Τα 10 αγαπημένα μου καλοκαιρινά προιόντα ομορφιάς

 

beauty-1

 

Χαμογελάω με τον τίτλο που έγραψα και ο οποίος, αν και σήμερα έχουμε 2 Σεπτεμβρίου, (αλήθεια, Καλό Μήνα είπαμε;)  περιλαμβάνει τη λέξη summer, αλλά όπως έγραφα και τις προάλλες, εμείς εδώ, είμαστε από τους τυχερούς αυτού του πλανήτη και ναι, μια χαρά μπορώ ακόμα σε post μου, να γράφω τη λέξη summer.

 

Βέβαια, με τη δεύτερη λέξη του τίτλου, είναι πάρα πολλά που μου έρχονται στο μυαλό, ειδικά αυτό το καλοκαίρι που «χόρτασα» από όμορφες εικόνες και που φυσικά καμία σχέση δεν έχουν με προϊόντα ομορφιάς, αλλά σήμερα αποφάσισα να «επιστρέψω» στην (επίσημη) θεματολογία μας  και θα σας μιλήσω για κάποια από αυτά που πήρα και χρησιμοποίησα κατά τη διάρκεια των διακοπών μου.

 

Κατ’ αρχήν να πω ότι όσο αφορά το μακιγιάζ φέτος στις διακοπές ήταν σχεδόν ανύπαρκτο, πήρα βεβαίως το νεσεσέρ μαζί μου, αλλά το χρησιμοποίησα ελάχιστες φορές. Είναι και αυτό μια μορφή ελευθερίας, ειδικά για μένα, που στην Αθήνα και λόγω δουλειάς και διάφορων υποχρεώσεων, κάνω κάθε μέρα μακιγιάζ.

 

Αντίθετα όμως με το μακιγιάζ, όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος πήρα μαζί μου κάποια προϊόντα περιποίησης που ήθελα να δοκιμάσω, μια που στις διακοπές έχω περισσότερο χρόνο, να ασχοληθώ λίγο με τον εαυτό μου.

 

Θα σας εκμυστηρευτώ τώρα κάτι, που ειλικρινά μόνο σε μένα θα μπορούσε να συμβεί και ελπίζω να μη «φάω» πολύ δούλεμα. Φτιάχνοντας το beauty case στην Αθήνα και βάζοντας μέσα διάφορα προϊόντα προσώπου και σώματος, ανακάλυψα μια ενυδατική κρέμα ημέρας, πίσω -πίσω σε ένα ράφι και την έβαλα στο case για να τη δοκιμάσω εκεί που ήμουν.

 

Δεν θα πω τι μάρκα ήταν, δεν φταίει βέβαια η κρέμα που είναι μιας πολύ καλής εταιρείας, φταίω εγώ, που την είχα ξεχασμένη δυο-τρία χρόνια και την θυμήθηκα φέτος. Περιττό να σας πω, ότι όταν έφτασα και την άνοιξα, είχε βέβαια χαλάσει (αυτό δείχνει, κιόλας ότι δεν ήταν τίγκα στα συντηρητικά, για να μείνει άθικτη, μέχρι να δεήσει την θυμηθεί η Τζούλια…) και εγώ βρέθηκα στο νησάκι, η κυρία beauty editor, χωρίς ενυδατική κρέμα ημέρας. Μπράβο μου. Εύγε.

 

Τι έκανα, θα με ρωτήσετε… Λοιπόν τελευταία στιγμή είχα πακετάρει μαζί μου την κρέμα πασπαρτού (ενυδατική, after sun, καταπραϋντική) La Roche Posay, Posthelios, διότι σκέφτηκα ότι όλο και κάπου μπορεί να χρειαστεί, για μένα, για τον κύριο Ρωμανό, για σώμα, για πρόσωπο, ευτυχώς είχα και την ενυδατική μάσκα της Apivita, Face Mask με Sea Lavender και έτσι την έβγαλα, αυτές τις 20 μέρες…Το καλό ήταν ότι τουλάχιστον είχα μαζί μου δυο προϊόντα για περιποίηση νύχτας το serum για τα μάτια της Estee Lauder Advanced Eye Repair Eye καθώς και το Kiehl’s Midnight Recovery Concentrate και  θέλω να πιστεύω ότι «το κουκούλωσα» το θέμα και δεν γύρισα χειρότερη από όταν έφυγα (κρατήστε το Kiehl’s… έχω λόγο…)

 

