Beauty Hair News: Σήμερα μιλάμε για τα μαλλιά μας

 

healthy-hair1

 

Όπως θα καταλάβατε και από τον άκρως αποκαλυπτικό τίτλο, σήμερα θα μιλήσουμε για εξελίξεις ομορφιάς και ειδικότερα για προϊόντα περιποίησης μαλλιών που σύντομα θα βρίσκονται – ή βρίσκονται ήδη – κοντά μας. Δεν ξέρω για εσάς, αλλά προσωπικά έχω εμμονή με τα μαλλιά μου, θέλω να είναι πάντα απαλά, λαμπερά και δυνατά. Κάθε νέο προϊόν λοιπόν, είναι πάντα καλοδεχούμενο.

 

 

L’Oreal Paris, Elnett Heat Sprays

 

 

 

elnett

 

 

 

Η θρυλική λακ των stars και star των λακ Elnett, έρχεται με δύο νέα, επαναστατικά προϊόντα styling που υπόσχονται να «ταράξουν τα νερά των κλασσικών λακ». Για να απαλλάξει την σύγχρονη γυναίκα από τις βλαβερές συνέπειες των συσκευών θερμότητας που χρησιμοποιεί καθημερινά, η Elnett λανσάρει τα Elnett Heat Sprays. Προστασία από την θερμότητα, κράτημα και διάρκεια στο αποτέλεσμα συναντιούνται  τώρα σε ένα μόνο προϊόν. Τα μαλλιά αποκτούν το σχήμα που θέλουμε, ενώ παράλληλα προστατεύονται από θερμοκρασίες που αγγίζουν και τους  230˚C. Με τον τρόπο αυτό, αποτρέπεται το σπάσιμο της τρίχας και η εμφάνιση της ψαλίδας, ενώ επανέρχεται η χαμένη -λόγω της χρήσης θερμότητας- λάμψη των μαλλιών. Τα Elnett Heat Sprays κυκλοφορούν σε δύο συνθέσεις. Μία για ίσια μαλλιά και μία για όγκο.

 

 

Fructis Brushing Express λάδι μαλλιών

 

 

 

garnier-fructis

 

Τα Elnett Heat Sprays δεν είναι τα μόνα θερμοπροστατευτικά προϊόντα που θα συναντήσουμε στο προσεχές διάστημα. Η Garnier λανσάρει ένα νέο λαδάκι, το Fructis Brushing Express oil, που προστατεύει τα μαλλιά από την χρήση των συσκευών θερμότητας και ταυτόχρονα τα περιποιείται. Μία ιδιότητα του λαδιού που μου φάνηκε πολύ ενδιαφέρουσα, είναι το ότι ισχυρίζεται πως μειώνει τον χρόνο στεγνώματος των μαλλιών στο μισό. Δεν μπορώ να φανταστώ κάτι καλύτερο για τις μέρες που ο χρόνος μου είναι περιορισμένος.

 

 

Illumina Color από την Wella Professionals

 

 

Illumina

 

 

Για να γιορτάσει τα πρώτα γενέθλια του Illumina Color, της επαγγελματικής βαφής μαλλιών που λάτρεψαν περισσότερες από 1.000.000 γυναίκες τους τελευταίους μήνες, η Wella Professionals δημιουργεί μία νέα συλλογή φυσικών χρωμάτων, εμπνευσμένη από τις κορυφαίες τάσεις της σεζόν. Οι νέες αποχρώσεις, δουλεύοντας με το φυσικό χρώμα των μαλλιών, χαρίζουν ιδιαίτερα φυσικό αποτέλεσμα και αυξημένη φωτεινότητα. Χάρη στη μοναδική τεχνολογία του, το Illumina Color προσφέρει εκπληκτική δύναμη ακτινοβολίας του φωτός που «πέφτει» πάνω στην τρίχα και συνεπώς εντυπωσιακή λάμψη των μαλλιών. Παράλληλα καλύπτει τα λευκά έως και 100%.

 

 

L’Oreal Paris, Elvive Fibralogy

 

elvive

 

Η Fibralogy, το νεότερο μέλος της οικογένειας  Elvive, είναι μια σειρά περιποίησης που απευθύνεται στα λεπτά, «χωρίς σώμα» μαλλιά. Τα προϊόντα της σειράς ενδυναμώνουν την τρίχα, της χαρίζουν «νεύρο» και την τονώνουν από το εσωτερικό της. Μετά τη χρήση τους τα μαλλιά είναι ιδιαίτερα απαλά και αισθητά ενδυναμωμένα. Μεγάλο plus είναι το άρωμα των προϊόντων. Πραγματικά υπέροχο, θυμίζει κάτι από το άρωμα Hypnose της Lancôme. Η σειρά αποτελείται από σαμπουάν, conditioner, μάσκα και booster πυκνότητας των μαλλιών.

