Joint Beauty Event: Debenhams, The Telegraph και τα δώρα από τη MariaA

T3

 

 

Πολύ γρήγορα θα το γράψω αυτό το post, γιατί δεν είχα στο μυαλό μου να κάνω post σήμερα στο bb, αλλά μετά σκέφτηκα ότι κάποιες από εσάς (Αλεξάνδρα μου…) δεν έχετε λογαριασμό στο fb, οπότε μπήκα εδώ μέσα, φορτσάτη.

 

Η ιστορία εν τάχει έχει ως εξής: Πριν λίγο καιρό η MariaA, βρέθηκε καλεσμένη σε ένα υπέροχο beauty event το οποίο οργανώθηκε από το πολυκατάστημα Debenhams του Λονδίνου και την εφημερίδα The Telegraph.

 

 

Debenhams

 

 

Mη σας πω, πως τα πέρασε, φαντάζεστε… Eξάλλου θα αφήσω την ίδια να τα πει όλα και να τα διαβάσετε στο julias.  Σαμπάνιες και canapés, περιποιήσεις από Dior, Nails Inc, Balance Me, full make up, αρώματα από Victor & Rolf, πήρατε μια ιδέα…

 

 

T3

 

 

Το πιο σημαντικό όμως που θέλω να σας πω και γι αυτό γράφω αυτό το post, είναι ότι φεύγοντας (διότι αγάπες μου, Λονδίνο είναι αυτό…) πήρε μαζί της μια τσάντα με beauty καλούδια, την οποία καλά- καλά δεν μπορούσε να σηκώσει όταν ήρθε η ώρα να φύγει.

 

 

Κάποια από αυτά τα καλούδια θέλει να τα μοιραστεί με ποιες άλλες; Mε τα αγαπημένα της bb girls γι αυτό without further ado, κατ’ ευθείαν όλες σήμερα στο www. juliasbeautyblog.com

 

 

(Ελάτε τώρα κοντά και μη με βγάλετε στη φόρα, για να σας πω και το inside info,  το οποίο όταν μου το είπε η Μαρία και το έκανα εικόνα, πέθανα στα γέλια και κάθε φορά που το σκέφτομαι γελάω… Πρέπει να ήπιε εκείνο το βράδυ ένα μπουκάλι σαμπάνια.. από ότι κατάλαβα, stand και σαμπάνια το πήγαινε η Μαρία μας και τρέκλιζε στο tube και δεν μπορούσε να σηκώσει την τσάντα με τα καλούδια…. Και ούτε που ξέρει, πως έφτασε τελικά σπίτι.. Πε-θαί-νω,  πε-θαί-νω, για τα unbelievable bb girls!!)

 

 

31 Σχόλια
  1. Αγαπημενη Julia, ok, ποσο thoughtful of you αυτο που εγραψες : οτι επειδη μερικα ββ girls δεν εχουν φατσοβιβλιο, πρεπει να κανω κ ενα ποστ εδω (u made me smile 🙂
    Επισης ποσο τελειο να εισαι καλεσμενη σε ολα αυτα τα beauty events, προσωπικα αν ημουν εκει θα τρεχα απο σταντ σε σταντ, λαχανιασμενη απο φοβο μηπως δεν τα προλαβω ολα (απαραιτητο αξεσουαρ, η champagne στο χερι, οπως η Μαρια)χεχεχεχε
    Last but not least, μου κανε εντυπωση η βαρια τσαντα…τι μπορει να εχει αραγε μεσα, τι μαρκα κ ποσα μπορει ναναι ολ αυτα, για ναναι η τσαντα τοσο βαρια…χαχαχα η πρωινες ανησυχιες μιας ββ girl

  2. Εγω πεθαίνω για τα καλούδια…. (ο.κ και για τη σαμπάνια!!!!!!) ΑΑΑΑ…. θελω ΛΟΝΔΙΝΟ ΤΩΩΡΑ!!!!

  3. λοιπόν την σαμπάνια κρατήστε την … για τα καλούδια όχι δεν θα έλεγα αλλά για Λονδίνο …… αχ αχ αχ ….. πόσους καναπέδες μπορούμε να βρούμε να με φιλοξενήσουν εεεεε ?????????

  4. Αχ ξετρελάθηκα πάλι… με τα beauty καλούδια, τις περιποιήσεις από Dior, την σαμπάνια, τις φανταστικές εκδηλώσεις…. Μήπως πρέπει να μετακομίσω και γω στο Λονδίνο; Maria έρχομαι…. χα-χα-χα Καλή συνέχεια κορίτσια, φιλιά!

  5. Καλημερα!!!
    Αχ ηθελα να ειμαι και εγω εκει να βλεπω το Μαρακι μας!!
    Πως να αντισταθεις στα καλουδια και την σαμπανια γινεται?
    Εμ δεν γινεται!!
    Φιλακια

  6. ΤΖΟΥΛΙΑ, πάντα σκέφτεσαι όολα τα κορίτσια,έχουμε γίνει τόσα πολλά κ θα “πάθει” το μυαλό σου!
    Τη σαμπάνια κρατήστε τη αλλά τα καλούδια,όχι,μοιράστε τα!Θέλω επειγόντως ένα λικεράκι!!χαχα!!!

