Κερδίστε 5 μάσκες της νέας σειράς μαλλιών, Kerastase Nutritive Irisome

MASQUINTENSE-FINS-NO-BACKGR

 

 

Mια από εσάς, αυτή που άφησε χθες πρώτη τη σωστή απάντηση, έχει ήδη κερδίσει, εκτός διαγωνισμού. Το όνομα της, θα το δείτε στο τέλος του post. Για τις υπόλοιπες να σας πω καλή η προσπάθεια, αλλά νομίζω ότι έχω γράψει πολλές φορές, ότι αν και μου αρέσουν πολλά προϊόντα μαλλιών, έχω μια ξεχωριστή σχέση με τις μάσκες της Kerastase.

 

Και για να είμαι και πιο σαφής, όχι με όλες της μάσκες της Kerastase. Με μια, από αυτές. Με την Nutritive. Και όσες είσαστε καινούργιες εδώ μέσα, πρέπει να διαβάσετε αυτό το post εδώ και θα καταλάβετε τον λόγο.

 

Ναι, την αγαπώ από δεκαπέντε ετών και πόσο μάλλον τώρα, που έμαθα ότι η φόρμουλα της, αυτή η αγαπημένη φόρμουλα που στο όνομα της ορκίζονται από καθημερινές γυναίκες μέχρι διάσημες σταρ του Χόλυγουντ, διότι έχει την ικανότητα στη στιγμή να κάνει τα μαλλιά, να γίνονται άλλα, διαφορετικά,  πολύ καλύτερα,  αυτή λοιπόν η μάσκα αλλά και όλη η σειρά Nutritive, εμπλουτίστηκε και εξελίχθηκε,  ακόμα περισσότερο.

 

Nutritive Irisome λοιπόν, γι’ αυτή τη σειρά θα μιλήσουμε σήμερα και μετά θα περάσουμε και στον διαγωνισμό μας, όπου 5 από εσάς, θα έχετε την ευκαιρία, να κερδίσετε την μάσκα της σειράς και να αποχαιρετήσετε τα άγρια, πολύ ξηρά μαλλάκια, MK (Μετά Καλοκαιριού)

 

Kerastase-range

 

Όπως αποκαλύπτει το όνομα της, το βασικό συστατικό της νέας εξελιγμένης φόρμουλας, δεν είναι άλλο από την ίριδα:

 

(αντιγράφω) «Η «Ίρις» βασιλικό σύμβολο στη γαλλική κουλτούρα  διαθέτει ένα όργανο που προσφέρει μοναδική θρέψη, το Rhizome  που έχει τη μοναδική δυνατότητα να ανθίζει 3 φορές το χρόνο. Τα εργαστήρια της L’Oreal εκμεταλλεύτηκαν την μοναδική αντίσταση του Rhizome  ενάντια στην ξηρότητα και το συνδύασαν με τη θρεπτική δύναμη του Gluco-Active για να δημιουργήσουν το Irisome Complex

 

FOCUS-IRIS-ORANGE

 

 

Πιο απλά: Το Gluco-Active, προσφέρει ενεργά θρεπτικά συστατικά (δηλαδή Θρέψη) και το Εxtrait de Rhizone,  ενεργά αντιοξειδωτικά συστατικά (δηλαδή, Προστασία και Διάρκεια)

 

Το σύμπλοκο αυτό, εντοπίζει τις πιο ξηρές ζώνες της τρίχας, τα θρεπτικά συστατικά του, διαχέονται κατά μήκος της τρίχας και έτσι ξεκινά η προστασία: Χάρη στα αντιοξειδωτικά συστατικά, η τρίχα προστατεύεται από την ξηρότητα δημιουργώντας ένα ουδέτερο περιβάλλον για τα οξειδωτικά μόρια γύρω της.

 

 

Ρίξτε μια ματιά εδώ.. πάντα μου αρέσει να διαβάζω τις ιστορίες μιας μάρκας, πόσο μάλλον, όταν η Kerastase, ήταν η πρώτη μάρκα παγκοσμίως που δημιούργησε πριν από 30 χρόνια, την πρώτη ever, μάσκα μαλλιών, όταν μέχρι τότε οι γυναίκες γνώριζαν μόνο μάσκες προσώπου.. Ε, δεν θα το έλεγα και λίγο…

 

 

 

Kerastase-history

 

 

Πέντε από εσάς, θα έχετε τώρα την ευκαιρία να κερδίσετε αυτή τη μοναδική πρωτοποριακή μάσκα. Η διαδικασία για να λάβετε μέρος στον διαγωνισμό είναι απλή: Αφήστε ένα σχόλιο κάτω από αυτό το post από σήμερα Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου μέχρι το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου στις 12μμ. Την Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου,  θα ανακοινώσω με post τις τυχερές νικήτριες.

 

 

Συγχαρητήρια, Φωτούλα Ξανθοπούλου. Παρακολουθείς με πολύ προσοχή, τη δασκάλα σου. Σύντομα, θα λάβεις την μάσκα. Δεύτερη επιλαχούσα ήταν η Elena μου, αλλά βιάστηκε.. Better luck next time, bb girl!

 

 

nutritiveDEF_recadre

 

653 Σχόλια
  1. ψαχνω καιρο για μια μασκα της προκοπης ελπίζω να κερδίσω για να την δοκιμάσω!!

  2. Ωραιο δωρο για την γυναικα μου που τωρα τελευταια εχει παραμελησει πολυ τον εαυτο της λογω κρισης

  3. Τι να πει κανείς για την Kerastase?τα λόγια είναι περιττά!καλή επιτυχία σε όλους!

  4. Υπέροχο δώρο! Μακάρι να το κερδίσω γιατί το χρειάζονται τα μαλλιά μου!!

  5. Εδω και χρονια χρησιμοποιω προιοντα της KERASTASE, αν και λιγο ακριβα… πραγματικα κανουν φανταστικη δουλεια!!

  6. Υπέροχο κι απολύτως απαραίτητο δωράκι!!!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.