 

 

Τα beauty – hair news όπως βλέπετε είναι πολλά και πολύ ενδιαφέροντα. Δεν ξέρω για εσάς, όμως εμένα ήδη κάποια από τα παραπάνω προϊόντα μου «κλείνουν το μάτι»!

 

 

Ιωάννα Μανέτα

 

 

(Σήμερα, στο juliasbeautyblog, η MariaA, μας πάει μια βόλτα, στις εκπληκτικά στολισμένες βιτρίνες του Harrods στο Λονδίνο. Εγώ πάντως, αρχίζω να παρα ζηλεύω και δε μου πάει και το κίτρινο…)

 

 

 

 

26 Σχόλια
  1. τη σειρά Elvive θέλω να την δοκιμάσω!!!
    όσο για το κίτρινο,μου πάει τρέλα…
    και NAI θέλω Harrod’s κι εγώ :/

  2. ας μας πει κάποιος αν δουλευει το fructis από απόψεως μείωσης χρόνου….

  3. @ΚΕΛΛΥ ΠΥΡ: Ναι αν το έχει δοκιμάσει κάποια, καλό θα ήταν να μας έλεγε…

  4. Καλημερα!!!
    Σημερα εχουμε απο τα πολυαγαπημενα μου θεματα!!!
    Απο αυτα που μας προτεινεις Ιωαννα εχω τα δυο
    το ενα ειναι το λαδακι προστασιας της garnier το οποιο
    το αγορασα γιατι κανω μερα παρα μερα ψαλιδι αρα χρειαζομαι
    κατι να ειναι ενισχυμενο.Το συγκεκριμενο μπορω να πω
    εκτος απο ενα πολυ καλο λαδακι που οντως προσφερει προστασια
    δεν ειναι απο τα αγαπημενα μου και δεν εκανε σε εμενα την διαφορα!
    Την δουλεια του για να λρμε την αληθεια παντως την κανει.
    Αυτο που λατρεψα ειναι το νεο σαμπουαν της Elvive fibralogy!!
    Το δοκιμασω εδω και λιγες ημερες και περιμενω να δω τα αποτελεσματα αφου
    υποσχεται οτι μετα απο 5 εφαρμογες η πυκνοτητσ της καθε τριχας αυξανεται!!
    Εντυπωσιακο!!! Αυφου ισχυριζεται οτι μετα απο καθε εφαρμογη το συστατικο
    FILOXANE!! εισχωρει σε καθε τριχα και εξαπλωνεται στο εσωτερικο της!!!
    Το αρωμα του ειναι Ονειρικο!!οπως ειπαι και η Ιωαννα.
    Παντως απο την εμπειρια που εχω απο της 2 φορες δινει πολυ
    ογκο στο μαλλι!
    Τελευταια εκανα και εγω μερικες ανακαλυψεις!!Θα σα πω τις πιο αγαπημενες μου.
    Η μια ειναι η νεα σειρα της SYOSS σε σωληναριο για βαμμενα μαλλια
    την μεγαλη διαφορα εδω την κανει οτι δεν περιεχει SLS!!!!!!(SODIUM LAURETH SOLFATE)ενα φτηνο καθαριστικο που προκαλει ερεθισμους!
    Η συσταση του ειναι πιο πικνη απο τα υπολοιπα σαμπουαν δεν κανει τρομερο
    αφρο αφου ειπαμε δεν εχει sls αλλα με μακροχρονια χρηση τα μαλλια σας θα το λατρεψουν!Προσοχη μονο να αγορασετε την κοκκινη σειρα οχι την χρυση!
    Το δευτερο αγαπημενο ειναι ενα φαρμακευτικο προιον της Pharmasept,
    Η maska total repair που περιεχει λαδι αβησσυνιας(κατι μου θυμιζει αυτο)
    maca root βιομιμητικη κερατινη!
    Υποσχεται θρεψη/προστασια/δυναμη/λαμψη!
    Και εγω σας λεω οτι τα κανει ολα τουλαχιστον τα δικα μου μαλλια το εχουν λατρεψει!!!
    Φιλακια πολλα και συγνωμη για την πολυλογια μου σημερα αλλα τι να
    πω εχω λατρεια στα προιοντα περιποιησης μαλλιων.

