Άρωμα για τα Μαλλιά: Mythic Oil, Le Parfum και η ιστορία, ενός μεγάλου έρωτα.

 

mythic-4

 

Μια φορά κι έναν καιρό, κάπου στην Βαβυλώνα, ζούσε μια όμορφη βασίλισσα, η Σεμίραμις. Κάθε μέρα που περνούσε, η μεγαλοπρεπής γυναίκα νοσταλγούσε όλο και περισσότερο τους δασωμένους λόφους της πατρίδας της και τους αρωματικούς κήπους της χαμένης της παιδικότητας. Ο βασιλιάς Ναβουχοδονόσορ, προσπαθώντας να της αποδείξει την αγάπη του, έχτισε για χάρη της τους κρεμαστούς κήπους της Βαβυλώνας.

 

 

Εκεί η Σεμίραμις, πλάι σε εκλεκτά λουλούδια από κάθε γωνιά του κόσμου, περνούσε ευχάριστα τον καιρό της. Τα άνθη, θέλοντας να την ευχαριστήσουν για την συντροφιά της, ένωσαν τα σπάνια αρώματά τους και δημιούργησαν μια σύνθεση που όμοιά της δεν είχε υπάρξει μέχρι τότε στη γη. Το μαγικό αυτό άρωμα, κατέκλυσε τα μαλλιά της σαγηνευτικής γυναίκας και έκανε τον βασιλιά να την ερωτευτεί για πάντα.

 

 

Από την Σεμίραμις λοιπόν, ο Ναβουχοδονόσορ εμπνεύστηκε τους κρεμαστούς κήπους της Βαβυλώνας, το βοτανολογικό εκείνο θαύμα που υπερβαίνει τον φυσικό νόμο. Από την ίδια γυναίκα, εμπνέεται σήμερα η L’Oreal Professionnel, το Mythic Oil Le Parfum, το τελευταίο δημιούργημά της.

 

mythic-2

 

 

Ποια γυναίκα δεν ονειρεύεται ένα μυθικό άρωμα στα μαλλιά της, ένα άρωμα που θα τα συντροφεύει όλη μέρα; Η L’Oreal Professionnel δίνει πνοή σ’ αυτό το όνειρο, εμπλουτίζοντας την συλλογή Mythic Oil με ένα άρωμα για τα μαλλιά και το σώμα. Με το Mythic Oil Le Parfum.

 

 

Πρόκειται για ένα αιθέριο και αισθησιακό άρωμα, που αποπνέει μυστήριο και θηλυκότητα. Στην κορυφή του θα συναντήσεις μανταρίνι, φραγκοστάφυλο και φύλλα βιολέτας, στην «καρδιά» του γιασεμί, κρίνο της κοιλάδας και άνθος πορτοκαλιού. Η δροσερή αίσθηση αυτοπεποίθησης που δημιουργούν οι παραπάνω νότες, συμπληρώνεται αριστοτεχνικά από την ζεστή καραμέλα και την γλυκιά βανίλια που συνθέτουν τη βάση του. Ο συνδυασμός που προκύπτει είναι ιδιαίτερα ερωτικός και η γυναίκα που τον έχει στα μαλλιά της, άκρως θελκτική.

 

 

 

 

mythic3

 

 

 

Η σύνθεση του αρώματος δεν βαραίνει, ούτε κολλάει τα μαλλιά. Απεναντίας, τα θρέφει απαλά και τους προσδίδει μυθική λάμψη. Η L’Oreal Professionnel, προσπαθώντας να δημιουργήσει εκείνο το πρωτόγνωρο άρωμα της ιστορίας, τροφοδότησε το δημιούργημά της με όλες αυτές τις παραμυθένιες ιδιότητες. Πιστεύω πως, κατά κάποιο τρόπο, ήθελε να μας βοηθήσει να «κλέψουμε» την καρδιά του αγαπημένου μας, όπως ακριβώς και η βαβυλώνια βασίλισσα.

 

 

mythic1

 

 

Η ξεχωριστή αυτή δημιουργία κλείνεται μέσα σε ένα πολυτελές, μυστηριώδες μπουκάλι, όπως ακριβώς της αρμόζει. Μοιάζει σαν να ταξίδεψε από τα βάθη της ανατολής στα χέρια σου, με σκοπό να διηγηθεί και σε εσένα τον έρωτα του βασιλιά για την όμορφη Σεμίραμις.