Για το σώμα, τέλειωσα ένα μπουκάλι, Roger & Gallet Huille Embellisante, μέσα σε 20 μέρες, οπότε καταλάβατε…

 

Βέβαια εννοείται, πάρα πολύ καλή αντηλιακή προστασία στο πρόσωπο όλη μέρα με την αγαπημένη Lancaster Sun Beauty SPF 30 και επίσης όταν μου τελείωσε η bb cream της Avon, δοκίμασα την ΒΒ Cream Hydreane της LRP και πρέπει να σας πω, ότι μου άρεσε πολύ. Και αυτή έχει αρκετά καλή κάλυψη, χωρίς να είναι βαριά και ήμουν τυχερή γιατί μου ταίριαξε γάντι και η απόχρωση (στο πρόσωπο μαυρίζω ελάχιστα, το απαγορεύω ρητά στον εαυτό μου να μαυρίσω πολύ, αλλά στο σώμα φέτος, του έδωσα και κατάλαβε…) Από άρωμα, πήρα μαζί μου το νέο Si του Giorgio Armani και “τσίμπησα” και δυο- τρια κομπλιμέντα, ότι μου πηγαίνει πολύ.

 

Τις ελάχιστες φορές τώρα που έκανα μακιγιάζ, όπως ας πούμε τη βραδιά που κάναμε πάρτι για τη γιορτή της φίλης μου της Δέσποινας και άλλο ένα βράδυ για τη γιορτή της Μαρίας, αυτά ήταν τα λίγα προϊόντα μακιγιάζ που χρησιμοποίησα:

 

beauty-2

 

Το Bobbi Brown Skin Foundation SPF 15 (λίγο μόνο γύρω από τη μύτη)

 

Το κρεμώδες ρουζ Cabo Coral, επίσης της Bobbi

 

To μολύβι ματιών σε πράσινη απόχρωση (δεν ξέρω, ήθελα πράσινο φέτος, για κάποιο λόγο..) L’Oreal Paris No 118 και τη μάσκαρα False Lash Wings

 

To διπλό eyeliner Estee Lauder Liquid Eyeliner ποτέ όμως την μαύρη αλλά την μπρονζέ απόχρωση

 

Και τέλος ευχαριστήθηκα πολύ το lip stain από τα Sephora No 03 Coral Ink (μάλιστα εκεί που νόμιζα ότι θα στεγνώσει σε 2 εβδομάδες- το παθαίνουν αυτό τα stains- μια χαρά κρατάει ακόμα και βάφει και πολύ φυσικά τα χείλη)

 

Αυτό που δεν έφυγε όμως για κάποιο λόγο από κοντά μου, το έπαιρνα μαζί μου, μέσα στο τσαντάκι μου από το πρωί μέχρι το βράδυ και απλώς του άλλαζα τσαντάκια (από το πρωινό , στο απογευματινό, στο βραδινό) ήταν το ρουζ-πούδρα Sisley Phyto-Blush Eclat σε απόχρωση Νο 5 Pinky Coral, γιατί δεν ξέρω, μου άρεσε πάρα πολύ η απόχρωση του και πάνω στο δικό μου πρόσωπο, έδειχνε απόλυτα φυσικό, σα να μη φόραγα τίποτα, αλλά έδινε αυτή την όμορφη λάμψη υγείας και αναψο κοκκινίσματος…. (δεν ξέρω αν φαίνεται, αλλά έκανε τρύπα, στη μέση.. τόσο πολύ το φόρεσα..)

 

 

sisley-phyto-blush

 

Tέλος νομίζω ότι η πιο γουστόζικη κασετίνα φέτος το καλοκαίρι ήταν η Benefit Go Tropicoral, Coralista. Περιλάμβανε το Cha Cha Tint (αντίστοιχο του Benetint, αλλά σε κοραλί απόχρωση για μάγουλα και χείλη) το High Beam υπέροχο highlighter για ψηλά στα ζυγωματικά και στο κόκκαλο των φρυδιών, το ρουζ Coralista και το λαμπερό lip gloss. H κασετίνα περιλαμβάνει και αρκετά μεγάλο καθρέφτη και ένα πολύ καλογραμμένο φυλλάδιο με σκίτσα εφαρμογής, tips και tricks. Να σας πω κάτι… Αυτή τη χρησιμοποιώ  πιο πολύ τώρα απ’ ότι στις διακοπές. Πρώτον γιατί μου θυμίζει διακοπές και δεύτερον, τώρα που έχω μαυρίσει έστω αυτό το λίγο, νομίζω τα χρώματα με κολακεύουν ακόμα περισσότερο…

 

benefit

 

 

Αυτά. Να ρωτήσω τώρα… Εσείς ποιο προϊόν αγαπήσατε φέτος το καλοκαίρι; Η σειρά σας.