  5. Οι παρουσιάσεις της Ιωάννας, συμπληρωμένες από αυτές της sofiaT, είναι πολύ πολύ χρήσιμες.
    Θα πω ότι κι εμένα με προκαλεί η σειρά της ELVIVE. Παρότι δεν έχω ιδιαίτερο πρόβλημα και δεν ταλαιπωρώ καθόλου τα μαλλιά μου, παρά μόνο με λίγη ώρα στέγνωμα με τη φυσούνα, δεν μπορώ να αντισταθώ στα προϊόντα που υπόσχονται πιο δυνατή τρίχα.
    Και επειδή οι καλ(κ)ές συνήθειες δεν αλλάζουν, μου αρέσουν πάρα πολύ και τα χρώματα της συσκευασίας!
    Καλημέρα και χρόνια πολλά από τη Ζάκυνθο που σήμερα γιορτάζει ο πολιούχος Άγιος Διονύσιος!

  6. Κι εγώ θα το δοκιμάσω το elvive, είναι ακριβώς ο,τι χρειάζονται τα θεόλεπτα μαλλιά μου!

  7. Καλημερα!ωραιαο θεμα και ποια δεν ενδιαφερει!περιμενω να δοκιμασω τη σειρα της Elvive πολυ ενδιαφερουσα για να δουμε!!επιπλεον χρονια αγαπημενη Elnet παντα ηταν εκει τις bad-hair-days!

  8. Ευχαριστω κυρια για τα καλα σας λογια!!!

  9. Εδώ είμαστε! Καλημέρα! Η σειρά της Elvive ακούγεται ελκυστική (ιδίως το άρωμά της), αλλά αντιμετωπίζω το ακριβώς αντίθετο πρόβλημα: έχω πολύ σκληρή τρίχα και αρκετά ατίθαση, με αποτέλεσμα, όταν δεν κάνω το μαλλί πιστολάκι, να είμαι η ζωντανή προσωποποίηση εκείνης της διαφήμισης που μαζί με το κοριτσάκι ξυπνούσε και η ζούγκλα! Μου φαίνεται, ωστόσο, πολύ ωραία η ιδέα με το λαδάκι της Fructis, γιατί το πιστολάκι θέλει χρόνο. Αν το δοκιμάσει κάποιο bb girl, ας ενημερώσει αν όντως κάνει δουλειά!

  10. Καλησπέρα όμορφες! Όπως ξέρετε έχω εμμονή με τα μαλλιά μου και ιδιαίτερα με τα προϊόντα περιποίησης μαλλιών! Ξετρελάθηκα με την ανάρτηση σήμερα Ιωάννα μου, γιατί παρακολουθώ όλες τις εξελίξεις στον τομέα των μαλλιών και λατρεύω να δοκιμάζω τα νέα προϊόντα!! Βέβαια είναι τόσα πολλά που δεν μπορώ πάντα να τα δοκιμάζω όλα, αλλά προσπαθώ!!!! Kerastase, L’Oreal, Schwarzkopf, Sebastian, Redken, KLM, John Frieda, Buble and Buble, Toni and Guy, Oribe, Aussie, Pantene, Sunsilk…. είναι λίγες από τις αγαπημένες μου μάρκες με υπέροχα μοναδικά προϊόντα! Καλή συνέχεια κορίτσια, φιλιά! 😉

  11. Υ.Γ. Τελευταία μου ανακάλυψη: CHI Silk Infusion! Πρόκειται για μία πλούσια θεραπεία, η οποία δεν ξεβγάζεται. Περιέχει καθαρό μετάξι και πρωτεΐνες σόγιας και σίτου τα οποία προσφέρουν βαθιά ενυδάτωση, αναδόμηση αλλά και προστασία σε συνδυασμό με την κεραμική θερμότητα. Και κάτι σημαντικό: Δεν περιέχει οινόπνευμα! Τα προϊόντα CHI ανήκουν στην πολυεθνική Farouk Systems USA, που είναι η Νο1 Αμερικάνικη αγορά στον τομέα των επαγγελματικών προϊόντων κομμωτηρίου. Αυτό που αξίζει σίγουρα να σας πω, είναι πως όλα τα προϊόντα είναι βασισμένα στο μετάξι και στις φυτικές πρωτεΐνες χωρίς προωθητικά, οινόπνευμα, έλαια και άλλα χημικά!

