Benefit: Μια υπέροχη παλέτα μακιγιάζ

 

benefit-1

 

Μια φορά κι ένα καιρό, σε ένα μακρινό κόσμο, υπήρχε μία πριγκίπισσα. Ήταν ερωτευμένη με τον ήλιο και ήθελε πάντα να παίζει κάτω από τη θέρμη του.Η γαλαζοαίματη καταγωγή της και ο αριστοκρατικός κύκλος της όμως είχαν τα δικά τους πρότυπα. Μία πριγκίπισσα δεν έπρεπε να βγαίνει ποτέ στον ήλιο.

 

Το φως του απαγορευόταν να αγγίξει το πρόσωπό της. Η επιδερμίδα της έπρεπε να είναι πάντα λευκή και αψεγάδιαστη, σαν ήταν κατασκευασμένη από την πιο πολύτιμη πορσελάνη. Απελπισμένη η κοπέλα, έψαχνε μια λύση στο πρόβλημα της. Και τότε κάτι μαγικό συνέβη. Βρήκε ένα μικρό βιβλίο. Το άνοιξε και η ζωή της άλλαξε για πάντα…

 

Αυτά βέβαια συμβαίνουν μόνο στα παραμύθια. Η πραγματικότητα είναι πολύ διαφορετική. Κανείς δεν πρόκειται να μας επιβάλλει μία πορσελάνινη εμφάνιση, όμως η αλήθεια είναι πως όλες αναζητούμε το δικό μας “μαγικό βιβλιαράκι”.

 

 

Πως μπορούμε λοιπόν να δείχνουμε “οι καλύτερες στα πάντα”;

 

 

Η Benefit έχει να μας προτείνει τη δική της ξεχωριστή λύση. Με το “How to look the best at everything” kit, η τελειότητα στην επιδερμίδα έρχεται ένα βήμα πιο κοντά μας.

 

Πρόκειται για ένα μικρό βιβλίο που δεν περιέχει σελίδες στο εσωτερικό του, αλλά κάποια από τα best-seller προϊόντα της εταιρίας σε ειδικό μέγεθος.

 

Στην ουσία περιέχει όλα όσα χρειάζεσαι για το απόλυτο “flawless” look:

 

benefit-2

 

 

To POREfessional θα προετοιμάσει την επιδερμίδα σου για να δεχτεί το μακιγιάζ. Θα απαλύνει το δέρμα και θα βελτιώσει την εμφάνιση των πόρων

 

Το Hello Flawless Oxygen Wow είναι το υγρό foundation που θα χαρίσει λάμψη και ομοιομορφία στην επιδερμίδα σου και ένα απαλό, φυσικό τελείωμα. Η σύστασή του είναι oil-free και η κάλυψη που εξασφαλίζει ελαφριά έως μεσαία.

 

Με τα δύο Boi-ing concealers (ένα πιο ανοιχτό κι ένα πιο σκούρο) θα καμουφλάρεις τους μαύρους κύκλους και θα καλύψεις μικροατέλειες του προσώπου.

 

Τέλος, με την Hello Flawless πούδρα θα τελειοποιήσεις το μακιγιάζ σου, θα αποτρέψεις την εμφάνιση της λιπαρότητας και την αλλοίωση του αποτελέσματος.

 

Τέσσερα προϊόντα, τέσσερα απλά βήματα και είσαι έτοιμη.

 

 

Το packaging του kit είναι πολύ χαριτωμένο και προσεγμένο στη λεπτομέρεια, είναι ένα μικρό στολίδι για το χώρο σου. Άλλωστε η Benefit φημίζεται για το δημιουργικό  packaging των προϊόντων της, επομένως και αυτό το kit δεν θα μπορούσε να αποτελεί εξαίρεση.

 

 

Πραγματικά δεν μπορώ να αποφασίσω τι είναι αυτό που αγαπώ περισσότερο στη Benefit: τα προϊόντα ή οι συσκευασίες τους; Θα πω και τα δύο.

 

Σίγουρα πάντως με ένα τέτοιο “βιβλίο” μπορούμε όλες να αισθανόμαστε πριγκίπισσες.

 

 

 

benefit-3

 

 

 

Ιωάννα.

 

 

 

 

Καλό τριήμερο bb girls! Να περάσετε υπέροχα ό,τι και άν κάνετε, όπου και αν πάτε και με όσους θα είσαστε μαζί.

 

Τζούλια

 

 

21 Σχόλια
  1. Καλημερα!!!
    Ειναι πανεμορφο!!!σκετο παραμυθι που σε κανει να νιωθεις
    ξεχωριστα σαν μια μικρη πριγκιπισσα!!και στο bb ειμαστε ολες!!
    Το θελω σαν τρελη!!χαχαχα
    Το τριημερο θα μεινουμε εδω για ευχαριστω λογο! Γιατι ο δικος μου
    “πριγκιπας”μιας και ειμαστε στο αναλογο μουντ,Βγηκε
    Παραστατης!!!και μας εχει κανει ολους πολυυυυ χαρουμενους!!!!!
    Φιλακια πολλα

  2. Ωραία ιδεά και ωραίο για δώρο. Η συσκευασιά πρωτότυπη, πραγματικά κάτι διαφορετικό!!!!!! Και μην ξεχνάμε και την εταιρεία, πραγματικά αξίζει.