 

 

 

 

22 Σχόλια
  1. καλημερα. Μετα τον ηλιο το προϊον SÉRUM SOYEUX της LIERAC ηταν οτι καλυτερο εχω χρησιμοποιησει καλοκαιρι. Φοβερη ενυδατωση σε προσωπο-ντεκολτε σε σημειο που καποιες φορες δεν χρειαζοταν μετα ενυδατικη. & το αρωμα του οτι πρεπει για καλοκαιρι!!

  2. Επειδη θελω κι εγω να δοκιμασω την bbcream της LRP τη διαρκεια εχει?γυαλιζει?επειδη εχω μεικτη επιδερμιδα.πολυ ενδιαφερον ποστ μου αρεσουνε τετοια!Πχ αργοτερα θα ηταν ωραιο κατι για Φθινοπωρο τι αλλαζεις στην καθημερινοτητα σου κλπ!

  3. @reaction: Βρήκα πολύ καλή τη διάρκεια της, όσο για γυαλάδα, σε λογικά πλαίσια, εξάλλου bb είναι…

  4. Καλημέρα. Από τις λίγες φορές που χρησιμοποίησα μακιγιάζ φέτος, ακόμα πιο λίγες έβαλα έντονο κραγιόν, συμπεριλαμβανομένης της μέρας που πάντρεψα δυο αγαπημένους φίλους μου. Αυτές τις λίγες φορές πάντως η έμπνευση για όλο το concept ήταν το Shiseido Lacquer Rouge OR508 σε υπέροχη κοραλοπορτοκαλί απόχρωση.

  5. Πριν καποιους μηνες ειχε δωρο ενα περιοδικο ενα μολυβι ματιων Yv saint lorant YVS, (δεν ξερω αν το γραψα σωστα, τεσπα)
    Επειδη εχω τρελα με τα μαυρα μολυβια για μεσα στο ματι κ εχω δοκιμασει αρκετα, το πηρα και ηταν τελειο.
    Αρκετο μαυρο για να δωσει ενταση, μαλακο και δεν μουντζουρονε,οτι πρεπει για το καλοκαιρι δηλαδη (τουλαχιστον για το δικο μου καλοκαιρι χαχα)
    Οταν μου τελειωσει, σιγουρα θα παω να το παρω

  6. Α ξεχασα να αναφερω, πολυ μ’αρεσουν αυτα τα θεματα που η καθεμια μας γραφει για το καλυτερο της προιον (για τα μαλλια, προσωπο, σωμα)
    Μ αρεσουν αυτα τα reviews και τα εμπιστευομαι πιο πολυ, γιατι τις περισσοτερες φορες ειναι ειλικρινες και χωρις να υπαρχει λογος διαφημησης

  7. Καλημέρα! Εγώ δεν αποχωρίστηκα ποτέ την αντιηλιακή κρέμα της Frezyderm Velvet με δείκτη προστασίας 50, αυτή τη φορά όμως με χρώμα! Είχε πάλι την εξαιρετική βελούδινη υφή (νομίζω σε μικρότερο βαθμό από ότι η velvet χωρίς το χρώμα), και δε χρειαζόταν να βάλω τίποτα άλλο στο δέρμα μου! Αυτό για μένα είναι πολύ σημαντικό, καθώς έχω σημάδια, σπυράκια, πανάδες, όλα τα καλά και δε μπορώ να βγω χωρίς τίποτα. Το απόγευμα- βράδυ έβαζα κι εγώ το κρεμώδες ρουζ της Bobbi Brown (το πήρα στις αρχές του καλοκαιριού και το έχω λατρέψει, δίνει υπέροχη λάμψη στο δέρμα) στην απόχρωση Raspberry!

  8. Καλημέρα. Μου άρεσε η ιδέα του lip stain καθώς αποφεύγω όσο μπορώ το καθημερινό βαρύ μακιγιάζ. Φέτος λάτρεψα την Hydraphase intense legere της La roche posay, με την ανάλαφρη υφή και το ματ τελειωμα, ιδανική για καλοκαίρι..