  12. @sofiaT: Σοφία μου συμφωνώ απόλυτα μαζί σου… η νέα σειρά της Syoss είναι φανταστική! Όχι μόνο η νέα βαφή μαλλιών Syoss Οleo Intense με πολύτιμα έλαια και χωρίς αμμωνία, αλλά και η σειρά Syoss Supreme Selection για επαγγελματική περιποίηση και για απόλυτη αίσθηση ανανέωσης στα μαλλιά!! Ιδιαίτερα το Syoss Restore 10in1 Essential Wonder Serum Spray είναι εκπληκτικό!!!! 🙂

  13. Γεια σε όλες!Ευχαριστούμε τα κορίτσια κ φυσικά την πρωθυπουργό για τις πολύτιμες συμβουλές κ τα νέα τους.Εγώ έχω κολλήσει τελευταία με τα PHYTO.Δοκίμασα ένα,μετά δύο κ στη συνέχεια κι άλλα προϊόντα από τα οποία έμεινα πάρα πολύ ευχαριστημένη.Αγόρασα το σαμπουάν phytovolume για τα λεπτά μαλλια μου κ όντως κάνει δουλειά.Έχουν αποκτήσει όγκο κ δεν λαδώνουν!Η elnett μου “χτυπάει” κτ γτ είναι η καλύτερη λακ ευρείας που χρησιμοποιώ καθημερινά.Φιλιά!

  14. Καλημέρα και από μένα που το θέμα μαλλιά είναι το αγαπημένο μου. Από όλα τα νέα που διάβασα η Elnett Heat Sprays μου έκανε κλικ, και θατη δοκιμάσω σίγουρα, ειδικά τώρα μέσα στις γιορτές.
    Αλλά διαβάζοντας όλα αυτά που γράφου τα bb girls μπαίνω στον πειρασμό να δοκιμάσω και τη νέα σειρά elvive αν κάνει όσα υπόσχεται θα γίνει και δικό μου αγαπημένο!!!!!!

  15. Oλα τα προϊόντα μου κλείνουν το μάτι!!

  16. @Elena το chi silk απλα ειναι το καλυτερο στο ειδος του!!!!ever
    Το επερνα παλαιοτερα και το λατρευα απλα ειναι λιγο ακριβο.
    Αντιστοιχο μπoρω να πω οτι ειναι το Biosilk καταπληκτικο προιον.
    Την νεα βαφη της syoss θα την δοκιμασω σιγουρα!την εχω βαλει στο
    ματι εδω και μερες.
    @marianna τα προιοντα της phyto τα εχω αναφερει και σε αλαα ποστ
    μου εχουν σωσει τα μαλλια!!τους δινω 10!!!!!

  17. Τζα!!!Καλησπέρα Τζούλια,bbgirls.Τόσα πράγματα έχω προγραματίσει για δοκιμή θα προσθέσω και αυτά. @SofiaT,άριστα!(μ’αρέσεις που είσαι τόσο ψαγμένη)Φιλιά κοριτσάκια μου 😉

  18. Eπειδη τα μαλλια μ ειναι ισια κ πολυ μακρια, μ κλεινει το ματι η elvive. K oτι μ τελειωνει η μασκα.. Αμα μ λες οτι μυριζει σαν το Ηypnose, την εχω αγορασει ηδη!!! Οσον αφορα το λαδακι, εχω παρει της κ δν προκειται να το αλλαξω. Ειναι φοβερο

