Ομορφιά: 5 Νέες Αφίξεις που μας άρεσαν!

 

HotNews

 

H Βίκυ μου είπε τις προάλλες, ότι για φέτος προβλέπει έναν «καυτό» χειμώνα και αν και δεν ξέρω ακριβώς τι εννοούσε (η συζήτηση ήταν γραπτή, στο what’s app και δεν έχω προλάβει να τη δω ακόμη για να μου εξηγήσει…) πάντως κράτησα από αυτή της την έκφραση, το σχήμα οξύμωρο του καυτού δηλαδή, σε συνδυασμό με το χειμώνα.

 

Καυτά και τα νέα από το μέτωπο ομορφιά, και σήμερα θέλω να σας γράψω για δυο- τρια πραγματάκια που έχω δει και θέλω να μοιραστώ μαζί σας.

 

Το 20ο  άρωμα της Jennifer Lopez JLove

 

jlove

 

Είναι απίστευτη αυτή η γυναίκα, τέλος. Εντάξει, το έχω ξαναπεί ότι μου αρέσει πολύ η JLo, σε σημείο μάλιστα, που η φίλη μου η Μαρία πλέον, κάθε φορά που με βλέπει δεν με λέει Τζούλια, αλλά Τζένιφερ (ξέρετε, αυτά τα inside jokes) Δεν είναι ότι μου αρέσει τόσο ως τραγουδίστρια (που μου αρέσει) ή σαν ηθοποιός (ε, καλά, δεν είναι, αν και πιστεύω ότι θα μπορούσε…) ή ως performer (απίθανη χορεύτρια) ή ως γυναίκα (σούπερ σέξι)  ή ως απίστευτα έξυπνη επιχειρηματίας, νομίζω ότι πάνω απ όλα η Jennifer Lopez μου αρέσει γιατί πιστεύω, ότι είναι μια γυναίκα που για χρόνια κάνει ακριβώς ό, τι της αρέσει, όποτε της αρέσει και δεν δίνει λογαριασμό σε κανέναν είτε αυτό αφορά στην επαγγελματική, είτε στην προσωπική της ζωή. (Νομίζω θα γινόμασταν πολύ καλές φίλες με τη Jennifer…. εντάξει γελάστε, γελάω και εγώ εξάλλου…)

 

Για 11 χρόνια λοιπόν σε συνεργασία με τον κολοσσό Coty, η Lopez, λανσάρει το ένα πετυχημένο άρωμα πίσω από το άλλο και φέτος σειρά έχει το JLove, για το οποίο είπε: «σκέφτηκα αυτό το όνομα για το 20 μου άρωμα, γιατί νομίζω ότι η αγάπη είναι αυτή που χαρακτηρίζει τη ζωή μου και οποιοδήποτε βήμα αποφασίζω να κάνω»

 

Η ίδια προσθέτει, ότι το νέο της άρωμα είναι glamorous και σέξι (ε, τι άλλο θα μπορούσε να πει…) με νότες βατόμουρου, ανανά, γκρέιπφρουτ και μπόλικο μόσχο…

 

Essie: Νέα Σειρά για Μόνιμο Μανικιούρ με Τζελ

 

Essie_Professional_Gel_Service_

 

Και με αυτά και με τα άλλα, καλωσορίζουμε και την Essie, η οποία το είδε από εδώ, το σκέφτηκε από εκεί, κατάλαβε ότι το μόνιμο μανικιούρ με τζελ, δεν είναι ένα περαστικό trend αλλά κάτι που ήρθε για να μείνει και έτσι λάνσαρε πρόσφατα, την πρώτη σειρά με μόνιμα βερνίκια νυχιών στα nail salons. H σειρά θα αποτελείται από 36 αποχρώσεις και εκτός από διάρκεια, υπόσχεται να φροντίζει και τα νύχια (η χρήση τζελ εξάλλου είναι αμφιλεγόμενη…) χάρη στη φόρμουλα των βερνικιών με Κερατίνη, Προβιταμίνη Β5 και Βιταμίνη Ε. Το νέο service αναμένεται στην Αμερική από τον Οκτώβριο και είμαι σίγουρη, σύντομα και σε εμάς.

