και θέλω να συντονιστούν στο διαπασών όλοι οι υπολογιστές, bb girls!

 

23 Σχόλια
  1. Καλημέρα αγαπημένη ! Μόλις άνοιξα το e-mail μου και είδα το καινούριο μήνυμα τρελάθηκα από τη χαρά μου ! Επιτέλους you are back ! Μου έλειψε το ΒΒ , μου έλειψαν όλα τα κορίτσια . Άντε να μαζευόμαστε σιγά σιγά !

  2. Καλημέρα,καλώς ήρθες.. Καλή νέα σεζόν στο bb μας!! Ελπίζω να πέρασες και να συνεχίζεις να περνάς τέλεια και να έχεις πολλάαααα νέα να μας πείς.. Γιατί μας έλειψες!! Φιλάκια πολλά!!!

  3. Αγαπημένη, αγαπημένη, αγαπημενη και οι υπόλοιπες αγαπημένες….welcome back!!!! επιτέλους!!!! μου λείψατε!!!! Και ναι, ο Σεπτέμβρης δεν είναι μελαγχολικός… όπως επιβάλλουν τα στερεότυπα, είναι μια νέα αρχή και ναι συμφωνώ Τζούλια μας είναι πρωτίστως δημιουργικός…. ;)για μένα τουλάχιστον… You know what I mean my dearest!!!

  4. @όλες: Νιώθω τέτοια χαρά και ευφορία που σας “ξαναβλέπω”.. Μου λείψατε πολύ και σήμερα πετάω στα σύννεφα!! xxx

  5. …συνεχίζουμε από εκεί που σταματήσαμε…καλή συνέχεια λοιπόν!!

  6. Καλημέρα γλυκό μου παρεάκι…. Επιτέλους αρχίζουμε να μαζευόμαστε πάλι, γιατί μου λείψατε πολύυυυυυυυυυυ! Ο Σεπτέμβριος έχει την δική του ομορφιά και είναι έμπνευση για νέα δημιουργικά σχέδια!! Να’χουμε μια υπέροχη beauty season στο bb! Πολλά φιλιά! 🙂

  7. Καλημέρα αγαπημένη,
    Χαίρομαι που επέστρεψες δυναμικά.

  8. Καλημέρα!!!

    Welcome back bb! Καλή αρχή Τζούλια μου!

    Αν και ετοιμάζω βαλίτσες για παραλίες (round II), χαίρομαι γιατί θα διαβάζω και πάλι το bb ξαπλωμένη δίπλα από τη θάλασσα! Αχχχχ

    Πολλά φιλιά σε όλες!

  9. Τζα!!!Καλημέρα Τζούλια,καλημέρα bbgirls!Πόσο χαίρομαι που σας “ξαναβλέπω”!Φιλιά αγαπημένες μου…

  10. Καλώς βρεθήκαμε και πάλι Τζουλιάκι μας καλό!
    Εντάξει, διακοπές δεν έχουμε άλλες, αλλά ο νέος μήνας είναι μπροστά μας και ποιός ξέρει τι καλά θα μας φέρει;;
    Και η παρέα μας θα πληθύνει και πάλι!
    Πολλά φιλάκια και καλή επάνοδο

  11. Καλημέρα Τζούλια… Ξεκινλησαμε ανακαίνιση στο σπίτι μας… στο μισο σπίτι γκρεμιζουν και στο άλλο μισό δουλέυω, μαζευω πράγματα… τι να σου πω… Ζω μια φρίκη.. Για μενα τελείωσε το καλοκαίρι… σνιφ..

  12. Καλώς μας ήρθες και ναι το καλοκαίρι είναι ακόμα εδώ….

  13. Epitelous!!!! We’re back!! To kalokairi einai edo!!(As poume diladi giati sto Londino den mporo na po oti zestethikame kai poly!) alla einai akoma Aygoustos kai oi meres einai megales akomi.
    Zito I nea saizon!!
    Filia polla!

  14. Καλώς ήρθες Τζούλια μου!!!Μας έλειψες αφάνταστα αλλά πολύ καλά έκανες και ξεκουράστηκες και “αποτοξινώθηκες” από το laptop! Οσο για τις διακοπές του Σεπτέμβρη έχεις απόλυτο δίκιο!!!!Έχω κάνει διακοπές Σεπτέμβρη και τις απόλαυσα πραγματικά..Ο Σεπτέμβρης δεν έχει τη φασαρία και την πολυκοσμία του Αυγούστου χώρια (πολύ σημαντικό)που οι τιμές στα ξενοδοχεία και γενικά στις υπηρεσίες πέφτουν στο μισό!!! Και βέβαια έχει κ όλα τα πλεονεκτήματα που ανάφερες παραπάνω γιαυτό και εγώ έχω προγραμματίσει ένα 4ημερο στην Κρήτη την επόμενη εβδομάδα για να απολαύσω για άλλη μια φορά την ηρεμία τη χαλαρότητα και την ομορφιά αυτού του μήνα!