  19. Αχ τι ωραιο θέμα ειναι αυτο σημερα……..
    Βασικα θα μπορουσα να γραψω σελιδες, για τις ”τριχες”
    Τα τελευταια χρονια εχω αλλαξει ριζικα τις συνηθειες που ειχα στα μαλλια μου. 1)Παντα τα εβαφα με βαφες απο τα super-market με τιμες που δεν ξεπερνουσαν τα 8-9 ευρω το χρωμα ηταν πολυ μετριο κ τα μαλλια μου θα ελεγα πολυ αγρια- ταλαιπωρημενα. 2) χρησιμοποιουσα επισης προιοντα περιποιησης (σαμπουαν-μασκες-conditioner)ευρειας καταναλωσης με αποτελεσμα τα μαλλια μου πολυ βαρια κ λαδωμενα!!!
    Και οταν ξεκινησα να τα βαφω στο κομμωτηριο (με βαφες επαγγελματικες που υπαρχουν μονο εκει, κ οχι σε μαγαζια με ειδη κομμωτηριου)κ οταν επισης ξεκινησα να χρησιμοποιω σαμπουαν κτλ, μονο κομμωτηριου ειδα τεραστια διαφορα στην ποιοτητα των μαλλιων μου οπως και στο χρωμα,,,,,,,,,,,λιγο πολυ εχω δοκιμασει ολες τις επαγγελματικες μαρκες θεωρω ειναι ολες αρκετα καλες , ευχαριστημενη εχω μεινει ομως κ με την phyto αγαπ.προιοντα Phytokératine Σπρέι επανόρθωσης,
    Ορός επανόρθωσης
    Κατεστραμμένα-Ταλαιπωρημένα μαλλιά
    Phytokératine
    με την Tony&Quy σειρα για κατεστραμενα μαλλια που δοκιμασα τελευταια
    με το BC Color Freeze Silver Shampoo (για ξανθα μαλλια σβηνει τις ”κιτρινιλες”)
    αγαπημενο μου λαδι: Wella SP Luxe Oil
    εν κατακλείδι, θα ηθελα να πω οτι η LOREAL PARIS εχει πολυ καλα προιοντα σε σχεση με την τιμη της οποτε το, Elnett Heat Sprays θα το δοκιμασω σιγουρα, να μου επιτρεψετε να πω οτι τα προιοντα fructis ειναι απαραδεκτα κατα την γνωμη μου, πολυ λιπαρα ολα τα προιοντα…………………….
    ουφ, τελειωσα μετα απο τοσο καιρο βρηκα λιγο χρονο επιτελους να γραψω στο αγαπημενο μου blog….τζουλια εχω μεινει πολυ πισω, λογω δουλειας εχω πολλα θεματα αδιαβαστα…..)

  20. @sofiaT: Σοφία μου να την δοκιμάσεις την Syoss Οleo Intense σύντομα…. σου λέω είναι καταπληκτική!! 🙂

  21. KALHSPERA SAS…YPEROXO TO POST GIA TA MALLIA..EXW ENA KOLLHMA ME TA MALLIA MOU KAI THELW NA DOKIMAZW SYNEXEIA NEA PROIONTA..POLY ELKYSTIKH MOY FAINETAI H Fibralogy THS ELVIVE..EXW LEPTA MAKRIA KAI XWRIS OGKO MALLIA KAI THA THN DOKIMASW OPWSDHPOTE…TA MONA PROIONTA POU DEN MOU “PHGAN”KATHOLOU KAI POU DEN PROSFERAN TIPOTA STA MALLIA MOU HTAN AYTA THS GARNIER,EIDIKA TA SAMPOUAN FRUCTIS TA VRISKW APARADEKTA

  22. Αγαπημένο θέμα τα μαλλιά για όλες τις γυναίκες.
    Τα μαλλάκια μου είναι ταλαιπωρημένα γιατί τα βάφω κάθε μήνα και κάνω πιστολάκι σχεδόν κάθε μέρα.
    Αφού είχα δοκιμάσει διάφορα προιόντα τελευταία έχω κολλήσει με την σειρά phytokeratin της εταιρίας phyto.
    Σαμπουάν ,μαλακτική υπέροχα προϊόντα που αφηνουν τα μαλλιά απαλά ,λαμπερά και πιο λεία.Πουδρένια μυρωδιά και χωρίς sls.

    Το καταπληκτικότερο όλων όμως είναι το σπρέϊ θερμοπροστασίας από την ίδια σειρά , κάνεις το μαλλί πιστολάκι και δεν το πιστεύεις αυτό που γίνεται μπροστά στα μάτια σου……..εκεί που τα μαλλιά σου είναι άγρια , θαμπά και φριζαρισμένα ..ντα ντα ντανταν…υπέροχα,γυαλιστερά ,μεταξένια μαλλιά.Σας το συνιστώ.

    Βέβαια η νέα σειρά της elvive μου κλείνει πονηρά το μάτι και σίγουρα θα της δώσω μια ευκαιρία.
    Ααα να μην ξεχάσω να σας πω ότι από τα ευρείας ένα καταπληκτικό σαμπουάν που έχει πάντα μια θέση στο μπάνιο μου είναι απο την wella η σειρά proseries για βαμμένα μαλλιά.

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.