 

 

 

Ιωάννα Μανέτα

 

 

 

 

(Σκέφτηκα και νομίζω θα συμφωνήσετε μαζί μου, ότι ένα τόσο ονειρικό, ρομαντικό post, για ένα προϊόν, που είμαι σίγουρη θα εμπνεύσει σφοδρούς έρωτες, ταίριαζε καλύτερα να το γράψει μια νεράιδα, όπως η Ιωάννα. Εγώ θα πάρω τον λόγο αύριο. Και όπως γίνεται συχνά, για άλλη μια φορά, το bb σας έχει μια αποκλειστικότητα. Αύριο, όλες λοιπόν από το πρωί, στις επάλξεις, του bb. Μια όμως από εσάς, μπορεί να χαλαρώσει… Το x-mas δώρο σου, έχει βρει τον δρόμο του, “κουκλίτσα”…)

 

 

39 Σχόλια
  1. Αυτό το προϊόν σίγουρα είναι έρωτας από μόνο του. Και ανοίγει τις πόρτες και για έρωτα με άλλο άτομο… Δε μπορώ να φανταστώ τίποτα καλύτερο για δώρο αυτήν τη στιγμή!

  2. Θα είναι από τα πιο υπέροχα συναισθήματα να κουνιούνται τα μαλλιά και να αναδύεται τέτοια ευωδιά… Φαντάζομαι από τώρα εμένα να βρίσκομαι σε κάποιο μαγαζί με δυνατή μουσική, και να πλησιάζει στο αυτί μου το άτομο του ενδιαφέροντός μου (χιχι), και να μπορεί να μυρίσει κάτι υπέροχο, αλλά σαν άντρας, να μην έχει ιδέα περί τίνος πρόκειται!! Ευχαριστούμε once again!

  3. Καλημέρα αγαπημενες! Το λιγουρεύομαι πολύ καιρό τωρα.. αλλα δεν εχω εντοπίσει στη γειτονιά μου κομμωτήριο που να το εχει… Μαλλον θα το χτυπησω Ιντερνετικά!!! Φιλιά

  4. καλημέρες!!!κλείνεις τα μάτια και βρίσκεσαι μέσα σε κήπους ολάνθιστους…πανέμορφο κείμενο…wishlist goes on and on!!!

  5. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ!
    ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΙΚΟ POST! ΤΙ ΟΜΟΡΦΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ!
    ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ………ΥΠΕΡΟΧΟ. ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΔΟΚΙΜΑΣΑ ΑΚΟΜΗ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΟΤΙ ΑΞΙΖΕΙ!
    ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΜΕ ΑΝΥΠΟΜΟΝΗΣΙΑ ΤΟ ΑΥΡΙΟ!
    ΦΙΛΙΑ!

  6. Kalimera Julia & bbgirls!!! Exairetiko to exo dokimasei kai exo na diloso oti gia mena myrizei akrivos opos to Loulou tis Cacharel to opoio einai kai apo ta prota agapimena mou aromata!!! Tha to paro oposdipote!!!
    Filia polla!

  7. Τζα!!!Καλημέρα Τζούλια,καλημέρα bbgirls.Υπέροχη η ιστορία αλλά και ο τρόπος γραφής της Ιωάννας μαγικός.Και δεν θα πω κάτι περισσότερο(γιατί δεν βρίσκω λόγια)αλλά για να καταλάβετε πώς αισθάνομαι θα σας πω ότι αν ήμουν σκυλάκι η ουρά μου θα είχε ξεβιδωθεί από το πολύ κούνημα!!!Φιλιά αγαπημένες μου <3

  8. @MariaA!!!! σαν το Loulou της Cacharel????? ΤΙ ΕΙΠΕΣ ΤΏΡΑ ΥΠΟΥΡΓΕ ΜΟΥ???? To παραγγέλνω τωρα αμεσως! Ενα εκ των ελαχίστων (γιατί πολλά, αμέτρητα αρωματα περασαν απο τη ζωη μου….) αρωμάτων που σημάδεψε μια εποχή. Νοέμβριος – Δεκέμβριος του ’90 στη Ρωμη κι ένας μεγάλος -για την εποχή- έρωτας (απο την κατηγορία ερώτων της Stella’s “Μεγάλοι ερωτες” γιατί υπάρχουν και άλλες υποκατηγορίες… χι χι χι…)Τρέχω…..