  9. ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ.ΚΑΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑ ΑΡΚΕΤΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΦΕΤΟΣ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ.ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΑΠΟΧΩΡΙΣΤΙΚΑ ΤΗΝ ΑΝΤΗΛΙΑΚΗ ΤΗΣ AVENE ΜΕ ΧΡΩΜΑ ΚΑΙ ΔΕΙΚΤΗ 50.ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΑΝ ΜΕΙΚ ΑΠ ΜΕ ΜΙΑ ΠΟΥΔΡΑ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΡΟΥΖ.ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ESTEE LAUDER ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΚΡΑΓΙΟΝ.
    ΦΙΛΙΑ!!!

  10. Καλησπέρα σας κορίτσια!Τι κάνετε;Χαίρομαι πάρα πολύ JULIA μου που επέστρεψες στα beauty θεματα,τα λατρεύω άλλωστε!
    Φέτος,δοκιμασα την αντηλιακη της FREZYDERM SUN SCREEN VELVET με χρώμα κ μου άρεσε πάρα πολύ.Έχει καταπληκτική υφή,πραγματικά βελούδινη κ απλώνεται τέλεια στο δέρμα.Το μόνο μου πρόβλημα είναι ότι το χρώμα μου πέφτει λίγο σκουρο αλλά δεν πειράζει, το χειμώνα θα αγοράσω αυτήν που δεν έχει χρώμα.Επίσης δοκίμασα τον ορό της LA ROCHE POSAY HYDRAPHASE κ μου ταίριαξε πολύ.
    Όσο για μακιγιάζ,έσκισα τα κοραλί φέτος.Έπαθα κόλλημα,ούτε κόκκινο,ούτε τπτ.Τιμησα δεόντως το HONEY BRONZE THE BODY SHOP σε κοραλί φυσικά αλλά κ τα νέα κραγιόν τα οποια βρήκα πολύ καλά,Προς το παρόν φιλάκια!

  11. Τζα!!!Γεια σας κουκλίτσες μου.Το δικό μου αγαπημένο προϊόν που δεν έχω λόγια να πω πόσο χαρούμενη με έχει κάνει με την ύπαρξή του είναι το Conditioner σώματος μέσα στο ντους της Nivea.Αξεπέραστο και λατρεμένο!Φιλιά αγαπημένες μου…

  12. ΓΕΙΑ ΣΑΣ. ΕΓΩ ΛΑΤΡΕΨΑ ΑΝ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΕΙΠΑ ΧΘΕΣ ΔΕΝ ΠΗΓΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΤΟ BODY LOΤION ΤΟΥ ΠΑΠΟΥΤΣΑΝΗ ΜΕ ΥΠΕΡΟΧΟ ΑΡΩΜΑ ΠΟΥ ΔΙΑΡΚΕΙ ΛΙΓΟ ΡΕΥΣΤΟ ΑΛΛΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ

  13. …αφρόλουτρο dove με άρωμα καρύδας…..bodybutter της bodyshop με την ίδια μυρωδιά….

  14. Kαλησπέρα σας!!! Αν και ποτέ δεν ήμουν φαν των bb cream, φέτος το καλοκαίρι το έβγαλα με 2 παρακαλώ bb cream της αγαπημένης μου Avon βέβαια που μου πρόσφεραν και τέλεια κάλυψη και υδάτωση,καθώς και την καινούργια της φανταστική κρέμα σώματος σύσφιξης και ενυδάτωσης μαζί Avon skin so soft firming and restoring με την ακόμα πιο φανταστική τιμή!

  15. Κ ξέχασα να σας πω οτι τίμησα δεόντως κ το λαδάκι κ το αρωματάκι του ROGER&GALLET SUBLIME D’OR.

  16. Καλησπέρα κι από μένα!! Ενόψει αρχής σχολικής χρονιάς εδώ στο Λονδίνο (στο σχολείο μας ξεκινάμε μεθαύριο!) μας έχουν εξοντώσει στην εκπαίδευση!! σκεφτόμουν κι εγώ να κάνω κάτι αντίστοιχο εις την αγγλική για να πω τα δικά μου και γι’ αυτό δε λέω τίποτα ακόμη! ααα και να μας φτύσετε διότι ακόμη έχει καλούτσικη ζέστη εδώ και έχουμε γλιτώσει τα μπουφάν προς το παρόν!!! οπότε καλό υπόλοιπο καλοκαιριού και καλά μπάνια!!!
    Φιλιά πολλά!!!