 

Chanel Rouge Double Intensite

 

Chanel Rouge Double Intensite

 

Ίσως το πιο long lasting κραγιόν της αγοράς (και το πιο όμορφο θα προσθέσω…) για το φθινόπωρο έρχεται σε νέες υπέροχες αποχρώσεις. Και να σας πω… πόσο όμορφο, είναι; Πόσο όμως; Πόσο το θέλω στο νεσεσέρ μου; Πόσο πάνω- πάνω μπορεί να είναι στη φθινοπωρινή μου beauty wish list? Τόσο και κάτι παραπάνω, όπως καταλάβατε…

 

Shu Uemura και Takashi Murakami

 

Shu-Uemura-Takashi-Murakami-Holiday-2013-Six-Heart-Princesses-Collection

 

Λίγο νωρίς το ξέρω, αλλά είμαι σίγουρη ένα preview θέλετε να δείτε από την συνεργασία του Ιάπωνα καλλιτέχνη Takashi Murakami με τον οίκο Shu Uemura για την Χριστουγεννιάτικη Συλλογή Μακιγιάζ 201 με την ονομασία Six Heart Princess. Yπέροχο, packaging και ποιότητα Shu Uemura… μόνο on line βέβαια, ή στο εξωτερικό…

 

 

DiorMystic Metallics”

 

dior-mystic-metallics-fall-makeup-collection-2013-0

 

Και εδώ, πάει το καυτό που έλεγε η Βίκυ, μαζί όμως με το “ψυχρό μεταλλικό” και αν και θα κάνω κανονικό post για το Μακιγιάζ Dior Φθινόπωρο 2013, δεν αντέχω να μην σας δείξω αυτήν τη φωτογραφία, γιατί ερωτεύτηκα τρελά αυτές τις δυο αποχρώσεις στα βερνίκια νυχιών, ειδικά την κόκκινη που δεν είναι κόκκινη, αλλά ούτε και μπορντό, είναι απλά απίθανη δαμασκηνί θα έλεγα και δεν βλέπω την ώρα να τη δοκιμάσω. (Έλα Χειμωνάκι μου, μην αργείς…sorry girls…)

 

 

LOreal και Nestle

 

Κοιτάξτε. Στους επιχειρηματικούς κύκλους είναι γνωστό εδώ και αρκετό καιρό, το γεγονός ότι o κολοσσός Nestle, έχει βάλει λίγο ποδαράκι, μέσα στον κολοσσό L’Oreal (της τάξης του περίπου 30%). Tον τελευταίο καιρό όμως, πυκνώνουν οι συζητήσεις,  που κάνουν λόγο για ολική ή μερική εξαγορά της L’Οreal από τη Nestle. Από την άλλη κάποιοι υποστηρίζουν ότι η L’Oreal σκέφτεται να εξαγοράσει πάλι αυτό το 30%. Τι μας ενδιαφέρει εμάς θα μου πείτε, που απ’ όσο ξέρω,  ούτε στη μια ούτε στην άλλη, έχουμε μετοχές. Σωστό, αλλά δεν παύει και αυτό να είναι ένα (πολύ) καυτό νέο στην βιομηχανία της ομορφιάς. Ίδωμεν.

 

 

 

16 Σχόλια
  1. Δεν ξέρω για τις υπόλοιπες Τζούλια μου, εγώ πάντως σε καταλαβαίνω!
    Κι όσον αφορά αυτό τον χειμώνα, μου ‘χει καρφωθεί σαν τρελή να βάλω στα χείλη burgundy, plum & all the shades in between, εμένα που ήμουν του nude μπεζ-ροζ, άντε και κόκκινο σε μεγάλα κέφια (events…)
    Συγκλονιστικά τα Chanel (αλλά απλησίαστα για το πορτοφόλι μου), ονειρεμένα τα Shu Uemura (ευτυχώς δηλαδη που δε θα φτάσουν εδώ..!)
    και μάλλον θα καταλήξω σε κάποιο Retro Matte Lipstick της MAC που μόλις έδειξες στο facebook, που και δε θα ξεπαραδιαστώ και είναι άμεσα διαθέσιμα (γύρω στις 20 του μήνα σκάνε μύτη, αν δεν απατώμαι!)

    Φιλάκια πολλά!