  9. BB GIRLS ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ !! ΜΑ ΤΙ ΟΜΟΡΦΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ !! ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΡΙΧΑ ΣΚΕΦΤΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΟΚΙΜΑΣΩ !! ΜΕΤΑ ΟΜΩΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ POST ΘΑ ΤΟ ΔΟΚΙΜΑΣΩ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ !!

  10. Καλημέρα! Λατρεμένο mythic oil! Έσωσε τα μαλλιά μου .Το λατρεύω!

  11. @Stella: Megalos erotas akouo!!! Thelo leptomereies amesa! Perimeno minima me glafyri perigrafi tou erota!! To latreva ki ego afto to aroma!

  12. Καλησπέρα κορίτσια και καλή εβδομάδα! Παραμυθένια η ανάρτηση σήμερα Ιωάννα μου και πραγματικά μάς ταξίδεψες πίσω στον χρόνο! Όσο για το Mythic Oil Le Parfum τι άλλο να πω πια… είναι Μεγάλος Έρωτας…. τόσο μεγάλος που πεθαίνω!!!!!!! χα-χα Καλή συνέχεια, φιλιάαααααα 🙂

  13. @mariaA τι τα θελεις…. ’90 σου λεω!!!! Απ΄αυτους που κοβεις φλέβες στα 23 και τους συναντας μετα απο 15 χρόνια τυχαια στο δρομο (real story) και λες… μα είναι δυνατόν? Τι του βρισκα τότε κι ημουν στα πατώματα…? Αλλά οι αναμνήσεις αναμνήσεις, δυνατες κι ανεπαναληπτες κι ο ενας μήνας στη Ρώμη… just a dream moovie συνάδελφε!!! Υπο την ευωδιά της Loulou φυσικά που ψέκασα επιτηδες όταν έφυγα στα σεντόνια χι χι χι !!! Τι λεω τωρα Δευτεριάτικα η γυναίκα…

  14. @Stella & MariaA: Μου κάνατε να χαμογελάσω πολύ σήμερα και το είχα πολύ ανάγκη…

  15. @Stella & MariaA: Με κάνατε να χαμογελάσω πολύ σήμερα και το είχα πολύ ανάγκη…

  16. @Julia το ξέρω αγαπημένη…. μη νομίζεις εσενα είχα στο μυαλο μου, γι΄αυτό τα ‘βγαλα στη φορα σημερα τα “απαγορευμένα κεφάλαια της ζωής μια τρελλής, τρελλής τοξοτίνας”!!

  17. ΤΙ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΟ ΑΠΟ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΓΑΠΗΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΥΘΙ!ΕΤΣΙ ΠΑΡΑΜΥΘΕΝΙΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΜΟΥ!ΣΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗ ΝΟΤΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΧΑΡΙΣΕΣ ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΤΟ POST ΣΟΥ!

  18. @Ιωάννα,τέλειο κείμενο!Μεταφέρθηκα αυτομάτως στους κραμαστούς κήπους με τα ευωδιαστά λουλούδια,τα πήρα κ τα έβαλα στα μαλλιά μου!Η περιγραφή κ μόνο μ’εχει πείσει να το αγοράσω!Έχει διάρκεια;Μήπως μπερδεύονται πολλές μυρωδιές,σώμα ,μαλλιά κ.λ.π.;Η Τζούλια βέβαια ξέρει καλά κ τις μπερδεύει,εμείς θα κάνουμε πειράματα.
    @Τζούλια,τα φιλιά μου!

  19. @Julia: 😉
    @Stella: Thelo pio juicy letomereia!!! Pos itan diladi ki esy epeftes sta patomata? kai defteron ego giati den pefto epano se palious erotes na do pos exoun kakogerasei eno ego parameno mia koukla thea kai na skane pou tous afisa?!?!?!