  17. Καλησπερα σε ολη την παρεα!!
    Το καλοκαιρι χρησιμοποιησα πολυ την honey bronze πουδρα του bodyshop
    εχει καταπληκτικη συσκευασια το εσωτερικο της θυμιζει κυψελη μελισσας
    ετσι αλλοστε και το ονομα!Αν μυριζε και αντιστοιχα θα ηταν τελεια!!
    Το αλλο προιον που βολευτικα εξισου ηταν το στικ ρουζ του korre πρακτικο
    και ωραια υφη στο τελος σαν πουδρα.
    Την bbcream θελω να την αγορασω οποσδηποτε μιας και εμπιστευομαι την
    συγκεκριμενη εταιρια.
    Φιλια xxxx

  18. Καλησπέρα σε όλη την υπέροχη παρέα.Το ξέρω χάθηκα λίγο αλλά ας όψεται η μετακόμιση!Διακοπές φυσικά ως γνωστών…με τα κιάλια αλλά δεν πειράζει.Ούτως η άλλως λατρεύω το ευλογημένο μας καλοκαιράκι οπότε το απόλαυσα.Εγώ λόγω των πανάδων δεν έβαζα φέτος makeup αλλά την bb cream της essence την οποία βέβαια και είναι φοβερή ποιοτικώς και έχει φοβερό στρώσιμο χωρίς να στεγνώνει το δέρμα και είναι από τις πιο οικονομικές που κυκλοφορούν στην αγορά,ΚΑΙ εννοείται ότι δεν την αλλάζω γιατί την έχω ευχαριστηθεί πάρα πολύ σε αντίθεση με άλλες επώνυμες bb cream που δεν μου ταίριασαν καθόλου αν και έχω μικτή επιδερμίδα.Φιλάκια πολλά σε όλες και χάρηκα που ξανά επέστρεψα!!!!!!!

  19. Καλησπέρα κορίτσια! Είναι λίγο αργά αλλά η εβδομάδα ξεκίνησε με αρκετό τρέξιμο!! Λοιπόν, φέτος το καλοκαίρι που έμεινα στην Αθήνα, χρησιμοποίησα το αντηλιακό προσώπου Frezyderm Sun Screen Velvet Second Skin Face SPF 30 και την ενυδατική κρέμα Ophycée (Galenic). Από προϊόντα μακιγιάζ τα μόνα που χρησιμοποίησα κάποιες φορές, ήταν η Clump Defy Volumising mascara (σε μπλε χρώμα), το Colour Elixir Giant Pen Stick (σε μια γλυκιά κοραλί απόχρωση) και φυσικά την CC cream της Max Factor! Να’χετε ένα όμορφο βράδυ…. φιλιά!

  20. Καλημερα Julia καλημερα σε ολους.εγω αν και δεν πηγα διακοπες φετος,ειδα στο σπιτι καθως ηρθε μια φιλη μου για καφε,οτι φορουσε μια μασκαρα μπλε απλα υπεροχη!!!!!!!!αν και ποτε δεν ειχα δοκιμασει αλλο χρωμα μασκαρα διοτι ειμαι μελαχρινη και οι βλεφαριδες μου κατιμαυρες καθως ειναι οσες φορες ειχα δοκιμασει δεν φαινοταν το χρωμα.ειπα λοιπον να δοκιμασω αυτη τη μασκαρα και ω! του θαυματος οι βλεφαριδες μου ηταν μπλε,ενα πολυ γλυκο μπλε το οποιο και μεσα στο σπιτι δεν το εβγαλα παρα μονο οταν πηγαινα για υπνο.ειναι η μασκαρα της seventeen απο τις καινουριες που εχει 3 χρωματα μπλε,πρασινο και μωβ.θεωρησα οτι επειδη ειχα δει την μπλε στην καταμελαχροινη φιλη μου,και μου αρεσε μπορουσα κι εγω να παρω αυτο το χρωμα.δεν ξερω για τα αλλα χρωματα αλλα αυτη ειναι υπεροχη.

  21. Εγώ φέτος δεν αποχωρίστηκα τη σειρά dove που είχα κερδίσει σε παλιότερο διαγωνισμό και την οποία καταευχαριστήθηκα στις διακοπές!Οπότε αγαπημένη Τζούλια καταλαβαίνεις ότι κάθε φορά που φτερνιζόσουν ήμουν εγώ που μονολογούσα το όνομα σου .Να είσαι πάντα καλά !

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.