  2. καλημέρα, εδώ και αρκετές μέρες περιμένω αυτό το post, με τις νέες αφοίξεις. Ξεχώρισα Chanel Rouge Double Intensite & Dior “Mystic Metallics”. Λατρεύω τα κραγίον μακράς διάρκειας που δεν αφείνουν σημάδια στα ποτήρια κλπ… (ΜAX FACTOR από την πρώτη χρονιά που κυκλοφόρησαν, δύσκολα τα αποχωρίζομαι) και χάρηκα πολύ που είδα κάτι νέο και μάλιστα αυτής της εταιρίας. Όσο για τα βερνίκια δεν έχω τι να πω απλά μαγικά χρώματα!!!!!!

  3. καλημερα Julia,
    πολυ ωραια τα νεα προίόντα indeed. Εγώ – πιστη οπαδος του lip color και των βερνικιών, εννοείται οτι ενθουσιαστηκα με τα χειμωνιατικα χρωματα των δυο εταιριων (chanel & dior). Ξέρεις αν εχουν βγει στα καταστηματα στην Αθήνα?

  4. καλημέρα και καλό φθινόπωρο να έχουμε!!! ξετρελάθηκα με τα chanel,και τρελαίνομαι για shu uemura- εδώ και πολλά χρόνια ορκίζομαι στο λάδι ντεμακιγιάζ και δεν το αλλάζω με τίποτα, τι κρίμα που δεν υπάρχουν πια στην ελλάδα!!!

  5. Καλησπέρα αγαπημένες μου! Προσωπικά δεν θέλω να’ρθει ακόμα ο χειμώνας, αλλά τα νέα προϊόντα ομορφιάς είναι φανταστικά! Ιδιαίτερα το κραγιόν της Chanel και τα βερνίκια νυχιών του Dior…. τα λάτρεψα!! Καλή συνέχεια, φιλιά! 🙂

  6. kalispera julia bbgirls!!!oute ego thelo na erthei akoma o xeimonas alla ta nea proionta me kanoun na anipomono!!!ta bernikia tou dior einai yperoxa!!!kalh synexia!!!filakiaaaaaaaa :*

  7. Καλησπέρα κορίτσια! Εγώ πάλι ανυπομωνώ να έρθει ο χειμώνας, αν και δεν με χαλάνε ακόμα τα καλοκαίρινα μπανάκια. Είμαι σε αναζήτηση νέου αρώματος και θα ήθελα να δοκιμάσω το νέο της JLO!

  8. Καλησπέρα στην beauty παρεα!Δεν θέλω να έρθει ο χειμώνας αλλά δεν μπορώ να ατισταθώ στις νέες παραλαβές.Τα κραγιονάκια της chanel είναι κτ παραπάνω από τέλεια-ετοιμάζεις κτ ή είναι ιδέα μου;
    Τελικά,ακόμα κι αν έρθει ο χειμώνας,θα φέρει πολλά καλά πράγματα όπως τα φθινοπωρινά αλλά κ τα χριστουγεννιάτικα λανσαρίσματα,Τι κι αν τα τελευταία αργούν;Εμείς θα βρούμε κτ να αγοράσουμε,Όπως π.χ. ενα υπέροχο κραγιον απο το THE BODY SHOP σε δαμασκηνί απόχρωση για το χειμώνα.Φιλιά!

  9. Τζα!!!Καλησπέρα Τζούλια,bbgirls…Θα συμφωνήσω κι εγώ μαζί σας,είναι φανταστικά όλα.Θα ξεχωρίσω όμως τα κραγιόν της Chanel που δεν είναι απλά άλλο ένα κραγιόν στο νεσεσέρ είναι ΤΟ κραγιόν! 😉 Φιλιά…

  10. ….πεθαίνω για τις δύο αποχρώσεις των βερνικιών του dior….ώραία δωράκια για give away του bb……δε συμφωνείς,Jennifer;;;;;

  11. απίθανες οι αποχρώσεις στα μανό του dior!!!άντε και καλό χειμώνα!!!!!!

  12. Θα συμφωνήσω για τη JLo,το’χει το κορίτσι και μπράβο της και τη ζηλεύω!Αυτά τα channel γιατί μας τα έδειξες όμως;Αμαρτία!

  13. @Αndriana: Μια χαρά θα πράξεις.. είναι καταπληκτικά τα χρώματα στα κραγιόν Mac φέτος..

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.