  20. @MariaA ε… καλα … τωρα, μια φορα εγινε η τυχαία συνάντηση…. δεν γινεται και καθε μερα…. εχει τυχει και κανα δυο άλλες φορές παντα με το ιδιο συμπέρασμα…… “Oh god… πόσο ηλίθια ήμουν?” Παντως ξέρεις τι έλεγε η Coco Chanel? “Μια γυναικα πρεπει παντα να βγάινει άψογη απο το σπίτι της γιατί ποτέ δεν ξέρει ποιόν θα συναντήσει…” Και ξερεις φυσικά, ότι δεν υπάρχει μεγαλύτερη εκδίκηση απο το να σε συναντάει ξαφνικά ενας πρώην, καρακουκλάρα! (εσυ να βγαινεις παντα με τη λεοπαρ γούνα by the way!!!) Επίσης, ναι παντα κακογερνάνε! Δεν εχω συναντήσει ούτε εναν που να μην είπα… “αχ τι ωραια που δεν μείναμε μαζί”! Ασε που υπάρχει και η περίπτωση f/b. Αν τυχει να είσαι πολύ large και πολύ προχω και πολύ μεγαλόψυχη… και τους εχεις κανει add… στο ταχα μου ταχα μου, φροντίζεις παντα να μοστραρεις φωτο που δειχνουν πόσο υπεροχη, ευτυχισμενη, λαμπερη κι ερωτευμενη εισαι, φυσικα όχι μ΄αυτους!!! Σκεψου το… (α ρε συζητήσεις που ανοιγουμε δευτεριάτικα….θα κλεισουμε σπίτια…)

  21. @Stella & MariaA: … και κάπου εκεί το χαμόγελο έγινε γέλιο, αγαπημένες μου….

  22. @Stella: tha symfoniso me tin Coco, megalo egklima na vgeis xali apo to spiti, ase pou oute sto spiti prepei na eisai xali alla as poume oti afto den ginetai panta!! Me ti gouna agapi mou tora pou einai kai xeimonas!!! kai kokkino kragion!!
    oute sto fb exo pesei epano se kanenan ntropi toso piso meinane pia oi proin mou? apogoiteftika tora!!!
    pou tha mostraro tora ego tin omorfia mou?

  23. Κορίτσια χαίρομαι τόσο πολύ που σας άρεσε το post! Σας ευχαριστώ πολύ για τα λόγια σας! Σας φιλώ όλες, bb φιλενάδες μου! <3

  24. ΟΜΟΡΦΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ POST ΣΟΥ ΤΖΟΥΛΙΑ.
    ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙ, ΑΥΡΙΟ!
    ΜΠΡΑΒΟ ΙΩΑΝΝΑ

  25. @ KALLIOPE ΜΠΑΛΑΔΗΜΑ Τι αυριο Καλλιόπη μου? Δεν βλεπεις τι καναμε στο post της Ιωάννας σήμερα?

  26. @MariaA Απο κει να καταλάβεις Μαρία μου, γιατί γινανε και πρωην…. βρε αντε απο κει.. εμεις έιμαστε μονο με προχω αγόρια!!

  27. Λατρεύω αυτά τα παραμυθένια post σου Τζούλια μου…και το Mythic Oil Le Parfum πρέπει να είναι παραμυθένιο,θα το δοκιμάσω οπωσδήποτε!!!

  28. Η φωτογραφία μόνη της μου ενέπνευσε όνειρα μιας άλλης εποχής!!! Όσο για το άρωμα δεν έχω λόγια!

  29. @Τζουλια μ καλως μας ξαναρθες κ ευχομαι απo δω κ περα τπτ να μη σκοτεινιασει το χαμογελο σ.
    @Στελλα, κ εγω εχω ενθουαστει με αυτο το mythic oil. Aν το παρεις απο το ιντερνετ παρτο απο το ariane.gr. Eχει πεοιοντα κομμωτηριου κ εχει φοβερες εκπτωσεις

  30. Το έχω ήδη στην wishlist μου!!!!Με ξετρέλανε το λαδάκι και πιστεύω ότι και αυτό θα είναι εξίσου υπεροχο!

  31. Πρωτοποριακό;΄Εξυπνο;Γαργαλιάρικο,ξεσηκωτικό;Πόσα μπορώ να πω ακόμα και για το υπέροχο post και για το προϊόν.Υπέροχα και τα δύο!!

  32. Υπέροχο,μοναδικό Τζούλια μου μας κακομαθαίνεις νομίζω……εγώ προσωπικά πάντως είμαι ενθουσιασμένη με το Mythic oil!!!!

  33. Παραμυθένιο το post. Ταξίδι στο χώρο και στο χρόνο. Αλλά και τα σχόλια, ταξίδι του μυαλού…

  34. Όντως ονειρεμένο το post σου σε ταξιδεύει!!!! αισθησιακό άρωμα, που αποπνέει μυστήριο και θηλυκότητα τα λέει όλα!!!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.