  3. kalimera julia bbgirls!!!ti oraia pou arxises simera me ena mikro paramythaki k ligo poly mas kaneis na aisthanomaste k emeis mikres prigipises!!!einai yperoxo k h syskeyasia ti omorfh!!!kalo trihmero se olous!!!na perasete yperoxa oti k an kanete!!!filakiaaaaaaa :*

  4. Καλημέρα! Καλό τριήμερο!
    Βιβλίο για πολλές ώρες διαβάσματος…

  5. Μου φαίνεται πως ήρθε η ώρα να εμπλουτίσουμε τη βιβλιοθήκη μας!!!
    Καλημέρα ΒΒgirls!!! Να περάσουμε όμορφα & …απολαυστικά αυτές τις μέρες!!!

  6. AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! BENEFIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIT!!!!!!!!!!!! ΠΕΘΑΙΝΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!!!!!!!!!!!!

  7. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ.
    ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ ΤΟ “ΒΙΒΛΙΟ” ΘΑ ΤΟ ΠΡΟΤΙΜΗΣΩ.
    ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΝΕΤΕ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΠΑΤΕ….
    ΦΙΛΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!

  8. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΑΓΑΠΗΤΑ ΒΒ GIRLS!! ΦΟΒΕΡΗ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΡΑΚΤΙΚΗ! ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΓΙΑ ΔΩΡΟ!! ΚΛΑΣΣΙΚΗ BENEFIT! ΠΑΝΤΑ ΠΡΩΤΟΠΟΡΑ ΣΤΙΣ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΕΣ ΤΗΣ!

  9. Καλημέρα κορίτσια! Τι καταπληκτική συσκευασία είναι αυτή? Πραγματικά ενθουσιάστηκα.. Στην αρχή πίστεψα πώς πρόκειται για κανονικό βιβλίο, αλλά εν τέλει ήταν ευχάριστη εκπληξη..

  10. Καλησπέρα μικρές πριγκίπισσες! Τέλειο βιβλίο…. Λατρεύω την Benefit τόσο για τα προϊόντα της, όσο και για τις φοβερές συσκευασίες της!! Καλό τριήμερο κορίτσια, να περάσετε πανέμορφα και να ξεκουραστείτε! Φιλιά! 🙂

  11. Γεια σας bbgirls!Ti κάνετε;Φαντάζομαι όλοι θα ξεκουραστούμε για λίγο,θα πάρουμε δυνάμεις κ θα συνεχίσουμε!
    Τα παραμυθάκια μου αρέσουν πάρα πολύ κ φυσικά τα παραμύθια με όμορφες πριγκιποπούλες ακόμα πιο πολύ!
    Ένα τέτοιο παραμύθι είναι κ τα προϊόντα benefit,ονειρεμένα.Έχω αγοράσει κάποια κ μου άρεσαν πολύ!Αυτό που λατρεύω είναι το eye bright pencil.Κρατάει όλη μέρα κ είναι πολύ φυσικό γτ η απόχρωση του είναι ροζ κ όχι λευκή όπως τα υπόλοιπα μολύβια που μπαίνουν στο εσωτερικό του ματιού κ δείχνουν κάπως άγρια.
    Κ ναι,κι εγώ θα αγόραζα σίγουρα κάποιο προϊόν μόνο κ μόνο για το packaging!ΦΙΛΆΚΙΑ!!!

  12. Πραγματικά πολύ έξυπνη συσκευασία!!Να υποθέσω ότι κυκλοφορεί σε διάφορες αποχρώσεις ανάλογα με το χρώμα του δέρματος; Δεν είδα να το αναφέρεις πουθενά….Θα μου άρεσε πολύ για δώρο….να μου το κάνουν.Οι 25 Νοεμβρίου πλησιάζουν!

  13. @ΚΕΤΤΥ μου κυκλοφορεί σε δύο τύπους. Υπάρχει ένας για τις ανοιχτόχρωμες και ένας για τις πιο σκούρες επιδερμίδες.

  14. Πως μας ξεμυαλιζεις ετσι βρε Τζουλια? Γιατι γιατι γιατι? Αχ ποσο υπεροχη αισθηση ομως!

  15. Τζα!!!Καλησπέρα πριγκιπισσούλες μου.Πολύ ωραία περιγραφή…Ουφφφ τώρα γίνεται να μην το θέλεις αυτό το μαγικό βιβλίο;Θα φορέσω την τιάρα μου και θα πάω για ψώνια(το ψώνιο) Να περάσετε ένα υπέροχο τριήμερο και οι μαμάδες αδιάβροχη μάσκαρα στην παρέλαση 😉 Φιλιά κοριτσάρες μου.

  16. Καλησπέρα και καλό 3ημερο σεόλες μας!!! Λατρεύω τα παραμύθια! Και τα Benefit εκτός από πολύ καλά προιόντα είναι και οικονομικότερα σε σχέση με άλλα πανάκριβα! Υπέροχη συσκευασία!

  17. Φλερτάρω καιρό με τα Benefit, οι συσκευασία τους όντως είναι υπέροχη! Νομίζω οτι αυτό το Kit είναι βασικό και απαραίτητο.
    Το θέλω!

  18. Γεια σας bbgirls!! Tι όμορφο παραμυθένιο post!! Μια πριγκίπισσα που θέλει λάμψη και αγάπη στη ζωή της.
    Υπέροχη η Benefit, κουκλίστικες οι συσκευασίες της!!
    Γλυκά φιλάκια!!

  19. Εξαιρετικά προϊόντα, όπως μας έχει συνηθίσει η εταιρεία, πολύ όμορφη συσκευασία και να που πάλι ξεσηκωθήκαμε με αυτό το άκρως επεξηγηματικό post.
    Ευχαριστούμε πολύ!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.