  7. Αχχχχ…..Τζουλια τι μας κανεις……εγω παλι θελω και την σαμπανια…..

  8. @Elena: Λοιπόν με σένα, 4 τα bb girls που ετοιμάζονται για Λονδίνο… Τέλεια!!!

  9. @SofiaT, marianna: Είμαστε πράγματι πολλές αγαπημένες.. και τώρα με τη Μαρία εκεί, νομίζω θα γίνουμε και περισσότερες!!!

  10. Μετακομίζω στο Λονδίνο μόνο και μόνο για τα καλούδια!!!Εντάξει και τα events με την σαμπάνια καλά είναι 😉
    ΜariaA σ’ευχαριστούμε για τα καλούδια που μας χαρίζεις και σένα Τζούλια για το πόστ 🙂
    Φιλιά πολλά bbgirls!

  11. ΛΟΙΠΟΝ ΔΕ ΖΗΛΕΥΩ ΑΠΛΑ ΑΛΛΑ ΤΡΕΛΑΙΝΟΜΑΙ.
    ΘΕΛΩ ΑΠ’ ΟΛΑ!
    ΚΑΙ events ΚΑΙ ΚΑΛΟΥΔΙΑ ΚΑΙ ΛΟΝΔΙΝΟ.
    ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ???
    ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΕΔΩΣ…………….Ω Η ΓΥΝΑΙΚΑ!!
    ΦΙΛΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ……. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ MariaA ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΖΟΥΛΙΑ!

  12. Αχ ναι δεν έχω fb, διαφορετικά θα σου είχα κάνει άπειρα like Τζούλια μου, να είσαι σίγουρη!! Φοβερές εμπειρίες ζει η Μαρία μας στο Λονδίνο! Και το σηματικότερο? Μας μεταφέρει κάθε φορά και εμάς κοντά της, να τα ζούμε όλες μαζί! Σ’ ευχαριστούμε Μαρία!!!

  13. Τζα!!!Καλησπέρα Τζούλια,bbgirls..Το παγκοσμίου φήμης bbgirl @MariaA τρέλανε το Λονδίνο!!!Δεν περίμενα κάτι λιγότερο από την υπουργό μας Φιλιά…

  14. Kalispera bbgirls!!!! Exairetiko to event perasa teleia kai ipia arketa! Den ftaio ego omos itan o Paolo (italos servitoros) pou mas kynigouse me ena mpoukali kai mas gemize ta potiria synexeia syn to oti opou pao pefto epano se irlandezes pou pinoun poly kai parazyromai (allo pou den thelo) !!! Perimena pou lete sto fevga na paro ena goody bag logikou megethous kai na fygo kyria alla mou edosan mia Panini tsanta pou zygize 5 kila kai glistrouse apo to mpoufan mou kai se syndyasmo me ta takounia kai to oti den evlepa mprosta mou kontepsa na mpo kai se lathos treno. Otan gyrisa sto spiti ta akouse to bbboy giati den irthe mazi mou gia na kouvalaei tin tsanta mou!!!
    Perimeno anaphora metakomisis BBgirls!!! Amesos poies erxontai London?
    Filia polla!!!

  15. @MariaA: Φανταζόμουν ότι δεν θα μπορούσα να γελάσω άλλο… και όμως… Κλαίω για άλλη μια φορά από τα γέλια, με την γλαφυρή περιγραφή της απίστευτης βραδιάς σου!!!! Only you, can write like that!!

  16. Kαλησπερα!!! Εγώ πάλι τα βρίσκω όλα υπέροχα! Και ακόμα πιο υπέροχες τις περιγραφές και φωτό της Μαρία!

  17. Τζούλια με αυτά που μας γράφεις μας κάνεις να νιώθουμε ξεχωριστές …. σαν να ανήκουμε και εμείς στην ομάδα σου bb girls beauty editors “wishful thinking” 😉 αχ μακάρι να είχα την ευκαιρία να ζήσω μια τέτοια όμορφη εμπειρία στο Λονδίνο και με τέτοιες εταιρείες και τόσα καινούργια προϊόντα παρέα με ένα ποτήρι σαμπάνια … απλά τέλειο!
    Ευχαριστούμε για άλλη μια φορά που μας σκέφτεσαι εσύ και η ομάδα σου
    Φιλιά πολλά και καλές γιορτές σε όλες μας κορίτσια 🙂

  18. Oυτε εγω εχω fb κ καλα εκανες κ.εγραψες ποστ. Πρεπει να εξηχρονιστω νομιζω… Καλοδεχουμενα ολα 🙂 Κ πρεπει να περασε τελεια. Τυχερη 😛

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.