  15. Καλως ηρθες Τζουλια!!bb girls!!
    Ο Σεπτεμβρης ειναι ο καλητερος μηνας οχι γιατι εχω γοιρτη/γεννεθλια/επετειο γαμου αλλα γιατι τωρα θα προσθεσω με μεγαλη χαρακαι την επενενωση μας!!
    Φιλια πολλα μου λειψατε πολυυυυυυ. .

  16. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ.
    ΜΟΥ ΕΛΕΙΨΕ ΤΟ ΒΒ ΚΑΙ ΕΣΥ ΦΥΣΙΚΑ.ΟΧΙ ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΑΓΧΟΛΙΚΟΣ Ο ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ ΕΜΕΙΣ ΦΥΣΙΚΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΑ ΜΠΑΝΙΑ ΜΑΣ ΕΔΩ.ΑΝΤΕ ΝΑ ΜΑΖΕΥΟΜΑΣΤΕ….
    ΦΙΛΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  17. ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ… ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΜΕ… ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ BBGIRLS!! ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΕΣ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΝΑΤΕ ΥΠΕΡΟΧΑ ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΕΙΣΤΕ!!!ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ!!!

  18. Γεια σου julia!Γεια σας κοριτσια!Χαρηκα παρα πολυ που σε διαβασα julia μου,αν κα δεν εξεπλαγην, σε περιμενα απο μερα σε μερα!Ομορφο καλοκαιρι το φετινο,οχι ιδιαιτερα ζεστο,κτ που προσωπικα δεν αντεχω γτ υποφερω απο ατονια κ δεν μπορω να παρω τα ποδια μου.Καθε βραδακι εβαζα κι ενα μπολερο ή ζακετακι στους ωμους γτ το αερακι μας επισκεπτοταν παρα πολυ συχνα.Δεν παραπονιεμαι ομως,το καλοκαιρακι δεν τελειωσε ακομα.Βεβαια,απο την αλλη εβδομαδα που επιστρεφω στη δουλεια δεν με βλεπω να προλαβαινω να παω στη θαλασσα αλλα στο εξοχικο θα πηγαινω.Αλλωστε,μου αρεσει να τη χαζευω με τις ωρες,ειμαι θαλασσινη οπως κ να το κανουμε.Ακομα κ το χειμωνα λατρευω να τη βλεπω να παιζει μαζι μας κ να καταβρεχει με αλατονερο τα αυτοκινητα.
    Ευχομαι να περασουμε πολυ ωραια κ φετος με το πιο ομορφο παρεακι!Απο αυριο δλδ πιστη στα ραντεβου μας ε;

  19. Εντάξει, Τζούλια μας, δεν μιλάμε. Χαίρομαι που ξαναβρισκόμαστε. Καλό αγαπημένο φθινόπωρο! Να κρατήσουμε τη χαλάρωση του καλοκαιριού και τη διάθεση ανανέωσης του Σεπτέμβρη.

  20. ΝΑ ΕΥΧΗΘΩ ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΤΖΟΥΛΑΚΙ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΧΕΙΜΩΝΑ!!
    ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑΤΕ ΟΛΕΣ, ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΑΤΕ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΑΚΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΔΥΝΑΜΗ ΓΙΑ ΟΤΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ Ή ΠΑΛΙΟ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΝΕΤΕ.
    ΧΑΡΗΚΑ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΙΔΑ BB ΣΤΟ email!!
    ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ, ΟΠΩΣ ΕΙΠΕΣ Η ΠΑΡΕΑ ΞΑΝΑ ΕΔΩ!!
    ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ bbgirls!!!!

  21. Καλημερα Julia μου,καλημερα σε ολες και ολους.Ευχομαι καλο υπολοιπο καλοκαιριου και ειναι η πρωτη φορα που δεν εκανα ουτε ενα μπανιο.το πιστευτε δεν το πιστευετε ετσι ειναι!!!!!!!δυστυχως κατι που η κορη μου κανει την πρακτικη της,κατι που ο γιος μου εψαχνε για δουλεια,κατι που ο αντρας μου δεν σταματησε να δουλευει με βρηκε το καλοκαιρι χωρις να δω ουτε μια μερα την ομορφη θαλασσα μας.βεβαια ελιωσα στον υπολογιστη γιατι τι αλλο να κανω.πρωι υπολογιστη,απογευμα τα χομπυ μου:πλεξιμο και τα αγαπημενα μου κοσμηματακια.δημιουργησα αρκετα φετος.δεν παραπονιεμαι ομως γιατι υπαρχουν και χειροτερα.ευχομαι καλα posts και υποσχομαι οτι δεν θα χασω ουτε ενα πρωτα ο Θεος.φιλακιαααααααα

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.